Advertentie

Dit is de ware reden dat hennep ‘illegaal’ is..!


(klik voor lead)

x

x

De ware reden waarom hennep illegaal is..!

 2014 ©  Doug Yurchey, 420magazine.com
2014  © vertaling WantToKnow.nl/.be

 x

hennep gebruik usesCannabis, of ‘wiet'(naar het Engelse ‘weed’ dat onkruid betekent) is de Latijnse benaming voor hennep. Cannabis is helemaal niet schadelijk voor het menselijk lichaam of de menselijke geest. Hennep is niet ongezond of gevaarlijk. Wiet vormt geen bedreiging voor de samenleving. Maar wat is er dan aan de hand dat het verboden dient te worden..??
Marihuana vormt namelijk wel een bedreiging voor de oliemaatschappijen, de alcohol- en tabaksindustrie en een groot aantal chemische bedrijven.. Tja, en die hebben elkaar natuurlijk vrij snel en simpel gevonden in hun strijd tégen hennep..!

Megacorporaties die veel dollars en invloed hebben zorgen er dus (opnieuw) voor dat de waarheid van de mensen weg wordt weggehouden. Wanneer marihuana gebruikt zou worden voor een breed scala aan producten, dan zou het een industrieel een blijken atoombom te zijn! Ondernemers kennen het potentieel van marihuana niet.

De superrijken hebben samengespannen om desinformatie te verspreiden over een uiterst veelzijdige plant die, indien goed gebruikt, hun bedrijven zou hebben geruïneerd. Het woord ‘marihuana’ werd in het midden van de jaren 1930 gecreëerd om het goede imago en de fenomenale geschiedenis van de hennepplant te bezoedelen, zoals je zult lezen.

De feiten die worden aangehaald zijn over het algemeen controleerbaar in de ‘Encyclopedia Britannica’. (Deze werd overigens 150 jaar geleden gedrukt op henneppapier..!)

* Alle schoolboeken werden tot de jaren 1880 gemaakt van hennep- of vlaspapier (zie Hemp Paper Reconsidered, Jack Frazier, 1974).

* Van 1631 tot 1800 was het heel gewoon om je belasting te betalen met hennep in Amerika (LA Times, Aug. 12, 1981).

* Weigeren om hennep te telen in Amerika was in de 17de en 18de eeuw tegen de wet! In Virginia riskeerde je daarvoor van 1763 tot 1769 gevangenisstraf (Hemp in Colonial Virginia, G. M. Herdon).

* George Washington, Thomas Jefferson en andere grondleggers teelden hennep. De laatste smokkelde hennepzaden van China naar Frankrijk en vervolgens naar Amerika.

* Benjamin Franklin bezat als een van de eerste Amerikanen een papierfabriek en gebruikte daarbij hennep als grondstof. De oorlog van 1812 ging ook over de teelt van hennep. Napoleon wilde export van Moskou naar Groot Brittannie tegenhouden (Emperor Wears No Clothes, Jack Herer).

* Duizenden jarenlang werden touwen op schepen van hennep gemaakt. Het Nederlandse woord canvas komt van cannabis. (Webster’s New World Dictionary)

* Tot de introductie van katoen in de jaren 1820, werd bijna alle textiel, stoffen, kleding, linnen en lakens gemaakt van hennep.

* De eerste Bijbels, kaarten, de vlag van Betsy Ross die de eerste vlag van de Verenigde Staten naaide, de eerste schetsen van de Verklaring van Onafhankelijkheid en de Constitutie werden gemaakt van hennep (U.S. Government Archives).

* In veel staten werd hennep het belangrijkste gewas. 1850 was een topjaar voor de staat Kentucky met een productie van 40.000 ton. Hennep was het grootste gewas voor de 20e Eeuw. (Staatsarchieven VS)

* Hennepteelt gaat waarschijnlijk terug tot het oude Egypte.

* Rembrandt, Gainsborough en van Gogh schilderden hun doeken op hennep canvas.

* In 1916 voorspelde de Amerikaanse regering dat in de jaren 1940 al het papier van hennep gemaakt zou zijn en dat er geen bomen meer zouden worden gebruikt. 1 “acre” (4046,8 m2) hennep was volgens een studie van de Amerikaanse regering evenveel als 4,1 acres bomen (ministerie van Agrarische archieven VS).

* Tot 1937 werden goede kwaliteit verf en lak gemaakt van hennepzaadolie. In 1935 werd 58.000 ton aan hennepzaad gebruikt voor verfproducten. (Verklaring van Sherman Williams Paint Company in het congres van de VS tegen Marijuana Tax Act in 1937).

* Het eerste model T Ford van Henry Ford werd gemaakt om op hennepbrandstof te rijden en de carrosserie zelf was van hennep gemaakt. Ford is op zijn landgoed gefotografeerd tussen de hennepvelden. De auto, “gegroeid uit de aarde”, had panelen van hennepplastic, 10 keer sterker dan staal. (Populair Mechanics, 1941)

* Mechanical Engineering Magazine publiceerde in februari 1938 een artikel ‘The Most Profitable and Desirable Crop that Can be Grown’ of Het Meest Winstgevende en Geliefde Gewas dat men kan Telen. Wanneer hennep zou worden geteeld met de kennis van de technologie van de 20e eeuw, zou dit het grootste gewas van de wereld zijn.

x

x

De volgende info is vertaald uit dit filmpje uit 1942 van het Amerikaanse Ministerie van Agrarische Zaken, vaderlandslievende Amerikaanse boeren worden aangemoedigd om jaarlijks 350.000 acre hennep te verbouwen voor gebruik in de oorlog..!

