Advertentie

’t Aleppo-NOS-propaganda-nieuws voorbij..!


aleppo bevrijding
Gewoon en simpel. Mensen uit Aleppo die juichen en feesten omdat hun stad is bevrijd. Van opstandelingen en ISIS-gespuis..!

x

x

’t Aleppo-NOS-propaganda-nieuws voorbij..!

2012 © WantToKnow.nl/be

x

Op 1 februari lanceerde het Syrische leger samen met de Russische luchtmacht een grootschalig offensief om Aleppo, de voormalige economische hoofdstad van het land, te bevrijden. Het ging daarbij om een deel dat sinds 2012 in handen was van de zogenaamde rebellen.’Zogenaamd’ omdat er werkelijk niets normaal is aan rebellen, die worden gesteund door een geraffineerde mix van internationale conglomeraten van landen en industrieën.. Het is precies weer de leugen die als waarheid wordt gepresenteerd.. De ‘rebellen’ zijn goed bezig en willen de ‘grote boze wolf’ verdrijven.

gene sharp compositiionMaar kijk eens naar het verleden, naar de schandalige Rothschild-plundertochten die zijn uitgevoerd in Libië en Irak, om maar 2 heftige voorbeelden te noemen.. En geloof je niet dat dit zo is, dan raden we je NOGMAALS aan het artikel te lezen over de mastermind Gene Sharp, de slimme professor, die ervoor zorgde dat het Amerikaanse Rothschild-imperialisme niet meer in de openbaarheid hoefde te komen, maar door ‘GEWELDLOZE REVOLUTIES’ ook kan worden uitgevoerd.. En ja, daar hoort een groot propaganda-verhaal bij.. Media die nieuws klakkeloos overnemen van persbureaus, die in handen zijn van dezelfde Rothschild-kliek die de oorlog financiert en ordoneert..!!

En ja, natuurlijk is het toverwoord ‘Democratie’.. Natuurlijk willen we allemaal ‘vrije mensen’ en gewelddadige dictators’ opruimen. Nee, het zijn geen schatjes, helemaal eens.. Maar kijk alsjeblieft door de dubbele verraad heen. Kijk naar de sprookjes die je op de mouw worden gespeld.. Kijk naar de lege propganda van een nationale nieuwskanaal als de NOS..!! Kijk naar hoe het eenzijdig -in het geval van de MH17- Poetin als de dader brandmerkt.. Zonder zélf ook maar een poot uit te steken in het kader van onderzoeksjournalistiek..!

Zoals gewoonlijk begonnen de media in het geval van de strijd om Aleppo.allerlei berichten te verspreiden, over ‘horden mensen die op de vlucht waren geslagen’. Maar wat er totaal VERZWEGEN WORDT in het plaatje zijn beelden van inwoners van de westelijke wijken van de stad, die de overheidstroepen onthaalden als bevrijders. Kijk en vooral: OORDEEL zelf..!

En wat krijgen we in het Westen te zien?

Wat doet onze nationale ‘neutrale’ NOS-redactie..?? Kijk goed  en je ziet de geraffineerde propaganda dóór het zg.neutrale nieuws heen.. Je noemt het bewind van Assad gewoon ‘regime’ en de tienduizenden (!!) door de VS militair gesteunde troepen, noem je ‘oppositiestrijders’.. In Libië waren het ‘vrijheidsstrijders’.. Tja, dan is het verhaaltje toch duidelijk?

Zeker als dan in de verslaggeving van de NOS van dinsdag 9 februari ook nog even ‘onze David Jan, onze man in Moskou’ tevoorschijn komt.. Klik op deze illustratie hieronder en kijk en oordeel vooral ZELF..! Hopelijk zie je de geraffineerde propaganda, de vooringenomenheid van een Nederlandse nationale nieuwsdienst..!

 

aleppo bevrijding NOS propaganda

In 2011 waren de eerste demonstraties in Syrië, waar -in navolging van buurlanden- demonstranten de straat op gingen. Westerse landen bemoeiden zich met het conflict, en bewapenden de oppositie. Kijkend naar het verhaal van Gene Sharp WEET JE DAT DE DEMONSTRATIES ZIJN GEINITIEERD DOOR DEZE WESTERSE CLUBS.. Burgeroorlogen waren het gevolg, waarbij de tienduizenden Syriërs die tégen de Assad-overheid demonstrerden, WEL volop de aandacht van internationale media. Maar er was geen aandacht voro de honderdduizenden Syriërs de OOK de straat opgingen om te laten zien dat ze juist achter president Assad stonden!! Jij kreeg daar als Nederlander niets van te zien. Kijk eens naar dit uiterst sluwe, vooropgezette plan, om landen ’te veroveren’.. Kijk naar ‘de revolutieprofessionals’ van de Oostenrijkse televisie. Een uitzending die daags erná al van de Oostenrijkse ‘uitzending gemist’ werd gehaald..!!

