Advertentie

US bezit patent op genezing door hennep..


xcannabisolie VS begin 1900

x

x

Amerikaans overheid en het patent op hennep als medicijn.

2015 © Jon Rappoport/vertaling en aanvullingen WantToKnow.nl/.be (bron)

x

(klik voor lead)
(klik voor lead)

Hoe bizar zijn de ontwikkelingen rondom hennep-als-medicijn in de Verenigde Staten? Het blijkt dat de VS over het patent beschikt van medicinale hennep, maar de eerste is, die ook roept dat het illegaal is en daar ook keiharde strafmaatregelen aan hangt..! Want het is voor iedereen duidelijk dat de Federale overheid in de VS marihuana dus aan de ene kant officieel als illegale drugs beschouwd, terwijl het aan de andere kant veel moeite heeft gedaan, deze hennep als medicijn te patenteren…

Wil je het nazoeken? Dit is het patentnummer # 6.630.507, en als patenthouder wordt opgegeven: ‘De US-government zoals vertegenwoordigd door het ‘Kabinet van Gezondheid en Dienstbaarheid aan de mensheid’, dat direct onder de president valt. En zo staat het patent omschreven:

“Cannabinoïden blijken eigenschappen in zich te dragen van anti-oxidanten, niet-gerelateerd aan antagonismen van NMDA-receptoren. Deze nieuw aangetroffen eigenschappen, maken cannabinoïden geschikt voor de behandeling en het voorkomen van een grote variëteit ziekten, die gerelateerd zijn aan veroudering. Zoals stagenerende bloedsomloop, leeftijd-gerelateerde ziekten, koortsachtige ziektebeelden en auto-immuun-ziekten. Deze cannabisoïden blijken een specifieke toepassen te hebben op neuro-beschermers.

Bijvoorbeeld in het beperken van neurologische beschadigingen als gevolg van stagnerende bloedsomloop, zoals hersen- en hartinfarcten, of de behandeling van zenuw-degeneratie-gerelateerde ziekten, als Alzheimer, Parkinson en HIV-dementie. Niet-psycho-actieve cannabinoïden, zoals hennepolie, ZIJN IN HET BIJZONDER UITERMATE NUTTIG om aan te wenden, doordat zij het mogelijk maken de giftigheid te vermijden. Deze komt men tegen, bij psycho-actieve cannabinoïden in hoge doses, toepasbaar bij de methode van de huidige ontdekking…”

En dat is allemaal logisch; bedenk dat partners van overheden, bekend als ‘farmaceutische industrie’ of ‘Big Pharma’, heel druk zijn met  ‘bijzonder zuiver, volledig betrouwbare, intensief geteste, volledig veilige’, maar vooral uitermate winstgevende uitvoeringen van marihuana als medicijn..!!

Zozo.. Laten we eens even kijken.
Allereerst is er de claim dat marihuana een bijzonder krachtig medicijn is, maar ten tweede is er het RECHT op arrestatie van mensen die een dergelijke behandeling ondergaan..! En natuurlijk is dat uitermate logisch, als je bedenkt dat je met de overheid te maken hebt.. En dat is ook logisch wanneer je bedenkt dat de partners van overheden, ook bekend onder de naam farmaceutische industrie of Big Pharma, druk doende zijn met het ontwikkelen van ‘bijzonder zuiver, volledig betrouwbare, intensief geteste, volledig veilige’, maar vooral uitermate winstgevende uitvoeringen van marihuana als medicijn..!!

Of wanneer je bedenkt dat dit soort bedrijven nog steeds aanhanger zijn van de gedachte dat marihuana nog steeds kan worden onderdrukt, vanuit de gedachte dat de medicinale kracht van marihuana hun bestseller-medicijnen, zal kunnen ondermijnen. Giftige medicijnen ook, die ook vaak NIETS genezen, maar weer nieuwe aandoeningen veroorzaken, die op hun beurt weer vragen om NOG MEER medicijnen..

Bedenk overigens dat er meer vormen zijn van marihuana-of cannabisolie. Er zijn veel getuigenverklaringen in omloop van opmerkelijke genezingen van bijvoorbeeld de Ziekte van Crohn tot aan prostaatkanker..!

cannabis kills cancer
Kijk de 2 plaatjes naast elkaar; dit plaatje en de opgave van het RIVM van onlangs. Verstopt op hun site, niet in de pers verschenen informatie over de zegeningen van hennepolie..!! Maar ondertussen is het illegaal..!! De wereld op zijn kop, ook in Nederland!

