Advertentie

’t Doel van de monomane vaccinatiedruk??


x
X

Het doel van de monomane vaccinatiedruk??

2021 © Leon de Winter 

x

Opnieuw gaan Mark Rutte en Hugo de Jonge op het virus hameren. Ze slaan daarbij hele sectoren van de economie kapot en beschadigen de geestelijke gezondheid van zowel scholieren als bewoners van zorgtehuizen – terwijl ze door het virus worden uitgelachen. Nog steeds sterven (overwegend) oudere, zieke mensen aan Covid-19, ook al zijn ze gevaccineerd. Vaccinaties bieden een hoge mate van bescherming, wat briljant is van Big Pharma. Helaas neemt de werking ervan veel sneller af dan in het voorjaar bekend was. Dus besmetten gevaccineerden elkaar en ook ongevaccineerden, en omgekeerd.

De kortdurende effectiviteit van de vaccins was een verrassing. Dat kwam niet door gebrek aan kennis maar doordat deze vaccins nog maar kort worden toegediend, er is dus te weinig ervaring mee. Het is uitzonderlijk dat vaccins zo snel zijn ontwikkeld en toegelaten; in de regel staat daar een jaar of tien voor. Dus zijn de bijwerkingen op langere termijn, inclusief die van boosters, nog niet in kaart gebracht.

Research on the go..
Die laatste onzekerheid hoort te worden betrokken bij de gedachte om ook kinderen te vaccineren. Ze kunnen besmet raken, maar het is niet ondenkbaar dat er meer kinderen sterven door bijwerkingen van het vaccin dan door het virus. We weten weinig aangezien we midden in een kolossaal experiment met de nationale gezondheid verkeren. Het is ‘research on the go’, wat mooi is als je automonteur bent (hoewel, dat kan ook behoorlijk link zijn), maar voor het invoeren van een vorm van gentherapie, die de meeste vaccins in essentie zijn, is dat nogal – wat zal ik zeggen? – vermetel.

“Ik een andere agenda, die alleen maar vaccins promoot? Omdat ik niet spreek over Ivermectine en HCQ en ook het gele OFFICIËLE vaccinatieboekje afkeur?”

Het argument van de bepleiters van deze methode luidt: we verkeren in een noodsituatie, en daar horen noodmaatregelen bij. Dat is zo – waarom worden dan niet alle methoden uit de kast getrokken? De aanpak blijft obsessief gericht op de vaccinatie van de totale bevolking ook al weten we nu, meer dan een half jaar na het begin daarvan, dat vaccinatie geen langdurige verlichting biedt: hoeveel boosters er nodig zijn, en hoeveel boosters een mens kan verdragen, weet niemand.

Om die inzichten te ontlopen grijpen Mark en Hugo terug op een pre-vaccinatiemiddel: de lockdowns. Het is al tijden twijfelachtig of lockdowns werken. De vergelijking tussen North en South Dakota in de VS is schokkend indicatief: twee staten met een vergelijkbare oppervlakte, klimaat, bevolkingsomvang. De twee staten passen ten aanzien van Covid-19 twee totaal afwijkende modellen toe: het noorden kent veel en het zuiden weinig beperkingen. Toch volgen het aantal besmettingen en doden identieke curves.

Alle mooie verwachtingen ten spijt stappen we in dezelfde lockdownshit als vóór het toedienen van de vaccins. Maar de autoriteiten verdommen het om iets anders te proberen. Was het verstandig niet in te zetten op een geleidelijke groepsimmuniteit onder gezonde zestigminners? We weten het niet. Wel werd het evangelie van het vaccin gepredikt – en dat blijkt een valse verlosser te zijn.

Patiënten met migratieachtergrond
Er is nog iets anders gaande: hier en daar mompelen zorgmedewerkers dat een onevenredig groot aantal patiënten met een migratieachtergrond op de IC’s belandt. Ik heb het RIVM naar de etnische achtergrond van opgenomen Covid-patiënten gevraagd, en mij werd verteld dat dat niet werd bijgehouden. Toch kan ik me niet aan de indruk onttrekken, dat de autoriteiten behoorlijk goed weten welke groepen, migratie of niet, een grote kans maken op een IC te belanden, maar het is politiek incorrect daarnaar te handelen.

