Advertentie

Onderzoek: ‘Onnodige paniek om de Mexicaanse griep’!


“De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft onnodig paniek gezaaid over de Mexicaanse griep”. Dat schrijft de Britse parlementariër Flynn voor de Raad van Europa in een ontwerp-rapport. Hij wordt geciteerd in de Britse krant The Guardian. Kijk HIER voor het hele artikel.

Flynn wijst expliciet op het uitermate vreemde verschil in het aantal verwachte doden en het werkelijke dodental. Dat verschil ondermijnt het vertrouwen in de WHO en is daardoor alleen al gevaarlijk, aldus Flynn. Hij vreest dat veel mensen zich misschien niet zullen laten inenten bij een volgende waarschuwing en oproep. Flynn maakt zich zorgen over de invloed van de farmaceutische industrie bij het advies van overheidsorganen over de griep. De letterlijk tekst uit het rapport over de invloed van deze industriële grootmachten, gaat als volgt:

“Verschillende factoren hebben ertoe geleid dat de verdenking gerezen is omtrent ongewenste invloed van de farmaceutische industrie, ergo de mogelijkheden van conflicterende belangen van personen die in de WHO-adviesgroep zitten, op het vroegtijdig tot stand komen van contractuele afspraken tussen lidstaten en deze farmaceutische bedrijven.

Een en ander ook op basis van de actuele winsten die deze farmaceutische bedrijven hierdoor konden behalen als resultaat van deze grieppandemie.”

Het eerste deel van het onderzoek werd in januari gehouden. Het tweede deel, waarbij ook enkele experts zullen getuigen, is morgen in Parijs. Daar zal de Poolse minister van Volksgezondheid de vraag krijgen waarom zij voor haar land geen H1N1-vaccins heeft aangeschaft. Eind april zullen de onderzoeksresultaten beschikbaar zijn.

De Poolse minister van Gezondheidszorg. Welk TV-programma gaat nou eens bij háár op bezoek om het verhaal van de farmaceutische geheimhouding te horen. Zij heeft nog nooit iets getekend namens haar land, en kan dus WEL vrij-uit spreken.. In tegenstelling onze minister, dhr. Ab Klink.

(De motivatie van de Poolse regering om dit niet te doen staat overigens inmiddels al lang en uitgebreid HIER op de site.. Minister Mw. Ewa Kopacz zal ongetwijfeld hetzelfde meedelen als ze dat in het Poolse parlement deed. Zie ons artikel)

Ook in Nederland is de aanpak van de Mexicaanse griep onderwerp van onderzoek.

Het onafhankelijk onderzoek gebeurt in opdracht van minister Klink van Volksgezondheid. De aandacht gaat uit naar zowel de bestuurlijke kant van de zaak als het verloop van de campagne. Het onderzoek moet eind van dit jaar klaar zijn.

Het Britse Cabinet Office werkt ook aan een onderzoek. Centraal staat de vraag hoe Engeland omging met de dreiging van de Mexicaanse griep. De resultaten verschijnen na juni.

42 gedachten over “Onderzoek: ‘Onnodige paniek om de Mexicaanse griep’!

  1. Duizend bommen en granaten…
   Misschien is het slim om de wens uit te spreken dat er WEL iets uit dit onderzoek komt..?? Bitterheid uit het verleden mee dóór het NU slepen, schiet écht niet op..
   Bovendien vind ik de uitkomsten tot nu toe, uiterst hoopgevend.

  2. Hoopgevend? Waar ”hoop” je dan op? Wat is het doel,wat zijn de intenties? Hebben jullie hier een gemeenschappelijk doel of vecht iedereen op zijn eigen houtje en op de eigen manier?
   Ik denk zelf dat we in onze samenleving met verachting voor het leven te werk gaan en dat we onze problemen met die verachting zelf veroorzaken. Die verachting wordt veroorzaakt door ons geren achter het grote geld.
   Denken jullie dat anders te kunnen handhaven dan d zogenaamde gevestigde orde?

