Advertentie

Saudi-Amerika vs. Iran..?


Nieuwsbericht van de BBC-website van 23 september 2001.. Simpel nieuws dat niet zulke simpele consequenties heeft..!! Hoe kun je een WTC-toren invliegen en daarna dan in leven zijn. Eén van beiden klopt niet.. Toch? En zo zijn er nog -tenminste- 8 geïdentificeerde ‘kapers’..!

x
Saudi-Amerika vs. Iran..?

© 2011 WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Is de VS bezig om een nieuwe valse-vlag-operatie voor te bereiden..? Dit keer om Iran mores te leren en zich gerechtvaardigd zien om dit land aan te vallen om haar ‘belangen te verdedigen’..? Is het niet slimmer dat de VS eens goed onderzoek doet naar de achtergronden van Al-Qaida in Saudi-Arabië..? Of is het JUIST een ‘valse-vlag’-operatie sámen met Saudi-Amerika, eh Arabië..?

Is het nu zo’n grote pot nat geworden, dat Saudi-Arabië een volledige dependance is geworden van de VS in de Arabische wereld..? Is dát dan de reden dat de Iraanse-Amerikaan, die nu in de VS is opgepakt, van plan was om de Arabische ambassadeur in de VS een lesje te leren..? Op Amerikaans grondgebied..? Prachtige titel en een net té doorzichtige clue, naar onze mening..!

Bovendien pleit het o.i. niet voor de intelligentie van Iran, wanneer precies IN de VS een Saudische ambassadeur vermoord zou gaan worden, door Iraniërs..??! Nota bene door het opblazen van een heel restaurant.. Is Iran en haar geheime dienst naïever dan een Willem Holleder, die nota bene als klein mafia-baasje wéét dat je je vingers niet brandt aan een aanslag, en daar ‘neutrale’ derden voor inhuurt..? Zodat het spoor naar jou toe verborgen blijft, of in ieder geval niet aantoonbaar is..?

En wat denk je..? Geen twijfel, want de Amerikaanse-Iranees schijnt bekend te hebben.. Pfff…  De publiciteitswaarde van deze ‘ontdekking’, is toch voor de VS vele malen groter dan men zich had kunnen wensen..? Met andere woorden: waarom zou deze ‘ontdekking’ weer niet gewoon een nieuwe ‘valse-vlag’-operatie zijn, zoals gezegd, om Iran met woord en daad verder in het nauw te dringen..? Zodat de VS verder kan gaan met het uitrollen van haar strategische plannen voor het Midden-Oosten.

Saudi-Arabië en de bizarre 9/11-connectie..
De relatie tussen de VS en Saudi-Arabië is feitelijk vreemd. Hoe kan een Arabisch land, dat zó strategisch in het Midden Oosten ligt, zo’n intense relatie hebben met een land dat de Islam volledig wil kleineren en teniet doen..? Het antwoord daarop is natuurlijk: OLIE! Maar is dan maar álles mogelijk in de relatie VS-Saudi-Arabië..?

Wat dacht je van de vraag is -in verband met deze relatie, hoe het kan dat tenminste 15 van de 19 vermeende kapers van de 9/11-aanslagen uit Saudi-Arabië afkomstig waren, volgens zeggen van de VS regelrechte Al-Qaida-strijders, en dat hier NOOIT enige ruchtbaarheid aan gegeven is.. Hoe kan het dat op geen enkele wijze Saudi-Arabië verantwoordelijk is gehouden voor deze zaak en dat maar liefst 75% van de vermeende schuldigen van de aanslagen Saudische Al-Qaida-terroristen zouden zijn. (Wil je het hele verhaal lezen? HIER)

Wist jij trouwens dat van de 19 kapers van de vliegtuigen, die natuurlijk allemaal dood zouden moeten zijn, in ieder geval 9 van hen, deze aanslagen ‘overleefden’..?? Tja, vertel het maar hoe dat kan..? De wereld wil het kennelijk niet horen, maar toch is er van vele kanten op gewezen dat de kapers-die-het-gedaan-zouden-hebben, het DUS niet gedaan-kunnen-hebben..! Maar dat terzijde.

