Advertentie

Verplichte vaccinaties? Al lang besloten..?!


x

x

Verplichte vaccinaties? Al lang besloten..?!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Italië is in rep en roer over de verplichte-vaccinatie-wet die in de maak is in het Italiaanse parlement. Straten en steden lopen vol met actievoerders.. Niet dat je dit leest of hoort in het NOS of RTL-journaal, maar wij van de alternatieve media, berichten er wél over.. Want actievoerende Italianen die tegen de a.s. vaccinatieplicht zijn, vermoeden dat zij en hun land als proefdierentuin worden gebruikt voor de acceptatie van het verplichten van toediening van.. 10 vaccins. Daarna volgt de rest van de landen in Europa!

We beseffen ook dat als we dit vaccinatiebeleid niet kunnen tegenhouden – nu – in Italië, er vele Europese landen hetzelfde te wachten staat. Dit beleid wordt ingegeven door Washington. Het probleem betreft ook u en uw kind en betreft dus niet alleen de ouders hier in Italië. Dus alstublieft verdiep je in onze situatie. Onze media onthouden ons van de juiste informatie over vaccins..!!

En jazeker..! Italië is een proeftuin; dát hebben de Italianen in ieder geval goed aangevoeld. Op een schandalige manier wordt de maatregel om kinderen verplicht te vaccineren, niet in een democratisch proces besproken, noch wordt er een eerlijke democratische discussie op los gelaten.. Voor een dergelijke fundamentele ingreep in de menselijke, lichamelijk integriteit, hoort dit proces niet over de hoofden van goed-gemotiveerde vaccin-weigeraars plaats te vinden.. Toch?? Wat is dit voor een schandalig-verborgen agenda die ineens boven water komt..?x

x

Wat is die Global Health Security Agenda eigenlijk..?
Deze Global Health Security Agenda (GHSA) werd gelanceerd in februari 2014 en is ‘samenwerkingsverband’ dat nog steeds groeit met deelnemende landen. Inmiddels reeds meer dan 50 landen blijken lid te zijn. Maar dat niet alleen..! Ook internationale organisatie zijn lid, NGO’s zijn lid (non-goevernementale = half particulier) en allen zijn ze bezig voor ‘de goede zaak’.. Of zoals het in de doelstellingen staat omschreven,

‘helpen al deze leden, de aangesloten landen om een ‘veilige wereld te creëren en te voorkomen dat infectieziekten wereldwijd een bedreiging kunnen gaan vormen, waarbij de wereldwijde gezondheidszekerheid wordt opgetild naar een niveau dat het een nationale en globale prioriteit krijgt’..

Het GHSA streeft naar een multi-laterale en multi-sectorale benadering, om zowel de wereldwijde als de nationale mogelijkheden te versterken, die tot doel hebben om de dreiging te voorkomen van menselijke- en dierenziektes, deze op te sporen en hierop te reageren. Of deze ziektes nu natuurlijk voorkomen, bij toeval ontstaan of opzettelijk zijn verspreid..’

Tja, we halen deze 2 blauwe alinea’s uit de ‘doelstelling’ van de GHSA.. En bij deze laatste zin, brak letterlijk onze klomp.. Vind je dit een normale’ omschrijving van ziektes die je wilt aanpakken..?? ‘bij toeval ontstaan of opzettelijk zijn verspreid’… Wie bedenkt in hemelsnaam zo’n omschrijving..?

Eén van de grote voortrekkers van de ‘New World Order’, in de slipstream van de Rothschilds.. Uitspraken die er niet om liegen. (klik voor lead naar YouTube over bevolkings-‘uitdunning’)

De natte droom van de farmaceutische industrie..
De missie van dit GHSA wordt uitgedrukt in de vorm van een ‘bijdrage aan het beschermen van de wereld tegen de dreiging van grote infectie-ziektes en het bij elkaar brengen van de landen op deze aardbol, teneinde het eens te worden over nieuwe, concrete commitments in deze richting. En om de wereldwijde gezondheidszorg te zekeren, als een prioriteit onder wereldleiders… Tja, als je luistert hoor je de NWO doorklinken. Vals weliswaar, maar het is te horen..! Tusen de regels door.. Daar staat dat mensen dit niet zelf kunnen. Dat ziektes voorkomen, ondanks het bestaan van het immuunsysteem bij de mens en ondanks het ‘zelfgenezende vermogen’ van diezelfde mens..

Jij, wij worden allemaal ‘geminkukeld’.. Als dombo’s weggezet.. Gezondheidszorg is voor mensen-die-ervoor-gestudeerd-hebben.. Nee.. Gezond verstand telt niet..! Onze essentiële kracht wordt geminkukeld.. Niet in de laatste plaats -laten we het daar ajb ook over hebben- door ONSZELF.. We hoeven namelijk de ‘schuld’ niet bij deze GHSA te leggen, of hoe al die NWO-instanties ook allemaal mogen heten.. ‘Wereldgezondheidsorganisatie’ bijvoorbeeld.. Die ons geestelijk/mentaal verkrachtte met het uitroepen van de ‘Mexicaanse Griep-pandemie’..? Die bedoel je? En die verantwoordelijk voorzitter, mw. Chan, zit er nog steeds.. Wist je dat..? ‘Herinner je dat’, is wellicht een betere oproep/vraag..?

De wereldwijde club van farmaceuten, die in handen is van een aantal grote privé-personen zoals de Rockefellers, heeft een verborgen agenda, die natuurlijk vroeg of laat, BOVEN WATER MOET KOMEN…! Zichtbaar is ie, en kijk alsjeblieft, ook al geloof je allemaal niet zo in die ‘conspiracies’, die ‘samenzweringen’ van al die gekkies..

HET MOMENT IS AANGEBROKEN,

DAT JIJ OOK DIENT TE KIEZEN…!!!

Op 26 september 2014 had president Obama een ontmoeting met ministers en regeringsleiders uit 44 landen en waren ook internationale leidende organisaties aanwezig, om een specifieke’verplichting’ af te spreken, teneinde de GHSA-afspraken uit te voeren en vooral ‘hard te werken’ om west-Afrika te helpen met de bestrijding van het Ebola-virus. Een virus dat overigens gepatenteerd is en in handen is van.. De Amerikaanse overheid..!

Toen in 2014 was er sprake van dat het virus ‘wereldwijd’ voor enorme dreiging zou zorgen, maar als je alles nu in de juiste context leest, vooral chronologisch, was het verspreiden van het virus kennelijk een ‘zie-je-wel-wat-er-kan-gebeuren-als-we-niet-ingrijpen’-voorbeeld.. Dus het credo was kennelijk.. BE AFFRAID, BE VERY VERY AFFRAID..!!

Tijdens deze bijeenkomst is het besloten: Italië mocht de hete kooltjes uit het vuur halen, inzake het verplichten van vaccinaties van haar burgers. En aldus mocht Italië aan de basis staan van het uitvoeren van de ‘verantwoordelijkheid’ van de GSHA-leden van de wereldwijde vaccinatie-strategie.. En het specifiek ontwikkelen van vaccinatie-campagnes in de komende 5 jaar… Er zit dus kennelijk nog meer aan te komen in Italië.. Hopelijk kun je tussen de regels door, de ongelooflijke agenda waarnemen, die wordt uitgerold..!

Beatrice Lorenzin.minister van Volksgezondheid in Italië en de ‘drijvende kracht’ achter de verplichte vaccinaties die nu in de maak zijn in het Italiaanse parlement.

Deze komende 5 jaar worden dus gedetailleerde plannen gelanceerd en uitgerold inzake ‘vaccinatie-activiteiten’ in verschillende delen van de wereld, en het ‘voorbereiden en implementeren’ van ‘bewustzijn’ via het onderwijs-initiatieven en communicatie-initiatieven.Op deze vergadering waren aanwezig Beatrice Lorenzin, in haar functie van Italiaanse minister van Volksgezondheid en Sergio Pecorelli in zijn functie als ‘president van het Italiaans Farmaceutische Agentschap’..  Mevrouw de minister onderstreepte tijdens deze bijeenkomst nog maar eens het belang van ‘vaccinatie-bewustzijn’ in Europa, vooral in het kader van ‘vijandige houding ten opzichte van vaccinaties, die recent werden getoond op het Europese continent’...!!

Mevrouw de Italiaanse minister van Volksgezondheid spreekt; let wel.. In 2014..
Mevrouw de minister sprak tijdens deze bijeenkomst, waarbij Italië dus werd uitverkoren..

“Vaccinaties zijn één van de prioriteiten, nu Italié voor de komende 6 maanden (in 2014 GJ) voorzitter is van de EU-commissie. Ons land ligt in het centrum van het Middelandse Zeegebied en de vele recente internationale conflicten hebben geleid tot een enorme toevloed van immigratie-stromen. Dat brengt vanzelf de noodzaak met zich mee, dat we ons gaan versterken in onze afweer van opdoemende epidemische ziekten als polio, TBC, geelzucht en mazelen.

Als we het risico willen vermijden van het ineenstorten van het nationale gezondheidssysteem over het hele continent, dat dienen we onze vaccinatie-programma’s te bekrachtigen. Programma’s die bedoeld zijn voor iedereen die in Europa leeft.”

Een stuurgroep van het GHSA is ‘belast’ met het volgen van ‘het proces’, zo wordt in de berichten van GSHA gemeld. Hierbij dienen ‘uitdagingen te worden geïdentificeerd’ en de ‘implementatie te worden overzien’ van de GSHA-doelstellingen, die de internationale standaarden ondersteunt, die zijn opgesteld door de WHO.. Dezelfde WHO, waar we zojuist over melden, dat zij de grote fraudeurs zijn achter de misselijkmakende manipulaties rondom de ‘Mexicaanse Griep’.. (Waarvoor de WHO kennelijk vol trots zelfs een LOGO liet maken.!!! Hoe hautain kun je zijn..?)

Symbolische foto? ‘Topviroloog’ Ab Osterhaus in de ’twilight zone’? Hij is de internationale voorzitter van ‘farmaceuten voor vaccinatie-onderzoek’… (Van huis uit dierenarts, waardoor hij niet de specifieke autoriteit heeft in ziekenhuizen (mee) rond te lopen waar mensen zijn opgenomen..!)

En niet alleen de doelstellingen van de WHO dienen te worden gebruikt als referentie.. Ook doelstellingen van FAO, de VN-voedsel- en landbouworganisatie en de WOAH, de World Organization for Animal Health’ (Zit ‘onze’ dierenarts/viroloog Ab Osterhaus hier achter, zo vragen wij ons af!), dienen in de wegingen te worden meegenomen.

De activiteiten van de ‘Global Health Security Agenda’ en de potentie van deze ‘samenwerking’ zijn extreem significant, in het bijzonder vanuit haar macht om landen uit alle delen van de wereld bijeen te brengen (NWO?) en hen te ‘pushen’ om gezamelijk op te gaan treden.. Gelukkig, zo gaat de website en de berichten van GSHA verder,’Gelukkig is er ‘groeiend besef’ langs de lijnen die zijn gemeld in de verklaring van het Witte Huis. ‘Alle landen dragen de verantwoordelijkheid om gezondheidszekerheden te bieden voor onze planeet en voor versnelde actie richting een veilige wereld, die verzekerd is van bescherming tegen alle dreigingen van infectieziekten..’

We hopen dat je in staat bent, te lezen en te ZIEN en tussen de regels de heftige druk kunt ontwaren, die op de leden van deze GSHA wordt gelegd.. Een organisatie die ongetwijfeld geïnfiltreerd is door farmaceutische manipulaties in de vorm van ‘persoonlijke financieringen van deelnemers’, ‘organisatorische weldoenerij’ en ‘gesponsorde wetenschappelijke fundamenten’…

Paul Flynn, rapporteur voor de Raad van Europa was duidelijk in zijn conclusie, na maandelang onderzoek van de gemanipuleerde Mexicaanse Griep-pandemie: “De WHO heeft volledig bizar de pandemie-kwalificatie verlaagd en wereldwijd volledig onnodig paniek gezaaid.”

152 gedachten over “Verplichte vaccinaties? Al lang besloten..?!

  1. Dat is nou net het punt,in Italië heeft het parlement dus voor gestemd. En zo wordt wederom de wil van het volk met voeten getreden.

  1. http://delangemars.nl/2017/07/30/vaccinatie-veldslag-italie-verliest-zweden-wint/
   De lange mars vergeet er gemakshalve bij te vermelden dat Frankrijk net zo goed de pineut is, Duitsland ook fijne maatregelen bedacht heeft en er nog veel meer kommer en kwel in het verschiet ligt.
   Nota bene MSM die wat dat betreft, beter op de hoogte is: https://joop.vara.nl/nieuws/vaccineren-vanaf-2018-verplicht-in-frankrijk
   Inderdaad, wees vooral heel bang dat jouw kind, kleinkind ingespoten wordt met troep, waarvan je niet weet hoe je het moet neutraliseren.

 1. Oei, oei, oei Guido. Dat is NIET best wat ik net ontdekte.
  Om te beginnen was/is er in Italie sowieso al iets raars aan de hand.
  Terwijl dat land toch bekend staat om zijn tostesteron-zonen blijkt het geboortecijfer dramatisch af te nemen ? Chemische castratie van dat gehate Katholieke bolwerk ? Uitsterfbeleid ?? Vreemd.
  Maar dan AB OSTERHAUS. In hun taaltje kwam ik al snel op: SABOTEER ! U HAS (haat) !
  En met die afkorting GSHA wordt het nog veel enger allemaal.
  Die “G” van het V.M.-symbool en dan houden we ook weer HAS (haat) over !
  Getalsmatig was dat GSHA niet zo interessant, maar als we dan The ervoor zetten wordt het: TGSHA. En als je dat maal zichzelf vermenigvuldigt dan krijg je dus 21.28 dat weer maal is zoiets ongelooflijks als 5.88 Dat mag je dus lezen als S.HaHa.
  Oftewel de Satan die iedereen uitlacht, wie het laatst lacht etc.
  En tenslotte is 5 x 88 = 44.0 = VIEREN ! (de overwinning vieren !)
  Kortom als DIT alles geen weldoordacht complot is dan weet ik niet wat het dan wel zou zijn. QUITE FISHY die hele zaak en Osterhaus is evident hun payroll- mol / dwaalspoorlegger met zogenaamd wetenschappelijk sausje !!

