Advertentie

Duitsland waarschuwt burgers voor… WiFi…!


X

X

 the independent

x

x

Duitsland waarschuwt burgers voor… WiFi…!

x

2014 © WantToKnow.nl/.be
2014 © The Independent (HIER)

x

Wat gebeurt er nu als een ministerie, dat eigenlijk namens de regering ook verantwoordelijk is voor de afgifte van GSM-vergunningen, begint met het uitdelen van waarschuwingen, om thuis geen WiFi te gebruiken, of zoals dat dan diplomatiek heet: ‘Zo min mogelijk’.. Tja, dan zou je als burger zomaar verward kunnen raken, toch? Aan de ene kant ‘pakt’ de overheid de miljarden Euro’s, voor het uitdelen van deze mobiele-telefoon-vergunningen, terwijl men aan de andere kant waarschuwt voor het effect van draadloze ’thuis-verbindingen’, die natuurlijk maar peanuts zijn, vergeleken met de straling ‘buiten de deur’.. En toch is dat wat er op dit moment gebeurt..

Daar waar al eerder andere gezondheidsinstellingen, waaronder zelfs de WHO!!, waarschuwingen uitzonden met betrekking tot mobiele/draadloze verbindingen, lijkt het nu aan landen, de verschillende gezondheidsministeries, om het ‘grote publiek’ te waarschuwen voor ‘draadloze communicatie-techniek-bij-jou-thuis’. Hier is de vertaling van het artikel van de Engelse website ‘The Independent’..

WiFi--school-dees

* * *

Het Ministerie van Milieu heeft de ‘aanbeveling’ doen uitgaan naar de burgers van Engeland, dat zijn hun ‘blootstelling’ aan WiFi ‘zo laag mogelijk’ zouden moeten houden. Door bijvoorbeeld conventionele draadverbindingen te kiezen voor internet en mobiele telecommunicatie in huis en kantoor. Het ministerie haast zich aan deze mededeling toe te voegen dat het ‘actief bezig is om mensen te informeren over de mogelijkheden om daadwerkelijk deze persoonlijk blootstelling (aan Wifi (GJ)) te reduceren’… 

Deze feitelijk nietsverhullende waarschuwing, steunt essentieel het werk van de Engelse waakhond voor gezondheidszaken, Sir William Stewart. De man die twee rapporten heeft geproduceerd die expliciet waarschuwen voor het gebruik van mobiele telefonie en de man die heftig strijd voor een volledige herijking van het gebruik van WiFi in scholen. Zijn waarschuwingen zijn echter tot dusver volledig genegeerd door ministers en zelfs geridiculiseerd door de Engelse Gezondheidsraad, de ‘Health Protection Agency’, waarvan hij nota bene voorzitter is.

De Duitse equivalent van deze adviesraad, de ‘Federale Raad voor Stralingsbescherming’, is het tegendeel aan het doen: zij leiden de oproep om uiterst voorzichtig met WiFi om te springen..! Dr. Florian Emrich van dit Duitse overheidsorgaan, meldt dat Wi-Fi ‘zoveel mogelijk vermeden dient te worden, omdat mensen bloot staan aan EMS-straling van veel bronnen, terwijl de resultaten naar de gezondheidseffecten van deze volledig nieuwe WiFi-technologie niet eens zijn uitgevoerd’.. 

wifi-radiation-warningBurgers zouden zoveel mogelijk WiFi moeten vermijden, in verband met de bedreiging die deze techniek kan opleveren voor de gezondheid, aldus de Duitse overheid.. Het is een uitermate onverhulde uitspraak, feitelijk één van de meeste verwoestende uitspraken van de laatste jaren gedaan door enige overheid over deze explosief-groeiende technologie, die er zeker toe zal leiden dat de industrie op haar grondvesten gaat schudden..! 

Het zal ongetwijfeld ook de diverse betrokken ministeries in de UK bereiken, en naar mening van deze krant (The Independent (gj)) is deze uitspraak zonder meer een bevestiging van datgene wat wij al bijna een half jaar lang proberen duidelijk te maken..!

