Advertentie

Het patent dat Monsanto totaal onderuit haalt..!


Paul Stamets met een van zijn geliefde paddenstoelen.
Paul Stamets met een van de topexemplaren van zijn geliefde paddenstoelen.

x

x

Het patent dat Monsanto vernietigd..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Als er in deze dagen iets is wat je zou moeten lezen, is het wel dit verhaal. Het bevat namelijk informatie die onze wereld op een radicale wijze, zeer positief zou kunnen veranderen. Het is met name Monsanto die het volstrekt niet eens zal zijn met deze informatie, maar het artikel gaat dan ook preciés over hun manipulatieve, giftige producten en manier van werken. Het enige wat je hoeft te doen, is dit bericht te delen en blijven delen, teneinde een verandering teweeg te brengen met deze info.

PaulStamets2Het is 2006 en een man, genaamd Dr. Paul Stamets, krijgt een patent toegekend, dat wereldwijd erg weinig aandacht krijgt. Nu is dat voor een deel logisch, want Dr. Stamets is paddestoeldeskundige, in het Engels een ‘mycologist’ of, in goed Nederlands, een mycoloog. En je zult het begrijpen… Informatie uit deze wereld is nou niet bepaald voorpagina-nieuws.. Maar dat had met dit patent WEL het geval mogen zijn..! Wat behelst dat patent dan, zul je je afvragen..?

Gezaghebbenden in de pesticide-industrie verklaren dat dit patent ‘de meest verstorende technologie bevat, die ze ooit hebben waargenomen’.. En geloof ons, als deze deskundigen in de chemische onkruidbestrijding zoiets verklaren, dan is het ook een ‘meest verstorende technologie’.. Maar het is niet negatief, dat woord ‘verstorend’, mocht je dat denken, want het woord ‘verstorend’ slaat op HUN EIGEN industrie.. Het patent is dus bijna dodelijk voor deze chemische pesticide-industrie..!

Wat heeft deze wetenschapper, Dr. Paul Stamets dan ontdekt..?
Deze paddenstoeldeskundige heeft een manier gevonden om moeder Natuur het werk te laten doen, waar het aankomt om insecten af te houden van beschadiging van de oogsten die mensen moeten voeden. Deze mycologist heeft een zogenaamde natuurlijke slimme pesticide uitgevonden. Deze pesticides bieden een VEILIGE EN PERMANENTE OPLOSSING voor het controleren van meer dan 200.000 soorten insecten. En dat allemaal door de ‘magie van de paddenstoel’.

Paul Stamets is erin geslaagd zogenaamde entomo-pathogene schimmels/paddenstoelen (schimmels die insecten vernietigen) te kweken op een zodanige wijze, dat deze paddenstoelen/schimmels geen sporen (zaden) produceren. Hierdoor trekken deze paddenstoelen/schimmels feitelijk insecten aan, die door de het materiaal van de paddenstoelen/schimmels te eten, ZELF veranderen in die schimmel/paddenstoel, van binnen naar buiten..! Het patent dat Paul Stamets op zijn vinding heeft gekregen, heeft de potentie, wanneer het algemeen bekend gaat worden, de manier waarop de mens gewassen teelt, REVOLUTIONAIR te veranderen..!

Het tolereren van pesticides in onze moderne landbouw komt er feitelijk op neer, dat we de uiterst schadelijke werking van deze chemische pesticides op het milieu en de mens feitelijk ontkennen, maar in ieder geval geringschatten. En een dergelijke onkunde kunnen we niet langer toestaan als mensheid, daar moeten we simpel gezegd vanaf..!

Monsanto en de 40 GMO-rovers..
monsanto glyfosaat
Kun je voorstellen dat er een wereld komt, zonder bijen..? En toch gaat dat ervan komen, als bedrijven als Monsanto in staat mogen blijven, om hun chemische rommel te blijven produceren. Het middel glyfosaat, dat het belangrijkste onderdeel is van het bestrijdingsmiddel ‘RoundUp’ van Monsanto, krijgt steeds meer verdenking op zich, als belangrijkste oorzaak van het sterven van de bijen wereldwijd.

En terwijl een steeds groter aantal landen Monsanto in de ban doet -onlangs besloot ook Rusland af te zien van GMO-rommel- blijven er genoeg landen over die onwetend zijn van de GMO-gevaren, of dusdanig bewerkt zijn door het lobby-werk van deze GMO-roversbende.

Het is dus duidelijk dat de wereld klaar is voor nieuwe, Aarde- en mensvriendelijke methoden van insecten- en onkruidbestrijding, voordat het keihard té laat is. Wist je dat Monsanto jaarlijks een omzet maakt van US$ 16 miljard per jaar (cijfers van 2014)..?  En het is overduidelijk dat deze cowboys het niet zullen toelaten, dat ook maar iets deze geld- en machtsstroom probeert te onderbreken.

De verdiensten van Monsanto geven het bedrijf een bijna onbeperkte mogelijkheid om informatie te onderdrukken, die hun reputatie kan schaden of schaadt.. Dat lukt hen al ‘aardig’ bij de MSM, de main-stream-media, zoals kranten en Tv- en radioprogramma’s. Maar de alternatieve media weten niet van wijken: Monsanto’s leugens dienen te worden geopenbaard..!

