Advertentie

Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!!


Het waren niet alleen de cowboys van Big Pharma die de wereld bedonderden.. Het was hun ‘officiële voorpost’, de WHO, die de ‘pandemie’ uitriep, met alle schandalige gevolgen van dien. 34 Miljoen vaccins werden er door Nederland besteld, voor elke Nederlander 2.. Terwijl de griepvaccinatiegraad nog NOOIT bóven de 65% was uitgekomen…!

X
X

Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

X
Een recent artikel in het British Medical Journal (BMJ) onthult, dat midden in de periode dat wereldwijd tientallen miljoenen mensen gevaccineerd werden tegen de Mexicaanse griep met het vaccin Pandemrix, farmaceut GSK informatie achterhield. En de heftigheid van het bericht wordt pas duidelijk, als je weet dat het een opvallend groot aantal ernstige bijwerkingen ging. Daarbij ging het onder andere over bijna 150 gevallen van anafylactische shock, veroorzaakt door een zeer ernstige allergische reactie op het vaccin. Ook zouden er tientallen overlijdensgevallen zijn geweest.

Volgens het BMJ, zouden er bij fabrikant GSK eind november 2009, al méér dan 1100 meldingen binnen zijn gekomen, inzake de zeer ernstige bijwerkingen van Pandemrix. Per miljoen vaccinaties traden er in die eerste vaccinatieperiode 76 ernstige bijwerkingen op. Dat waren er ruim elf keer zo veel als voor het andere pandemisch griepvaccin van GSK, genaamd Arepanrix, een vrijwel identiek middel, dat vooral elders in de wereld veel gebruikt is. Ook in de periode na november 2009, was het aantal ernstige bijwerkingen van Pandemrix veel hoger, dan voor het andere GSK-vaccin.

2009: De angstbezweerders.. De Minister van Volksgezondheid zelf, Ab Klink, omgeven door zijn 2 onaantastbaar lijkende prinsen, de vaccinexperts.. Net zoals bij Mark Rutte nu, kwam een eigen visie nooit naar voren bij Klink’s beleid. Roel Coutinho (RIVM links) en Ab Osterhaus waren de ‘experts’ die meer het belang van Big Pharma bleken te dienen, dan die van het Nederlandse volk..!

De informatie is boven water gekomen, bij een proces in de Verenigde Staten tegen GSK en -let wel- de Ierse gezondheidsautoriteiten, waarbij interne stukken van GSK zijn vrijgekomen. Met name de Ierse autoriteiten zouden volgens het BMJ op de hoogte zijn geweest van deze veiligheidsproblemen van Pandemrix, maar desondanks toch de vaccinatiecampagne hebben doorgezet.

Bij dit proces draait het om de claim, dat het Pandemrix-vaccin, narcolepsie veroorzaakt, een zeer ernstige ziekte, waarbij de patiënten elk moment in slaap kunnen vallen. Narcolepsie kwam in de periode na de vaccinatiecampagne in beeld als mogelijke bijwerking van Pandemrix. Farmaceut GSK zegt tegenover het BMJ niet inhoudelijk te willen reageren zolang de zaak nog onder de rechter is.

De schade in ons land
In Nederland werd vanaf eind november 2009 ongeveer een half miljoen kinderen tussen de 6 maanden en 4 jaar met Pandemrix gevaccineerd. Toen was het hoge aantal ernstige bijwerkingen bij GSK dus al bekend. Bij het Lareb, dat in Nederland gemelde bijwerkingen van geneesmiddelen verzamelt, zijn 3754 meldingen over Pandemrix (HIER) binnengekomen, waarvan er 137 als ‘ernstig’ werden geclassificeerd. 30 Van deze gevallen zijn narcolepsie-gerelateerd. Het ministerie van VWS onderhandelt over de schadevergoeding aan circa tien kinderen.

Hoewel het niet onomstotelijk is komen vast te staan, dat de vaccinatie met Pandemrix de narcolepsie heeft veroorzaakt, lijkt dat volgens de meeste onderzoeken wel het geval. Het kabinet had in de begroting voor 2019 (HIER) een bedrag van € 5 miljoen  opgenomen voor schikkingen met de slachtoffers. Maar de regering erkent geen aansprakelijkheid, omdat volgens staatssecretaris Blokhuis ‘de wetenschappelijke discussie nog volop loopt’. Ook van de regering hoef je dus geen begrip, schadevergoeding of excuses te verwachten bij vaccinatieschade, nadat je je hebt laten vaccineren..

Want volgens Staatssecretaris Blokhuis (ChristenUnie) van Volksgezondheid, gaat het om een ’technisch-financiële reservering’… Volgens de Volkskrant (HIER) gaat het om een groep van ca. 10 mensen, die Pandemrix als baby of peuter toegediend kregen en waarbij daarna narcolepsie werd geconstateerd. Heftig aspect van deze ziekte is, dat deze niet te genezen is.

