Advertentie

Poetin: ‘Vaccins onderdrukken Westerse burgers..’!


Trump tweet vaccines

x

x

President Poetin van Rusland gaat grote stap verder dan Donald Trump:
x

‘Westerse regeringen onderdrukken burgers via vaccins’..!

x

2016 © vertaling WantToKnow.nl/be
origineel 2016 © Baxter Dmitry

x

Een insider van het ministerie van Volksgezondheid in Rusland laat weten dat een explosief rapport in voorbereiding is, dat binnenkort wordt voorgelegd aan de Russische regering in het Kremlin. Het heeft betrekking op de vaccinatie cover-up die door de Amerikaanse overheid en regelgevende instanties in stand wordt gehouden. De gevolgen hiervan, voor het grootste gedeelte van de wereldbevolking, zijn werkelijk rampzalig. Wanneer onze kinderen straks nauwelijks meer menselijk lijken, gemuteerd in psychologisch-veranderde bots, met zenuwcellen en synapsen die geen connectie meer kunnen maken en hun neurologische processen afgestompt zijn, tot op het punt van op sub-menselijk niveau herhaalde grommen en starende blikken, wat doe je dan..?

Het is wel verstaan ​​president Poetin zelf die persoonlijk om het vaccinatierapport heeft gevraagd, want hij wantrouwt instinctief de vaccinatie-agenda die door de WHO wordt ‘voorgeschreven’ voor landen die zijn aangesloten.. President Poetin wil een verslag van de stand van zaken met betrekking tot vaccinaties, Big Pharma en westerse regeringen, met het oog op de toekomst van de Russen. Volgens de insider van het ministerie van Volksgezondheid zijn de vermoedens van president Poetin bewaarheid. Er is een enorm belangenconflict tussen overheidsinstanties die vaccinaties moeten reguleren en bedrijven die de vaccins goedkeuren en implementeren.

poetin over gmo
Poetin sprak over GMO, genetisch gemanipuleerde gewassen en -voedsel: “Rusland dient haar burgers te beschermen voor GMO. Mensen dienen beschermd te worden voor schadelijke producten. of producten die ‘onvoorziene en ongeïdentificeerde consequenties’ hebben voor de mensheid. In het bijzonder geld dit voor voedsel.”

Overigens is het niet het enige structurele gebied waar Poetin zich druk om maakt; zo is hij een krachtig tegenstander van de GMO-fratsen en -grollen van de Westerse industriële conglomeraten als Bayer, Singenta en ja, ook Monsanto.

Dit vaccinatie-onderzoek met internationaal gerespecteerde wetenschappers en toonaangevende medische professionals is geen belachelijk corrupte affaire met corrupte ‘wetenschappers’ die op de loonlijst van corporaties staan en voor een paar dollars bereid zijn om alles wetenschappelijk’ te verklaren.. Gezien het feit dat de afgelopen jaren vooraanstaande artsen, die hun bezorgdheid geuit hebben over de door de staat afgedwongen vaccinaties, onder mysterieuze omstandigheden zijn gestorven, mogen we respect hebben voor hen die dapper genoeg zijn om door te gaan met het spreken van de waarheid.

Het rapport noemt de hele situatie een ‘zichzelf in stand houdende criminele zwendel’. Onderwijsinstellingen en wetenschappelijke instanties zijn gedreven door hebzucht en corrupt. Een recent onderzoek van de Universiteit van Bristol naar light-frisdrank verklaarde dat deze caloriearme frisdrank zelfs gezonder zou zijn als water. Een studie die in het geheim was gefinancierd door de Coca Cola Company. Deze studie wordt als voorbeeld aangehaald van de absurde situatie in het Westen. Het leidt tot spot, maar het kan nog erger.

Trump vaccinesWesterse regeringen werken hand in hand met corporaties, gebruiken naar geld hongerende wetenschappers en onderwijsinstellingen als instrumenten om de wol over de ogen van het nietsvermoedende publiek te trekken. De bevolking wordt niet alleen bedonderd, ze wordt ook langzaam maar zeker tot slaaf gemaakt. Dat is het masterplan, aldus Russische wetenschappers in officiële verklaringen.

We moeten hiertegen vechten.
Want als wij eenmaal tot slaaf zijn gemaakt, beseffen we niet meer dat het ons niet bevalt en kunnen we onszelf niet bevrijden. Deze vorm van slavernij is een staat van zijn. Het is wat je bent op cellulair niveau. Wanneer onze kinderen nog nauwelijks menselijk lijken, in psychologisch-veranderde bots zijn omgevormd, zenuwcellen en synapsen geen aansluiting meer hebben en hun neurologische processen zijn afgestompt tot een sub-menselijk niveau van repetitieve grommen en lege blikken, wat dan?

De elite heeft dan kennelijk ‘gewonnen’ en zijn wijzelf en ons nageslacht dan officieel de slavenklasse, niets meer dan legbatterijkippen, die worden gebruikt voor welk doel de elite het geschikt acht. Dat is een gevangenis waaruit je nauwelijks kunt ontsnappen.

* * *

poetin quote over gezondheid

 

79 gedachten over “Poetin: ‘Vaccins onderdrukken Westerse burgers..’!

 1. Ben benieuwd wanneer Poetin hiermee naar buiten komt en welke reacties daar dan op volgen.
  Waarschijnlijk zal daar ook wel weer weinig aandacht door de MSN media aan gegeven worden om vooral de mensen in coma te houden.
  S,avonds zitten velen voor de buis en hebben niet in de gaten dat ze zelf de reclame betalen die zo storend werkt tijdens bv een film omdat de farmaceutische industrie weer reclame moet maken voor medicijnen,of een frisdrank fabrikant die zijn omzet wil verhogen.
  Wel mopperen velen daar over maar blijven wel geld neertellen voor hun digitale kanalen waar niets anders dan reclame op vertoond wordt waar alleen de fabrikanten beter van worden die niet het beste met de mensen voor hebben zoals in het artikel te lezen is.
  En zolang de mensen dit niet zien werken ze zelf aan hun degradatie tot een makke slaaf van het systeem mee.
  Waarom betalen voor reclame waar alleen fabrikanten beter van worden terwijl het de betaler een bron van ergernis is en waardoor de farmaceutische industrie gespekt wordt zodat ze door kunnen gaan met ons te vergiftigen.

