Advertentie

Het doel van de wereldwijde valse-vlag-operaties..


krachten achter de schermenVoor de machtigen der Aarde, althans, de groep die dat van zichzelf vindt en die zich zo gedraagt, is het leven één groot spel, gebaseerd  op het ‘recht van de sterkste’. De slimsten komen daarbij als vanzelf bovendrijven en de dommen dienen niet alleen hun eigen boontjes te doppen, maar moeten ook maar lijden, door hun domme onnozelheid. Het liefst nog laat je deze ‘domme mensen’ als slaaf voor je werken en probeer je aldus ook nog eens hun creatiekracht, af te tappen, af te nemen.

En om aan de leiding te komen, schuw je -als machtige der Aarde- natuurlijk geen enkel middel, oorlogen, vernietiging, álles is geoorloofd, zolang je maar niet gepakt wordt voor ‘misdragingen’. Je schaft je moraal en ethiek af, zo je daar al over beschikte en vervolgens is er geen ander doel, dan boven aan die piramide te komen, de top van de piramide van de ‘survival of the fittest’.. De sterkste wint dus.. In hun ogen.

En ja, ‘leven en laten leven’ is zo’n gezegde, waar deze groep volledig lak aan heeft, om het maar netjes uit te drukken.. Een mensenleven stelt niets voor, het is simpelweg eten of gegeten worden, de wet-van-de-jungle.. Wij schrijven hier op WantToKnow bijna altijd over dit ‘spel’ tussen de grootheden ‘overheersen-via-manipulatie’ en ‘ethiek-en-moraal’. Het is duidelijk dat de ethiek en moraal, steeds meer ook voor politici, een ‘hinderlijke horde’ is, dan een innerlijk kompas. Een ‘hinderlijk kompas’ dus..

Kijken we naar de krachten-achter-de-schermen, die in de VS aan de touwtjes trekken, dan kun je er bijna vanuit gaan, dat deze groep in dat machtigste land ter wereld, dat economische sterkste land ter wereld, veilig in camouflage zit, en daar onder vandaan, aan de touwtjes trekt. De plannen die ze bedenken, om hun heerschappij, manipulatie en uitbuiting van de wereld voort te laten duren, zijn grenzenloos, letterlijk, in dit spel-zonder-grenzen, zoals ze de Aarde zien. Of om het heel kort samen te vatten: de Aarde is van hen..

Wat je je ook voorstelt over de machten en krachten van de VS, vergeet NOOIT dat het de machten zijn, achter de corporaties in de VS en Europa die de dienst uitmaken. Lak aan democratie, democratie als een camouflagedeken. (Lees de artikelen eens over de VS-verkiezingsfraude hier op de site; klik voor een van deze artikelen)
Wat je je ook voorstelt over de machten en krachten van de VS, vergeet NOOIT dat het de machten zijn, achter de corporaties in de VS en Europa die de dienst uitmaken. Lak aan democratie, democratie als een camouflagedeken. (Lees de artikelen eens over de VS-verkiezingsfraude hier op de site; klik voor een van deze artikelen)

Hebben we het over de Rothschilds? Jazeker, vooral, want bijvoorbeeld de FED, de Centrale Bank in de VS, is één van de belangrijkste instrumenten in hun handen. Waarbij deze niet alleen als camouflage voor deze familie dient, maar ook het instrument is, om met de US-dollar hun wereldheerschappij uit te blijven voeren.

Maar de wereld verandert en is mondig en transparanter geworden. Mensen worden massaal wakker en kijken rond en weten niet wat ze zien.. Hebben ze nou zó lopen dromen.. tja, het antwoord is feitelijk ‘JA!’, met een stevig uitroepteken dus..

Maar vanzelfsprekend ben je als slimste-jongetje-van-de-klas, niet voor één gat te vangen. Telkens opnieuw worden nieuwe zetten uitgedacht door deze ‘slimmen-der-Aarde’, die vervolgens op het wereldschaakbord worden uitgevoerd. Om de manipulaties door te laten gaan en vooral om de ’toppositie’ als heersers, als machtigsten-der-Aarde, te behouden..