 1. Laten we ook zeker niet de Nederlandse rol in deze soap vergeten.
  De rol van Osterhaus die voor een groot deel de WHO heeft aangestuurd om de pandemie voor elkaar te krijgen.
  En het RIVM en Klink die braaf Osterhaus na-aapten.

  En dat alles voor groot geld van de Farmacie.
  De kosten hoofdelijk omslaan op de betrokkenen lijkt me.

  1. René, Osterhaus IS degene die zo dicht bij de WHO zit, en die dus diplomatiek NIET bij name wordt genoemd. Hij zit in die WHO-adviesgroep..!
   Hij komt gewoon aan de beurt straks, dat kan volgens mij niet missen..!

 2. Als je de nieuwsfeiten van vorig jaar april (29/30) naast elkaar legt, zien we dat Ab Osterhaus het in niet minder dan 24u voor elkaar kreeg om die megaorder er door te jassen naar aanleiding van het 1e bevestigde geval van griep in Ndl vorig jaar april (let wel: één geval). Een feit dat hij feestelijk vierde door met zijn collega’s de fles open te trekken…

  1. De geest was euforisch uit de fles.
   Bezoedelen en bezoedelen: Ab wist het uit het zorgvuldig geprepareerd onjuiste vaatje te gieten met als resultante:$$$.
   Deze charlatan verdiend de Nobelprijs voor misleiding.

  2. Waarom zitten er bijkans altijd kneuzen aan de top? Waarom geen integere deskundigheid?
   $$$: De ziel heeft gebleken zijn prijs, blijkt om te kopen:
   Inwisselbaar voor $$$. Gadverdamme! Ben ik blij dat ik tevreden ben met wat ik heb en niet meer wil dan ik strikt noodzakelijk nodig heb.
   Jezelf verrijken middels een ander te schaden; je moet het maar kunnen.

 3. http://www.depers.nl/economie/466916/Vaccineren-is-volkssport.html

  Precies wat ik al voorspelde: het spel blijft hetzelfde alleen de spelers wijzigen…Dit jaar zullen er nog meer pogingen worden ondernomen om voor alles een vaccinatie klaar te stomen (zelfs als er weer een nieuw ‘pandemietje’ voor aan te pas moet komen?)!

  Er schijnt zelfs een vaccinatie in ontwikkeling te zijn tegen informatie opnemen op WantToKnow (de vaccinatie is tot nu uiterst ineffectief gebleken overigens).

  1. Meneer Consemulder,U heeft volkomen gelijk,maar denkt U dat u het zelf anders kan en hoe zou u dit aanpakken?

  2. ”Stoevelaar & Partners
   Vacatures in de medische en farmaceutische industrie” Kijk,als ik dit soort reclame hier op dit blog zie,dan vraag ik me af in hoeverre we dweilen met de kraan wijd open.

  3. Het ligt er even aan wat je onder ‘het’ en ‘dit’ verstaat, maar ik zou in ieder geval voor gezondheid en ware immuniteit kiezen, en dus tevens ver weg blijven van alle vaccinaties die allereerst aantoonbaar ineffectief zijn (voor hetgene waar ze bedoeld voor zouden zijn, preventief ziekte voorkomen en het immuunsysteem ondersteunen, want het is precies andersom) en dus zeker niet wenselijk.

  4. Maar als u voor werkelijke gezondheid wilt kiezen,wat ik inzie ,dan moet ons ”systeem” toch volkomen op de kop worden gezet? Hoe wilt u dat bereiken?
   Consumptie is ons hoofdprobleem ook in en met en van geneeskunde, onze genetische constellatie is niet aangepast genoeg voor datgene wat we met onze vermeende ”ontwikkeling” onszelf aandoen.

   We hebben een gedragsprobleem wat in alle lagen van de wereldbevolking wortel begint te schieten. Hoe veranderen we gedrag. Dat is de kernvraag.