  1. Wat ik nog wil toevoegen is de vraag waarom we het normaal zijn gaan vinden dat reclame voor “geneesmiddelen” wordt gemaakt.
   Zoals ik het altijd heb gezien ga je naar de dokter alleen als je wat mankeert en die bepaald dan wat je aan “geneesmiddel” voorgeschreven krijgt.
   Reclame hoort normaal te zijn om mensen warm te maken voor producten zoals bv een cruise,evenementen,of bloemen maar je gaat toch geen “geneesmiddelen” promoten net of dat een luxe artikel is?
   Hoe achterlijk zijn we in dit land aan het worden?

 2. Weet niet, klinkt allemaal een beetje too good to be true. Aan de andere kant, als het gemeend is van de heren, en niet voor publiciteit of wat ze ook maar kunnen vinden om tegen hun tegenstanders in te gaan, is het heel hoopvol voor de werled!

  1. 21 days ago

   Dear Baxter Dmitry,

   This Russian Health Ministry report, if indeed actual (and not a product of the febrile mind of some Sorcha Faal-type disinformation shillaker on the payroll of the Bad Guys), is one HUGE charge of Big Lie-busting DYNAMITE. Moreover, if real, it is DIRECTLY ACTIONABLE on the ground in ink with paper under it right here at home, Stateside. We need that document in-hand YESTERDAY, in fact. So:

   Please, may we all have a LINK to the cited “upcoming” report right quick? It’s OK afaiac if the doc is still in Cyrillic/Russian.”

   Commentaar van het origineel. En nog steeds geen link. Jammer.

  2. Benieuwd keek ik weer even in ’t artikel om te zien of de mail van Koekje respons heeft afgeworpen. Ben heel benieuwd. Het is idd ook mijn mening dat een correcte bronvermelding ergens te lezen is/moet zijn. Laten we wel wezen, wanneer correct is dit natuurlijk mooi nieuws, maar bron vermelding na eigen artikel, tja nee dus (zeg niet dat dit hier het geval is)! Enfin, dat zien we al genoeg. Bij Vrijland bijvoorbeeld om maar een naam te noemen. Niet dat zijn artikelen geen aanzet tot beschouwing kunnen geven (heden ten dage niet meer), vind ik, maar ja.. guess you get the point 🙂
   Complimenten aan Koekje voor de actie!

 3. Hoe ze ons willen vergiftigen staat opgetekend in het Convenant van de Elite. Bekijk de convenant en je kunt de zaken die genoemd worden makkelijk terug vinden in ons dagelijkse leven.

  Convenant der Illuminati/Elite, vertaling:
  Een illusie zal het zijn, zo groot, zo omvangrijk dat het buiten hun perceptie zal vallen. Zij die het wel zien zullen als idioten bestempeld worden.

  Wij zullen aparte partijen vormen wat zal voorkomen dat ze de verbanden tussen ons zien. Wij zullen ons gedragen alsof wij niet verbonden zijn om de illusie in leven te houden. Ons doel zal druppel voor druppel behaald worden opdat er geen wantrouwen kan ontstaan. Dit zal tevens ervoor zorgen dat ze de veranderingen niet zien terwijl ze gebeuren. Wij zullen altijd boven het relatieve veld van hun ervaring staan omdat wij het geheim kennen van het absolute.

  Wij zullen altijd samenwerken en zullen verbonden blijven door ons bloed en geheimhouding. Hij die spreekt zal de dood vinden.

  Wij zullen hun levensspanne kort houden en hun hersencapaciteit zwak terwijl wij het doen voorkomen dat wij het tegenovergestelde nastreven. Wij zullen onze kennis, wetenschap en technieken zo subtiel inzetten dat ze nooit in de gaten krijgen wat er aan de hand is.

  Wij zullen zachte metalen gebruiken, verouderingsversnellers en toevoegingen in voedsel en drinken, ook in de lucht. Ze zullen overspoeld worden door gif, overal waar ze gaan of staan.

  De zachte metalen zullen hen het verstand doen verliezen. Wij beloven hen geneesmiddelen te vinden maar zullen hen nog meer gif toedienen via de geneesmiddelen. Het gif zal geabsorbeerd worden door hun mond, hun huid, ze zullen hun hersenen vernietigen en reproductieve systemen.

  Hun kinderen zullen dood geboren worden en wij zullen de informatie geheim houden. Het gif zal verstopt zitten in hun eten, drinken, de lucht, zelfs hun kleren.

  Wij zullen gewiekst moeten zijn in het toedienen van het gif want ze zien veel.
  Wij zullen ze aanleren dat het gif goed is met grappige plaatjes en leuke deuntjes.

  Zij die als vraagbaken dienen zullen in onze dienst zijn om ons gif aan de man te brengen. Ze zullen onze producten zien in films waardoor ze er gewend aan raken zonder ooit de echte effecten van onze producten te kennen.

  Bij de geboorte van hun kinderen zullen wij ze injecteren met gif, gevuld met metalen dat hun hersenen zal aantasten in de overtuiging dat het goed voor hen is. Wij zullen vroeg beginnen, als de hersenen nog jong zijn, wij zullen hun kinderen verleiden met wat ze het liefst hebben, suiker, snoepgoed.

  Als hun tanden aangetast raken door het suiker zullen wij ze nog meer metalen toedienen dat hun hersenen vernietigt en hun toekomst steelt. Als hun leervermogen aangetast raakt zullen wij medicijnen aanbieden die nog meer schade zullen berokkenen en andere ziektes doen ontstaan waarvoor wij nog meer medicijnen voorschrijven. Wij zullen ze voor onze ogen zwak en gewillig maken door onze macht. Ze zullen opgroeien met depressies, langzaam en steeds dikker wordend zullen ze toevlucht tot ons zoeken en wij zullen ze nog meer medicijnen voorschrijven en verkopen.