Er volgden demonstraties, precies zoals de geraffineerde professor, dr. Gene Sharp in zijn theorie over de geweldloze revolutie laat zien en voorspelt..! Syrische politieagenten sloegen  tegendemonstranten met de harde hand neer en dat werd wel getoond op het nieuws. Waarom zij dit deden was niet belangrijk, want de wereldbevolking diende Assad immers te gaan zien als de slechterik, en dit was het perfecte moment om hem te ‘framen’.

Nadat er vanuit de demonstranten geschoten werd op Syrische politieagenten, schoten de politieagenten terug; hierbij werden meerdere agenten doodgeschoten.Dit zou in Nederland toch niet veel anders afgelopen zijn, of wel? En ja, ditzelfde propagandaverhaal vond plaats in Libië, waarbij achteraf bleek dat er leden van Al-Qaida tussen de tegenstanders van Gaddafi meeliepen. De BBC werd bij de voorbereidingen van de val van Gadaffi betrapt op het vervalsen van nieuws..!

Het is 2011 en Syrië is aan de beurt om te vallen. Het truukje van Gene Sharp wordt aangezwengeld en de 'opstandelingen' komen tevoorschijn. De steun van de bevolking aan president Assad wordt niet getoond.. Want herken je deze beelden..?
Het is 2011 en Syrië is aan de beurt om te vallen. Het truukje van Gene Sharp wordt aangezwengeld en de ‘opstandelingen’ komen tevoorschijn. De steun van de bevolking aan president Assad wordt niet getoond.. Want herken je deze beelden..?

Toen liepen de demonstraties in Syrië uit in een bloedige burgeroorlog tussen voor- en tegenstanders van president Assad. En wist jij -over deze man sprekend- dat Assad (1965) sinds 2000 de president van Syrië is en dat hij zijn vader Hafiz al-Assad opvolgde, die Syrië 29 jaar had geregeerd. Bashar al-Assad werd gekozen tot president in 2000 en herkozen in 2007 met 99,8% en in 2014 met 88,7% van de stemmen.

Tijdens deze bloedige demonstraties worden de tegenstanders – zoals gewoonlijk – en vooral ‘avontuurlijk’ gesteund door het westen. En dit keer ook door de Arabische landen en NATO-partnerTurkije. Rusland en China zijn bondgenoten en steunen Assad militair. Russische straaljagers bombarderen inmiddels alle groeperingen die tegen het Syrische leger vechten; zonder deze Russische steun zou Assad allang gevallen zijn. En ja dan Syrië er niet veel anders uitgezien hebben dan de smerige puinhoop die we nu in Libië en Irak terugvinden.

Wil je in ’n half uurtje de HELE situatie rondom dit Syrië-spel bekijken, dan is deze YouTube (met dank aan collega’s van ‘De Stille Waarheid’) een perfecte manier. Het is Frontline-journalist Martin Smith die één van de weinigen is, die het leven in Syrië tijdens de oorlog gefilmd heeft. En ja, dan spreken beelden méér dan duizend woorden dat kunnen. Laat je verrassen door deze beelden.

https://www.youtube.com/watch?v=drXZ9w9iIzY

Nog zo’n propagandaverhaal zonder enig bewijs..!
Een aanval op burgerdoelen in Ghouta, met chemische wapens, vond plaats op 21 augustus 2013 in de ochtend. Verschillende gebieden in de buitenwijken van Damascus, die door de oppositie werden gecontroleerd, werden getroffen door raketten met het chemische middel Sarin. Schattingen van het dodental variëren van een kleine 300 tot bijna 2000 mensen. Een aanval met chemische wapens, die sinds de Iran/Irak-oorlog niet meer gezien was. Bijzonder opmerkelijk was, dat de internationale media vanaf de eerste dag president Assad de schuld gaven van dit voorval. ZONDER ENIG BEWIJS; bewijs dat tot op de dag van vandaag ontbreekt. Kortom, we spreken hier over een van de smerigste ‘valse-vlag-operaties’ uit de recente geschiedenis.

Wat bijzonder is aan deze aanslag, is dat vóór deze aanval, op 18 augustus 2013, inspecteurs van een VN-missie naar Syrië waren gekomen. Op uitnodiging van de Syrische regering, om onderzoek te doen naar eerder, vermeende gebruik van chemische wapens. En wat denk jij? Had president Assad nou werkelijk chemische wapens gebruikt, terwijl VN-inspecteurs op zijn uitnodiging in zijn land aanwezig waren, om nota bene onderzoek te doen, naar chemische wapens..?? Volgens de Russen, was het een (van de vele bekende!!) valse-vlag-operaties, om president Assad te demoniseren? Nogmaals, er zijn tot nu toe, geen bewijzen gevonden die de betrokkenheid van (het leger van) president Assad aantonen..

