Advertentie

Geef hennep het eerherstel dat het verdient!


alcohol canabis

x

***********************

Kom naar de bijzondere lezing over alle facetten van Hennep/Weed/Cannabisolie etc

ZONDAG 5 oktober 2014 *KLIK HIER*

********************************

x

x

Geef hennep het eerherstel dat het verdient!

Guido Jonkers © 2011 – WantToKnow.nl/.be

x

Propagandaposter om hennep een duivels stigma op te plakken. Ten faveure natuurlijk van de industriële baronnen, die hun staal en andere kunststoffen wilden verkopen.. De mens aan een (kunst-)touwtje houdend..
Propagandaposter om hennep een duivels stigma op te plakken. Ten faveure natuurlijk van de industriële baronnen, die hun staal en andere kunststoffen wilden verkopen.. De mens aan een (kunst-)touwtje houdend..

Zo’n 80 jaar geleden slaagde de chemiereus Dupont erin, om samen met mediatycoon William Randolph Hearst, een barrière op te werpen om het verbouwen en het gebruik van hennep te criminaliseren. Nou, we weten allemaal waar dit toe heeft geleid.. Hennep is één van de meest krachtige, multi-toepasbare producten en is in de ban gedaan en voorzien van een misdaadlabel. Medicinale gebruikers, bijvoorbeeld kankerpatiënten (HIER een indringend verslag van Corrie Yelland), maar ook industriële gebruikers -bijvoorbeeld de kledingindustrie- krijgen hennep alléén als ze aan strenge vergunningen voldoen en strenge controles dienen het ‘misbruik’ ervan in te dammen. Ook in Europa hangt het sfeertje van weedrokers en krakers nog steeds om dit uiterst waardevolle natuurproduct, en volledig onterecht.

Daar waar overheden driftig het misbruik van alcohol, voor de héle bevolking toestaan, daar is een medicinaal product als hennep één groot taboe. Terwijl overigens John Rockefeller zijn olie-imperium opbouwde, door de anti-alcohollobby nieuw leven in te blazen. Alcohol dreigde namelijk de (uiterst schone!) brandstof te worden voor auto’s, waarvan de industriële productie, begin 1900, volop in ontwikkeling was. (lees ons speciale artikel over olie-imperium van Rockefeller HIER)

De werkelijke waarde van hennep wordt steeds vaker onderkend! (klik op de afbeelding voor link naar Jack Herer, hennepfanaat van origine..!)

De vuile trucs en propaganda die Dupont en Hearst voor hun campagne inzetten, om hennep te verbieden, bleken ‘succesvol’ te zijn. Kennelijk was het Hearst, de krantenmagnaat, die geld opstreek voor deze trouwe diensten aan de kunstvezelindustrie. Maar het was natuurlijk de firma Dupont, die door het blokkeren van het gebruik van hennep als industriële toepassing, het toepassen van kunststofvezels zag ‘boomen’. En natuurlijk was het Dupont, dat toen de leverancier werd van de ‘beste en meest krachtige vezels’, namelijk de kunststofvezels. Wat kon een mens zich nóg meer wensen…

Maar hennep is gewoon een van de meest nuttige planten die we in de historie van de menselijke ontwikkeling zijn tegengekomen. En de krankzinnige ironie is ook nog eens dat industriële hennep niet eens gebruikt kán worden voor het doel, waarvoor de hennep uiteindelijk werd verboden, namelijk het ‘high’ worden.

De groene industrieel Henry Ford, was een van de eerste industriëlen in het nieuwe tijdperk, dat zich begin 1900 en verder aandiende, die de ongelooflijke kracht van hennep onderkende. Hier zie je hem in 1941 bij een auto staan, waarvan de carrosserie is gemaakt van hennep, jawel, van hennep. Dit was zijn uitvinding, waar hij zelfs patent op verwierf! En wist je dat deze carrosserie maar liefst 10x sterker is dan staal, om nog maar niet over de levensduur te spreken.. Weleens roestend hennep gezien?

Henry Ford (r) staat trots bij zijn eerste auto, waarvan de carrosserie volledig is gemaakt van hennep.