En precies als andere organen, adviseert het Duitse officiële ‘stralings-beschermingsbureau’ haar burgers om gewoon kabels te gebruiken in plaats van mobiele telefonie (DECT vooral!) en waarschuwt opnieuw voor ‘elektro-smog’ vanuit een boel alledaagse produkten zoals laptops, DECT-telefoons, WiFi-, draadloze spelletjescomputers, draadloze geluidsinstallaties en vooral niet vergetend de elektrische deken en de babyfoons, die volledig te goeder trouw worden gebruikt, etc. (En natuurlijk daarbij de buren niet vergetend, die dezelfde arsenaal aan draadloze producten hebben staan..! (gj))..
Deze Duitse overheidswaarschuwing -die in scherp contrast staat met de uiterst discutabele promotie van deze technologie door Britse overheidsambtenaren- werd gedaan, nadat er indringende vragen werden gesteld door de leden van ‘Die Grünen’ in ‘Der Bundestag’, oftewel het Duitse parlement.

x

* * *

43 gedachten over “Duitsland waarschuwt burgers voor… WiFi…!

 1. Maar even in de herhaling…

  Overzichtje van vorige maand genomen besluiten in Frankrijk:
  * voortaan is het gebruik van wifi niét meer toegestaan in crèches en kleuterscholen (kinderen onder de 6 jr)
  * géén antennes in de nabijheid van deze scholen
  * reclameverbod tablets gericht op kinderen onder de 14 jr
  * verbod op verkoop mobieltjes zonder oortje
  * dringend advies om mobieltje nooit te gebruiken in metro/trein (constant straling uitzendend)
  * het vermijden van zich op te houden in de nabijheid van ingeschakelde magnetron
  * geen mobieltje onder handbereik in slaapkamer

  Gezondheidsraad (Ndl) – 2013 : ‘Geen duidelijk bewijs – Over de risico’s op langere termijn kan niets worden gezegd: daarvoor hebben we langere looptijden van het onderzoek nodig.’

  1. Laten we de wereld weer eens 180 graden draaien..?

   Het is ws. zeeeeer slecht voor je gezondheid etc. Dat blijk uit bijna ALLE ONDERZOEKEN tot nu toe; die tenminste officieel worden gedaan.

   De ‘officiële theorie’ is dat het geen schade doet; de bewijzen dat het wel schade doet, zijn er eigenlijk nog niet. Wat niet wil zeggen dat het ONSCHADELIJK is, maar het is ‘niet bewezen schadelijk’..
   Het grootste experiment ter wereld, 4,5 miljard mensen die lopen te klojoën met EMS (Elektro-Magnetische-Straling) en niemand die weet wat vooral het lange-termijneffect is.. Lees het verhaal bij dit plaatje:
   EMS kanker
   Dat er nu wordt geadviseerd de kinderen zoveel mogelijk buiten schot te houden, zegt al genoeg.. En nu weer zo’n waarschuwing van de Duitse autoriteit op het gebied van straling..?!
   Ik geloof dat al die gezondheidsmensen het verhaal, van de ‘nieuwe kleren van de keizer’ niet dúrven vertellen.. De DWALING is ZO GROOT..

 2. 2.4GHz is bijna gelijk aan de resonantiefrequentie van water; 2.45GHz.
  Een magnetron gebruikt deze frequentie (2.45GHz) om water te verwarmen.
  Mensen bestaan voor een heel groot gedeelte uit water.
  1+1=?

  1. Dusssss…. als je nu te dicht bij de magnetron gaat staan dan gaat het water in je lichaam mee resoneren op 2.44 GHz. En wat gebeurd er dan? Simpel je bindweefsel wordt dan kippenvlees…

 3. Ik heb tot nu toe geen reactie gehad van de heer Ostendorf zie deze link:
  http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/straling-en-elektrosmog-een-groeiend-probleem/comment-page-1/#comments
  Zie de reacties onder 4.
  Ik verwacht het ook niet meer.
  De hele ‘wetenschappelijke’ wereld schuift continue alles op de lange baan de onwetende en argeloze burger meeslepend. Wat niet weet, wat niet deert. Die afwachtende houding die overal nu steeds neergezet wordt maakt de mens niet geïnteresserd meer, makkelijk toch?

  1. Je kunt op de problemen wachten in onze landen, als die zieke geesten terug komen van hun psychopaten vacanties.

  2. Jenne, wat een geraaskal hier.. Waar heb je het over man.. Je hoéft niet onder élk artikel wat te zeggen/reageren hoor.. Vertel me gewoon even wat het ‘moslim-dogma’ (wtf dat ook is) met WiFi te maken heeft; wellicht kan ik wat leren/opsteken..