En dan is er altijd nog het masker van ISIS, waarachter XX schuil gaat..
Sinds 2013 kennen we IS, ISIS, ISIL, een terroristische organisatie die, volgens ISIS zélf, sinds 1999 bestaat en volgens de VS afstamt van Al Qaida. Maar ja, daarvan weten we dat deze is gecreëerd door de CIA. ‘Daesh’, zoals ISIS ook wordt genoemd, is volop actief in Syrië en Irak en zou worden geleid door Abu Bakr al-Baghdadi. Je vindt hier op de site veel informatie over deze nepfiguur, evenals de betrokkenheid van de VS bij deze poppenkast.. Kijk o.a. eens naar de ‘speciale gezant’ John McCain, die gewoon met deze Al-Baghdadi heeft zitten onderhandelen..!

Het was John McCain die als postillion d'amour het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. Financiële middelen zouden er komen, na zijn gesprekken met.. ISIS-leider Al Baghdadi.
Het was John McCain die als postillion d’amour het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. Financiële middelen zouden er komen, na zijn gesprekken met.. ISIS-leider Al Baghdadi.

En ja, de deal was gemaakt, want ná het uitbreken van de Syrische burgeroorlog werd ISIS plotseling erg actief en moest kennelijk de kooltjes uit het vuur halen.. Wat een grappige manier om je activiteiten te camoufleren, nietwaar..? ISIS was dus in Syrië actief en bleek vooral in voor een deal rondom de olie. Olie, die zoals veel bronnen melden, via een omweg (Turkije) ook in Israel terecht komt..! Sinds 2013 groeide deze ‘organisatie’ dus explosief, gefinancierd dus door één of meerdere supermachten.

Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)
Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

En ja, later kwamen er bewijzen dat de steun vooral uit Arabische, maar ook uit westerse landen kwam. Documenten op Wikileaks onthullen dat de V.S. al vroeg wist over het bestaan van IS, maar hen ‘onder toeziend oog’ groter en machtiger liet worden. Zelfs het gegeven dat de CIA aan de oprichting stond van ISIS, wordt door velen als een uiterst reële zaak gezien.. En de wereld moest natuurlijk deze ‘grote boze wolf’ gaan vrezen, vanuit de meest afschuwelijke gruwelijkheden, die ISIS in naam van de islam zou plegen. Maar hoe werkelijk islamitisch is deze terroristische organisatie eigenlijk? ISIS schendt zowat ELKE Islamitische regel uit de Koran..!

RaqqaRockefeller

De heulende Turken..
Het zijn vooral de Turken, in het bijzonder de regering Erdoghan, die het dubbelspel ten volle spelen.. Schoppen naar twee kanten, om er in het midden met de buit vandoor te gaan.. Ja, ook dat heeft met oliebelangen te maken.. Kijk eens naar de foto hieronder, waaraan we snel een heel artikel zullen wijden. Het hele verhaal met Erdoghan loopt zelfs op een gegeven moment uit de hand, wanneer de Turken de Russische straaljager neerhalen. Vanzelfsprekend wordt Turkije door de NAVO gesteund in haar motivatie om de jager neer te schieten, maar Turkije blijft voor de NAVO een uiterst moeilijk opvoedbaar kind..

ISIS en Turkse vlag samen2

De familie Assad is ruim 45 jaar aan het bewind in Syrië. Dat zal heus niet zonder slag of stoot gaan. En net zoals in elk ander land tegenstand is tegen het ‘bewind’ (Kijk eens in NL naar de geweldloze fratsen die Rutte cs. uithalen m.b.t. geheimhouding en afbraak democratische principes..!!),  heeft geen enkel ander land het recht, om een soeverein land aan te vallen en dit naar de ratsmedee te helpen.. En dat is precies wat er gebeurd was, wanneer Poetin’s Rusland niet had ingegrepen om zg. ISIS te verslaan. Het dubbelspel van de westerse machten werd afgebluft. Het is te hopen dat Syrié weer een welvarend land mag worden, onder wiens leiding dan ook.

Dat het Syrische volk mag leven in soevereiniteit en onafhankelijkheid. Zonder de gecamoufleerde imperialistische bezettingsmacht die zich voor doet als ‘voorvechters van democratie’.. Wil je weten hoe Syrië eruit gezien zou hebben, wanneer de VS, NATO en vooral Israël en Saudi Arabië hun zin hadden gekregen.. Kijk dan eens naar de monsterlijke rotzooi die Libië geworden is en waar nu het recht van de sterkste geldt.. Met behulp van o.a. ‘ONZE NATO’ hebben we toch maar even deze klus geklaard.

 

42 gedachten over “’t Aleppo-NOS-propaganda-nieuws voorbij..!