En kennelijk hadden de Rockefellers met hun staalindustrie achter de schermen ook een zegje in het verbieden van hennep, want ondanks het toegekende patent op deze toepassing van hennep, is Ford nooit verder gegaan met zijn hennepcarrosserie..!

2009: Er ZAT verandering in de lucht.
Maar in deze verbanning van hennep kon 2 jaar geleden verandering komen, toen 2 Amerikaanse congresleden, Barney Frank en Ron Paul, het initiatief namen om ‘industriële hennep’ als uitzondering toe te passen, op de marihuana-strafwetgeving. Zij hadden een wetsvoorstel ingediend, dat deze prachtige naam meegekregen heeft: the Industrial Hemp Farming Act.

In feite dus een wet die het mogelijk moet maken dat hennep op grote schaal als industrieel-agrarisch ‘product’ weer verbouwd mag worden. 8 Andere congresleden, van zowel Republikeinse als Democratische kant, hadden toegezegd dit wetsvoorstel te zullen steunen. Maar helaas, dit wetsvoorstel strandde (al dan niet opzettelijk getorpedeerd!) in de diepe modder van de Amerikaanse Congresbureaucratie..!
Het voorstel haalde dus nooit de status van wet. Het voorstel werd telkens in stemming gebracht maar haalde geen meerderheid en werd van tafel geveegd. Het is Ron Paul die het voorstel telkens naar voren haalde en het opnieuw in stemming bracht, maar vergeefs. Het lijkt erop dat de ‘krachten achter de schermen’, krachten die hun belangen hebben in industriële takken, die ‘geschaadt kunnen worden’ door de enorme potentiële kracht van hennep, hun werk weer voor elkaar hadden.. Industriële hennep werd niet gelegaliseerd. (HIER)

Congreslid Barney Frank voerde in 2008 het woord, tijdens de presentatie van het henneplegalisatie-wetsvoorstel, dat hij samen met Ron Paul (r.a.) indiende.

Katoen als chemische afvalbak
Hennep kan een schitterend alternatief worden voor de ongelooflijk vervuilende katoenindustrie, die ook in de VS floreert. Wist je bijvoorbeeld, over katoen gesproken. dat 25% van de pesticiden in de wereld wordt gebruikt om katoen ‘veilig’ te laten groeien..? Want deze plant is dermate kwetsbaar, omdat hij veelal in gebieden wordt verbouwd, waar hij niet thuishoort, dat vliegtuigladingen pesticiden nodig zijn, om de katoenoogst ‘veilig’ te stellen.
En als katoen dan ook 25% van de landbouwopbrengst uitmaakte, was het wellicht nog een logisch verhaal, maar katoen zorgt voor slechts 4% van de totale landbouwopbrengst!

En al die pesticiden verdwijnen ‘natuurlijk’ dan ook weer in de grond en in het grondwater. Reden temeer overigens, waardoor jij ook katoen van biologische afkomst zou kunnen gaan gebruiken. Even terzijde dus: maar zoek eens op internet, heel simpel. Er zijn Nederlandse bedrijven te over, die zich bezig houden met de productie van kleding van SCHONE BIOLOGISCHE KATOEN!

Deze video toont je de ondersteuners van de Industriële hennepwet en tevens een paar van de ruim 50.000 toepassingen van hennep..!

X

“Waarom zouden we de oerbossen opgebruiken, of kolen uit de mijnen, die er eeuwen over gedaan hebben om te groeien, als we het equivalent van bossen en minerale producten kunnen halen uit onze jaarlijks oogst aan hennepproducten.”
X
Henry Ford

Terug naar Hennep
Wist je overigens dat 99% van de marihuana die door de ‘heroïsche’ inspanningen van de drugspeurhond in de VS, de DEA (Drug Enforcement Agency), wordt vernietigd, bestaat uit onderdelen van de hennepplant die absoluut geen enkele drug kunnen voortbrengen?  Maar nog wel hun waarde hebben. Want bij hennep voor SOFTdrugs gaat het slechts, zoals veel Nederlanders weten.., om de zaadtoppen van planten. Net als bij brandnetels, komen deze zaadtoppen bovenin de plant te zitten. Dus haal deze top eruit en je hebt een -voor softdrugs- nutteloze plant!

