Advertentie

Bio-genocide onder de bevolking? Heftig, want dan ben JIJ het doel!


Elke week is het voor Tessa en mij een afwegingsproces, een zoekproces om het hoofdartikel van de week te plaatsen. Deze week ben je dit hoofdartikel aan het lezen; het is er toch weer van gekomen.  ZOJUIST!  Terwijl er al 2 dagen een nieuw artikel had ‘moeten staan’. Hebben we te weinig onderwerpen? Nee! Waarom dan zo laat? Zeg het maar.. Omdat de onderstaande informatie zojuist pas binnenkwam!

Het afgelopen uur heb ik besteed aan het beluisteren van de YouTubes, die je hieronder kunt afspelen. Helaas zijn ze in het Engels, maar de intensiteit van de inhoud is ons té heftig om dit niet tóch te plaatsen. Met dank  aan Arend Zeevat voor de info!  (wie wil overigens een vertaling verzorgen van deze YouTubes?!)

De YouTubes laten je een interview met Jane Bürgermeister horen. Jane is journaliste en heeft het aangedurfd, om  processen te beginnen tegen de hoogste wereldoverheids-instanties die wij kennen.

Onder de grond, boven de grond? Zeg het maar of je het verhaal een plek wilt geven..?
Onder de grond, boven de grond? Zeg het maar óf je het verhaal een plek wilt geven en wáár..?

Elders op de site (homepage) zie je de oproep om geld voor Jane in te zamelen. Waarom? Omdat deze journaliste is ontslagen, vlak ná het indienen van haar juridische aanklachten. Toeval?  Geen inkomsten meer en ook –op termijn- geen geld meer om haar rechtszaken te voeren. Weet je niet waar we het over hebben? Tegen wie ze protesteert? Kom op, lees onze artikelen…

Maar wij vroegen ons in eerste instantie toch ook af, na speurwerk naar haar persoonlijke informatie op internet:

‘Wie is Jane Bürgermeister?’

Jane is van Ierse/Oostenrijkse komaf en heeft in het verleden artikelen voor o.a. Nature en het Britse Medical Journal geschreven. Ze WAS Europees correspondent van de Renewable Energy World website (HIER), en heeft ook op dit vlak (duurzaamheid) veel publicaties op haar naam staan. Maar ze is volledig nu bezig met het zich uitrollende drama van de griepvaccinaties. Neem een kijkje op haar huidge site, HIER. Elk moment nieuwe onthullingen, nieuws.

Jane Bürgermeister is dus een proces begonnen, op basis van  de a.s. griepvaccinaties, die naar haar idee zullen uitmonden in bioterrorisme tegen de officiële instanties, tegen de WHO (wereld gezondheidsorganisatie, de Verenigde Naties en de NAVO. Maar ook overheidsinstanties in de VS en Oostenrijk (waar ze woont) kunnen een aanklacht op hun deurmat verwachten) Kijk voor de volledigheid even op dit artikel hier op de site. HIER

Is Jane kierewiet, of is het belangrijk dat we haar onthullingen volgen? Het lijkt een thriller van Ludlum, maar we zitten er midden in. Laten we hier op WantToKnow nou eens proberen jou gewoon essentiële informatie aan te reiken over de meest waarschijnlijke essentie van de zaak. Er ligt een groot aantal puzzelstukjes al op zijn plek, waardoor een groter beeld zichtbaar is..!

Dit zijn hierbij de simpele volgordelijke stappen waar het over gaat:

 • Een club van machtige en zéér vermogende lieden hebben besloten dat de wereldpopulatie dient te worden verminderd, teruggebracht. Wat hen beweegt is een ander verhaal. Laten we het voorlopig houden op een bizarre combinatie van macht, het houden van ‘overzicht’ en het ‘redden van de wereld’. Hun wereld, of beter hun ‘wereldbeeld’. Hun beweegredenen zijn belangrijk, maar we verduidelijken nu even de zichtbare kant. Want de zichtbare kant van hun handelen is veelal  erg zichtbaar. Dat klinkt op zijn Cruijff’s, maar dat is wel de essentie. Voor mensen die wakker zijn , zijn de bewijzen voor dit fenomeen overal te vinden. (Ook hier op WantToKnow hebben wij al vele stukken geplaatst over de Bilderberggroep en de Illuminatie.)
 • Hun machtige tentakels reiken zo ver, dat zij DOORSLAGGEVENDE invloed hebben in allerlei wereldwijde organisaties, op het hoogste niveau. Onderschat niet hun triljoenen  vermogens. Want daar praten we over. Zij zijn in staat (o.a. de bankiers die de dollar in handen hebben, want zij geven de dollar uit..) om de wereld te doen schudden op haar financiële grondvesten. En dát is ook wat ze gedaan hebben de afgelopen maanden. De aanloop tot het eindspel.
 • Hun plan voor de a.s. genocide (volgens Jane Bürgermeister en vele, vele anderen. (o.a. David Icke en Marcel Messing)) bestaat eruit dat grote populaties van de wereldbevolking, d.m.v. een verontreinigd vaccin worden utigeroeid. Tja en hier haken veel mensen af. Zoiets kan niet, zoiets is écht onmogelijk.. Is dat zo? Waarom is het dan onmogelijk als je de voorbereidingen en puzzelstukjes van dit verhaal overal om je heen op hun plek ziet vallen..?
 • Zeer waarschijnlijk zal het vaccin tegen de Mexicaanse griep, waarvan inmiddels bewezen is dat het lang niet zo heftig is als ‘autoriteiten’ het doen en deden voorstellen,verontreinigd zijn met nét een andere stam van het griepvirus dan het vaccin dient te voorkomen. Maar dan wel een heel veel heftiger stam.. Heel bizar is dat de  firma die het vaccin ‘per ongeluk’ heeft verontreinigd, ook het ‘goede’ vaccin mag leveren.. Kortom, zaai verwarring en desinformatie en niemand kan meer onderscheid maken.
 • Verplichte vaccinatie is vervolgens een essentieel onderdeel van dit proces. En let op onze woorden: dit is vooralsnog de achilleshiel in het hele verhaal. Minister Klink blijft benadrukken dat vrije keuze om wel of niet te vaccineren in stand blijft. ONDANKS DE 34 MILJOEN VACCINS DIE DE BESTE MAN BESTELD HEEFT. Hou ajb dit onderdeel in de gaten. Wanneer gerespecteerd wordt dat je een vrije keuze hebt, dan zal het allemaal nog meevallen. Want kijk hiervoor in Nederland naar de afgelopen malaise van de HPV-vaccinatie-opkomsten. 40% waar hard geroepen werd, dat het wel 70% zou worden..!
 • Maar een volgende fase kan ook dan zijn: personen die weigeren mee te doen aan de ‘vaccinaties’ zullen worden geísoleerd. Dus een vrije keuze en toch slecht bezig zijn..? Als ‘verrader’ worden aangemerkt.. Slim toch? Want als jij wordt geisoleerd, dan kun je geen andere mensen aansteken en blijft de griep ‘onder controle’. Want foei, doordat jij je niet laat vaccineren, geef je ruimte aan het griepvirus om zich te heftiger te muteren, in jouw lijf. En dát wil men natuurlijk voorkomen. Want je doet de gemeenschap geen goed met niet te vaccineren, dus wordt je opgepakt. ‘In het belang van de gemeenschap’. Kortom, laat je je vaccineren, dan pas je perfect in hun straatje, en laat je je NIET vaccineren, dan hebben ze meteen de tegenstanders te pakken. En allemaal netjes via juridisch dichte procedures, bevolkingsregisters en tenaamstellingen.
 • Who Knows..?

Er zijn zo verschrikkelijk veel voortekenen voor dit proces, dat de mensen die intensief met deze materie bezig zijn, zich bijna niet kunnen voorstellen, wat hier vervolgens mogelijk is. Er zijn bewijzen voor opvangkampen door de hele VS, er zijn beelden van kunststof lijkkisten die met honderduizenden staan opgestapeld staan op afgelegen locaties. Informatie te over, die -wanneer je het durft te combineren- een totaalbeeld schetst, wat elke Holywood-rampenfilm te boven gaat.