Dus wordt de hele bevolking aan beperkingen onderworpen, in plaats van specifieke risicogroepen. Ik hoor zelf bij zo’n risicogroep. Ik herhaal sinds maart vorig jaar de oproep van Amerikaanse specialisten die om ‘focused protection’ smeken, ofwel om het gerichte beschermen van risicogroepen en het ongelocked laten van de rest van de gezonde bevolking – zie Zweden, dat duidelijk maakt dat beperkte maatregelen niet of nauwelijks meer zieken of doden veroorzaken dan de relatief zware die wij kennen.

Medicijnen
Het is van de gekke dat we niet alle kasten en laden opentrekken op zoek naar bestaande medicijnen die helpen infecties te voorkomen of te onderdrukken. Ik lees nu over het antidepressivum Fluvoxamine, dat antivirale eigenschappen blijkt te hebben. Er bestaat inmiddels een reeks van medicijnen die dat heeft, maar nee, vaccins zullen en moeten de enige weg naar verlossing blijven, alternatieven (vaak beproefde, veilige middelen) worden gedemoniseerd. Nu dreigt een eindeloze cyclus van vaccinatie, lockdown, vaccinatie, lockdown, enzovoorts.

Ondertussen overwegen we een beleid dat gevaccineerden van ongevaccineerden scheidt. Dat is een misplaatste tegenstelling. Het gaat (uitzonderingen daargelaten) om het afschermen van risicogroepen van de jongere bevolking, die in hoge mate ongevoelig is voor Covid-19, maar het wel kan doorgeven. Het instellen van het zogenaamde 2G-model is onzinnig.

Ook is het van de gekke dat we het aantal ic’s niet hebben verdubbeld, het zorgpersoneel niet royaal belonen, er geen centraal Covid-ziekenhuis is opgezet – welk doel wordt gediend met die monomane nadruk op vaccinaties? Is er een agenda die wij niet kennen? Kan de overheid straks voor het klimaat lockdowns opleggen?

* * *

11 gedachten over “’t Doel van de monomane vaccinatiedruk??

 1. O….ja…..je kunt er donder op zeggen dat daar in dat bordeel in den haag wel weer nieuwe lorrenbakkerij wordt bedacht om de bevolking te treiteren……want over meer dan dat gaat het niet. Stress, en zeker niet aflatende stress pleegt een doorlopende aanslag op het immuunsysteem. Dat zootje gehypnotiseerd ongeregeld wat voor bestuurder wil doorgaan kan niet meer terug. Ze moeten nu wel doorgaan met derlui vuiligheid. Hoe meer zieken, hoe meer vreugd. Zieke en depressieve mensen gooien vanzelf wel ergens de handdoek in de ring. Heb je daar tenminste geen last van.
  Godnogtoe, wat een troep.
  Toch gaat dit geen stand houden. Ze kunnen doorgaan met chemische vuiligheid de zon te verduisteren…met die massahypnose middels die tv de bevolking te manipuleren in angst en stress……het is heel simpel tegen de orde der dingen. Die orde der dingen die het energetisch veld heeft gecreëerd waar deze hele schepping op drijft. We noemden dat het goddelijk scheppingsverhaal.
  De absolute onwetendheid van dat soort dat dit wenst te ontkennen is de basis van hun eigen ondergang.
  Je oogst wat je zaait….en wat zijn ze daar bang voor.
  Er komt een eind aan deze smerigheid, en ze weten het

