Advertentie

Drinkwaterklachten? Dan ben je een terrorist..!


De president die opstaat en de 'the war on Terrrrorrrr' wil gaan voeren. Of de Amerikaanse burgers dan wel even hun rechten in willen leveren..!!
De president die opstond voor zijn volk, om de ‘The warrr on Terrrrorrrr’ te gaan voeren. Of de Amerikaanse burgers dan wel even hun rechten in wilden leveren..!! Alles om het thuisland maar te beschermen..!

Het verhaal is duidelijk.. Terrorisme is niet het mooie land van de USA binnengebracht door Arabieren, maar bedacht om burgers te knechten en te onderdrukken. Diezelfde burgers hebben in de VS hun macht en kracht uit handen gegeven, door in de eerste plaats in te stemmen met de ‘Patriot Act’, direct ná de aanslagen van 11 september 2001. Dit ‘vaderlandslievende wet’, werd op één stem na, met algemene stemmen aangenomen door het Amerikaanse Congres. Die ene stem, van congreslid Russ Feingold, was kennelijk de meest wijze stem.. Hij vond namelijk dat je als burger NOOIT je macht uit handen mag geven, wat voor terroristen er ook bestreden dienen te worden..

Maar nu zitten de burgers van de VS met de gebakken peren en worden ze door een steeds fascistischer wordende overheid gedwongen die daden te slikken die de machthebbers voor ogen hebben.. En we kunnen je vertellen dat dat NIET in het belang is van de Amerikaanse burger, maar juist in het belang van een groep machthebbers, die dit lepe schaakspel al vele tientallen jaren speelt. Daar waar zowel de presidenten Eisenhower en Kennedy waarschuwden voor de ‘krachten-achter-de-schermen’, daar zijn deze nu voor een groot deel aan de macht.

De praktische voorbeelden duizelen dagelijks bij ons binnen, via de vele, vele nieuwsbrieven die we onder ogen krijgen. Amerika is simpelweg een fascistisch land aan het worden. We schreven daar al eerder over in een hoofdartikel dat je HIER kunt vinden. Het lezen nog steeds méér dan de moeite waard..! En dan maar over tot het laatste krankzinnige voorbeeld van deze ontwikkeling, die we feitelijke én huiveringwekkend vinden. Angst is geen goed raadgever, maar alertheid en zelfbekrachtiging zijn geen onnodige acties in dit kader..!
Het blijkt dat je in de staat Tennessee als terrorist opgepakt kunt worden, als je klaagt, onnodig klaagt (dat dan weer wel) over de kwaliteit van het drinkwater.. Hier het hele verhaal.

x

* * *

x

Drinkwaterklachten? In Tennesse ben je dan een terrorist..!

2013 WantToKnow.nl/.be

x

TDECEen directeur van de afdeling Milieu en Milieubescherming in de Amerikaanse staat Tennessee heeft een groep inwoners van het plaatsje Maury County meegedeeld, dat ongegronde klachten over de kwaliteit van het drinkwater, beschouwd kunnen worden als een ’terroristische daad’… ”Wij nemen de kwaliteit van ons drinkwater bijzonder serieus, heel érg serieus”, aldus Sherwin Smith, de onderdirecteur van ‘TDEC’s Division of Water Resources’. Het een en ander blijkt uit een audio-opname die is gemaakt door aanwezigen tijdens een hearing in het plaatsje.

“Het is dus zaak dat je zeker weet dat je een gefundeerde basis hebt, waarop je je klacht baseert, want vanuit de federale overheid gezien, kan een dergelijke klacht, wanneer er dus geen grondslag voor is, gezien worden als een terroristische daad, vanuit het Departement van Veiligheid.” Dan is er iemand vanuit het publiek in de zaal die vraagt: “Kun u dat nog een keer zeggen alstublieft?” En vervolgens gaat meneer Sherwin Smith in de herhaling van zijn woorden, dat een klacht over het drinkwater, wanneer die ongegrond zou blijken te zijn, als een daad van terrorisme kan worden gezien…! .

Opname uit de film 'Gasland'.. Het resultaat van fracking lijkt op een horror-movie..
Opname uit de film ‘Gasland’.. Het resultaat van fracking lijkt op een horror-movie..

De audio-opname werd gemaakt op 29 Mei jl. door mensen van een organisatie die door de inwoners van Maury County was gevraagd mee te helpen om de kwaliteitsklachten in het plaatsje Mount Pleasant te ondersteunen. Deze organisatie  heet ‘Statewide Organizing for Community eMpowerment’ en is gevestigd in Knoxville, en kun je betitelen als een burgerinitiatief dat andere burgers steunt.