  Wij zullen hun aandacht richten op geld en materiële goederen opdat zij nooit contact zullen krijgen met hun eigen ik, hun innerlijk. Wij zullen hen afleiden met ontucht, brood en spelen zodat zij nooit één zullen zijn met de eenheid van al dat is. Hun gedachten zullen de onze zijn en zij zullen precies doen wat wij zeggen. Als iemand weigert zullen wij technieken op hen loslaten die hen gedachten doen veranderen. Wij zullen angst als ons wapen gebruiken.

  Wij zullen hun overheden maken en opposities binnen deze overheden, wij zullen beide kanten manipuleren.

  Wij zullen steeds ons doel verborgen houden maar ons plan gewoon uitvoeren. Ze zullen de arbeid voor ons verrichten en wij zullen leven in overvloed van hun inspanningen. Onze families zullen nooit paren met hen want ons bloed moet zuiver blijven, dat is onze manier. Wij zullen ze elkaar doen vermoorden als ons dit uitkomt.

  Wij zullen hen apart houden van de eenheid door dogma’s en religie. Wij zullen alle aspecten van hun leven controleren en ze vertellen wat ze moeten doen en hoe. Wij zullen hen aardig en rustig leiden waardoor ze gaan denken dat ze zichzelf besturen en leiden. Wij zullen vijandigheid tussen hen door onze facties stimuleren. Wanneer een licht onder hen zal glanzen, zullen wij het door spot, of dood doven, welke ons het best past.

  Wij zullen ervoor zorgen dat ze elkaar naar het leven staan en hun eigen kinderen vermoorden. Wij zullen dit bewerkstelligen door het creëren van haat als onze partner en boosheid als onze vriend. De haat zal hen verblinden en nooit zullen ze in de gaten krijgen dat door hun conflicten wij als hun leiders zullen opstaan. Ze zullen bezig zijn met elkaar vermoorden. Ze zullen in bloed baden en hun buren vermoorden zolang als wij dit willen.

  Wij zullen grote voordelen behalen uit deze strijd want ze zullen ons niet zien want ze kunnen ons niet zien.
  Wij zullen door blijven gaan met het uitbuiten van hun oorlogen en hun doden.
  Wij zullen dit telkens weer herhalen tot wij ons doel bereikt hebben.
  Wij zullen door blijven gaan met het inboezemen van angst door beelden en geluiden.

  Wij zullen alle middelen gebruiken die wij tot onze beschikking hebben en zijzelf zullen deze middelen voor ons maken door hun arbeid.

  Wij zullen zorgen dat ze zichzelf en hun buren haten. Wij zullen steeds de absolute waarheid voor hen verborgen houden, dat wij allen één zijn. Dit mogen ze nooit te weten komen. Ze mogen nooit weten dat kleur een illusie is, ze moeten steeds denken dat ze niet allen gelijk zijn. Stap voo stap zullen wij ons doel bereiken.

  Wij zullen hun land overnemen, hun bronnen en hun welvaart om totale controle over ze uit te kunnen voeren.

  Wij zullen hen misleiden door het accepteren van wetten die het beetje vrijheid dat ze kennen helemaal zal doen verdwijnen.

  Wij zullen een geldsysteem implementeren waardoor ze voor altijd gevangen zullen zijn samen met hun kinderen in schulden en lasten. Als ze samen gaan werken zullen wij ze beschuldigen van misdaden en de wereld een ander verhaal vertellen want wij bezitten de media.

  Wij zullen de media gebruiken als controle over de informatievoorziening en hun sentiment op onze manier.

  Als ze zich tegen ons verzetten zullen wij ze vertrappen als insecten want ze zijn minder dan dat. Ze kunnen niks ondernemen want ze hebben geen wapens.

  Sommigen van hen zullen wij rekruteren om onze plannen uit te voeren, wij zullen hen het eeuwige leven beloven maar het eeuwige leven zullen zij nooit bezitten want ze zijn niet van onze soort. De gerekruteerden zullen wij ingewijden noemen, zij zullen geïndoctrineerd worden om valse rites en passages tot hogere sferen te geloven.

  Leden van deze groep zullen denken dat ze één zijn met ons, nooit de waarheid kennende. Ze mogen deze waarheid nooit leren want ze zouden zich tegen ons kunnen keren. Voor hen werk zullen wij hen belonen met Aardse zaken en mooie titels maar nooit zullen ze net zoals ons worden, onsterfelijk, nooit zullen zij het licht ontvangen en de sterren kunnen bereizen.

  Zij zullen nooit de hogere sferen bereiken want het vermoorden van hun eigen soort zal de passage naar de sfeer van het licht tegen houden. Dit zullen zij nooit weten. De waarheid zal recht in hun gezicht te zien zijn, zo dichtbij dat ze er niet op zullen kunnen focussen totdat het te laat is.

  O ja, zo groot zal de illusie van vrijheid zijn dat ze nooit in de gaten krijgen dat zij onze slaven zijn. Als wij klaar zijn zal de realiteit die wij voor hen geschapen hebben hen bezitten. Deze realiteit zal hun gevangenis zijn. Ze zullen in een zelf waan idee leven. Als ons doel bereikt is zal een nieuw tijdperk van dominantie beginnen.

  Hun gedachte zullen gebonden zijn door hun religie en geloof, de geloven die wij gemaakt hebben voor hen. Als zij ooit uitvinden dat zij onze gelijken zijn zullen wij uitsterven. Dit mogen ze nooit te weten komen.

  Als ze er ooit achter komen dat ze ons samen wel aankunnen en actie ondernemen zijn win verloren.

  Ze mogen nooit te weten komen wat wij gedaan hebben want als dit gebeurt zullen wij geen plek om te vluchten meer kunnen vinden want hat zal makkelijk zijn ons te herkennen als het doek is gevallen. Onze actie zal geopenbaard hebben wie wij zijn, ze zullen ons dan op kunnen jagen want niemand zal ons nog onderdak bieden.

  Dit is de geheime convenant waarnaar wij zullen leven voor de rest van onze huidige en toekomstige levens want deze realiteit zal vele generaties en levens overspannen.

  Dit convenant is bezegeld met bloed, ons bloed. Wij degenen die van de Hemel naar de Aarde kwamen.