 1. Een grote amalgaam van macht, religies waar de macht zoekers zich achter verbergen, geholpen door hun psycho handlangers, velen zijn vijanden van het mensdom, het liefde volle in de mens, wat ze gewoon niet geleerd hebben te begrijpen.
  De vroede vaderen van de vroege USA, hadden begrepen dat, een gewapend mens een hardere noot is om te kraken, als een onbewapend mens, als ik die massa mensen zo overal zie, vaak in het nauw gedreven door een paar bewapende psycho’s, het zou er anders uit zien als deze burgers met tienduizende vuurwapens in hun handen tegen over ze zouden staan, het is niet de oplossing, maar het helpt !
  Het wordt misschien tijd voor een andere killer-e benadering het kwaad moet uitgeroeid worden, er zit gewoon niets anders op, praten praten, ze gaan gewoon door, en van kwaad tot erger !

 2. CompliMenten Argos, het imperium van oorlogshitsers begint definitief te scheuren. Dick Berlijn en Jaap de Hoop scheffer in het Band Punt van de “belang stelling”.

  KenMerk, HerKen de Vrucht aan Zijn WerKen
  dberlijn@deloitte.nl j.g.de.hoop.scheffer@fgga.leidenuniv.nl
  http://www.npo.nl/argos-tv-medialogica/24-02-2016/VPWON_1255104

  DesKundige Kennis van Zaken
  Bij oorlogen, aanslagen en terreurdreiging verschijnen er vele deskundigen in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Ze pleiten met regelmaat voor investeren in defensie of militair ingrijpen. Maar waarom melden journalisten niet dat sommige deskundigen verbonden zijn aan beveiligingsbedrijven en de wapenindustrie?

 3. In september 2011 benoemt de Navo hem als adjunct van Abdelhakim Belhaj, de « militaire gouverneur van Tripoli » geworden historische chef van Al-Qaeda. Deze neemt ontslag op 11 october zogenaamd als gevolg van een geschil met Belhaj.

  Maar in november 2011 commandeert hij naast Abdelhakim Belhaj een groep van 600 tot 1500 jihadisten van Al-Qaeda in Libië —voordien van de Islamitische in Libië strijdende Groep (GICL)— die geregistreerd zijn als vluchtelingen en getransporteerd worden over zee naar Turkije onder de verantwoordelijkheid van Ian Martin, vroegere secretaris generaal van de Fabian Society en van Amnesty International, nu speciale vertegenwoordiger van Ban Ki-moon.

  Eenmaal gearriveerd in Turkije worden de jihadisten, per autobus en geëscorteerd door de MIT, getransporteerd naar Syrië. Ze installeren zich in Jabal al-Zouia waar ze voor rekening van Frankrijk het Vrije Syrische leger (VSL) creëren. Gedurende bijna twee maanden ontvangen Abdelhakim Belhaj en Mahdi al-Harati alle Westerse journalisten die de gebeurtenis pogen te verslaan, over Turkije via een dorp dat ze in een « Potemkin-dorp » veranderen. Het kabinet van Eerste minister Erdoğan brengt ze in verbinding met mensensmokkelaars die ze per motorfiets naar Jabal al-Zouia vervoeren. Daar zien ze met hun eigen ogen duizenden personen manifesteren « tégen de dictatuur van Bashar el-Assad en vòòr de democratie ». Overtuigd concludeert de Westerse pers tot revolutie, totdat een journalist van een Spaans dagblad ABC, Daniel Irarte, constateert dat de manifestanten in meerderheid geen Syriërs zijn en hun Libische leiders Abdelhakim Belhaj en Mahdi al-Harati herkent. Maar dat doet er niet toe, het spektakel van de Brigade van de haviken van de Levant (Suqour al-Sham Brigade) heeft zijn effect gehad. De mythe van een VSL samengesteld door « deserteurs van het Syrische Arabische leger » is geboren en de journalisten zullen nooit erkennen dat ze bedrogen werden.

  1. @ Nexus, prachtige aanvulling op Guido’s artikel, ’t is goed om te weten, maar toch bij elke openbaring van hoe het in elkaar steekt, word ik toch een beetje kwaaier, en tegerlijker tijd ook meer teleurgesteld, in ons onvermogen, om dit op tijd ongedaan te maken, het kost zoveel onschuldige mensekinderen het leven, vreselijk wat een kwaad heerst er toch op deze planeet !

  2. Jennen,

   mij doet het ook pijn in mijn hart o. De ellende te zien die veroorzaakt wordt door de elite. Het is echter bijna klaar. De NWO heeft meesterlijk gefaald en zelfs mainstream moet nu af en toe kleur bekennen. Heb geduld en denk in termen van liefde!