Wat we daadwerkelijk kunnen verwachten staat in de geheime (?) plannen van deze club. Hoe groot deze club is en hoever hun tentakels reiken, dát kun je je afvragen; hoe steekt in dit opzicht het Nederlandse machtsblok in elkaar? Wat voor factor speelt het RIVM in dit bizarre spel? Of zijn de pharmaceuten-directeuren achter de schermen al in hun vuistje aan het lachen..? Wordt het eens tijd voor een klokkenluider uit déze gelederen..?

Wat kun jij doen?

Informeer jezelf en BLIJF JE INFORMEREN, DAGELIJKS. Spreek er met mensen over, op je werk, thuis, met je familie. HOE CONCREET MOET HET HELE VERHAAL WORDEN, DAT ZIJ (of JIJ?) WAKKER WORDEN? Praat er dus met mensen over, want het lijkt een droom, maar volgens ons en vele, vele anderen, komt het verhaal heftig dichtbij, ook als je wakker bent. Hoe ver moet het reiken, voordat we ‘iets’ gaan doen?

Maak geld over op de rekening van Jane Bürgermeister. Hier op de site staan alle essentiële gegevens om dat vanachter de computer waar je nu zit, TE DOEN! Klik hier voor dit artikel.

Maar zoals altijd: Oordeel zelf; het is jouw waarheid die je vorm geeft. HIER IS DE AANKLACHT VAN JANE IN PDF.

Hier zijn de 4 YouTubes. Wij wensen je wijsheid.

162 gedachten over “Bio-genocide onder de bevolking? Heftig, want dan ben JIJ het doel!

 1. Jeez Martin ik ben het compleet met je eens!!! Alleen heb je ook uitgezocht of het echt om een psychose gaat? Volgens mij zijn de bezoekers van dit soort sites nog steeds in de minderheid. En hoe zou dat komen dan; Het is dat we(nog) internet hebben anders zouden we nog steeds helemaal niets weten. En waarom willen ze dat internet nou eigenlijk aan banden leggen? Shoot me!

 2. Bedankt Guido voor je reaktie.
  Maar ik vraag me nog steeds af wat dan de officiele reden voor eventuele verplichte inenting is.
  Als anderen zich laten inenten hebben ze toch immuniteit? Wat maakt het dan uit als ik niet ben ingeent? Is dan toch je eigen verantwoordelijkheid?

 3. Let op, belangrijk bericht: op mijn website http://www.healingsoundmovement.com staat een nieuw artikel over de ‘varkensgriep pandemie’. Erg belangrijke informatie over de verzwegen kanten van vaccinaties, die ALLEN zeer ineffectief en levensgevaarlijk zijn (en de langetermijn effecten van ALLE vaccinaties zijn onbekend-omdat men ze niet onderzoekt uit angst voor al aangetoonde relaties met diverse ernstige hersenziekten en kanker en auto-immuunziekten!). Zie mijn website bij Artikelen (Dutch) aan de linkerkant. Mij mailen voor het artikel in Word om door te sturen of plaatsen kan ook: info@john-consemulder.com Wil je het leven eren, laat je dan niet vaccineren!

 4. Vooruit, ik zal nog een keer gratis mijn persoonlijke oplossing aanbieden voor een griepje.
  Zet een mok lekker sterke zwarte thee. Giet hierin een scheut rum en roer een eetlepel honing door je thee.
  Twee mokken hiervan drinken en lekker in bed onder de wol kruipen. Je gaat wel even zweten als een pony maar je voelt je na een tijdje stukken beter.
  Het smaakt ook nog beter dan pillen. Ik heb nog nooit een griepspuit gehad en ben ook niet van plan mijn lichaam hiermee te vervuilen. Wat is er tegen een paar rustdagen? Die had je in geval van een griep waarschijnlijk toch al hard nodig.
  Beterschap met alles.
  Raphaelle

 5. @Remco: verplichte inenting is op dit moment het sleutelbegrip. Krijgt de WHO dit voor elkaar, dan breekt echt de pleuris uit. Welles & Nietes in de meeste heftige vorm op de wereld. Waarom? Omdat je mensen het recht ontneemt op de eigen zeggenschap over hun lichaam met een verplichte vaccinatie.