PAS OP, waarvoor we op moeten letten!
Waarvoor moeten we oppassen: farmaceutische bedrijven die uiteindelijk proberen om bepaalde versies van marihuana als medicijn te verkopen, te gebruiken in combinatie met hun giftige spullen (bijv. bij chemo-therapie!). Deze strategie kan er ook voor zorgen, dat marihuana niet de volledige credits krijgt, dat het in staat is álles te genezen.. Daarbij zouden de cowboys van Big Pharma ook nog eens profiteren van de verkoop van 2 medicijnen, i.p.v. één..

Deze farmaceutische bedrijven en hun overheidsmaatjes zullen gaan waarschuwen tegen het gebruik van thuis-kweek marihuana als medicijn. Deze zal namelijk ‘een gebrek aan zuiverheid’ hebben, en natuurlijk.. de afwezigheid van de arts-die-het-voorschrijft..! Deze dient natuuurlijk in de buurt te zijn, om ‘de juiste dosering’ voor te schrijven..!

RIVM cannabis
De mededeling van het ‘Ministerie van Schippers’.. (klik voor pdf-info)

In dat perspectief gezien, zal de FDA (de Amerikaanse Keuringsdienst van Waren) waarschijnlijk ook met een boos gezicht ten tonele verschijnen, teneinde de belangen van haar belangrijkste klant te dienen: Big Pharma. Het is in onze niet onmogelijk dat we een terugkeer zullen zien van de ouderwetse pest-spray-campagnes, waarbij de groei van marihuana in de buitenlucht zal worden bestreden..!

En ja, ook de GMO-marihuana zal een goudmijn zijn..!
Door het enerzijds toegeven van de kracht van marihuana en anderzijds de kweek én het gebruik opnieuw WEER te beperken via wettelijk maatregelen, zal de situatie zoals die nu is, waarbij hennep bijna niet wettelijk toegankelijk is, alleen maar opschuiven langs dezelfde wetgevende lijn..!

Ook de ontwikkeling van gepatenteerde genetisch-gemanipuleerde hennep-gewassen, zal daar ongetwijfeld bij gaan horen..!
En we zullen zonder twijfel, de GMO-marihuana recht uit de stinkende bekken zien komen van Monsanto, Dow Chemical en Syngenta. En natuurlijk zullen daar weer ‘nieuw-ontwikkelde’ pesticiden voor nodig zijn.. Jaja, de zaden moeten beschermt worden..

Tot slot..
Het is volstrekt duidelijk voor ieder weldenkend mens om de aankomende vrije-hennep-strategie te ontmaskeren! Het bezit van het patent op hennep-als-medicijn aan de ene kant, en aan de andere kant het verwerven van aanvullende hennep-genezingspatenten, is een overheidsstrategie die indirect de aanwezigheid van de nietsontziende machthebbers erachter aantoont..!

FDA marijuhanaDit alles bedoelt om de private-hennepkwekers en de privé-producenten van hennepolie in de rechtbanken te krijgen, waarbij het dus gaat om de aantasting van het overheids-patent.. En die overheid zijn wij weer zelf, officieel gezien dan natuurlijk.. Feitelijk ben je als burger de misdadiger, met hoeveel liefde en toewijding je de hennepolie ook maakt, of je medemens wilt helpen..!

Maar jongens, de voet staat al keihard tussen de deur, die verder en verder nu opengedrukt gaat worden.Kijk eens naar het plaatje over de FDA over het verbod op hennep.. Al in 1974 wist de FDA en de Amerikaans overheid over de geneeskracht van hennep. Het was president Gerald Ford die keihard het verbod op hennep afkondigde, ten gunste van zijn vriendjes, de grote farmaceutische bedrijven, of ‘Big Pharma’..

Last but not least..
Niet zo lang geleden, renden de wilde paarden nog aan de horizon. En wanneer het op medicijn-gebruik aankomt, hebben talloze mensen al hennepolie gebruikt (HIER artikel op site), omdat ze de krankzinnige idee nog hebben, dat ze ZELF degene zijn die hun lichaam bezit.

En wanneer ‘overheden’, of althans de manipulatoren die daarachter schuilgaan, te ziek om hun identiteit kenbaar te maken, hierover te strijde willen trekken, zullen ze verbaasd en verdwaasd gaan opkijken… Hen zal alle hoeken van de kracht van het volk getoond worden..!

De leden van de gezondheidsvrijheids-beweging uit het begin van de vorige eeuw, de vroege jaren 1900, hebben een nieuw gezicht gekregen en een nieuwe identiteit. Zij hebben een boodschap aan partnerschappen met bedrijven die voedingssupplementen verkopen, die hen van fondsen voorzien. Er is eigenlijk NIEMAND voor nodig.. Alleen een snel-groeiende plant, in combinatie met een ouderwets, uit-de-mode zijnd gevoel, dat we VRIJHEID noemen..

