Advertentie

Essentie van scheppingskracht; evolutie bewustzijn…


Van sterrenlicht tot sterrenstof..! De creatie van de mens en zijn creatieve talenten. Voortkomend uit het DNA, dat veel minder materieel is, dan tot nu toe aangenomen..! Wij ZIJN licht dat de stof bezielt..!

x

x
De essentie van de scheppingskracht en
evolutie van het menselijk Bewustzijn..

2022 © Judith K. Moore (vanuit de Grote Wijsheid) | deze versie WantToKnow.nl/be

Judith K. Moore, cosmic messenger

x
Binnen de meesterrijken zijn er negen niveaus van Essentie en Vorm. Zij zijn de essentiële energieën die de werkelijkheid vormen vanuit de essentie van de schepping. Wanneer de werkelijkheid is afgestemd op deze essentiële energieën, is er een stroom van goddelijke synchronisatie die zich spiegelt in de werkelijkheid, als een verbinding met de goddelijke manifestatie van het bestaan. Zij vormen drie drie-eenheden, die de Drie-eenheid van de Schepping worden genoemd.

De eerste drie-eenheid is: vibratie, frequentie en essentie. Afstemming op de eerste drie-eenheid is essentieel voor de ziel om licht van de Schepping te ontvangen.

De tweede drie-eenheid brengt de essentie van het licht van de schepping in vorm.  De tweede drie-eenheid is: samenhang, resonantie en harmonieën. Dit is de archetypische kracht van de Schepping die de sleutel is tot realiteit, co-creatie en manifestatie van de Essentie.

De derde drie-eenheid is: heilige geometrie, goddelijkheid en de architectuur van de werkelijkheid. Dit is de sleutel tot de fysieke realiteit als een uitdrukking van Eenheid.

Door de aard van je ziel, zoekt je ziel de vitale verbinding met de Goddelijke Natuur van de Werkelijkheid. Uw levensreis weerspiegelt het vermogen van de ziel om zich te verenigen met de Drie-eenheid van de Schepping. Als je zelfbeperkende geloofssystemen van disharmonische dualiteit loslaat, open je je voor de hartresonantie. De hartresonantie is de poort van licht waardoor je de goddelijkheid van je ziel kunt ervaren en je kunt verbinden met de Drie-eenheid van de Schepping.

Het trauma van afscheiding
Het trauma van afscheiding heeft disharmonische frequenties gecreëerd in de stroom van de Drie-eenheid van Creatie. In feite hebben jullie je losgekoppeld gevoeld van de hoogste en zuiverste liefde in je Wezen, dat wat het God Zelf is. Als je van emotionele wonden geneest, genees je ook de zielswonden.

Dit komt omdat het bestaan holografisch is en alles wat niet is opgelost of geheeld in je vorige levenshologram weerspiegelt zich in je huidige bestaan als een herhaling van traumatische karmische cycli. Hoe dieper je gaat in het helen van je gewonde psyche, hoe meer je ziel zich opent voor het Licht van de Schepping en de Goddelijke Relatie versterkt die je zelf heeft met het Grotere Zelf.

Als je ziel zich opent voor het Licht van de Schepping, ontvangt zij de kracht van de Goddelijke Drie-eenheid van de Schepping. Je ervaart vibratie, frequentie en essentie als een harmonische kracht van Creatie. De eerste drie-eenheid creëert de geometrie van licht dat bewustzijn vormt en samenhang creëert met de kracht van Creatie, waardoor de resonantie van goddelijke harmonieën wordt gegenereerd die het levende hologram van Eenheid vormen in de kernenergieën van je ziel.

De ziel resoneert met de goddelijke harmonieën van Creatie, en creëert vorm vanuit de goddelijke blauwdruk van je ziel. Vorm wordt dan gecreëerd vanuit de levende geometrieën van de blauwdruk van Creatie die de goddelijke structuur van je werkelijkheid creëert en de architectuur van je werkelijkheid vormt als een staat van Eenheid met de Bron Eenheid.

De kracht van de Meesterkracht-van-Creatie manifesteert zich in de natuur van de werkelijkheid. Jullie ervaren de verbinding met de brontrillingen terwijl jullie ontwaken voor de Kracht van Eenheid. Jullie ervaren de realiteitsverschuiving van disharmonische dualiteit naar harmonische Eenheid. Dit is een kracht van Creatie die het vermogen van je verstand te bevatten te boven gaat, de enige manier waarop je het kunt bevatten is door in je hart te blijven.

Dit is nu een uitdaging, vooral omdat dis-harmonische dualiteit een krachtige illusie manifesteert die angst in het collectief heeft gebracht. De angst die de mensheid scheidt van de Eenheid van de Bron. Jullie hebben de keuze om de angst en paranoia te voeden of je over te geven aan liefde en in je hart te blijven. Je kunt een tijdelijke staat van afscheiding van Eenheid ervaren. Het is belangrijk om de bron te herkennen van wat je gelooft dat waar is, creëert het paranoia en angst of inspireert het Eenheidsbewustzijn.

Jullie worden uitgedaagd maar jullie zullen een manier vinden om jezelf te centreren en je te herinneren wie je bent.
Het collectieve bewustzijn van de mensheid heeft een kritieke massa bereikt nu de mensheid ontwaakt tot Eén Hart Bewustzijn. Dit is een Omni-kracht die resoneert met de krachten van Creatie. Het zal het bewustzijn blijven versnellen en de menselijke ziel openen voor de Essentie van Creatie die Bron Eenheid is door de opening van de HartChakra van de Wereld.

Blessing, so be it, so it is

* * *

(klik voor alle info over dit grootmoedersboek van Judith Moore)

 

Het graancirkelboek van dezelfde uitgever als de WantToKnow.nl-site. (klik op afbeelding voor link)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.