Kijk eens hoe een Amerikaan (hij is genaturaliseerd) van Iraanse afkomst, wordt gekarakteriseerd als een man met een Iraans paspoort…!
x
x

x

Het is duidelijk dat de VS en Saudi-Arabië een uitmuntende samenwerking hebben, en dat met name de familie Bush dikke maatjes is met de heersende Saudische koningsfamilie aldaar. Kijk eens naar de onderstaande foto die gemaakt is toen koning Abdullah werd ontvangen door president George W. Bush in de VS voor een officieel staatsbezoek. Zijn dat politieke banden of is dit een hechte half-familiaire band die daar zichtbaar is..?

Saudi-Arabië splitst zich verder af van haar ‘Arabische broeders’..?
Saudi-Arabië op haar beurt roept nu dat het ‘maatregelen’ tegen Iran gaat nemen, naar aanleiding van deze plannen voor een aanslag op de ambassadeur van Saudi-Arabië in Washington. Het is ‘een grote provocatie en een gruwelijke schending van internationale normen en afspraken’, volgens Saudi-Arabië.

George Bush jr loopt in 2005 hand-in-hand met koning Abdullah van Saoedi Arabië, het land waarvan een groot deel (15 van de 19!) van de 9/11-kapers de nationaliteit had. 

De twee Iraniërs die zijn opgepakt, Manssor Arbabsiar en Gholam Shakuri, zouden ook een bomaanslag hebben gepland op de ambassade van Israël. Toemaar.. Ze waren kennelijk toch bezig..? Volgens de VS zijn deze mannen lid van de Quds, een speciale Iraanse eenheid.  Manssor Arbabsiar is inmiddels Amerikaan en hij werd in September gearresteerd en zou dus al een bekentenis hebben afgelegd. De andere verdachte, Shakuri is nog ‘voortvluchtig’.

Volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie zijn de aanslagen bedacht in Iran en zouden beide mannen zijn aangestuurd door ‘elementen binnen de Iraanse regering’.

Iran ontkent dat het betrokken is bij het terreurcomplot en is zij ‘geschokt door de aantijgingen’. Het is naar hun zeggen een ‘Hollywood-scenario’ om Iran onder druk te zetten. ‘Waarom zou Iran zoiets doen’, vragen de Iraanse autoriteiten zich hardop af. ‘Wat levert het Iran op om een Saudische ambassadeur te vermoorden?’ Iran vindt het bewijs voor het complot ook erg dun en heel vergezocht.

Maar Hillary Clinton, VS-minister van Buitenlandse Zaken, roept dat ze Iran nu verder geïsoleerd zal raken. Saudi-Arabië en Iran zijn grootmachten in de regio rond de Perzische Golf en de relatie tussen de twee landen is problematisch, omdat met name Saudi-Arabië een hechte bondgenoot van de VS is.

32 gedachten over “Saudi-Amerika vs. Iran..?

 1. Er zouden vorige week toch ook Iraanse oorlogschepen onderweg zijn naar de US… Tuurlijk…, Klinkt alsof Belgie die dreigt, Duitsland aan te vallen.

  Ze moeten toch wát doen om de aandacht van de occupybeweging en de naderende val van de banksters af te leiden. Het komt binnenkort tot een climax mensen, China en Rusland gaan verder samenwerken om de US verder af te stoppen en China is sinds vandaag helemaal pissed op de US wegens het eenzijdige afdwingen van handelsafspraken.

  Het eindspel is begonnen, dat wisten wij al maar dringt het nu ook door naar de nog slapende mensheid?

