Advertentie

Russen dumpen massaal Westerse creditcards..


Union Pay credit card logo

x

x

Russen dumpen massaal Westerse creditcards..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Terwijl de ene ná de andere Europese en Amerikaanse sanctie wordt uitgevaardigd, en westerse leiders zich gesterkt lijken te voelen door deze sancties die ze zo stoer opleggen tegen Rusland, lijkt de economische realiteit zich volledig anders te ontwikkelen dan is bedoeld met deze sancties.. Niet alleen dat veel westerse bedrijven met de kater blijven zitten om zoveel inzicht van hun leiders, maar het blijkt dat in hun eigen land, de Russen nauwelijks geraakt worden.. Het blijkt dat vooral voor de meeste sancties veel alternatieven voorhanden zijn.

Sancties zijn meer een statement naar de westerse bevolking toe, en worden gepresenteerd als een ‘sigaar uit eigen doos’, doordat bijvoorbeeld tuinders hier in Nederland, getroffen door de groente- en fruitboycot, de rekening gepresenteerd krijgen.. Sancties zijn dus volledig als een boemerang terug aan het komen op de westerse landen. De effectiviteit is miniem en ze hebben dus weinig of geen invloed.

Een aantal Chinese creditcards, gewaarbord door het Union Pay-systeem van de Chinese overheid.
Een aantal Chinese creditcards, gewaarborgd door het Union Pay-systeem van de Chinese overheid.

Daarbij blijft ook de populariteit van de Russische President Poetin maar stijgen en de geschiedenis leert dat landen die getroffen worden door sancties van het Westen inventief worden om de sancties te omzeilen, zo ook in Rusland. Op het gebied van de blokkade van bankrekeningen en financiële transacties lijkt Rusland in de armen te worden gejaagd van de BRICS-landen. Deze BRICS-landen richtten een eigen hulpfonds op, ze voeren steeds meer handel met elkaar in lokale munt en het blijkt dat al veel rijke Russen overschakelen naar alternatieve betalingssystemen, en … cash.

De BRICS-landen zijn het al lang met elkaar eens, dat zij nauwer dienen samen te werken, vooral om de steeds meer instabiele US-dollar te vermijden. Het is met name de historische devaluatie van de US-dollar die ervoor zorgt dat welvaartsgroei voor een groot deel in de waarde van het Amerikaanse betaalmiddel terecht komt. Op 16 juni 2009 hielden de leiders van de BRICS-landen hun 2009 BRICS-top in Jekaterinenburg, en legden een verklaring af waarin ze opriepen tot de oprichting van een equitable, democratische en multipolaire wereldorde.(zie foto onder)

Sindsdien hebben zij elkaar ontmoet in Brasília in 2010 en in Sanya in 2011. De ontwikkelingen rondom de sancties tegen Rusland, als gevolg van de valse-vlag-operatie van de Amerikanen, om Rusland in diskrediet te brengen, leidden er dit jaar toe, dat Poetin vaart maakt met het pushen van de ontwikkeling van de BRICS-samenwerking.

Credit-cards opzeggen en Chinese credit-cards nemen!
De Russische miljardair Gennady Timchenko heeft inmiddels publiekelijk laten weten dat hij zijn rekeningen bij Visa en Mastercard heeft opgezegd en is overgeschakeld op het Chinese betalingssysteem UnionPay. De anti-dollar wereld en vooral anti-dollar-wereld, wint zo stap voor stap aan kracht.  Deze miljardair Timchenko verklaarde ook dat transacties weer meer afgehandeld zouden moeten worden met ouderwets cash geld..

Het is juni 2009 en de formele oprichting van BRICS, als tegenhanger van het IMF, is een feit. De US-dollar is uitgerangeerd als internationaal betaalmiddel voor deze landen. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika.
Het is juni 2009 en de formele oprichting van BRICS, als tegenhanger van het IMF, is een feit. De US-dollar is uitgerangeerd als internationaal betaalmiddel voor deze landen. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. Deze BRICS-samenwerking vertegenwoordigt dus zo’n 2/3 van de wereldbevolking.

Inmiddels heeft de Russische MDM Bank, een van de 30 grootste banken in Rusland, ook aangekondigd, dat het het Chinese betaalsysteem (creditcard) ‘Union Pay’. “Nadat een aantal technische problemen zijn opgelost, is het voor rekeninghouders van MDM heel simpel mogelijk om met hun Union Pay-card, geld op te nemen bij de pinautomaten van MDM”, aldus een woordvoerder van MDM.“Daarnaast is het met dezelfde pincode natuurlijk mogelijk overal ter wereld te betalen, waar Union Pay is geaccepteerd’.

Volgens Fan Zhiguang, de vertegenwoordiger van Union Pay in Rusland, zal het aantal bankkaarten dat geschikt is om samen te werken met Union Pay, de komende 3 jaar groeien naar zeker 2 miljoen..! Het Chinese systeem en het Japanse bedrijf JCB zullen samenwerken in een joint-venture met het Russische nationale betalingssysteem, wat onlangs werd opgericht op orders van Vladimir Poetin.

