Advertentie

BMJ onderzoek: Big Pharma achter WHO griepfraude..!!


Paul Flynn, rapporteur voor de Raad van Europa: "De WHO heeft volledig bizar de pandemie-kwalificatie verlaagd en volledig onnodig paniek gezaaid."
Paul Flynn, rapporteur voor de Raad van Europa, was er in 2010 al overduidelijk over: “De WHO heeft volledig bizar de pandemie-kwalificatie verlaagd en volledig onnodig paniek gezaaid.” (klik voor volledig artikel hier op de site)

x

x

x

BMJ onderzoek: Big Pharma brein achter WHO griepfraude..!!

2014 © Ethan A. Huff, staff writer (NaturalNews)

2014 © deze vertaling Guido Jonkers

x

bmj-logo-og

De WereldGezondheidsOrganisatie (WHO) is onderwerp van onderzoek, dat opgezet is om uit te vinden, wat daadwerkelijk plaatsvond tijdens de wereldwijde griep-pandemie, die leidde tot de vaccinatie van tientallen miljoenen mensen wereldwijd, omwille van het bestrijden van de zogenaamde ‘varkensgriep’. De samenwerking van het ‘British Medical Journal’ (BMJ) en het ‘Bureau of Investigative Journalism’ (BIJ) betreffende een gezamenlijk onderzoek naar deze materie, heeft al een aantal belangrijke, zogenaamde ‘conflicts of interest’ aan het licht gebracht bij de WHO. Hierbij zouden vaccin-bedrijven zwaar hebben geprofiteerd van de pandemie en de massahysterie die eruit voort vloeide.

Het onderzoek van de beide toonaangevende bedrijven, richtte zich met name op het ‘nood-advies-comité’ van de WHO dat aangesteld was om officiële aanbevelingen te doen aan het hoofdbestuur van de WHO, over het plannen van de aanpak van de pandemie, een aanpak die feitelijk al vanaf het begin af,  was doorweven van controverse. Dit advies-comité werd in verlegenheid gebracht door individuen die nauw verbonden waren aan de hoogste kringen binnen de farmaceutische bedrijven, aldus BMJ en BIJ.

Bureau of investigative journalismVeel van deze personen hadden ook gevestigde financiële belangen bij het promoten van anti-virale middelen zoals vaccins. Vaccins die bovendien later werden gelinkt aan narcolepsie (HIER) en andere afwijkingen. Volgens berichten zou de farmaceutische INDUSTRIE zo’n US$ 4 miljard hebben verdiend aan deze valse pandemie, door het leveren van ‘varkensgriepvaccins’, die door de WHO wereldwijd werden gepushed, vooral op basis van het officiële labelen van deze griep als wereldwijde ‘PANDEMIE’. Angst en propaganda dus, die ook regeringsfunctionarissen (zoals ‘onze’ minister Ab Klink) volledig in de maling nam. De reden dat de WHO uiteindelijk overstag ging om deze middelen te accepteren als ‘kordate response’ op de varkensgrieppandemie, was omdat de genoemde sleutelrol-adviseurs, die namens de vaccina-industrie werkten en van wie nog steeds de namen nog steeds met opzet onbekend worden gehouden, deze antigriep-vaccins vanaf het begin in de pandemie-planning hebben kunnen inweven.

Symbolische foto? 'Topviroloog' Ab Osterhaus in de 'twilight zone'?
Symbolische foto? De man in het rood-zwart.. ‘Onze topviroloog’ Ab Osterhaus in de ’twilight zone’? Weinig mensen weten dat deze man ook één van de topmensen is in de wereld van de vaccinatie-industrie is. Nota bene voorzitter van de club farmaceutische bedrijven die vaccins produceert. En adviseur van de Nederlandse regering EN DE WHO..  Waar heeft hij kennis van in dit verhaal..?? (Klik voor een artikel over de blijdschap die Osterhaus niet kon onderdrukken, toen de Nederlandse overheid 34 miljoen vaccins bestelde..! De whiskey kon op tafel’…!)