  3. GUIDO.J, ja ja je hebt gelijk, het valt uiteindelijk allemaal wel mee, en met geraaskal, schieten wij ook niets op, oops sorry dan maar Guido, het Moslim dogma wordt uitgedragen door de Sharia wetgeving, maar daar zal jij geen last van hebben want jij/wij vallen onder de afdeling honden/ongelovige honden, maar ik zal meer on topic blijven, Aliens vliegende schotels enz, nou maar je hebt gelijk.

  4. Jenne, als je het nou had over moslim-wifies gehuld in stralingwerende sluiers dan was je wel on-topic geweest. Beetje creatief posten 😉

 4. Het artikel uit The Independent waar hier naar verwezen wordt is van september 2007. Heeft iemand een linkje naar het huidige Duitse beleid mbt WiFi? In zesenhalf jaar kan er natuurlijk wel het een en ander gewijzigd zijn, ten goede of ten kwade.

 5. In het artikel is een fout geslopen.
  Hierbij de Florian Emrich van dit Duitse overheidsorgaan, meldt dat Wi-Fi ‘zoveel mogelijk vermeden dient te worden, omdat mensen bloot staan aan EMS-straling van veel bronnen, terwijl “het onderzoek” en niet “de resultaten” naar de gezondheidseffecten van deze volledig nieuwe WiFi-technologie niet eens zijn uitgevoerd’.. 
  Vriendelijke groeten

 6. Voor zover ik kan nagaan inderdaad oud nieuws uit 2007. http://www.medizinauskunft.de/artikel/special/02_08_wlan.php

  De website van het Bundesamt für Strahlenschutz bevat zulke waarschuwingen niet meer. Ongefundeerde berichtgeving schaadt eerder dan dat het baat.

  Mobieltjes zijn in potentie veel schadelijker omdat ze zich zoveel dichter bij het lichaam bevinden. De elektromagnetische straling vertienvoudigt bij iedere halvering van de afstand. Tijd voor ‘oortjes’ dus. Zeker voor kinderen,

  Eén optie moet je niet onderschatten: veel wifi-apparaten zenden onhoorbare hoge tonen uit. En dat hoge tonen misselijk maken en het evenwichtsgevoel kunnen aantasten, is allesbehalve een broodje aap.

  1. Daarnaast Otto, is er nog NOOIT onderzoek gedaan naar de CUMULATIEVE STRALINGSRISICO’s..! Het betekent dat een gemiddeld gezin ‘zomaar’ eens een stuk of 10 stralingsbronnen om zich heen kan hebben.. Bijv. 4 mobiele telefoons 1 Dect-station met 2 of 3 telefoons eraan, WiFi-installatie, draadloze geluidsinstallatie, draadloos TV-signaal (digi-TV) en dan nog eens de buren…
   Weet je trouwens hoe het nu is in Dld met WiFi-waarschuwingen..? Ik denk dat het alleen maar erger is geworden..!

 7. Artikel UIT 2007!!! Waarom toch?! Ik zeg niet dat wifi straling niet meer actueel is, maar kom op jongens! Jullie hebben meestal leuke, informatieve artikelen, maar dit is best flauw.

  1. Beetje zout erbij man.. Zeurneus. Het artikel uit de Independent, geen suffe krant oid, was van vorige week. Het refereert aan het Duitse verhaal van 2007. Zijn zaken veranderd, verbeterd..?? Alleen maar heftige geworden.. Dus vanuit welk perspectief is die flauw?
   Onwaarheid, gedateerd? (op welk punt dan). Is informatie ouder dan X jaar, bij jou niet meer ‘waar’..? Snap niet zo goed wat het ‘probleem’ is..

   Het artikel past ‘heel simpel’ in onze aanpak om zoveel mogelijk van deze WiFi-doofpot aan het daglicht bloot te stellen. Nogmaals: inhoudelijk worden de zaken er alleen maar heftiger op..! En daar hoor ik jou weer niet over Mile. Jij kijkt liever naar wat ‘actueel’ is..?