De oprichting van dit nieuwe nationale betalingssysteem, gebeurde direct nadat de Amerikaanse creditcard-bedrijven MasterCard en VISA gestopt waren met het accepteren en verwerken van betalingen van Russen in Rusland en daarbuiten, op basis van de sancties die door de VS werden afgekondigd tegen Rusland. En evenals de sluiting van multinationals als McDonalds in Rusland, lijkt het lot van beide creditcard-maatschappijen in Rusland lijkt hiermee nu ook te zijn bezegeld..!

* * *

x

federal_reserve_usdollar_toilet_paper

17 gedachten over “Russen dumpen massaal Westerse creditcards..

 1. In een eerder ingezonden stuk heb ik het hier ook al over gehad,dat het alleen maar onze economieen raakt en Poetin alleen maar steviger in het zadel helpt gelukkig,want Poetin is nog een van de weinigen en de enigste die de NWO met tot op heden succes bestrijd.
  Wat de westerse politici doen is precies hetzelfde als wat de NWO doet,namelijk door de mensen arm te maken,maak je ze gewillige prooien om hen te laten doen wat de elite met ze plan is,en dit onder de noemer van economische crisis,die helemaal niet bestaat maar ons aangepraat wordt,want laat Rutte als een voorbeeld maar eens uitleggen waarom er voor armoede bestrijding in Nederland haast geen geld is,maar dat ze een hek voor onze koning wel met €500.000 kunnen bekostigen van notabene onze belasting centen,terwijl onze koning zelf zeer goed bij kas zit.

  1. Maar Arnold,daar kan Rutte en incluis z’n kabinet toch niet aan beginnen, aan uitleggen, anders komen ze echt niet meer aan regeren toe hoor! Er valt immers nog zoooveel uit te leggen…. dat duurt echt wel de rest van de regeer periode.

  2. Sjaak.
   Inderdaad,uitleg zou moeilijk zijn om twee redenen namelijk:
   1.ze zijn zo dom dat ze zelf niet weten wat ze doen.
   2.Of ze handelen zoals de elite van hen verwacht,wat tot gevolg heeft dat hele economieen kapot worden gemaakt en zij denken daar de mensen door dat zij geen middelen meer hebben om tegenzetten te doen ondergeschikt worden gemaakt aan de grillen van deze elite.
   En ik vermoedt dat het laatste het geval is.

 2. Dit hebben te danken aan onze regering en het nep koninghuis.
  Die Nederland naar slacht bank leid.
  In de tweede wereld oorlog deden hun opa en oma het.
  Nu helpen zij mee dat er genocide gepleegt werden in verschillende landen met aan het
  roer Amerika, NATO en IMF, Europese Unie.
  Hier voor was Syrië aan de buurt, dat liept niet zoals zij gedag hadden door Putin.
  Nu zijn bezig met uitdagen en boycotten en hem ( Putin ) van alles in z,n schoenen schuiven.
  De mensen op hitsen via de media en een valse vlag creëren.
  Nederlandse regering die de Hamas en IS en hun en Amerika genoemde terroristen finacieeren.
  Hun doel is angst, dood en verderf onder de burgers zaaien en tegen elkaar uit spelen.

  1. Margaret.
   U vergeet de wereld bank te noemen die voosal altijd samenwerkt met het IMF om landen financieel naar de ondergang te leiden.

 3. Het mag wel duidelijk zijn dat europa met het oprichten van het ESM de perfecte oorlogskas heeft opgericht! Het is een totaal ondemocratische instelling en ze moet geeneens verantwoording afleggen voor haar beleid aan de parlementen van de verschillende lidstaten! En kan ook nog zoveel geld vragen aan de lidstaten als ze zelf nodig vindt!

  Verder met het oorlogstoken van onze regeringen door het voortdurend desinformeren van de burgers is het duidelijk dat deze regeringen helemaal niet onze belangen dient! Wie was weer die een ééngemaakt Europa wou? De praktijken zijn alvast nagenoeg dezelfde gebleven en dat zal de toekomst alleen bevestigen!

  1. Peter.
   Zij die de boel aansturen,dat zijn de dames en heren die ook o.a wallstreet in hun greep hebben net als de FED,wat eigenlijk gecontroleerd en in handen van de amerikaanse regering zou moeten zijn maar die de elite in hun macht hebben gekregen (en daarmee de controle van het amerikaans parlement buitenspel hebben gezet)door er in 1913 een apparaat van te maken dat grotendeels in handen is gekomen van de bankiers doordat zij de meeste aandelen inhanden hebben en dus ook de zeggenschap met de mogelijkheid om zowat onbeperkt geld bij tedrukken indien zij dat nodig achten,en dit alles ongecontroleerd door het amerikaanse parlement of wie dan ook.