  5. De enige weg is mijns inziens dat we zelf op een andere manier gaan leven en dat in onze omgeving laten zien. Dat betekent dat we dienen te gaan leven waar we voor staan, maar dan ook totaal. Dat betekent dat we met elkaar het “kwaad” aan dienen te kijken en hoewel er geen energie
   in hoeven te stoppen zullen we wet wel onder ogen dienen te zien. Ook in onszelf. Want als mens zijn we halfslachtig. We willen van alles behalve wanneer het allemaal te dichtbij komt. Dan weet de geest er weer een draai aan te geven en worden de verdedigingsmechanismen in werking gesteld.
   Ik ben geen gelovig mens op kerkelijk gebied maar ik ben het volkomen eens met de stelling dat het meeste kwaad zich kan ontwikkelen bij de halfslachtige mens. De mens die niet kan kiezen maar constant compromissen maakt. Die tijd is nu voor bij. Deze tijd vraagt om moedige mensen die hun gezicht willen laten zien, een lange adem hebben en een mentaliteitsverandering durven neerzetten door het te leven.
   Misschien zullen wij niet meer genieten van het resultaat, maar we doen het voor onze nazaten.
   Ik persoonlijk ga voor ontwikkeling en heelheid. We kunnen onze dualiteit als mens makkelijk overwinnen door het onder ogen te willen zien. Als we er naar kijken zitten we in de frequentie heelheid. Anders zouden we het niet kunnen zien.
   We zien de strijd in onszelf en dat die hetzelfde is dan wat je in de buitenwereld ziet. We laten ons niet meer meeslepen, maar maken keuzes. Dat is wat volwassen worden inhoud. We nemen de verantwoording voor ons eigen leven, we benoemen de onevenwichtigheid en kiezen voor en staan ergens volledig achter. Niet half met een compromisje hier en een leugentje voor bestwil daar. Naar mijn mening staan we als mens nog in de kleuterschoenen. Laten we als mens volwassen worden. We hebben nog 90% te ontwikeling aan kwaliteiten, talenten enz.
   Het volgens mij allemaal veel makkelijker dan je denkt, maar iedereen zegt dat het moeilijk, is dus zal het wel zo zijn en beginnen we er maar niet aan.

  6. Tja, Haddock, weet je een betere manier om met deze site toch tenminste ‘IETS’ te verdienen. Ik zeg met alle plezier Google-Adds op, als je me elke maand hetzelfde bedrag doneert.. Ga toch eens letten op je focus.
   Energy flows where the attention goes..!! Je kunt je alleen ergeren aan de dingen, waar je naar kijkt. Dat snap je toch wel niet. Vervolgens je niet verder druk maken, en LOS LATEN. (geen kinderen zeker..?)
   Kijk niet, of klik helemaal al niet, op die banners man!! En maak je niet zo druk! Sorry hoor. (Voor de rest ben je wel tevreden… :cry:)

  7. Beste Guido,mijn vraag is oprecht. Hoe denk je het beter te kunnen doen? Onze consumptie- en kapitalistische hang neemt ons allen in beslag.Ik ben geen onmens , om op je veronderstelling terug te komen dat ik geen kinderen zou hebben. Ik moet zeggen dat ik wel kinderen heb en ja de toekomst ziet er voor hun niet al te rooskleurig uit..Het is een reden er wat aan te doen.
   Dat er in de struktuur van onze samenleving wat grondig misloopt is me overduidelijk.
   Dat je gesponsort door datgene wat we eigenlijk veroordelen is vervelend,ook daar de vraag of dat te veranderen is,want anders doe je gewoon hetzelfde.
   Doen of zaken niet bestaan of er geen aandacht aan besteden lijkt mij geen oplossing.Het beestje constant bij de naam noemen wel. En wel zeer consequent.

  8. En ik ben niet te beroerd wat te doneren al denk ik dat juist onze constante ,,drive“ geld te maken de problemen juist veroorzaken.

  9. haddock
   je hebt ook de commerciële reden gevonden van guido’s site !!
   heel goed , dat is nog eens ontwaken !!