 2. De Man wiens familie ontzettend veel geld verdiende door o.a. slaven in te zetten tijdens de nazitijd zegt, “ve hef a zmal window ov oppertuniti vor an sjeenz”. Dat betekend dat de tijd die er effectief is voor Schwab om de zieke ideeën die door de vernederlandse MP worden geprezen helemaal kunnen worden uitgevoerd, beperkt zijn. Dat komt m.i. enerzijds door het feit dat ‘mensen wakker worden’ , alhoewel nog veel te weinig maar anderzijds doordat veel van wordt genoemd wordt in kringen van de schetenwappers, ‘junkdna’ helemaal geen junk is maar latent aanwezige zich nu activerend DNA wat deel gaat uitmaken van het veel grotere ontwaken.!!! Als dat zo is, en dat geloof ik, dan vliegen miljoenen zielen zoals zwermende bijen uit, buiten het bereik van de matrix waar de archontische machten nu hun bestaan aan ontlenen.
  Eenmaal geprikt, is gevangen. Het DNA innovatieproces is dan gestopt en een bepaalde groep slaven, zeker gesteld voor ..hun toekomst. En die toekomst laat zich raden. Daar moet de frikandellenhapper met de schoenen in Nederland voor zorgen. De kwestie Ivermectine, HCQ en soortgelijke producten is dan ook duidelijker omdat wat deze gemeen hebben is een antiparasitaire eigenschap. EN DAT MAG NIET! Omdat een onstoffelijke archontische kracht zich dan aan een stoffelijk element kan binden als deze als zodanig bruikbaar is. Bijv. een worm, schimmel of teek en ieder ander denkbaar wezen met dezelfde bestaansmethode. Daar maakt bijv. Ivermectine een eind aan dus, MAG DAT NIET. Dan werkt de prik als een elektronische enkelband en kan selectief door het 5G systeem bediend worden en op groepen en personen gericht worden voor diverse doelen. De persoonlijke toegangscode hebben ze al middels de hielprik dus de rest is simpele techniek.
  We gaan meemaken dat niet hele massa’s afsterven maar gefaseerd anders zou het teveel opvallen. Alle maatregelen hebben niets met volksgezondheid te maken maar alles met controle en dus slavernij en het uitdunnen van de wereldbevolking.
  Ja, EN ZIJ MAAR DENKEN DAT WE DAT NIET IN GATEN HEBBEN?

  1. De archontische krachten waar ik het over had in de vorige bijdrage, hebben dus de wereld van de parasieten gekaapt om zich te kunnen manifesteren. Vandaar dat iets als ivermectine niet gewenst is. Bovendien speelt er nog de evolutionaire sprong die evenwijdig loopt aan het overgaan naar het Aquariustijdperk. Uit onderzoek weet ik dat in aanloop naar 2012 de fotonengordel zoals deze dikke golf lichtdeeltjes van uiteenlopende aard, is toegenomen. Deze raakt in deze jaren aan een maximum en is er mede oorzaak van dat het menselijk DNA verder geactiveerd raakt van 2 naar 12 strengen. Dit hoort bij de evolutionaire status van het komen tijdperk. (kali satta) In deze komende periode krijgt de mens weer de beschikking over een volledig pakket dna-vermogens en kan zich ontdoen van veel ongemakken en onhebbelijkheden die nu het leven op deze planeet zo uit haar balans halen. Door een injectie te laten zetten gaat er een streep door de rekening qua ontwikkelen naar volledig functionerende aanwezige hoeveelheid dnastrengen. En zo houdt de luciferiaanse macht haar massa slaven en batterijen. Binnen de matrix zo je wil.
   Een belangrijke hoeveelheid mensen zullen worden geofferd want het oude vlees moet eerst op en de bruikbare restanten ondergaan een transhumane verandering naar absolute slavernij. Het spreekt vanzelf dat een overgang naar een nieuwe wereld binnen handbereik komt te liggen maar er alles aan gedaan zal worden de groep slaven en ‘offerdieren’ zo groot mogelijk te maken. Mijn schets laat ook de beloning zien welke aan de andere kant van de gebeurtenissen ligt en ik acht het niet onmogelijk dat er sprake is van een moratorium op het doden van dieren omdat dit niet kan bestaan in een veranderde wereld. Dit moratorium zou gaan plaatsvinden in 2023.

