Advertentie

Onderzoek aanpak Mexicaanse griep!


Dr. Wolfgang Wodarg, de voorzitter van het gezondheidscommittee van de Europese Raad. "Wij hebben een fake-epidemie gehad". Waarschijnlijk lachen Chan (voorzitter WHO) en 'onze Ab' (Osterhaus) in hun vuistje? Voelt Ab Klink zich eigenlijk wel een oor aangenaaid..? Waarom waren de politieke partijen zo stil tot nu toe? Na toch dit overduidelijke rapport van de Europese gezondheidscommissie in dit kader..? (KLIK VOOR DIT HELE VERHAAL!)

Eindelijk lijken Tweede Kamerleden wakker te worden; in hoeverre daar de rol van de sociale media, zoals WantToKnow een rol bij hebben gespeeld, valt alleen maar te raden. Feit is wel dat de schandalige wijze waarop ex-minister Ab Klink met ons gemeenschapsgeld is omgegaan, ter discussie dient te staan en niet vergoelijkt mag worden!!

Indien je langer op deze site komt, weet je dat Ab Klink het verdomde om burgers openheid te geven over zijn contractuele verplichtingen met de farmaceutische industrie.. Wellicht dat de cowboys van Big Pharma dit van het ministerie geëist hadden, zoals dat ook het geval bleek toen zij op Europees ‘niveau’ de Poolse regering onder druk zetten..! HIER 

Feit blijft dat Ab Klink een uiterst dubieuze houding had ten opzichte van kritische noten uit de maatschappij en de Tweede Kamer. Alleen Fleur Agema van de PVV heeft in die tijd eigenlijk stevig van zich laten horen door een spoeddebat aan te vragen met Klink over zijn handel en wandel..!
We raden je aan, in het kader van het nieuwe onderzoek naar deze schandalige verspilling en manipulaties, informatie naar de Tweede Kamer te sturen, naar JOUW partij. Zeker wanneer dit de PvdA, de SP of de PVV is, want zij dienen nu voorzien te worden van ammunitie.

Een dapper wijf.. zo simpel is het.. Ewa Kopacz, de Poolse minister van Volksgezondheid liet zich niet ringeloren door Big Pharma. Ze klapte wel uit de school over de mafia-achtige wijze waarop de Poolse regering onder druk werd gezet om 'haar burgers te beschermen'..! Klink deed geen enkel boekje open over zijn contract met de griep-farmaceuten. Burgers dienden naar de rechter te stappen, in het kader van de wet Openbaarheid van Bestuur!!

De big-pharma-cowboys!

Om je een idee te geven hoe deze Big-Pharma-cowboys tekeer kunnen gaan, in gevallen zoals deze, waarin miljarden te verdienen zijn, even een klein citaat uit de verklaring die de Poolse minister van gezondheid, Ewa Kopacz, deed in het Poolse parlement, begin November 2009:

“Ik stel u slechts één fundamentele vraag: ‘Wilt u het gevecht aangaan met de griepepidemie?’

Vandaag hebben we inzicht gekregen in de clausules in de contracten, die anderen, veel regeringen van rijkere landen, hebben gesloten met de producenten van de vaccins. Wij weten wat voorgesteld was aan Polen. Gezien het feit dat we nog in onderhandeling zijn, kan ik u niet alles vertellen, maar ik kan u 1 ding wel zeggen: Onze juridische afdelingen hebben minstens 20 twijfelachtige punten gevonden in het contract.

Dus vraag ik u: ‘Wat is de taak van een Minister van Volksgezondheid?’ Is die taak om contracten te sluiten die in het hoogste belang zijn van het Poolse volk, of moet deze Minister contracten tekenen, die in het hoogste belang zijn van de farmaceutische bedrijven? (applaus volgt van de volksvertegenwoordigers)

* * *

Onderzoek naar aanpak Mexicaanse griep

© Nu.nl 29 september 2011

x

Klink bleek in de aanloop naar de griep-pandemie, de CDA-man van 2 walletjes.. Praat met de 'deskundigen' mee en houdt cijfers geheim, zelfs ná een rechterlijk vonnis! En praat aan de andere kant als 'voorzichtige minister', passend op onze belastingcentjes..! In de luwte daartussen, meende Klink zich een plekje te mogen verschaffen..!

Na aandringen van PVV, PvdA en SP heeft minister Edith Schippers (Volksgezondheid) donderdag een onafhankelijk onderzoek toegezegd naar de invloed van de farmaceutische industrie bij de aanpak van de Mexicaanse griep.

De drie partijen hebben veel vragen over de onafhankelijkheid van de adviezen van onder meer de Gezondheidsraad, waar Schippers’ voorganger Ab Klink op afging toen hij in 2009 34 miljoen vaccins bestelde. De griepuitbraak verliep milder dan verwacht en de helft van vaccins moest worden vernietigd. 