  10. Kijk maar eens naar het filmpje op de hoofdpagina van deze sie.
   Boddhissatva in de metro.
   HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  11. Wat een reactie Guido, de man heeft volkomen gelijk vind ik.
   Als je tegelijk reclame maakt voor dat waar je tegen bent dan ben je voor mij niet meer geloofwaardig. Jammer, er zijn meer wegen naar Rome, als je maar op zoek gaat.

  12. Als jij de farmareclame er hier uitgooit is MIJ dat veel waard.
   Ik weet niet hoe anderen daarover denken maar alleeen dat gegeven is mij spontaan 150 Euro waard.

   En dat terwijl ik je niet eens ken.
   Indien je me daarna goed belegd wat je met het geld doet,dus geen casinobezok ofzo, dan ben ik het inderdaad liever kwijt dan rijk.
   Enkel focusseren op ”positieve zaken” is nonsens.
   Ik heb geleerd de negatieve kanten van dit leven zelfs nog veel meer waarde toe te kennen. Als je het negatieve niet kent en er niet mee om durft te gaan kom je nergens en doe je hetzelfde wat iedereen al duizenden jaren probeert.

  13. In de eerste plaats Riet, maak IK nergens reclame voor, dat doet Google volkomen automatisch en is het in dat verband ’take it or leave it’. De adds die worden geplaatst gaan op zoekwoorden die in de tekst ernáást zijn geplaatst. Volautomatisch ik zeg het nog maar even, om het ‘grote conspiracy’-denken in dit opzicht wellicht te smoren. En ik kan het ook niet fijner slijpen dan het al is. En bedenk wat voor jou of Haddock aanstootgevend is, is voor een ander een ‘Joh, maak je niet zo druk’. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen wellicht..
   In dat verband is het ook maar waar je op let. Dat is in ieder gevál een van de wetmatigheden in dit leven, toch?

   Heerlijk Haddock, overboord ermee met dat geld, ‘The Root of All Evil’, dáár ben ik het helemaal mee eens. Maar het mag dan niet ten goede keren..? Geld is ‘ALTIJD’ fout? En alternatieven noemen is wellicht ook een optie voor je, dan alleen een ‘er zijn andere wegen’.. Waarom hou je dat voor je..?
   En alle mensen die op dit moment geld gebruiken zijn dan verkeerd bezig? Gaan we de boodschapper doden, omdat ie een brief bij zich heeft die je niet bevalt? En ben ik de eerste die het ‘anders’ dan zou moeten gaan doen..? Just tell me..! Enz. enz. enz.?

   In ieder geval ben je vrij bij te dragen, die (spontane) mogelijkheid was er altijd! HIER bijv.
   Dolphins & Whales publishing bv, de uitgever van WantToKnow.nl banknr. 4313174 (ING)

  14. Als je in de samenleving en dus ook hier,geen afspraken maakt hoe met geld is om te gaan opdat het niet misbruikt wordt voor ongezonde machtsdoeleinden is inderdaad iedere inspanning voor niets.
   Als je het probleempje niet bij de wortel wilt aanpakken omdat de aanblik van die wortels teveel voor je wordt ben je zinloos bezig.

  15. @ Haddock

   Misschien is het goed om ´s bij jezelf te rade gaan wat dat z.g. geld voor jouw betekent.
   Dit is een zuigend spelletje waar niemand wijzer van wordt.
   Er zijn legio artikelen te vinden op wan´t to know die je daarbij ook nog goeie hints kunnen geven.
   Succes ermee.

  16. Waarom worden we daar niet wijzer van? Wordt het niet eens tijd ons ”geloof” in geld zelf aan de kaak te stellen?
   Denk je nu werkelijk dat ik hierover niet heb nagedacht?
   Als ik de gelegenheid zou hebben zou ik dit systeem overboord willen gooien. Maar daarin moet je je omgeving mee hebben,dat betekent,de anderen om je heen. Tot op vandaag de dag is het zo dat je gewoon verrekt als je geen geld hebt. Je verandert die situatie pas ,als je mensen kan garanderen dat ze niet verekken als ze geen geld hebben.

