Advertentie

De mythes en leugens bij vaccinatie-onderzoek


2-humphries1Wie is dr. Suzanne Humphries? Ze werd opgeleid tot arts, via een conventionele medische opleiding, waarbij ze zich specialiseerde als internist en nefrologist (nierspecialist). Ze had een praktijk van 1989 tot 2011. Nadat ze met eigen ogen de schade had gezien bij haar eigen patiënten, die toegebracht was door vaccins én schade die ook nog eens VOLLEDIG werd genegeerd door haar collega-artsen en de leiding van het ziekenhuis, waar ze werkte, besloot ze haar eigen onderzoek te gaan opzetten naar vaccins, vaccinaties en de schade die vaccins en vaccinaties kunnen toebrenge.

Het bleek dat de artsen die haar informatie eerst hadden genegeerd, nu als opponenten tegen haar opstonden..! Haar onderzoek werd belachelijk gemaakt en de ervaringen van Dr. Humphries’ werden afgedaan als ‘bijzaak’. Maar deze beweging was preciés wat ze nodig had om dóór te gaan; het toonde de essentie van haar onderzoek aan en de reden dat deze informatie naar de openbaarheid moest worden gebracht, met de vraag: ‘Waarom is deze indringende informatie niet algemeen bekend?’ Over haar ervaringen schreef ze ook het boek: ‘Dissolving Illusions: Disease, Vaccines and the Forgotten History’, of vertaald: ‘Vervagende illusies: ziekte, vaccins en de vergeten historie’..

 x

x

Dr. Suzanne Humphries op de ‘Vaccinatie Wereld Top’:

x

‘De mythen en leugens achter vaccinatieonderzoek’..!

2015 © Natural News (bron) – © vertaling: dr. Hagen Jonker

x

Wanneer je niet in de gelegenheid was, de allereerste ‘Vaccinatie Wereld Top’ (Vaccine World Summit) te bezoeken, is hier informatie die dokter Suzanen Humphries als spreker  op dit congres vrij gaf. Deze bijeenkomst was een virale, online gebeurtenis en werd mogelijk gemaakt door gastheer Jonathan Landsman van Natural Health 365. Deelname geeft ook gratis toegang tot een scholingsprogramma dat lezingen aanbiedt van verschillende deskundigen die belangrijke kennis omtrent ziekten en vaccins met elkaar delen.

horowitz vaccines safe effectiveWanneer je werkzaam bent in de gezondheidszorg en je kennis over infectieziekten wilt verbeteren, dan is deze info van belang voor je. Wanneer je een bezorgde ouder bent die wilt weten hoe je jezelf en je familie het beste tegen ziekten kunt beschermen dan is deze info ook essentieel voor jou!  De informatie die op deze top gegeven werd, gaat verder dan de algemene, vaak op angst gestoelde misinformatie, die gegeven wordt door de mainstream media. In plaats daarvan geeft deze info je een dieper begrip van wat vaccins werkelijk zijn en wat zij met ons lichaam doen.

De toekomst van de immuniteit is patiënten te scholen en ze te leren dat goede bacteriën in harmonie leven met het menselijk lichaam en in de menselijke darm. Deze micro-organismen helpen bij de vertering van voedsel, stimuleren de immuunreactie over de hele linie, en beschermen het bloed en de organen tegen andere giftige stoffen.

Helaas veroorzaakt het wijdverspreide gebruik van antibiotica en chemische bestrijdingsmiddelen zoals glyfosaat,  dat door bedrijven als Monsanto wordt gebruikt bij hun ‘heilige koe’, de genetisch gemodificeerde gewassen en -zaden, een beschadiging van de goede micro-organismen in de menselijke darm..! Meer gebruik van voeding, die rijk is aan probiotica, kan het lichaam sterker maken, waardoor men voor veel ziekten niet meer bang hoeft te zijn. In die zin is ELK menselijk lichaam een wonder: we hebben een ongeëvenaard afweer-/immuunsysteem en, voor het geval er tóch iets mis mocht gaan, is daar ons onvolprezen zelfgenezend vermogen..!