  2. Nou nou meneertje, niet zo beledigend he! Mijn opmerking was totaal niet zo bedoeld, maar als je me namen gaat noemen dan zijn we nog verder van huis. Is dat hoe het werkt tussen bewuste mensen? Ik denk van niet, maar iedereen maakt zijn keuzes, uiteraard. Je zou me net zo goed vriendelijk kunnen laten zien waar de link naar de verse Independent artikel zich bevindt [omdat het niet echt duidelijk is!] ipv dat je zo belerend doet. Ik ben al veel langer bezig om de mensen om me heen te waarschuwen voor de gevaren van EMF, artikelen erover delen op het web, orgonite maken, enz enz. Ook krijg ik jullie nieuwsbrief regelmatig in mijn mail, en lees het [en deel het] regelmatig, maar dat ik hier met zo’n vooroordeel aangevallen word – dat zag ik niet aankomen!
   Ik heb deze artikel namelijk ook doorgestuurd, en kreeg er meteen teleurgestelde reacties dat het “oud nieuws” is enzo – met andere woorden: er wordt nog steeds [door de schijn-verantwoordelijken] NIKS gedaan om deze probleem aan te pakken, en een artikel uit 2007 belooft in die zin niet veel verandering. De hele zaak zou veel groter in de schijnwerpers moeten staan, zoals je zelf ook weet denk ik.

   Dus nogmaals, wil je zo VRIENDELIJK zijn om de link naar het recente artikel hier door te geven?

   VRIENDELIJK DANK

  3. Ja, thanks maareh… dat IS idd de link die ik al gebruikt had, en dan staat er dit onder de titel:

   By Geoffrey Lean Sunday 09 September 2007

   Dat is de datum die ik daar zie staan [behalve helemaal bovenaan uiteraard], dus het lijkt mij eerder op dat ze dit gewoon her-uitgeven?

   Bedankt

  4. Tsja, er zijn er miljoenen die citeren uit de bijbel en andere boeken van duizenden jaren oud, valt dit wel mee toch?

  5. Gezien de datum van vandaag is het een artikel die iedere keer weer opnieuw actueel is 😉

  6. Klein beetje zelfreflectie Mile. Als je nu zegt dat JIJ het oud vindt, Mile.. Ik snap niet zo goed wat er flauw aan is. Inhoudelijk geen enkele mededeling, anders dat het ‘oud’ is… Is de situatie veranderd dan, is de WiFi-shit opgelost..? Staat die Duitse meneer niet meer achter zijn uitspraken..?? Enz. enz. Ik kom tot de conclusie dat jij een artikel van 6 jaar geleden over een fundamentele ontsporing in onze draadloze maatschappij, die -nogmaals- sinds die tijd alleen maar erger is geworden imo, oud vindt. Nou prima toch.. Hoef je toch geen drie uitroeptekens achter te zetten..???
   De kwaliteitskrant ‘Independant’ vindt het kennelijk niet té oud om het heel recent nog op hun site te zetten. Noch vinden wij dat.. Wat weer niet wil zeggen dat we jouw visie niet respecteren.. Pfff….. En je mag best zeggen dat jij dat oud vindt, prima toch.. Klaar is Case. Kees Kloost..

 8. Goede documentaire over de gevaren van Wifi en ander soorten van straling in en om de woning.

  RESONANCE is a Sensational Eye Opening Documentary that examines 60 years of scientific research, to uncover for the very first time, the actual mechanisms by which mobile phone technology can cause cancer. And, how every single one of us is reacting to the biggest change in environment this planet has ever seen.

  http://www.youtube.com/watch?v=-6n-fIHGia8&sns=em

 9. Grondwettelijk bekeken stedelijke burgerbestraling met Wi-Fi is er ook nog het een en ander te zeggen.

  Op de vraag of het gedwongen bestralen van burgers zomaar mag, is het antwoord heel simpel ‘nee’. In België is dat ongrondwettig en in Nederland is de lichamelijke onaantastbaarheid en eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer van de burger ook gewaarborgd in de Grondwet (artikel 10:1, 11, 20:1). Ook is de overheid verplicht conform grondwetartikelen 21 en 22 zorg te dragen voor bescherming en verbetering van het leefmilieu en om de volksgezondheid te bevorderen. Het klinkt ongelooflijk, maar het staat er toch echt:

  Grondwetartikelen
  Artikel 10:1
  1. Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op eerbiediging van zijn persoonlijke levenssfeer.

  Artikel 11
  Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.

  Artikel 20:1
  1. De bestaanszekerheid der bevolking en spreiding van welvaart zijn voorwerp van zorg der overheid.

