Advertentie

Spionageprogramma volgt vaccinatie-discussies..!


bill-gates-vaccine-kids

De miljardenwinsten die ‘Big Pharma’ maakt, worden door deze bedrijven -zoals ze zelf altijd zeggen- aangewend voor Research & Development.. Onderzoek en ontwikkeling.. Maar als je het onderstaande artikel leest, blijkt dat de heren pillendraaiers, niet alleen hun centjes stoppen in het vinden van nieuwe medicijnen, voor veelal ziekten die niet bestaan, of volledig andere oorzaken hebben. Het blijkt namelijk ook dat deze farmaceuten, die jaarlijks miljarden en miljarden winst maken, nu hun geld gaan stoppen in een spionagesysteem, dat in staat is het wereldwijde internet af te schuimen om negatieve berichtgeving over vaccinaties te monitoren..

Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Veelzeggend?
Het geeft te denken dat de Pharmaceuten geen aansprakelijkheid voor hun eigen producten willen aanvaarden. Is dat niet veelzeggend? Ongeveer dezelfde strapatzen als Monsanto uithaalt met het niet willen labelen van voedsel dat GMO-onderdelen bevat…

En een van de belangrijkste financiers en intiatiefnemers van buiten het pharma-circuit is Bill Gates. Hij is het kennelijk ook zat niet serieus genomen te worden in zijn strijd tegen ‘al die besmettelijke ziekten die nog steeds de wereld niet uit zijn’.. Mocht je vinden dat we overdrijven met de instelling van Bill Gates, dan raden we je aan even naar deze artikelen hier op de site te kijken, HIER en HIER. Dan zul je de ware Bill Gates zien, die zo nu en dan zijn geheime agenda onthult. Bill Gates geeft namelijk toe, dat we met vaccins, de wereldbevolking kunnen laten dálen…

Het is dus niet meer de bedoeling dat je bang bent voor vaccinaties, maar wél voor de ziekten, die die vaccinaties juist de wereld uit helpen.. Zoiets moet de redenatie geweest zijn, die achter deze besluitvorming schuil gaat. Angst is goed, maar dan voor énge ziektes, zoals mazelen, waarbij je een hele populatie een wazig goed inent om een paar honderd gevallen van ziekte probeert te voorkomen.
Lees dit bericht en pas op je tellen voor alle negatieve berichten die ook jij zou kunnen publiceren over Big Pharma en vaccinaties.. Of dat nou op Facebook, via jouw eigen blog, via Twitter of wellicht gewoon via een schoolopstel is.. En wij hopen dat dit bericht jou bereikt vóórdat het in dit nieuwe vaccinatie-afkraak-opsporingssysteem terecht is gekomen. En wellicht is een volgende variant óók nog mogelijk.. Een vaccin tégen de vaccinatie-weerstand.. Vaccinatie-weerstand-verlagend dus..

x

* * *

x

Monitor-systeem om wereldwijd valse social media-claims rondom vaccinaties te onderscheppen

2013 © WantToKnow.nl

x

Met het gemak waarmee kinderen de vaccinaties krijgen toegediend, zou in ieder geval ook een omvangrijk programma klaar moeten staan voor ontstoringen en het registreren van bijwerkingen. Het beeld van vaccinaties als 'heilige koe' lijkt in ieder geval voorbij.
Met het gemak waarmee kinderen de vaccinaties krijgen toegediend, zou in ieder geval ook een omvangrijk programma klaar moeten staan voor ontstoringen en het registreren van bijwerkingen. Het beeld van vaccinaties als ‘heilige koe’ lijkt in ieder geval voorbij. Waarom dan een ‘opsporingssysteem’ om ‘negatieve berichtgeving rondom vaccins’ ontwikkelen..?

Valse en onwetenschappelijke claims over de gevaren van vaccins, kunnen nu worden opgespoord op het moment dat ze verschijnen op het internet, via de social media en alternatieve nieuwssites over de hele wereld. Het blijkt dat Britse en Amerikaanse wetenschappers en gecomputeriseerd monitorsysteem hebben ontwikkeld, dat experts in staat stelt om heel snel ‘regelrechte leugens’, geruchten, verkeerde informatie en legitieme ongerustheid bij burgers te detecteren. En dan gaat het met name over al deze informatie op het internet dat over vaccinaties verschijnt. Het gaat daarbij om een monitor die 144 landen in de gaten houdt, inclusief Australië.