  Dit convenant mag nooit, nooit bekend worden. Het mag nooit opgeschreven of uitgesproken worden want als dit gebeurt zal de bewustwording hierdoor de furie opwekken van de Schepper en zullen wij terug geworpen worden in de dieptes vanwaar wij vandaan komen voor alle tijden of de oneindigheid zelf.

  1. Nexus, en de conclusie waarom ?, ze kunnen toch begrijpen dat wie ook, dit nooit gaat lukken, het is almeer geprobeerd, ook steeds opnieuw mislukt, wij die stomme naïve mensen, zijn niet zo erg makkelijk uit te roeien, we zijn taai, en vindingrijk, onze intuïtie is heel diep en vol wijsheid !

  2. Dit is een tekst die je overal op internet tegenkomt, tot en met WTK zelf. http://www.wanttoknow.nl/overige/avaaz-wie-is-oprichter-ricken-patel/comment-page-1/#comment-85355 (2012)
   De oudste die ik kon vinden was http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm (2004) met zeer lezenswaardig commentaar.

   Ik vraag me wel af of het de bedoeling is dat alle levende wezens meegesleurd worden. Dit lijkt mij inderdaad onvoorstelbaar en onvoorspelbaar.

  3. Koekje

   Ik vind het antwoord van Ed Griffin, op het tweede door jouw aangegeven artikel, wel zo als ik er ook over denk, Nexus brengt dit onder onze ogen, om dat het nog steeds speelt, en niet is afgenomen, of gestopt.

  4. Nexus.
   Ik ben op YouTube een interview tegen gekomen waar een gesprek plaats had met Robin de Ruiter over de protocollen van Zion.
   Dit gesprek heeft plaats gevonden op 13 november 2012 voor Findingvoicesradio.
   De versie die je geplaatst hebt in punt 5 lijkt daar enorm veel op alleen zijn de protocollen uitgebreider beschreven.
   Misschien is het wel interessant om dit interview ook hier naar voren te brengen.
   Eerder heb ik geprobeerd om de protocollen in PDF hier te plaatsen maar waarom weet ik niet maar ze zijn hier kennelijk niet gearriveerd.
   Omdat de reporter gezegd heeft dat hij op internet beter bekend is onder de naam Nexus vermoedt ik dat jij dat bent en daarom wil ik de keuze aan jou laten.
   Ik vond het een leerzaam interview wat velen de ogen zou kunnen openen.

  5. In dit kader is dit interview interessant.

   Een Duitse gelovige jood uit de buurt van Frankfurt/Main klaagt over het zionisme, en windt zich eerlijk op… https://www.youtube.com/watch?v=D_q0OkLXuLU

   Over de politieke en ideologische misbruik van de geschiedenis, manipulatie van de media en de politiek in het voordeel van het zionisme, herstelbetalingen, de Duitse buitenlandse politiek, Israëlisch-Palestijnse conflict, en het zionisme als de huidige belangrijke oorzaak van het huidige antisemitisme.

   Het is wel in het Duits, beetje moeilijk te volgen misschien. Er is wel een vage Duitse ondertiteling te installeren…maar je moet wel scherp blijven 😉

  6. Parabolo,

   Hier waar ik woon, zelfde geval, ken er verschillende, mijn expert comtable is van hele oude Joodse familie, en anderen die ik ken, ze maken zich allemaal net als wij heel ongerust over wat er allemaal gebeurd, en geven ook hun eerlijk gemeende critiek, wij gewone mensen, hebben allemaal de zelfde wensen, ten minste dat is mijn persoonlijke mening, groet Jenne

  7. oftewel identiteitsroof door slachtofferen, wie of wat komt daar mee weg? slimmeren out of the shadows, via een Opening gateway, oftewel energieroof vampirisme zielsblokkering en ontkenning oftewel infused techno crazy The Cube Obelisk Ka Aba Monoliet Iphone Hdtv Square saturnus black hats, Elysium, masters and slaves. Control door verdorven nepgoden. oftewel onreinheid onwaarheid oneigenlijkheid onfris niet oprecht, verhuld door een wit boord en een gestyleerde opknoopstrop, gevoel uitschakelen, geweten onderdrukken, emotional blackmale etc… smear campagnes… oftewel Domheid van domineren en de Domie-Neeh op de kansel.

   monoliet Stanley Kubrick, met dank aan de Analyse van Alex Jones over A.I. en I foons

   http://i0.wp.com/www.zinzin.com/wp-content/uploads/2014/11/2001-monolith-apes.jpg?resize=640%2C330

   STAR CHILD: THE RETURN OF LUCIFER
   https://www.youtube.com/watch?v=Sj2zbOAEp_4

   Elysium
   http://www.filmtotaal.nl/images/newscontent/oskzt9f0erz2_full.jpg

   http://dutchturks.nl/wp-content/uploads/2014/07/Kaaba.jpg

   https://en.wikipedia.org/wiki/Smear_campaign

   ik zit overigens niet zondermeer te wachten op nauw insluitende en daarmee uitsluitende meningen, meningen gemeengoed in dienst van het misleiden van de gemeenschap, dat is meer mijn mening, inzichten en geschakeerde vergezichten in olieverf lagen daar hou ik van.

   http://www.verfsuper.nl/shop/2986-thickbox/tenco-loodvrije-menie-oranje-25-ltr.jpg

   een dom idee is tot daar aan toe, het stap voor stap globaal uitgevoerd krijgen is meer dan briljant en vooral Über, gemene exo architecten in actie.

  8. Hyper Alert, je moet oppassen dat je niet te veel gaat leven in dat demonische firmament, er zijn er zo veel die a living maken met hun
   zwart kijken, je kunt in elk hoekje een demoon zien, maar is dat ook wel zo,
   er is veel en veel meer licht en ook echte liefde en genegenheid op deze wereld, maak je los van dat negatieve, treed het leven open en vol vertrouwen te gemoet, dan zal je versteld staan over al het mooie en liefdevolle wat je tegen gaat komen, Vr. Groet Jenne

  9. En op schepen kun je alleen maar rot bestrijden met dunne menie op lood basis!, eerst spoelen met azijn de schimmeldoder, en dan menie, en het rotten is over, voor een bepaalde tijd, waar lucht circuleerd geen rot !