 4. Wat ons te doen staat is betrekkelijk eenvoudig, want verkoopbaar. Het kost wel enige moed, maar soit. Bijna iedereen voelt wel aan zijn klompen aan dat wij als het westen al sinds mediaheugenis een onzuivere rol spelen. Daar zijn we grotendeels aan gewend maar het schurkt de gemiddelde mens steeds meer. Democratie als toverwoord is allang gedemystifi(c)eerd. Wat rest is een centenspel. Zet een geprolongeerd vluchtelingenspel diametraal t.o.v. isolationisme. Politiek gezien laat dat de volgende keuze:
  Worden we gelukkig het langzaam corroderen van onze verworvenheden hier of hebben we zin om te zien waar we staan en wat de kracht is zelfbeschikking? M.a.w. Ofwel een harde eis naar de EU en NATO-all strings attached- om vol mee te gaan met de Russen om alle ‘haatbaarden’ om te leggen, verkiezingen of iets af te wachten en daar pais me te hebben, of – wat veel waarschijnlijker is- per direct unilateraal alle banden met wie dan ook te herdefiniëren op basis van uitzicht op toekomstige onafhankelijkheid van diezelfde relaties.

  Al

  Wat ik bedoel is dat de dialoog een voertuig is voor het instant houden van de dingen die de dialoog zogenaamd in het leven roept.

  1. Anti Histamine,

   een hele gemakkelijke wijze van eenheid bouwen, is de quantiteit van de inname van tranqilizers door de west Europeanen te verhogen, waardoor de werkelijkheid weg valt, en verder hun leven in le’thargie gaan door brengen !
   De onzuivere rol sinds de mediaheugenis, het westen, ten eerste wat is voor U het westen, ten tweede U heeft het hier over de menselijke historie, die op de hele planeet overal op de zelfde menselijk leest geschoeid is, op bloed en tranen.

   Heb persoonlijk vaak en lange tijd, proberen te discusseren met aanhangers van de Islam, vergeefse moeite, het is en blijft één richtings verkeer.

   Ik zie ook geen samenlevig, waar we te samen in vrede kunnen leven, op oecumenische grondslag, of op de door de Franse republiek aangegeven laïcité, in de Islam dogmatische religie is het woord tolerantie niet aanwezig.

   En een dialoog, een tweespraak of bedoeld U een monoloog, die dan heel vaak in monomanie uitmond, en die van diologeren een voertuig, een tijds verdrijf maakt zonder de minste resultaten.

  2. Beste Jenne,

   over het westen: wel eens een Afrikaans dictator met grote legerpet gezien?

   Amerika probeert de wortels van onze beschaving uit te roeien, Griekenland Egypte Levant Babylon etc. Dat lukt ze met behulp van ontbeschaving methodieken: tweeverdieners idealen, prestatiekleuters en een eindeloze hoeveelheid prono.

   Over dialoog, de dialoog als remedie voor conflicten is niet meer dan het verstrijken van tijd en met tijd komt remedie. Daarom is een succesvolle dialoog niet meer dan een uiting van iets dat al is.

   Retrovaluatie is mijn inziens de oplossing. Zoals het was, zeg maar.

  3. “tweeverdieners idealen, prestatiekleuters en een eindeloze hoeveelheid prono.”
   Jaaah, de islam en streng gereformeerden hebben toch gelijk 😆

   K3 voor de retrovaluative vrouw: Keuken Knap Kudt 🙄

   Sorry, is misschien een beetje kort door de bocht, maar vroeger komt nooit meer terug. Hopelijk schiet alles dat te ver is doorgeschoten, niet te ver door naar de andere kant door.

  4. Anti Histamine,

   Ach het verleden, toen waren we nog gelukkig, de kinderen waren gekleed in hun ouderwetse sreek costumm, en nu in een USA jeans met viese T shirtjes !

   Toen ik hier kwam wonen in mijn dorpje in Frankrijk, brood bij de bakker keek je in de woonkamer waar grootmoeder je vriendelijk toeknikte, je kon er ook even benzine tanken.

   Aan de overkant bij het Café een biertje onderwijl kon je je groente uitzoeken, een praatje je maken met Madeleine hoe oud who knows, maar altijd
   goed gehumeurd, Edith Piaf op de radio, alles foetsie van wege de vooruitgang, en vooral EU wetten, !

 5. Jullie kunnen mooie dingen hier plaatsen maar ik zit niet op deze volken te wachten deze houden de vrijheden van het westen tegen en zullen kosten wat het ook kost tegen werken zo kom je nooit verder in de wereld met hun achterlijke ideologie wat geloven aan gaat. En met opvang bereik je ook niks hier. Ik weet een plek voor al deze gevluchte personen namelijk OP. Dat betekend off planeet dus de aarde af allemaal want ze vervuilen meer en breken de boel af kosten klauwen geld en je krijgt er niks voor terug. Ik heb wel de afgelopen jaren wel een een hekel gekregen aan de mensheid laat nu maar is de buitenaardse in gaan grijpen en zich laten zien hoe het moet om het beter te krijgen .

  1. buitenaardse?
   denk je nu werkelijk dat ze ons helpen (als ze al bestaan en hier zijn).
   die illusie ben ik allang kwijt.