Schippers verzekerde de Kamer donderdag dat zij hetzelfde zou hebben gedaan als Klink. Ze gaf aan dat de druk hoog was om te handelen bij dit nieuwe, onbekende virus dat andere groepen trof dan de normale seizoensgriep.  ”Er was een zwaar tekort aan vaccins en iedereen wilde ze hebben. Dan kun je afhaken of je er morrend bij neerleggen.” Ook had zij begrepen dat mensen zich onder druk gezet voelden door de industrie. Dat wil ze in de toekomst zien te voorkomen.

Eigen belang
Gedoogpartner PVV mist de wetenschappelijke onderbouwing voor de toen noodzakelijk geachte tweede vaccinatie tegen de Mexicaanse griep. Wiens advies is opgevolgd en waarom en hoeveel leden van de Gezondheidsraad hebben eigenlijk banden met de industrie. ”Wij twijfelen aan de onafhankelijkheid van de adviezen”, meent Kamerlid Karen Gerbrands (PVV).

De WHO liet als officiële organisatie een officieël H1N1-logo ontwerpen..! Krankzinnigheid ten top..? Alsof het een bedrijf was..! En wie weet was het dat ook wel voor de lachende 3e in het spel: Big Pharma.

Volgens Henk van Gerven (SP) had de industrie bij de pandemie alleen oog voor eigen belang; hij wil voorkomen dat landen in volgende vergelijkbare situaties mogelijk opnieuw tegen elkaar worden uitgespeeld. Kadija Arib (PvdA) zit het hoog dat Kamerleden buitenspel werden gezet en hun werk niet meer goed konden doen aangezien de industrie geheimhouding had afgedwongen.

Niet betrokken
Schippers snapt wel dat de Kamer vragen heeft over de kostbare aanschaf van de vaccins, maar ze wijst er op dat het bijna onmogelijk is nog een deskundige te vinden die nooit betrokken is geweest bij een onderzoek voor de industrie. Volgens haar zou de Kamer overigens al in 2010 vertrouwelijk over de prijzen en de contractonderhandelingen geïnformeerd zijn.

De dubieuze rol van Roel Coutinho..!
Het blijkt telkens dat het neutraal geachte RIVM, onder leiding van Roel Coutinho, sterk haar best doet om niet té neutraal over te komen..! Een tweetal voorbeelden:

Roel Coutinho. De wijsheid in pacht te hebben, dat lijkt zijn opdracht. Maar het komt er te vaak op neer, dat hij het ook niet schijnt te weten...! En er ook niet écht moeite voor lijkt te doen! Waarom?

1. Wanneer Coutinho wordt gevraagd naar het onderzoek dat de Europese gezondheidscommissie doet naar de mogelijk fraude met de griepvaccins, doet Coutinho voor een volle zaal in de Amsterdamse ‘Rode Hoed’ alsof zijn neus bloedt.. “Wolgang Wodarg, daar heb ik nog NOOIT van gehoord!”.  (Wodarg is de leider van de EU-commissie, zie illustratie bovenaan dit artikel! GJ).

2. In het interview dat NOVA heeft met Paul Flynn, komt ook Coutinho weer aan het woord. Een uiterst schandalige reactie op de vraag van de reporter aan Coutinho, of het niet gek is dat de ‘pandemie-definitie’ van de WHO is verlaagd, antwoord Coutinho keihard: “Ja u zegt het, maar is dat zo?’…

Een directeur van een nationaal rijksinstituut voor gezondheid, die niet weet dat een grieppandemie-definitie is gewijzigd.. Naïviteit, een vergissing of, in combinatie met de ‘Wodarg’-ontkenning, pure ‘listigheid’..? En zoja, waarom dan die listigheid..

Even zelf kijken naar ‘Hoe de wereld werd besodemietert?’ Klik HIER.

 

Paul Flynn, rapporteur voor de Raad van Europa: "De WHO heeft volledig bizar de pandemie-kwalificatie verlaagd en volledig onnodig paniek gezaaid."

34 gedachten over “Onderzoek aanpak Mexicaanse griep!

 1. TOPS! Goed artikel. Goede suggestie, Guido, om betreffende politieke partijen (SP, PVV en PvdA) van ammunitie te voorzien. Het wordt tijd dat deze zaak bloot komt te liggen EN dat Ab Klink ALSNOG verantwoording moet afleggen. Dat zal andere politici wat voorzichtiger maken in hun toekomstige onbezonnen en ongefundeerde (makkelijke) beslissingen. Mogelijk unnen we daarna ook Gerrit zalm nog eens confronteren met zijn euro en Balkenende met zijn ´onvoorwaardelijke´steun voor de Europese Grondwet! Degene die het meest voorvechter is/was Fleur Agema (PVV), waarvan ik je vorig jaar al eens melding maakte. Ik hoop dat je haar dit artikel ook toestuurt. Groet, Rik

 2. Guido, ik heb – zoals je hebt kunnen zien op je e/mail – al een reactie naar de PVV gestuurd. Harte groet uit Afrika. Ja, … als niemand in Nederland het doet, doe ik het maar hiervandaan …hi hi … Rik

 3. Zou zeker leuk zijn als dit uitkomt! Er is een heel goed boekje van de werkgroep waar onder andere Marcel Messing in zit…. in dit boekje gaan ze gedetailleerd in op alle misstanden bij het tot stand komen van het virus en de besluitvorming… echt een aanrader! Dacht dat frontier het heeft uitgegeven. De titel is ‘Vaccineren of niet’. Misschien kan frontier een exemplaar naar alle kamerleden sturen!?