 4. Beste Mensen, het is het draaibook van de NWO wat afgedraaid wordt niets houd dit tegen, geen macht op aarde, buiten de mensen massa dan, maar die zitten nog steeds op fluweel, en daar zijn ze niet van af tekrijgen.
  Net op BOVENDIEN, de brief van de Nederlandse intellectuelen gelezen gericht aan Putin, iets waar ik me volkomen bij aansluit!!!

  1. Jenne.
   Ik heb naar aanleiding van uw verwijs gekeken,en ik moet zeggen dat dit bhoorlijk ovreen komt met de stukken die ik eerder heb geschreven onder Tekende Rutte een geheimhoudinsverdrag.

 5. … Zo zie je maar weer! Van Chaos (capital C) door Amerika, naar diversiteit. Diversiteit is, en blijft, noodzakelijk, en Amerika is hard op weg een Communistisch land te worden. Het oude Rusland in het kwadraat, zogezegd. Just a hinch :-P.

 6. De mensen die onze “wereldleiders” feitelijk aansturen, die enkele families bovenaan de pyramide, lachen zich een hoedje om al dit gelazer. Zij eten er geen croissantje minder om en zullen, ook als het “gepeupel” honger heeft en lijd, geen vinger uit steken om de zaken vlot te trekken. Dit ondanks het feit dat zij bovenop een geldberg zitten die al de tekorten in deze wereld zouden kunnen aanvullen. Dat is helemaal hun bedoeling niet. Het is hun wens niet dat “het gepeupel” eindelijk in rust hun leven kan leiden. Zonder inmenging van zogenaamde wereldleiders, banken, kerkelijke dogma’s etc. Wij als Mensheid zullen zelf een eind moeten maken aan de mogelijkheid altijd weer tegen elkaar uitgespeeld te worden. We zullen eindelijk eens in moeten zien dat wij allen bloeden als we in onze vinger snijden, geboren worden uit een moeder, sterven zullen en allen gevoelens kennen als plezier, geluk, liefde verdriet etc. Het is de politiek van verdeel en heers en het zaaien van angst en lijden dat ons uit elkaar blijft drijven. Hiertegen kan alleen “het gepeupel” NEE, NIET MEER, zeggen en hiernaar handelen. Wij vormen het fundament van de pyramide. Zonder dit fundament, dus eigenlijk onze medewerking en toestemming, is er geen pyramide meer.

  1. Brigit.
   Om weerstand te kunnen bieden aan de criminelen boven op de pyramide,is het van het grootste belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan,en men begrijpt wat er echt aan de hand is.
   Geld is macht,en zij hebben dat,daarbij is een goot probleem dat ze ook nog vaak onschendbaar zijn,en dus kunnen moorden wat zij willen zonder gevolgen,hoe zouden wij als burgers hier iets aan kunnen veranderen,want van veel regeringen hebben wij geen medewerking omdat zij de top van de pyramide blindelings volgen?

  2. Nederlanders zijn t laaste van West Europese volken die in verzet komen.
   we kennen allemaal t cliché klagen maar weinig doen, bang voor de hypotheek greep, BANG voor…..
   de schapen klagen wel en wee maar dezelfde onder hypnose piepeltjes staan WEL te klappen bij de Gouden Kots en Prins Pils en “ich habe ex nicht gewusst” Maxima…..maar jouw moeder ligt de hele dag in een volle zeikluier….die oma in dr zeikluier staat wel aan de kant te klappen met prinsjesdag, ze WILLEN vernederd en genaaid worden, reageren zich af op “de buitenlanders” ect…..ben zo benieuwd hoe dit gaat lopen hier….mooie dag toegewenst

  3. Nou Cris, ik heb ergens de indruk dat het vroeger anders was…NL staat in de wereld bekend als progressief, een land waar alles mag, wat een ander geen kwaad doet, internationaal denkend etc. Wat is er gebeurd om de mensen zo rustig dwz ‘slapend’ te krijgen?
   Is het de tijdsgeest of bewust ingezette mind-control? En als het het laatste is, hoe? Dmv angstcreatie of dmv em-straling de mens in het ‘gareel’ houdend? Mij zou het niet verbazen als men het hele volk onder ‘controle’ heeft. NL is een klein, strak georganiseerd land, met korte lijntjes….hoe knows? En alleen als je weet dat ze de mogelijkheid hebben, ben je ervoor beschermd…of zo iets 😉

 7. En als we straks een hororwinter mogen meemaken en Poetin draait de gaskraan dicht na weer een aantal sancties van het onnozele Europa,
  dan mag de burger het gelag betalen!

  1. Ik krijg het gevoel dat in Brussel alle rejects van thuis zitten. Timmerfrans gaat er ook naar toe. Bovendien dient de EU alleen maar de elite niet de bevolking. Enig idee hoeveel Lobbyists/Spcial Interst mense er rond lopen. Deze vertegenwoordigen the BVs en de banken maar niet de bevolking. Weg met die hele hap daar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.