  Artikel 21
  De zorg van de overheid is gericht op de bewoonbaarheid van het land en de bescherming en verbetering van het leefmilieu.

  Artikel 22:1
  De overheid treft maatregelen ter bevordering van de volksgezondheid.

  Zoek de overheid, de overheid is zoek.

 10. Waarom waarschuwt de Nederlandse overheid niet net als de Duitse regering tegen Wi-Fi?
  Er bestaat veel verwarring over het al dan niet schadelijk zijn van langdurige blootstelling aan microgolven, maar feitelijk is het een simpel verhaal. In de jaren ’30 kwamen uit Duits onderzoek al gevaren naar voren zoals chromosoombeschadigingen die aan de basis van kwaadaardige tumoren liggen. In de jaren ’50 zijn er in de VS veel processen gevoerd tegen de Amerikaanse overheid door luchtvaartpersoneel en mensen die bij de marine of politie werkten. De processen werden gevoerd wegens een beroepsziekte die ‘radarziekte’ werd genoemd. Omdat microgolftechnologie voor defensie onmisbaar was besloot men miljardenclaims te voorkomen door een kunstmatig hoge veiligheidsgrens in te stellen voor blootstelling aan straling.

  Men heeft niet op wetenschappelijke of medische maar enkel op financieel politieke gronden bepaald dat straling geen schade kan veroorzaken als er geen weefselopwarming plaatsvindt en dat stralingsklachten die zich desondanks voordoen aan andere oorzaken moeten worden toegeschreven. De WHO publiceerde een handboek speciaal voor bestuurders om stralingsleed van burgers conform deze policy te kunnen afwimpelen als ‘risicobeleving’ en deed hiertoe ook een poging in haar factsheet ‘elektrohypersensitiviteit’. Verder werd afgesproken dat alle epidemiologische onderzoeken die aantoonden dat deze policy onhoudbaar was “niet voldeden aan de criteria van de stand der wetenschap” en “niet goed wetenschappelijk waren uitgevoerd”. (We komen dit soort zinnen vaak tegen in publicaties van de Gezondheidsraad of het Antennebureau.)

  Onafhankelijke wetenschappers werden onderdrukt door bijvoorbeeld hun researchgelden in te trekken. Uit deze financieel/industriële staatspolitiek zijn extreem hoge en onverantwoorde blootstellingslimieten ontstaan die snel internationaal werden overgenomen omdat voor ieder land de afhankelijkheid van defensie van microgolftechnologie net zo’n grote rol speelde als voor de VS. Tegenwoordig wordt deze traditie bewaakt door een privaatinstelling genaamd het ICNIRP. De normen die de ICNIRP stelt zijn niet realistisch en gesteld op 10.000.000 microWatt/m² terwijl de bouwbiologische norm en de norm waar Nieuw Zeeland naar streeft staat op maximaal 10 microWatt/m². De ICNIRP-norm is dus een miljoen keer te hoog.

  In Nederland nemen de Gezondheidsraad en GGD-en de ondeugdelijke en niet-wetenschappelijke normen van het ICNIRP letterlijk over. De Wetenschapsraad, een ander belangrijk adviesorgaan van de regering, is het daar absoluut niet mee eens en startte eind april 2009 een bestuursrechtelijk proces tegen de Gezondheidsraad. Ook het Europees parlement en het European Environmental Agency, net als duizenden geleerden en medici, vinden het standpunt van de Gezondheidsraad (en dat van de WHO) onhoudbaar en onverantwoord en er wordt dan ook voortdurend druk uitgeoefend om de gezondheid van de burger boven industriële belangen te stellen.

  De Nederlandse regering is doodsbang dat objectieve informatie over straling een kettingreactie zal geven die enorm veel geld zal gaan kosten. In een uitzending van Zembla geven oud-topmannen van KPN en Telfort toe dat ze onmiddellijk de miljarden aan licentiegelden terug zullen vorderen in zo’n geval, waar tegenover schadeclaims van burgers en bedrijven zullen komen te staan die vele miljarden kunnen gaan bedragen. In het Nationaal Antennebeleid van 8 december 2000 is de bewuste misformatie inzake stralingsnormen op papier vastgesteld inclusief een mediastrategie om objectieve informatie tegen te gaan en de budgetten die daarvoor nodig zijn.