“Toen Griekse tempels nog nieuw waren, werd hennep al tijdenlang gebruikt om de mens te dienen. Duizenden jaren in China en in het oosten, voor het maken van touwen en stoffen. Eeuwenlang werden alle schepen in de Westerse zeeën uitgerust met touwen en zeilen gemaakt van hennep. Hennep was onmisbaar. Nu is de hennep in het Oosten in de handen van de Japanners. Amerikaanse hennep zal aan de vraag van ons leger, marine en onze industrieën moeten voldoen…
Als de snel reducerende reserves op zijn, zal Amerikaanse hennep weer in beeld komen, hennep voor lijnen; hennep voor uitrusting; hennep voor nautisch gebruik zowel aan boord als aan de wal. Net als in vroegere tijden toen de Oude Ironsides de zeeën zegenrijk bevoeren met zeilen van hennep. Hennep voor de overwinning!”

Hennepteelt brengt geen schade toe aan het milieu.
hemp-carIn het USDA Bulletin404 wordt geconcludeerd dat hennepteelt 4 maal zoveel pulp oplevert met 4 tot 7 maal minder vervuiling aan het milieu. Popular Mechanics, Feb. 1938: het groeit overal, het groeit snel, de wortels schieten de grond in en laten het land in perfecte staat achter voor een volgend gewas. De dichtheid van de bladeren boven de grond, verstikt al het onkruid. Hennep zal de Amerikaanse agricultuur enorm verbeteren.

Innovaties van agrarische machines zouden in de jaren 1930 een industriële revolutie ontketend kunnen hebben als ze bij de hennepteelt gebruikt zouden worden. Het zou miljoenen nieuwe banen gecreëerd hebben en duizenden kwaliteitsproducten. Als hennep niet illegaal gemaakt zou zijn, zou dit Amerika uit de Grote Depressie geholpen hebben.

Hoe Randolph Hearst hennep vermoordde..!
William Randolph Hearst en de Hearst Paper Manufacturing Division van Kimberly Clark waren eigenaars van grote bosgebieden. De Hearst Company leverde het meeste papier. De grootvader van Patty Hearst zou vanwege de hennepteelt miljarden dollars verliezen. In 1937 patenteerde Dupont het proces waarmee uit olie en steenkool plastic kon worden gemaakt. Uit het jaarverslag van Dupont blijkt hoe bij aandelenhouders wordt aangedrongen op investeringen in de petrochemische industrie.

Synthetisch materiaal zoals plastic, cellofaan, celloluide, methanol, nylon en kunstzijde kon van olie worden gemaakt. De industrialisatie van hennep zou 80% van DuPonts bedrijven hebben geruïneerd! Andrew Mellon werd Minister van Financiën tijdens Hoover en DuPonts belangrijkste investeerder. Zijn toekomstige aangetrouwde neef Harry J. Anslinger werd aangesteld om het Federal Bureau of Narcotics and Dangerous Drugs te leiden. Geheime bijeenkomsten werden belegd en ja hoor…

Hennep werd als zijnde zeer gevaarlijk bestempeld.
Het was een bedreiging voor hun miljarden dollars makende bedrijven. Hennep moest van het wereldtoneel verdwijnen. Ze namen het obscuur klinkende Mexicaanse woord ‘marihuana’ en begonnen met de propagandamachine in het bewustzijn van het Amerikaanse volk. In de jaren 1920 en 1930 stonden de kranten van Hearst er vol mee. De horrorverhalen over marihuana werden op de voorpagina gedrukt. Lezers werden gehersenspoeld, het was verantwoordelijk voor van alles, van auto ongelukken tot amoreel gedrag.

Filmposter van de film die marihuana als uiterst verdacht en gevaarlijk diende neer te zetten..
Filmposter van de film die marihuana als uiterst verdacht en gevaarlijk diende neer te zetten..

Met films als ‘Reefer Madness’ (1936), ‘Marihuana: Assassin of Youth’ (1935) en ‘Marihuana: The Devil’s Weed’ (1936), werd een vijand gecreëerd. Het doel was om steun vanuit de samenleving te verwerven zodat anti-marihuana wetten aangenomen zouden worden. In de jaren rond 1930 waren de mensen erg naïef. Ze waren autoriteit bewust. Wat op het nieuws op de radio werd verteld, wat in de krant stond gedrukt, was gewoon waar.

Op 14 april 1937 werd de Prohibitive Marihuana Tax Law, de wet die hennep moest verbieden, direct naar het House Ways and Means Committee gebracht. Dit comité is het enige dat een wet in het Congres kan aanbieden zonder dat er over hoefde te worden gedebatteerd. Voorzitter van de Ways and Means, Robert Doughton, was een Dupont supporter. Hij was er zeker van dat de wet aangenomen zou worden door het Congres.

Dr. James Woodward was arts en advocaat. Zijn getuigenis kwam te laat voor de Amerikaanse Medische Associatie. Hij vertelde het comité dat de reden dat de AMA niet eerder had gereageerd was omdat ze er te laat achter waren gekomen dat marihuana hetzelfde was als hennep.
En er waren in die tijd maar weinig mensen die beseften dat de gevaarlijke dreiging waarover werd geschreven in de kranten van Hearst hetzelfde was als het goedaardige plantje hennep.

In september 1937 werd hennep illegaal verklaard.
Het nuttige gewas kreeg de naam ‘drug’ en wij lijden daar nog steeds onder. Het Congres deed hennep in de ban omdat het ‘de meest gewelddadige drug’ was. Harry J. Anslinger maakte 31 jaar propaganda voor dat negatieve beeld, totdat… Tot hij in de vijftiger jaren het tegenovergestelde begon te vertellen, zoals het verhaal over marihuana dat soldaten zo vreedzaam maakt, dat ze niet willen vechten!