  1. ikzie 3.
   De verwijzing die je geeft zou eigenlijk aan iedereen moeten worden getoond vooral op scholen.Zij die nog steeds trouw blijven geloven dat overheden er voor de burgers zijn die alleen maar goed doen voor de burgers liggen kennelijk in een diepe coma en daarmee zijn zij een gevaar voor iedereen zijn/haar vrijheid.
   Er is nog meer want we hebben corona maatregelen waar we ons aan dienen te houden en anders krijg je een BOA,handhaver of politie op je dak die wel even een boete zal uitdelen.
   Burgemeesters sluiten (voornamelijk) MKB bedrijven wanneer ze niet genoeg hun best doen om die telefoons te controleren of op andere wijze protesteren omdat ze alleen maar hun zaak willen behouden.Ik vraag me wel eens af waar het denkvermogen van BOA’s,handhavers en politie is gebleven en waarom er nogal selectief te werk wordt gegaan.Wanneer de wet en geldende regels zouden zijn nageleefd dan was Grapperhaus nu geen minister van justitie en veiligheid geweest die nu ook nog over defensie gaat.
   Hij ging als één van de eersten in de fout op z,n huwelijk en volgens de toen geldende regels had hij een strafblad moeten krijgen maar in plaats daarvan werden de regels aangepast zodat hij kon blijven want hij had met een strafblad gewoon moeten aftreden.
   Zelfs nu overtreed de overheid wederom haar eigen regels (of dat nu een advies is of niet zou niet mogen uitmaken) terwijl ze aan andere overtreders van de coronamaatregelen boetes blijven uitdelen of zaken sluiten en dat is onrechtvaardig.Is het niet zo dat op TV een spotje getoond wordt waarin te zien is dat een vrouw een telefoontje pleegt en vraagt of een vriendin of familie een pak melk voor haar kan meenemen omdat iemand in haar gezin besmet is waardoor het hele gezin thuis in quarantaine blijft? Hoe kan het dan dat in opdracht van diezelfde overheid scholen open mogen blijven terwijl men weet dat er veel kinderen besmet zijn? Maken kinderen dan geen deel uit van het gezin die dus thuis zouden moeten blijven wanneer ze besmet zijn?
   Hoe durven ze anderen dan nog te bestraffen?Waar is het relativeringsvermogen van hen die dan nog bestraffen of boetes uitdelen?
   Ook de mensen tegen elkaar opzetten wat De Jonge doet is gewoon haatzaaierij en meer niet.Of je nu gevaccineerd bent of niet maakt niet uit omdat zelfs als iedereen gevaccineerd zou zijn mensen evengoed nog in het ziekenhuis terecht kunnen komen vooral wanneer ze een coronapaspoort hebben en aannemen dat ze veilig zijn terwijl ze besmettelijk kunnen zijn maar door die aanname dat ze veilig zijn laten mogelijk velen zich ook niet meer testen een niet gevaccineerde wordt wel getest omdat toegang anders geweigerd wordt dus niet vaccineren is in dit geval veiliger.Dan wordt vaak beweerd door de OMT “specialisten” en De Jonge dat mensen die gevaccineerd zijn minder ernstig ziek zouden worden maar waaruit leiden zij dat af? Door het aantal mensen op de IC of opnames in het ziekenhuis?
   Wie kan bewijzen dat mensen zonder vaccinatie of met anders niet in het ziekenhuis of op de IC waren terecht gekomen en wat is dan dat bewijs?
   Het is toch ook vreemd dat een dierenarts (Ab Osterhaus) gezien wordt als OMT specialist terwijl hij geen kennis hoeft te hebben over de werking van “het virus” op mensen tenzij hij ons als schapen of apen zie want dan zijn we wel dieren natuurlijk.Ook is het vreemd dat burgemeesters ineens advies geven wanneer ze in de veiligheidsberaad zitten,kennelijk hebben die dan ook verstand van virussen en de werking daarvan.Wanneer ik naar sommigen kijk op TV geven ze niet eens om hun eigen gezondheid want dan zouden sommigen toch wat minder zwaar moeten zijn tenzij men een ziekte heeft natuurlijk.
   Verder is het zorgelijk dat de spanningen tussen de VS,EU en NAVO oplopen en Rusland heeft al gewaarschuwd met betrekking tot de NAVO.Telkens is Poetin de schuldige maar dat via Nederland VS troepen naar het oosten gestuurd worden lijkt mij toch ook een reden te kunnen zijn dat Poetin nu aan de grens ook troepen opstelt.Bij wijze van spreken is het volgens de EU iedere keer Poetin (Rusland) wanneer er weer iets gebeurd maar welke bewijzen zijn daarvoor? Te vaak lijkt het erop dat beweringen zonder bewijs te leveren als waar worden aangenomen en dat geldt ook voor andere zaken zoals corona en dat is mogelijk gevaarlijker dan zich wel of niet te laten vaccineren lijkt mij.