  Naast de vijftig artsen die in april 2009 tegen straling protesteerden met een appèl, hechten ook alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen meer aan de niet-gepolitiseerde wetenschap dan aan de Gezondheidsraad en schrapten daarom al in maart 2005 alle schade door straling uit hun polissen. Ook de telecom en draadloosindustrie zelf kunnen zich nergens tegen de gezondheidsschade door chronische bestraling van de bevolking verzekeren. Dit enkel vanwege de verwachte catastrofale proporties die dit binnen enkele jaren zal aannemen.

 11. Smart cities, hotspots, chronische Wi-Fi blootstelling en het dodelijke ‘Moscow Signal’
  Dat straling ver onder de ICNIRP/Gezondheidsraad-normen dodelijk kan zijn als je mensen maar langere tijd consistent bestraalt, is bij overheden al decennia bekend. Tijdens de koude oorlog werden leden van de Amerikaanse ambassade in Moskou met exact dit doel voor ogen tussen 1953 en 1975 letterlijk ziek- of doodgestraald met het zogenaamde ‘Moscow Signal’. Na deze periode bleef het bestralen doorgaan met een zwakker signaal. Volgens U.S. National Security Advisor Zbignew Brezhinski had het Amerikaanse ambassadepersoneel in Moskou destijds het allerhoogste kankercijfer ter wereld. Stedelijke hotspots als Earthlink en het geplande Draadloos Groningen zijn theoretisch zo dodelijk dat ze feitelijk gewoon als tienjarenplan-genocideconstructies kunnen worden aangemerkt.

  Er gaat veel meer dan een sterke suggestie uit van de overeenkomst tussen klachten gerelateerd aan Wi-Fi en die veroorzaakt door het Moskou Signaal. Wi-Fi zit op 2,450 of 2,485 gigahertz (net als de magnetron). Het Moskou Signaal varieerde steeds tussen 2,5 en 4,1 gigahertz. De frequenties waren door de Russen opzettelijk gekozen vanwege de lichamelijke schade die deze frequenties aanrichten, zoals leukemie en kanker en psychische en mentale ontregeling. Lokale bestuurders gaan lichtzinnig om met het chronisch blootstellen van burgers aan Wi-Fi en kunnen met geen mogelijkheid de veiligheid hard maken. In tegendeel, in het verleden bleek een dergelijk experiment 22 jaar achtereen ernstig ziekmakend, de geestelijke gezondheid schadend en in veel gevallen dodelijk voor mannen, vrouwen en kinderen. Met deze testcase in het achterhoofd is het voorzorgsbeginsel hier derhalve niet eens aan de orde; hotspots, smart cities, kortom alle Wi-Fi accesspoints op openbare plaatsen dienen onmiddellijk verboden te worden.

  1 WLAN-accesspoints zo ver als het maar kan verwijderd te houden van woonkamers, slaapkamers en kinderkamers.
  2 De accesspoints uit te schakelen wanneer ze niet worden gebruikt omdat ze ook bij niet-gebruik voortdurend stralingsvervuiling geven.
  3 Gebruikers van Wi-Fi laptops zich te laten realiseren dat een ingebouwde kaart in de laptop of het notebook blijft stralen met een kracht tot 15000 µWatt/m² – ook wanneer de WLAN uit staat!

  Wanneer er met een Wi-Fi pc of laptop wordt gedownload verdrie—dubbelt de stralinguitstoot overigens. BBC Panorama liet in 2007 met een stralingsmeter erbij zien aan welke krankzinnig hoge doses straling Engelse schoolkinderen blootstonden tijdens het downloaden in een van WLAN- en Wi-Fi computers voorziene lesruimte. Deze bedroeg drie keer de stralingsintensiteit van het zwaarste punt in de middenstraal van een UMTS-mast bij de school, dat vlak daarvoor buiten was opgemeten. Dit shockerende feit droeg bij aan deels succesvolle protestacties van 35000 Britse onderwijzers. 9 April 2009 riep de Britse vakbond van onderwijzers opnieuw op alle Wi-Fi / WLAN onmiddellijk uit klaslokalen te verwijderen om te voorkomen dat Britse kinderen massaal onvruchtbaar worden of slachtoffer van een kankerepidemie. In Engeland werd zeven jaar onder de pet gehouden dat de monteurs die WLAN’s op scholen in klaslokalen installeerden aan het eind van de dag barstende hoofdpijn hadden, totdat dit uitlekte.