Het spel is van buiten te volgen, maar het lijkt duvels moeilijk het spel, van ‘daar-buiten’ te veranderen. En toch gaat het spel om ons, de mensen van ‘daar buiten’.. Feitelijk worden wij dus gepiepeld, worden wij dus als ‘dommen’ gebruikt en uitgebuit. Maar het spel gaat langzaam maar zeker veranderen. Téveel mensen worden wakker, téveel mensen pikken het niet meer en komen in een innerlijke opstand terecht; een opstand die zijn weerga  niet kent.. En precies DAT is er aan de hand op dit moment in de wereld.

Velen kiezen daarbij de vredelievende weg van compassie en liefde voor de Aarde, hun medemens en zich-Zelf. Daarbij hoort een politiek van geweldloosheid en ja, daarbij horen ook tranen en verdriet, misschien wel totdat de tranen zijn uitgeput.. Maar laten we vooral beginnen met een bewust-zijnsslag, namelijk om massaal wakker te worden en elkaar zachte stootjes te geven om te ont-waken.. Zodat we ons geen knollen meer voor citroenen laten verkopen en door de manipulatoren en onderdrukkers weerwoord te geven. In alle rust vertellen dat we klaar zijn met hen..

Dit artikel laat zien, hoe de nieuwe strategie van de krachten-achter-de-VS werkt, hoe er een financieel-economische oorlog wordt gevoerd, op basis van een beleid dat niet zichtbaar is, maar wel haar contouren laat zien. En let op: het is een slim plan, dat meerdere lagen bevat. Er is namelijk niet één mes dat steekt, het mes van deze club snijdt aan vele kanten. Laten we onszelf bekrachtigen met kennis en deze delen met elkaar, zoals massaal gebeurd via sociale en alternatieve media.

Het vluchtelingenprobleem is té groot om als toevalligheid te bestempelen. Wij wensen je wijsheid. Wij bieden je deze informatie aan, als bijdrage aan dit bekrachtigingsproces. Laten we daarbij eerst journalist/schrijver/ondernemer Willem Middelkoop aan het woord:

* * *

x

x

x

Willem Middelkoop, financieel journalist en ondernemer
Willem Middelkoop, financieel journalist en ondernemer

x

Willem Middelkoop:

De financieel-economische oorlog

x

In mei 2015 lieten de VS een groot aantal FIFA-kopstukken oppakken. Waar zou de wereld zijn zonder Amerikanen, klonk het in de media. Maar al snel bleek dat de Amerikaanse actie een ander doel had: de FIFA onder druk zetten om Rusland het toegezegde Wereldkampioenschap van 2018 af te pakken..! Hoe ik daarbij kom? Nou, lees deze brief van de Amerikaanse Senaat maar eens even.

FIFA brief congres

Deze Amerikaanse actie is een klassiek voorbeeld van een financieel-economische oorlog. Een ander voorbeeld was Iran, dat een paar jaar geleden uit het internationale SWIFT-betalingssysteem werd verwijderd, waardoor het land feitelijk werd ontkoppeld van de wereldeconomie. Net als bij Rusland was het een straf voor de steun aan vermeende terroristen. De druk werkte: Iran ging overstag en nam plaats aan de onderhandelingstafel.

Alastair Crooke
Alastair Crooke

Volgens Alastair Crooke, een voormalig MI-6 ‘spion’ en EU-adviseur, is het doel van deze vorm van oorlog simpel: het behoud van het op de dollar gebaseerde financiële systeem. Dat vertelde hij althans in dit Turkse interview.

Iemand die hier nog veel meer van weet, is Juan Zarate, auteur van ‘Treasury’s War’ en voormalig medewerker van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Volgens hem bestaat er bij het ministerie een afdeling die jarenlang in het geheim heeft gekneed aan de ‘financiële neutronenbom’. Hij kwam op deze naam omdat het een instrument is dat bijna elk land op de knieën kan krijgen zonder een schot te lossen. Volgens hem is een financieel-economische aanval krachtiger dan welk militair wapen ook.