Al heel lang hebben artsen en specialisten hun twijfels bij vaccinaties. Zoals de quote van Dr. Boyd Haley hier ook aangeeft. Twijfels die steeds vaker volkomen terecht blijken te zijn.. !
Al heel lang hebben artsen en specialisten hun twijfels bij vaccinaties. Zoals de quote van Dr. Boyd Haley hier ook aangeeft. Twijfels die steeds vaker volkomen terecht blijken te zijn.. !

Je hoeft niet te vertrouwen op injecties van de farmaceutische industrie met virussen, dierlijke bestanddelen en gesteriliseerde chemische middelen met conserveringsmiddelen en metalen als toevoegingen. Naast de veronderstelde stimulering van het immuunsysteem door vaccins, belasten deze vaccins het zenuwstelsel iedere keer dat zij worden ingespoten. Stel je voor: dergelijke ‘paardemiddelen’ bij pasgeborenen, van wie het immuunsysteem nog niet eens is volgroeid..

Prijs je lichaam..!
Het lichaam weet mogelijk en zeer waarschijnlijk niet, hoe het moet reageren op de plotselinge injectie in spierweefsel, van vreemd dierlijk materiaal en zware metalen. Deze belasting kan simpelweg waarneembaar worden in het zenuwstelsel, kán minimaal zijn, maar.. Vaccins kunnen mensen voor hun hele leven beschadigen. Insulten kunnen voorkomen evenals hoge koorts. Leer en gedragproblemen zijn ook waargenomen.

Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna was uitgeroeid op natuurlijke wijze, door gezonde voeding (vitamines), betere hygiëne, kleding en behuizing, voordat er zogenaamd via vaccinaties een einde kwam aan de 'opmars' van de mazelen..!! Tja, als je het laatste deel van de grafiek laat zien, zou je denken dat de vaccinaties hun doel bereikt hebben..
Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna waren uitgeroeid op natuurlijke wijze, door gezonde voeding (vitamines), betere hygiëne, kleding en behuizing, voordat er zogenaamd via vaccinaties een einde kwam aan de ‘opmars’ van de mazelen..!! Tja, als je het laatste deel van de grafiek laat zien (pijl), zou je denken dat we het aan vaccinaties te danken hebben, dat dit doel bereikt is..!

Sommige kinderen kunnen getroffen worden door verlammingen, zoals te zien is in dit geval dat is bevestigd door het Nationale Vaccinatieschade Compensatie Programma (HIER) Hier wordt het verhaal beschreven van het kleine meisje Angelica Black en haar familie. Zij ontvingen 2 miljoen dollar, vanwege zeer ernstige lichamelijk schade veroorzaakt door het kinkhoest vaccin (dit verhaal werd recent beschreven ook HIER op de site).

gates vaccinatie uitspraak
Weinig mensen weten, dat BIll Gates wel degelijk ooit deze woorden heeft gesproken en dat hij FEITELIJK vaccins in wil zetten als middel om de mensheid binnen de perken te houden. Binnen de grenzen die deze biljonairs en super-rijken kennelijk voor ogen hebben.. Het is de graad van intelligentie die Gates kennelijk tentoon spreidt, dat hij zich op deze wijze verspreekt..

Tegenwoordig speelt Dr. Humphries een leidende rol bij het onderzoek naar vaccins, waarbij zij de mythen en leugens laat zien die ons voorgeschoteld worden door de mainstream media en de medische wereld. Bijvoorbeeld dat de mainstream media herhaaldelijk claimden dat de recente mazelen uitbraak in Disneyland in Californië veroorzaakt werd door ongevaccineerde kinderen.

Dit is een regelrechte leugen! Humphries maakt korte metten met het idee van wilde virussen als de oorzaak van de epidemie en verklaart de verspreiding van virussen doordat levende vaccins de ziekte overbrengen naar de meest kwetsbaren in onze maatschappij.