 6. Wat steeds duidelijker wordt, dat we inderdaad geregeerd worden in het westen en de USA, door Psychopaten, en opnieuw moet dit gestraft en ongedaan worden gemaakt door krachten uit het oosten, die met andere instructisch worden gestuurd schijnbaar ?!
  Algemeen bekend, 10% van de mensheid is psychopaat, waarvan +/- 1% gevaarlijk kan zijn, en dat zijn heel veel mensen, en onze samenleving heeft geen wapen, om bij onderkenning van iemands drijfveren, dit te verijdelen !
  Mijn generatie heeft het allemaal zien gebeuren en met lede ogen moeten aan zien hoe het straatbeeld zich veranderde en daarmee ook de moraal en onderlinge contacten, respect zien verdwijnen, herplaatst met kleine crimineliteit, hoe dit gaat eindigen hangt van autenthieke Nederlanders af, als ze zich maar steeds olijk laten piepelen door die halvegare politisie, of zelf het heft in handen gaan nemen.

  Heb het opgezocht ben in 1982 in Alepo geweest, kort bezoek van 5 dagen, absolute cosmopolitische stad, heel oud zijn Casba’s en Souk’s, zo oud als de mensheid, nu ik wil er niet aan denken, hoe het er nu uit ziet vermorzelt en verkracht, en dan wat het onverstand op deze wereld doet met onze heritage, en vooral landen als Turkijë, waar het kwaad al zo lang rond waard, met zijn vele stiekeme handlangers en weg kijkers !
  Er kan niet genoeg op gehamerd worden, om het kwaad te onder kennen, en tot as te maken, met vuur uit de hemel, zo als in de bijbel, en op de oude klei tabletten staat, waar uit dan “”MISSCHIEN”” en betere wereld kan opbloeien,
  Vriendelijke groeten en prettige Zondag !

  1. Jenne, het % mensen met aangeboren psychopatie ligt rond de 4 á 5%, gelukkig niet op 10% want dat zou catastrofaal zijn. Ik heb zelf mijn encounters gehad met wat van die engnekken, dat was meest zeer onplessant omdat ik niet opzij ga voor zulke lieden, verstandig is om ze snel te herkennen en te ontwijken.

  2. Ik heb deze cijfers ooit gehoord van een Psychiater, je zou inderdaad gelijk kunnen hebben, 10% is veel, het is natuurlijk ook waar je de lat legt.
   Inderdaad het herkennen, sommige zijn ware meesters in het verbloemen van hun ware aard, ze kunnen gevaarlijk zijn, en uiters onbeheerst reageren, keer ze nooit je rug toe !

 7. President Assad had een paar jaar geleden de grove fout gemaakt om zijn eigen bevolking niet te helpen met de droogteproblemen in voornamelijk het noorden van Syrië. Daardoor begonnen de onlusten, het platteland stroomde leeg op zoek naar voedsel in de steden en radicalen kregen toen grip op de publieke opinie. Een kapitale leideronwaardige fout die hij zeer duur heeft moeten betalen.

  1. Er hebben maar heel weinig echte goede leiders van landen en volkeren bestaan, helaas, ik denk dat dit inherent aan het macht zoeken, of toebedeeld krijgen is.
   Verder echt overleg met de leider en volk wordt bijna altijd tegen gehouden of onmogelijk gemaakt door de profiterende handlangers van de leiding cq bestuur.
   Over dit stomme verontachtzamen van Sadad, van droogte en dreigende hongersnood, nooit iets gehoord of gelezen, ja zo begint het, en dan die fijne vrijheid brengers er nog bij, en hup de vlam in de pan !

   Katherine Frisk schrijft hele mooie en duidelijke artikelen, hoe het komt en zit, in de VT to day.

  2. Assad heeft altijd al maling gehad aan zijn bevolking.(Macht en geld)
   De fout is dat hij liever macht heeft dan vrijheid voor het volk.
   Ik heb geleerd dat je de oorzaak moet aan pakken en niet het gevolg.
   Dus Assad had allang weg moeten zijn en Poetin bestrijd de goeden met de kwaden. Maar nu America een akkoord heeft kunnen bewerkstelligen met Rusland is er wapenstilstand.
   Jammer dat Poetin niets geleerd heeft van één van zijn voorgangers Korbatjof want dan had het Russische volk nu vrijheid gekend en Assad niet overeind kunnen blijven.

  3. Even Googelen. He, Smithsonian.com blijkt een door de Amerikaanse overheid gefinancieerd magazine. De zoutpot kan dus weer opengetrokken worden.

  4. Wim Warbout,

   Wat een s..t reactie, je hebt het duidelijk over horen zeggen, je zit volkomen dwaas naast de werkelijkheid te délibéreren, weet je hoe Rusland er had uitgezien een soort Oekraïne in het quadraat, vol stelende zionistisch Khazaren, en zielige Russen.
   Bij elke verkiezing in Syrië, haalt deze man met grote meerderheid het leidersschap, ben er zelf geweest lang geleden, alles leefde met elkaar en in vrede, heel wat beter als het buurland Turkij waar het ruikt naar verroting van alles wat niet wordt gewenst door de Turken, spirituele dood!
   En je moet wel stekeblind zijn om te zien waar het in Nederland naar toe gaat met al die respectloze niet integrerende hufters, er blijft geen spaan heel van de autenthieke samenleving en zijn waarden !