Eén van de zinnen uit het gezamenlijke rapport van beide onderzoeksgrootheden:
“De topwetenschappers die de WHO adviseerden op het gebied van het plannen van een grieppandemie, hadden ook betaalde jobs binnen dié farmaceutische bedrijven die groot voordeel hadden bij de aanbevelingen die deze wetenschappers deden. Deze belangenverstrengeling is NOOIT gepubliceerd, noch openbaar gemaakt door de WHO; integendeel: de WHO heeft onderzoek naar de haar afhandeling van de H1N1-griep, afgedaan als ‘complot-theorieën’..”

Hysterie = geldklopperij
Deze varkensgriep-epidemie leidde tot paniekerig aankoopgedrag door overheden wereldwijd van griepvaccins. Het overgrote deel van al deze vaccins werd NOOIT gebruikt.. (Alleen in Nederland werden al 34 miljoen griepvaccins besteld! GJ) En natuurlijk was het grote doel van deze WHO-adviezen om overheden overal ter wereld zo’n groot mogelijke hoeveelheden antivirale middelen te laten aanschaffen, als mogelijk was. Middelen als  ‘Oseltamivir’ (Tamiflu) en ‘Zanamivir’ (Relenza) en vaccins als ‘Pandemrix’, die enorme winsten genereerden voor de farmaceutische industrie.

De WHO liet als officiële organisatie een officieël H1N1-logo ontwerpen..! Krankzinnigheid ten top..? Alsof het een bedrijf was..! En wie weet was het dat ook wel voor de lachende 3e in het spel: Big Pharma.
De WHO liet als officiële organisatie een officieel H1N1-logo ontwerpen..! Is dat niet de krankzinnigheid ten top..? Alsof het een bedrijf was..! En wie weet was het dat ook wel voor de lachende 3e in het spel: Big Pharma.

Het bizarre, zo concludeert het raport, bleken ook nog eens NOG NOOIT HUN WERKING te hebben aangetoond. Laat staan dat HUN VEILIGHEID was gegarandeerd.. Tóch bleken ze als de weerlicht wereldwijd te moeten worden verspreid en gebruikt, als ‘geneesmiddel’ tegen de H1N1-pandemie.. Zowel   ‘Oseltamivir’ als ‘Zanamivir’ zijn al sinds eind jaren 1990 te koop, maar zowel de FDA (U.S. Food and Drug Administration), als andere regelgevende autoriteiten, moesten de aangereikte, uiterst povere bewijsvoering van de werking van beide ‘medicijnen’ als ‘voldoende’ kwalificeren, teneinde goedkeuring te kunnen geven voor massaal gebruik (zie dit artikel HIER over de valse claims van TAMIFLU’..!)

Inmiddels is bekend dat de FDA in eerste instantie uiterst terughoudend was om het middel ‘Zanamivir’, geproduceerd door GSK/GlaxoSmithKline, als pandemie-geneesmiddel aan te bevelen, omdat juist deze bewijsvoering voor dit middel, rondom werking en veiligheid, uiterst dun was, maar de FDA draaide later bij. Zonder dat er nou feitelijk sprake was van verbetering van de aangeleverde bewijsvoering, waartegen de FDA in eerste instantie bezwaren had gehad..!  Dit is de redenering waarop die afwijzing/bezwaren waren gebaseerd:

“Na de review van Dr. Michael Elashoff, die toegang had gekregen tot de individuele patiëntengegevens en summiere studierapporten rondom de werking van ‘Zanamivir’, werd er door het adviescomité van de FDA met 13 tegen 4 gestemd het middel niet toe te laten. Dit gebeurde vooral op grond van de redenering dat het niet effectiever was dan placebo’s, als patiënten ook andere middelen zouden gebruiken tijdens griep, zoals paracetamol”,
aldus het rapport. “Dr. Elashoff redenering was dat het middel niet beter was dan een placebo en dat het allerlei bijwerkingen had”

Tot slot
De pandemie werd, zoals inmiddels iedereen weet, een grote flop. Veel mensen besloten geen enkel middel te nemen en de vaccins die waren gepushed door de overheden, en betaald werden van het geld van de belasting-betalende burgers, liggen nu in afwachting van hun expiratiedatum, in opslag in koelhuizen, overal ter wereld.  Wil je een volledige rapportage/artikel (Engels) lezen, door de site van engineeringevil.com  te bezoeken. Hieronder de conclusies van het onderzoek door het BMJ en het BIJ.