  1. Ja, net even opgezocht: NOS 6 maart 2017: “Italianen krijgen geen kinderen: laagste geboortecijfer in 150 jaar” 1,34 kind per vrouw.
   Dat is dus ver weg van de 2 die nodig is om zelfs maar een paar te vervangen. Italie is dus aan het uitsterven. Gewoon vervangen door bootvluchtelingen en zo en uiteindelijk is dat Vaticaan gewoon omsingeld.
   Overigens met die A en O van AB OSTERHAUS is natuurlijk ook nog iets speciaals: de Alfa en Omega: “ik ben het Begin en het Einde”.

  2. Er zit overigens ook nog wat meer berekenende diepgang achter die vermenigvuldiging van de Project-codenaam TGSHA. Daar kwam dus 21.28 uit. Als je dat conform hun systeem optelt is dat 49 oftewel zoiets moois als 9999 oftewel vier slangentanden/injectienaalden in je lijf.
   En 4 x 9 is dan nog 36 = 666 oftewel het Bijbelse getal van Het Beest.
   Lijkt me ZEER interessant als er wat samples op het moment van inenting in beslag worden genomen om die dan vervolgens (niet door een Europees) maar door een Russisch lab te laten analyseren, ook op gemanipuleerd DNA etc.

  3. Haha, NOG een reden (behalve Mussolini natuurlijk) waarom uitgerekend Italie tot hun testgebied is uitverkozen. Zag ik ook net pas voor het eerst: ITALIE = 56 = WOLF.
   En ITALIA = 52 (B-52 haatmachine bij voorbeeld)= overkoepelend getal van alle Joods-Prot. wereldwijd.
   Dat zit ze dus ook al die tijd al niet lekker dat uitgerekend dat Roomse bolwerk Italie met de Eeuwige Stad Rome = ook ROEM = ook MORE hun geliefde cijfers bezat/bezit.
   Staat dus hoog op het verlanglijstje van Satan-E.U.

 2. Dit is deel 5 van een werkelijk schitterende docu over een natuurlijk medicijn wat de wereld aan het veroveren is.
  Jammer dat ze dit niet op tv uitzenden!
  https://vimeo.com/223021830
  18 doktoren/professoren en 12 patienten aan het woord over “the secret plant”.
  Helaas voor jenne, deze plant is goed voor lichtgekleurde en donkere mensen, het maakt geen onderschijt!

  1. Ach Markes, deel je ook je sneertje uit, dat heet bevooroordeeld !
   je weet niets van mij zo als de meesten hier, die denken iets te weten, helaas wijs geworden in dit leven, en heel voorzichtig met mensen.

 3. Overheden geven totaal niet om uw en mijn gezondheid.
  Feit is dat Edith Schippers terwijl er aanwijzingen zijn dat rubbergranulaatkorrels op kunstgrasvelden mogelijk kanker kunnen veroorzaken net als het RIVM zegt dat op deze velden veilig gespeeld kan worden.Wanneer zij een klein beetje verstand zouden hebben zouden ze dat niet zeggen maar eerst bewijs laten leveren dat het veilig is waarna ze een advies zouden kunnen geven.Probleem nu is dat dergelijk bewijs er niet is waardoor hun advies mogelijk vergelijkbaar is met Russische Roulette.Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Roundup http://nos.nl/artikel/2038229-geen-totaalverbod-op-onkruidverdelger-roundup.html Citaat:Ook staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken vind dat er nu te weinig rapporten zijn die een causaal verband aantonen tussen roundup en gevaar voor de gezondheid.Waarom ook hier niet een verbod tot onomstotelijk vastgesteld is dat roundup veilig is? Ook hier wordt naar mijn mening Russische Roulette gespeeld met mensenlevens.
  Vaccinaties idem net als de twee eerder genoemde voorbeelden moet niet bewezen worden dat vaccinaties veilig zijn en gaan ze zelfs tot het verplichten over.Talloze rapporten van onderzoekers geven aan dat vaccineren tot schade en zelfs in sommige gevallen tot de dood leidt.
  Dit artikel gaat erover dat verplichte vaccinaties al langer op het programma staan en gezien de voorgaande drie voorbeelden zou het inderdaad wel in het depopulatie programma passen waar onder andere op deze site al vaker over geschreven is.

 4. Even van het menselijke leef niveau uitgaande, zorg dat je met je gekozen huisarts, familie Doktor zo gezegt, een goede verstandhouding hebt, en daar valt alles mee te bespreken en te regelen, het leven van ons speelt op dit niveau, wat de overheid voorheeft, is hun zaak wat wij willen is een ander, groet Jenne

  1. Heel goed Jenne.. De huisartsen zijn over het grote algemeen, uiterst erudiete mensen. Vertrouwenspersonen die het goed met je voor hebben. Empathie zien als onderdeel van geneeskunst en de artsenbezoeker als onderdeel van de geneeskunde.. 😉
   Meer artsen zouden moeten opstaan en hun stem laten horen. Die verheven stem is te beluisteren in het ‘geneesmiddelen-bulletin’; het tijdschrift van de artsen en wordt onder vuur genomen door Big Pharma cowboys..

  2. Helaas waren mijn huisartsen meestal bange kwezels, kwezeltjes, protocol verslaafden. Zonder dat haal je tegenwoordig ook je artsenbul niet. De patiënt als levend wezen, wordt er tijdens de studie tactisch uitgewerkt. Is mijn indruk.
   Ik had met velen ruzie, tja kritisch, beter ingelezen, en moest alsnog mijn eigen weg vinden, vertrouwen op het zelfhelend vermogen van het lichaam.
   Ik vrees dat de meeste huisartsen (panisch) gewoon vaccineren en ook niet verwijzen naar een collega. Dus ga vooral lekker verder slapen mensen, leg de bal bij de arts, en bak zoete broodjes met de arme ziel 🙄
   Ik vrees dat ook op artsen de door Guido beschreven spagaat van toepassing is. Zieken mensen zijn goed voor de praktijk, met te veel gezonden zijn er te weinig inkomsten. Sterker, een arts die te goed zijn/haar werk doet is een bedreiging voor de collega’s: BROODROOF.

  3. Ach kijk die goed doordachte Nederlandse doom samenleving, het is allemaal niks, alles is niks, alles wat boven het maaiveld uitsteekt deugd niets van.
   Het internet zit vol theéoretisie afkrakers die zelf weinig ondernemen, maar geweldig zijn in andere mensen beletten tot iets te komen.
   In mijn leven, om wat te noemen de Provo’s, o ja Arend torpodeerd dit denken in twee minuten, ’t is waar wij geloofden er in maar in ons hart, wisten we dat het niet zou lukken, om dat de mensen ons in de steek zouden laten, het zogenaamde klootjes volk zo genoemd in de volkskrant, mensen zo als Arend, die zelf wel nooit zijn nek zal durfen uit te steken, een hoop praatjes verspreid, maar wat komt daar na, een grote holle leegte, die dan weer wordt opgevuld met andere praatjes.
   Nou ik heb gelooft in een betere wereld en nog, maar met alleen alles te benoemen komen we niet voor uit, Jenne
   En dan wat die Koekje hier te berde brengt, over de afgestudeeerde Artsen, dat is echt heel lelijk, en dat je dit durft te schrijven, en dan ook nog geplaatst wordt.
   En Guido, Artsen zijn ook mensen net als jij, ben jij dan zo erudiet,
   ik hoop niet dat je nog eens echt op een arts zal zijn aangewezen.

  4. 7.4 Wel, jennen, jullie kunnen het ook anders opvatten: Dat het schandalig is dat slimme idealistische mensen zo door de mangel van de geldwolven van de farmaceutische industrie gehaald worden. Vraag een kind in een ontwikkelingsland wat het wil worden en er is een grote kans dat het stralend zegt: Dokter. Oefff.
   Natuurlijk zijn er nog steeds situaties waar je blij bent met een arts, alleen geeft ‘sentimentele prietpraat’ volgens mij een te eenzijdig beeld.
   Een arts belonen bij afwezigheid van ziekte in plaats van bij het scherven ruimen, zou misschien al een veel geschikter uitgangspunt zijn voor een betere wereld.
   Alleen vraag ik me af of het grote geld hier ooit akkoord mee gaat.

  5. Er zijn dit jaar weer 5000 geestes zieke bij gekomen in Nederland ?
   Kinderen willen Dokter worden, om dat ze het als hun ideaal zien om mensen beter te maken.
   Er bestaan ook mooie en positieve kanten aan het leven, je moet ze willen zien, ik geef je netjes antwoord om dat ik met je hebt te doen, vraag me af hoe kom je je dag door, ik heb nog nooit iets positiefs van je gelezen, vind je dat niet zonde van je len, groet Jenne

  6. Koekje, mensen gaan (tot nog toe) allemaal dood en voor het zover is doen zich veelal kwalen voor, met het verstrijken van de jaren steeds meer. Ook het zelfhelende vermogen houdt een keer op en dan zijn externe hulpmiddelen zo gek nog niet, als je nog even verder wilt tenminste. Kortom, de arts hoeft zichzelf niet in stand te houden, dat zorgen de mensen zelf wel voor. Ik ben het hier wel met Jenne eens.

  7. 7.6 Welja, jennen, geef ik een hele mooie positieve oplossing, maar jullie lezen daar straal overheen. De oude chinezen hadden dat systeem!!!! Preventie is veel effectiever en vooral mensvriendelijker. Jullie wekken bij mij de indruk dat jullie gewoon geen betere wereld willen. Nee, IK heb pas met jullie te doen.

  8. Het blijft maar toe nemen het aantal geestes zieken in Nederland.
   Er bestaat ook nog zo iets als menselijke relatie, maar het is jammer sommigen zijn het punt van no return hier van ver voor bij geschoten, van daar hakken, onvriendelijk hun zieke geest eens even zich lekker te goed laten doen, aan andere mede mensen.
   Het hele huidige overheids denken leidt hier onder, geen enkele voeling met de inwoners en deelnemers aan de samenlevig.
   Een chaotisch geheel gebaseerd op geld ontstaat, wat de mensen als vrijheid prediken, is een verkapt soort slaven bestaan, waar in alles al lang van te voren geprogrameerd is.
   Niets is nieuw, alles heeft al eens plaats gevonden, en zal opnieuw plaats vinden, zo is dit voor zien, groet Jenne

  9. Guido.J.

   Een huisarts, de huisartsen in het algemeen, moeten wel heel stevig in hun schoenen staan om al het huidige geweld en liegen te kunnen doorstaan, ieder één heeft pijn voelen zich niet lekker, bewegen niet en vreten en zuipen zich dood, even een briefje lekker thuis bij de buis etc.
   Een goede huisarts moet je op handen dragen, en koesteren, je gezondheid, de gezondheid van je gezin kent geen prijs, het zijn mensen, kom tot een relatie met ze, geef eens een Klein surprisetje, zo dat is voor U van wege de goede zorgen, het werkt echt.
   Het is waar het onderscheid tussen de één en de ander kan groot zijn, daarom kies een huisarts die bij je past, eruditie komt met de jaren dat bouwd zich op, het is een samenspel, gespeeld door twee mensen, wanneer er begrip aanwezig is wordt het consult tot een plezier,
   groet Jenne

 5. In ons gezin gaat het nooit gebeuren dat we gedwongen worden om ons te laten vaccineren. In eerste instantie zal ik mij en ons gezin op elke verstandige manier verdedigen tegen deze onzin. Wij bepalen zelf en niemand anders of ik laat vaccineren laat dat duidelijk zijn.

  1. Maar dan is het wel zaak guido, NU AL actie te ondernemen en de discussie aan te zwengelen over de autonome authoriteit van het menselijke lichaam.
   Jezelf te informeren over het paardenmiddel dat vaccinaties zijn.. Een schot hagel op een mus. Met overkill op veel andere lichamelijke processen, zoals het immuunsysteem en het ‘zelfgenezend vermogen’ van het menselijk lichaam.. Alleen kunnen ze dit ‘zelfgenezend vermogen’ NOOIT en te nimmer afnemen van de menselijke geest..!

   En dan hebben we het nog niet eens over OPZETTELIJKE, DONKERE AGENDA’s die achter dit ‘spel’ zitten..!! Men weet donders goed wat er gebeurt bij al die vaccinaties..! Kijk naar de vooruitgang in het land met de HOOGSTE KINDERSTERFTE.. DE.. VERENIGDE STATEN!!

 6. De zogenoemde ‘gekkies’, de doemdenkers en conspiracytheoristen hebben het al lastig genoeg met het negeren van allerlei signalen die momenteel naar buiten komen. Want als je er naar kijkt, word je voor gek verklaard.

  – Vaccinatieverplichting (of anders boetes en sociale uitsluiting)
  – Voltooid-leven-discussie
  – Orgaandonatie altijd, mits de donor registreert niet te willen doneren

  En dan: dit alles beperkt zich tot lichamelijke verschijnselen. Het leven lijkt maakbaar te zijn in de ogen van de huidige zorg, toch? In Amerika de genen van embryo’s manipuleren als er genetische afwijkingen zijn. Met andere woorden: streeft de medische wereld naar een wereld zonder ziektes of afwijkingen? Joseph Mengele hield zich daar de vorige eeuw ook mee bezig. Toen werd het moreel verwerpelijk gevonden en nu niet meer?

  Ik eigen mezelf het recht toe om vanuit mijn innerlijke balans en het zelfregulerende en -herstellende vermogen van mijn eigen lichaam mijn leven te leven. Het lichaam is geen kweekschaaltje waar je van buitenaf even wat in dondert en dat alles dan goed komt. Zo werkt het leven niet. Innerlijke onbalans (mentaal en fysiek) is de bron van alle ziekte. Ook van de ziektes die je kunt ‘vatten’, gewoon omdat een lichaam wat uit balans is zich onvoldoende kan verdedigen.

  Tenslotte een positieve noot: Gelukkig worden vaccins beperkt tot het bestrijden van fysieke en meetbare ziektes. Stel je eens voor wat er zou gebeuren als ze psychische ziekten zouden honoreren als ziekte… I rest my case.

  1. Juich niet te vroeg Lilian, want dat zou zo nog maar eens anders kunnen gaan worden. Rudolf Steiner zei aan het begin van de vorige eeuw daar het volgende over:

   “De ziel zal men afschaffen door een farmaceutisch product. Vanuit een ‘gezonde’ levensbeschouwing zal men een vaccin vinden,
   waardoor in het organisme dusdanig ingegrepen wordt, liefst zo jong mogelijk, als het kan na de geboorte,
   zodat dit menselijk lichaam niet tot de gedachte kan komen: “Er is een ziel en een geest”.”

