Advertentie

Doel Britse secret-unit: mensen extra bang maken..!!


Natuurlijk kun je als overheid de zaken opblazen, en ze vele malen groter dan ze eigenlijk zijn, presenteren aan ‘het volk’ (klootjesvolk?).. Deze mensen weten immers van niks, maar dienen wel BANG GEMAAKT TE WORDEN.. Waarom? Is het omdat zaken die een overheid voor elkaar wil krijgen, maatregelen die in de praktijk gebracht moeten worden, dienen worden aangedikt..? Is dat ethisch verantwoord? Als het überhaupt al nodig zou zijn..?

Of..
Of zitten we hier te kijken naar een ONDERDEEL VAN DE STRATEGIE van de verborgen agenda..?? Geloven degenen die deze agenda in elkaar hebben gedraaid eigenlijk zélf wel, dat hun plannetjes en dystopische maatregelen gaan werken..?? Met andere woorden: is extra angstzaaierij een instrument om in te zetten, om het ‘plan’ zo optimaal mogelijk te realiseren..? Waarom moeten mensen bang gemaakt worden, voor een serieuze pandemie..? Of IS ER HELEMAAL GEEN SPRAKE VAN EEN ERNSTIGE PANDEMIE…?? En dient dus alle COVID-info, te worden opgeblazen, aangedikt en gemanipuleerd?? En heb je daar dan zelfs SPECIALE UNITS voor nodig..?

x
x

Doel van Britse geheime unit:

‘Mensen extra bang maken!’..!!

2021 © WantToKnow.nl/be (bron: Daily Telegraph/3/04/2021)

x

Een geheime groep heeft bewust, in opdracht van de Britse regering, de angst voor het Covid-19-virus aangewakkerd, om de naleving van de Lockdown-maatregelen te bevorderen, zo blijkt uit een geheim rapport. Dit nieuws brengt de Daily Mail. Deze groep/eenheid overdreef de dreiging van het virus en gebruikte de reguliere media om het ‘gevoel van persoonlijke bedreiging’ te verspreiden. Kennelijk was alles in het kader ook van het artikel zoals we dat HIER brengen, waarin Marc van Ranst, als de ‘Belgische Jaap-van-Dissel, een presentatie geeft van ANGSTMARKETING..! Of kijk eens naar de Tweet (IN YOUR FACE) hieronder, van ene Hugo de Jonge, wie-kent-hem-niet, waarin duidelijk blijkt, dat ‘het volk dient te worden beïnvloedt met experimenten’...!!

De tactiek van deze ‘nudge unit’ van de regering wordt in juni opnieuw bekeken door de ethische commissie van de British Psychological Society (BPS) nadat ze een brief hadden ontvangen van 47 klinische psychologen. Deze professionals klaagden dat de boodschappen van de regering een soort massapsychologisch experiment vormen. De katalysator van het ‘project FEAR’, was een document dat in maart 2020 werd opgesteld door de Wetenschappelijke Groep voor Gedragingen bij Pandemische Influenza (SPI-B) van de regering, enkele dagen voordat een totale nationale lockdown van start ging.

In dit document stond te lezen:

“Het niveau van persoonlijke dreiging moet worden verhoogd bij degenen die zelfgenoegzaam zijn, met behulp van harde emotionele berichtgeving. Om doeltreffend te zijn, moeten de mensen ook mondiger worden gemaakt door duidelijk te maken welke acties zij kunnen ondernemen om de dreiging te verminderen”.

Maar sommige leden van Sage (Wetenschappelijke Adviesgroep voor Noodsituaties) waren bezorgd over het verhogen van het angstniveau. Een lid zei: “Het Britse volk is onderworpen aan een niet geëvalueerd psychologisch experiment zonder dat het is verteld wat er aan de hand is.”

Gary Sidley, een gepensioneerd consulent klinisch psycholoog van de NationalHealthService en een van de ondertekenaars van de brief aan de BPS, onthult dat in de brief staat:

“Wij zijn van mening dat het gebruik van heimelijke psychologische strategieën – die onder het niveau van het bewustzijn van mensen opereren – om burgers te ‘porren’ om zich te conformeren aan een controversieel en ongekend volksgezondheidsbeleid, diepgaande ethische vragen oproept. Het experiment heeft bij sommigen grote psychologische schade aangericht: depressies, angsten en huiselijk geweld zijn toegenomen. Ook op het gebied van de gezondheid is de prijs hoog: mensen hebben belangrijke ziekenhuisafspraken gemist.

Tactieken die in het experiment werden gebruikt, waren onder meer het gebruik van sterftecijfers”, zonder ze in de context van de gebruikelijke sterftecijfers te plaatsen, en het overdrijven van de prognoses van waarschijnlijke gevallen en sterfgevallen. Overigens weer preciés de zaken, die Marc van Ranst in zijn gladglibberige presentatie gebruikte.. Een internationaal scenario om mensen BANG TE MAKEN, is kennelijk één van de onderdelen van het uitbreken van een pandemie..!?