Of volgens de woorden van Blokhuis: “Het zorgvuldige overleg met de gezinnen en hun juridische adviseurs is nog niet zover dat er al een goed onderbouwde indicatie van het eindbedrag kan worden berekend, maar onze inzet is en blijft om er samen in goed overleg uit te komen. De wetenschappelijke discussie over of er wel of niet een verband is tussen het vaccin tegen Mexicaanse griep en narcolepsie loopt nog volop. Het vorige kabinet heeft besloten om die discussie niet af te wachten maar in gesprek met de gezinnen die hiermee te maken hebben te komen tot een schikking.”

* * *

KLIK VOOR DIT ARTIKEL (uit 2015) OVER DEZE LETSELSCHADEZAAK:

2 gedachten over “Vaccinatieschade Mexicaanse Griep achtergehouden..!!

 1. bewust verzwijgen = opzettelijk verzwijgen of doelbewust verzwijgen.
  Mensen met kritische vragen worden in de media vaak afgedaan als anti-vaxxers. Het is het bizarre, manipulatieve en agressieve industrie.

  1. Naar mijn mening gaat het veel verder dan verzwijgen. Heel vaak hoor je ministers of andere hoogwaardigheidsbekleders zeggen dat zij verantwoordelijkheid dragen,maar dat doen ze gwoon niet en daarmee gaat de ellende gewoon door en dat brengt bedrijven en mensen aan de afgrond.
   Hennis van defensie destijds was verantwoordelijk voor het overlijden van twee militairen door ondeugdelijke munitie en in plaats van de gevolgen daarvoor te ondergaan kreeg ze een mooie functie bij de VN.
   Rutte liep boos weg toen oa Omtzigt hem moeilijke vragen stelde over MH 17.
   Hij werd door Buma van de zaak gehaald en Buma is nu burgemeester.
   Diezelfde Omtzigt en mevr.Leijten hebben zich enorm in de zaak omtrent de valse beschuldigingen van ouders door de belastingdienst vastgebeten en uiteindelijk moest de kamervoorzitster (Arib) naar Rutte om hem ter verantwoording te roepen.
   Vanuit Brussel lieten ze Vijlbrief terugkomen om orde op zaken te stellen samen met een dame die eerder een topfunctie bij een vervoersbedrijf had bekleedt maar echt verbetering heeft dat niet gebracht voor de getroffen ouders terwijl alles wel vertraagd is en wordt waarbij de schuldigen nog steeds niet bestraft zijn zoals datook in Groningen het geval is/was terwijl Wiebes wel miljoenen aan multinationals uitdeelt.
   De minister van financiën koopt kort voor de corona crisis snel nog even aandelen van KLM op onrechtmatige wijze en kan gewoon op zijn post blijven zitten en nu beslissen of KLM met minstens 4 miljard gesteund gaat worden of niet.Waarom is hij niet weggestuurd? en hoe bestaat het dat hij zelfs lijsttrekker kon worden van een politieke partij waar hij voor bedankt heeft?Wanneer een ouder een klein foutje maakte in verband met de toeslagen werd wel direct geld terug gevorderd en de toeslag stopgezet,hoe kan dat?
   Corona lijkt ook gebruikt te worden om MKB bedrijven de das om te doen (zeg maar te sorteren) gebruikmakend van meten met verschillende maten.Boeren worden kapot gemaakt ivm de nooit bewezen Co2 problematiek en zelfs de partij voor de dieren die juist zouden moeten opkomen voor dieren vragen om het doden van dieren zoals bv dassen terwijl nooit bewezen is dat dieren de ziekte kunnen overdragen.5G wordt gewoon ingevoerd terwijl er tal van bewijzen zijn dat het mogelijk kanker kan verwekken of andere gevaren met zich kan meebrengen.Alleen de multinationals,banken en de aandeelhouders zijn heilig voor deze regering (op mogelijk een paar mensen na) het volk telt alleen wanneer er betaald moet worden zoals miljarden naar Brussel voor onzinnige doeleinden maar het trekt wel Nederland financieel leeg waardoor we uiteindelijk arm zullen eindigen vooral met schulden aan banken wanneer ze bij de ECB gaan lenen terwijl die ook nog schuld opkoopt wat ook verplichtingen met zich meebrengt.Samson heeft eerst de PVDA kapot gemaakt en als dank mag hij nu in Brussel met maatje Timmermans Nederland nog verder de afgrond induwen te beginnen met miljarden uit Nederland weg te trekken.
   Het vreemde is in het geval van Timmermans dat hij ten tijde van de MH 17 ramp zeer stellig was en tot op de bodem zou uitzoeken wie de daders waren,maar hoort u hem daar nog over? Net als bij de toeslagenaffaire werd ook toen al veel zwart weggelakt wat Rutte zelfs grappig leek te vinden toen hij tijdens een speech daarover zelfs geen moeite had om over zoiets ernstigs grappig te doen.Onbegrijpelijk dat dit soort lieden elkaar dekken en door gaan met alles kapot te maken.Dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.