   Rudolph Steiner,
   grondlegger van de Antroposofie
   (Uit ‘De val van de Geesten van de Duisternis‘)

   En:
   In dit materialistische tijdperk, streeft men er in bepaalde kringen naar om de spirituele ontwikkeling van de mensheid te verlammen, onmogelijk te maken; om de mens zover te brengen dat hij, gewoon door zijn zielgesteldheid, door zijn karakter al, het spirituele zal verwerpen en het als flauwekul, als dwaasheid zal beschouwen. Deze tendens, bij sommige mensen is dat nu al te merken, zal steeds intensiever worden. Er zal een verlangen ontstaan, dat zal leiden tot het algemene oordeel dat het spirituele, het geestelijke, waanzin is.

   “Men zal dit proberen te bereiken via inentingen. Zoals men inentingen als bescherming tegen ziektes heeft ontwikkeld, zal men ook vaccinaties ontwikkelen, die het menselijk lichaam zó beïnvloeden, dat het de spirituele neigingen van de ziel geen plaats zal bieden. Men zal de mensen inenten tegen de aanleg voor geestelijke ideeën. Daar zal men tenminste naar streven, zodat de mens al in zijn kinderjaren, de drang naar het geestelijk leven verliest.”

  2. Ik begrijp wat je zegt Arend. Eigenlijk kunnen ze dan beter een robot ontwikkelen. 😜

   Ik zie een kentering in het voortschrijdende materialisme, afhankelijk van welke kant je uitkijkt natuurlijk. Met steeds meer gevallen van burn-out en doelloosheid, gaan mensen zichzelf afvragen wat ze hier eigenlijk lopen te doen. Op zoek naar zingeving en weer plezier uit het leven halen, inplaats van monotoon werk en levensritme. Dan kom je bij jezelf terecht, het antwoord wat buitenaf niet te vinden is.

   Wellicht vind je het gedachtengoed van Sadhguru ook interessant: Dat we als mens ons niet bewust zijn van onze essentie (de ziel) en het hebben van een lichaam en geest, maar aannemen dat we lichaam en geest zijn. Vanuit die aanname -de vereenzelviging met ons ‘voertuig’- ontstaat het lijden.

   “As there is a technology to create external wellbeing, there is a whole dimension of science and technology to create inner wellbeing”

   – Sadhguru

   Een filmpje over innerlijke engineering (the silent revolution of self realisation):
   https://www.youtube.com/watch?v=YxTN6OySkPo

  3. Mooi Lilian en Arend. Het is me telkens een diepe gewaarwording dat Steiner dit heeft gezegd.. En niet simpel ‘gezegd’, maar ‘liefdevol gedeeld’…

  4. Lilian en Arend, dit is de juiste benadering, die uit gedragen behoord te worden, ter verlichting van de onwetende massa, maar hoe ?!
   Jenne

  5. Tja en na Steiner komt dan…. Een jaar of 60 later..
   FBI-directeur Herbert Hoover.. Kan toch geen toeval meer zijn..???!!

  6. Arend Zeevat 9.1 :
   Aldous Huxley had het ook over “soma…” in zijn boek Brave New World :
   https://www.huxley.net/soma/somaquote.html
   met citaat :
   “”..there is always soma, delicious soma, half a gramme for a half-holiday, a gramme for a week-end, two grammes for a trip to the gorgeous East, three for a dark eternity on the moon…”.
   Achter de vaccinaties gaat dan ook heel wat meer schuil dan een louter medisch aspect.

  7. Ik heb in meerdere artikelen beschreven dat alle, werkelijk alle, wetenschappelijk technologische ontwikkelingen op het gebied van landbouw en ‘voeding’, ‘gezondheid’ en ziekte, moderne communicatiemiddelen, televisie, natuurlijk chemtrails en nog meer, er op gericht zijn om ons te vervreemden van onze innerlijke levensbron. Voeg daar de zielsafsluitende werking van gedogmatiseerde religieuze belevingen aan toe en je kunt zien, dat men een bijna ondoordringbaar geestelijk harnas om de mens aan het bouwen is.

  8. Ik zeg maar 1 ding meer…. Atlantis. Ondergang van een hoogstaande intellectuele ‘beschaving’. Patriarch era is coming to an end.

  9. Ja inderdaad, Lilian. Ik heb ooit eens het vermoeden uitgesproken dat vele Atlantische priesters, die toen al met allerlei levensprocessen aan het rommelen waren, daardoor er aan hebben bijgedragen dat dit continent in verschillende fasen onder golven is verdwenen. Daarbij heb ik het gevoel dat veel van die Atlantische priesters in onze moderne tijd als wetenschappers zijn geïncarneerd. In onze tijd doen ze een nieuwe poging om hun werk van toen te vervolmaken. Dit maal gaat het echter niet om één continent, maar om de gehele planeet.

  10. @9.10,
   En vervolgens plette hij een irritant zoemende mug die hem van zijn welverdiende nachtrust onthield, de bloedspetters geconcentreerd op de muur rondom het ontzielde lijfje. Zijn eigen bloed. Een vorm van zelfvernietiging. Hij draaide zich om en sliep genoegzaam verder. Zich nauwelijks bewust van een vernietigd leven. Had de mug dan geen innerlijke levensbron?
   En waarom moest ie dood? Nou gewoon, omdat ie irritant was en hij gebruik kon maken van een evident verschil in machtspositie.
   Trek die vergelijking eens door naar het grotere geheel en het is de basis voor een mooi nieuw artikel, getiteld: “machtswellust, het zit in ons allen, en past ons als een zelf aangemeten geestelijk harnas”.
   (Ps. De “hij” in bovenstaande is niet per se Arend Zeevat. Het is een willekeurig menspersoon en kan dus evengoed een “zij” zijn).

  11. Evert 9.11

   Tja, niets menselijks is mij ook vreemd. Ik sla ook nog wel eens een irritante vlieg dood, met name vanwege het herhaaldelijk agressieve binnendringen in mijn persoonlijk energetische ruimte en daar de energie uit te willen zuigen. Ik ben, net als ieder ander mens op weg naar volledige zelfverwezenlijking.

   Wat voor mij echter van wezenlijk belang is, dat we dat allemaal zijn en onszelf mogen leren kennen, met alle achterliggende onbewuste intenties en drijfveren. Dus ook met het leren onszelf onze menselijke onvolmaaktheden te vergeven. Het is allemaal deel van dit incarnatiepakket en de weg die we gaan.

  12. Bij de weg Evert. In meerdere vorige artikelen heb ik de spiegel die de uiterlijke machtsverhoudingen ons voorhouden ook benoemd als zijnde een reflectie van hoe wij zelf met macht in onze directe sociale omgeving omgaan. Hoe ga jij met jouw vermeende egomacht om, Evert?

  13. Guido J. 9.13

   Inderdaad een heel mooie aanvulling. Bedankt voor het delen!

  14. Arend @9.14, bedankt voor je interesse in mijn denkbeelden. Ik moet bekennen dat ik vrijwel geen artikelen van jouw hand gelezen heb. Ik vind je een meesterlijk schrijver, maar de onderwerpen resoneren niet, om in jouw terminologie te blijven. Mijn filosofische uitgangspunt is: “Deep down inside we’re all one and the same” (Fish, alias Derek William Dick). Daarbovenop heeft ieder individu zijn eigen specifieke talenten. Wat mij betreft moet ieder mens zijn talenten inzetten ten gunste van de medemens. Het bovenmatige talent van de een tov de ander kan worden ingezet als macht, met als doel de ander te ‘overrulen’. (Is dat wat jij bedoelt met het begrip “egomacht”?). Dat gebeurt maar al te vaak. Maar vaak dus ook terecht, omdat de een nu eenmaal bepaalde zaken beter kan inschatten dan de ander o.b.v. diens talent. De kracht zit er dus in het talent van de ander te herkennen en erkennen en daar dankbaar gebruik van te maken. En omgekeerd. Voorbeeld. Mijn egomacht uit zich in discussies over chemtrails. Als wetenschapper is mijn uitgangspunt dat alles in waarschijnlijkheden moet worden uitgedrukt; 100% zekerheid bestaat niet of nauwelijks, waar dan ook. Met dat uitgangspunt is altijd de vraag, wat is waarschijnlijker? Dat uitgangspunt in combinatie met mijn talent van meer dan gemiddelde kennis van de atmosferische dynamica, de fysische onderbouwing daarvan met gemeten data brengt mij ertoe dat chemtrails hoogstwaarschijnlijk niet bestaan, contrails daarentegen wel. Dit is de kern (egomacht zo je wilt) van mijn oppositie tegen het waarschijnlijke bestaan van chemtrails.

   Ik ben van mening dat processen van (ego)macht plaats vinden op ieder niveau en op vergelijkbare wijze, gelijk fractals (https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Fractal): de mens die een irritant dier plet, de ouder in de opvoeding van het kind, de webmaster van een website in de beoordeling van reacties, de wereldleider die zijn spierballen laat zien aan zijn opponent wereldleiders, enz., enz. En ja macht kan zowel ten goede als kwade worden ingezet. Talloze voorbeelden, ik hoef ze hier niet te noemen.

  15. Helaas zijn bepaalde aannames gebaseerd op onjuiste modellen komend uit een voornamelijk mainstream paradigma. En juist door onderliggende indoctrinatie vormt dit tesamen met een in de weg zittend ego voor de nodige cognitieve dissonantie, waardaar terugval op de veilig gewaande foutieve kaders een onvermijdelijk obstakel lijkt te vormen voor ware wetenschappelijke evolutie en de juiste aannames.

  16. Treowd, het interessante aan modellen (= vereenvoudiging van de werkelijkheid) is dat ze continue getoetst worden aan echte gemeten data. Onvolkomenheden van modellen worden zo bloot gelegd, mogelijke verbeteringen ingevoerd, vervolgens getoetst met data enz. Dit iteratieve proces leidt tot steeds betere modellen. Dit proces is zover ik weet overal vruchtbaar gebleken. Maar alleen als men het eerlijk toepast, uiteraard. Dan is er sprake van ware wetenschappelijke evolutie. Mainstream of alternatief speelt imo geen enkele rol in dit proces.

  17. Het woord ‘echte’ is een volstrekte misleiding imo.
   Wat elke wetenschapper vergeet en kennelijk NOOIT heeft geleerd, is met moraal en ethiek al die verzamelde data te interpreteren. PER DEFINITIE EEN SUBJECTIEVE BEZIGHEID..!
   Dus wetenschap zelf doet NIETS; het gaat om de interpretatie van de data. Ergo, elke beslissing o.b.v. deze data wordt emotioneel genomen. Omdat heel simpel, data onderling alleen maar kunnen worden vergeleken met subjectieve grootheden als ‘veel’, ‘weinig’, ‘gevaarlijk’, ‘dreiging’, ‘goed’ en ‘slecht’..
   Daarnaast is de lijst met onderzochte data ALTIJD onaf, niet compleet dus.
   En dienen alle data ONDERLING TEGEN ELKAAR TE WORDEN GEWOGEN.. Subjectieve weging.

   Ergo, wetenschap is leuk, maar kreupel in haar moraal en ethiek. Lam in haar ‘handelingsbekwaamheid’ en volledig incompetent in het duiden van implicaties.

  18. Tot slot; Omdat we afdwalen van het ware onderwerp van discussie:
   De data kan echt blijken te zijn , deze berekeningen kunnen bestaan buitenom natuurlijke wetgevingen omdat ze door menselijk toedoen gefabriceerd zijn om aan bepaalde modellen te kunnen voldoen ter
   bevestiging van een wenselijk wetenschappelijk paradigma.
   Ware wetenschap behoord vrij te zijn van bepaalde kaders en onafhankelijk van mechanische theorieeen getest te kunnen worden, volgens algemeen aanvaarde criteria van verifieerbaarheid en falsificeerbaar door observatie. Anders kan men spreken van pseudo-wetenschap omdat de modellen door een ieder gefabriceerd kunnen worden om aan vooraf bepaalde modellen te voldoen.
   Zo creeerd men a.h.w. hele niet bestaande illusionaire werelden.
   Daar vele wetenschappelijke modellen besmet zijn door belangenverstrengeling worden ze gevoed met wiskundige mechanistische of analogische modellen juist om een bepaald paradigma te bekrachtigen welke buiten de natuurlijke mogelijkheid bestaansrecht hebben verkregen op een illusionaire basis.

  19. top Proza Evert over die ontzielde mug en die zelfvernietiging, the only way to go, het beste alternatief voor prozac, geen doekjes meer om die mug binden, geplet, ausradiert, finished, squashed verpletterd uitgeschakeld, nullified. http://www.dictionary.com/browse/nullified maar waar ging het ook al weer over in deze draad, ben het even kwijt, er is controle van het zelf, controle over een ander, de wereld zo je wilt, beheersing door herren en heren, met knechten, soort zzp ridders, semie zelfstandigen, ingehuurd voor klusjes, voor een uurtje factuurtje, duur die huur, voor god spelen is schrijven klopt wel, we zitten op een spoor rails in een richting, die recht gelegd wordt ondanks de kromming van de aarde, hoe kan dat toch, even over nagedacht, gevisualiseerd met wat natte vinger brain fart mathematiek, kwestie van discrete platte eenheden in het zand leggen, plat blijft plat hoe krom je ook gaat over duizend kilometer, vraag het de platvis. De protocollen moeten gevolgd worden in de 5 minuten per pat. praktijk, de 5 p.p.p. , de ophaal chinees, maar die van sion bestaan zogenaamd niet, wel li on accu’s, http://www.apotheek.nl/medicijnen/lithium opgegraven in een gemanipuleerd land, zogenaand voor de demoncrazy, er is geen geldige definitie voor ziekte van geest, wel voor dwarsliggers en clusterfok koppijn, het worden er steeds meer, buiten de lijntjes https://en.wikipedia.org/wiki/Overton_window 5g meedogenloos doordringende militaire millimeter mm straling in je internet house of objects, het gaat niet om vermeende platheid maar de richting van de zwaartekracht, zo blijft het scheefste gebouw nog stabiel namelijk. Depeche Mode – Never Let Me Down Again (Remastered Video) https://www.youtube.com/watch?v=snILjFUkk_A wat een video, krijg er kriebels van, wat een beat, wat een piano. in de hoofdrol. waarom gaat juist een publieke ambtsdrager die ik blindelings zou kunnen vertrouwen, de burgervader van amstelredamme waarschijnlijk veel te vroeg naar de overkant?