Kern van dit wapen is de Amerikaanse controle over het wereldwijde bancaire systeem. Door banken te beschuldigen van steun aan terroristen of witwassen, kunnen complete landen financieel geïsoleerd worden. Maar er zijn nog veel meer tactieken. Volgens Zarate zijn de crash van de olieprijs en de daarbij behorende val van de roebel het afgelopen jaar ook onderdelen van een financiële oorlog. Dit doet denken aan de situatie in de jaren 80, toen de Sovjet-Unie op de knieën werd gedwongen door een bewuste strategie van lage grondstofprijzen.

Forbes

Zelfs een SMS-bombardement is een wapen..!
Tot het Amerikaanse arsenaal in de financieel-economische strijd behoort zelfs iets banaals als een sms-bombardement. De Duits-Russische CEO van de Russische Sber-bank onthulde dat zijn bank eind 2014 bijna onderuit was gegaan doordat duizenden klanten, op de dag dat de roebel crashte, opeens een sms ontvingen met het advies al hun geld van hun rekening te halen, omdat ‘de bank dreigde om te vallen’. Rusland reageerde op deze stroom van ‘aanvallen’ door een monsterverbond met China te sluiten. China’s steun voor Rusland komt doordat China maar al te goed beseft dat het ’t volgende slachtoffer van de VS zou kunnen zijn..

Het is juni 2009 en de formele oprichting van BRICS, als tegenhanger van het IMF, is een feit. De US-dollar is uitgerangeerd als internationaal betaalmiddel voor deze landen. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. Het is nu aan de Rotschilds om hun triljoenen vermogen, verborgen achter vooral de VS en de US$, veilig te gaan stellen..
Het is juni 2009 en de formele oprichting van BRICS, als tegenhanger van het IMF, is een feit. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika dumpen de dollar en kiezen voor een economie zónder US$.. De US-dollar is uitgerangeerd als internationaal betaalmiddel voor deze landen. Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. Het is nu aan de Rotschilds om hun triljoenen vermogen, verborgen achter vooral de VS en de US$, veilig te gaan stellen..

Zelfs de oorlogen in het Midden-Oosten worden uitgevochten om de positie van de dollar te ondersteunen. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken verklaarde in augustus 2015 dat het niet-instemmen van het Amerikaanse congres met de Iran-deal zou kunnen leiden tot een versneld einde van het dollar tijdperk. In Duitsland beginnen ze nu in te zien dat de Amerikaanse sancties tegen Rusland vooral Europa treffen. De door de VS veroorzaakte chaos in Libië, Irak en Syrië leidt tot een Europees vluchtelingenprobleem. Het leitmotiv? De VS sterker en de rest zwakker, zo lijkt het.

* * *

Sahra Wagenknecht is vice-voorzitter van de Duitse politieke partij Die Linke Ze is econoom en publiciste en staat bekend om haar vlijmscherpe betogen. Deze topvrouw van de socialistische partij heeft scherpe kritiek op Europa, omdat Brussel, zo zegt ze, vooral ‘de belangen van de grote bedrijven en banken’ dient. Volgens Wagenknecht worden hele landen ‘in de sociale afgrond gestort’. Ook over het huidige vluchtelingenprobleem neemt ze geen blad voor de mond en haalt regelrecht uit naar de VS, als veroorzaker van deze vluchtelingenstroom.

Dit is het betoog van Sahra Wagenknecht, dat volledig past in het kader van wat Willem Middelkoop hierboven schrijft. De VS is bezig, althans krachten-achter-de-macht in de VS zijn bezig, Europa te destabiliseren..! En dat spelletje kan op vele manier gespeeld worden. En is kennelijk pas afgelopen totdat Europa uitgeteld op haar rug ligt en de VS als ‘reddende engel’ tevoorschijn kan komen..

x

Sahra Wagenknecht

x

Sahra Wagenknecht:

‘De VS is verantwoordelijk voor de vluchtelingenstromen!’

 vertaling wanttoknow/auteur: Andre Eric Keller

 

Sahra Wagenknecht spreekt datgene uit, waarover de alternatieve media al over geschreven hebben. Ze noemt zonder aanziens des persoons, de schuldigen bij naam. In haar betogen krijgt vooral de VS, maar ook haar bondgenoten in het Westen ervan langs; zij zijn verantwoordelijk voor de vluchtelingenstromen, die nu vanuit het zuiden van Europa alles ontwrichten. Zijn er geen andere politici in Duitsland, die deze koe bij de hoorns durven vatten..?