  Only Time Wil Tell

 2. dit past weer prachtig in het plaatje dat de presidentskandidaat heeft gezegd:
  amerika MOET de wereld regeren want daar is amerika voor aangesteld door God.
  nou vraag ik je hoe ver ga je om je gelijk te halen?
  net gelezen dat Afganistan een verhoging van 7% van de opiumoogst heeft dit jaar.
  hoe bedoel u belangenverstrengeling?
  wanneer is Venezuala aan de beurt?
  zijn wij nu echt het schoothondje van die #@$%^amerikanen of zijn wij een land van schijters die mee hollen met degene met de grootste bekken en die het hardste kunnen schreeuwen?
  we zien elkaar zaterdag a.s. in Den Haag of Amsterdam.

 3. Ik ben zelf moslim en niet pro-Iran maar verafschuw de saudische koningsfamilie. Het zijn grote vrienden van de VSzionisme. Bin Laden familie was en is nog steeds grote vrienden met de VSzionisme. Waarom zou in godsnaam Iran Amerikaanse doelen aanvallen als de grootste vijand van Iran, Israel bijna buurland is.
  Zelfs een kind gelooft dit toch niet meer! zou je zeggen.

  De saudische familie is net zo moslim als de Nederlanse koninklijke familie.

  1. @Kanuni, En die zijn weer een beetje joods, al zullen ze dat nooit toegeven…

 4. Vorige week zei een republikeinse kandidaat nog dat god (Illuminati) de VS heeft gekozen om de wereld te regeren. Had niet verwacht dat ze zo snel hun huiswerk zouden afmaken.

  1. Zou eerst Hitler en trawanten doen maar ja, dat mislukte een beetje. Met operatie paperclip zijn de wortels van dat gedachtengoed verhuist naar de USA.

  2. @Kanuni, alles gaat supersnel in deze tijd, echt ALles. Maar persoonlijk denk ik dat ze niet sneller kunnen dan het Licht!

  3. @Kanuni: ik heb er al een poosje op zitten wacht dat dit zou gebeuren, want dat ze bezig waren was wel duidelijk. Maar dat ze zo’n ongelooflijke plat en doorzichtig verhaal zouden opdissen, zo dom had ik hen niet verwacht en ik heb absoluut geen hoge pet van hen op. Blijkbaar verachten zij “het plebs” zo en kennen zij hen zoveel domheid toe, dat ze denken dit wel te kunnen maken. Ik hoop wel dat deze hoogmoed voor de val komt.

 5. De halve US economie draait op de oorlogs-industrie en als dit weg zou vallen hebben ze een enorm probleem.
  Het is dus noodzakelijk voor de US om ten aller tijden ergens ter wereld oorlog te voeren om het binnenlandse economische circus draaiende te houden.

  Gezien de enorme economische problemen in de US is het dus aannemelijk dat ze IRAN uitkiezen om daar zogenaamd het terrorisme uit te roeien en ‘vrijheid’ te brengen en uiteindelijk een oorlog te beginnen.
  Zoals ze altijd doen, verzinnen of maken ze daarvoor wel weer een goede reden.

  1. @Jasper, nu snap je ook waarom ze zo “pissed” waren dat Rusland en China hun veto uitspraken tegen een actie in Syrie.

   Niet dat ik veel op heb met dat regime, zeker niet, maar ná Libie (wat nog steeds niet een gelopen race is voor ze) zou zeker Syrie aan de beurt komen waardoor.

   A: Israel in een beschermde positie zou komen
   B: De springplank met bases in de regio naar Iran gerealiseerd zou zijn
   C: De olievelden Irak/Iran in het bezit van de cabal

   Connecting the Dots…

 6. Al een tijdje volg ik het nieuws over alles wat betreft e.l.e.n.i.n , De Nieuwe Amerikaanse orde , Iran en Israel.
  Wat mij opvalt is dat binnen enkele weken of misschien een maand of wat de eerste Atoom wapen zal vallen voor het eerst weer na Hyroshima , en waarschijnlijk zal dat gebeuren op Amerikaans grond , door de Elitie in elkaar gezet .
  Ze leven daar nu als berlijn ( duistland ) in de jaren 30 en we weten wat er toen gebeurde . Eigenlijk had e.l.e.n.i.n zoveel angst moet aan wakkeren maar in plaats daarvan kwamen heelveel in opstand , walstreet bezetting. Doordat de ogen opengaan zal nu alles in werking worden gezet om tegen slag te geven en een ongekende oorlog uit te lokken nog voor 2012 , want na de datum zal ons bewustzijn los komen door vrede en harmonie , maar deze eneregie die ze willen neer zetten is in plaats lager mhz / khz , met andere woorden de energie van de elite is een negatieve klank die een dimensionale opening maakt voor de gevallen engelen.