Jon Rappoport

x

PS. Note van de vertaler (GJ).

Mocht je het allemaal nog niet kunnen plaatsen, vanuit die ‘krachten-achter-de-schermen’,
bedenk dan dat het allemaal in een véél groter plaatje past, dan jouw puzzel wellicht groot is..!
Het gaat niet om de/een oorlog om drugs, het gaat uiteindelijk om de ‘oorlog-om-het-bewustzijn’..!

* * *

x

war on drugs

8 gedachten over “US bezit patent op genezing door hennep..

 1. Een patent op wat leven is en voortbrengt is hoe dan ook nooit wettig.
  Wetten bestaan in dat opzicht niet, behalve de natuurlijke wetmatigheden.
  Een wetmatigheid is wat anders dan een wet…
  Degenen die denken patenten op het leven te kunnen patenteren, zijn alleen maar gemachtigd als de eerste beste levende gek die toestaat…
  Een patent is illegaal, ondanks dat onze wetten, maar deze wetten zijn geen wetten, want ook illegaal…
  Uberhaupt bestaat de wet niet.
  Wordt tijd dat mensen beseffen dat geen enkele, maar dan ook geen enkele wet, in dat opzicht een recht heeft.
  Alleen leven, en daarmee een mensenleven bijvoorbeeld… heeft recht.
  De rest niet helaas….

 2. Helaas leven we niet in een vrije wereld, dus ook niet in een vrij land.
  Als je met je eigen vrije wil daarin geen bewegingsvrijheid mag hebben om zelf te beslissen welk medicijn of behandeling je wenst, komt men op het terrein van politiek en reguliere artsenij.
  Jammer genoeg hebben deze mensen wel geleerd maar blijven domkoppen.
  De gewone artsenij heeft eigenlijk niet geleerd maar zijn geprogrammeerd!

  Daardoor worden mensen juist zieker en wordt voor hen beslist of zij in hun eigen huis of in een verzorgingstehuis ziek mogen zijn.
  Zolang men grof geld verdiend aan de zieke medemens en dier, zullen zij niet wakker worden laat staan daar wakker van liggen. De wereld is ziek.

 3. Stel je voor dat een overheid moet erkennen dat cannabisolie werkt tegen kanker, itt chemo en bestraling, dat is toch het faillissement van ons zgn democratische systeem?
  We worden structureel voorgelogen en bedrogen en de Tweede Kamer die ons zou moeten beschermen, is een opportunistische club, die uitsluitend uit zijn op hun eigen carrière.
  Hennepprodukten zijn een zege voor de mensheid, dus daarom blokkeert de overheid objectieve informatie en criminaliseert hennep.
  Stuitend, als het lijden van zoveel kankerpatiënten ziet.

 4. Toch moeten we hier wel rustig onder blijven. Bedenk: De plant is decentraal. Iets wat decentraal is kan het volk nooit totaal onthouden worden. Kweek gewoon je eigen planten en dan in de juiste verhouding. Ik zelf hou de volgende verhouding aan:

  7% thc
  7% cbd

  De hennepplant zelf laat dezelfde verhouding zien. Een vrijwel gelijke mate van thc en cbd. Wiet kweken met enkel thc is niet de bedoeling. Het is niet natuurlijk, en is eigenlijk een nederlandse invloed waarbij het thc percentage is gestegen tot 15% en het cbd percentage tot 0.2%. Dit is natuurlijk vragen om problemen. Hiermee haal je de hele samenhang van stoffen, en dit zijn er honderden in hennep, compleet uit balans.

  Gewoon zelf kweken en en de overheid negeren. That´s the way to go 🙂

 5. Wat een leuke internetpagina, en ook zo leerzaam.
  Heel mooie plant, die Cannabis.
  Hoe vreemd dat een plant die al millennia gebruikt wordt als medicijn, in de V.S. gepatenteerd kan zijn. Eigenlijk een contradictie: zo’n mooie plant in handen van zulke criminelen. Wat een rare mensen leven er toch in deze wereld.

 6. Hier is medicinale hennepolie te koop zonder toeters of bellen, je word er niet stoned van omdat ze het gefilterd hebben, ik gebruik het nu 2 weken, en ben energievol, slaap nu s,nachts , beter humeur, actief, minder pijn ( fibromyalgie ), beweeg meer , loop stevig, hoef s,middags niet meer te rusten, geen zenuwpijnen, zo kan ik nog wel een uur doorgaan, voor mij en m,n omgeving een zege….m,n rolstoel staat opgeborgen.lang leven de hennepplant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.