“De recente mazelenuitbraak in het Verenigd Koninkrijk, die is voortgekomen uit het feit dat kinderen niet gevaccineerd waren, als gevolg van angsten die bij het publiek leefden door onjuist onderzoek, zo’n 10 jaar geleden, is één voorbeeld van de consequenties van het afgenomen vertrouwen in vaccinaties bij de bevolking .”, zo laat Dr. Heidi Larson, de leider van het onderzoek weten. Zij is werkzaam op de London School of Hygiene & Tropical Medicine. “Het internet heeft ervoor gezorgd dat met een verhoogd tempo ongecontroleerde geruchten en disinformatie over vaccins, op wereldschaal worden verspreid, die op een serieuze manier het publieke vertrouwen in vaccinaties ondermijnen. En dat leidt weer tot veel lagere vaccinatie-graad, met als gevolg het opleven van besmettelijke ziekten”.

Volgens Dr. Larson is de nieuwe computerapplicatie (software) gekoppeld aan de capaciteit vanhet bestaande ‘HealthMapan’, een online bewakingssysteem, dat op een uiterst snelle manier de eerste tekenen van de uitbraak van besmettelijke ziekten kan signaleren. Dit gebeurt op basis van de electronische gegevens van bronnen in 144 landen.

Glen Horowitz is één van de vele wetenschappers, die zich hebben toegelegd op het bestuderen van de negatieve invloeden van vaccinaties op het menselijk lichaam. (klik voor site)
Glen Horowitz is één van de vele wetenschappers, die zich hebben toegelegd op het bestuderen van de negatieve invloeden van vaccinaties op het menselijk lichaam. (klik voor site)

Tussen mei 2011 en april 2012, werden 10380 rapporten rondom vaccinaties geïdentificeerd door dit systeem, en tevens gecategoriseerd. Ongeveer 70% van die berichten was ‘positief’ of ‘neutraal’ over vaccinaties, terwijl zo’n 30% ‘negatief’ werd bestempeld door het systeem.

De onderzoekers bleken ook in staat een systeem te ontwikkelen dat het soort van verontrusting kan signaleren in de social media én in staat is prioriteiten te stellen in de rapportage ervan, gebaseerd op het potentieel van die berichten om de vaccinatiegraad te beïnvloeden.. Van de 30% als ‘negatief’ bestempelde berichten, werd de helft hiervan geassocieerd met de impact van vaccinaties op de menselijke gezondheid en de impact op het geloof van mensen, of die nu worden geassocieerd met hun religie of hun ideeën rondom de veronderstelde gevaren van vaccinaties.

Dr. Larson hierover: “Het actueel volgen én analyseren van de bezorgdheid rondom vaccinaties, kan overheden en volksgezondheidsambtenaren helpen om nationaal of internationaal te beslissen waar ze hun attentie aan moeten geven en/of middelen in moeten zetten, wanneer verontrusting onder de bevolking optreedt. Of wanneer specifieke vaccinaties een meer aangepaste promotie-strategie nodig hebben.”

Volgens haar zou dit systeem er ook voor kunnen zorgen dat wetenschappers een signaal krijgen om zich direct te mengen in het publieke debat omtrent vaccinaties… Dáár waar in het verleden deze wetenschappers vaak té laat kwamen met het aanbieden van hun expertise..

x

* * *

12 gedachten over “Spionageprogramma volgt vaccinatie-discussies..!

 1. Bill Gates is voorstander van depopulatie. Dat is geen nieuws.
  Niet vaccineren zou betekenen dat er weer ziektes uitbreken die slachtoffers, mogelijk doden, zullen eisen. Precies wat Bill wil !! Of toch niet??

  Kan het zijn, dat Bill bang is dat ons lichaam zelf anti-stoffen gaat aanmaken waardoor we alleen maar gezonder worden??
  Mij is duidelijk dat de farmaceutische, evenals de voedsel,- industrie helemaal niet wil dat wij gezond zijn; dan valt er nl. niets aan ons te verdienen.

  Ik ben opgehouden met mezelf af te vragen hoe het komt dat al mijn websites over dit soort onderwerpen verdwenen van het web.