  10. nouh jah Jenne ik kan in ieder geval genieten van die 2 mannen met hoeden, de menselijke kant, de begenadigde spreker en denker die aan het woord is, en z’n broertje die door de stand van z’n baard in het begin schuin omhoog moet kijken met glazing eyes, het mart smetisme intrigeert mij, de vorm van de hoed slaat aan aan de vorm van het hoofd, er zit net effe wat meer in, bulb shaped, meer modules, maar ooh het gevoel waar zit dat, in een andere denk kamer, en daar zit gevaar, het gevaar van afzondering, zonderlingen en daardoor een vorm van onafhankelijkheid maar ook daardoor een vorm van kwetsbaarheid, standing out in the crowd, je moet je verhullen met verhalen ter bescherming, het is een zekere afgescheidenheid die koudheid die toch weer warm kan zijn, het dode verhaal tot leven brengen, we delen wel wat hoor Jenne!

  11. Jenne.
   In 5.11 heb je het over demonen en zwartkijkers en stelt de vraag of het ook wel allemaal waar is.
   Natuurlijk heb je gelijk dat we ook moeten leven en ook de mooie kanten van alles moeten waarderen en zien.
   Maar als we alleen maar prettig leven en alleen maar genieten van al het moois dat ons gegeven wordt bestaat het risico dat we niet door hebben wat de “demonen” allemaal uitvoeren waardoor je ze de kans bied om gewoon hun snode plannen te blijven uitvoeren met mogelijk gevolg dat er door onoplettendheid over niet al te lange termijn als vanzelf een einde aan dat mooie leventje kan komen.
   Noem het zwartkijken of wat je wilt maar ik ben van mening dat de ogen sluiten voor het slechte ook geen oplossing is.
   Is het juist niet de bedoeling van alle artikelen en reacties die hier geplaatst worden op WTK en andere sites dat we proberen de mensen die nog niet door hebben wat er allemaal gebeurd te informeren in de hoop dat ze gaan inzien hoe ze bedonderd worden zodat eventueel actie ondernomen zou kunnen worden?
   Als voorbeeld geef ik vaccinatie,als je weet dat het schade kan aanrichten kun je schade voorkomen als je daar over bent ingelicht daarom lijkt het mij belangrijk dat er over gesproken en geschreven blijft worden zoals dat ook voor vele andere onderwerpen geldt.
   Voorkomen is beter dan genezen.

  12. Hyper Alert, Joden hebben de naam van smarter te zijn, ze lagen voor op de gemiddelde Europeaan, van wege hun Synagoges, die School genoemd werden door hen, ze leerden beter en eerder op hun Synagoge cq school, zij leerden schrijven en rekenen, heel veel kinderen waren analfabet, en konden amper tot 10 tellen, een vriend van mij een Amsterdamse Jood, zij Jenne je kinderen moet je de tafels van 10 tot 20 leren, heb ik gedaan, ze zijn veel sneller als de anderen.
   Het vreemde is dat veel mensen denken dat super intellect en slim zijn helpt in het zaken doen, het is het menselijke contact, en dan het gunnen van handel, en daar door winst !, heb veel goede relaties gehad, ook vriendschappen, met Joden, het gekke is het zijn net mensen ! groet Jenne

  13. Beste Arnold,

   Ieder zijn meug, veel sites drijven op de onmin in onze samenleving, het negatieve, en het is natuurlijk zo dat het goed is om het verkeerde wat er plaats heeft en het kwaad wordt gesignaleerd, maar het constante geschrijf veranderd niets, en dat weet de overheid, met zijn denktanks zijn ze ons jaren voor, ik wil positief leven, met mijn gelieden, en vrienden, en zelfs kennisen, ik ben tot nog toe ongrijpbaar voor hun tentakels, wacht op het voorjaar om op te bloeien, denk dat ik mijn familie op een vacantie aan de baai van Napels, met capri, en natuurlijk Pompeï, ga inviteren, misschien mijn laatste yuo never know !

 4. Volgens Petra en Vladi, op de Bovendien site, heerst er op vele plaatsen op de wereld, een chemtrail Flu, of iets wat er op lijkt en blijft plakken, hier in Frankrijk is dit zeker het geval !

 5. En dan heb je in de omgeving van Harlingen mensen die zich druk maken om een afvalverbrandingscentrale die teveel uitstoot te willen sluiten. Ik zou zeggen zorg ervoor dat dat ding schoon wordt en ga verder. Velen van deze mensen staan wel in de rij voor de griepprik en allerlei andere spuitjes als gepensioneerden. In die spuitjes zit kwik (met name). Wat een schijnheilgiheid bah bah.

  1. Dus als een Nederlandse sporters op doping worden betrapt dan heeft Rutte de sporters met doping gevoed ter meerdere eer en glorie van hemzelf? 🙄

  2. Parabola, lul niet zo dom. Er zijn voldoende bewijzen dat er in Rusland een systeem zit achter sportdoping, onder regie van de Russische top.

  3. Arie als er iemand dom lult ben jij het wel omdat je totaal niet weet waar je het over hebt.
   Gisteren was gewoon op het NOS journaal te zien dat de tennister in kwestie een toespraak hield waarin ze zegde dat ze al tien jaar medicatie gebruikt waar dat verboden stofje inzit.
   Dat was tot voor kort ook geen probleem omdat het niet op de verboden lijst stond en sinds kort is die lijst aangepast waardoor het ineens wel onder verboden middelen valt.
   Dus voordat je anderen gaat schofferen moet je wel eerst je huiswerk doen en weten waar je over schrijft.

  4. Arnold,
   Je bent dom en naïef. Je domheid blijkt uit je “schrijfkunst” met: “ze zegde”. Van sport weet je ook al weinig. We hebben het hier over Maria Sharapova.
   Naïef, omdat je je wel wel heel makkelijk laat verleiden door de, overigens zeer mooie, ogen van deze Sharapova. Ik heb al zoveel topsporters gezien die bij hoog en laag ontkennen ooit doping te gebruiken en uiteindelijk door de mand vallen.

   Sinds wanneer heb jij ineens vertrouwen in gangbare media zoals het Journaal? Dat is hier een gotspe.