* * *

artikel engineering evil WHO pandemie middelen

 

 

3 gedachten over “BMJ onderzoek: Big Pharma achter WHO griepfraude..!!

 1. Vorige week was hier op WTK onderstaande uitspraak te lezen:

  “Om een onberispelijk lid 
van een schaapskudde te zijn,
 moet men vóór alles een schaap zijn”.

  -Albert Einstein (1879-1955), natuurkundige

  Om in deze stijl het bovenstaande artikel verder samen te vatten nog de volgende aanvullende “schapenspreuken”:

  “Als er één schaap over de dam is, volgen er meer”

  “Wie heeft hier zijn schaapjes op het droge”?

  “We moeten wel de schapen van de bokken scheiden”

  “Men moet een schaap scheren maar niet villen”

  “Als de herder dwaalt dolen de schapen”

  “Hij is een wolf in een schapenvacht”

  “Er loopt een zwart schaap onder”

 2. Goebbels’ wist het al en het wordt nog steeds toegepast door onze “zorgzame” overheid. Creëer angst en de grote massa pikt alles voor zoete koek. Vooral na 9/11 is onder het mom van in het belang van uw veiligheid onze privacy teniet gedaan. En Big Pharma doet hetzelfde. We hebben o.m. de ADHD leugen, de cholesterol leugen en de vaccinatie leugen.
  En de MSM huilen mee met de wolven in het bos.

 3. Beetje oud nieuws wel. Nog altijd goeddeels verzwegen. Zodoende gaat de zwendel gewoon door. En niet alleen farma zit erachter. De wereldregering (VN). Het vehikel van een kliek fascisten. De VN ligt aan het infuus van de UN Foundation. Wie betaalt, bepaalt. Soros, Gates, Rockefeller, Turner, DuPont, c.s..

  Voor de geintereseerden een paar ‘leads’:
  1e uitbraak varkensgriep was in ’76, in Fort Dix, New Jersey. Alwaar een US army laboratorium.
  In 2005; ex Minister van Defensie, Rumsfeld was topman bij Gilead Sciences ttv. de de griep-pandemie, die geen pandemie was, maar door de WHO wel als zodanig werd gepropageerd.
  http://www.greenpagan.newsvine.com/_news/2009/04/27/2737925-flu-kills-the-torture-memos-rumsfeld-tamiflu-bioterror-genocide-etc.

  De bergen ongebruikte vaccins zijn alsnog in 3de wereldlanden ‘gebruikt’. Ook daar was geen pandemie.

  PAXVAX: winst met gmo-vaccin cholera – aerosol sproeien over bewoonde gebieden in Australië.
  https://secure.avaaz.org/en/petition/Say_NO_to_Aerial_Spraying_of_GMO_Vaccine_in_Australia/

  Begin 2013 gaf de FDA de frima PSC toelating voor een gmo griep-vaccin, ‘Flublok’.
  http://worldtruth.tv/fda-approves-first-gmo-flu-vaccine-expected-on-market-in-2014/

  Daarnaast staan gmo gewassen op open proefvelden voor het doel van “bio-pharming” c.a. “edible vaccines”.

  GAVI is een consortium van de Rockefeller Fondation, WHO, Wereldbank, UNICEF, vaccin-makers, farma-industrie en andere machtige belanghebbenden.
  http://moderneugenicsblog.wordpress.com/2010/10/05/death-by-vaccination-the-gates-foundation-and-the-new-eugenics/

  N.B. agenten van Novartis en Brookings Instituut in het bestuur van Unilever. Ook gigant Nestlé staat bekend om de anti-democratische regeerstijl. bv. de slag om ons drinkwater.

  Viroloog Ron Fouchier van Erasmus Medical Center werkt aan het griep-virus geschikt te maken voor biologische oorlogsvoering:
  Read more: http://naturalsociety.com/scientists-weaponize-deadly-bird-flu-consider-releasing-results/#ixzz2yqwRRDkr

  topje van de ijsberg; vakidioten doen alles voor geld. De noodkreten uit Wageningen over de cultuur van intimidatie zijn gelijk een totalitair regime direct de kop in gedrukt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.