  1. Ze kunnen dingen deleten,verwijderen, maar onze ziel kunnen ze nooit deleten! ze hebben al verloren.
   Karma is gonna be a real big bitch for them all!

 2. ik ben het niet eens met het feit dat men stelt dat als men zich niet laat vaccineren andere ziekten uitbreken, zeg nu eens eerlijk wie heeft al die virussen in zen labo’s wereld wijd, big pharma…..juist……wie heeft belang in de vaccinaties……..big Pharma…..gaat er geen lichtje branden??…..als wij ons niet laten vaccineren laten ze gewoon andere virussen op ons los, met andere woorden we worden gechanteert doot Bill Bilderberg Gates en ze trawanten!!!

 3. Mazelen kréég je vroeger toch gewoon!?Met levenslange immuniteit daarna.
  Men doet net of e.e.a.levensgevaarlijk is…Bangmakerij,bah!
  Bestaat er ook een onderzoek naar angst bij mensen en de gevolgen daarvan voor het immuunsysteem?

  1. De angst is het instrument geworden om de mensen te manipuleren zodat degene achter de schermen hun kwalijke plan verder kunnen ontwikkelen he……

 4. Altijd Wat (uitzending 2 juli ’13) onderwerp: gezondheidszorg, zorgverzekering en big pharma.
  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1353862 (start ~2.48min; duur ~36min.)
  TedX talk van genoemde Goldacre:
  http://www.ted.com/talks/ben_goldacre_what_doctors_don_t_know_about_the_drugs_they_prescribe.html (13min.)
  (Als een nieuw geneesmiddel wordt getest, zouden de resultaten voor de rest van de medische wereld moeten worden gepubliceerd. Maar vaak worden negatieve of voorlopige resultaten niet gepubliceerd waardoor dokters in het ongewisse blijven. In deze gepassioneerde talk legt Ben Goldacre uit waarom deze ongepubliceerde negatieve data zo buitengewoon misleidend en gevaarlijk zijn. )

  1. laten deze nieuwe vacsins eerst eens op zich? zelf uit proberen en dan pas op de wereld bevolking dan doen ze het goed want als hun wat overkomt dan hebben wij?? er geen last meer van want dan kunnen zij het ons niet?? meer geven !

 5. Zoals de meesten wel weten worden we in de westerse wereld overheerst door een drietal machten. Zo heb je Big Pharma, Agri en Finance.
  Deze machtspijlers bestaan weer uit bedrijven en coorporaties welke uiteindelijk weer gerund worden door de allerrijksten.
  Op de achtergrond zijn er krachten die het hele zooitje aansturen(Illuminati).

  Als we nou Bill Gates in dit plaatje invoegen dan blijkt dat dit een erg naar mannetje is die waarschijnlijk als taak heeft gekregen het grote plan uit te voeren. Een aantal zaken waarbij zeker een belletje moet gaan rinkelen:
  – Windows.
  – Het opvoeren van het vaccinatiebeleid in 3e wereld.
  – Grootaandeelhouder Monsanto.
  – Het bouwen van een kluis/databank voor plantenzaden op een eiland nabij Noorwegen.

 6. Klinkt als een heel handige software: iets dat “Valse en onwetenschappelijke claims over de gevaren van vaccins” kan detecteren. Dan zouden er heel wat minder welles-nietes discussies en onterechte bangmakerij zijn op allerlei sociale media! Wqant zo kun je eenvoudig nagaan wat de valse en de goed onderbouwde beweringen zijn.

 7. Universitaire orde spreekt niet voor de Wetenschap

  Waar de Universitaire orde functioneert onder de invloedssfeer
  van een financieel economische doctrine en in-formatie
  compartimentaliseren

  DAAR SPREEKT WETENSCHAP VOOR ZICH ZELF

 8. weet je het moet zo zijn als in de natuur als een moederdier merkt dat een jong ziek ??? is !! dan axsepteerd ze haar jong niet en laat ze het sterven want dit diertje zal als het wel opgroeid zelf geen gezond dier meer op de wereld kunnen brengen en zal er veel jonge dieren zijn die natuur ongezond zullen blijven .zo sal het ook met de mensheid zo moeten zijn gewoon een natuurlijke selectie zoals die past op de mensheid ! zo zei het zonder de fharma chemie .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.