Vol vuur stelt Sahra Wagenknecht vast: “Westelijke landen, onder aanvoering van de VS, hebben hele regio’s gedestabiliseerd, waardoor ze o.a. terreurorganisaties mogelijk hebben gemaakt en hen een kader hebben gegeven. Moordenaarsbendes, zoals bijvoorbeeld IS (Islamitische Staat), worden indirect ondersteund en ongehinderd van fondsen en wapens voorzien. Ook landen die met Duitsland verbonden zijn, doen hieraan mee. Miljoenen mensen worden op deze manier geconfronteerd met oorlogen en burgeroorlogen, aldus Sahra Wagenknecht.

Wagenknecht roept de Duitse regering op, nu eindelijk eens te handelen en de VS de afrekening te presenteren, voor de gevolgen van deze vluchtelingenstromen. “Wanneer de Bundesregering maar een klein beetje moed had, zou ze de Verenigde Staten, als hoofdoorzaak van deze vluchtelingenstromen minstens een deel van de kosten ervan presenteren”, aldus Wagenknecht.

Maar het is waarschijnlijk een vorm van ‘wishful thinking’ van Wagenknecht, want met name bondskanselier Merkel blijft maar stoïcijns achter de VS aanhuppelen. Omdat de Duitse Bondsregering niet zelfstandig handelt, maar in grote zaken als verlengstuk van de regering-Obama handelt, zal de roep van Sahra Wagenknecht waarschijnlijk niet eens worden waargenomen. Soeverein handelen van Angela Merkel kunnen we uitsluiten.

Ze zal het niet wagen om een deel van de € 10 miljard extra uitgaven, die de vluchtelingenproblematiek Duitsland dit jaar naar schatting zal gaan kosten, te presenteren aan de VS. Maar er is er wel veel aan gelegen, deze 10 miljard niet uit belastingverhogingen te gaan halen, noch een begrotingstekort erdoor te laten ontstaan. Het is een vrome wens van de bondskanselier, want het geld moet uit de lengte of uit de breedte komen, dus komt het uiteindelijk wél van de belastingbetaler, die dus daarmee de VS-rekening gepresenteerd krijgt.

* * *

x

VS vluchtelingen Nu NL

* * *

x

12 gedachten over “Het doel van de wereldwijde valse-vlag-operaties..

 1. Fijn om te lezen, dat geeft vertrouwen dat ik helder zie en ook steeds meer steun voor zelf ontwikkeling en de kracht om het op eigen wijze te doen en de schoonheid daarvan. Alles wat hun steunt kan simpelweg niet meer blijven bestaan.

  Omdat het leeg is en angst als verbindende schakel heeft en steeds meer mensen ervaren dat, omdat het bewustzijn stijgt het moment en de massa toeneemt.
  De congruentie stijgt.
  Al het andere laten we gewoon los…
  om het te transformeren naar verlichting of daarboven..
  nu…
  ik vergeef jou
  ik hou van jou
  dank je wel
  hou van mij
  ik hou van mij
  want door het gewoon zo te lezen, mij als zelf ervaring waarin er geen afstand is tussen jou en het scheppende, wij elkaar hier ontmoeten..
  Het vertrouwen en de liefde voelen,
  Het oneindige
  en dit gevoel als achtergrond
  meenemen
  naar iedere ervaring
  Mij

  ♡ij
  is er eenheid

  ♡ay every single awareness Be
  full of growth,
  gratitude,
  truly loving ♡e

  lets call it ♡evolution
  want to join?