  20. Vaak hanteert men de uitspraak: “meten is weten”, maar dat geldt alleen als men “weet wat men meet”. En daar kan het behoorlijk misgaan. Voorbeeld. De temperatuur op een locatie kan worden gemeten met een radiosonde (ballonoplating) ter plekke, maar ook met een overkomende, daartoe geëquipeerde, satelliet. Als je metingen van beide instrumenten, gedaan dus op eenzelfde locatie, met elkaar vergelijkt zullen ze verschillen. Is een van beide fout? Of allebei fout? Nee. Beide zijn goed op een meetfout na en met inachtneming dat de radiosonde meet op 1 punt en de satelliet een gemiddelde temperatuur meet over een volume. De meetfouten van beide instrumenten zijn OBJECTIEF te bepalen. Daarbij komt geen enkele subjectiviteit of emotie te pas. Kortom, als men “weet wat men meet” zijn gemeten data ‘echte’ representanten van de werkelijkheid die men bemeet en pas dan geldt: “meten is weten”. Het gebruik van beide temperatuurmetingen in een weermodel is op basis van OBJECTIEVE criteria, waaronder de OBJECTIEF bepaalde meetfout.
   Deze wijze van wetenschap bedrijven is moreel en ethisch volstrekt verantwoordt.
   Ik ben het dan ook oneens met de reactie tussen 9.19 en 9.20. Bovenstaand voorbeeld over temperatuurmetingen zet dat kracht bij, hoop ik. Wellicht kan Guido een krachtig voorbeeld geven dat zijn punt onderbouwt?

  21. nope, modellen blijven benaderingen en vooral moment opnamen subjectief geïnterpreteerd, weet ik van wetenschappers zelf, misschien dat de nieuwe garde denkt dat er objectiviteiten bestaan, omdat zuh objectives willen die hun goed uitkomen, doelstellingen gericht onderwijs afgescheiden van het individu, oftewel workforce training inplaats van individuele Bildung, daar wilde ze mij als ‘change agent’ aan laten meewerken om Dat te ‘implementeren’; doorgang te laten vinden, kwestie van de oude garde op een zijspoor rangeren en doen vergeten, net als de Beschrijvende Wetenschap uit de negentiende eeuw, daarom werden wuh grafisch beeldend goed anatomisch en plantkundig onderlegd, tegenwoordig mag een blinde mol een statistiek programma executeren and that’s it, zolang de uitkomsten maar in het winstgevende plaatje passen van de grootleveranciers. The Miseducation of America – Part 2 (by Charlotte Iserbyt) https://www.youtube.com/watch?v=yLloeoPxTMQ Bildung wat betekent dat nu? http://nivoz.nl/artikelen/bildung-wat-betekent-dat-nu/ ik hoorde gisteren dat de duimelende malleappie jeugd therapeutische ondersteuning nodig heeft om boven de 3 achterelkaar met de hand geschreven woorden te kunnen komen, ik weet dat ik er 15 jaar over gedaan heb om mijn handschrift terug te krijgen, zelf gedaan, ik wist dat er motorisch schade moest zijn, maar goed vroeger heette dat lui en slordig, ik wist dat ik het niet kon, leesbaar schrijven, en ik vond dat heel heel erg, dus herkenbaar die neurologische schade die inmiddels de norm is geworden op vroege leeftijd. wie bepaalt de Norm?

  22. Ja Guido kan een krachtig voorbeeld geven. Antwoord op je vraag voldoende? Of neem ik té letterlijk wat je vraagt..
   Wat is dit nou voor voorbeeld. Een kulverhaal over temperatuur meten.. terwijl we over vaccinaties spreken. Als er iets moreel en ethisch beantwoord dient te worden, wetenschappelijk geïnterpreteerd, dan is dat het wel. En nee, het is geen 24 graden, vanuit 2 perspectieven gemeten. de vraag is of je 24 normaal vindt..!

  23. @9.25, de bekende manier van reageren. Je bedoelt, naar jouw mening, een lulverhaal. Het ‘lulverhaal’ was bedoelt om uit te leggen hoe wetenschap werkt. Velen hier weten dat niet en hebben dat slechts uit tweede hand, van horen zeggen, van internet linkjes, etc. Gezien je reactie weet jij het blijkbaar ook niet. Ik bied de eerste hand.
   Jij kunt dus geen enkel voorbeeld opdienen om jouw verhaal te onderbouwen. Wat zegt dat?
   Wat mij niet duidelijk is, is dat iemand die zo weinig vertrouwen heeft in wetenschap wel vrijwel al zijn artikelen onderbouwt door te verwijzen naar ……. wetenschappers.
   “Ergo, wetenschap is leuk, maar kreupel in haar moraal en ethiek. Lam in haar ‘handelingsbekwaamheid’ en volledig incompetent in het duiden van implicaties.” Dus dat etiket kunnen we ook plakken op wetenschapsbeoefenaars als prof. dr. Gotzsche, de Harvard PhD, dr. Sheldrake, MIT prof. Lindzen, de editor van de Lancet, enz., enz.?

   @HyperAlert. Eens. Modellen blijven benaderingen. Maar door modellen steeds verder te avanceren zodat ze steeds beter passen bij data (die de werkelijkheid vertegenwoordigen) worden modellen steeds beter en vergroten daarmee hun voorspellende waarde. De uitkomsten van modellen worden dus steeds waarschijnlijker. En daar is niets subjectiefs aan wanneer je objectief verkregen data gebruikt in je verificatie. In welk vakgebied waren de wetenschappers actief, die jij kent en kun je een voorbeeld noemen van hun subjectieve interpretatie?

  24. Het gaat over wetenschappers die zichzelf op de hak durven nemen/kunnen en vooral durven relativeren. Je weet preciés wat ik bedoel; het minkukelen is alweer begonnen. Lekker hè, mensen onderuit halen op oneffenheden. Wat is nou eigenlijk je verhaal hier? Wellicht is het handiger dan vragen stellen en college geven, te vertellen wat je er zelf van vindt en denkt. Van de hautaine wetenschappers die vanuit hun ivoren torens blazen en meedansen in de grote-geld-graaierij, en een smet voor de wetenschap zijn. Ik neem aan dat je begrijpt dat ik het dáár over had/heb.

  25. Guido.J – O Prachtige slot conclusie over de wetenschap, bedoel je de huidige, die uit het verleden, of die uit het echte verre verleden.
   Pythagorus onderkende dit soort denken toen al, creéerde een hétairie – confrérerie – broederschap, om alle onverstand buiten de deur te houden, het hete Fraternitéphilosophique, een hele strenge en lange ballotage werd toegepast, om het intellect het denken te vergroten, als ode aan het leven aan de mens gegeven.
   Dit wordt heel vaak over het hoofd gezien, ieder mens heeft de opdracht zijn kennis te vergroten en verrijken, als ode en dank aan het leven gegeven.
   Dan wie is een wetenschapper, hij die uit liefde voor het weten, zijn denken gebruikt, en dit doet tegen niet vooropgestelde vergoedingen,
   maar al dit gelammenteer hier tegen en over de wetenschap in het algemeen is niet juist, er zijn vele hele goede wetenschappers, veel meer als die paar die hun geweten aan de duivel hebben verkocht,
   Waarom toch dit generaliseren, alles op deze wereld kent ook een menselijk niveau van leven en denken, met alles wat daar bij hoort.
   Jenne

  26. Waar het mij om gaat Jenne, zijn de wetenschappers die hun ziel en zaligheid aan de duvel hebben verkocht, hautain hun ‘wetenschappelijk ivoren toren’ als hun kasteel zien en alles wat in de buurt komt, afzeiken met ‘verkeerd onderzoek’, ‘oh die, dat is een watje’, etc. etc.

   Juist mensen als Peter Götsche en deze Richard Horton van de Lancet, hebben hun ethische en morele kompas op de eerbied voor de mens staan. En beseffen VOOR ALLES, dat wetenschap vooral ‘metenschap’ is. Het trekken van conclusies dient te worden uitgevoerd obv ethiek en moraal en niet obv geld, macht en vooringenomen manipulatie. En dan zegt deze man preciés wat ik bedoel; een wetenschapper naar mijn hart..

  27. het naadje van de kous, doelstelling mission objective the dumbing down of education; ‘achieved a long time ago’ ; vanaf minuutje 4, technocrats, human settlements, culling of the world wide population. Agenda 21, The Plan To Kill You – David Icke https://www.youtube.com/watch?v=bMeXSlGJZYc voor wie er nog mogen overleven zijn er varkenshokken in torenflats van 2 bij 2 meter bedacht. En inderdaad m.b.v. Big Google Data willen ze uiteindelijk naadloos ons handelen voorspellen modelleren en dus de toekomst gaan manipuleren.

  28. “Most people have been bullied by people who claim to speak in the name of science.”
   Rupert Sheldrake.

   Erudiete mensen als deze prof. dr. Rupert Sheldrake uitnodigen voor een ‘wetenschappelijk praatje’, maar als het je niet bevalt, haal je zijn presentatie uit de TED-bibliotheek..

   Kijk en huiver.. Hoe deze erudiete wetenschapper ALLES op de hak neemt.. Als wetenschapper bereid is, VOOR ALLES ZICHZELF te kakken te zetten. Als ‘wetenschapper’… De man ziet waar het fout gaat; preciés wat ik bedoel te zeggen: https://www.youtube.com/watch?v=4gFi285OhrQ

   En hij was niet de enige, kijk hier:
   http://www.whydontyoutrythis.com/2013/03/3-censored-ted-talks-the-establishment-does-not-want-you-to-see.html

  29. Juist Guido.J. nu tap je uit een ander vaatje, deze door jouw genoemde mensen zijn superieure mensen die hun nek uitsteken voor de wetenschap.
   Dat handje vol crupul is de wacht aan gezegt, helaas heb ik veel van mijn contacten verloren, maar die ouwe garde was niet voor de poes, waren gek op geld en het leven, maar niet ten koste van alles, ook indertijd jonge afgestudeerde proffesoren uit Leuven ontmoet, eerst kwam hun vak, zij wisten ook wat ze toen hadden voor hun samenleving,
   maar ze staan onder druk en worden gechanteerd met hun positie, er is niets zo erg als een Alchiemist die denkt goud te maken, en dat aan het eind van zijn leven het blijken grote keien te zijn, je komt je zelf altijd weer tegen, groet Jenne

  30. Ik zeg continu wat ik ervan vindt Guido: 9.14, http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/verplichte-vaccinaties-kom-in-opstand-denk-na/comment-page-1/#comment-605100 en de rest van dat draadje, maar je gaat nooit ergens echt op in. Vooral eenrichtingsverkeer. Als ik een concrete vraag stel, draai je ervan weg. Hier stel je iets tussen 9.19 en 9.20, maar een pakkend voorbeeld om dat te onderbouwen kun je niet geven. Beetje flauw antwoord boven 7.27. Je haalt genoemde wetenschappers heel vaak aan met de nodige hoofdletters en interpunctie omdat zo goed kunnen relativeren en zichzelf op de hak nemen?
   En jazeker ben ik ook tegen wetenschappers die hun vak beoefenen slechts uit geldelijk gewin. De vraag is wel hoe groot is die groep eigenlijk?? Ik denk, heel erg klein. Als je de zaak belazerd word je er namelijk vroeg of laat uitgesodemieterd, door de wetenschap zelf! En dus ben ik het weer eens met Jenne (9.28).
   @9.29 “Juist mensen als Peter Götsche en deze Richard Horton van de Lancet, hebben hun ethische en morele kompas op de eerbied voor de mens staan”. Ik zou hier het woord “juist” vervangen door “ook”. Juist Richard Horton is in zijn positie als editor DE aangewezene om slechte wetenschap te weren van publicatie. Waarom doet hij dat niet? De Lancet moet ook verkocht worden? Ook Horton heeft zo zijn belangen….. Of sluit hij zijn tijdschrift uit van slechte publicaties en maakt hij zijn collega’s zwart? Dan moet ie ook een grote vent zijn en man en paard benoemen.

   Ah Hyper, Google! Tjah, maar dat noem ik geen wetenschap. Ja, slimme algoritmen die nooit worden gepubliceerd, zoiets als Maurice de Hond met zijn opiniemethode, die hij niet publiceert. Nee Hyper, dat alles is geen wetenschap imo.

  31. Oh, en Guido, de door jou aangehaalde wetenschappers zijn helden in jouw ogen, maar imo vooral omdat hun uitspraken in lijn zijn met jouw visie. Daarentegen zijn er duizenden wetenschappers met een andere visie. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen, of iets uit het midden, maar waar? Dan moeten we gewicht toekennen aan beide groepen. Ik stel voor dat vooral OBJECTIEF te doen, niet SUBJECTIEF.

  32. Evert @9.21 vraag je mij om een voorbeeld te geven aangaande 9.20 en mijn stellingname aangaande wetenschap welke in mijn ogen op foutieve modellen haar basis lijkt te vinden. Er zijn uitzonderingen op regels maar juist het vakgebied waarin jij opereerd of pretendeerd te opereren is bijzonder besmet naar mijn mening, maar overall is de wetenschap behoorlijk aangetast door belangenverstrengeling en vuile geldbronnen. @ 9.27 geef ik je antwoord.

  33. Ik draai nergens van weg; ik ben gewoon niet verplicht om jouw te beantwoorden; het is toch geen verhoor..? Alleen al de idee dat ik dat zou moeten doen..?! Wat wens je te bewijzen met mijn antwoorden. Hier een hele polemiek opzetten? Geen zin in. En dat mag hopelijk.. 😉
   Overigens ben je ZELF degene die heel geraffineerd, zoals een troll betaamd, glad-en-glibberig je weg zoekt tussen de reacties, teneinde je ‘ding’ te doen. Als ‘Evert’, of welke naam of IP-adres je wenst te gebruiken. Desnoods adressen van mensen als John Consemulder en Yfke Laanstra. Dat je hier überhaupt nog ruimte krijgt, daar mag je voorzichtig mee omspringen.

   Het gaat om het principe dat de anderen die hier reageren, kennelijk wél zien. En jij ‘Evert’ niet. Simple as that.
   Ja, laten we een wetenschappelijke benadering volgen om de wetenschap te beoordelen, om erachter te komen hoeveel wetenschappers corrupt zijn, moedwillig of onbewust. En hoeveel wetenschappers kritisch zijn op de waarde die aan wetenschap wordt toegekend.