 4. Het lijkt zo langzamerhand een feit dat die griepprik niet werkt (http://www.earth-matters.nl/5/951/gezondheid/vitamine-d-veel-beter-dan-vaccins-tegen-griepinfecties.html) .
  Al het daaraan uitgegeven gezondheidsbudget had dus ook uitgegeven kunnen worden aan zaken die wel werken.

  Ik citeer uit een stuk van Daan de Wit:
  “In Engeland wordt berekend dat de 26 levens die zijn ‘gered’ door de aanpak van de Mexicaanse griep de overheid 52 miljoen euro hebben gekost. Per persoon. Daarvan hadden bijvoorbeeld ook de salarissen kunnen worden betaald van bijna 2.000 verplegers. Een andere nuance wordt geplaatst door de voor de WHO werkzame professor Ulrich Keil. Hij legt uit dat de grote gevaren voor de volksgezondheid hoge bloeddruk zijn, cholesterol en onveilige seks, om er maar een paar te noemen. ‘Regeringen en gezondheidsorganisatie doen net alsof ze iets aan deze grote gezondheidsbedreigingen doen, terwijl ze in werkelijkheid gigantische bedragen verspillen aan pandemische scenario’s die nauwelijks hard kunnen worden gemaakt.’

  http://www.deepjournal.com/p/43/a/nl/2843.html

  1. Grotere gevaren voor de volksgezondheid zijn functionarissen zoals die er zitting hebben in de gezondheidsraad en op ministeries van Volksgezondheid, waaronder vooral ministers, maar vooral die industrie die zich vooral richt op gewin en daar hoort ook de voedingsindustrie bij, die het bijvoorbeeld goed uit komt dat cholesterol, om maar een voorbeeld te noemen, tot ziekte is verklaard, terwijl het hard en hart nodig is.

 5. http://www.nu.nl/algemeen/2627774/overaankoop-griepvaccin-kost-144-miljoen.html
  ‘Overaankoop griepvaccin kost 144 miljoen’
  Laatste update: 28 september 2011 22:45 info
  HILVERSUM – De achteraf onnodige aanschaf van miljoenen vaccins tegen de Mexicaanse griep heeft de Staat ongeveer 144 miljoen euro gekost.
  Dat blijkt volgens RTL Nieuws uit contracten van het ministerie van VWS en leveranciers.
  Een woordvoerder van minister Edith Schippers kon het precieze bedrag woensdagavond niet bevestigen maar stelde wel dat een vaccin ongeveer 7 euro kostte. Het ministerie meldde vorig jaar zomer dat er 18 miljoen vaccins vernietigd zouden worden.
  Toenmalige minister Ab Klink van Volksgezondheid sloeg in het voorjaar 2009 bij elkaar 34 miljoen vaccins in op advies van de Gezondheidsraad. Daarvan was meer dan de helft uiteindelijk niet nodig. De griep bleek milder dan gevreesd.
  In RTL Nieuws noemde de PvdA de verkwisting van publiek geld schandalig. De PVV wil van Schippers weten wat de invloed is geweest van de pharmaceutische lobby bij de aanschaf van de 34 miljoen vaccins.

 6. Ze hebben het altijd over ‘de overheid’ of ‘de staat’ daarmee bedoelen ze eigenlijk de belastingbetaler. Maar nee, dat wordt niet gezegd want stel je voor dat mensen wakker worden. Als ze bij overheids instellingen, herstel alle overheidsinstelling, eens drastisch gaan bezuinigen op personeel (in mijn ogen zit er zo’n 75% teveel overhead-dienaren die alle tijd hebben om vrijheidsberovende, ziekmakende dingen en regeltjes te bedenken), en door henzelf gemaakte fouten ook zelf bekostigen, dan zou de wereld er heel anders uit gaan zien.

  Ik heb de laatste tijd/jaren niet 1 nuttig, of zinnig argument van een politicus gehoord dus dan kunnen ze ook wel werk gaan zoeken. Nederland kan wel een schoonmaak beurt gebruiken, letterlijk en figuurlijk. Of zijn zij te goed om afval in natuurgebieden ed op te ruimen. Er wordt namelijk door psychologen beweerd dat handen arbeid de geest op orde brengt. Nou dat kunnen ze in Den Haag en Brussel heeeeel goed gebruiken.

  De rotzooi opruimen van Chemie Pack mag de belastingbetaler ook ophoesten, terwijl Den Haag de middenstand probeert uit te roeien zodat de haaien vrij spel hebben.
  Bah, wat een ziekelijk slag volk.

  Zo dat moest er even uit.