Maar wel een nuttige plant voor de vezelindustrie. Kleding, draad, papier, industriële natuurlijke smeermiddelen en zelfs voedsel kunnen worden geproduceerd van deze 99% van de rest van de plant. Voedsel dat zo voedzaam is als melk, is te extraheren uit de zaadjes van de hennep.

Misschien dat het gezond verstand alsnog gaat zegevieren, want wereldwijd gaan steeds meer stemmen op, om hennepbouw te legaliseren. Daarbij zijn we natuurlijk niet afhankelijk van de ‘wijsheid’ van de VS. Want hierover sprekend.. laten we bizarre moraal van de Amerikanen maar weer eens te illustreren. Hier de Google-video over hennep.

canabis health addMet Hennep naar de overwinning
De film heet ‘Hemp for Victory’ (Met Hennep naar de overwinning). Het is een 14 minuten durend zwart-wit filmpje, dat in 1942 werd geproduceerd door het USDA, het Amerikaanse Departement voor Landbouw (Agricultuur) om hun plan te ondersteunen, dat het doel had om in 1943 maar liefst 350.000 hectare met hennepplanten te oogsten. Kun je het je voorstellen…?!
Daartoe werd maar liefst ruim 300.000 kg hennepzaad ter beschikking gesteld door de USDA. En dat alles met het doel de oorlogsmachine, die toen natuurlijk volop draaide, te ondersteunen. Dit ministerie ging zelfs zover dat het de grootste jeugdorganisatie van het land, 4H genaamd, de opdracht zou geven om per club tenminste een halve hectare te verbouwen met cannabis.

Alle Amerikaanse boeren dienden deze film te gaan bekijken, vervolgens een verklaring te ondertekenen dat ze de film hadden gezien, en kregen een informatief boekje mee over de technische aspecten van het verbouwen van cannabis. En boeren die meededen aan het cannabisprogramma, kregen zelfs vrijstelling van dienst in het leger, evenals hun direct familieleden, zoals zonen en broers. Zij kregen korting op landbouwgereedschap dat nodig is om cannabis te verbouwen en soms kregen ze dit zelfs gratis!

Maar hennep werd vlak vóór en direct ná de oorlog opnieuw beschouwd als een ‘duivels gewas’ en de bedreiging voor dezelfde kinderen, die in de oorlog werden gemobiliseerd om hennep te verbouwen, was weer volop aanwezig… En of dat niet genoeg was, ontkende de USDA en de Congresbibliotheek het bestaan van deze film, totdat er 2 kopieën opdoken van deze zwart-wit film en naar deze bibliotheek werden gestuurd..

x

(klik voor lead)

 

38 gedachten over “Geef hennep het eerherstel dat het verdient!

 1. Het is ook niet in het belang van onze bestuurders, de grote phamaceutische bedrijven en de hele gezondheidszorg-business om een plant als hennep toe te laten.
  Hennep olie geneest zowat alle ziekten, inclusief opgegeven gevallen van terminale kanker.
  Nee, het is duidelijk dat we zo’n plant echt niet kunnen toelaten…..

  1. @ Rob,

   “…Hennep olie geneest zowat alle ziekten, inclusief opgegeven gevallen van terminale kanker.”

   Heb je hier toevallig ook bewijs voor?

 2. ik kan er bijna om huilen dat zo´n mooie
  plant met zulke prachtige eigenschappen op alle niveaus( kleding voedsel cosmetica industrieel wasmiddelen en voor mij het allerbelangrijkste een topmedicijn en nog meer toepassingen op mondiale schaal wordt verboden.
  ik vind het schandelijk.
  er wordt zelfs door vliegtuigjes en helicopters gekeken of iemand ergens een hennepplant in z´n tuintje heeft staan,de waanzin ten top.
  de mooiste en nuttigste plant op aarde
  voor mij.

  aram

 3. Zolang er mensen zijn die veel meer baat hebben bij het verbieden van een plant!!!! ( een groen gewas wat uit de aarde groeit!!! ) voor het MULTIFUNCTIONELE gebruik er van, zal er geen verandering in komen! Net als zonnenergie of auto’s die al lang op water-/luchtstof kunnen rijden! de industrie staat in het heden boven de politiek! Hoop dat de mannen wat kunnen losweken maar reken er maar niet op! Ik vernam dat er zelfs een hoop celecrities in de pop- en hip/hop wereld hun steun hebben betuigd maar dat men in amerika van heeeeeel ver moet komen wil je in het politiek orgaan enige positieve wijzigingen doorvoeren!