   Het gaat er in mijn idee om, dat de intuïtieve vaardigheden van onze kinderen niet meer worden gestimuleerd, door alles monddood te maken, wat niet ‘BEWEZEN’ is.. Kijk naar de smerige campagne tegen homeopathie, die werkelijk fascistische vormen aanneemt. De sukkels van homeopathen die het laten gebeuren. Hun manier van genezen, een eeuw-oude geneesKUNST afgenomen, ondermijnd door o.a. dhr. Cees Renckens en zijn ‘sletje’, Edith Schippers. Waarom..?? Omdat de mensen in kwestie imo hautain zijn, zelfingenomen en voor alles HARTELOOS.

   Kijk naar ongeacht welk programma op Tv. Alles moet in discussie ‘bewezen’ zijn. De simpelste waarheden dienen te worden ‘bewézen’… Zum Kotzen vind ik dat. Welke wetenschapper durft te bevestigen dat wetenschap niets anders is dan ‘METEN-schap’. En meten is inderdaad wéten. Maar dan komt -zoals gezegd- de interpretatie van het gemetene. SUBJECTIEF dus.
   Want dan zijn er ‘grote’, ‘kleine’, ‘enorme’, minieme’ verschillen tussen data.. Allemaal subjectief.

   En dan blijkt ook dat ‘zaken-die-niet-te-meten-zijn’ plotseling van GROOT belang zijn, maar worden geminkukeld, doordat ze niet ’te meten’ zijn en/of ONBEWEZEN..
   Zoals ‘rood’, ‘fijn’, ‘gelukkig’ en ja… ‘LIEFDE’..!! De artificiële intelligentie hier op Aarde -niet degene die wij aan het ‘ontwikkelen’ zijn- heeft dit plan bedacht en we zitten in de apocalyps van deze fase. Het gaat imo om het in balans brengen van het mannelijke kille ‘kaderen’ en het vrouwelijk warme ‘stromend-scheppende’. Het is niet voor niets dat het vrouwelijke IN DE MENS verbannen was, vernietigd, belachelijk gemaakt etc.

   Lees de uitspraak van deze filosoof eens goed en besef dat je met heel je wetenschap op dit moment de creatieve mens aan het kapot maken bent. Zo simpel is het voor me. (Uiteraad -maar dat lijkt me duidelijk- de goede wetenschappers in dit kader uitgesloten.)

  34. GUIDO.J. 9.36

   Precies, volkomen mee eens, het klopt van geen kanten, geen Wonder dat jonge mensen hoorn dol worden, van al die tegenstrijdig heden.

   Een kleine aanmerking mijnerzijds, maak de site meer op het goede gericht, geef het kwaad minder berichtgeving en daar door energie.
   Laten we het goede beleiden, door het kwaad van uit een positieve hoek te benaderen, gaan we het anders zien, minder groot en indruk wekkend, het moet verkleind worden tot een bagatelle, een niet ter zake doend stukje in ons leven, met andere woorden, we moeten ze plat walsen, onder onze positieviteit, het knopje moet om, over dit inenten de soep wordt nooit zo heet gegeten als dat hij wordt opgediend, maar ze blijven gevaarlijk, ze hebben de wet aan hun zijde, maar onze wetten zijn een tikje anders, meer op de mensen gericht, nou ik ben er niet bang voor, hier is er al het één en ander zich aan het organiseren,
   groet Jenne

  35. Evert 9.33

   Sommige gegevens zijn 100% waar, anderen weer iets minder, het is jammer er spreekt altijd een zekere brilliantie van geest uit je schrijven, wat mooi is om te lezen, je schrijf trant neemt hier weer veel van weg, beetje snobistische aggresieviteit die een ziekte beeld van deze tijd is, ik persoonlijk zou zeggen nader tot ons, you are welcome, groet Jenne

  36. Jenne 9.37
   Het is kennelijk mijn piece of cake in het leven, te zorgen voor én/én.. Zowel de positieve kanten benoemen, maar het ‘donker’ niet onvermeld/onbelicht te laten. Hoop dat je dat snapt. Dat dit repercussies heeft op mijn gedrag en houding, mijn manier van uiten, is onvermijdelijk. Ik neem het op de koop toe en is boven alles een mooie leerschool..!

   En dat je begrijpt/snapt, dat het vermijden van het ‘donker’ JUIST ZORGT voor de grote shit waar we nu inzitten..!!! Het zijn onze eigen schaduwen die we niet willen zien. (dat zijn 3 uitroeptekens)

   Energetisch spiritueel zou ik je -zoals ik al vaker gedaan heb bij dit soort discussies- willen verwijzen naar het artikel van Fred Burks over ‘het donker’…
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/over-het-integreren-van-onze-schaduwkant/

   Dus Jenne.. én/én in de plaats van óf/óf… Én het donker én het licht om die essenties in JEZELF te eren.

  37. Guido.J. 9.39

   O maar ik herken al je problemen maar al te goed, heb vaak genoeg voor gezeten !
   Misschie kom ik niet duidelijk over, ik herken het kwaad maar al te goed, misschien wel te goed, maar het is beter het volkomen te verontachtsamen, het is er het zoekt de confrontatie, om te kijken hoe en wie je bent, en dan blijft het plakken, het is een kleverige slijmerige substantie, van leugens en bedrog, verontachtsamen maar natuurlijk niet uit het oog verliezen, nee zo dom en naïf ben ik -zijn wij niet, groet Jenne

  38. Maar Guido.J. het was voor mij nooit of -of, heb genoeg gevochten met het kwaad ook lichamelijk me ingezet, heb daar van geleerd en ben het anders gaan benaderen, en heb medestanders opnieuw gevonden, moet zeggen ben nu wel een beetje moe, maar geef de strijd niet op, ik doe het nu op mijn Eigen wijze, mijn hele leven was doortrokken met en – en, het ééne hoord bij het andere schijnt het, maar als je veel van het leven houdt, kijk je wel eens weg, en ja dat is niet juist, je moet constant op je qui-vive zijn, het signaleren aan je omgeving,
   en ja dat heeft de nodige consquienties, groet Jenne

  39. Jenne, schrijf jij, die niet eens zijn eigen negativiteit kan plaatsen. Je bent vol van kritiek en ontevredenheid, goed je bent oud en krijgt daardoor meer ruimte, maar jij misbruikt dat op een gemene manier. Voor mij heb je ondertussen iets trollerigs. Jij zuigt om het in goed Nederlands te verwoorden.
   Fijne dag toch wel, wellicht valt het kwartje. Het is goed bedoeld mijn advies, in de mensen een welbehagen. Groet, mc.

  40. Preciés MC, maar ik geloof -met alle respect- dat Jenne dat niet ziet van zichzelf. De angel zit wat mij betreft hier:
   “maar het is beter het volkomen te veronachtzamen,”

   Bedoel je niet de nádruk erop leggen..? Dat is wat anders dan veronachtzamen..! Niks veronachtzamen, aankijken die shit Jenne. JUIST daardoor kom je in een negatieve spiraal terecht van ‘de andere kant opkijken’. Het zijn imo mooie woorden van een oudere, ervaren mens, maar wel van een mens dat op dit vlak zijn voordeel zou kunnen doen met datgene wat ik aandraag. Stilte en zwijgen is ook een optie overigens.. 😉

  41. Treowd @9.35 en Guido @9.36, dank voor jullie openhartigheid in het tonen van jullie wereldbeeld. En Bertrand Russel heeft met zijn uitspraak gelijk imo en opent daarmee juist alle ruimte voor de creatieve mens zich te ontplooien. Wetenschap zit daarbij juist niet in de weg. De wetenschap benadert namelijk vrijwel alles in waarschijnlijkheden (kansen) met bijbehorende onzekerheden zoals ik eerder schreef en dat lees ik ook in Russel’s uitspraak; we moeten niets voor 100% vastzetten, in dogma’s. Het iteratieve proces (“volgtijdelijk”) dat ik eerder beschreef (9.26) past ook exact in zijn visie. Ik ben het dan ook grondig eens zijn met deze uitspraak van collega Bertrand Russel.

  42. Precies Guido.J. daar wordtje 81 voor om aan te moeten horen, van het kwartje is nog niet gevallen, ik blijf kalm en mild, maar echt het is bij het schunnige af, Ik heb Bernard Russell in 1968 horen spreken en de hand gedrukt, een hele eruditie man, hoogst intelligent en bewogen.
   Vol begrip voor zijn toehoorders, hij zij precies het zelfde als ik vanmorgen schreef, geen energie in het kwaad stoppen, maar het wel bevechten met onze wapens het verstand.
   En waarom richt je je niet tot mij direct, maar via iets anders, jij zet je zelf zo voor Joker, en ik weet nog heel goed waar ik het over heb, en zwijgen is geen optie, dat is een andere manier van monddood maken, in de mensen een welbehagen, op uitzonderingen na dan, Jenne

  43. Guido.J. maar zo gaat dit niet, jij maakt van mij de gebeten hond van al je on min op dit lijntje, terwijl we in grote ljnen het zelfde willen en denken, nou werkelijk breekt mijn klomp, verder dacht ik dat ik voor mijn weten en ervaringen een zekere tollerantie kreeg toe gemeten, niet van wege mijn leeftijd, maar goed ik vind iets niet uitspreken geen optie, groet Jenne

  44. En ik zit niet vol ontevredenheid en kritiek, dit soort insinuatie ben ik niet van gediend, het geld denk ik voor jou, wat je hier wilt spiegelen, zoek een man, om te dresseren !

  45. Laat gaan Jenne, als mensen uitspraken van anderen gebruiken, wil dat nog niet zeggen dat ze de uitspraken en de context begrepen hebben. Al helemaal niet als ze de persoon in kwestie en diens vakgebied niet kennen.
   Voorbeeld. Russel sluit met zijn uitspraak de werkzaamheid van homeopathie niet uit. Wat hij zegt is dat, gegeven een willekeurig persoon met een kwaal, de kans op genezing (veel) groter is met een regulier medicijn dan met een homeopathisch middel. Dit, omdat de reguliere zorg de wetenschappelijke standaard hanteert, waarin volgtijdelijkheid een cruciale rol speelt. Daarmee sluit hij niet uit dat voor een individu het homeopathische middel beter kan werken. En zo is het. Mensen moeten leren denken in kansen en waarschijnlijkheden, maar de mens is daar niet goed in omdat het veelal tegen de intuïtie ingaat. Dat is het dilemma: intuïtie versus ratio. Als men teveel op intuïtie vertrouwt is de kans groot dat men de ratio uit het oog verliest. Er zijn rechtszaken die om die reden tot onterechte veroordelingen hebben geleid. Ook dat is te herleiden uit Bernard Russel’s uitspraak.

 7. Jenne, 9.5.
  Als jij het niet weet, wie moet het dan weten? 🙄
  Verder, jouw Baader Meinhof heiligen, zijn gewoon agenten van Gladio geweest. Niets geen verzet tegen het kapitalisme. Andreas Baader reed altijd in dikke auto’s, daarom werd BMW in die tijd Andreas Baader Wagen genoemd. Zoek maar op. Net als met je blinde support voor het communisme. Je bent uit de generatie die er altijd maar erin getrapt zijn, lijkt mij. Net zo met de provo’s, met woodstock etc. en uiteindelijk het grote geld verdienen na de oorlog in de dikke 70er jaren, hé Jenne? Word eens echt wakker, is beter voor de mensheid en voor ons hier op wtk, vind ik.

  1. Ja ’t is waar wij hebben veel ondernomen, en ook in vele illusies gelooft van een betere wereld en zo, Rudolf Steiner was niet van de lucht hij is her ontdekt, vind je het erg dat ik een rijk leven achter de rug, veel heb ondernomen veel beleeft, van daar mijn weten, een grote mercedes of BMW kon je kopen voor een habbe krats, als je daar die revolutionaire jonge mensen op afrekend, die door het huidige Duitse regieme in hun cellen zijn opgehangen, zelfde met het Provo zijn, was een grote illusie en nog is het niet dood, wat heb ik te schaften met al die dooie vissen op het droge die altijd maar niets
   doen, de boel afkijken, te belabbert zijn hun nek uit te steken,
   Ik heb nergens spijt van, ben bewogen en was bevlogen, nu beschouw ik de wereld, en zie er is niets veranderd, na Kohn, kwam Merkel, het blijft Joods, en vrij metselaars, doe daar wat aan, als Duitsland je zo na aan je hart ligt, groet Jenne

 8. Als aanvulling op bovenstaande wil ik graag dit stuk inzenden zomaar ergens uit mijn boek uit 2012 `Opnieuw Holocaust aan de horizon`
  http://www.pumbo.nl/boek/holocaust