Vandaag is onze planeet in grote problemen. De aarde verstikt omdat grote gebieden met regenwoud steeds meer verdwijnen. Vervuiling, gif en chemicaliën zijn er de oorzaak van dat mensen sterven. Deze problemen zouden kunnen worden opgelost als we hennep zouden industrialiseren. Natuurlijke biomassa’s zouden in alle benodigde energie van de aarde kunnen voorzien. We hebben het grootste gedeelte van onze olie- en gasreserves opgebruikt. We hebben een nieuwe bron nodig.

De wonderbaarlijke plant
Hennepvezel is van hogere kwaliteit dan houtvezel. Er zijn minder chemicaliën nodig om papier te maken van hennep. Henneppapier wordt niet geel onder invloed van het licht en is duurzaam. De plant wordt snel volwassen in een seizoen, waar bomen lange tijd voor nodig hebben. Alle plastic producten zouden gemaakt kunnen worden van hennepzaadolie. Ze zijn biologisch afbreekbaar! De rivieren blijven schoon, in tegenstelling tot de petrochemische industrie. Een schone ecologie past niet bij de plannen van de olie-industrie en de politieke marionetten gemaakt hebben. Producten van hennep zijn veilig en natuurlijk.

Medicijnen zouden van hennep gemaakt moeten worden. We zouden terug moeten gaan naar de tijd dat de AMA cannabis als geneesmiddel beschouwde. Medische marihuana wordt nu slechts aan een handjevol mensen toegestaan, terwijl de rest wordt gedwongen om chemicaliën in te nemen. De honger in de wereld zou opgelost kunnen worden met hennep. Een grote variëteit aan voedsel kan met hennep worden gemaakt. De zaden bevatten een van de hoogste concentraties eiwitten in de natuur. Ook bevatten ze twee belangrijke vetzuren om het lichaam te reinigen van cholesterol. Deze essentiële vetzuren zijn nergens anders in de natuur te vinden! Het eten van hennepzaad is het beste dat je voor je lichaam kunt doen. Eet dus vooral rauwe hennepzaden!

Cannabis the modern useOok kleren kunnen van hennep worden gemaakt. Het is sterk en duurzaam. Je zou kleding kunnen doorgeven aan je kleinkinderen! Superieure producten gemaakt met hennep mogen niet worden geadverteerd. Mogen in Kentucky zelfs niet worden gedragen! De wereld is gek. Volg niet! Verspreid het goede nieuws, vertel de waarheid. Gebruik hennepproducten. Maar haal het woord marihuana uit je vocabulaire. Realiseer dat het is gecreëerd. Maak het politiek incorrect om het M-woord te zeggen. Strijdt tegen de propaganda, die alleen de agenda van de superrijken dient. Hennep moet meer worden gebruikt. We hebben schone energie nodig om onze planeet te redden. Industrialiseer dus de hennepteelt.

“Het is gevaarlijker dan we dachten”…
De alcohol-, tabaks- en oliebedrijven betalen meer dan een miljoen dollar per dag (!) aan ‘Partnership for a Drug-Free America’ en soortgelijke organisaties. Hun motto is: “Het is gevaarlijker dan we dachten”. De leugens van de machtige corporaties, waar Hearst mee is begonnen, worden nog steeds gebruikt en het hersenspoelen gaat gewoon door..!! Jaarlijks overlijden een half miljoen mensen aan tabak en een half miljoen mensen aan alcohol. Niemand is ooit gestorven door het roken van wiet! Niet een sterfgeval kan worden toegeschreven worden aan cannabis. Onze samenleving heeft hennep illegaal gemaakt, maar moedigt het gebruik van tabak en alcohol aan!

cannabis olieDe actieve stof van hennep THC heeft een positief effect op astma en glaucoom. Een joint gaat de misselijkheid na een chemokuur tegen. Je kunt op hennep kauwen. Het stereotype voor een blower is een warhoofd. De waarheid is dat iemands creatieve eigenschappen toenemen onder de invloed van hennep. Het besef van tijd neemt langzaam af en je wordt gevoeliger. De kunsten worden meer gewaardeerd, je voelt je dichter bij de natuur. De absoluut tegenovergestelde staat van geest en lichaam als wanneer je teveel gedronken hebt. Je wordt juist opmerkzamer.

De hennepplant is vreemd. Anders dan iedere andere plant op deze planeet. Hennep is de enige plant op aarde waarbij de mannelijke er totaal anders uitziet als de vrouwelijke plant. Niemand spreekt ooit over mannelijke of vrouwelijke planten in de flora, omdat planten hun geslacht niet tonen. Behalve cannabis. Kwekers vernietigen de mannelijke planten voordat ze de vrouwelijke planten kunnen bevruchten. De beste wiet komt namelijk van de ‘opgewonden vrouwen’.

De reden dat deze wonderlijke, hoog ontwikkelde, niet-aardse plant illegaal is gemaakt heeft niets te maken met hoe deze plant ons lichaam beïnvloed. Wiet is illegaal omdat de biljardairs rijk willen blijven…!!

 

* * *

weed drug compare

44 gedachten over “Dit is de ware reden dat hennep ‘illegaal’ is..!

 1. Hulde, hulde, hulde voor dit artikel!!! Dit mag voor mij de rest van het jaar bovenaan blijven staan…!:)

  Buiten het feit dat Big Pharma het natuurlijk niet prettig vind als Jan met de Pet zijn geneesmiddel gewoon in de tuin kan kweken, kun je na het gebruik van canabis ‘out of the box’ gaan denken. En dat is iets dat de overheid weer niet wil. In het kort zit men niet op gezonde en zelfdenkende mensen te wachten, vandaar dat het goedje verboten is!