  Verplicht gebeurt dan natuurlijk onder het motto, dat je anderen ziek kunt maken en de ‘ziekte’ zich daarmee sneller verder verspreidt. Daarmee ben je dan medeplichtig..
  Zoiets?

 6. Poe heej…der staat me hier wat..

  Hoe weet je nu of wat er staat waar is of niet…??
  vind het allemaal reuze interessant wat er op deze site te vinden is,maar het punt waar ik mee zit is dat het wel heel makkelijk is om mensen iets aan te praten..en daarom geloof ik over het algemeen eigelijk ook lang niet alles van veel wat er staat..(neemt niet weg dat ik het tog allemaal lees en het me toch een beetje aan het denken zet…)

  maar het is gewoon zo dat iedereen een eigen kijk op dingen heefd en daar zijn eigen verhaal mee maakt,en mensen gaan daar vaak makkelijk in mee..

  om even een voorbeeld te geven heb ik zelf even een leuk voorbeeldje gemaakt…dat nergens op slaat,maar vind het tog mooi verzonnen

  Okee,dit zou je er ook van kunnen maken : er word verteld dat het virus dat de wereld overgaat wel meevalt,terwijl dit dodelijk is.
  Er word een verhaal de wereld ingegooid het vaccin dodelijk is,terwijl dit juist werkt.
  de mensen die geloven in samenzweringen en tegen berichten van de overheden zijn nemen dit vaccin dus niet..die mensen gaan harstikke dood.
  De mensen die wel in overheden geloven blijven leven want die nemen het vaccin wel…
  overheden hebben nu alleen de mensen nog over aan wie ze wat hebben en kunnen onderdrukken..

  zoo…dat kan ik ook 😛

  neemt niet weg dat ik zelf het vaccin ook niet neem…gewoonweg omdat ik dat niet nodig vind

  1. Beste,

   Om precies te zijn heeft dhr W. van Middelkoop(U weet wel)samen met nog wat anderen.
   Ik dacht 3 processen gevoerd om de samenstelling van het Griep vaccin openbaar te krijgen.

   De pharmacie ELITE heeft het er stiekum door gekregen, bij AB KLINK dat zij juridische IMMUNITEIT genieten. En dat de samenstelling niet behoefde te worden vrijgegeven.

   Statistisch gezien is het aantal algehele griepdoden gelijk gebleven en zijn het aantal vaccinaties hiertegen vertienvoudigd.

   Aldus diverse onderzoeksjournalisten.

   Maar ieder voor zich ik denk er het mijne over . In mij beleving weet ik genoeg en ze zullen wel weer een of andere verkoopsmoes hebben.
   Tevens is het een gegeven dat adviseurs van bijv. het RIVM gewoon op de PAY ROLL staan van de pharmaceuten.

   We weten inmiddels ook wat er met de onderzoeksjournalist is gebeurd in de zaak MURDOCH NOW news/FOX News/News of the WORLD of was het NWO. In elk geval dhr MURDOCH schijnt ook gewoon een hele leuke bijbaan te hebben als commisaris of iets dergelijks bij GLAXO SMITH KLine.

   En zo heeft Prescot Bush (U weet wel) destijds IG FARBEN en Mengele gesponsert.
   Of hebben de accountants toen ook maar wat gerommelt?

   De wereld is klein.

 7. De filmpjes dateren uit een tijd dat haast iedereen Jane verachtte en haar ongeloofwaardig achtte… Spijtig want de dame heeft altijd geweten waarover ze het had. Daarom ben ik haar blijven steunen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.