 7. Volgens ze Telegraaf zou het de burgers 144 miljoen hebben gekost. Dat klopt echter van geen kant. Er zijn 2 x 17 miljoen vaccinaties besteld waarvan er maar 10 miljoen zijn gebruikt zecgt men. Kosten per stuk € 7,20 x 24miljoen = 172,8 miljoen. Dat is een gat van 28,8 miljoen. Laten we ook de distributie en campagnes niet vergeten. Die vergaderingen van het kabinet. We kunnen dus eigelijk stellen dat het meer dan 35 miljoen miskleunt. Rekenen kan het kabinet en de Telegraaf dus ook als niet.

  1. Er zouden er 20 miljoen zijn/worden vernietigd. Echter…
   Toen ze aangeschaft werden kostte die grap het bedrag van € 700 miljoen.
   Nee, geen € 7,20 per stuk maar € 20,59 per stuk.

   Nu dus 20 miljoen stuks vernietigd, komt dat inclusief het vernietigen op zo’n € 414 miljoen. En hoe het in de media staat zou het een freudiaanse verschrijving kunnen zijn, het zijn exact dezelfde cijfers. (414 ipv 144)

  2. @King of Light, We weten toch dat ze niet kunnen rekenen, herstel, wel uitstekend naar zich toe kunnen rekenen… Ons aller Rutte, maakte toch onlangs een “bescheiden” rekenfoutje inzake de garanties voor Griekenland…

   Nooit anders geweest maar misschien in de nabije toekomst totaal anders…

 8. “Het ministerie meldde vorig jaar zomer dat er 18 miljoen vaccins vernietigd zouden worden”?????????????? Vernietigd ? Echt waar ? Ik dacht toch echt dat ze toen “verkocht” waren en heb het bruine vermoeden dat we, weer ‘ns, bedonderd worden met dit soort informatie… We worden (nog steeds) als KLEUTERS behandeld !

  Dit berichtje in mijn griepdossier teruggevonden uit 2009 (en waar zijn dan de inkomsten/winsten gebleven van deze 20 miljoen vaccins ?) :

  GEPUBLICEERD OP 27 NOVEMBER 2009

  De ministerraad heeft vandaag besloten om overtollige vaccins tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) te verkopen aan andere landen die een ernstig tekort hebben aan vaccins.

  Het gaat om ongeveer 2 miljoen doses vaccin die niet nodig zijn voor de lopende vaccinatiecampagne bij huisartsen, GGD’en en zorginstellingen.

  Minister Klink gaat er vanuit dat het niet nodig zal zijn om nog andere groepen in Nederland vaccin aan te bieden dan de groepen die inmiddels op advies van de Gezondheidsraad en het RIVM zijn opgeroepen, gezien het verloop van de griepepidemie.

  Tegen die achtergrond vindt het kabinet dat Nederland andere landen moet helpen die tot nu toe niet in staat zijn om hun risicogroepen een vaccinatie aan te bieden. Voor de zekerheid zal een beperkte voorraad vaccins als buffer worden aangehouden met het oog op mogelijke onverwachte ontwikkelingen.

  Naast de ongeveer 2 miljoen doses die in december verkocht kunnen worden, volgen in de eerste maanden van 2010 nog bijna 18 miljoen doses vaccins die voor verkoop in aanmerking komen.

  http://www.grieppandemie.nl/home/Nie…erkopen?cp=cp1

  1. Ik had die link hierboven eerst even moeten checken (afkomstig van een blog) en de link naar de pagina van de Rijksoverheid waarin dit nieuws toentertijd werd aangekondigd blijkt, oeps, spijtig genoeg van het net verdwenen….

 9. Beste Guido,
  Wat ik me afvraag is waarom al mijn commentaren zoals die van de griep injectie zo snel verdwijnen beetje vreemd ! Jij wordt toch zeker ook niet betaald door de fharma mafia ???? Mijn commentaar was van vandaag 3 oktober en is nu al weg terwijl commentaren van 20 oktober er nog zijn ik ga nu wel een vreemd luchtje ruiken sorry !!! Zoniet excuses maar toch ……. beetje vreemd want mijn commentaar is echt !!! Kan ook onderbouwd worden !
  Groetjes Pietje

  1. vandaag 3 oktober 2011, 1 uur geleden | pietje
   Bij het ziekenhuis waar ik werk hangen de lijsten alweer op voor de komende griep vaccinatie en dan wordt er bijgezegd als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor de patient!!! Hoe dan ook ze willen je injecteren ( misschien onwetenheid) of misschien dat de fharma industie flinke bonussen geeft ! Ik zelf denk het laatste want vertrouw niemand meer ! Alles gaat om geld ! Nou over mijn lijk laat ik me injecteren ! Overigens heb ik gelukkig veel mensen kunnen overtuigen van de belachelijkheid van deze vaccinaties ! Veel artsen hebben ook nee gezegd vanwege hun eigen onderzoek en laten ook hun eigen familie niet injecteren dus……. ja wat moet ik nog meer zeggen !
   Groetjes

  2. @ Pietje , je bent niet de enige bij ie dit weleens gebeurt , het zal wel een hapering in het systeem zijn . Ik vond jouw post in het geheugen en heb hem hierboven even neergezet . Er zit geen samenzwering achter 😉 .

