Advertentie

Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?


x

Vanochtend ontvingen we deze mail, die we graag met jullie delen. Een gedachte, een vermoeden, gedeeld en op onze beurt delen we het dus graag met jou. We vinden het waardevol genoeg om hier op de site te plaatsen. Laat je mening onder het artikel in respect achter, wanneer je daar de behoefte toe voelt.

x

Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?

2015 WantToKnow.nl/.be

x

“Goedemorgen,

Hoe meer ik de berichten zie over de gigantische aantallen bootvluchtelingen die systematisch lijken te verongelukken in de Middellandse Zee, des te meer ik ervan overtuigd begin te raken dat hier geen sprake meer is van noodlottige omstandigheden, maar van kwade opzet! Het lijkt mij eerder deel uit te maken van het geheel: het meesterplan dat er op gericht is zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Genocide dus!

Ondanks dat er in de media hardnekkig mededeling wordt gedaan, van veel vrouwen en kinderen, zien mijn ‘complottheorie’-ogen nog steeds alleen maar, heel veel mannen in de kracht van hun leven in de filmbeelden die getoond worden. En ook het feit dat al de betalingen voor dit dodentransport aan de ‘zogenaamde’ mensensmokkelaars betaald moeten worden via bankrekeningen in Perzische Golfstaten (!!) stemt tot nadenken.

De anonieme breinen achter deze oplichting die iedereen van zijn laatste geld berooft. voordat ze een gewisse dood tegemoet gaan blijven net als ‘DE RAAD’ in het nieuwe ‘Mind Control’ altijd buiten schot. Een andere kwestie die tot nadenken aanspoort, is het feit dat die boten vaak als spookschepen op de autopiloot stuurloos ronddobberen zonder enige bemanning aan boord die het schip navigeren. De ratten hebben het zinkende schip dus al verlaten. Ook hier weer kwade opzet.

Daarnaast de getuigenverklaringen van de overlevenden die verklaren dat ze met geladen wapens tussen de schouderbladen gedwongen worden om aan boord te gaan en dat weigeren op dat laatste moment geen optie meer is. Velen getuigen van hun verblijf op de kade in de haven als van een verblijf in de hel met als enige uitweg vermoord te worden of de zee op gestuurd worden in veel te vol gepakte (vaak niet eens zeewaardige) schuiten. Daarbij duidelijk ook de dood voor ogen.

Het doet mij erg sterk denken aan Jodentransporten naar de concentratiekampen. Dit lijkt mij exact hetzelfde scenario in een andere ‘verpakking’. De denktank achter de Nieuwe Wereld Orde kent vele varianten, die het grote publiek op het verkeerde been zetten, vóór het oog van de draaiende camera’s. Dit zijn mijn gedachten, food for thought om eens te overpeinzen. Ik wilde deze gedachte even met iemand delen. Ik krijg hier een hele vieze smaak van in mijn mond. Dit hele verhaal voelt zo compleet niet goed.

Ben ik de enige die dat ziet?”

* * *

bootvluchtelingen_2

128 gedachten over “Bootvluchtelingen: ben ik de enige die dit ziet?

 1. Als indiener van bovenstaande gedachtekronkel, (ja schuldig! dat was ik!) Had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen verwachten dat mijn inbreng zoveel tongen los zou maken.
  Het doet me echter goed te mogen constateren dat ik God zij geprezen niet de enige ben die deze wrange smaak in de mond kreeg bij deze zorgwekkende ontwikkeling die meer regel als uitzondering leek te worden.
  Het is weer even rustig op TV. Dat wil niet zeggen dat daarmee het noodlottige tij voor deze arme mensen gekeerd is.
  Slecht nieuws blijft men alleen herhalen als het onomkeerbaar is. Zoals bij het neergeschoten vliegtuig boven Oekraïne, dat men bij gebrek aan echt nieuws( door de beperkingen van een strenge censuurcommissie) eindeloos bleef herhalen, waardoor het bijna leek alsof er elke dag een vliegtuig werd neergeschoten.

  Dank voor zovele reacties, ik reageer niet inhoudelijk op alle reacties, maar ben blij te constateren een gevoelige snaar geraakt te hebben bij velen van u.

 2. Mijn idee om dit probleem te lossen is vluchten te laten organiseren na Europa zodat het geld wat die mensen nu betalen aan IS in Europa komt en de mensen met dit geld zelf iets kunnen opbouwen of hun studie betalen is goedkoper dan alle redding acties bij elkaar of de grensbewaking op te tuigen verder is een voordeel dat IS geen geld meer verdien aan deze vluchteling stroom.
  De andere kijk op deze boot vluchtingen met meer menselijkheid dan de zee als massa graf te gebruiken.

