Advertentie

Sandy Hook rammelt, en niet zo’n beetje ook!!


De schietpartij op de Sandy Hook-basisschool ga zóveel aanleiding tot verder vragen, dat de officiële versie volledig in de schaduw is verdwenen...!
De schietpartij op de Sandy Hook-basisschool geeft inmiddels zóveel aanleiding tot ‘verder-vragen’, dat de officiële versie volledig in de schaduw is verdwenen…! Langzaam maar zeker blijkt ook deze ‘operatie’ in het grotere plaatje te passen. De bevolking van de VS dient ontwapend te worden.. Het verhaal lijkt niets te maken te hebben met ‘onschuldige slachtoffers’ van het ‘krankzinnige wapenbezit’ in de VS..

x

Sandy Hook rammelt, en niet zo’n beetje ook!!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Robbie Parker Sandy Hook
De vader van één van de kinderen die omgekomen zijn (zouden zijn?) bij de schietpartij in de Sandy Hook-basisschool. Robbie Parker is zijn naam en fake-tears zijn zijn faam.. (Klik op foto voor filmpje)

We schreven eerder 3 artikelen hier op de site (zie onder dit artikel bij ‘gerelateerde artikelen’) over de moordpartij op de Sandy Hook-basisschool in de VS op 14 december 2012 (VS-datumnotatie: 14.12.14). Het verhaal klopt aan alle kanten niet, en daarvoor hoef je geen raketgeleerde te zijn. Maar wat is het dan wel? Een nieuwe valse-vlag-operatie, om diep in de angst van een bevolking te poeren en deze te stimuleren, zódanig dat mensen murw gemaakt worden..? De bevolking zodanig manipuleren, dat ze bereid is, haar diepste grondrecht af te staan..? Namelijk het recht om wapens te dragen, één van die basisgrondrechten.

Zonder hier over de  voor- en nadelen van grondwettelijk beschermd wapenbezit te spreken, speelt er in dit verhaal een totaal ander plaatje een rol. Los van het feit dat ook de uitwassen zien van het doorgeschoten wapenbezit in de VS én de macht hierin van de wapenlobby in de VS, de NRA, de ‘National Rifle Association’. (Nationale Wapen Vereniging) met haar ruim 4 miljoen leden..! Maar daar gaat het hier niet om..

sandy-hoook-actorsEr valt namelijk ook een ‘ander plaatje’ te ontwaren, achter het basisschooldrama; maar dan wordt er wel van je verwacht dat je je niet laat afleiden door de ‘hoe-het-lijkt-dat-het-is’, maar dat je deze gebeurtenissen in een grotere puzzel plaatst. Oprecht durft dóór te analyseren.
Dat plaatje waar dit SandyHook-puzzelstukje deel van uitmaakt, heeft te maken met het hoofdartikel van deze week. Over o.a. ook de aanschaf van bijna 2 Miljard (!) stuks kogels, ammunitie die ook nog eens bestaat uit o.a. verwoestende ‘holle kogels’.. Kogels voor BINNENLANDS gebruik, waarvan gezegd wordt dat het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS, het Department for Homeland Security) ze heeft aangeschaft voor ’trainingsdoeleinden’..!

We raden je aan, ook dit hele verhaal (hoofdartikel) te lezen, vóórdat je het onderstaande filmpje bekijkt over de bizarre ongerijmdheden rondom het ‘drama’ van de Sandy Hook-basisschool, dan zal je ook met andere ogen naar dit filmpje kijken. Het lijkt een monsterlijk complot, en dat is het voor velen ook. Voor anderen is het kennelijk ‘een slimme manier’ om de macht naar zich toe te trekken, burgers te onderdrukken en te ontkrachten, om hen uiteindelijk van een burgermaatschappij naar een burgerslavernij te leiden.. Hier is het filmpje, we zijn benieuwd naar je reacties! Deel en spreek erover, zwijgen maakt deze zaak alleen maar heftiger.

x

7 gedachten over “Sandy Hook rammelt, en niet zo’n beetje ook!!

 1. Soms baal ik ervan dat in dit soort ellende wetende dat ik het zelf opzoek .,

  In alle gevallen is het heel erg ., als het waar zou zijn dat een kind met asperger door zou draaien onder ivloed van medicijnen.,

  In het geval om angst aan te jagen ., en zo te domineren inderdaad kan ik me voorstellen .,

  Maar in het allerergste geval ., ( in m,n verbeelding ) is dat het ook nog eens de bedoeling is dat dit allemaal op deze manier naar buiten word gebracht ., en waarom ??

  Het is overal wel macht heers ., en verdeel geweest ., maar als dit in dit geval zo is vind ik dit zo verschrikkelijk naar omdat er gevoelsmatig heersers zijn die precies weten hoe we bespeeld kunnen worden .,

  1. Daarom neem ik dit soort dingen waar en stop ze dan bij de rest van de rotzooi op deze wereld. Het is te slecht om er verder nog over na te willen denken.
   Het probleem is namelijk dat wij niet weten wie zwart en wie wit speelt.
   Ik hoef het ook niet te weten. Ik weet dat het niet klopt en dat alle vergelijkbare situaties onder dezelfde verdenking vallen.
   Niet meegaan in de verhalen van de media dus. Enkel aanhoren of lezen.
   Jerrie, je hoeft niet te balen omdat je het zelf opzoekt. Je zou vast meer balen als je nog steeds een “ontkenner” was die liever zijn kop in het zand stopt. Het vraagt tenslotte moed om te willen kijken en zoeken naar het waarheidsgehalte van gebeurtenissen die je hart raken.

 2. Wie jaagt hier angst aan? Complotdenkers en fantasten zoals in de artikelen over vaccinatie en de Sandy Hook School? Zelfs de wapenlobby heeft deze site onder haar invloed gekregen.

 3. de VS wil een burger-oorlog en daarom willen ze de wapens voor de burgers verbieden zodat de burger geen wapens kunnen gbruiken het is allemaal gepland door “The new world order”niemand ziet het wat er precies aan de hand is mensen moeten maar eens naar informatie gaan zoeken op internet mijn partner en ik zijn al jaren aan het volgen wat er gebeuren gaat en het komt allemaal uit wat we jaren geleden hebben gelezen het is schandalig.
  we denken dat veel mensen hun kop in het zand steken wij willen wakker blijven!

  1. lekker jaren onderduiken met je paaaardnerd en ik dan weet je zekert dat er niks nada veraaaaandert

 4. Mensen die twijfelen aan het door en door slechte van wat er geworden is van de Verenigde Staten!

  Lees ” the veteran today.com ” op Google, en het interessante artikel over de vermoorde JFK.

 5. Wie kent niet de serie van Arendsoog ., nee het is nu geen Winnetoe ., maar we zijn bij het hoofdstuk veriezentoe aangekomen .,

  Geen zorgen het geld voor iedereen en we doen er in z,n geheel geen reet aan ., sta langzaam op ., ieder voor zich., !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.