  3. Pietje er verdwijnen geen reacties; dat kán niet eens..! Sommige reactie wachten op akkoord voor plaatsing en 99% ervan geef ik vrij..!
   Vorige week heb je hier ook zoiets geroepen en toen stond je reactie er al bij. Jouw tekst ‘waarom al mijn commentaren enz. zo snel verdwijnen’ enz. vind ik uitermate raar..! Sorry, er helemaal niets van een luchtje. Heb je gezien dat zelfs iemand anders je er op wees, dat je reactie er WEL stond..?
   Je kunt je overigens ook ‘abonneren’ op élke reactie die je op de site zet, zodat je via mail op de hoogte wordt gehouden als mensen weer reageren op jouw reactie; als je nog kunt volgen wat ik bedoel?!

  4. Guido , ik wil je niet teleurstellen , maar dit gebeurt gewoon , zowel Dawn als ik hebben er weleens gewag van gemaakt . Het heeft waarschijnlijk niets te maken met cencuur zoals Pietje suggereerde ( de andere keer stond het gewoon op een oudere pagina ) het is gewoon zo ; je drukt op de reageerknop en je hele reactie verdwijnt in het niets . In dit geval van Pietje vond ik hem terug in de reacties , maar zijn reactie/comment was niet geplaatst . Voor hen die niet verder zoeken misschien een reden tot verdenking , voor mij niet , gewoon een programma flaw .
   Ik reposted dit bericht van Pietje met de juiste intentie , om hem te laten zien dat er een prograqmma error is en om jou te laten zien dat pietje niet uit zijn nek lult . Ik hoop dat dit op de juiste manier opgevat wordt .
   Im not into medling

  1. Dit hebben we vanuit de Belfort ook in Nederland verspreid (in bcc o.a. Coutinho, Osterhaus, Overheid, Europarlementariërs, Kamerleden, Pers…)

   Tot nog toe : nul-komma-nul reactie, maar misschien, héél misschien wat gerommel in de coulissen/binnenskamers veroorzaakt (wishful-thinking ?)

 10. Dr Jannes Koetsier, bekend als panellid van het tv-programma ‘Medische Missers’, probeerde al voor het griepseizoen in 2009 duidelijk te maken dat de kans om te overlijden aan de gevolgen van ‘mexicaanse’-griep slechts 1 op de 100.000 is… Maar de kans op ernstige bijwerkingen door het vaccin 1 op 10.000 is, volgens de officieele bijsluiters. Wat betekent dat de kans op ernstige bijwerkingen door het vaccin 10 keer groter is dan de kans om te overlijden aan de gevolgen van ‘mexicaanse’griep!

  Zie hier een interview met Dr. Jannes Koetsier hierover, uit 2009:
  http://www.youtube.com/watch?v=9tRVSF8i4U8

  Zo schreef hij ook op zijn weblog De Gezonde Patient.nl: “Voor mij is duidelijk dat gevaccineerd is tegen een onschuldige griep, waarbij de bijwerkingen van de vaccins erger waren dan de gevaren van de griep. Dit is conform wat ik verwachtte en wat deskundigen tevoren hadden kunnen weten aan de hand van de informatie die ik ook had. Zie diverse weblogartikelen op deze site in de periode voordat de campagne begon.”

  Ook de Amerikaanse ex-presidentskandidaat Ron Paul, waarschuwde in 2009 al ruim van te voren tegen de ‘mexicaanse’griep-gekte. Zie:
  http://www.youtube.com/watch?v=TB5-Y08qbjo

  Hier is alle info van Dr. Mercola, auteur van de New York Times Bestseller ‘The Great Bird Flu Hoax‘, die ook tegen het ‘mexicaansegriep’-bedrog waarschuwde, over de ‘mexicaansegriep’-vaccinaties te vinden:
  http://www.mercola.com/forms/background.htm
  http://swineflu.mercola.com/

  Dr. Russel Blaylock heeft d.m.v. wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat de (mexicaanse)griep-vaccins niet werken:
  http://www.russellblaylockmd.com/
  http://web.mac.com/rblaylock/Russell_Blaylock_M.D./Swine_Flu_Data.html

  Zembla maakte ook een uitzending over de griepvaccins die volgens deskundigen niet werken: ‘de Overbodige Griepprik’!
  http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=35139&tx_ttnews%5BbackPid%5D=1972&cHash=54bd4c7e9bf611345eaa1cbf1a40c7bd

  …Euro-parlementarier Paul Flynn, die aan dat Zembla programma heeft meegewerkt, schrijft ook zeer kritisch over de ‘mexicaanse’griep-(vaccinaties) op zijn blog:
  http://paulflynnmp.typepad.com/

  Nieuwsuur maakte een uitzending over de gesponsorde pandemie van de ‘mexicaanse’-griepprik:
  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/198696-de-pandemie-die-geen-pandemie-was.html