 4. Je wordt zolangzamerhand doodziek van deze wereld, die alles wat goed is voor iedereen verbieden. Zodat ze kans krijgen om hun vieze spelletje te spelen met het doel om alles te verzieken. Nee in India moeten GM katoen telen boeren dood grond dood en enge huidziekte voor ons. Wanneer gebeurd er nu eens iets. In Groningen hebben ze een aantal jaren een project opgestart met hennep hoor je niets meer van.

 5. Reken maar die hier wèl het een en ander plaats vindt!!!!!!!!!!!!!

  Van deze dame kun je heel wat filmpjes op youtube vinden

  Prof. Dr. Vandana Shiva supports the UN Stand-Up event 2008
  http://www.youtube.com/watch?v=1VjMzvqFifM
  20 November 2008
  Duur 1 min.

  Planting the Seeds for Change
  http://www.youtube.com/watch?v=xz5mjkxua3w
  uctelevision
  24 April 2008
  Duur 51 min.

  Vandana Shiva is one of the world’s most powerful voices for global environmental justice and cultural and ecological diversity. She is the founding director of the Research Foundation for Science, Technology and Ecology in New Delhi. Vandana Shiva is also the author of numerous books including Stolen Harvest: The Hijacking of the Global Food Supply.

  Haar site is: http://www.navdanya.org/

 6. Geld is nog altijd macht. Maar ook dat gaat veranderen. Het wordt tijd, dat we gaan inzien, dat we met positief en schoon gebruik van de aarde technologisch veel verder kunnen komen dan we nu doen.

 7. Een aantal weken geleden ben ik met mijn zoon en drie klasgenoten naar het Fordmuseum geweest. Als groepje hadden ze vanuit de geschiedenisles de opdracht een spreekbeurt te houden over uitvindingen.

  Bij toeval kwam ik bovenstaand geweldig filmpje tegen. Ik heb mijn zoon het filmpje laten zien van de carroserie van hennep, waarbij Henry Ford met een moker er op slaat. Zo sterk is het materiaal.

  Stel je voor: heel veel plastic en metaal vervangen door Hennep, dat groeit als kruid. Overvloed en gezondheid voor iederereen.

  Vol verbazing en verwondering hebben we naar het filmpje gekeken.
  Zo’n mooie uitvinding die op onverklaarbare reden verdwijnt. Dat is nog eens een uitvinding!

  En als Ford het patent heeft hiervoor, dan zou het wellicht een idee zijn om het te introduceren in landen waar de tentakels van de wereldhandelsorganisaties geen invloed hebben. Zijn straks die landen geen derde wereldlanden meer, maar de nieuwe landen met welvaart voor alle inwoners.

 8. 1e filmpje doet het niet (?)
  deze nog wel:
  http://www.youtube.com/watch?v=bxlj6fgQ-ZU

  regeringen die deze plant(waar hebben we het over!) verbieden zullen daar vast goede redenen voor hebben want anders valt het ze namelijk flink aan te rekenen dat onze aarde vergiftigd wordt met plastic en andere chemische zooi !
  Gisteren lijsttrekkersdebat nog gevolgd ? Het kan die kl00tzakken geen moer schelen wat er met ons milieu gebeurt
  zolang ze hun eigen zakken maar kunnen vullen;
  (en verwacht ook maar niet te veel van de zogenaamde “groene” partijen want ook hen interesseert het geen r..t)
  Big-Pharma, banken, chemieconcerns en de wapenindustrie onder leiding van sociopaten maken de dienst uit en zullen dat nog lang doen want ze hebben ons lelijk in de greep !