  Daarnaast is zo ongeveer de halve politiemacht bezig om illegale kwekerijen op te rollen, hetgeen dweilen met de kraan open is… Ik pleit al meer dan 20 jaar voor de legalisering van cannabis. Simpelweg omdat deze plant de wereld kan redden…

  1. Robert, helemaal mee eens ! Maar het komt er aan diverse USA staten zoeken een wettelijke weg, om het te legaliseren, ben vol goede hoop, goed gebruikt onder goede begeleiding kan dit ons het leven veraangenamen, en een betere inhoud geven, Groet

 2. Mensen, laten we even relativeren.

  Het is toch eigenlijk van de zotte en zelfs BIZAR dat er een ‘groepje achterlijke’ een plant als dit VERBIEDEN voor ons, wij het volk.
  We zijn met zo veel.. en een selectief groepje geldwolven hebben het ilegaal weten te maken voor wet en regel.

  Ik kan er niet bij met mijn hoofd dat ze dit tot op heden nog steeds lukt.. deel dit artikel aub zo veel als je kunt.
  Er zijn nog zoveel (meerderheid) mensen die de bad guys geloven :S

 3. Ik ben het bijna helemaal eens met de inhoud van dit artikel, behalve het wiet roken. Mijn 2 zoons (nu 28 en 32) waren beide verslaafd aan de wiet. Op een gegeven moment konden ze niet meer zonder hun joint, dus het werkt wel verslavend. Dat ze er nu alletwee vanaf zijn komt omdat ze nu alletwee een vriendin hebben. Nu zeggen ze dat ze er veel moeite mee gehad hebben om ermee te stoppen en ze zijn blij dat ze nu ca €250 per maand meer te besteden hebben. Zelf heb ik totaal geen ervaring met drugs en ben dus blij dat ze nu clean zijn.

  1. mag ik U er in naam der factual half gescheckte feitelijkheden achteloos ongeremd doch prangend, met Uw welbevinden, er met klem op attenderen vaststellen, dat volgens mijn persoonlijke infobase, industriële agrarische landbouw ruwe grondstof resource HenNep Canvas vlas vezel, nog nooit geen ene gram toevoegde roes waarde heeft gehad, in de gehele geschreven geschiedenis, qua smokie smokie rookie rookie Sedation verdoving, van wat ik er als relatief ongeïnformeerde nitwit niet gebruiker tot nu toe van begrepen heb, laag achtend onder en boven getekende, malle hyppie vanachter z’n oplichtend tikgeit schermpie.

   Quote: “Sedation is the act of calming by administration of a sedative. A sedative is a medication that commonly induces the nervous system to calm.”

   http://medical-dictionary.thefreedictionary.com/Sedation

  2. Ik heb vroeger (rond mijn 21ste) een tijdje heel intensief gerookt. Ook door mijn vriendin en de dood van mijn moeder ben ik gestopt. Maar dat ging niet van een leien dakje. Ik was ram verslaafd en wist niet meer wie ik in werkelijkheid was omdat ik van smorgens tot savonds stoned was.
   Ik ken in mijn omgeving een aantal mensen die medi wietolie gebruiken en er baat bij hebben. Maar ze hebben wel last van de bijwerkingen van moeilijker concentreren en stoned zijn.
   Als je in balans leeft heb je geen geestverruimende middelen nodig om je goed te voelen. Ik denk dat wiet ook vaak gebruikt wordt als vlucht. En als je eenmaal gewend bent om stoned te zijn bij het kijken van films of het in slaap vallen of luisteren van muziek of vrijen kan het al snel verslavend werken.
   Met af en toe recreatief gebruik is volgens mij niks mis mee, het gevaar schuilt dat je stiekum toch vaker gaat gebruiken.

  3. Vanwege het hoge aantal alcoholverslaafden is het vanaf heden verboden om druiven, gerst, aardappelen, appels, rijst, pruimen,perziken en nog een lijst van ca. 293 gewassen te produceren want van deze gewassen kunnen alcoholische dranken worden gestookt.
   Was getekend, zijne grajesteit.

  4. 🙄
   De vraag is of het de wiet was die ‘verslaafde’, de tabak, waar de wiet ingerold zat, of de placebo-gedachte dat je niet zonder kon, want het hielp je ontspannen..

  5. DE ENIGE REDEN DAT HENNEP VERSLAVEND KAN ZIJN BIJ HET ROKEN KOMT OMDAT ZE TEGENWOORDIG OVERAL MET GIFSTOFFEN KWEKEN. DIT ROOK JIJ OP EN HEEFT EEN VERSLAVENDE WERKING OP DE PSYCHE VANWEGE DE GIFSTOFFEN WAARMEE GEKWEEKT WORDT. IK KWEEK AL JAREN MIJN EIGEN BIOLOGISCHE WIET WAT IK OVERIGENS GEBRUIK VOOR MEDISCHE DOELEINDEN. IK GEBRUIK DE PLANT RAUW! DUS IK PERS DE BLADEREN MET EEN SLOWJUICER EN DRINK DIT OP. ER ZIT GEEN THC IN DUS JE WORDT NIET STONED. ALLEEN BIJ VERHITTING VAN WIET KOMT DE THC VRIJ EN NEEMT DE CBD AF. DAT IS ZONDE! GEBRUIK JE WIET DUS RAUW VOOR MEDISCHE DOELEINDEN. EN VOORAL BIOLOGISCH! http://WWW.CANNABISINTERNATIONAL.COM

  6. Excuus! het is: http://www.cannabisinternational.org en niet .com.
   Voor het RAUW persen van hennepbladeren voor je gezondheid is alle info daar te vinden. Wetenschappelijk elk stofje onderzocht in de plant.

   Het gaat dus hoofdzakelijk om de rauwe ‘CBD-acid’ wat een heilzame werking heeft..vergeet de THC in deze. Dus stoned of high worden is niet nodig als je beter wilt worden. Elke dag een glas rauwe hennepsap en je geneest van elke ziekte binnen enkele weken tot maanden. Deze arts heeft inmiddels 7000 mensen ermee behandeld.