  Beluister ook deze reportage van Argos, eerder dit jaar, over de gecreerde ‘griep-pandemie’:
  http://weblogs.vpro.nl/argos/2010/04/16/17-april-2010-de-maakbare-griep-pandemie/

  Lees hier de ongecensureerde mening van 2 artsen over de ‘mexicaansegriep’-vaccinatie-campagne:
  http://www.degezondepatient.nl/schertsonderzoek-naar-mexgriep-vaccinatie-18-nov-2010.html

  Lees vooral ook:
  http://www.artsennet.nl/Actueel/Nieuwsartikel/Farma-grote-sponsor-Mexicaanse-griep.htm
  http://gebu.artsennet.nl/Archief/Tijdschriftartikel/III.-De-gesponsorde-pandemie-van-de-Mexicaanse-griep.htm

  Onderzoeksjournalist Daan de Wit, van http://www.deepjournal.com/, heeft het onlangs verschenen boek ‘Dossier Mexicaanse Griep’ geschreven, met als doel:
  Het leveren van een dossier voor een parlementaire enquête!
  Lees er hier meer over: http://www.dossiermexicaansegriep.nl/do.php

  In een interview met Radio Wereldomroep Nederland zegt hij hierover het volgende: “Onder druk van vaccin-producerende bedrijven is de definitie van een pandemie versoepeld. Daarmee was de weg vrij voor de inentingscampagne. Nooit is een stap terug gedaan om te kijken of die echt nodig was. Met een experimenteel vaccin bovendien.” “Er waren mensen die meer informatie wilden over het vaccin en de ingrediënten. Zij werden structureel tegengewerkt door de Nederlandse overheid. Terwijl die juist de taak heeft om de burgers te informeren, zodat zij zelf kunnen beslissen of ze het vaccin willen nemen. Hier is sprake geweest van een vaccinatiecampagne in plaats van een informatiecampagne.”
  Bron: http://www.rnw.nl/nederlands/article/vaccineren-plaats-van-informeren

  Citaat uit Dossier Mexicaanse griep:
  ‘De Mexicaanse griep is het grootste medische schandaal sinds de Tweede Wereldoorlog’, zegt de Belgische epidemioloog Luc Bonneux. Ook verteld hij dat hij veel heeft gezien, maar dat de Mexicaanse griep alles overtreft: de Mexicaanse griep was een ‘pseudopandemie’. Bonneux is ervan overtuigd dat er een parlementaire enquête moet komen naar de Mexicaanse griep-affaire.
  Lees hier meer citaten uit het boek: http://www.dossiermexicaansegriep.nl/p/25.html?m=13

  Lees ook deze artikelen van onderzoeksjournalist Daan de Wit over het ‘Mexicaanse’griep-schandaal:
  http://www.ftm.nl/original/het-grootste-medische-schandaal-sinds-wo-ii.aspx
  http://www.ftm.nl/original/de-gekte-van-de-mexicaanse-griep.aspx

  Euro-parlementarier Paul Flynn, die aan het Zembla programma ‘de Overbodige Griepprik’ heeft meegewerkt, over het boek van onderzoeksjournalist Daan de Wit ‘Dossier Mexicaanse Griep’, op zijn blog:
  http://paulflynnmp.typepad.com/my_weblog/2011/01/omen-at-westminster.html

  Meer hierover:
  http://www.argusoog.org/2011/01/%e2%80%98dossier-mexicaanse-griep%e2%80%99-voor-parlementaire-enquete/
  http://www.argusoog.org/2011/01/mexicaanse-griep-de-feiten/

 11. De media heeft een grote rol gespeeld tijdens de mexicaans griep. Bij Pauw en Witteman was dagelijks wel iemand aanwezig om over die tacogriep te praten en hoe gevaarlijk het wel niet was. Zo was Ab Klink er regelmatig, net als Roel Coutinho en Ab Osterhaus. Maar Jannes Koetsier mocht natuurlijk niet komen? Die was niet voor snap je wel. En nu? Pauw en Witteman zouden toch de heren kunnen uitnodigen om ze te laten uitleggen over deze griepgrap en dat er paniekvoetbal gespeeld is? Nee, wel is gebruik gemaakt om angst rond te stooien via een programma dat door zeer velen bekeken werd/wordt. P en W de waterdragers voor … …… Nee toch?