 2. Vooral dat stuk van NUnl waar De Verover Staten(VS)Europa zegt hun eigen probleem op te lossen met de vluchtelingen is nogal grof vind ik.
  De VS heeft IS gesteund tot op de dag van vandaag,dat het de VS alleen maar om verdienen gaat en macht blijkt wel uit het feit dat zij (niet voor het eerst)verdienen aan alle strijdende partijen.
  Eerst was het Al Qaida (Osama Bin Laden)ook daar waren de VS vriendjes mee totdat Osama Bin Laden het vertikte om voor olie een pijpleiding door Afghanistan en Pakistan naar de Arabische zee aan te leggen,vervolgens kregen we toen de aanslagen op de Twin Towers waarna Bush al vrij snel wist te vertellen dat Osama Bin Laden daar achter zat(is dat niet vreemd een olie boer)want dat is Bush.
  Irak daar werd ook het land binnen gevallen onder valse voorwendselen.
  En nu zijn ze met hun maatjes IS aan het bombarderen waardoor de mensen vluchten maar aangezien zij niets om mensen geven kun je jezelf afvragen waarom ze dat doen wat valt daar te halen?
  Staat het Midden Oosten er niet om bekend dat daar veel olie in de grond zit?en andere mineralen.
  Griekenland is daar ook geen grote olie vondst gedaan waar je ook niemand over hoort maar waarvoor nu wel een strijd gevoerd wordt?
  Geeft het IMF,ECB en de EU daarom geld waarvan te verwachten is dat de Grieken dat nooit zullen kunnen terug betalen en dus beslag gelegd zal gaan worden.
  Wordt Griekenland niet van alle staatsinkomsten ontdaan doordat de EU en ECB in samen werking met het IMF Griekenland zijn staatsbedrijven dwingt te verkopen/uit handen te geven zodat zij daar geen inkomsten meer uit kunnen genereren?
  Zo kan ik nog wel even doorgaan maar kennelijk is er geen een Europese minister die een beetje ballen heeft en het beestje bij naam durft te noemen want owee als die grote VS boos wordt.

 3. Vreemd dat de ECB voor meer dan 1100 miljard aan staatsobligaties opkoopt van landen waarvan ze zelf zeggen dat de economie weer groeit.
  Zoals ik het zie is dat totaal overbodig maar zo maak je landen wel afhankelijk omdat het uitgeleende geld ooit terug betaald zal moeten worden.
  Tevens zie ik ook dat de vluchtelingen door de EU in de steek gelaten worden,want nu de winter er aan zit te komen zou je toch als EU de handen ineen moeten slaan en zorgen dat deze mensen warme opvang krijgen.
  Wat mij ook opvalt is dat vaak de nadruk van zogenaamd goed willende helpers ligt op werk voor deze mensen.
  Vanavond was bij Pauw Gerdy Verbeek(oud kamervoorzitster)en die zei iets van je moet die mensen opvangen en werk geven want als je niets voor handen hebt is dat niet goed.
  Als vluchteling denk ik dat werk nu niet gelijk prioriteit nummer 1 is maar wel onderdak,eten en een veilig onderkomen.
  Omdat al meerdere malen gezegd is werk te vinden lijkt het er sterk op dat ze wederom de lonen van Europese werkmensen naar beneden willen brengen op deze manier en dat terwijl het werk niet voor het opscheppen ligt sterker nog er komen dagelijks werkelozen bij.
  En waarom horen we niets van de ECB laat hen helpen en goede opvang bekostigen want waarom wel geld naar een land dat zo goed als failliet is maar niet naar opvang?
  Waarschijnlijk omdat daar niets te verdienen is.
  Ook zei Gerdy Verbeek als de EU dit vluchtelingen probleem niet aankan dan heeft de EU gefaald.
  Bedoelt ze daarmee dat de EU dan uit elkaar valt en het hier een puinhoop wordt?Het zou wel in het straatje passen want dan kunnen anderen zich als redders in nood manifesteren.

  1. en de redders zijn ………..de VS ,met hun false flag ,de veroorzakers van dit hele vluchtelingen zooi ,en als de nood aan de EU komt ,dan komen de moordenaars ,de 13 fam,s ons helpen maar daar zit wel een prijskaartje aan vast.