Zoals gezegd: nu zij deze waarheid naar buiten brengt ontmoet zij heftige weerstand bij collega’s in de medische wereld. Dit motiveert haar alleen maar om nog harder te werken aan het bekend maken van belangrijke gegevens over vaccins, om de gezondheid van de mensen te verbeteren.

Dr. Humphries: ‘Er is nooit een veilig vaccin geweest, en er zal er ook nooit een komen’..!
Terwijl de wereld continue wordt gebombardeerd werkelijk met het idee dat vaccins volledig veilig zijn, en dat niemand er feitelijk buiten kan, is dit eigenlijk massa-marketing op z’n best..! En natuurlijk is het altijd goed om onderzoek te doen en alles na te pluizen, wanneer je dit soort zaken maar blind gelooft. In dat kader is het fijn om te weten, dat artsen die jaren aan onderzoek hebben besteed aan vaccins en vaccinaties, langzamerhand hun professionele meningen gaan delen.

vaccin scheurbuik kindermishandelingNatuurlijk zijn er artsen die vaccinaties vertrouwen en de vaccinatie-gedachte steunen. Maar bedenk dat de argumenten van de mensen die vaccinaties en vaccins NIET vertrouwen en veilig achten, MINSTENS zo valide zijn..! De argumenten dienen niet te worden Dr. Humphries hierover:“Het punt dat ik hierover wil maken, is dat er simpelweg geen definitief antwoord is, dat het debat rondom vaccins nog steeds door woedt, terwijl heel veel heersende gezondheidsautoriteiten doen alsof hun neus bloedt en claimen dat er volstrekt niets aan de hand is met vaccins en vaccinaties..”

Als deelnemer in het conventionele medische systeem, zag ze in die jaren (1989-2011), dat het negeren van de niet zo frisse zaken rondom vaccinaties ‘patiënten in de kou liet staan en verantwoordelijk is voor nieuwe ziekten!’ Vervolgens verliet ze haar baan, om onderzoek te gaan doen naar ‘de vele problemen die door de algemene medische theorie veroorzaakt, erover te schrijven en om een holistische medische praktijk te gaan drijven’. Als nierspecialist zegt ze hierover:

“Mensen die geïnteresseerd zijn in dit topic, doen onderzoek en vinden documenten en rapporten, die het debat volledig stil leggen.Eén van die rapporten is uitgegeven door de Amerikaanse GGD, namelijk de CDC, de ‘Centers for Disease Control’. Een organisatie met niet zo’n heel fraaie reputatie, ’to say the least’, op het gebied van het behartigen van de belangen van de Amerikaanse burgers.. In dit rapport haalt de CDC een volledig ongenuanceerde streep door de aanname, dat vaccinaties verantwoordelijk kunnen zijn voor autisme. (Titel van het rapport: ‘Increasing exposure to Antibody-Stimulating Proteins and Polysaccharides (antigenes) in Vaccines is Not Associated with Autism.”(1))

“Aan de andere kant”, zo gaat dr. Suzanne Humphries verder, “Heb ik veel rapporten en testresultaten gezien, van bijvoorbeeld peer-review studies, waarbij wel degelijk aanleiding te vinden is, voor grote onrust op dit vlak. (relatie autisme en vaccinaties). Eén van de voorbeelden dáárvan, is een studie die onlangs verscheen in het tijdschrift ‘Translational Neurodegeneration’, dat epidemiologisch bewijs leverde voor de relatie autisme-diagnoses en kwikhoudende (thimerosal als conserveermiddel) vaccins. (2) En veel meer peer-review studies, tonen aan dat thimerosal VOLLEDIG uit álle vaccins verwijderd zou moeten worden. (3)

Over de schade van vaccinaties zou niets bekend zijn.. Kijk gewoon even simpel naar dit staatje..
Over de schade van vaccinaties zou niets bekend zijn.. Kijk gewoon even simpel naar dit staatje..