  7. Je hebt verschillende soorten wiet, de synthetische wiet bevat dit dat je er verslaafd aan wordt. Om zo de hennep in het hele andere dag licht te zetten. Je hebt ook medicinale hennepplant voor alle ziektes dus ga eerst eff op onderzoek uit.( medicinale hennep is een kleinere plant met flinke hars knoppen ) http://www.cannabis.info/NL/nieuws/5683-synthetische-wiet/

   Ik zelf heb hennep olie gemaakt van de medicinale hennep-plaant voor http://www.takecare4.eu/coaching-in-lifestyle/onze-kennis/bechterew/ en ook maak ik van hennep zaden melk en gebruik veel hennep producten als voedsel.

   Ik wens ieder veel plezier op deze nieuwe ontdekkingstocht. en weet bij ieder is de werking anders ieder persoon en dier is uniek.

  8. @Matt:

   VERSLAVING is VOORAL afhankelijk van de PERSOONLIJKHEID en niet zozeer van het PRODUKT zelf.

   Sex en gokken kunnen ook tot verslaving leiden.

   Marijuana is in elk geval niet LICHAMELIJK verslavend. Koffie, alcohol, tabac, cocaine en heroine zijn wel lichamelijk verslavend…

   Het toverwoord dat al reeds gevallen is, is “UITVLUCHT”. En in het geval is wiet is dit een tweesnijdend zwaard, want wiet maakt je bewuster van je problemen (wiet is een mooi middel om je ogen te openen!) maar als je die problemen niet op kunt lossen, wordt je des te depresiever.

   Dit fenomeen heet “Lucide Depressie”.

   Merk overigens op dat die depressie niet veroorzaakt door de wiet zelf, maar door de pijnlijke omstandigheden die een persoon meemaakt.
   Wiet maakt je enkel gevoeliger voor maatschappelijke of persoonlijke wantoestanden die je voor je kiezen krijgt… en dan is vluchten een logische (maar foute) reactie. Wiet kan de situatie dan gemakkelijk erger maken ipv beter. Ik heb er echter baat bij :o)

  9. Wie is er tot in de kern van de ziel tegenwoordig nog compleet gelukkig in deze wereld? Keeping up appearances, geldt voor heel veel mensen tegenwoordig, dus wees voorzichtig.

  10. Het is geestelijk verslavend, dat is gelukkig eenvoudiger loslaten dan iets wat lichamelijk verslavend is als bv valium.

  11. @Patricia
   Synthetische wiet?
   Noem eens een praktijkvoorbeeld aub?
   Ik ken als synthetische wiet alleen dat spul dat verkocht wordt als wiet, maar het niet echt is.
   Dus wat jij bedoelt is niet eens wiet en komt gelukkig amper voor in NL omdat de normale wiet ruim voorhanden is.

 4. In Chernobyl wordt de radio actieve grond gereinigd door Hennep.

  Iedere ochtend neem ik een grote soeplepel van organic Hennep seed en voeg dat toe aan mijn havermout. Lekker.
  Het is vol met Omega 3 and Omega 6 fatty acids, High in protein and Iron. It has low THC…Ik zou er twee volle zakken van moeten eten voordat het mij iets zou doen.

  Medical Marijuana heeft ook een laag THC. Kinderen die zeer enstige epilepsy hebben die niet op medicijnen reageren gebruiken nu medicinal marijuana en reageren daar wel op.

  Tot in de 30er jaren werd Hennep overall verbouwd here in de VS.
  Men weet ook al jaren waarom het nu illegaal is. Follow the money. Qui bono? En vele gevangenissen zijn geprivatiseerd en zijn alleen maar profitable with a “captive audience” als ze vol zijn dus.

  Een rare wereld waar we in leven.

  1. VERSLAVING is VOORAL afhankelijk van de PERSOONLIJKHEID en niet zozeer van het PRODUKT zelf.

   Sex en gokken kunnen ook tot verslaving leiden.

   Marijuana is in elk geval niet LICHAMELIJK verslavend. Koffie, alcohol, tabac, cocaine en heroine zijn wel lichamelijk verslavend…

   Het toverwoord dat al reeds gevallen is, is “UITVLUCHT”. En in het geval is wiet is dit een tweesnijdend zwaard, want wiet maakt je bewuster van je problemen (wiet is een mooi middel om je ogen te openen!) maar als je die problemen niet op kunt lossen, wordt je des te depresiever.

   Dit fenomeen heet “Lucide Depressie”.

   Merk overigens op dat die depressie niet veroorzaakt door de wiet zelf, maar door de pijnlijke omstandigheden die een persoon meemaakt.
   Wiet maakt je enkel gevoeliger voor maatschappelijke of persoonlijke wantoestanden die je voor je kiezen krijgt… en dan is vluchten een logische (maar foute) reactie. Wiet kan de situatie dan gemakkelijk erger maken ipv beter. Ik heb er echter baat bij :o)

 5. De hierboven genoemde nuttige eigenschappen zijn al heel erg lang bekend, lees het boek “De onzichtbare kleren van de Keizer” van Jack Herer…

  Onlangs las ik nog een artikel waarbij een man voor gek werd verklaard omdat ie beweerde dat hij zou vliegen in een vliegtuig van puur hennep. Nu wordt ie echter niet meer uitgelachen, want het prototype wietvliegtuigje is werkelijkheid geworden.

  https://www.facebook.com/WorldsFirstHempPlane

  Overigens is het woord Marihuana afkomstig van Maria Juana, een prostituee in het mexikaanse Tijuana die in plaats van een kopje koffie haar klanten altijd een wietje aanbood.