  Gezien de toenemende wereldbevolking is het duidelijk dat er een punt bereikt zal worden waar de aarde niet meer leefbaar is. Het aantal mensen op aarde moet dus drastisch verminderen. Nu zijn er mensen die zo’n hoge dunk van zichzelf hebben dat ze deze klus als hun persoonlijke opdracht beschouwen. Deze plurken zijn niet van plan om de bevolkingsbeperking aan Moeder Aarde zelf over te laten. Natuurrampen zoals aardbevingen, overstromingen, meteoriet-inslagen, en vulkanische uitbarstingen, maar ook insectenplagen en epidemieën hebben in het verleden bewezen zeer effectief te zijn voor het verdelgen van bepaalde rassen, stammen en diersoorten. Maar het bezwaar is dat al die natuurkrachten onbevooroordeeld zijn. Stel je voor! Bij een natuurramp heb je als blanke Übermensch evenveel kans om het loodje te leggen als b.v. zo’n zwarte, of zo’n nicht! Dus waarom niet zelf ingrijpen en de wereldbevolking decimeren door met de “minder gewenste volksgroepen” te beginnen?
  HIV/AIDS ( ook door wetenschappers in laboratoria ontwikkeld met als enige doel de bevolkingsaantallen drastisch terug te dringen) is uitstekend bruikbaar voor deze doeleinden. Nee, we beginnen natuurlijk geen AIDS acties op Nantucket, Martha’s Vineyard, of Long Island. Daar wonen de Good People…
  Nee, Afrika! Daar moeten we zijn. En India. Daar vinden we het tuig dat het eerst verdelgd moet worden. Die lui zijn arm, en daar hebben we toch niks aan, behalve dan als proefkonijnen voor onze vrienden van de pharma-industrie… en onze andere vrienden in de militaire sector, die af en toe hun nieuwste chemische en biologische wapentuig willen testen. En dan zijn daar nog onze ondergrondse vrienden die ook met grote regelmaat dwangarbeiders nodig hebben en proefkonijnen voor hun onmenselijke experimenten, maar daarover verderop in dit boek meer.
  Nog niet misselijk en afgehaakt? Wel, hier komt het logische vervolg:
  Genocide werkt het snelst as je begint met het uitroeien van jonge kinderen. Dat principe is al meermalen in de geschiedenis toegepast. In deze tijd wil men echter heel erg graag de schijn van beschaving op houden, dus hoe doe je dat dan?
  De krakkemikkige “HIV-test” biedt een ideale oplossing: Onder de vele kruis-reacties die een positieve uitslag veroorzaken bevindt zich een heel nuttige: Zwangere vrouwen testen meestal positief. Door het testen van zwangere vrouwen sterk op te voeren verkrijgt men zo een grote groep van slachtoffers die je kan wijsmaken dat ze besmet zijn met een vreselijk virus, maar dat ze hun kind kunnen redden door te beginnen met eerst zelf gifpillen te slikken, en dan, na de geboorte van de baby, ook die nog een dosis van het verdelgingsmiddel toe te dienen. “Vooral geen borstvoeding! O nee! Alleen “Baby formula with AZT”. Of Nevirapine…… En als je je niet aan de instructies houdt, dan nemen we jou je kind af. We zijn hier levens aan het redden, verdomme! We hebben geen tijd om naar domme praatjes te luisteren. Voor kinderen van onverstandige moeders hebben we een speciaal tehuis, waar ze het wurm “levensreddende” middelen toedienen.
  We schrijven het jaar 2009
  Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord via vaccin Mexicaanse griep
  ‘Barack Obama onderdeel van criminele organisatie die genocide wil plegen op 5 MILJARD mensen’
  Tamiflu vermindert weerstand en helpt griepvirus verspreiden’

  De Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgermeister heeft bij de Amerikaanse FBI een aanklacht ingediend tegen de VN, de Wereld Gezondheids Organisatie ( WHO ) en diverse hooggeplaatste officials vanwege bio- terrorisme en poging tot massamoord door middel van het nog vrij te geven vaccin tegen de Mexicaanse griep. Volgens Burgermeister zal het toedienen van dit vaccin ‘de grootste misdaad uit de menselijke geschiedenis’ betekenen. Ook heeft ze een verbod aangevraagd op gedwongen vaccinaties, zoals die worden voorbereid in de Verenigde Staten (en waarschijnlijk ook in Frankrijk).
  Hebt u dat nou ook, bij het lezen van deze informatie, in de veilige beschutting van uw eigen huis, met een kopje koffie binnen handbereik en de kachel zachtjes spinnend op standje 3, dat het u nauwelijks raakt, dat het lijkt dat u het scenario zit te lezen voor een nieuwe film waarin nou eenmaal werkelijk alles mogelijk is, wat in het werkelijke leven niet zou kunnen?
  Wakker worden!!
  Als we praten over wereldwijd doet Nederland automatisch ook mee!
  Dit is uit het leven gegrepen en dit gebeurt echt, werkelijk en wereldwijd op zeer grote schaal, dit is niet de zogenaamde ver van mijn bed show, want het kan zomaar gebeuren dat dit ook in uw bed beland terwijl u er zelf in ligt als patiënt!!

  Burgermeisters akties komen na haar eerdere aanklachten tegen de bedrijven Baxter AG en Avir Green Hills Biotechnology (beiden uit Oostenrijk) voor het produceren van besmette vogelgriepvaccins, waarbij ze stelt dat dit doelbewust is gebeurd om winst te kunnen slaan uit het ontstaan van een pandemie. Immers, als je eerst een ziekte weet te creëren en vervolgens zegt : “ik heb het medicijn daartegen” loop je financieel vanzelf binnen.

  De journalist heeft bewijzen overhandigd van bio-terrorisme, dat gepleegd wordt onder leiding van de internationale bankiers die de controle hebben over zowel de Amerikaanse Federal Reserve, de Wereld Gezondheid Organisatie, de VN en de NAVO.Dit bio-terrorisme heeft massale genocide als doel, en zal volgens haar worden uitgevoerd door middel van het genetisch gefabriceerde griep pandemie-virus, dat opzettelijk zoveel mogelijk slachtoffers moet gaan maken. Als u zich nog afvraagt hoe ik aan zo’n beladen titel voor mijn boek gekomen ben, dan is dit dus het antwoord.

  Obama onderdeel van plan genocide op 5 miljard mensen?!’

  Daarnaast presenteert Burgermeister bewijs dat onder andere de Amerikaanse president Barack Obama, zijn ministers van Gezondheid en Homeland Security (Kathleen Sibelius en Janet Napolitano) en de bankiers David de Rotschild, David Rockeffeller en George Soros deel uitmaken van een criminele organisatie die, in samenwerking met de farmaceutische bedrijven Baxter, Novartis en Sanofi Aventis, biologische wapens heeft ontwikkeld, geproduceerd en opgeslagen, met als doel de bevolking van de VS en andere landen te elimineren voor puur financieel en politiek gewin.

  Deze criminele organisatie heeft doelbewust zowel de vogelgriep als de Mexicaanse (‘varkens’)griep gecreëerd, als voorwendsel voor het invoeren van een massaal internationaal vaccinatieprogramma. Dit vaccin zal volgens Burgermeister opzettelijk besmet zijn met giftige biologische stoffen, waardoor in de komende tien jaar volgens verwachting vijf miljard mensen zullen sterven.

  Door het elimineren van de bevolking van (onder andere) Noord Amerika krijgt de internationale machtselite Illuminati, Bilderberg groep, Hoge priesters van vrijmetselaars, “de Poppenspelers” etc. vrij toegang tot de natuurlijke hulpbronnen van deze regio, zoals water en onontwikkelde olievelden. Door het opheffen van de VS en haar democratische Grondwet, door het land te laten opgaan in de Noord Amerikaanse Unie, zal deze internationale niets en niemand ontziende criminele organisatie de totale controle verkrijgen over Noord Amerika, en omdat ze de bui toch al zien hangen en weten dat de dollar vroeg of laat zijn laatste adem uitblaast is het nieuwe geld de AMERO al gedrukt. In China is men bezig met een nieuwe munteenheid de Renminbi, en ook Canada is zijn Canadese Dollars aan het omwisselen voor nieuwe munteenheid waarvan ik de naam niet meer weet; het was dacht ik zoiets als Forestry .

  Bewust besmette griep vaccins als bewijs

  Eén van de sterkste wetenschappelijke bewijzen die Burgermeister presenteert is het met het actieve vogelgriep besmette jaarlijkse anti-griepvirus van Baxter AG (de Oostenrijkse dochter maatschappij van Baxter International), dat in de winter van 2008/2009 naar 16 laboratoria in vier landen is gestuurd. Dit bericht verscheen overal in de reguliere media. Mede vanwege het feit dat experts hebben verklaard dat zo’n besmetting feitelijk onmogelijk per ongeluk kan hebben plaatsgevonden, zegt de Oostenrijkse journalist dat dit overduidelijk bewijs is dat de farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen actief betrokken zijn bij de ontwikkeling en verspreiding van de meest dodelijke biologische wapens, met als doel het creëren van de huidige griep pandemie en daardoor massale sterfte als gevolg van het toedienen van bewust besmette vaccins.
  Toch iets om even bij stil te staan als u de volgende keer bij de dokter bent en u hoort dat u een prik moet hebben. Vraag uzelf dan even af: ”hoe ziek voel ik mezelf werkelijk?” en als u denkt dat het nog wel vol te houden is, dan weiger die prik maar pertinent. Ik ga er vooralsnog van uit dat doctoren geen weet hebben van de gevaarlijke inhoud van medicijnen en dat ze het niet met opzet doen. Maar laten we eerlijk zijn, als je er per ongeluk dood aan gaat is dat ook dood. Per ongeluk of niet.

  In februari is een onderdeel van een proefvaccin voor het Mexicaanse griepvirus getest bij BioTest in Tsjechië. Het proefvaccin werd toegediend aan fretten, die vervolgens stierven. Noch de WHO, noch de EU, noch de Oostenrijkse gezondheidsautoriteiten hebben dit incident onderzocht, of gekeken naar de bestanddelen van het virusmateriaal.

  Uit Burgermeisters dossier blijkt dat het loslaten van het Mexicaanse griepvirus op de bevolking essentieel was om de WHO in staat te stellen een niveau-6 pandemie uit te roepen. In haar gegevens worden de wetten opgesomd die het mogelijk maken voor de VN en de WHO om, in het geval van een pandemie, de Verenigde Staten over te nemen. Daarnaast is er wetgeving in voorbereiding die gedwongen vaccinaties mogelijk moet maken.

  De WHO is de hoofdschuldige voor het ontstaan van de huidige pandemie, omdat de organisatie meegeholpen heeft aan de totstandkoming van het Mexicaanse griepvirus. Vanwege het feit dat dit virus uit delen van zowel het varkensgriep-, menselijke griep- als het vogelgriepvirus bestaat, moet het volgens veel experts in een laboratorium zijn ontwikkeld. Verder zijn de symptomen van de Mexicaanse griep niet anders als die van een gewone griep, en veroorzaakt het ook niet meer slachtoffers dan een normale seizoen griep.

  Daarom bestaat er volgens Burgermeister eigenlijk geen pandemie, zeker niet omdat de rapporten over het aantal doden inconsistent zijn. Door het massale vaccinatie programma wordt de griep onder het mom van ‘bescherming van de bevolking’juist als wapen tegen de mensen ingezet, omdat het vaccin besmet is met stoffen die als doel het veroorzaken van zoveel mogelijk doden hebben.

  In dit verband wijst Burgermeister op het destijds door Novartis geproduceerde vogelgriepvaccin, dat in de zomer van 2008 in Polen 21 daklozen doodde. Dit incident beantwoordde volledig aan de definitie van de Amerikaanse regering van een biologisch wapen, namelijk dat het hier om een biologisch bestanddeel ging, dat toegediend werd door middel van een injectie en een ‘vijandige afloop’ had (namelijk letsel of de dood).

  Valse info via media, het gevaar van Tamiflu,
  en het bestaan van FEMA-kampen voor vaccinweigeraars!

  Burgermeister komt eveneens met bewijs dat dezelfde internationale farmaceutische bedrijven en internationale overheidsinstellingen, die het pandemische griepvirus hebben ontwikkeld en verspreid, door middel van contracten voor het vaccin grote winsten zullen maken. De door de groep gecontroleerde media verspreidt vervolgens valse informatie, zodat de bevolking overgehaald wordt om het vaccin te accepteren. Daarnaast zullen de anti-griepmiddelen Tamiflu en Relenza de weerstand tegen het griep pandemievirus juist verminderen, en zo meehelpen om het virus te verspreiden en een groot aantal doden te veroorzaken.

  Tevens zijn degenen die door Burgermeister worden aangeklaagd al sinds 2008 bezig om in de VS wetgeving erdoor te drukken, dat de burgers hun recht om vaccinaties te weigeren ontzegd en hen zelfs tot misdadigers verklaart, waardoor ze in de gevangenis of in FEMA-kampen kunnen worden opgesloten.
  Hierdoor wordt niet alleen de Grondwet van de VS geweld aangedaan, maar wordt tevens de basis gelegd voor massale genocide. In dit verband wijst de journalist niet alleen op het -inmiddels breed uitgelekte en erkende- bestaan van FEMA-concentratiekampen, maar ook op de massaal voorbereide en door FEMA aangewezen en nog aan te wijzen locaties voor massagraven!!!

  Burgermeister komt met een hele lading bewijsmateriaal, waaruit onder andere zou blijken dat het inzetten van het griepvirus als wapen tegen de wereldbevolking besproken zou zijn tijdens de Bilderberg-vergadering in Griekenland (14 tot 17 mei 2009). Ook de ontploffing van een aantal griepbuisjes aan boord van een Zwitserse trein was een onderdeel van de plannen voor massale genocide. .

  Jane Burgermeister is van Ierse/Oostenrijkse afkomst en heeft artikelen geschreven voor Nature, het Britse Medical Journal, en American Prospect. Ze is Europees correspondent van de Renewable Energy Worldwebsite, en heeft veel publicaties over klimaatverandering, biotechnologie en ecologie op haar naam staan. Haar grootste zorg is dat, ondanks het feit dat de firma Baxter betrapt is op het bijna veroorzaken van een pandemie, dat deze samen met andere farmaceutische bedrijven gewoon door kan gaan met het verstrekken van vaccins. Baxter zou zich op dit moment inspannen om het vaccin tegen de Mexicaanse griep in de loop van juli op de markt te brengen.

