Advertentie

Hoe homeopathie wel degelijk werkt..!!


Christian Friedrich Samuel Hahnemann (Meißen, 10 april 1755 – Parijs, 2 juli 1843) was als Duitse arts de grondlegger van de homeopathie. Hahnemann studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Erlangen, waar hij in 1779 afstudeerde. Hahnemann ontwikkelde zijn theorie in een tijd waarin de geneeskunde nog nauwelijks op exacte wetenschap gestoeld was en geen remedie had tegen de meeste ziekten.
Christian Friedrich Samuel Hahnemann (Meißen, 10 april 1755 – Parijs, 2 juli 1843) was als Duitse arts de grondlegger van de homeopathie. Hahnemann studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Erlangen, waar hij in 1779 afstudeerde. Hahnemann ontwikkelde zijn theorie in een tijd waarin de geneeskunde nog nauwelijks op exacte wetenschap gestoeld was en geen remedie had tegen de meeste ziekten.

x

x

Hoe homeopathie wel degelijk werkt..!!

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Klassieke Homeopathie werkt wel degelijk, maar hoe? De Duitse tv-zender BR (Bayerisches Fernsehen) zocht het uit en sprak met diverse onderzoekers en (ervarings)deskundigen over de werking van homeopathie bij zowel mensen als dieren. Ook bestudeerden ze de onderzoeken naar de werking van homeopathie en concludeerden dat er wel degelijk bewijs is dat klassieke homeopathie werkt. Kijk voor meer informatie over homeopathie ook op de site van Klassieke Homeopathie (HIER)

Keer op keer blijkt dat het niet de homeopathie is die zichzelf in de knie schiet, maar de huidige wetenschap, die met haar ‘methode van meten’, zich zélf onderuit haalt. Homeopathie werkt individueel, daar waar de wetenschap álles in één vakje wil vatten. De uniciteit van het individu doet er dus niet toe.. Maar voor de homeopathie ligt nu JUIST DAAR de essentie van deze heelkunde.

En preciés dat kan de huidige wetenschappelijke ‘dogmatische’ meetmethode, niet verstouwen.. Voor die ‘wetenschap’ is elk individu gelijk, of je nou vrouw of man bent.. Weet je nog, dat ‘de wetenschap’ er onlangs achter kwam, dat er een verschil is tussen mannen en vrouwen..??! Werkelijk! Nee, niet alleen lichamelijk, maar ook op meer terreinen.. Tja, het is even wennen.. (HIER) Moeten we nog meer vertellen om ons punt duidelijk te maken…? Dient homeopathie wetenschappelijke resultaten op te leven, of gewoon ‘genezen individuen’..?

En vanzelfsprekend is voor elk weldenkend mens de teleurstelling van deze ‘wetenschappelijk opgeleide’ mensen denkbaar; hun opleiding met als uitgangspunt dat alle mensen hetzelfde zijn, rammelt kennelijk aan alle kanten, maar vooral in zijn voegen. ‘Meten is weten’, maar tegelijk dien je dan wel goed te meten, zuiver te meten en de waarheid te meten..  Maar goed, terug naar de homeopathie: kijk zelf naar deze documentaire. En.. ga eens langs bij een homeopaat..! Wist je dat veel regulier artsen homeopathie als een zeer welkome aanvulling op hun reguliere studie zien.. Het baat kennelijk..!

x

x

Samuel Hahnemann, apotheker die de homeopathie uitvond. 200 Jaar geleden. Een held in Duitsland en de rest van de wereld. Als het aan Edith Schippers ligt, is dit dan de grootste fraudeur in de geschiedenis...?
Samuel Hahnemann, apotheker die de homeopathie uitvond. 200 Jaar geleden. Een held in Duitsland en de rest van de wereld. Als het aan Edith Schippers ligt, is dit dan de grootste fraudeur in de geschiedenis…?

6 gedachten over “Hoe homeopathie wel degelijk werkt..!!

 1. Mooi duidelijk gemaakt waar het op aankomt!
  Boektip voor wie het interesseert hoe de oorspronkelijk strenge wetenschapper Hahnemann er uiteindelijk toe kwam de homeopathie in de wereld te zetten: Herbert Fritsche: “Samuel Hahnemann – Idee en werkelijkheid van de homeopathie”. In dit boek ontmoet je de mens Samuel Hahnemann voor de historische, filosofische en wetenschappelijke achtergrond van zijn tijd en kun je meebeleven hoe de theorie van de homeopathie langzaamaan gestalte krijgt.

 2. Mijn inziens werkt homeopathie via programmering van het medium.

  Bevooroordeelde afwijzers denken dat een stof niet kan werken zonder moleculen maar als het medium waarin die stof zat erdoor geprogrammeerd wordt (door het veelvuldige onmisbare schudden tijdens productieproces) kan dat dus welletjes! In het begin zitten er VEEL moleculen van de oorspronkelijke stof in het preparaat dus de misleidende gedachtengang dat verontreiningen de stof per definitie zouden verpesten, doet ook geen opgeld!

 3. Allemaal onzin.
  De clou van homeopathie zit hem in het water.
  Water is namelijk een medium dat bijzonder goed informatie kan opnemen.
  Niks moleculen. Gewoon informnatie, en wel in de vorm van frequenties.
  Door het aanbrengen (en dus informeren) van frequenties in het water, wordt dit water homeopatisch.
  Met een investering van US$ 1000,- kan eenieder zichzelf diagnostiseren ( met een nauwkeurigheid van ca 98%, wat beter is dan vele ziekenhuizen).
  De daarbij gevonden aandoeningen kunnen via een Vegetotest beoordeeld worden of het eigen immuunsysteem in staat is te verbeteren.
  Zo niet kan in een uitgebreide bibliotheek passende middelen gevonden worden. Nadatr die gecheckt zijnop werking en eventuele bijwerkingen, kan het in een medium geplaatst worden. Ook in Alcohol, suiker of paraffine.

 4. zelf komend uit de voedingsmiddelen industrie en dieetleer,kom ik al 6 jaar bij een klassiek homeopaath.De “korreltjes”reageren op het zelfherstellend vermogen van de mens.De een is hier krachtiger in dan de ander.Calsium,fosfor,zwavel enz. Hebben ieder hun eigen specifieke werking.Door heel goed DOOR tevragen van de Arts,kan er een zuivere diagnose gesteld worden.in een half uur consult kom je tot de diepte van iemands Ziel.En daar zit de “essentie” Ben beslist zeer tevreden over de werking en benadering.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.