Paul Stamets statement:
“Het is tijd dat we gaan handelen. Wanneer we zouden gaan wachten tot de wetenschap en de burgergemeenschap wakker wordt en het belang ontdekt van deze historische oude paddenstoelen, is dat wachten ronduit belachelijk en toont het een zeer beperkt blikveld. De magere pogingen om wél te handelen, zijn tot dusver al té laat. En behalve wanneer we collectief onze bronnen wel gaan delen, zal het paddenstoelen-genome steeds verder worden bedreigd. Jazeker, net als de bijen, door de chemische middelen die totaal overbodig zijn.. ! Onze overlevingskansen staan in de waagschaal en het verlies van deze essentiële organismen kan een ecologische wereldramp worden.

Zijn we bezorgd over de wereld die we achterlaten voor onze kinderen? Laten we ons dan richten op de magie van schimmels en paddenstoelen..De regenwouden van het noord-westen van het Amerikaanse continent huisvesten paddenstoelen die diep-fundamentele medicinale eigenschappen hebben. Met het huidige tempo van uitsterving, zou deze laatste verblijfplaats van het paddenstoelengenome, bovenaan de prioriteitenlijst moeten staan van mycologisten, natuurbeschermers en ja, ook de overheid..!

Wanneer ik een bijdrage kan leven aan het verspreiden van de kennis van deze unieke wereld, die we nog nauwelijks kennen, zal ik deze bijdrage leveren aan het beschermen van leven op deze planeet. En zoals altijd, is het voor ons ook weer een zaak van het vinden van financiële steun, want anders ligt dit project mijlenver buiten ons bereik..”

Kijk naar deze presentaties van Paul Stamets over paddenstoelen en de magie ervan:

(in de eerste video, vanaf de 13e minuut, kun je het verhaal zien van de gepatenteerde paddenstoelen-insecticide)
x

x

25 gedachten over “Het patent dat Monsanto totaal onderuit haalt..!

 1. En nu maar hopen dat Monsanto het patent niet gaat aanvechten zoals ze al bij vele anderen hebben gedaan en winnen met hun leger aan “duivels” advocaten. Zij zullen nl alles in het werk stellen om wie dan ook maar enigzins een gevaar oplevert te elimineren, en dat met steun van onder andere industrie, banken en regeringsleiders.

  1. Waarom steken mensen hun hoofd boven het maaiveld uit? Zodat anderen ze horen! Wat mij betreft, hulde aan hen die de moed hebben!

   De duivelsadvocaten hebben hen niet stil gekregen.

 2. Waarom geven ze de manier niet vrij hoe we dit particulier ook kunnen toepassen, als we moeten wachten op alle regeltjes en papieren rompslomp zijn we 100 jaar verder, geef het vrij of moet deze man er ook weer zoveel mee verdienen, als je om de mensheid geef, geef de manier hoe te doen, dan kunnen we aan de gang.
  Groeten,
  Ed

 3. In feite is dit logisch. De natuur zelf is in staat de problemen op te lossen. Mensen denken echter slimmer te zijn en verpesten de natuur, door in te grijpen.
  Zo weten de Chinezen echter al eeuwen dat paddenstoelen zeer heilzaam kunnen zijn. Alleen dankzij de Codex Alimentarius mag je dat o.a. in Nederland niet vertellen. En mensen als mevrouw Schippers doen hun uiterste best om alle alternatieve geneeswijze de nek om te draaien. Ze vallen itt “normale” medicijnen onder 21% BTW, zorgverzekeraars geven geen, of nauwelijks een vergoeding en de MSM maken ze belachelijk.
  Nee, de aarde is plat en chemo helpt, net zoals de meeste chemische geneesmiddelen. Toch?

  1. Mensen denken echter slimmer te zijn en verpesten de natuur, door in te grijpen.

   Inderdaad. En dat gaat ook op voor de gezondheidszorg….. En wordt ingegrepen (Chemo!) want we denken dat we meer WETEN dan wat we ZIJN. Mocht de naam onbekend zijn: Ryke Geerd Hamer….

 4. Weet je wat helemaal lachen is?
  Amerikaanse boeren stappen massaal over op biologische gewassen en stoppen met Monsanto omdat….. ze er veel meer aan kunnen verdienen dan Monsanto gewassen te kweken!
  Dit is dus duidelijk een bewijs dat stemmen met geld werkt, Monsanto is van alle kanten in de problemen aan het geraken en over een aantal jaren is het bedrijf gewoon failliet en als het niet kunstmatig door Wall Street omhoog gehouden wordt waren ze dat allang.
  Stem met je geld, je ziet hoe machtig wij kleine mensen zijn door bewust te zijn waar we ons geld aan uit geven, deze golf kan de wereld veranderen zoals wij dat graag willen zien want men wilt ons geld.