 3. ikzie 4.
  https://earth-matters.nl/agenda-2030-zeventien-misleidende-doelstellingen/
  Hoe het voorgeschoteld wordt en wat ze uiteindelijk willen bereiken.
  Ook las ik dat de ECB ons geld van een nieuw uiterlijk wil gaan voorzien.
  Cash geld kan moeilijk gecontroleerd worden daarom wil men alles via de bank laten lopen zodat digitale controle mogelijk is wat nu al te zien is.Wanneer mensen naar de pinautomaat gaan en geld willen hebben dan kan in het scherm te lezen zijn dat het saldo ontoereikend is wanneer er niet genoeg op de rekening staat en krijgt men dus geen geld.Machines bepalen dus nu al hoe of wat ongeacht of u honger heeft of niet,of u verder in de problemen komt of niet wanneer u niet kunt betalen.Daarom moeten banken ten alle tijden bereikbare mensen beschikbaar houden van vlees en bloed zodat een oplossing gevonden kan worden want dat zal met machines (computers) een stuk moeilijker zijn zoniet onmogelijk.Nu zullen veel mensen denken voor mij geen probleem want ik heb geld op de rekening maar wanneer deze mensen ook nog leningen hebben zou het zomaar kunnen zijn dat ze toch in de problemen komen wanneer de bank het volledig geleende geld in één keer terug opeist vooral als het geleende bedrag hoger is dan op de rekening staat. Leest u de overeenkomst met de bank er maar op na want in de kleine lettertjes kan dit opgenomen zijn wat natuurlijk niet voor niets is gedaan.Wat de ECB nu wil is dat de opmaat naar een nieuwe digitale wereld munt? Ik vrees dat heel wat mensen die nu nog niets door hebben binnen niet al te lange tijd alles kwijt kunnen raken en in armoede zullen belanden tenzij er snel iets in positieve zin veranderd.De boeren willen ze nu toch ook al kunnen onteigenen?

 4. DEZE tekst is niet van mij, maar kreeg het per email toegestuurd . WAAROM ZE VACCINATIE NOOIT KUNNEN VERPLICHTEN AL WILLEN ZE ONS DOEN GELOVEN DAT HET VERPLICHT ZOU KUNNEN WORDEN!

  Oostenrijk….

  Waarom in de wereld begint deze verplichte vaccinatie pas op 1 februari 2022 ???

  Als deze tirannen al van plan zijn om ze uit te voeren, is er niets ter wereld dat hen ervan kan weerhouden dat morgen te doen. Niemand kon ze hoe dan ook tegenhouden. Maar waarom zo lang wachten?

  Er is maar één logische verklaring voor deze vraag. De psychologische druk op de bevolking moet in deze bijna twee en een halve maand weer enorm worden opgevoerd. Met andere woorden, de massa’s van de tot nu toe ontembare vaccinatieweigeraars zouden gedwongen moeten worden om “vrijwillig” in de naald te lopen. Maar waarom is dit “vrijwillig” zo belangrijk voor ze?

  Het antwoord is uiterst eenvoudig. Zolang een persoon iets “vrijwillig” onderneemt, draagt ​​hij er zelf de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor. In het tweede geval waarin het echt door officiële staatsdwang gebeurt, draagt ​​de persoon die het bevel heeft uitgevaardigd de wettelijke aansprakelijkheid. Juridisch gezien een ongelooflijk verschil en gezien de mogelijke op handen zijnde Neurenberg Trials 2.0, zou het levensveranderend kunnen zijn.

  De goden weten of deze verplichte vaccinatie in februari ook daadwerkelijk in Oostenrijk komt of niet. De tirannen zijn er alleen maar in geïnteresseerd om zoveel mogelijk mensen te dwingen dodelijke injecties te gebruiken zonder aansprakelijkheid.