  e.l.e.n.i.n. komt de positieve toon neer zettten door dat het niet uit een andere dimensie komt , maar waar het goddelijke vandaan komt .

  Israel is de zion en heerst onder de Demiurg van de usa, en Iran loopt warm voor de Dajjal en de laatse Imam, en alles staat nu zo strak dat het een kwestie is van afwachten ..

  Blijf in liefde , want liefde zal altijd blijven bestaan..

  1. @S@m, ik ben blij dat je het goede van Elenin aanhangt en niet de Doom & Gloom.
   Object Elenin is wat mij betreft al volop haar beoogde werk aan het doen, kijk maar wat er om ons heen gebeurt nu qua bewustwording.

   Dat de cabal nog ff zal proberen om een A bom te gebruiken, zou kunnen, maar ik ben er van overtuigd dat we beschermd worden tegen gebruik hiervan.

   Nu wil je natuurlijk weten waar ik dat op baseer…

   Over de gehele wereld zijn atoomwapens uitgeschakeld, onbemande Drones vleugellam gemaakt door een onbekend virus en moest het Franse atoomvliegdekschip Charles De Gaulle onverhoopt terugkeren naar Marseille wegens “reactor” mallfunction…

   Something Wunderful is Coming…

  2. Als iemand het voor elkaar krijgt atoombommen of iets dergelijks te gebruiken om een oorlog te beginnen.!…………..
   Dan geloof ik nergens meer in.

 7. achja de virusinfectie van hun drones wordt iran ook aangewreven terwijl het inmiddels wel duidelijk is dat ook israel daar achter zit. Maarja iran is de kop van jut so.. hoppattee En idd het volk bang houden met nonsens en ondertussen verder gaan met zakken vullen.

  1. @Simba_nl, dankjewel voor deze link.
   Ik vind dat een goed geschreven waarschuwing.
   Ik was al van plan me er aan te houden en hoop dat er velen zo over denken.
   Aan de andere kant. Ik vertrouw er nog steeds op dat het niet zal gaan zoals de poppenspelers voor ogen hebben.
   Dat er genoeg tegenwerking zal zijn. We zullen zien.

  2. @Selene, De meeste lezers/bezoekers van o.a. WTK zijn allang wakker en laten zich niet meer verrassen. Ik heb dit artikel gemaild naar een groep waarvan ik weet dat ze nét aan het ontwaken zijn. Een beetje mijn manier om bij te dragen aan het protest van 15 october. Ik ben er echter óók van overtuigd dat het spel van de poppenspelers inmiddels al is uitgespeeld maar verwacht toch ook nog wel een laatste krampachtige stuiptrekking van ze… We moeten tenslotte ook nog een beetje realistisch blijven.

  1. Zie het hoofdartikel: er komt geen oorlog! Voor mij voelt het als een R A D E L O Z E poging om ‘de situatie te veranderen’..!

  2. Ik weet helaas niet meer wat ik moet denken met al die verhalen tegenwoordig. Maar ik had die ! s er niet achter moeten zetten. Had beter ?? kunnen doen 🙂

   Maar goed ben benieuwd wat mensen er van zouden vinden en hoopte ook op nieuwe linkjes van mensen…

   1 ding weet ik wel en dat is dat mensen anders denken dan 10 jaar geleden en dat er steeds meer naar buiten komt! Maar waar gaat dit naar toe leiden?? Laten we maar hopen op het beste.

   gr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.