  1. Dit vond ik op de site van het hennep-vliegtuigje.

   ‘The secret of change is to focus all of your energy,
   not on fighting the old, but on building the new.’
   Socrates

 6. Voortreffelijk artikel!
  Zou de (mondiale overheid haar taak m.b.t. volksgezondheid en milieuhygiëne serieus nemen dan zou ze i.p.v. hun kop laten hangen naar de multinationals:
  1. Uitsluitend alle verpakkingsmateriaal, bouwmaterialen enz. van organische oorsprong zoals hennep toestaan.
  2. Statiegeld op blikjes, glas en plastic invoeren.
  Dat zou naast hetgeen in het artikel genoemd een enorme boost generen aan een schoner en gezondere leefomgeving, een enorme vermindering van de plastic soep en minder olieverbruik.
  Ik breng dit onder de aandacht van de politiek.

 7. Het maakt niet zoveel uit, als een product gevraagd is door het publiek, is de manier om er veel geld aan te verdienen, zorgen dat het illegaal wordt verklaard, en niet alleen voor de criminelen, maar voor de elite, die zo veel geld kunnen maken, in de tijd van de drooglegging zijn er grote vermogens gemaakt, die dan een generatie later als legaal worden beschouwd, klein voorbeeld Jack Kennedy’s vader millionair geworden door en met de wiskey smokkel van uit Canada, en vele anderen zelfde verhaal met alle drugs, geld stinkt niet.

  1. JENNE, heb even een vraagje aan je…..
   Heb je ooit onder de lijst van ‘laatste reacties’ op de start-pagina van wtk, de button ‘off-topic/chat reageren’ gezien en erop geklikt?
   Daar kan je b.v. alles wat in je opkomt plaatsen ook heeft het met geen artikel te maken. Zeg maar je eigen gedachtes over wat dan ook.
   Als dan Anna11 of iemand anders met jou zich wil uitwisselen dan kan je dat daar doen…zonder dat er hier op het forum iemand ‘last heeft’.
   Ik laat een boodschap daar voor je achter….even kijken of je het kan vinden 😀 lieve groetjes.

  2. Nog makkelijker is natuurlijk aan het eind van iedere reactie het woord ‘chat’ aan te klikken 😀
   Daar kan je dan ‘engarde’ met wie dan ook 😉

 8. Bovenstaand is bij iedereen bekend, en als het wordt gebruikt zoals het word omschreven, dan is er niks mis mee. Maar door de hoge dosis THC kan het psychosen ontwikkelen bij vooral jonge mensen, en daarover wordt hier niks gezegd. Als je informatie verstrekt, verstrek dan ook álle informatie.

  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/drugs/44471-is-cannabis-tegenwoordig-sterker-dan-vroeger.html

  De wietplant die zo multifunctioneel is en waar je papier, touw, canvas enz van kunt maken zie je niet in de illegale wietteeld. Dat is op zijn minst vreemd te noemen toch ?

 9. Zoals we enkele dagen geleden schreven gaat het helemaal niet goed met de demoniseringscampagne tegen Rusland.

  Terwijl Poetin, misschien enigszins wanhopig, de wereld probeert te vertellen dat liefde de oplossing is, wordt de volgende False Flag operatie tegen hem alweer voorbereid.

  In plaats van dat men Rusland heeft bestraft met de sancties hebben ze het land in feite een geweldig plezier gedaan en zichzelf, voor wat Europa betreft, op een uiterst domme manier in de voet geschoten.

  Terwijl Rusland op het punt staat om de tweede zogenaamde Heilige Graal gasovereenkomst met China te sluiten en de handel tussen de twee landen ieder kwartaal met sprongen toeneemt, duikt vooral de Europese economie steeds verder het slop in.

  Terwijl Rusland en China op een gezonde manier bezig zijn om aan de toekomst te werken, is het enige dat men hier in Europa nog kan bedenken om de schijn van rijkdom enigszins hoog te houden, het onverantwoordelijk bijdrukken van geld.

  Omdat de situatie voor het Westen steeds wanhopiger wordt, beeldt De Telegraaf in een criminele poging om het haatvuur toch weer aan te wakkeren zoals ze dat nu al langere tijd doen, de Russische president Poetin af als een bloedzuigende vampier bij wie het bloed langs de mondhoeken naar beneden loopt. Bloeddorstig, haatvol, oorlogszuchtig, moordenaar…. Zonder enig bewijs!

  De beoogde vampier zelf echter heeft totaal andere gedachten want deze week verklaarde hij tijdens een grote toespraak dat een leven zonder liefde geen betekenis heeft.

  Zo zei hij letterlijk: “De bedoeling van ons hele leven en bestaan is liefde. Liefde voor het gezin, de kinderen en het moederland. Het is een gecompliceerd fenomeen, het ligt ten grondslag aan al ons gedrag”.

  Terwijl Poetin, misschien wel enigszins wanhopig, probeert de wereldwijde Roller Coaster van haat en oorlog op het laatste moment te stoppen, worden zo te zien de volgende acties tegen hem en Rusland al weer voorbereid.

  Opeens verschijnen er berichten in de Amerikaanse media zoals ABC dat de computers die de energievoorziening besturen in Amerika zijn geïnfiltreerd door malware software die eigenlijk slapend ligt te wachten om op het juiste moment toe te slaan.

  Dat op het moment dat deze malware wordt geactiveerd, het volledige Amerikaanse energienetwerk, inclusief kerncentrales, kan worden platgelegd.

  Alhoewel de malware al sinds 2011 is geïnstalleerd op Amerikaanse computers, werd het pas deze week bekendgemaakt via een waarschuwingsbericht van de Department of Homeland Security (DHS).

  De timing van dit bericht is opmerkelijk te noemen, zeker omdat erbij wordt verteld dat diegenen die verantwoordelijk zijn voor de installatie van deze software hoogstwaarschijnlijk Russische hackers zijn.

  Hackers, zo staat erbij, die worden ondersteund door de Russische overheid. Hierdoor heeft Rusland de middelen om in één klap het bijna voltallige Amerikaanse energienetwerk uit de lucht te halen. Het wachten is alleen nog op wanneer dit zal gebeuren.