  We zitten in het eindspel, het is gewoon een kwestie van volhouden totdat het hele gebouw van leugens instort. Wat er ongetwijfeld zal gebeuren, want de combinatie van “vaccindoorbraken” en vaccinschade kan niet langer geheim worden gehouden, zelfs de liegende en corrupte massamedia helpen niet meer. Dit wetende in het achterhoofd, hebben de criminele elites geen andere keuze dan het gaspedaal tot het uiterste in te trappen. Doorzetten en niet toegeven is nu het devies! Zij hebben bijna geen tijd meer, wij wel…

  Deel deze tekst aub overal, onwetendheid en paniek onder de bevolking zijn de machtigste wapens van de elites. Onze ruggengraat en doorzettingsvermogen zijn van ons. Als we zegevieren en niet toegeven, zal dit hele criminele systeem wereldwijd ten val komen.

  Nogmaals deze tekst is niet van mij

 5. Alleen al het feit dat de politiek praat (in Nederland) over het uitsluiten van NIET GEVACCINEERDEN en later ZELFS HET VERPLICHT WILLEN VACCINEREN geeft aan dat ze belangrijke zaken over het hoofd zien. Telkens wordt “er liggen meer NIET GEVACCINEERDEN dan GEVACCINEERDEN in de ziekenhuizen en op de IC afdelingen” erbij gehaald en dat zegt totaal niets behalve dat de vaccines slecht of nauwelijks werken want anders zouden gevaccineerden niet opgenomen hoeven te worden en mogelijk heeft een gevaccineerde de niet gevaccineerde wel besmet.Mazelen is bijna zo goed als verdwenen mogelijk door wel werkende vaccinaties en we weten nu al dat corona dat met de huidige experimentele vloeistoffen niet zal evenaren wat betekend dat corona zal blijven.
  Dat de ziekenhuizen vol stromen en ook de IC’s vol zouden kunnen geraken is dan ook niet de schuld van de niet gevaccineerden maar simpel van een slecht werkend experimentele vloeistof die zijn werking dan ook nog verliest en eigenlijk daardoor steeds meer waardeloos is.
  Wie in de motor van zijn/haar auto slechte olie gebruikt vergroot de kans dat die motor stuk gaat waardoor die auto in de garage terecht komt.
  Wie in zijn/haar lichaam een slecht werkend tot nauwelijks werkende vloeistof injecteert waarvan zelfs de eventuele schadelijke gevolgen op langere termijn niet bekend zijn vergroot eveneens de kans op “stuk” gaan en daarmee de kans op ziekenhuis/ic opname.
  Wanneer vaccines goed zouden werken zouden gevaccineerden niet opgenomen hoeven te worden waardoor de niet gevaccineerden ook geen probleem meer zijn omdat er dan ruimte zat is.Dit zou moeten betekenen dat ze nooit mogen verplichten om mensen met een niet of nauwelijks werkende vloeistof wat vaccine genoemd wordt te laten injecteren.
  Dat zou ook moeten betekenen dat ze nooit niet gevaccineerden van wat dan ook mogen uitsluiten omdat niet zij maar die slecht werkende vaccines de oorzaak zijn van volle ziekenhuizen en IC,s.

  1. Bij 7 aansluitend wil ik graag ook nog het volgende opmerken:
   De bewering dat gevaccineerden minder ziek zouden worden is een loze kreet in mijn zienswijze om dat gevaccineerde ouderen in verzorgingshuizen in grote getallen zijn overleden aan corona en mogelijk gebeurd dat nu nog steeds.Aan aannames hebben we niets
   waardoor onafhankelijk wetenschappelijk bewijs voor deze uitspraak geleverd moet worden.
   Wanneer men beweert minder ziek te worden na vaccinatie kan men nooit komen te overlijden en zou eigenlijk de coronacrisis voorbij zijn omdat men dan nog alleen maar minder ziek kan worden wat te genezen is.Kan men na vaccinatie nog wel overlijden dan is de uitspraak dat men minder ziek wordt totale onzin.Dat is zoals altijd mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.