   Onze bestaansangsten worden gebruikt om ons via geld in te lijven. Met alle ongezonde randverschijnselen die daarbijhoren.

  17. Het gaat iet om het geld. Daar is niets mis mee. Is gfewoon een ruilmiddel.
   Maar zolang er nog kinderen in deze wereld dood gaan dan hebben we iets niet goed met geld gedaan. Het gaat om het feit dat het geld vast zit bij een paar schandalig rijke stinkerts.
   We zouden het met z’n allen goed hebben als we eerlijk zouden delen en als er een mentaliteitsverandering komt.
   ER is geen schaarste en voor iedereen genoeg. Het is steeds de mens die er niet mee om weet te gaan. We zijn zo afgesrompd dat we geen gevoel meer hebben bij het zien van de enorme armoede overal en dat is wat er mis is. Het hart is er uit. En alles is recht te praten. Iedereen wil van alles ondernemen behalve als we moeten delen.
   De ongelijke verdeling blijven goedpraten. Wat we ook v erzinnen het blijft voor mij onrechtvaardig. De aarde is voor ons allemaal en wij zouden de behoeders van de aarde moeten zijn. Niemand bezit iets. We mogen het lenen.
   Maar er zijn er schijnbaar heel veel die zich van alles willen toeeigenen. Daar is niets mis mee ware het niet dat
   er velen zijn die niets hebben.
   En ook al zijn we allemaal schuldig, we moeten het beestje bij de naam blijven durven noemen.

 4. Onvoorwaardelijke Liefde, het is heel fijn de dingen lief te hebben waar je sympathie voor hebt dit zal ook veel vreugde geven. Lastiger wordt het lief te hebben waar je een hekel aan hebt maar dit is juist wel onvoorwaardelijke Liefde.

 5. Voor degenen die de franse televisiezenders kunnen ontvangen: vanavond op France 3 om 20u35 een documentaire “La Pandémie de la Peur” (de pandemie v/d angst) over de dubieuze achtergronden van de H1N1-vaccins. Ook Ab Osterhaus wordt hierin aangehaald (en dan vooral die scène met fles)….

 6. We leven in een tijd dat we op zoek kunnen gaan naar wat ons bindt.
  Stap uit de dualiteit van verdeel en heers, we hoeven niet te oordelen maar waarnemen.
  Het is de intentie om weer verbonden te zijn met de eenheid waar alles uit voortkomt.
  Schenk het aan jezelf open je ervoor en straal het door naar al wat is dit is je panacee