  Uiteraard, zo wordt erbij verteld, zou dit een economische ramp betekenen voor Amerika, nog afgezien van alle effecten die het zal hebben op het dagelijks leven van de burgers in het land.

  Dan moet je je serieus afvragen waarom er nú ineens een waarschuwingsbericht komt van de DHS en waarom het nu prominent in de media komt.

  Hebben we hier te maken met de voorbereiding en conditionering van de bevolking voor de volgende False Flag aanval?

  Grote delen van het Amerikaanse energienetwerk dat op een kwade dag wordt platgelegd en waarbij de gehele westerse wereld met het haatzaaiende De Telegraaf voorop, met de vinger naar Rusland wijst?

  Helaas is het in onze moderne wereld klaarblijkelijk gemakkelijker om haat te zaaien dan om liefde te prediken.
  Wij vinden dat onacceptabel en wat ons betreft heeft dagblad De Telegraaf hiermee, om met Obama’s woorden te spreken, een rode lijn overschreden. Wat ze doen is haatzaaien, opruien en leugens verspreiden en dat zijn strafbare feiten. Wij zijn dan ook voornemens formeel iets te ondernemen hiertegen. Graag horen we van mensen die dat ondersteunen en, indien nodig, bereid zijn een kleine bijdrage te leveren in het geval we juridische kosten hiervoor zouden moeten maken. De maat is nu vol. Mailen kan naar redactie (apestaart) niburu.co.

  1. Amerika is ‘evil’. Het boeit hen niet als Europa op zijn gat ligt.
   Alleen door de verdraaiingen en showbiz mentaliteit heeft men zich een ingang verschaft naar de goedgelovige mens. Daarom kunnen de meesten ook niet geloven dat de VS liegt uit eigenbelang. De VS is niet meer het land van freedom en melk&honey.
   De TeleVaag is de spreekbuis van deze gevaarlijke veerdraaiers- graaiers, men wil aan het oude vasthouden met alle ‘geweld’.
   Net zo de Duitse BILD…ook zo een hetzblad.

  2. Ik denk dat het niet zo’n vaart zal lopen in America. De energy mark is nl niet aan elkaar verbonden….Men kan natuurlijk wel een paar nucleaire power plants plat leggen, daarmee leg je dan een groot regio plat.
   The USA has 100 nuclear power reactors in 31 states, operated by 30 different power companies.All these companies are independent of each.
   other. Terwijl men in Nederland een energie bedrijf kan kiezen is dat in Amerika niet zo. Ieder regio heeft zijn eigen energie bedrijf waar men aan vast zit. ER is dus geen concurrentie mogelijk.
   Verder kan Amerika de rente van hun schuld niet eens betalen en we maken nog steeds drijgementen met een ander mans geld. De werkloosheid wordt heel mooi beschreven als 6.8% maar is in werkelijk tussn de 20 a 30%. 1/3e van de bevolking heeft nog steeds geen ziektekosten verzekering en mensen gaan dood omdat ze de dokter niet kunnen betalen, dus gaan ze niet. Ghost towns overal..Mensen vertrekken uit hun huizen als er geen werk meer is. Kijk naar Detroit, waar de elite het water afsloot voor de hele bevolking Het is werkelijk een onmenselijk land

  3. Man je slaat wel erg 1 kant op hoor met je beeld van de wereld.
   Maar ga gerust je gang.
   Ik zou je ook aanraden om je eens te verdiepen in Rusland, maar dan ook echt verdiepen.
   Natuurlijk zijn er ook goede mensen in Rusland, maar je beeld van Poetin wijkt toch wel aardig af van de werkelijkheid.
   De russische economie ligt op zijn gat, maar in plaats van dat Poetin jaren geleden de banden aantrok met het westen, kozen hij en zijn groepsverwanten een pad de andere kant op.
   Er zijn legio voorbeelden die ik kan noemen hier, maar ik wil je de kans geven om zelf te kijken.
   Ik hoor het graag als je verder wilt praten.

 10. Hennep zou een zegen kunnen zijn, gewoon vrij en juist te gebruiken, vooral voor ouderen, het is als medicijn bijna onmisbaar, en ook als raam om de boel wat ruimer en pôsitiever te bezien, in de 50, 60, en ook nog 70, 80 jaren werd er harder geleeft, alles was niet zo vreselijk duur, ieder één had voldoende geld om handen, en met de AOW achter de hand kon je gewoon alles op maken, peace en lof vierde hoogtij, ja inderdaad toen waren we nog gelukkig,
  nou heb ik hele goeie kinderen, maar toch bij het ouder worden, en dan misschien ook jij of je geliefde het verstand verliest, je moet wel stikken van de poen als je niet in je eigen afval wilt zitten, nou ik hoorde van een vriend in Calafornia dat daar door de oude garde er lekker op los wordt gepaft, als je dan toch in je eigen poep moet zitten misschien toch prettiger met een joint, who knows, mijn huis dokter hier in France is heel geintereseerd in wiet druppels, ze zijn onderweg via Nederlands adress, rechtstreeks kan of mag nog niet, groet

 11. Als men bouwland heeft.ca 1 a 2 hectare dan kan men een vergunning bij het ministerie van visserij/landbouw aanvragen om Industriële Hennep te kweken.de vergunning is wel wat aan de hoge kant (leges). Het gedoog beleid om zelf an medicinale weed of voor creatieve doeleinden verschilt per Gemeente dus goed de APV van de gemeente lezen.Men kan in Groningen en in NH in de zomer de weelderige Hennep velden bewonderen.de oogst is helemaal van je Het de grond is zo goed dat de plant zulke stevige stengels ontwikkeld dat een machine moeite heeft om het te oogsten (af te snijden). Ik denk dat er steeds meer Hennep velden komen en de zaden. Enfin positief blijven en hier een link http://www.mediëvist.nl

  1. Je link werkt niet. Heb al letter combinaties gedaan, maar kom er niet uit…. 😉

 12. Psychedelics are illegal not because a loving government is concerned that you may jump out of a third story window. Psychedelics are illegal because they dissolve opinion structures and culturally laid down models of behaviour and information processing. They open you up to the possibility that everything you know is wrong.