  1. @PW: Ik ben wel eens benaderd om te komen praten over vaccinaties, tot ze de artikelen zijn gaan lezen en merkten dat ik als neuropsycholoog vooral ook een boekje open kon doen over de grote berg regulier wetenschappelijk bewijsmateriaal dat aantoont dat vaccinaties onwetenschappelijk, ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn…

   Toen werd het (wederom) stil, net als na de artikelen naar regering, farma, Coutinho, Osterhaus etc in 2008 al…

   Voor de artikelen over vaccinaties, zie: http://www.healingsoundmovement.com/articles en hier op WantToKnow al vanaf 2008. Binnenkort dus ook tv-specials, trekken we de naald er nog wat verder uit…

 12. Epidemioloog Luc Bonneux over de perfide vermarkting van het medische wetenschappelijke onderzoek. Bonneux is auteur van het boek En ze leefden nog lang en gezond. Hoe gezondheid een industrie werd. De Mexicaanse griep: virologische nonsens. Gsm-straling: totaal ongevaarlijk. Bonneux laat geen spaander heel van de ‘eindeloze stroom gezondheidsrages van de laatste decennia. ‘Moderne onderzoekers hebben er alle financiële belang bij dat de burger die zich gezond acht, dat zo kort mogelijk blijft denken’

  Hoogleraren zijn de beste lobbyisten: ze zijn aan niemand verantwoording verontschuldigd en hullen zich in de toga van onafhankelijke academische deskundige voor hun reclamepraatjes. De virologen waren hoofdverantwoordelijken voor de grootste gezondheidscrisis van de nog jonge eeuw: de Mexicaanse grieppaniek. Zij moesten geen enkele vorm van verantwoording afleggen voor de virologische nonsens over griepvirussen die ze uit hun toga sloegen. Meer nog: ze zijn bezig om de derde golf pandemiepaniek voor te bereiden. Het enige wat hen daarbij zou kunnen hinderen is schaamte, maar op die aandoening heb ik nog geen universitair diensthoofd kunnen betrappen.

  Lees de rest van Luc Bonneux’ visie op : http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/De-Gedachte/article/detail/1327872/2011/10/03/Een-zieke-universiteit.dhtml

  1. Luc Bonneux mag dan gelijk hebben dat er grieppaniek is gezaaid:

   http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=4ed4751868dc4150adb3b7bf75493c0a1d

   …Maar dat ‘GSM-straling totaal ongevaarlijk’ zou zijn is helaas absoluut niet waar!

   Zie hier een uitleg over hoe en waarom GSM-straling wel heel schadelijk is voor Mensen, Dieren en de Natuur:
   http://www.inspirerendleven.nl/blog/wifi-en-gsm-straling-schadelijk-voor-bomen-gewassen-en-bijen

  1. Dank MG, maar wat bedoel je hiermee ?

   Wat kan er nog aan toegevoegd worden bij de verzameling nul-komma-nul n.v.t. zijnde relevante feiten in Nederland ? Er is gewoon niks te melden ! Men is boven de taalgrens in België nog NOOIT naar de rechter gestapt, nog NOOIT heeft men ’n aanklacht tegen vaccinatieschade ingediend en dit in schrijnende tegenstelling met het buitenland en dààr ging het hier om : het even onder de aandacht brengen van dit manco…

   In Vlaanderen en Nederland is er geen vuiltje aan de lucht in vaccinatieland…

 13. Vaccinaties – update , Vereniging tegen kwakzalverij ( Vtdk) en ‘onderzoek’ griep , etc.

  Alhoewel ik walg van de vereniging tegen kwakzalverij ( Vtdk) , alleen de gezichten en artikelen en ‘toorn’ van Cees Renckens , Piet Borst , etc draait mijn maag van om………
  Ik heb er eens een spontane astma aanval van gekregen zelfs.

  Toch kijk ik er eens af toe na .
  Zo wist ik dus van een… ‘plezierig’ onderhoud met Minister Schippers.
  http://www.kwakzalverij.nl/1359/Plezierig_onderhoud_VtdK_bestuur_met_minister_van_VWS

  Het feit dat Fleur Agema , zogenaamd als enige in de politiek, een zogenaamd weerwoord had tijdens de mexicaanse griep hoax kan ik met gemak ontkrachten .
  Momenteel is F Agema trouwens gewoon woordvoerster Volks’gezondheid’.
  In de eerste plaats heeft ze helemaal niet doorgezet betreffende kritiek op Ab Klink.

  En het allerbelangrijkste ; ze heeft überhaupt er de ballen verstand van en ze heeft zich zelf verraden door WEL kritiek te geven en Kamervragen ( http://ikregeer.nl/documenten/kv-2080905390 ) te stellen nav 2 zeer integere artsen : Peter Chappell en de Nederlandse arts dr . Harry van der Zee die baanbrekend werk verrichten op het gebied van homeopathie en aids.
  Ze heeft dus o.a. duidelijk geen kennis van het boek van Johan van Dongen; Aids ; de grootste misdaad in de medische geschiedenis.

  http://www.wanttoknow.nl/overige/alstublieft-minister-n-gratis-medicijn-tegen-de-mexicaanse-griep/

  En een mooie algemene leidraad is het volgende ;
  Wanneer je twijfelt over een bepaalde therapie of therapeut /arts en deze wordt cynisch ‘neergesabeld’ door de Vtdk dan weet je dat het perspectief kan bieden of zelfs zinvol/hoopvol en heel goed kan zijn. ………Daarentegen wanneer de Vtdk iets goedkeurt dan WEET je dat het 100 % waardeloos is en dat je er prompt afstand van dient te nemen!!