De inwoners van het plaatsje hebben alle redenen overigens tot klagen.. Ze klagen al maanden over bijvoorbeeld kinderen die ziek worden van het drinkwater. De meeting en de hearing werden georganiseerd door Sheila Butt, Republikeins staatsvertegenwoordiger van Columbia.Haar reactie op de uitspraak van deze meneer Smith: “Ik denk dat we erg voorzichtig moeten zijn hoe we het woord ’terrorist gebruiken, evenals het woord ’terrorisme’. Ik denk dat het uit zijn context is gebruikt. Het had geen betrekking op iets wat tijdens deze meeting ter sprake kwam.“

gaslandAanwezig waren ook de lokale bewoners, de mensen dus van de TDEC en lokale ambtenaren.
Inmiddels is de TDEC (Tennesse Department of Environment and Conservation) er als de kippen bij om te verklaren dat er een onderzoek gaande is naar wat er precies gezegd is en hoe dit past in het kader van de taak van de TDEC om de waterkwaliteit te bewaken in Maury County. Meneer Sherwin Smith was echter onvindbaar voor verder commentaar op deze zaak..!  De algehele conclusie is nu, dat deze meneer Smith heeft getracht de mensen bang te maken, zodat ze geen verdere klachten in zouden dienen en mogelijke procedures op zouden starten. En dat is precies zoals het huidige ’terrorisme’ kan worden gezien.. Als bangmakerij dus.

Fracking
Overigens is opnieuw aan de order hoe destructief de exploitatie van gas is, via de zogenaamde ‘fracking’-methode. In het nabij gelegen plaatsje Murfreesboro, zo’n 60 kilometer van Maury County, wordt een gasveld via deze omstreden fracking geëxploiteerd. En al sinds de start van deze gaswinning zijn er ernstige problemen met de drinkwaterkwaliteit. We schreven hier al eerder over de enorme milieu-technische consequenties van fracking, een methode van gaswinning waarbij diep in de bodem, hele aardlagen worden gekraakt, door middel van explosieven en chemicaliën. Ondergrondse, natuurlijke watersystemen  worden hierdoor aangetast en de chemicaliën komen feitelijk direct in het drinkwater terecht. Kijk naar de hele documentaire hieronder.

Een film/documentaire, die je een duidelijk idee geeft van redenen voor de drinkwaterkwaliteitsklachten.. To say the least. Kijk ernaar, het zijn 55 minuten die je mening over ‘fracking’ zullen funderen..! Nederland straks ook in dit parket..?

x

 

* * *

5 gedachten over “Drinkwaterklachten? Dan ben je een terrorist..!

 1. Hoi,

  Had graag de film/documentaire van 55 minuten willen zien, maar er staat niks op de website. Kan je mij misschien vertellen of een link sturen waar ik deze docu alsnog kan zien, alvast bedankt.

  Mvg,
  Monica

  1. Even wachten tot deze pagina zich helemaal geladen heeft Monica. Dan is de film gewoon te zien. Anders kijk je bij VPRO Tegenlicht en zoekt op ‘Gasland’.. C’est tout!

 2. Net de docu geziem. Ik heb er echt tranen van in mijn ogen, dat er zo om wordt gegaan met de natuur en de mensen die er wonen. Te walgelijk voor woorden. They don’t care. Dit moet zeker wegblijven in Europa. The hell met schaliegas.

 3. In Amerika is de overheid vreselijk blij met het gas dat via fracking wordt gewonnen, maar er zit een addertje onder het gras en dat is niet eens de schandalige vervuiling van het drinkwater en het milieu, lees in het volgende artikel ‘SCHALIE-LACH-GAS’ http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/SchalieLachGas28April2013.htm dat ik eind april schreef, wat dr. Evert du Marchie van Voorthuysen in Het Financiële Dagblad schreef over het piramidespel dat daarbij door een bekende schofterige Amerikaanse bank wordt gespeeld!

  Het eerste deel van het artikel gaat over onze eigen PvdA dat vanuit tegenstander gluiperig voorstander is geworden van het boren naar schaliegas in Nederland. Het gaat ook over de gevestigde media (in dit geval de sukkels van het AD) die het zo weten te brengen dat er alleen voordelen zijn te behalen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.