 3. Boten vol met mannen in de kracht van hun leven. Armoedig, maar niet vermagerd. Genoeg kans om een bestaan op te bouwen in hun eigen gebied als ze daar de juiste gereedschappen hadden… in plaats daarvan de zee opgedreven… als je niet kunt zwemmen doe je dat niet vrijwillig…

 4. Blijkbaar gaat het niet om de vluchtelingen maar om olie in Libië en en in geheel Noord-Afrika. Men gaat zich serieus voorbereiden op een inval (invasie). Altijd weer propaganda, om het eigenlijke te verdoezelen. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/05/15/geheimer-militaer-plan-der-eu-in-libyen-geht-es-um-oel-nicht-um-fluechtlinge/
  Ondertussen is de ‘aanslagpleger’ van het Boston gedoe ter dode veroordeeld, mogelijk gemaakt door een wetskronkel, met een gifspuit…verschrikkelijk.
  Het zou ook allemaal fake kunnen zijn, misschien ook niet, maar het laat zien dat we in een wereld zijn terecht gekomen waar het duidelijk wordt, dat er een kunstmatige realiteit is, parallel naast ons eigen realiteit…

 5. We kunnen blijven vaststellen hoe het met de vluchtelingen uit Afrika in elkaar zit tot we een ons wegen, maar daar zijn de vluchtelingen niet mee geholpen en ook de bevolking niet van de Eurolanden.

  Indien men het goed aanpakt met hulp van de Euro landen, dan zou het mogelijk moeten zijn om de vluchtelingen op te vangen en terug te brengen onder begeleiding, om ze dan aansluitend met een goed gericht plan te helpen om ter plaatse voor de vluchtelingen een bestaansmogelijk op te bouwen. Dat doen we dan niet met het overmaken van ontwikkelings gelden via de Bank, maar we geven Firma`s van b.v uit Nederland opdracht om zinvolle projekten op te zetten met werkkrachten uit Ned. en met medewerking van de plaatselijke bevolking die dan stap voor stap deze projekten overnemen. Dat is goed voor de Nederlandse Firma de Nederlandse werkkrachten (werkverschaffend) en uiteindelijk de plaatselijke bevolking die door deze vorm van hulp een bestaan kunnen opbouwen.

  Aha, hoor ik er velen al zeggen, U bent en dromer! En inderdaad zij hebben gelijk.

  De Nato en de Euro hebben namelijk weer wilde plannen wat volgens Generaal Philip Breedlove en de Nato-Generaal secretair Jens Stoltenberg van Noorwegen neerkomt op, om onder het mom van hulp om de vluchtelingenstroom in te dammen de Nato en de Euro in te zetten en daarvoor een deel van Libye te bezetten, indien nodig. Ook de vertegenwoordiger uit Brussel Fedrica Mogherinni laat weten dat het uiteindelijk niet de bedoeling is om Libye te bezetten. Hoe huichelachtig!!
  Maar een boer op klompen kan aanvoelen wat de bedoeling is van de Nato (lees USA) en de EU, hetzelfde wat ze al geprobeerd hebben namelijk de olievelden bezetten wat in 2011 niet gelukt is. Ze gaan het dus nog eens proberen onder het mom om de vluchtelingenstroom in te dammen.

  Dat de EU een deal met Cadaffi had dat deze de vluchtelingen zou tegenhouden, daar hoor je niemand meer over. Velen van ons waren het niet eens met Cadaffi, maar de burgers stonden voor 70% achter hem. Zij hadden vrij onderdak,vrije medische verzorging en onderwijs.
  Maar Cadaffi maakte een fout, hij wilde inplaats van Petro Dollars met goud betaald worden voor de olie. En daar worden de Rothschilds, Rockefellers en consorten nerveus van en dan rollen er koppen.

  Wakker worden burgers!!

 6. Wat dachten we er van om er eens voor te zorgen dat die 85 mannen die 80% van het geld van de wereld in handen hebben, eens lieten ophouden met de levensomstandigheden op deze planeet volledig te verzieken?
  Wanneer er vrede is in Afrika, wanneer er geen valse vlag oorlogen op touw worden gezet door deze zieke psychopate Zionistische/Jezuïeten bankster, dan kan het in dit ondermaanse een paradijs zijn voor iedereen…
  Simpeler kan ik niet bedenken!

  1. Ik ben het helemaal met je eens Desiree. Ik voel het ook zo. Maar ben nu aan het leren accepteren dat het puberaal utopiaans denken en voelen is. Als kind en puber wisten we allemaal hoe de wereld er uit zou moeten zien. Door de tijden heen had je de koningen,de adel,ridders,horigen en slaven. Plus kasten en andere rassensegregatie-systemen. Kortom : macht, uitbuiting en moord voor eigen gewin van een kleine groep naar een grote groep.Misschien is het een natuurlijk gegeven, die machtspiramide? Ik weet het niet. Tot nu toe is het niet anders geweest. We zijn nu alleen met 7 miljard. En de aarde blijft 12742 km in doorsnede. Dat is het verschil met vroeger.