  Kinderen verblijven dus de hele week het hele jaar door in zo’n stralingsvervuilde omgeving. Eerder werd in Salzburg Wi-Fi om die reden sterk afgeraden in scholen en riep de Duitse regering in een officiële verklaring op om thuis of op het werk af te zien van Wi-Fi en draadverbindingen te blijven gebruiken. Ook in Maleisië werd Wi-Fi massaal ontmanteld en in Parijs, zowel spontaan door wijkbewoners als in een bibliotheek nadat bezoekers klachten kregen. De eerste rechtszaak tegen gedwongen bestraling met Wi-Fi op school vond al plaats in 2003 in Chicago en in Duitsland moesten de eerste studenten hun studie onvrijwillig afbreken wegens Wi-Fi in de collegezalen. Wi-Fi rukt ook op in de trein en moet dan als extreem gevaarlijk worden beschouwd omdat een enkel mobieltje al veel te veel straling in een coupé geeft. Dit heeft te maken met het ‘kooi-van-Faraday-effect’ en de wisselende afstand tot basisstations waardoor straling onverantwoord hoog oploopt, ook voor reizigers die bewust niet willen ‘meestralen’ en voor meereizende babies en kinderen. Niet alleen langdurige blootstelling, maar ook korte blootstelling aan hoge doseringen straling kan DNA-schade veroorzaken en daarmee het begin van kanker triggeren. Dit kan in één enkele treinrit plaatsvinden.

  Lust u nog peultjes?

 12. Goede documentaire over de gevaren van Wifi en ander soorten van straling in en om de woning…..

  RESONANCE is a Sensational Eye Opening Documentary that examines 60 years of scientific research, to uncover for the very first time, the actual mechanisms by which mobile phone technology can cause cancer. And, how every single one of us is reacting to the biggest change in environment this planet has ever seen. …

 13. Wanneer wordt er een keer onderzoek gedaan naar de schadelijke affecten van alle negativiteit op Want to Know?

  Waarom moet de overheid overal voor zorgen….. wanneer nemen we onze eigen verantwoordleijkheid…. lees je deze reactie nu ook via een wifi netwerk?

 14. I am not specialized in this therory, but I really do think that we have got a lot more to learn about this subject. I think a lot of sciëntist do have prove, but some of them may not advertise the results. But time will tell.

 15. Al bij het begin van de opkomst van de mobiele telefoon is er gezegd dat het bellen met GSM toestellen vergelijkbaar is met je hoofd in een werkende magnetron te stoppen. Blijkbaar is er in al die jaren nog geen verbeterde variant gekomen

 16. Ik ben ehs(electrohypersensitief) geworden na medische behandelingen.
  Veschillende artsen hebben deze diagnose bevestigd evenals de arbeidsgeneesheer.
  Sindsdien heb ik overal last van alle electro enkel led-verlichting brengt me niet in de problemen!
  Gsm,wifi,hallogeenlampen,computer,hoogspanningskabels,spoor-en tramlijnen
  alles veroorzaakt bij mij ernstige gezondheidsproblemen(barstende hoofdpijn,diarree,misselijkheid,ademhalingsproblemen,stemproblemen…)
  De verzwaarde gsm-masten noem ik een echte schande,een aantasting van de gezondheid van elke mens!De drempelwaarde voor de masten is naar boven gehaald omdat mensen tot in hun kelder bereikbaar zouden kunnen zijn.
  De overheid buigt gewoon voor de maffia van de operatoren…
  Voor een groot tuinhuis,een zwembad heb je een vergunning nodig maar eender wie kan de operatoren de toestemming geven om op zijn dak een gsm-mast te plaatsen….je wordt er stinkend rijk van en de buren mogen mee de nadelen ondervinden!!!Een ware SCHANDE!!!
  Met dank voor uw sensibilisering!!
  Chris Simons

 17. Dit blijft een lastig onderwerp tot dat er wetenschappelijk kan worden aangetoond of de straling wel of niet gevaarlijk is.
  Ik heb zelf eens van een klant gehoord de last kreeg van zijn gewrichten als de de laptop met wifi verbinding vlak bij hem in de buurt staat. Toen de laptop verbonden werd met de draad was de pijn in de gewrichten weg.

  Groeten Bas

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.