 9. Mike Ruppert – CIA and Drug Running (1997)
  http://video.google.com/videoplay?docid=-7009998324250484369#

  Info:
  http://mikeruppert.blogspot.com/
  http://www.fromthewilderness.com/
  http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Ruppert

  —————————————————————

  De Nieuwe Wereld (VPRO)
  The War On Drugs – The Prison Industrial Complex
  http://video.google.com/videoplay?docid=864268000924014458#

  Info:
  http://www.vpro.nl/programma/dnw/afleveringen/2233294/
  http://www.vpro.nl/programma/dnw/afleveringen/2244810/

  —————————————————————-

  American Drug War The Last White Hope
  http://video.google.com/videoplay?docid=-8231634812734884936#

  Info:
  http://americandrugwar.com/
  http://www.imdb.com/title/tt1033467/

  —————————————————————-

  How Weed Won The West
  http://www.youtube.com/watch?v=aAe0whJVz6g (part 1)

  Info:
  http://www.howweedwonthewest.com/
  http://www.imdb.com/title/tt1498784/

  —————————————————————-

  The Union: The Business Behind Getting High
  http://video.google.com/videoplay?docid=-9077214414651731007#

  Info:
  http://www.theunionmovie.com/TheUnionWeb.html
  http://www.imdb.com/title/tt1039647/

  —————————————————————-

  Bullshit: War On Drugs
  Penn & Teller
  http://video.google.com/videoplay?docid=3025396475247394113#

  Info:
  http://www.sho.com/site/ptbs/episodes.do?episodeid=121061&ep=204

  —————————————————————-

  Grass: The History Of Marijuana
  http://video.google.com/videoplay?docid=-5024743677399496923#

  Info:
  http://www.imdb.com/title/tt0214730/

 10. De situatie hier in Nederland:

  http://www.ncsm.nl/artikel/286+De+situatie+in+Nederland.html

  Sinds de opening van de eerste coffeeshops in 1976 kent Nederland een eigenzinnig drugsbeleid. Het is dan ook niet geheel onverwacht dat juist Nederland als eerste heeft gekozen voor een praktische aanpak van de discussie over medicinaal gebruik van cannabis. Sinds 2003 is cannabis van farmaceutische kwaliteit verkrijgbaar op recept via Nederlandse apotheken

  1. En zoals met alles gaat het ook om het onoordeelkundig gebruik en het gebrek aan kwaliteitscontrole:

   http://nos.nl/artikel/160225-meer-wietrokers-bij-verslavingszorg.html

   Meer wietrokers bij verslavingszorg

   Steeds meer cannabisgebruikers melden zich bij de verslavingszorg. Tussen 1994 en 2008 steeg het aantal verslaafden aan wiet en hasj van 1951 naar 8410. Dat staat in de Nationale Drugs Monitor van het Trimbos Instituut.

   Uit de Monitor blijkt verder dat het roesmiddel……

 11. euhhh hennep word in europa al honderden jaren gebruikt op bv zeilen van kotters te maken en dergelijke

  Vezelproducten

  Vezelhennep
  In het dorp Oude Pekela staat een hennepverwerkende fabriek Hempflax. In de wijde omgeving wordt hier hennep geteeld en verwerkt in de fabrieken.

  Hennepvezel
  Strooisel. In zijn ruwe vorm wordt hennepvezel gebruikt als bodembedekking voor dierenhokken. Hoewel de vezel licht is en behoorlijk wat water en geurtjes kan absorberen, is hij ook slijtvast waardoor er in de hokken geen papperige brij ontstaat. Daarnaast is de vezel onschadelijk wanneer hij wordt opgegeten.
  Vezel. De vezel wordt gebruikt voor het afdichten van de verbindingen van (water)leidingen door om de schroefdraad vezels te wikkelen. Bij het nat worden zetten de vezels uit en zorgen zo voor een goede afdichting. Door de komst van de knelkoppelingen wordt dit nog weinig toegepast.
  Touw. Henneptouw is erg sterk en wordt zowel in de landbouw als scheepsbouw gebruikt. Het touw wordt als dichting gebruikt tussen de houten delen van schepen, het breeuwen. De productie van het touw is weinig milieubelastend en niet duur.
  Papier. Hennepvezel wordt gebruikt voor de productie van enkele papiersoorten. Onder andere vloeitjes (in Vlaanderen: sigarettenblaadjes) worden eruit vervaardigd.
  Textiel. Tot de Tweede Wereldoorlog was hennep een belangrijke vezel voor het vervaardigen van kledij naast of in de plaats van linnen en katoen. Ze werd al in 600 voor Christus in China aangewend en bereikte Europa in de Middeleeuwen. In een groot deel van de wereld wordt tegenwoordig weer kleding, zoals broeken, jassen, sokken en truien, verkocht, gemaakt van hennepvezels.
  Canvas. Hennep was eeuwenlang het standaard canvas voor zeilen uit de scheepvaart en tenten.