 7. Die bootvluchtelingen de zijn allemaal van mij. Ik push ze al 5 jaar op de Italiaanse kust af.
  http://www.liveleak.com/c/Andrew_Parker_Mi5 (een van mijn 100derden propaganda accounts)
  HOW TO COLONIZE THE UK IN 20 YEARS AND RULE THE COUNTRY: MUSLIMS
  Die berichten van gestorven vluchtelingen zijn allemaal NEP. Net zoals Elliot Higgings een CIA agent is met NEP berichten.
  Om die stroom vluchtelingen af te remmen verspreiden ze (psyops) dus berichten dat het GEVAARLIJK is. Een gevaarlijke overtocht. Dat is niet zo. Hier kan je lezen hoe ik door middel van 20.000 posts die stroom op gang heb gekregen. De 1e 3 jaar van de Syrie oorlog wilde de Syrische regering niet meewerken. Nu begrijpen ze eindelijk het militair strategisch belang van deze vlchtelingen. Bootvluchtelingen zijn: My army of blind men from the battle of Kleidion. http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Kleidion

  100 man, waarvan 99 de ogen uitgestoken, die hun hele leven niets produceren maar wel verzorgd moeten worden. Dat zijn mijn bootvluchtelingen.

  De politiek, all 150, die 10.000 euro per maand minimaal kosten, lopen 1-5 jaar achter op mij. Zij reageren enkel op dingen. Al hun tijd en aandacht besteden ze aan:

  1. imago
  2. onkosten vergoeding, bonnetjes verzamelen
  3. andere idioten pareren die hun baantje willen inpikken, dus slijmen en liken

  Ik heb macht. Die 150 politici hebben GEEN macht.

 8. Het zijn allemaal mannen en af en toe een vrouw met kind(dit is voor de schijn)De meesten zijn moslims en de bedoeling hiervan is, dat die mannen, dezelfde welvaart willen hebben, zoals wij die hier hebben. Na een tijdje zijn die mannen het zat en gaan onrust stoken,in een vrij rustig Europa en dat is nu de bedoeling van hoger hand,zodat Europa, in zijn geheel moslim landen worden.
  Het is toch niet te geloven, dat in het kleine Nederland over 500 moskeen zijn en wie betaalt dat? We moeten een beetje op onze hoede zijn. Liefde volle groet Margreet de Jong

  1. Het is niet de bedoeling om van Europa een moslim EU te maken. De moslims zijn er om ons tegen elkaar op te zetten. Na nog een paar aanslagen (false flags) zal heel de EU 1 grote politiestaat worden. Het werk kan door gaan, het normale leven zal voor zover mogelijk vrijwel door gaan, maar ze hebben wel volledige controle. En zoek maar is op wat zo’n noodsituatie voor een land betekent. Of artikel 5 bv… En dan zullen ze niet meer alleen moslims of buitenlanders onder de loop nemen. Ze zullen het volk eerst filteren, op mensen die nog altijd dom genoeg zijn gehouden door de media en voornamelijk zullen meewerken en mensen die opstandig zijn, een eigen mening hebben of opkomen voor minderen en of zwakkeren en zodoende zullen tegen werken. De FEMA kampen worden in gebruik genomen waarna ze kunnen beginnen met het chippen van de kudde…. En dit is nog maar een mini samenvatting van wat ons allemaal te wachten staat!

 9. En wat als je het te negatief ziet? Wat als die mensen massaal afkomen om totaal andere redenen? Wat als het is om Europa menselijker te maken? Wat als het is om te leren leven ipv te sparen en te redeneren? Wat als het is om ons en hun te verrijken in het zijn? Onze aarde is aan het veranderen, onze mensen veranderen mee en de wereld is echt 1 aan het worden. Staat niemand hier ooit eens bij stil? Of ben ik de enige die dit zo ziet? Ik heb het niet zo voor het negatieve of een complottheorie. Ik zie dit als een mogelijkheid tot een veel betere wereld voor allen.
  Mvg Sofia

  1. “Onze aarde is aan het veranderen, onze mensen veranderen mee en de wereld is echt 1 aan het worden. ”

   Uhm, sorry hoor, maar kijk je geen nieuws? Lees je geen krant? Het is juist het tegenovergestelde van wat jij zegt. De aarde is indd aan het veranderen, de mensen ook, maar we zijn niet 1 aan het worden. We worden juist uit elkaar gedreven, tegen elkaar opgezet. “Verdeel en heers” komt uit het Latijn. Werd toen al toegepast, nu nog steeds. Net als brood en spelen, dat komt vooraf. Ik zou graag zeggen dat ik het met je eens ben, maar dat kan k niet. Volgens mij zijn er steeds meer mensen die wakker worden maar nog lang niet genoeg. Ik weet niet hoe oud U bent maar ik hoop voor U dat U de verandering waarover we het hebben niet mee gaat maken. Want als ik U zo hoor praten bent U niet echt voorbereid op wat komen gaat…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.