Het samenspel van immuniteit, angst en genetica

Emeritus hoogleraar Experimentele Immunologie Pierre Capel deed jarenlang onderzoek naar de fundamentele en moleculaire biologie. Daarna richtte hij zich op de wetenschappelijke verkenning van gevoelens en emoties en hun impact op cellulair niveau en ons DNA. Pierre Capel vertelt in dit interview, over hoe wij de dreiging van COVID-19 waarnemen, over het ondermijnende effect van langdurige angst en hoe we onze hormonale balans en onze genexpressiebalans kunnen herstellen.

Belangrijkste inzichten:

 • Ons immuunsysteem is sterk geïndividualiseerd: Moeder natuur verzekert het voortbestaan ​​van onze soort door ons verschillende immuunsystemen te geven en daarom reageren we ook verschillend bij bepaalde bedreigingen. Het aantal mensen met een genetische kwetsbaarheid voor COVID-19 is extreem laag.
 • Het immuunsysteem bestaat uit meerdere lagen: De diepere lagen ervan functioneren bij maar een klein aantal mensen niet naar behoren – en dat zorgt voor complicaties bij COVID-19-patiënten.
 • Onze angst is vooral een gevolg van de huidige dreiging die niet alleen onbekend maar ook zeer besmettelijk is: Vanwege gebrek aan kennis ging men er aan het begin van de epidemie van uit dat COVID-19 eveneens zeer dodelijk is. Gelukkig weten we nu meer. De media halen statistieken echter uit hun context waardoor de informatie die ze presenteren de angst versterkt.
 • Langdurige angst zorgt voor reacties in de genen waardoor ons immuunsysteem uit balans raakt: Ons vermogen om een ​​effectieve respons van het immuunsysteem op te wekken kan worden aangetast door langdurige angst.
 • Voortdurende stress bevordert de ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan chronische ziekten: Chronische stress verkort daarnaast ook de levensverwachting gemiddeld met 7 jaar.
 • Emoties veroorzaken een hormonale reactie; hormonen beïnvloeden op hun beurt weer de genexpressie: Doe elke dag twintig minuten een ontspannende activiteit, bijvoorbeeld meditatie of wandelen in de natuur. Daardoor verbetert de genexpressie en verminderen de effecten van angst in het volgende etmaal.
 • De echte reden van de huidige angst is niet COVID-19, maar verlies van controle: Als samenleving zijn we gewend geraakt aan voorspelbaarheid en controle over ons leven. We zijn niet gewend aan onzekerheid en daarom worden we erg ongerust als we geen grip hebben op de situatie. Berichten van de overheid en de media versterken dit gevoel van angst.
 • In het ‘hier en nu’ zijn is op dit moment de beste tactiek: Je vandaag goed voelen is de beste manier om met onzekerheid om te gaan. Concentreer je niet op de toekomst, want die is onbekend. Concentreer je in plaats daarvan op wat je vandaag kunt doen om te ontspannen en je goed te voelen.
 • Troosten en verbinding maken met de mensen om ons heen is een betere remedie tegen angst dan rationaliseren: Het rationele brein krimpt ineen als angst de overhand krijgt. Mensen zijn sociale wezens die troost putten uit andere mensen. Liefdevolle aandacht is al sinds de kindertijd en gedurende ons hele leven onze meest fundamentele behoefte in tijden van angst.
 • Online verbinding haalt het niet bij echte interactie: We zijn sociale wezens die zintuiglijke interactie nodig hebben (aanraken, ruiken, voelen, kijken) met andere mensen. Online verbinding is een nabootsing van het echte werk.
 • Managers, let goed op: Automatisering van processen, verhogen van efficiëntie en goed planningsvaardigheden zijn allemaal belangrijke eigenschappen voor een manager, maar niet ten koste van persoonlijke, menselijke verbinding met en zorg voor je medewerkers.

 

2 gedachten over “Doel Britse secret-unit: mensen extra bang maken..!!

 1. De schade die hier niet genoemd is, is het pijnlijke besef dat de landgenoten waarvan geacht wordt daarmee te leven, afschuwelijke, makkelijk te manipuleren ruggegraatloze lafaards zijn. Erger nog dan ik ooit dacht! Dàt doet mij pijn!!!!! Daar heb ik last van en weerhoudt mij ervan een positieve grondhouding aan te nemen mede omdat ik weet dat mocht er toch eerlijk geteld zijn bij de laatste verkiezingen, men kiest voor de meest waardeloze vertegenwoordigers OOIT.

  Over angst gesproken.
  Plan b ligt al klaar in de vorm van de aliën agenda.
  Is het iemand al opgevallen dat er weer veel meer films gemaakt worden met levensgevaarlijke buitenaardse monsters? Eerst hadden we de zombie hoos die de klakkeloze massa genetische manipulatie nemers aankondigden, nu hebben we de proloog voor iets wanneer de covid angst is uitgewerkt. Wat het ook duidelijk doet, zie de VS.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.