  Misschien een keer interessant om een topic te wijden aan Mckenna?

 13. Epilepsie, daarvoor is een heel duur medicijn, waar je slaperig van wordt, concentratieproblemen, haaruitval, plasproblemen, slaapproblemen e.v.a.
  De neuroloog test je hersens dmv licht en geluid opwekken van een aanval wat ik als zeer onplezierig ervoer. Ik ging er gezond naartoe, kwam er ziek vandaan.

  Je kunt ook af en toe een trekje nemen van wiet in een waterpijp.
  Kosten minimaal.
  Let wel, dat betekent niet dat je stoned moet worden, ook hier geldt
  alles met mate. Overdaad schaadt ook hier.

 14. Van middag met oude vrienden, onze gedachten onder invloed van veel mooie wijnen de vrije loop gelaten, nou zijn wij al een lange tijd met het leven en ons zelf aan het worstelen, wij komen toch tot de slotsom, dat het leven hard tegemoed te treden de beste resultaten geeft, de jongenste is 75 de oudste 89
  meisjes en jongens gemengt, mooi nog wel die dames, de jongens zijn wat krakkemikkerger, maar geven zich niet gewonnen, volgend jaar gaan we op zeilschip een heerlijke bijeenkomst houden, oude hippies onder elkaar, buiten de territoriale wateren kunnen we roken wat we willen, o jé hey het wy wy, vergeet niet te leven, het gaat zo snel berste vrienden, peace is wath I wish you, Jenne !

 15. Hoi Allen ik wil een rechtzaak beginnen tegen de bank vanwege de eeuwige diefstal die ze plegen d m v het heffen van rentes op schulden , hypotheken en vermogens. Ik vind dat ze leningen renteloos moeten verstrekken met misschien een eenmalige kosten heffing. Als we schoenen kopen betalen we eenmalig er een bedrag voor terwijl we ze wel jaren kunnen dragen. Een lening verstrekken is een eenmalige handeling waarvoor ik een keer een bedrag wil betalen en niet zoals t nu gaat maandelijks en tot in t oneindig zolang de lening duurt verplicht een bedrag betalen. Een schuld groeit zo uit t niets en dat gaat tegen aardse wetten in! Een vermogen kan ook niet uit t niets groeien er moet altijd een activiteit tegenover staan. Niets groeit uit t niets. Neem een plant die groeit uit t zonlicht de regen en de voeding uit de aarde. Dat zijn drie activiteiten die de groeikracht op wekken in de plant. Dit geld ook voor de economie. Mensen steken energie en creativiteit in de opbouw van economische processen. Behalve een bank.Welke activiteit stopt zij in t heffen van rente? Niets! Er is een filosoof die stelt dat geld geest is… stel hij heeft gelijk……door t heffen van rente over schulden gaat er een groter geldstroom naar de bank als dat hij van haar weg vloeit. En er vloeit een grotere stroom naar rijke mensen als naar minder rijke en dat verschil blijft maar groeien door de rente. Dus een meerderheid van de mensen wordt bestolen door de bank inclusief overheden die de rentes ook weer verhalen op de gewone mens dmv belasting heffingen. Kortom de rente is een heel slim systeem om mensen afhankelijk te maken en te bestelen!!! En ik pik t niet meer! Wie oh wie wil me hierbij helpen?

  1. Vroeger was t ook zo dat je bij een lening een afspraak had ik leen een kip daar krijg je van mij een kip en twee dozen eieren voor terug dat stond vast niet meer niet minder nu huidige tijd betaal je rente over t bedrag elke maand weer

 16. Na ik heb geen woorden voor de staat. Ik ga straks mijn wiet planten achter het voor ruit zetten :).
  Waarom? Ik krijg mediwiet van de dokter voor geschreven. Dit helpt sinds mijn schedel basis heel erg. Storing worden minder, enz…
  Maar nu moet ik 45,= voor 5 gram betalen = ook 5 mediwiet zaden!
  – Dit kan niet betalen!
  – Zeken fonds vergoed het niet! Krijg wel op resept!
  – Limburgers mogen wel legaal eigen medie wiet (ik als fries word gediscrimineerd tegen over andere Nederlanders.
  – Ministers laat geselecteerde mensen ?drugs? kweken voor het volk. En vervolgens koffie schop prijs betalen (waar is mijn ziekenfonds dan voor)
  – De geselecteerde mensen mogen dit doen door eigen onderzoeke (bedrocan) en medewerkers. Hun mediwiet = geen wiet, zou ik ook zeggen. (is ougen lijkt goud voor deze directeur!)
  – Ministers kweken criminaliteit. Maken mensen zonder criminele intenties tot crimineel door hun ziekte.
  Ik ben woedend! Op de regering! Geld plukkers, of gangsters! Vooral de pvda (partij van de afpikkers) vs vvd (verening van dieven). Nou fuck them. Ik ben ook geboren op deze planeet. en in mijn geloof staat. Dat wat god voor ons gemaakt heeft is voor ons (dus ook de wiet plant, ja mensen deze is gods werk!) net als mijn buurvrouw! Bijde staat er ook in de bijbel (oude testement dachtik ergens) Moet je niet in overvloed gebruiken! Dat niet goed! Nou ik rook volgens advies van de dokter en helpt. Zou wat zou een stomme geld plukker over mijn leven bepalen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.