  1. Er bestaan twee soorten hennep en de soort die gekweekt wordt voor zijn vezel bevat bijna geen psycho-actieve stoffen.
   Heeft dus niets te maken met illegale hennepkwekerijen met het bijbehorende stroomaftappen en mag dus in ere hersteld worden c.q. weer meer aandacht voor komen.

   Nog enkele voorbeelden:

   http://www.zooplus.nl/shop/knaagdieren_kleinedieren/hooi_strooisel/hennepstrooisel/93761

   Knaagdierstrooisel gemaakt van hennep – zachter als brokken
   100 % hennep uit ecologische teelt, bijzonder stuifarm

   http://www.natuurstoffen.nl/

   Natuurstoffen.nl is een winkel die een mooi assortiment voert van natuurstoffen in de breedste zin. De samenhang van de produkten bestaat uit het verantwoord produceren en verkopen. Voorlopig gaat de meeste aandacht uit naar vezelhennepprodukten. Ons doel is meer bekendheid te geven aan de veelzijdigheid van de hennepplant.

   http://www.dearchitect.nl/productnieuws/2010/04/02/modcell.html

   Bouwen met stro of hennep

  2. Zo te zien loopt Amerika weer eens wat jaartjes achter.
   Dat zal vast komen omdat velen daar niet weten waar Nederland ligt. 😉

   http://www.hempflax.com/ml/overhempflax.asp

   Industriële hennep vandaag de dag

   In het begin van de jaren negentig raakte de Nederlandse zakenman Ben Dronkers bekend met de mogelijkheden van industriële hennep. Nadat hij erachter kwam dat de teelt en bewerking van hennep kunnen bogen op een lange geschiedenis in Nederland, en hij de ecologische waarde daarvan herontdekte, had hij zijn ideaal gevonden. De ambitie om een milieuvriendelijk, economisch gezond, traditioneel gewas weer in zijn vaderland in te voeren en vervolgens in de rest van de wereld. In 1993 richtte Dronkers met dit doel voor ogen de onderneming Hempflax op.

   Met 140 hectaren startte Hempflax in 1994 de herintroductie van hennep in Nederland. Dit vereiste ingrijpende aanpassingen…………

 12. O, ja Trijntje wil weer bewijs natuurlijk en geeft zo weer een draai aan de bedoeling van het artikel….pffffffffff zucht steun,
  Trijntje , wordt je nou eens nooit moe van jezelf.

 13. Het is een kwestie van tijd maar de tijd gaat eraan komen dat het straks legaal wordt en het is niet tegen te houden, dat heeft die onzinnige war on drugs ondertussen wel bewezen.

  Plummeting Marijuana Prices Create A Panic In Calif.

  For decades, illegal marijuana cultivation has been an economic lifeblood for three counties in northern California known as the Emerald Triangle.

  The war on drugs and frequent raids by federal drug agents have helped support the local economy — keeping prices for street sales of pot high and keeping profits rich.

  But high times are changing. Legal pot, under the guise of the California’s medical marijuana laws, has spurred a rush of new competition. As a result, the wholesale price of pot grown in these areas is plunging.

  “What’s happening is the people that don’t have quality product aren’t selling it,” Blake says. “So they’re the ones that are creating this panic. So it really comes back down to that, just like in every other agricultural industry. When you get too many vineyards and too many people growing vines out there, then only the good ones make it.”

  Custer recalls, wholesale prices shot up — to as high as $5,000 a pound.
  Prices are now much less than $2,000 a pound, according to interviews with more than a dozen growers and dealers.

  http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=126806429

 14. Het is frappant dat sommige staten in de VS inmiddels veel verder zijn met het legaliseren van cannabis dan hier in Nederland. Daar mag je in besloten vereniging cannabis gebruiken en de amerikanen lopen voor op het verstrekken van medicinale wiet.