Ook is het een BEWEZEN FEIT, dat de grote farma-bedrijven en de gezondheidsautoriteiten AL LANGE TIJD VOLLEDIG OP DE HOOGTE van de gevaren die voortvloeien uit het gebruik van vaccins en vaccinaties. Maar er is gekozen voor de optie om deze informatie voor het grote publiek geheim te houden, teneinde de ‘kudde-immuniteit’ te bewaken. Maar bedenk, hoe je het ook wilt verwoorden, en wat voor verhalen je er ook omheen ophangt, het is WETENSCHAPPELIJKE FRAUDE EN MANIPULATIE van wetenschappelijke data, die wereldwijd aan artsen wordt opgediend als zijnde de waarheid.” (4)

En dit zijn maar een paar van de VELE, VELE VOORBEELDEN.

De zaak is, dat we worden gebombardeerd met zware marketing-artillerie over de veiligheid en de noodzaak van vaccinaties. Terwijl het evident is, dat dit NIET HET GEVAL IS! Vraag jezelf daarom af, waaróm jij gepushed wordt om te geloven, dat vaccins volledig veilig zijn, én noodzakelijk; terwijl zó veel studies precies het TEGENDEEL bewijzen..?!

Tegelijkertijd worden deze bewijzen door vele anderen bevestigd.. Maar wat is er hier nou in vredesnaam aan de hand..? En het kán even slikken zijn, dat je soms er dus ZELF op uit moet gaan, om aan het einde van de dag de informatie zelf verzameld en onderzocht te hebben, om VOORAL ZÉLF je besluiten omtrent wel of niet vaccineren te nemen. Er gingen je al velen, velen voor, die besloten om zichzelf noch hun kinderen NIET te laten vaccineren. Dus je hoeft je geen pionier te voelen, want ook op dit terrein is veel informatie te vinden.. (klik HIER voor bijv. het boek van Door Frankema ‘VaccinVrij’)

Dr. Humphries: “Mag ik je adviseren om NIET te geloven in de farmaceutische corporaties, de commercials over de kracht van vaccins. Noch naar de billionairs als Bill Gates te luisteren. Geloof in je EIGEN ONDERZOEK, dat duidelijk aantoont dat er wel degelijk 2 kanten aan dit debat zitten. Maar persoonlijk geloof ik simpelweg dat er eigenlijk GEEN DEBAT IS.. VACCINS EN VACCINATIES ZIJN NIET VEILIG!

Het verband is duidelijk; is het wachten nu op het blootleggen van de relatie: overheid - bigpharma-money?
Het verband is duidelijk; maar is het wachten nu op het blootleggen van de relatie: overheid – bigpharma-money..?

En al je eigen onderzoek je niet volledig kan helpen, kijk dan eens heel simpel naar de geschiedenis van de vaccin-producenten. Waar komen deze jongens vandaan, wie heeft deze bedrijven opgericht. Kijk naar de aandeelhouders, wat voor belang hebben zij..? Kijk ook eens naar de bedrijven waar deze aandeelhouders nog meer hun vermogen aan te danken hebben.. Let op mijn woorden: je zult enige bijzondere correlaties vinden en verbindingen; maar dat is hier even een ander verhaal.

Gezien het continue bombardement van informatie aangereikt door de bazen van grote bedrijven en biljonairs (Bill Gates dus bijv.), dat je moet doen geloven dat vaccins veilig en betrouwbaar zijn, bedacht ik me, dat het goed zou zijn, als ik me hier even presenteer met deze informatie van een arts die in een periode van 3 jaar, intense studie heeft gedaan naar vaccins en vaccinaties. En wat ik je vertel hier, zul je niet zo snel op je televisiescherm zien..! Dank voor je aandacht..”

