Advertentie

Bill Gates’ onvolledig getest vaccin op de markt..!!


In juli 2021 onthulde een onderzoek dat de Bill & Melinda Gates Foundation de belangrijkste financier is van de MHRA. Daarnaast bezit Bill Gates bezit een stevige portefeuille aandelen in de toonaangevende Big Pharma-vaccinmakers Pfizer en BioNTech. ‘Het toeval’ wil, dat deze stichting (Bill & Melinda Gates Foundation) in september 2019, vlak voordat de Covid-19 pandemie toesloeg, voor US$ 55 miljoen aan aandelen in BioNTech kocht…

* * *

*

Bill Gates’ onvolledig getest vaccin op de markt.!

2023 © WantToKnow.nl/be

x
Een nieuw Covid-vaccin, gefinancierd door medeoprichter van Microsoft Bill Gates, is zojuist goedgekeurd voor openbaar gebruik..! Het SKYCovion-vaccin kreeg wettelijke goedkeuring van de Britse MHRA (de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency). Na goedkeuring door deze MHRA kan het vaccin nu in verschillende landen over de hele wereld worden gebruikt, waarbij het erop lijkt dat het vooral ‘íngezet’ zal worden, in onderontwikkelde landen. SKYCovion is ontwikkeld in Zuid-Korea met aanzienlijke financiering van Bill Gates.

Over de ’technische constructie’ van het middel kan het volgende worden gezegd: het middel -dat dus weer GEEN VACCIN is- combineert een deel van het spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus met een ‘hulpstof’. Het zelfgeassembleerde nanodeeltjes’vaccin’ is geadjuvant met GSK’s AS03 adjuvant-technologie. De MHRA stelt dat: de duur van de bescherming onbekend is en er geen bescherming wordt verwacht na de eerste dosis..!

Daarnaast zijn de veiligheid en werkzaamheid van het vaccin voor immuun-gecompromitteerde mensen niet beoordeeld..! Er is geen ervaring met het vaccin bij zwangere vrouwen en het is onbekend of het vaccin wordt uitgescheiden in de moedermelk. Tot nu toe is SKYCovion niet goedgekeurd door enig ander Westers land.

In reactie op deze zaken, dient de gerenommeerde Britse wetenschapper professor Norman Fenton een Freedom of Information verzoek in bij MHRA Chief Executive June Raine om antwoorden te eisen. Volgens professor Fenton is de goedkeuring van het vaccin een alarmerende ontwikkeling! Het nieuwe SKYCovion covaccin is zojuist goedgekeurd door de MHRA “nadat het voldeed aan de vereiste veiligheids-, kwaliteits- en effectiviteitsnormen van de MHRA”.

Dit is opnieuw een zogenaamd ‘preventief vaccin’ dat is gemaakt in Zuid-Korea en is gefinancierd door Bill Gates. Preventieve middelen zijn plotseling heilig verklaard, ná de ‘plotselinge’ uitbraak van het Covid-19-middel, dat de wereld moest redden en waarbij er ook geen tijd was voor het afwachten van de testresultaten..

Kortom, we zaten en zitten met z’n allen (nog steeds) in één groot medisch experiment, onder het kennelijke motto: ‘We moeten toch iets om deze gruwelijke pandemie te stoppen’.. In de bijsluiter van het middel, waarin verschillende bijwerkingen worden genoemd, staat dat er twee doses nodig zijn (de tweede 28 dagen na de eerste) en dat er na afloop een observatieperiode van 15 minuten moet zijn. Bijzonder alarmerende punten uit de MHRA-leidraad (naast de bekende bijwerkingen) zijn:

Duur van de bescherming: De duur van de bescherming die het vaccin biedt, is onbekend omdat deze nog wordt bepaald door lopende klinische onderzoeken.

Immuungecompromitteerde personen: De werkzaamheid, veiligheid en immunogeniciteit van het vaccin zijn niet beoordeeld bij immuungecompromitteerde personen, met inbegrip van personen die een immunosuppressieve behandeling ondergaan.

Beperkingen van de werkzaamheid van het vaccin:
Gebaseerd op immunogeniciteitsgegevens bij SARS-CoV-2 naïeve personen, wordt geen bescherming verwacht na de eerste vaccindosis en personen zijn mogelijk niet volledig beschermd tot 14 dagen na hun tweede dosis. Zoals bij alle andere vaccins beschermt SKYCovion mogelijk niet alle ontvangers van het vaccin. De werkzaamheid is niet geëvalueerd als onderdeel van het klinische onderzoeksprogramma.

Interacties met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie; er zijn geen interactiestudies uitgevoerd. Gelijktijdige toediening met andere vaccins is niet onderzocht.

Zwangerschap: Er is geen ervaring met het gebruik van SKYCovion bij zwangere vrouwen uit klinisch onderzoek.

Borstvoeding: Het is niet bekend of SKYCovion wordt uitgescheiden in de moedermelk.

IS Gates een depopulatie/agenda aan het uitvoeren..? In plaats van zijn ´officièle agenda´.. Klik voor artikel hier op de site.

Het lijkt er dus op dat er niets bekend is over de effectiviteit. Tot minstens 14 dagen na de tweede dosis is er geen werkzaamheid. Er is bijna niets bekend over de veiligheid. Tot op heden zijn er geen onderzoeken gedaan naar carcinogeniteit of genotoxiciteit van de injecties. Er zijn geen onderzoeken gedaan naar de uitwisselbaarheid met andere fabrikanten. Het mag duidelijk niet worden gegeven aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Het zal niemand verbazen dat het vaccin door geen enkel ander Westers land is goedgekeurd.

De ongekozen Europese Commissie overweegt nu echter om het uit te rollen voor openbaar gebruik in de EU-lidstaten in Europa. Toch heeft de MHRA er een voorwaardelijke vergunning voor afgegeven voor 18-plussers. En het lijkt erop dat, in tegenstelling tot wat anders wordt gesuggereerd, dit vaccin wordt aangeboden aan mensen die al meerdere Covid-vaccins hebben gehad, aldus Fenton. In juli 2021 onthulde een onderzoek dat de Bill & Melinda Gates Foundation ook de belangrijkste financier is van de MHRA.

Bill Gates bezit ook aandelen in de beide toonaangevende Big Pharma vaccinmakers Pfizer en BioNTech. En ‘het toeval’ wil dat de Bill & Melinda Gates Foundation in september 2019, vlak voordat de Covid-19 pandemie toesloeg, voor US$ 55 miljoen aan aandelen in BioNTech kocht…

                                                                (klik voor artikel)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.