  De “oplossing”
  In de jaren 1938-1941 werd ook al gewerkt aan een “oplossing”voor de overbevolking van de aardbol.
  Verschillende manieren werden er overwogen. Doodschieten “kostte te veel kogels”, bovendien was het voor de beulen “geestelijk te belastend”. Ook het gebruik van explosieven werd overwogen, maar dit leidde ertoe dat de lichaamsdelen her en der verspreid in het rond vlogen, wat eveneens tot zenuwziektes bij het kamppersoneel kon leiden. Vergassing zag men als oplossing. Aanvankelijk geschiedde dit nog met koolmonoxide. Speciale gaswagens werden ingezet. De Joden werd verteld dat ze “op transport” gingen per vrachtwagen, en vervolgens werden de uitlaatgassen de laadruimte ingeleid. De wagen reed uiteraard rechtstreeks door naar een massa begraafplaats. Eind augustus of begin september 1941 werd in Auschwitz de eerste proef gedaan met Zyklon B. In een kelder van Blok 11 werden Russische krijgsgevangenen bijeen gedreven en blootgesteld aan Zyklon B. De dag erna werd de effectiviteit gecontroleerd, waarbij bleek dat een groot deel van de gevangenen nog in leven waren. Men verhoogde daarop de dosis. De SS liet gevangenen de lijken opruimen en verbranden in het crematorium. Na dit eerste experiment werd een tweede vergassing met Zyklon B uitgevoerd op een transport met Russische krijgsgevangenen. Zyklon B werd al gebruikt voor ontluizing (het middel was dan ook ontworpen als insectenbestrijdingsmiddel), maar de extreme giftigheid van het middel bracht waarnemend commandant van Auschwitz Karl Fritzsch op het idee het te gebruiken voor het vergassen van gevangenen.
  Hitler nam het besluit tot vernietiging van het Europese Jodendom (de zogeheten Endlösung der Judenfrage, ofwel de ( Eindoplossing van het Jodenvraagstuk ) naar alle waarschijnlijkheid in september 1941. Tijdens de Wannsee conferentie in een villa aan de Wannsee nabij Berlijn in januari 1942 werd de logistieke uitvoering van het besluit besproken. Adolf Eichmann, een van de bekendste betrokkenen bij de Holocaust, was een van de aanwezigen. Vanaf dat moment kon gesproken worden van een van tevoren beraamde en systematisch uitgevoerde genocide, voor zover deze feitelijk al niet aan de gang was.
  Vernietigingskampen

  De nazi’s hielden hun krijgsgevangenen al in het begin van de jaren 30 in concentratiekampen. In januari 1939 liet Hitler in een toespraak weten dat het “Joodse ras”in de komende oorlog vernietigd zou worden. Voor dit doel, de zogenaamde Endlösung(Duitsvoor “eindoplossing”), werden zogenaamde vernietigingskampen, ofwel Vernichtungslageringericht. Deze kampen waren bedoeld om doelbewust en systematisch groepen te vermoorden, die door de nazi’s Untermenschen(Duits voor “ondermensen”) genoemd werden. Naast Joden waren dit onder andere Romaen andere zigeuners, gehandicapten, communistenen homoseksuelen. In totaal kregen zeven kampen de functie van vernietigingskamp, waarvan zes in Polen en één in Wit-Rusland. Deze zeven kampen waren:
  Chełmno
  Bełżec
  Treblinka
  Sobibór
  Maly Trostenets
  Majdanek, tevens concentratiekamp
  Auschwitz(betrof het kamp Auschwitz II, oftewel Auschwitz-Birkenau)
  Naast vernietigingskampen hadden de nazi’s een groot aantal concentratiekampen, zoals Dachau(bij München) en Buchenwald(bij Weimar). Een vernietigingskampis niet hetzelfde als een concentratiekamp. Zoals de naam impliceert is een concentratiekamp een werkkamp waar gevangenen geconcentreerd werden, de meeste doden vielen daar door het zware werk, ondervoeding, ziekten en mishandeling. Deze werkkampen kan men bijvoorbeeld vergelijken met de zogenoemde “Goelag”-kampen in Siberiëonder de USSR. In de jaren 40werden veel concentratiekampen ook van gaskamers voorzien, waarna ook daar gevangenen vergast werden.
  Een vernietigingskamp is een kamp waar de meeste gevangenen onmiddellijk na aankomst vergast werden, dit lot trof sowieso de zieken, ouderen en kinderen. De gevangenen die in leven gehouden werden kregen verscheidene taken met als doel het kamp draaiende te houden, die werkzaamheden varieerden van zware arbeid tot dienst in bijvoorbeeld de keukens. Uiteindelijk zouden ook deze gevangenen vergast worden. Deze kampen bevonden zich in het oosten van het Reich (in het huidige Polen met als belangrijkste Auschwitz) en werden bijgevolg ook door het Rode Legerbevrijd.
  Naast de concentratie- en vernietigingskampen bestonden er ook nog de zogenoemde doorgangskampen. Dit zijn kampen die opgezet werden om de mensen als het ware in op te slaan. Vanuit deze doorgangskampen reed er elke week een trein naar de vernietigingskampen. Westerborkis een voorbeeld van een doorgangskamp in Nederland. In Belgiëwerd hiervoor de oude bestaande Dossinkazernete Mechelengebruikt. Deze kazerne is nu deels ingericht als “Joods Museum van Deportatie en Verzet”. In het Franse kamp Drancyten noorden van Parijs, werden tijdens de Tweede Wereldoorlog circa 65.000 Joden vastgehouden, vooraleer zij naar vernietigingskamp Auschwitz werden getransporteerd.
  Het oude fort Breendonkbij Willebroekop 20 km ten zuiden van de stad Antwerpenvalt eerder onder de categorie werkkamp. Daar waren ook VlaamseSS’ers als beulen aan het werk. Hier werden vooral politieke gevangenenals slaven aan het werk gezet, gemarteld en geëxecuteerd. Breendonk is als museumingericht en staat open voor bezoek.
  Waarom de nazi’s overgingen tot het op grote schaal vermoorden van Joden, homoseksuelen, zigeunersen ‘economisch onwaardigen’als fysiek en mentaalgehandicapten is nog steeds onduidelijk. Wellicht was het hetzelfde plan als waar men nu weer mee bezig is.
  Maar kom, laten we opgelucht diep adem halen, want die tijd ligt toch gelukkig ver en voorgoed achter ons. Toch?
  De werkelijkheid drukt ons echter met de neus op de feiten, en die feiten die liegen er niet om. In Amerika is men volop bezig om bovenstaand schrikbeeld na te bouwen, met spoorwegen alleen maar daar naar toe door het hele land. Concentratiekampen met uitkijktorens en zwaar bewapende wachtposten, elektrische draaideuren , prikdraad afzettingen en alles wat er bij hoort. En het zijn niet weinig van deze kampen, Daar waren bovenstaande paar “kampjes” nog maar een peulenschil bij vergeleken.
  Daar moet je in stilte even je gedachten over laten gaan, want alles wat ik hier schrijf is geen verzinsel, dit zijn de keiharde feiten nu in het jaar 2012. Men heeft daar enorme plannen met enorme aantallen mensen, waarvan wij eigenlijk helemaal niets behoren af te weten.
  Even tijd om dit te laten bezinken.

  Wie regeert, denkt vooruit. Laten we ons onderspitten of vechten we terug?
  Zadenbank Spitsbergen: ijskoud en rampbestendig
  In een kunstmatige grot op het eiland Spitsbergen liggen miljoenen zaden ijskoud, donker en droog opgeslagen. De Svalbard Global Seed Vault kan in geval van nood genetische materiaal leveren om planten voor uitsterven te behoeden.
  De zadenkluis is gemaakt om de biodiversiteit te kunnen blijven garanderen, maar ook om de wereldvoedselvoorziening veilig te stellen. “Men verwacht hier iets, waarvan ze mij in het 20.00 uur journaal nog niks verteld hebben!”
  Roel Hoekstra is curator van de Nederlandse Genenbank, een van de eerste nationale zaadbanken die hun collectie óók op Spitsbergen laat opslaan. Een wereldwijde zadenbank is hard nodig, zegt hij. In veel landen moeten de zaadbanken zich staande houden onder slechte condities. Hoekstra: “Vaak zijn ze niet in staat om de monsters tot -18 graden in te vriezen. Of de zaadbanken bevinden zich in oorlogsgebieden. Als ze nu hun zadencollectie dupliceren en onderbrengen op een risicovrije plek, dan kunnen ze hun zaden altijd weer terughalen.”
  Atoombunker
  De Svalbard Global Seed Vault doet denken aan een atoomschuilkelder, ook volkomen rampbestendig. Explosies of nucleaire straling hebben geen effect op de collectie. De toegangstunnel vanaf de oppervlakte is een kleine 100 meter lang.
  Ook is de berg waar het hele complex in is uitgegraven, van zandsteen, en dat is zelfs bestand tegen aardbevingen. Uitgebreid geologisch onderzoek heeft overigens uitgewezen dat het gebied volkomen vrij is van welke seismische activiteit dan ook
  Zeespiegel
  Met een stijgende zeespiegel is bij voorbaat rekening gehouden. De grot ligt ongeveer 120 meter boven zeeniveau; als de poolkappen volledig zouden smelten, dan nog bereikt het water de ingang niet. De permafrost die heel Spitsbergen in zijn ijzige greep houdt, dient ook als veiligheidsmaatregel. Zelfs al zou alle koelingsapparatuur uitvallen, dan nóg duurt het weken voordat de temperatuur in de kluis stijgt tot -3 graden Celsius, nog steeds onder nul dus.

  Als een laatste veiligheidsmaatregel komt de energie voor de vriesapparatuur die het hele complex permanent koelt tot -20 tot -30 graden, uit lokaal gewonnen steenkool; geen risico’s dus door een onbetrouwbare aanvoer van olie of gas.
  Duizend jaar
  Al voor de bouw toonde onderzoek aan dat de zaden van de belangrijkste voedselgewassen honderden jaren kunnen worden bewaard in de kluis en een aantal graansoorten nog veel langer; tot meer dan duizend jaar.
  Naar schatting anderhalf miljoen verschillende soorten zaad zijn opgeslagen in nationale zaadbanken. Hoeveel van die specimens ook op Spitsbergen belanden, hangt af van het aantal landen dat aan het project gaat meedoen. In elk geval is de Svalbard Global Seed Vault ruim genoeg; er kunnen maar liefst 4,5 miljoen monsters worden opgeslagen.
  Wereldwijd zijn ontelbare van deze zogenaamde “zaadbanken” te vinden. Iets wat men vroeger niet kende, men houdt blijkbaar dus toch rekening met iets vreselijks op korte termijn, Is het einde dan misschien toch in 2012!!
  Op allerlei manieren worden we voorbereid op het einde der tijden, zelfs het altijd en eeuwig zwijgende en gewoonlijk steevast als allerlaatste aanwezige 20.00 uur journaal durft er nu eindelijk al openlijk over te grappen. Want dit is toch geen onderwerp dat je echt serieus gaat nemen?
  Zeg hé, je bent toch wel lekker hoop ik?
  In films krijgen we te zien dat de aarde door meteoren uit elkaar gerukt wordt, ik denk dat met die trucage heel aardig benaderd wordt wat we werkelijk te zien zullen krijgen, maar ik denk eerder dat diegene die nu om het hardst schreeuwt dat Iran geen kernwapens mag krijgen, straks zelf de veroorzaker is van deze (alleen op televisie ) wel heel erg mooi om te zien visuele effecten. Het wordt natuurlijk wel heel anders als je 5 dimensionale tv hebt en je plotseling tot aan je middel in het water staat, of je eigen huis met de snelheid van het licht op je af ziet komen.

  Allerlei instanties zijn wereldwijd, en niet zelden in het grootste geheim bezig met de meest uiteenlopende voorbereidingen waarvan tot dusver de voorbereidingen sinds minstens 10 jaren ( ja zo lang al ) toch wel het meest in het oog springen van de FEMA in Amerika. Waar zijn die in godsnaam mee bezig, wat hebben ze daar aan toekomstplannen? In welke orde van grootte, wat zijn ze van plan, en de meest indringende vraag bij dit alles,:”Waar the f@ck hebben we dat ooit eerder gezien?”

  Waarom zijn er in hemelsnaam gemoderniseerde Guillotines op militaire complexen in Amerika?
  Na al jarenlang dit thema met de nodige terughoudendheid bestudeerd te hebben is er wat mij betreft geen enkele twijfel meer mogelijk over het feit dat er in militaire complexen verspreid over heel Amerika het niet geringe aantal van 300.000 guillotines zijn geplaatst. En natuurlijk komt bij u net zo goed als destijds bij mij de vraag:”waarom in hemelsnaam? Wat moeten ze toch met die dingen, en zoveel? Daar kun je 1000.000 mensen per minuut mee doden, en met een lopende band erbij zelfs een veelvoud daarvan!!.” Als je dan ook nog weet dat al deze faciliteiten ook nog eens uitgerust zijn met moderne giga grote crematoriums. Meerdere Op het vaste land, maar ook op Hawaï, dan gaan toch onwillekeurig je gedachten terug naar de holocaust in de tweede wereldoorlog, en vraag je jezelf toch af wat ze daar in hemelsnaam van plan zijn? Chippen? Concentratiekampen? Guillotines, Fema kampen. Er broeit iets, iets waar u en ik eigenlijk nog geen weet van mogen hebben.
  Pamela Schuffert wist volgens mij met nauwkeurige precizie in onze nabije toekomst te kijken toen zij haar website http://www.americanholocaust.com noemde

  1. Mijn hemel Paul.. Wat een verhaal; heb je de indruk dat het helemaal gelezen gaat worden.. Zal ik het illustreren..? En je uiteindelijke punt is..??? Je dondert 5 A4’tjes op de site en dan is wat het verhaal..???

   Mag ik even een knuppel in het hoenderhok gooien over die overbevolking in je eerste zinnen..??
   Weet je dat op deze Aarde wel 20 miljard mensen kunnen wonen. Als we Ghandi’s woorden volgen, dat er plaats genoeg is voor ieders behoeft, maar niet voor ieders HEBZUCHT.. En preciés die hebzucht wordt door de elite gecamoufleerd, door de arme stakkers, die maar raak-fokken -ja die!-, te stigmatiseren. De mensen met die 15-tallig grote gezinnen.. Ja die! NEE HELEMAAL NIET!

   Het gaat om de ecologische voetafdruk en die is van de hebzuchtige-Superrijken vele, vele, vele malen groter dan van die arme sloebers. Dus pas je denkbeelden aan Paul. Het is in één woord lulkoek, dat er van overbevolking sprake zou zijn. Waarom alles zo door een negatieve bril bekijken.. Het lulverhaal van overbevolking wordt hier in dit stuk netjes uit de doeken gedaan. Niet overbevolking maar hebzucht is de kwade genius op deze planeet.
   De planeet van de ‘artificiële tekorten’.. De gefabriceerde doodsangst.. NIETS is erger voor een onsterfelijk wezen, om de idee ingeplant te krijgen, dat je zou kunnen sterven.. S T E R V E N…? Ikke..? Maar ik ben ‘oneindig bewustzijn’; ik KAN NIET sterven. Maar door tekorten kan dit wel, zo krijgen we vanaf kleinsaf te horen.. Te kort geld, te kort eten, te kort waardering, te kort bewustzijn, te kort slim zijn, te kort, te kort en nog eens tekort..