Heb je nog even tijd voor nóg meer zelf-onderzoek? Kijk dan eens naar deze presentatie (deel 1) van deze erudiete arts op YouTube: HIER

Bronnen:

Earthweareone.com

(1) jpeds.com/DeStefano.pdf

(2) NCBI.nlm.nih.gov/pubmed/24354891

(3) MDPI.com/1660-4601/10/8/3771

(4) Ecomed.org.uk/tomljenovic.pdf

tv.greenmedinfo.com/dr-suzanne-humphries-problems-vaccines

16 gedachten over “De mythes en leugens bij vaccinatie-onderzoek

 1. Ik wil echt iedereen die werkt aan eerlijke informatie geven over de vaccinaties, bedanken voor het delen van de info. Mijn kinderen zijn niet gevacineerd dankzij het lezen van wanttoknow.nl. Ondanks dat komt het onderwerp regelmatig ter discussie met mijn lieve ouders. Met zo een artikel praat wat makkelijker. Cijfers liegen niet! Nogmaals bedankt en keep up the good job!

  1. Hallo ea,

   wij zijn bij onze dochter gestopt met het vaccinatie programma(net voor de bmr) en onze zoon wordt helemaal niet gevacineerd. Wat ik wel problematisch vind is dat ik toch graag zou willen dat ze deze ziektes in hun kindertijd doorlopen. het zijn niet voor niks kinderziektes en het vroeg doorlopen van de ziektes zorgt dat je minder kans hebt op complicaties die deze ziektes op latere leeftijd soms welhebben. Hoe ga jij hier mee om?

 2. Bedankt voor het artikel, hier word ik blij van. Van dit soort moedige mensen moeten we het hebben. Of het nou Richard Gage is t.a.v. 911 of deze moedige arts en zo zijn er gelukkig velen en er komen er steeds meer. De waarheid komt echt naar boven. Deze arts legt haarfijn, medisch uit wat ik gevoelsmatig verwoord.

 3. Aluminium in vaccins: dr Suzanne Humphries legt hierin, duidelijk en begrijpelijk voor iedereen, uit dat bij inname van aluminium bevattend voedsel, het lichaam 0,2%-1,5% absorbeert. Gezonde nieren zullen dit vervolgens kunnen opruimen. MAAR: wanneer aluminium geïnjecteerd wordt, wordt dit door het lichaam voor 100% opgeslagen (stapelingseffect op termijn – neurotoxische aandoeningen)… De meeste RVP-vaccins bevatten aluminium hydroxide of fosfaat (0,5mg+0,32mg met DTP als uitschieter: 1,5mg). https://www.youtube.com/watch?v=LZe99K12740

 4. Vandaag zondag las ik op teletekst dat Australie de kinderbijslag wil gaan inhouden als kinderen niet ingeent worden want dan zouden ze een gevaar zijn voor andere kinderen.
  Als de vaccins hun werk doen zoals men zegt dat dat het geval is dan maakt het toch niet uit of een ander zijn kind wel of niet laat inenten?

 5. Ik denk dat je zonder te overdrijven kunt zeggen dat alle peilers van onze westerse ‘beschaving’ gebaseerd zijn op leugens. Geld, economie, wetenschap, gezondheidszorg, godsdienst, democratie, staatvorming, multi-nationals.
  Voed mensen op met deze vreemde ideeën en de meeste zijn gewoon gevangen in cognitieve dissociatie.

  Leer ze gewoon, net als in iedere gezonde dictatuur, dat de staat het altijd het beste met jou voor heeft en blijf ze voeden met entertainment wat dit bevestigd en ze eten uit je hand. Je gaat diegene die het beste met je voor heeft toch zeker niet afvallen.

  We leven in een commerciële hoax die aan elkaar hangt van drogredeneringen die we bevestigd zien, realiteit zien worden omdat we zo denken dat het zo is.

  De keerzijde dat je toe moet geven dat je vreselijk voor de gek bent gehouden en dat je daarom eigenlijk liever die illusie in stand houd dan er voor uit te komen dat je eigenlijk naar je aangereikte maatstaven, heel erg dom bent.
  Dat is de zelfbescherming van het ego. En tegelijkertijd de hoofdpeiler van de gehele uitbuiting. Het idee dat je zelfbeschikking hebt binnen het egospel.
  Want alles binnen het egospel is gebaseerd op verliezen, behalve voor diegene die het piramidespel begonnen zijn. Verdeel en heers op ieder niveau.
  Het ego is het zorgvuldig door machthebbers ontwikkelde operating systeem, om de uitbuiting gezellig en zinvol te maken. Maar ja, hebt wel steeds nieuwe zieltjes onderaan nodig, anders loopt t vast.