 7. BELEID GRIEPPANDEMIE RUIKT VERDACHT
  31 maart 2010 | Het Financieele Dagblad
  Door: Henk Engelenburg

  Mexicaanse griep brengt gemoederen in Europa in beweging, maar Haagse politici zwijgen als het graf
  De Raad van Europa, het onderzoeksorgaan van het Europees Parlement, is kritisch over de aanpak van de Mexicaanse griep door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO.
  De Raad heeft de afgelopen weken verklaringen van betrokkenen uit politiek, industrie en de WHO opgetekend. De conclusies, vervat in een uitgelekt conceptrapport, zijn ongemeen hard. De WHO zou onnodig paniek hebben gezaaid over de gevaren van de griep. Een lobby van de farmasector zou goede zaken hebben gedaan.
  De Raad constateert dat de WHO zich in de aanpak van de pandemie heeft laten adviseren door experts die banden hebben met de farmasector. De Raad heeft de WHO gevraagd om de verklaringen te openbaren waarin de experts aangeven met welke farmabedrijven zij een nauwe band hebben, al dan niet niet bezoldigd. De WHO weigert echter deze gegevens openbaar te maken.
  De bevindingen onderstrepen het belang van openheid van zaken over het pandemiebeleid van Nederland. Die openheid is ver te zoeken, terwijl het gevoerde beleid wijkt sterk afwijkt van dat van andere landen.
  Het beleid begint medio 2006 met een contract tussen ‘Den Haag’ en Solvay in Weesp. Het voorziet in de eerste acht weken productie van een pandemisch vaccin exclusief voor Nederland. Solvay moet leveren, de overheid hoeft niet af te nemen. Kortom, een droomcontract.
  Als medio 2009 de pandemie nadert, opteert minister Ab Klink van Volksgezondheid op advies van de Gezondheidsraad voor een vaccin met adjuvans (versterkende stoffen), een vaccin dat Solvay op dat moment niet bezit.
  De minister besteedt de order niet openbaar aan, maar nodigt GlaxoSmithKline (GSK) en Novartis uit. Klink bestelt vervolgens als enige ter wereld voor de héle bevolking, voor iedereen twee shots en louter vaccins met adjuvans.
  De wederzijdse belangen van overheid, wetenschap en industrie als het gaat om vaccins, rechtvaardigen nader onderzoek bij afwijkende beleidsstappen. Vandaar dat de Kamer de minister eind 2009 vraagt om openheid van zaken over de aanschaf van het pandemische vaccin. De minister antwoordt in december dat hij aan geheimhouding is gebonden, verwijzend naar clausules in het contract met GSK en Novartis.
  Op verzoek van de Kamer heeft de minister twee weken geleden parlementsleden in vertrouwelijk overleg alsnog over de prijsstelling geïnformeerd. De aanwezige Kamerleden (een enkeling weigerde) delen sindsdien een geheimpje met Klink. Ze zijn nu medeverantwoordelijk voor zijn beleid.
  Stel dat de betrokken Kamerleden zich ongans waren geschrokken van een exorbitante prijs voor het vaccin, moeten ze de minister dan heimelijk tot de orde roepen?
  Niemand in Nederland kan nu nagaan of Klink zich al dan niet een oor heeft laten aannaaien door de industrie en evenmin of de Kamer haar controlefunctie naar behoren heeft vervuld.
  Overigens is de geheimhouding waarop Klink zich beroept een wassen neus. Andere overheden die eveneens met GSK en Novartis in zee zijn gegaan, hebben de prijs wel bekendgemaakt. Juist daarom is het interessant te weten waarom Klink zijn beleid niet aan de openbaarheid wenst prijs te geven.
  Krijgen we het ooit te zien? De Raad van Europa komt in april met zijn eindrapport. Groot-Brittannië komt eind juni met een rapport over het pandemiebeleid in dat land. Duitsland is eveneens al ver op streek met een onderzoek.
  Klink heeft kort geleden een onderzoek toegezegd naar zijn pandemiebeleid. Of bedoelt hij een evaluatie? Wie voert deze uit en wanneer volgen de conclusies? Niemand die het weet en de Kamer heeft er niet naar gevraagd.
  Henk Engelenburg is redacteur van het Financieele Dagblad.
  Niemand kan nu nog nagaan of Klink zich al dan niet een oor heeft laten aannaaien door de industrie

  1. Fijn dat je dit plaatst Ellen. Mijn eerste reactie is dat ik alles geloof wat er staat. Maar, hoe onafhankelijk is het Financieel Dagblad eigenlijk? Tegenwoordig moet je met zoveel dingen rekening houden, tlijkt bijna paranoïde.

   Stel dat het waar is. Ik ben wel vaker tegengekomen dat Nederland buitengewoon eigenzinnig is(en dit is eigenlijk nog veel te voorzichtig uitgedrukt). Ik heb ergens gelezen dat Nederland een sleutelrol speelt in het NWO gebeuren. Helaas kan ik daar geen links ed. over geven, er passeren zo enorm veel artikelen.

  2. Het wordt ons opgedrongen door de Bilderberg Beatrix, de Illuminati, Balkenende Verhagen zijn beide Lid, U weet nu dat deze Lieden bezig zijn om U en de Wereld bevolking met 4,5 Miljard te decimeren, ook de jonge vrouwen zijn aan de beurt ze maken ze onvruchtbaar.