  5. smithsonian dat is dat staats museumpie waar ze De Groten die ons voor geweest zijn in de shredder vermaalmachine gestopt hebben, anders klopt hun favo darwinistische blonde stoelen dans afval race theorietje niet meer van dat wij simpies het beste zouden zijn… daarom moest Lloyd Pye dood denk ik.

   Smithsonian Admits to Destruction of Thousands of Giant Human Skeletons in Early 1900′s
   http://humansarefree.com/2015/06/smithsonian-admits-to-destruction-of.html

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Shredder

  6. Hyper Alert, The Smithsonian is de grootste, weten, kennis, opzuiger die er bestaat en ooit bestaan heeft, in wezen zijn zij de herinneringen data base van de mensheid, er zitten altijd haken en ogen aan dit soort grote oren en ogen, maar het is nu een maal zo gegroeid, ook op het gebied van muziek en taal gebruik enorme collectie van de allervroegste menselijke uitingen.

  7. Wij Wij Odette, wij zijn echt, en stikvol menselijke fouten, heerlijk toch , hebben we iets te schrijven, en vergeven beste Odette, de wereld is een schouw toneel, en net als een pijp kaneel, ieder één zuigt er aan en krijgt zijn deel, zij mijn grootmoeder Lina altijd, fijn dat je weer terug bent, en je hebt het buiten gewoon goed en subtiel gedaan, merci, amicalement Jenne

  8. jah top dat je weer terug bent Odette, en jah ik geloof in dat tijdreis verhaal, verder we doen maar wat, zoals Jenne het goed gezegd heeft.

 8. Wat mij opvalt is dat niemand de grote lijn in de gaten houdt en de punten met elkaar verbindt.

  De zionisten (lees Ashkenazi joden) hebben nu ruim 250 jaar de coonrrole over de geldcreatie. Zij zijn EIGENAAR van de MSM. Zij BEPALLEN de wetgevingen. Zij BEPALEN het educatieve systeem.

  IEDEREEN die niet in de pas loopt wordt gedemoniseerd, zwart gemaakt, en als dat niet helpt, afgemaakt met volledige familie of een volledig land.

  De Rothschilds bepalen wat er in de wereld gebeurd en zo lang de geldcreatie in hun handen is gaan zij door met het proberen te bereiken van hun doel:

  absolute wereldheerschappij vanuit groot-Israël

  1. An Argie.
   Er zijn inderdaad maar weinig mensen die de grote lijnen zien en daardoor ook niet wat er in eigen land gebeurd.
   Ik vraag me wel eens af of het toeval is dat de VS sinds kort toenadering heeft gezocht met Iran en Cuba of dat er meer achter zit.
   Ikzelf denk dat er meer achter zit omdat beide landen meer met poetin dan de VS hebben.
   Daarom ben ik van mening dat ze deze landen nu van binnenuit willen gaan ondermijnen.
   Als ik kijk naar de EU en dan met name Nederland dan zie ik dat ze in sneltreinvaart nu alles afbreken en Nederland van alles ontdoen waardoor we straks nergens meer op kunnen terugvallen en afhankelijk zijn van hen die de wereld willen overnemen.
   De ECB verstrekt leningen die ooit terug betaald zullen moeten gaan worden.
   Dat kan een probleem worden omdat staatsbedrijven en dus inkomsten daarvan geprivatiseerd zijn terwijl steeds meer mensen hun werk kwijt raken en daarmee ook hun inkomen.
   Dat betekend ook dat het straks een probleem wordt om de schuld aan de ECB terug te betalen waardoor zij de mogelijkheid krijgen om de landen die hun schuld niet kunnen voldoen over te nemen.
   Kijk naar de grote bedrijven zoals V&D en tal van andere bedrijven die de deuren al hebben gesloten en nu wil de NS ook hun winkels en eetgelegenheden al gaan sluiten waardoor er weer 5000 mensen op straat komen te staan.
   Iedereen spreekt nog steeds over bezuinigingen terwijl het gewoon gelegaliseerde diefstal is omdat beetje bij beetje iedereen alles wordt afgenomen om dat dan via Brussel naar de grote jongens over te maken waardoor zij straks alles hebben en wij niets meer.
   De WW duur is gewoon verkort omdat de mensen dan eerder in de bijstand komen wat de staat gewoon geld oplevert (vandaag staat dat trouwens ook op teletekst dat het aantal bijstandsgerechtigden al 11 jaar toeneemt afgelopen jaar met 16.000 mensen meer).
   Daarom wordt alles ook bij gemeenten ondergebracht zoals thuishulp en meer dingen die voordien als taak van de staat waren zodat ze daar ook gelijktijdig weer op kunnen bezuinigen wat de staat weer geld oplevert.(het vreemde is alleen dat de staat zegt dat gemeenten dat beter zouden kunnen regelen omdat die dichter bij de mensen zouden staan waardoor het goedkoper zou kunnen dan wanneer de staat het doet).
   De waarheid is dat de staat weer meer geld overhoud en ze schamen zich daarbij ook niet om gelijk maar op gemeentelijke uitgaven te bezuinigen terwijl de staat zelf zegt dat het voor hen onbetaalbaar wordt/werd maar wel van gemeenten verwachten dat zij het wel met minder financiele middelen zouden kunnen.
   Daarom is het vreemd dat wethouders en gemeentelijke ambtenaren hier niets aan doen behalve dan de gemeentelijke heffingen verhogen wat natuurlijk makkelijker is dan hun stem in Den Haag te laten horen waarschijnlijk omdat ze bang zijn om hun baan te verliezen.
   Elke week komen er op dit moment duizenden werklozen bij en de schaapjes blijven maar slapen en laten het gebeuren tot het henzelf overkomt en dan weten ze niet wat te doen.
   Voorgaande zijn allemaal voorbeelden van de macht van het geld waar de Rothschilds de hoofdrol bij hebben.