  Crises, nieuwe rangschikking, verse ellende en angst, wat oorlog en vooropgezet aanslagje hier en een vooropgezet aanslagje daar. En op internet leren we ze via ons gedrag in de diverse appjes hoe ze dat voor de toekomst nog beter aan kunnen pakken. Nog leuker kunnen we het niet maken, ons gemakkelijker, dat wel.

  Maar ja, erkennen dat het zo is, zou ons zo vreselijk dom maken… en dus gaan we maar rustig verder om in de illusie te blijven geloven, dat is veiliger… En volledige erkenning hiervan zou ook gewoon kunnen leiden, dat we uit de controlerende, uitbuitende en onderwerpende systemen stappen.

  Want welke mooie marketing verhalen er ook aan gehangen worden, vanuit welke peiler dan ook, het gaat er om dat je je onderwerpt. En dat dat in stand gehouden wordt. Dus je ego komt iedere keer met een zorgvuldig voorgekauwde drogredenering op de proppen om de illusie te handhaven, dat je vrij bent, dat je zelfbeschikking hebt.

  Geconditioneerd gedrag een automatische onderbewuste reactie een ingebracht programma dat zorgvuldig haar werk doet. Onderwerping, dan krijg ik daarna weer een positieve bevestiging van de baas.

  Boosheid en angst is hun voeding en liefde voed jou van binnenuit, dat is wat je werkelijk bent. En dmv de egoapp transformeren wij die vriendelijk voor onze machthebbers.

  Zorg voor jezelf, zorg voor wat dan ook, de weg en de uitkomst altijd liefde is. Al het andere is illusie, overerfde programma’s die waar zijn omdat we vanuit het programma de wereld bezien en de keuzen bepaald worden door het programma wat je draait en dus ‘werkelijkheid’ is.

  De drogredenering -dat je dom bent- komt voort uit de geleerde goed en afkeuringen van door aanvoerders gewenst gedrag. Het ego is een programma, ter onderwerping. Dus welke kant je ook op redeneert binnen het ego, het ego wint.

  Maar je kunt ook gewoon tegen dat ego zeggen dat je dat begrepen hebt. Dankjewel ego voor je brilliant onderwerpende voorstel, ik hou van jou en ik hou nog net iets meer van mij.

  Lieve mij, welke vraag zou mij een nog volledigere mij liefhebbendere mij schenken… Een nieuw nederlands peil, waarbij liefde het vertrekpunt is ipv het hoogst haalbare… hoe herinner ik ♡ij, mei, ♡ei, mej, ♡ej

 6. Dat ia toch niet zo moeilijk?
  Vroeger werden kinderen opzettelijk besmet met waterpokken mazelen kinkhoest bof enz om hun weerstand op te bouwen.
  Zet je kind bij een ziek kind en kijk eens wat er gebeurt?
  Het lichaam kan zelf wel leren zich te beschermen daar hebben we die duivels cocktails van big pharma niet voor nodig, die brutaalweg in de bloedbaan worden gespoten de meest riskante methode omdat het direkt overal in het lichaam heengevoerd wordt inclusief de hersentjes.
  Het kind is weerloos. Tegenwoordig willen ze het kind al bij de geboorte met hun duivelscocktails injecteren.
  Ieder jaar sterven er honderden mensen en kinderen aan onnodige en onwerkzame vaccinaties. Het is gewoon gelegaliseerde genocide.
  In Amerika zijn de producenten nota bene boven te wet gesteld.
  Hoeveel fysieke schade en onomkeerbare neurologische en psychische rampen veroorzaken deze vaccins niet? en maar blijven ontkennen.
  Het is voor de gewone mens bijna onmogelijk aan te tonen, dat er een rechtstreeks verband bestaat met vaccinaties.
  Zolang de geldmolen maar draait want onze gezondheid zal ze een worst wezen. Big Pharma wil ons het liefst levenslang afhankelijk maken van medicatie. Ze verzinnen en verspreiden dus de ene hoax na de andere en veroorzaken zelfs ziektes met hun Frankenstein creaties uit het reageerbuisje.