   Nederland wordt wakker

 8. Ik denk dat de paniek van beide partijen kwamen. We zien dat er met de gezondheid van ingeënte burgers niets noemenswaardig is gebeurd. Er werd door tegenstanders moord en brand geschreeuwd dat de eerste vaccinatiedoden spoedig zouden volgen. We zagen dat dit niet gebeurde.

  Anderzijds zien we dat er inderdaad een te grote paniek is gecreeërt door onze overheden waarvan je nu moet afvragen of deze wel terecht was. Er is miljarden uitgegeven aan vaccinatieprogramma’s en de producenten van deze vaccins rekenden zich rijk. Je kunt je afvragen of dit een volgende keer weer zo zou moeten.

  Punt blijft dat de wereld steeds meer geconfronteerd gaat worden met nieuwe virusvarianten en varianten die resistent zijn geworden voor bestaande antibiotica. Het overmatige preventieve gebruik van antibiotica in onder meer kippenvlees doet ons de das om. Maar met een overbevolkte wereld en een even zoveel aantallen dieren voor consumtiegebruik is de kans op nieuwe uitbraken onvermijdelijk te noemen.

 9. De WHO doet onderzoek naar de gang van zaken rond de Mexicaanse griep, maar verspeelt direct zijn eigen geloofwaardigheid door John Mackenzie op te nemen in de commissie die alles zal onderzoeken. Over zijn eigen acties zei hij eerder al: “I think we did everything right”. Hij blijkt ook banden te hebben met de pharmaceuten en was voorstander van de het verklaren van de pandemie volgens infowars.

  http://www.infowars.com/who-appoints-h1n1-cover-up-committee/

  De Raad van Europa zal het draftrapport nog aanpassen deze maand begrijp ik:
  http://assembly.coe.int/CommitteeDocs/2010/20100329_MemorandumPandemie_E.pdf

  Een van de 49 punten gaat over de banden tussen de WHO en de pharmaceutische industrie en de hardnekkigheid waarmee ze niet transparant willen zijn daarover:

  19. Some members of these advisory bodies evidently have professional links to certain pharmaceutical
  groups – notably through receiving extensive research grants from the big pharmaceutical groups – so that
  the neutrality of their advice could be contested10. To date, WHO has failed to provide convincing evidence to
  counter these allegations and the organisation has not published the relevant declarations of interest taking
  such a reserved position, the Organisation has joined other bodies, such as the European Medicines Agency
  (EMEA), which likewise, have still not published such documents. The rapporteur is convinced that it is
  entirely justified to require transparency of the profiles of experts whose recommendations have far-reaching
  consequences for the public health sector. However, even at the public hearing held in Strasbourg in
  January 2010, WHO continued to hold back on releasing further information on the interests of experts, using
  the justification of the need to protect their ‘privacy’.

 10. De farma industrie moet gewoon weg we hebben het niet nodig ! Laat ons grijpen naar de kruiden zoals de chinezen dat al 6000 jaar geleden deden! Die farma is gewoon een duivel ! En gecreerd door mensen die ons gewoon ziek willen laten worden maar ik moet zeggen dat er veel medici zijn die wel werkelijk willen zoeken naar ziektes en ons willen genezen maar het grootste deel van de medici heeft totaal geen interesse in de mens ze zien alleen maar $$$$$$$$ en dat is het ! Dan komt er weer een vertegenwoordiger ( ook goed van vertrouwen ) langs die weer zijn middelen wil slijten aan een arts en dan zit er voor die arts misschien een nieuwe auto of een gezellige reis naar mexico voor 2 weken aan vast ! Dan moet je sterk in je schoenen staan ! Dan moet je echt voor de mensheid gaan en dat is moeilijk voor iedereen denk ik maar ga voor de waarheid zonder omkoping en als je een enorm ego hebt dan gaat het nooit goed worden dan ga je voor het geld niet voor idealisme en voorspoed voor het volk dus ja !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.