 5. Wat heeft Paul Stamets eigenlijk gepatenteerd? Een stukje natuur of heeft hij laten sleutelen aan dit stukje natuur? Patenten als deze zijn veel geld waard. Nu hopen dat Stamets en de zijnen niet zwichten voor het grote geld, dat misschien wel Monsanto heet.

 6. Beste Guido, Dank je, een ijzersterk artikel (met filmpjes). Het komt er gewoon op neer dat we steeds meer naar de natuur moeten terugkeren voor onze gezondheid en medicijnen.

 7. Kunnen we zo langzamerhand minister Schippers niet aanklagen voor het feit dat ze niet voor ONZE gezondheid kiest maar kennelijk banden heeft met grote bedrijven die pillen voorschrijven. Jullie begrijpen wat ik bedoel. Samen staan we sterk.

  1. Ben ik voor, maar zou als eerst graag deze stap gezamelijk richting telecom / wifiwapenverspreiders willen doen

  1. Fantastisch!!!!!! Het allerbeste artikel wat ik in jaren gezien heb.
   Niet in de laatste plaats omdat ik zelf ook met bijen bezig ben en alweer opzie tegen de behandeling met lavendelolie tegen varoa en als dat niet helpt, mierenzuur.
   Ik ga nu echt proberen om voor volgens jaar een mooie dooie berkenstam te vinden die van binnen lekker aan het rotten is om daar een nieuw kast concept van te maken.
   Eens kijken wat de varoa mijten daarvan vinden!!!!!!!!!!!!
   Ik ga dit artikel onder de imkerij in NL verspreiden!!!! Bedankt!!!

  2. hallo Rob, voor een mogelijke oplossing voor je bijtjes en de varoa mijt verwijs ik je graag naar de site van Yannick van Doorne Deze afgestudeerd landbouwkundig ingenieur kreeg van een oude franse imker de tip om voor de ingang van de korf een strookje koper te bevestigen. De bijtjes nemen de koper ionen mee in hun vacht en het schijnt dat de varoa mijt daar helemaal niet goed van wordt.

   tevens zorgt het bevestigen van twee magneten op de korf voor een gezond electromagnetisch veld voor de bijtjes

   http://www.electrocultureandmagnetoculture.com/bee-hive-saving-solutions.html

   http://www.electrocultureandmagnetoculture.com/shop.html#

   [ hier makkelijk en goedkoop verkrijgbaar en je steunt verspreiding van deze kennis]

   succes en de dankbare groeten je bijtjes. jammer dat ik maar een heel klein tuintje heb want ik had ook wel een klein korfje willen hebben en de honing mogen ze dan lekker zelf houden.

   Geef je de tips aub ook aan je collega’s door want de bijen hebben het zo moeilijk vandaag de dag met al het gif en de electromagnetische straling en niet te vergeten , voortdurend van je eigen hoogwaardige voeding beroofd worden en er zeer laagwaardige troep suiker voor terug krijgen ondermijndt ook hun gezondheid zeer[ net zoals bij ons]

 8. ZO iemand heet een mycoloog, net zo als iemand die biologie gestudeerd heeft een bioloog is… Hoe wil je serieus genomen worden als je je Nederlands niet behoorlijk beheerst.

  1. Van wie had je gehoord dan, dat wij ‘serieus genomen’ willen worden..? Mogelijk een fraai staaltje van projectie..?

   Desalniettemin dank voor de tip; maar even serieus: we hebben de tekst aangepast. Het blijkt regelmatig dat we ook ‘maar’ mensen zijn.. Serieus..!! Heb je inhoudelijk nog iets opgestoken, vragen wij ons daarbij ook af.

 9. En toch lieve mensen hoe mooi het ook is, de natuur zit zo perfect in elkaar dat zelf een insect bijvoorbeeld een koolwitje op een kool en een koolvlieg wat eitjes legt in de wortel vd kolen dit alleen doet op planten die al ziek zijn. Eigenlijk zijn het ook waakhondjes tegen zieke planten.
  Luis op een plant hetzelfde: de plant is al ziek en de luis ruikt dit.

  It’s perfect.

  Zowiezo kun je planten ook inzetten om insecten te weren, dit leer je als je ecologisch gaat tuinieren alles heeft een reden en elk probleem heeft een eco oplossing. ( ps je leert het meest door een mislukte oogst)

  https://nl.wikibooks.org/wiki/Leer_jezelf_ecologisch_tuinieren
  ga maar lekker oefenen, het kan nog.

 10. De natuur heeft voor alles een oplossing! Dat is een feit! Het probleem zijn grote bedrijven zoals monsanto die de middelen die moeder natuur aanreikt systematisch probeert te vernietigen of te ontkrachten.

  Mooie info!

 11. NEIL YOUNG,,, Out of the bleu in to the black Monsant is a murderer, hij pakt ze aan Wall mart, en andere criminle geanten, goed van de deze man, yey yey wye wye rock and roll will never die !

 12. Beste Guido,

  het werd net ook op een ander site geoppperd ; het publiseren
  van een lijst met OGM vrije artikelen, dat zou handig zijn bij het inkopen !
  of natuurlijk indien gemakkelijker te vinden etens-waar waar zich OGM residuen en of producten in bevinden !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.