   Maar terug naar die Russische sporters die zo massaal meldonium slikken. Denk je nou echt dat ze allemaal hartproblemen hebben? Hoe naïef kun je zijn!

  5. Arie wanneer er één vinger naar de ander wijst wijzen er 3 naar jezelf.

  6. @guido
   Ja ook en kan tot mijn genoegen zeggen dat ik alle uitsteeksels nog heb, dat in tegenstelling tot menig collega van destijds.

  7. Marcel.
   Fijn om te lezen dat je alle uitsteeksels nog hebt maar let je wel op waar je je mobieltje opbergt want anders zou één uitsteeksel alsnog minder kunnen gaan functioneren.
   Voor je het weet ben je de …
   En als ik Arie zijn reactie 8.5 lees dan kan het haast niet anders dan dat de mobiele telefoon ook elders schade kan veroorzaken alleen weet ik niet of dat via het linker of rechter oor gebeurd is maar in ieder geval zit de schade daar wel tussen.

  8. Een holle one-liner, Marcel. Inhoudelijk niets te melden?
   Dan zou ik de zaag maar weer oppakken

  9. Ach Arie zij die een ander als dom beoordelen zeggen veel over zichzelf, en zo weinig over die ander. Hoe is die voor een holle oneliner? En ik hou me maar wijselijk stil, daar anders ook ik in de valkuil trap die oordelen heet. Verder wens ik je veel wijsheid je schijnt het nodig te hebben.

  10. vergeet de benen niet van Maria, en de handen en haar schouders en en en wat niet, nogal mooi zacht uitgedrukt

   http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Maria+Sharapova+Toray+Pan+Pacific+Open+Tennis+VuvbDs1L4Gbl.jpg

   verleden tijd van zegde is zij

   Maarten Daar loopt ze
   https://www.youtube.com/watch?v=ZzE8NOm5vng

   studio sport het opium voor darbeider, 22 kerels die achter een balletje aan rennen, op zo’n eng groen veld, doet zeer aan doogjes, gaap, behalve Dione, die blijft maar spannend.

   http://tinypic.com/qzj33k.jpg

  11. Zoals ik al zei, inhoudelijk dus niets meer te melden. Marcel, het gaat hier niet over mij, maar over Poetin, doping, etc. Nog iets te melden daarover? Dan maar eens zien hoe wijs je bent.

  12. @ arie bombarie
   Ik zat nog te wachten op de onderbouwing van jouw nogal botte statements over het gezag in rusland, maar dat zal wel wachten blijven daar bewijzen voor jouw stelling niet aan te slepen zijn. En over wijsheid gesproken , ik ben gewoon erg eigen- wijs en geloof van jouw stellingen geen bal tot het tegendeel bewezen is. Bovendien laat geef je een bewijs van het schijnbaar ontberen van wijsheid van jouw kant door de “oneliners”niet even op diepgang te controleren, of op zijn minst even te laten zakken in het brein tot grotere leerlingh ende vermaeck. Nouja , zoals Freek al zei “het is onverstandig het publiek constant met kwaliteit te bestoken , daar worden ze verwent van.” Ik wil echter voor jouw een uitzondering maken daar jij kwaliteit toch niet schijnt te herkennen , bij deze!

  13. Ps de kleine stijl- en schrijffouten zijn opzettelijk daar de diepgang van deze bovenstaande comment je toch wel zal ontgaan , en dan heb je tenminste wat om op te reageren!

  14. Arie.
   Inhoudelijk dan maar Ik gaf de uitzending door de NOS als voorbeeld omdat daar de tennisster haar verhaal deed zoals ik beschreef.
   Als jij dan schrijft dat ik geen verstand van sport heb terwijl iedereen begrijpt dat ik het dus over Sharapova heb dan ligt dat niet aan mij maar aan jou.
   Nee ik zie de NOS als propaganda middel ten dienste voor de overheid dus als die dan een Russische sportester haar woord laten doen waarin ze duidelijke uitleg geeft over het vermeende doping gebruik zegt dat heel wat omdat de meeste mensen die nog niet door hebben wat er allemaal speelt in de wereld alleen maar NOS journaal en GTST volgen.
   Dus als de NOS dan ineens de waarheid laat zien dan moeten ze haast niet anders meer gekund hebben omdat ze normaal altijd alles in het werk stellen om alles wat Russisch is te bekritiseren.
   Maar nu een vraag aan jou waar haal jij je kennis vandaan?
   En waarom schrijf je dat Poetin een grote schurk is welke inhoudelijke informatie kan je ons daar over geven misschien dat ik iets heb gemist?

  15. Marcel, goed om je eigen teksten nog eens na te lezen, maar doe dat dan vooral voor het posten. Het komt nu allemaal wel erg knullig over.

   Je lijkt het nu helemaal met me eens te zijn met jouw letterlijke tekst: “daar bewijzen voor jouw stelling niet aan te slepen zijn”. Dat klopt inderdaad, mijn stelling is uitermate goed gefundeerd.

   Kennis van de Nederlandse taal is een eerste vereiste om je mening hier goed te kunnen ventileren.

  16. Arnold, kijk nu even naar Pauw op tv. Dan ga je het verhaal horen van insiders uit de topsport

  17. Oh, en Arnold je hebt inderdaad iets gemist. Begin maar eens met de documentaire van ARD journalist Hajo Seppelt (even Googlen).

  18. niet aan te slepen daar ze er niet zijn .Lijkt jouw inzicht te boven te gaan , geeft niets hoor .

  19. Marcel.
   Vind jij Arie ook zo stil?
   Eerst zegt hij dat hij uitermate goed gefundeerde onderbouwingen heeft(Joost mag weten van wat)om vervolgens niets van zich te laten horen.
   Grove beledigingen naar jou en Parabola daar heeft hij geen moeite mee maar als je hem dan de gelegenheid bied om gefundeerde argumenten aan te dragen waarom hij bv zoveel waarde hecht aan Pauw dan geeft hij tot nog toe niet thuis.
   Maar wat niet is kan natuurlijk nog komen.

  20. Arnold, vind jij de titel: “Oud-NOS-journalist over verkrachting van ál het nieuws!” de lading dekt van het interview met Janneke Monshouwer? Ik vind Janneke heel gematigd in haar oordeel. Jij?