  1. B;

   mooie vertaling van je hartsgevoelens welke ik helemaal onderschrijf!

 7. Beste 13-jarige, ik kan je reactie niet meer terugvinden. Daarom plaats ik het hier.

  Beste 13 jarige,
  Maak je niet al te ongerust. Ongerust zijn en worden is een signaal aan je lichaam waardoor je juist ziek kunt worden. Wees ook niet bang. Vertrouw in je zelf en in je eigen lichaam.
  Dan heb je ook geen vaccinaties nodig. Vertrouw in jouw eigen levensplan.

  Bestudeer de vaccinmaterie net zoals anderen dit hebben gedaan hier op het forum.
  Wat weten we van het hpv vaccin:
  Het is een product met een marketing plan. Het is niets anders dan geld verdienen ten koste van gezonde mensen.
  Tevens draagt het bij aan het verminderen van de bevolking, de sterilisatie programma. Dat zijn de opgetelde feiten. Deze liegen er niet om.
  Velen zijn aan het vaccin overleden en ziek geworden. De meeste pas na de 3e vaccin.
  Het vaccin is niet onschadelijk, het doet iets met je lichaam. En het is niet goed. Momenteel merk je misschien nog niets van de negatieve effecten, echter ze zijn er wel. Dit kan zich op korte termijn manifesteren maar kan ook pas over tientallen jaren zich manifesteren. En je zult nooit de link met de vaccinaties kunnen leggen.

  Vertrouw op je innerlijke om je lichaam te laten herstellen ervan. Zelf heb ik ervaring met het ontstoren van vaccinaties.
  Als je dit meemaakt, de bewustwording hoe dit kan en waarom dit zou moeten in de 1e plaats, dan ga je daarna een proces door. Verbijstering, woede, ongeloof en uiteindelijk berusting en innerlijke vrede.

  Voor het HPV is er een marktetingplan die terug te vinden was ooit op het internet. Lees dit en oordeel dan waar het om gaat.
  Het HPV vaccin is geen garantie dat je geen HPV zult krijgen. Er zijn tallen variaties.
  Tevens is er geen wetenschappelijk verband & bewijs verkregen dat het HPV baarmoederhalskanker veroorzaakt. Praat met je gynaecoloog en die zal je het zelfde vertellen.

  Het vaccin industrie heeft een op angst gebaseerde marketingplan en dat werkt altijd. Met alle gevolgen van dien. Neem er kennis van en doe er je voordeel mee. Kennis is macht. Sterkte!

 8. Fantastische vrouw, je moet maar durven zo met je eigen leven te spelen t.o.v. de elite.

  Ze moet oppassen niet ineens een super kanker te “krijgen” zoals zovele voorgangers.

  Beval je de elite niet, dan op een of andere manier krijg je “zomaar ineens” een vreemde zware kanker van de kankerelite!!

 9. Hoe zit het met vaccinaties naar buitenland? Bv Costa Rica? Ze adviseren om je in te laten enten tegen hepatitis en DTP. Ook onzin en niet doen? Op internet lees ik veel waarschuwingen voor vaccinaties kinderen, maar niets over reizen naar buitenland.

 10. Fijn dat je voor de mensheid opkomt , ik had een vraag over de Mexicaanse griep vaccinatie ,ik denk dat mijn kleinzoon daardoor alopecia gekregen heeft , hij komt nu bij een immunoloog zijn immuunsysteem is veel te laag , ik heb er alles aan gedaan dat ze hem niet zou laten enten maar zei geloven het RIVM …mijn jongste kleinzoon is niet gevaccineerd helemaal niet …

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.