  2. Er kunnen natuurlijk op dit denken en doen verschillende antwoorden worden gegeven door de tegenspelers, en daar bij zitten enige zeer bloedige en radical afrekeningen, volgens mij zijn we opweg, naar een volledige afrekening, de zogenoemde eindtijd, soms moet je ook als rustig en wel denkend mens, tot maatregelen overgaan, om de totale vernieteging door het kwaad te ontkomen, cq voorkomen !, we stevenen af op een onontkoombare en onomkeerbare situatie, helaas voor de mensheid, in de mensen een welbehagen speelt niet meer !

  3. Het is ook te gemakkelijk en te veel voor de handliggend, om de Rothshilds te benoemen via Israel als het enige kwaad.
   Volgens de gene die over de inside know how beschikken is het een groep van grote machten die elkaar lang geleden al gevonden hebben, zo als Vatican, Opus Dei, Jezuïten, het wereld Zionisme, en andere zieke invloedrijke psychopaten.
   Te lezen op VT to day bij Katerine Frisk , duidelijk en interessant !

  4. In grote lijn en leven zijn we hier in een vergankelijk lijf op een vergankelijke aardbol in een vergankelijk zonnestelsel in een vergankelijk melkwegstelsel in een vergankelijk universum. Met andere woorden: We gaan naar de kloten hoedanook dus wat zouden we ons druk maken. Of ziet ik de lijnen nu net efkens iets te groot?
   https://www.youtube.com/watch?v=_DUL7iNohho

  5. Jenne 9.3.
   Natuurlijk spelen hier vele al dan niet corrupte en/of ook andere families een rol zoals de Rockefellers,Warburgs en meerdere anderen.
   Ook corrupte regeringen maken hier deel vanuit en regeringen die democratisch zijn gekozen worden gewoon afgezet en daarvoor in de plaats komen dan VS gezinde regeringen denk hierbij aan bv Oekraine.
   De verwijzing naar Katerine Frisk zal ik ook bekijken maar het boek van Robin de Ruiter (De dertien satanische bloedlijnen) vind ikzelf ook een aanrader.
   Ik heb dat boek gelezen en ook anderen laten lezen en ik moet zeggen dat veel van wat hij schrijft toch uitkomt.
   Wat nu in het Midden Oosten te zien is heeft ook met corruptie te maken zoals Erdogan die alles in het werk stelt om zijn wapen en oliehandel met IS in stand te houden.
   Saoedi Arabie wordt ook weer aangestuurd door de welbekende elite omdat zij deel uitmaken van een bepaalde club waarvan aangenomen werd dat deze opgehouden was met bestaan maar hoogst waarschijnlijk nu als onderdeel van de CIA verder gaat.(dit was de Safari club).
   In het boek van Janneke Monshouwer (ander nieuws) kan je hier in hoofdstuk 24 meer over lezen.

  6. AN ARGIE ook ik ben van mening dat hier een grote mening achter staat .zij die dit op hun geweten hebben !! mogen ze van mij en velen denken dit met mij af voeren naar een zeer goed beveiligde gevangenis .alwaar de veiligheid van de burgers gewaarborgd is en blijft

 9. Jenne, met jouw reactie bij punt 8.6, ben ik het helemaal met je eens.
  Behalve dat het van mij een s..t reactie is en dat Syrie met Assad democratische verkiezingen zou houden. Het volk is voor hem op de vlucht.
  En ja, ons land gaat inderdaad naar de kl….n door al die landverhuizers en niet integrerende buitenlanders en vooral door de huidige regering. Dus ik ben niet stekeblind meisje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.