  Dit gezegd hebbende is natuurlijk de Vtdk er als eerste bij, zij worden betaald uit de onuitputtelijke misinformatie – black budget – spaarpot en ze zijn vast aanspreekpunt en ‘experts’ voor oa tros radar en andere reguliere media, ‘priet praat programma s zoals P en W , rondom tien, Dwdd, en andere RTL 4 boulevard- achtige zwets programma s en vooral in mijn regio ; dagblad DE Limburger .( met speciale vaccinatie veslaggever ; Serge Sekhuis)

  De Vtdk heeft ‘interessante’ info ( als je tussen hun regels doorleest ) .
  Zij staan natuurlijk als eerste op de stoep om te ageren tegen ‘iets’ wat niet wetenschappelijk is – ook al zou het bijvoorbeeld kanker genezen…. Over ageren gesproken……Fleurtje ’age[er]ma[ar’]….daar waren we gebleven…….

  Vergelijk deze 2 volgende artikelen maar eens met mekaar.
  Over PPD Resonantie Technologie van Peter Chappel – geplaatst in Frontier Magazine.

  http://renvogel.wordpress.com/2011/07/02/homeopathie-als-mp3/

  en dan de ‘versie ‘ van de Vtdk :
  http://www.kwakzalverij.nl/780/Toverdrank

  Deze 2 bij mekaar opgeteld wordt meteen het bedrog en de belangenverstrengeling duidelijk en vooral de manier van schrijven van de Vtdk.

  ‘Als je jezelf kent en de vijand kent is de overwinning niet in gevaar’ staat beschreven in ‘the art of making war’ van Sun Tsu.

  Er is eens een
  boek verschenen genaamd “Al te naïeve Geneeskunde ?
  “ , ik citeer de auteurs : “Ons is niet één
  publikatie van de Vtdk bekend waarin een alternatieve
  behandelmethode zó is ‘geëvalueerd’ , dat de
  ‘andere partij ‘ zichzelf herkende in de ‘evaluatie’.
  Hoe zit dat , collega Renckens ? “

  Van Minister Edith Schippers mogen we natuurlijk helemaal niets verwachten.
  Schippers verzekerde de Kamer dat zij hetzelfde zou hebben gedaan als Klink.
  Zij was reeds lang voor de periode van Hans Hoogervorst bezig met ‘gezondheidszorg’.
  Ze stapte in de politiek in 1993 als de assistente van apotheker –politicus Dick Dees….

  Nog een zo n voorbeeld van zo ‘n cynische site met ondertussen een berg info van hier tot ginder; een schat van geweldige info !!!

  http://cryptocheilus.wordpress.com/2008/05/30/lijst-alternatieve-kankerbehandelingen/

  Google eens her en daar met wat namen ; geweldige inspiratie doe je er op !
  Bedankt Cees Renckens en co !

  ZO HALEN WE UIT HET NEGATIEVE TOCH HET POSITIEVE!

  En dat is een noodzakelijke bezigheid wanneer we ons op ‘conspiracy’ sites begeven.
  Simpelweg gezegd ……….. anders vreet het aan onze energie.

  Ik zou bijna, zeer amerikaans, willen zeggen ;

  Be an Up Person in an Upside Down World!

  Laten we voortaan zo kijken naar al onze onheilbrengers en ‘treitergeesten’.

  Zullen we vanaf nu ‘reageren’ – zoals Jacob Bohme dat deed tegenover zijn
  eeuwige treitergeest Gregorius Richter : Waarom hield
  hij niet op met lasteren ? Waarom ?
  “Omdat God hem tot een drijfhamer had gemaakt die het
  werk moest voortdrijven. Zijn lastering is mijn
  sterkte en wasdom geweest, door zijn vervolging is
  mijn Parel gewassen, hij heeft deze eruit geperst, en
  daardoor wens ik hem Gods erbarmen dat hijzelf ervan
  ook mag genieten, aangezien God hem heeft gebruikt tot
  mijn werkinstrument. ”

  Oh, in dat kader na het lezen van bovenstaand citaat , nu begrijp ik pas helemaal de Pagina grote advertenties die Ab Klink liet publiceren , wederom op kosten van de belastingbetaler, na het vaccinatiebedrog , getiteld : JULLIE WORDEN BEDANKT ! Ik citeer :
  “Alle huisartsen, assistenten, huisartsposten, prikkers, zorgverleners in de ziekenhuizen, verloskundigen, virologen en andere specialisten, beantwoorders van vragen, apothekers, GGD ers, thuiszorgers, priklijnverdelers, EHBO rs, administratief-, logistiek-en distributiemedewerkers, gemeentepersoneel, hulpdiensten, ziekenverzorgers, coördinators, alle vele anderen- en niet te vergeten- de troostteddyberen.
  Het was een enorme klus die dankzij jullie succesvol is verlopen. Nogmaals bedankt ! “

  Ja inderdaad bedankt Ab Klink voor die lijst; Ik zou er zowaar een paar zijn vergeten!
  ( en dan hebben we het enkel over de logistieke, onbewuste en vaak welwillende soldaten ).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.