   Zeker, de mainstream media zijn niet perfect, maar om Poetin nu op een voetstuk te plaatsen. Waar is dat op gebaseerd?

   En nu jij weer, maar dan over ARD journalist Hajo Seppelt.

  21. Marcel, zoals ik al zei, je kennis van de Nederlandse taal is beroerd en dus ben je niet in staat je gedachten op papier te zetten. Toch wel belangrijk op dit soort fora, huh

   Kijk maar eens op blz. 11 en 12 van http://www.let.rug.nl/~hoeksema/lexicon.pdf

   Is leerzamer dan je eigen onkunde op mij te projecteren.

  22. Arie.
   De titel van een boek zegt niets over de inhoud van dat boek.
   Ik heb dat boek gelezen en daar kan ik wel een mening over hebben en die heb ik ook.
   Belangrijke gebeurtenissen worden bij naam en toenaam onder de aandacht gebracht.
   Ook verteld ze wat het NOS journaal niet heeft verteld of wat ze niet hebben laten zien en ook hoe dingen gemanipuleerd worden/zijn.
   Ook verteld ze hoe het volgens haar wel verteld had moeten worden op basis van haar eigen bevindingen toen zij nog journaliste was welke zij in een soort dagboek bij heeft gehouden.
   Ook geeft ze bewijs op basis van foto/filmmateriaal,documenten en heel veel dingen meer.
   Daarom geloof ik haar.
   Jij hebt een mening op basis van een interview zonder het boek gelezen te hebben lijkt het.
   Als het klopt dat je het boek niet gelezen hebt kun je ook geen oordeel vellen over de inhoud en weet je ook niet of het de waarheid is.
   Hajo seppelt ik heb nog nooit van die persoon gehoord of iets gezien en daarom doe geen uitspraken zonder meer informatie te hebben wel blijkt uit het boek van zijn ex collega Udo Ulfkotte dat veel journalisten omgekocht zijn/worden dus misschien kan dat ook bij deze persoon het geval zijn.

  23. Arie.
   Wat betreft Poetin ik plaats hem helemaal niet op een voetstuk en net als Obama zal ook hij wel dingen doen waarvan ze liever hebben dat je het niet weet.
   Ook is wat in het NOS journaal of RTL nieuws over hem gezegd wordt meestal negatief in tegenstelling tot berichtgeving over Obama.
   Voorbeeld:Na de ramp met MH 17 werd direct met een beschuldigende vinger naar Poetin gewezen zonder bewijs wat er zelfs nu nog steeds niet is.
   Poetin zal net als iedereen gebreken hebben maar kijk nu gewoon eens naar het aantal oorlogen na de tweede wereld oorlog die de VS en bondgenoten hebben gevoerd en hoeveel dat er bij de Russen zijn dan zal je zien dat het met de Russen nogal meevalt.
   En vraag je ook eens af waarom er over Syrie nog zo weinig nieuws naar buiten komt nu de Russen daar ook betrokken bij zijn geraakt en waarom dat eerder zonder de betrokkenheid van de Russen bijna dagelijks in het nieuws was.

  24. Goed lezen, Arnold. Ik doel op het interview. De titel en vragen van vragensteller Irma zijn zeer suggestief. De antwoorden van Monshouwer zijn een stuk gematigder. Kenmerkend voor wanttoknow.nl: de zaken worden hier aardig opgeblazen.

   De topsporters bij Pauw onderschreven het verhaal van Hajo Seppelt. Dat staat als een huis. Tijd om te bekijken dus, maar daar zul je wel geen in hebben. Het beeld dat daar geschetst wordt gaat in tegen dat van jou. Kokervisie heet dat.

   Of ga je me verrassen?

  25. Arie.
   Google maar eens naar Pauw en als je dat doet zal je zien dat er een hele rel is geweest omdat Pauw zijn gasten bleek te betalen en ja dan kan je ze laten zeggen wat je wilt natuurlijk.

  26. Zucht. Het is heel normaal om mensen te betalen als ze expertise inbrengen.

  27. @ arie
   Ik verkies niet mee te gaan met jouw uitnodiging tot strijd , als dat jou rustig overkomt , des te beter . Rust is een positieve invloed en geeft ruimte om na te denken , en te reflecteren op het eigen gedrag . Ik zou zeggen, neem de tijd om jezelf eens aan een grondige zelfanalyse te onderwerpen. Een goed begin kan de vraag zijn waarom je zoveel strijd nodig hebt in je leven. succes!

  28. de Jenne partij is er voor jou en voor mij, dit niet lullig bedoeld en als opsteker voor dit draadje, verder zoeken we ons zelf vlak na en voor en midden in de strijd om er hopelijk zo vlot mogelijk gelouterd weer uit te komen, 1 plaatje van Maria en waar praten we nog over, of is dat wat te simplistisch, soms werkt dat voor mij, stel dat zowel Arie en ARnold en Marcel en heeeel soms ik gelijk hebben, ik zie veel gelijk dwars door de namen heen, oftewel we hadden al gelijk en hebben gelijk, het is doping bij de vleet aan de visafslag en ver daarbuiten (letterlijk tussen de haringen heb ik begrepen van iemand die dat geheim op tv voor ons onthulde, vissies maskeren kennelijk de geur sporen, wist ik veel, zeeuws (mag je niet zeggen omdat het waar schijnt te zijn, ons kent ons en zo fien als poppe pee maar ondertussen de meeste aantal miljonairs per dorpie, in de meest popperige optrekjes met mega schuren en de grootste mammoet tractoren in Nederland te aanschouwen, als die starten trilt de aarde 4 straten verderop nog, een sleepboot op wielen) en de boer hij ploegde voort…. laat ze maar schuiven, geen liquiditeits probleempjes in veel veel gevallen, zuunig en netties is de miljonair en ik gun het ze hoor daar niet van en weet ik veel, zolang de harinkies maar smaken;

   De Hele Teringzooi Van De Tegenpartij
   https://www.youtube.com/watch?v=r1in0bqfT80

   http://www.nazatendevries.nl/Artikelen%20en%20Colums/Boerenknechten%20en%20boerenmeiden/Bestanden/damiaan_0003%5B1%5D.jpg