 4. Het doel van valse-vlag-operaties is de mensen door middel van manipulatie van beelden en gebeurtenissen mensen te overtuigen dat het zo gebeurd is met als doel de enige echte waarheid te verbergen/verdoezelen.
  Vandaag hoorde ik op het NOS journaal dat in Syrie ook de Russen een oorlogs basis/vloot daar hebben liggen en dat de VS de Russen ervan verdenken dat zij het regime van Assad zouden steunen.
  Is dit iets soortgelijks als bv De Krim waar ook een deel van de Russische vloot ligt?
  Wordt hier ook weer door het westen geprovoceerd/uitgelokt?
  Ook Nederland wil nu in Syrie gaan bombarderen maar is dit nog wel een strijd tegen IS of zit er meer achter?

 5. De vluchtelingen naar Nederland en in Europa hebben nog geen onderdak of de VNO NCW gaat zich al inspannen om werk voor de vluchtelingen te vinden wat op zich goed kan zijn maar volgens mij een beetje te vroeg.
  De laatste jaren zagen we duizenden mensen ontslagen worden en hebben de vak bonden het laten afweten nu ineens wordt er niet eerst voor fatsoenlijke opvang gekeken maar gaat werk voor.
  Is het niet normaal dat je deze vluchtelingen eerst van het nodige voorziet eer je verder gaat kijken?
  Gelden de trauma,s en het leed van deze mensen niet meer mogen zij niet eerst tot rust komen en misschien hebben zij na al hun ellende niet eens de kracht om nu al te gaan werken.
  Waarom nu ineens al die moeite van de vakbonden terwijl ze dat eerder voor anderen hebben verzuimd?

 6. Op dit moment lijkt het er sterk op dat in Nederland ook een valse vlag operatie aan de gang is alles is/wordt geprivatiseerd waardoor de inkomsten voor de staat afnemen en de belastingdruk op de burger toe zal nemen.
  Telkens proberen ze ons tot geld uitgeven te verleiden door ons voor te schotelen dat de economie weer aantrekt wat Bull shit is.
  Het CPB en andere instanties lijken hun bewering op grote bedrijven te baseren die door automatiseren en mensen ontslaan steeds betere zaken doen maar waar de burger in het algemeen geen profijt bij heeft eerder omgekeerd vooral als je bij diegene bent die net hun baan kwijt geraakt zijn.
  Zo las ik in een krant dat de staatschuld in 2016 opgelopen zal zijn tot 466 miljard Euro of te wel 27.000 Euro schuld per Nederlander.
  Waarom is er geen minister die ik daar over hoor?
  Simpel hoe meer schuld elke Nederlander heeft(in dit geval door toedoen van de overheid)en de schulden die velen al van zichzelf hebben maakt mensen afhankelijk en slaaf van het toekomstige systeem maar zo denken zij ons onderdanig te kunnen maken zodat wij doen wat de elite straks van ons verlangt anders zetten ze u straks gewoon zonder eten.

 7. Afgelopen zondag bij WNL deed minister schulz een uitspraak dat het uitlekken van Prinsjesdag gegevens strafbaar moet worden.
  Rutte gaf Frits Wester gewoon op TV de mogelijkheid om deze gegevens openbaar voor te lezen.
  Conclusie simpel eenheid is er kennelijk niet meer want de ene zegt bestraffen en haar premier werkt er bewust aan mee dat prinsjesdag gegevens uitlekken.
  Wat hier ook uit afgeleid kan worden is dat er ergens door iemand die op de hoogte is (moet welhaast een minister zijn)bewust zogenaamde geheime gegevens uitlekken.
  Dit roept bij mij dan de vraag op of dat met andere bv militaire gegevens dan ook niet het geval kan zijn?

  1. Rutte vind een onderzoek naar het lekken van Prinsjesdag gegevens onbegonnen werk omdat er teveel mensen van op de hoogte zijn gesteld per brief.
   Onderzoek is helemaal niet nodig,iedereen heeft toch kunnen zien dat ook Rutte er aan mee deed?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.