  In Nederland is het tegenovergestelde het geval. De cannabis ligt in handen van grote criminelen en de markt is enorm vervuild. Daarbij is er een toename van veelal jonge cannabisverslaafden. Dus ons huidige beleid heeft gefaald en moet op de schop.

  Het blijft echter een moeilijke discussie want hoe reguleer je een dergelijke overstap naar het volledig legaliseren van cannabis, waarbij je de criminaliteit uitsluit en kwaliteit waarborgt? Zeker in een land als Nederland die daarin is doorgeschoten?

  1. miss negative treintje winkel

   het is een PLANT lief kindje! EEN PLANT…. waarvan hennep de “plantnaam” is en cannabis de geslachtsnaam ( cannabis sativa etc.etc.) marihuana is de vrucht/bloem van de plant die eraan groeit en waarin zich de thc huisvest waar we van ontspannen en craetief van worden….! Hennep is DE plant op aarde die de meeste zuurstof produceert en de grootste opname van co2 kent van alle plant en boomsoorten. Waarschijnlijk ben jij ook weer hier op tegen zoals met alles wat het welzijn bevordert maar goed, dat je t weer even weet.

  2. Het is oliekoek dat hennep overal verboden is. Van Hennep kun je niet alleen cannabis maken, maar van alles en dat gebeurt dus ook, onder ander in Nederland, maar ook elders.

  1. dat zowiezo 😀

   Never in your whole life you gonna see somebody dying on a overdosis of weed !

 15. Nederwiedewiedewiet, een grote, een sterke, jah een welriekende plant. Ik heb eens drie sativa soorten zelf veredeld in een nieuwe variant genaamd ‘Elvis has left the building!’, voor de gevorderde rastafari nog steeds minder hallucinerend dan de geldboom van het IMF.
  Hennep valt in NL alleen onder de opiumwet als de stof THC(tetrahydrocannibol) boven een bepaald percentage wordt aangetroffen op de plant en is dan belastingtechnisch strafbaar. In tegenstelling tot de belastingvrije tomaten uit je eigen tuin is hennep in die hoedanigheid een echte WOEKERplant!

 16. Het is van de zotte dat een plant met zo`n waarde niet in z`n geheel word gebruikt,
  als je het artikel leest en dan bedenkt wat je allemaal mee kan maken,zitten vele regeringen te slapen.

 17. hennep voor overwinning

  moeder aarde geeft niet voor niets…..
  alles wat ze geeft mogen we (mits bewust) gebruiken.

  er zijn zoveel heerlijke planten en kruiden die de aarde ons schenkt en alles is te gebruiken….fuck zogenaamde geneesmiddelen en bla bla bla.
  moeder aarde heeft het antwoord en heeft dat ook altijd al gehad, wij zijn een onderdeel van moeder aarde.

  When do we learn ?

  Licht en liefde met compassie voor de gehele mensheid

 18. wij hebben het aan deze bedrijven te danken dat ONZE MOEDER AARDE zo vervuld word met deze plastiek troep die uit de olie industrie gehaald word .shame laat de olie zitten waar het zit .want OLIE GEEFT GASSEN weer en daar drijft moeder aarde op en kan dan het hoofd bieden aan wat er in/uit het heelal komt om ONS TE BESCHADIGGEN ZO NIET TE TORPEDEREN .ik ? zou zeggen regeringen verbied het .om nog langer valse troep te maken die over misschien wel duizend jaar pas uit onze natuur verdweind of? verdwenen is .stap weer over naar wat de natuur ons bied dat maakt minder kapot dan wat je nu ziet .

 19. Medicinale gebruikers, bijvoorbeeld kankerpatiënten weten alles van de goede eigenschappen van de plant. Tegenwoordig worden er hele fijne producten gemaakt uit volledig legale Hennep. Denk hierbij aan kleding, tassen , en gebruiksvoorwerpen.

  CBD olie
  De enig legaal verkrijgbare olie uit de hennepplant is CBD olie, géén High maar wel cannabinoiden die is er in verschillende sterktes en smaken. Volledig legaal dus en met een heilzame werking. Kies de CBD olie die het beste bij jou past in dit overzicht.

  http://www.dutch-headshop.com/nl/smartshop-cbd-olie-c-13_103.html

  100% natuurlijk, géén THC, met een Hoog CBD gehalte, lees het zelf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.