  29. Marcel is uitgeluld. Kijk zijn bijdragen nog eens na. Zweverig en inhoudelijk zwak. Hij kan weer terug naar de yoga.

  30. @ hyper
   Get your drift, en je weet dat ik je ken luister nog maar eens naar de tekst van deze schone, duik daarna in jezelf ( eventjes ) en zie waar dat leid. Ik ben je al voorgegaan hoor , ons kent ons . Weet je geliefd !En adem uit……
   https://www.youtube.com/watch?v=05_VrTq7oc0

  31. Arie
   Dat je angst hebt om jezelf eens onder de loep te nemen kan ik volkomen begrijpen hoor, dat is een pijnlijk proces. Ook de tactiek om degene die je daartoe oproept als zweverig weg te zetten is begrijpelijk maar weinig origineel. Echter voor het gros der lezers hier toon je daardoor wel je ware gezicht( jammer dat het verborgen blijft voor jezelf). Laat ik het even heel duidelijk uitleggen. Ik sta voor verbinding en dialoog( is samenspraak), jij voor verdeling en discussie( is strijd). De vraag is dus eigenlijk, waar leg je de nadruk op? Wil je deel zijn van de oplossing of van het probleem?
   Ach en je zal als zelfbescherming dit wel weer weg zetten als zweefteverij, so be it , ikm denk dan slechts , een gemiste kans.

  32. “Verbinding en dialoog”. Hoe verhoudt zich dat mt jouw teksten:
   (1) “Ach Arie zij die een ander als dom beoordelen zeggen veel over zichzelf”,
   (2) “Verder wens ik je veel wijsheid je schijnt het nodig te hebben.”
   (3) “Ik wil echter voor jouw een uitzondering maken daar jij kwaliteit toch niet schijnt te herkennen”
   (4) “daar de diepgang van deze bovenstaande comment je toch wel zal ontgaan”
   (5) “Lijkt jouw inzicht te boven te gaan , geeft niets hoor”

   Beetje neerbuigend allemaal, vind je niet?

   Verbinding en dialoog. Pfff. Je verloochent jezelf. Wees sterk Marcel en laat je niet verleiden door deze slang, sssssssiss.

  33. @ arie
   Ik krijg hier waarachtig lol in, je zet alles op alles om mij in een strijd te betrekken die ik helaas voor jou weiger aan te gaan. Dat laat je slechts de mogelijkheid om je tactiek van , kijken naar de ander , los te laten en te kijken naar jezelf. Tot dat je die move hebt gemaakt ben je in mijn ogen slechts jeuk( is leuk). Een werkelijke bijdrage aan groei ben je dan niet, maar dat is jouw keuze. Ik ga niet alle kleinerende opmerkingen van jou ( waar die al zo op mij overkwamen ) op rij zetten , dat heeft namelijk geen enkele zin. Het verheft de toon van het gesprek niet en zou alleen maar leiden tot strijd( iets dat jij schijnt te appreciëren, en ik helaas voor jou niet). Grappig is wel , dat je strijd steeds “wanhopiger” wordt , Ontdaan van werkelijk terzake doende argumenten( zie je dat ook?)De tactiek ,om medestanders te verkrijgen “Marcel is uitgeluld. Kijk zijn bijdragen nog eens na.( zien jullie het ook allemaal zoals ik????) Zweverig en inhoudelijk zwak.( een zeer subjectieve observatie) Hij kan weer terug naar de yoga.( totaal niet ter zake doend Yoga heeft er niets mee te maken)” Voel je je alleen in je observaties? Ach weet dan dat ik ook wel van jou hou hoor . Maar vergis je niet …..Ik heb mijzelf afgebroken tot op de bodem van de put en weer opgebouwd , doe dat na en je staat naast mij.Tot die tijd ben je eigenlijk geen partij, en kan ik je alleen maar steunen in je groei! Nee Arie het is mij wel duidelijk , jij wilt sparren , en helaas ik heb niet echt zin .

  34. Onzin, je hebt heel veel zin. Ik intrigeer je, want je blijft op me reageren.
   Je wilt verbinden en mij steunen in mijn groei. Je zegt: “Ik heb mijzelf afgebroken tot op de bodem van de put en weer opgebouwd”.
   Vertel eens, waarom was het nodig jezelf af te breken?

  35. @ arie
   Kom een keer bij me langs !praten we face to face , ik denk dat dat heel verhelderend werkt ook voor jou. Borrel of koffie derbij net wat je nodig denkt te hebben. Bij deze ben je uitgenodigt( als je te ver weg woont is er zelfs gelegenheid tot overnachten) Of is dat te close voor jou? Je kunt me vinden op facebook onder dezelfde naam ( de mijne in deze incarnatie) als hier.

  36. Lijkt erop dat dat te dichtbij komt voor Arie , toch is het welgemeend . Je bent welkom man .

  37. Geen behoefte aan. Schrijf je verhaal gewoon. Dan bereik je een groter publiek

  38. Nou jammer dan, dat verbinden en mensen helpen groeien doe je blijkbaar alleen voor jezelf. Een groot publiek boezemt angst in. Facebook is voor narcisten die denken dat hun leven interessant is om te delen met anderen. Bah.

  1. zij is de bom een plaatje (zelfs met lawaai) en wat doet het er aan toe wat voor tabletjes van de dokter, medicatie sinds 2006 en sinds een maand ineens op de zwarte lijst, en al die laffe tagungeheuertjes en porsjes subsidie corpsjes ineens na al die jaren terugtrekken, vreemd, ineens is iedere flutschaatser medisch geschoold en roept maar wat bij paummauw uit angst voor hun externe reclame geldbron;

   http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Maria+Sharapova+Toray+Pan+Pacific+Open+Tennis+VuvbDs1L4Gbl.jpg

  2. Jojo.
   Dan denk ik dat ik ook maar naar de dokter moet omdat ik dingen zie die er niet zijn want mensen in een rolstoel zijn dan ook kern gezond dus is het verbeelding dat ook zij aan topsport doen.
   En Pistorius de man met een veer onder de knie en toch topsporter was is dan ook inbeelding.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.