   Het artifiële tekort zorgt voor hebzucht, voor meer=meer=meer-effecten.. Hoe meer je hebt, des te kleiner de kans dat je ’tekort’ komt. DUS.. HEBBEN HEBBEN…
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/consumptie-de-grootste-bedreiging-voor-onze-planeet/

   http://www.wanttoknow.nl/zo-kan-het-ook/consument-heeft-genoeg-van-te-veel/

  2. Een groot gedeelte van deze gevens weet ik al voor langere tijd, dat er grootse plannen zijn hoeven we ons echt niet af te vragen.
   Maar wij hebben niet kunnen ontdekken, wie hier achter zit, er was een optie van grote plagen, maar waarom guillotines, ik ben nu niet meer op de hoogte, maar hoe moet je als normaal mens met dit soort weten leven, er komen jaarlijks al ik weet niet hoeveel geestelijke zieke mensen bij, die de dagelijkse spanningen niet meer aan kunnen.
   Guido denk je door het verspreiden van, dit zieke onmenselijke denken kunt verslaan, de meeste mensen geloven dit gewoon weg niet, niet om dat ze niet willen, maar het kan er gewoon niet meer bij, to much shit, kijk eens hoeveel tranquilizers en drugs worden gebruikt. Jenne

  3. Ik zou er gewoon wat kernbommen op gooien. Ze hebben tegenwoordig steeds betere mini versietjes 😛
   Scheelt een hoop gezeur met dure fema kampen, onthoofdingsfratsen en wat voor rare hersenkronkels meer.
   Of goedgeplaatste, voor wat tactische aardbevingen. http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2696975/2016/05/06/San-Andreasbreuk-in-Californie-staat-op-ontploffen.dhtml https://newscientist.nl/nieuws/dood-en-verderf-in-een-straal-van-vijfhonderd-kilometer/ Men zegt dat Argentinië een van de toevluchtsoorden is voor de elite. Jaha, dat is weer eens iets anders als echte voeding en schone lucht.

 9. Het is niet mijn gedachtegoed wat ik daar publiceer Guido!!
  Van alle mensen had ik toch verwacht dat jij daar zeker doorheen zou zien. Het is het gedachtegoed van juist die plurken die jij en ik zo verafschuwen.
  Dus je reactie was wellicht wat kort door de bocht?
  Misschien toch de moeite nemen om het even helemaal te lezen?
  Met een warme groet als altijd.
  Paul Peters.

  1. Jaja Paul, maar wie schrijft dat boek; is toch van jouw hand..? Dan heb je toch ook de eerste paar regels geschreven, over die overbevolking..? Dat de plurken niet van plan zijn de bevolkingsbeperking aan moeder natuur zelf over te laten..
   Dát bedoel ik.. Het uitgangspunt is al verkeerd. ER IS GEEN OVERBEVOLKING als we ons op behoefte baseren en niet op hebzucht. Zie de 2 artikelen. All the best Paul.

 10. De staat ontneemt ons de op het eigen geweten gebaseerde morele beoordeling van Goed en Kwaad, dus ook t.a.v. vaccinaties. Maar eigenlijk t.a.v. alles. Rudolf Steiner voorzag deze ontwikkeling al aan het begin van de 20ste eeuw.

  “Er zal een tijd komen dat men zal zeggen: Wat praten jullie van goed en kwaad? Goed en kwaad, dat bepaalt de staat. Wat in de wet staat, dat het goed is, dat is goed; wat in de wet staat dat het nagelaten moet worden, dat is slecht. Als jullie beweren dat er een moreel goed en kwaad bestaat, dan zijn jullie ziek! – En men geeft hen medicijnen, en men zal de mensen cureren. Dat is de tendens. Dit is geen overdrijving, dit is gewoon het venster, waardoor ik u zou willen laten zien.”

  Daarheen gaat het in het verloop van de tijd. En wat in het zevende na-Atlantische tijdperk (5733-7893) zou volgen – door dat venster zal ik u voorlopig niet blikken laten. Maar waar is het. Een tijd zal komen, want het laat zich immers niet terugdraaien, wat in de menselijke natuur is. Het zal geleidelijk op zodanige wijze tot uitdrukking komen, dat men volgens de begrippen van de natuurwetenschappelijke wereldbeschouwing de mensen als ziek zal zien, en proberen zal de nodige geneeswijze tot stand te brengen. Dit is niet een fantasie. Juist de allernuchterste beschouwing van de werkelijkheid geeft dit, waarvan hier gesproken wordt. En wie slechts ogen heeft om te zien en oren om te horen, die ziet overal het begin hiervan.

  Bron: Rudolf Steiner – GA 175 – BAUSTEINE ZU EINER ERKENNTNIS DES MYSTERIUMS VON GOLGATHA – Berlijn, 12 april 1917 (bladzijde 241-242)”

  Bron: https://ridzerdvandijk.wordpress.com/2017/03/12/er-zal-een-tijd-komen-dat-men-zal-zeggen-wat-praten-jullie-van-goed-en-kwaad-goed-en-kwaad-dat-bepaalt-de-staat/

  1. Sorry Arend, niet op zijn plaats hij was een bijzonder mens, met grote geestelijke gaven, lees hem soms ook nog wel, mijn vader was al een aanhager, hij vertegenwoordigde een stille geestelijke revolutie, kan begrijpen dat je vol van hem bent, zeker in deze bewogen tijden, groet Jenne

  1. Deze scheikundige maakt een interessante opmerking: “Een enkel[e] gram ontlasting kan meer dan 10 miljoen virussen, 1 miljoen bacteriën, 1.000 parasitaire cysten en 1.000 parasitaire eitjes bevatten.”
   Dan moet je je dus helemaal niet druk maken over slechts drie verzwakte of zelfs dode virussen/bacteriën in één vaccinatie.

  2. Frans2 16.1
   Jouw intentie is geheel duidelijk na de opmerking die je in 16.1 gemaakt hebt.
   Als voorstander van vaccinatie vergeet je natuurlijk de rest van het beschreven verhaal uit de verwijzing in 16 te vermelden.
   Zo wordt er geschreven over giftige troep die via vaccinatie op onnatuurlijke wijze het lichaam binnen komt.
   In tegenstelling tot jou om mensen via een foute conclusie en onvolledige informatie op het verkeerde been te zetten geef ik geen mening maar vraag de mensen het artikel zelf te lezen zodat zij voor zichzelf kunnen beslissen wat zij ervan vinden.Misschien dat de mensen dan ook doorzien uit welk hout jij gesneden bent.Net zo eerlijk toch Frans2?

  3. Blij dat mijn intentie geheel duidelijk is, dat was precies de bedoeling.
   Het is een ieder toegestaan een interessant aspect uit een aangeboden link te onderstrepen, in dit geval een uitspraak die regelrecht tegen het mantra van “teveel vaccinaties met teveel virussen/bacteriën tegelijk” ingaat.
   Niemand is verplicht om dan ALLE aspecten uit de link aan te stippen, zo een verplichting zou te gek zijn en jij hebt ook de vrijheid elk aspect dat jou bevalt hier aan te stippen en elk aspect dat je niet bevalt weg te laten.
   En elke opmerking over jouw link zal er toe leiden dat meer mensen het hele artikel gaan lezen om zelf een oordeel te vellen, dus wat is je probleem?

  4. Ik heb geen probleem Frans maar jij wel.
   Zoals jij het schrijft komt het hier op neer.
   Wanneer er staat geschreven “Frans is gek op zijn vrouw” dan mag ik dus concluderen dat jij gek bent want dat je gek op je vrouw bent vind ik niet zo interessant (past niet in mijn straatje zeg maar).
   Tja dat kan natuurlijk ook.

 11. Ah, RUDOLF STEINER heeft ons ook nog een belangrijke boodschap nagelaten in zijn naam:
  (kan in andere volgorde zijn, maar dit is de kern)
  EUR.(opa) = LIST, F (of) EF (= 56 = wolf) (zijn de) RODEN (de roden zijn de Europese socialisten, Joods-Prot.)
  M.a.w. dat hele Europa dat moet en zal er komen is een opzetje van de V.M.-elite en de wolf in schaapskleren zijn de zgn. socialisten van links lullen en rechts goed de eigen zakken vullen.

  1. Ah, er stond nog iets moois in de naam RUDOLF STEINER;
   LUISTEREN ! RODE (zijn) eF (de wolf dus)
   Maar ook wel frappant, ik zag gisteren docu over de trein van ome Adolf en daar stond groot op zijn Fuhrer-wagon: DOR met in de O een hakenkruis.
   F.(hurer) LUISTER; DOR !
   Ik vraag me dus af of Adolf wellicht een fan van hem was.

 12. Dat er sprake is van een kwade genius met de meest verrotte geest en middelen, zal duidelijk zijn.
  Dan is er volgens de wet van dualisme ook een goede kracht aanwezig.
  We, mijzelf inbegrepen hebben de aard om oneindig veel aandacht en energie te geven aan de machinaties van het kwaad.
  Waarmee naar mijn idee de goede krachten volledig vergeten en daardoor geen aandacht krijgen.
  Denk eens aan het feit dat deze goede krachten wel zeker werkzaam zijn anders was het mogelijk allang veel beroerder als dat het nu is.
  Ik pleit voor een gedachte van dank aan het goed voordat je je emotioneel laat meevoeren door de zoveelste zwarte vlek uit de koker van de zwarte zielen.
  Misschien iets té spiri maar de logica gebied mij dit te opperen.

  1. We bevinden ons in een strijd tegen de waarheid, maar de waarheid reageert niet. Liefde laat zich niet verleiden tot strijd.
   In waarheid zijn wij geestelijke wezens, en gaat de strijd om onze geest. Ook mijn geest was gekooid en in een lichaam gevangen. En in een lichaam is de geest altijd ten dode opgeschreven. Krijgt ieder mens mee te maken wanneer hij op dit niveau van bewustzijn geboren wordt. Onze geboorte werd gemeld in de wereld, anders zou de wereld niet weten dat we er zijn. En zou het programmeren van onze geest onmogelijk zijn. Stel je voor dat de wereld door vrije geesten bevolkt werd, dat zou haar ondergang zijn.
   Het was de Schepper van het leven die in mijn geest tot mij sprak. Nu weet ik dat ik niet in mijn lichaam zit. Maar dat er een lichaam in mij is. Strijd niet tegen je medemens die gevangen zit in een lichaam. Het zal enkel zijn illusie bevestigen, dat strijd ooit naar vrijheid leidt. Vrijheid is per definitie een toestand van de geest.
   Nu begrijp ik wat Jezus zei: de dode zij leven niet, de levende zij sterven niet.

  2. Rob, de kwade genius is in staat met zijn club het spel zó te spelen, dat de gemiddelde burger in slaap is gesust met aperte leugens, die manipulatie en controle tot gevolg hebben.
   De club wordt langzaam MAAR HEEL ZEKER ONTMASKERD.. De WAARHEID ALS ENERGIE is het zwaard van Michael. Het scheidt de bokken van de schapen, onderscheidt het licht van het donker. Brengt het licht NAAR het donker, door rechtvaardigheid en oprechtheid.
   Uiteindelijk zal de Waarheid overwinnen, de oprechtheid de manipulatie verslaan en kwetsbaarheid de sleutel blijken.

 13. Echt niet. Ze komen eerst maar met een reactie op alle aantijgingen die er zijn , en niet alleen op dit gebied.
  Vrij geboren op deze planeet, vrije wil etc. Leven en laten leven. Het Systeem is zo Corrupt tot op het laatste stukje bot.
  Wanneer was er gestemd? oja maart, nou vakantie op de helft, en dan voorbij (salaris gaat door boven de 5 ton inmiddels). KASSA!!

  Vrijwilligers (voedsel,onderdak, sportcentra etc) werken gewoon. Dit land staat er redelijk goed voor (gezien vele anderen).
  Politici overbodig. Een half jaar en nog geen beslissing. Terwijl vele Vrijwilligers hier flink hun best doen voor de medemens. De politiek doet hier geen fuck aan. Hopelijk word dat eens goed duidelijk voor de mensen.
  En de uitspraak ”doe je toch niks aan”, ”mensen, er is geen eenheid”. BESEF dat je een beeld wordt voorgehouden door het nieuws op TV. Internet nieuwe media e.d. .. Bijna elke week word hier wel een protest gehouden. Meeste klein(dat komt dan wel op tv). Maar 20.000 man op het malieveld zie je niet op je beeldbuis.

 14. Verplichte Vaccinaties : WAT kunnen we ons voorstellen, bij het woord VERPLICHT ??? WAT gaat er gebeuren indien je WEIGERT ??? WIE gaan ze daarvoor inzetten, indien er KOPPIGE WEIGERAARS blijken te zijn, WIE ??? Het LEGER ??? …Okee het leger dus….
  Er staat geschreven : Dat het beter is ZELFMOORD te plegen, dan dat je jezelf laat RFID-chippen….dan wordt het dus zelfmoord waarschijnlijk, prima….dan ben ik meteen weg hier, gelukkig ! Dit is geen wereld meer, waarin ik me thuisvoel…en ik ben niet de enige, ik ken er wel meer…we zullen zien HOE dit afloopt, we laten ons niet DWINGEN !

  1. Beste erik of we op een planeet leven zou ik maar wat nader gaan onderzoeken er zijn redelijk wat aanwijzingen te vinden dat er in de praktijk geen bewijzen voor zijn dat dat ook werkelijk waar zou kunnen zijn. Er zijn vele leugens om de mensheid weg te houden van hun ware potentie. Om daar verder op in te gaan daarvoor is het te off-topic. Betreffende de corruptie kan ik het zeker beamen dat je de juiste conclusie trekt

 15. Tijd voor NoodWeerExces komt naderbij
  Voordeel voor weigeraars is wel dat hun kinderen niet meer worden toegelaten tot het onder wijs, dat voorkomt in ieder geval het toebrengen van twee vormen van neurologische schade, de spuit en de hersenspoeling door de TBS onder wijs klinieken.

 16. Heel goed artikel. En ook wat Steiner hierover toen al zei wordt steeds meer bewaarheid. Steiner zei trouwens ook nog dat mensen zullen verhongeren aan hun rijk gevulde dis. Ook dit zie je om je heen : obesitas, allerlei ziekten die wijzen op vitaminegebrek omdat er zowat niets meer aan mineralen en vitamine in zit. Overigens krijgen artsen in hun opleiding nauwelijks iets over vitamines te horen. Het is een minuscuul klein onderdeel in hun opleiding. De Big Pharma’s heeft zijn tentakels allang in de faculteit geneeskunde ,ik bedoel medicijnen, gezet. Zij genezen niet maar pappen en nat houden is beter van toepassing. De enigen die dat nog wel doen moet je zoeken in het zogeheten alternatieve circuit zoals homeopaten, antroposofische artsen, orthomoleculaire artsen enz. Minister Schippers werkt dit als echtgenote van de voorzitter tegen kwakzalverij natuurlijk tegen. Zij zal zeker voor verplichte vaccinaties zijn. Wat kunnen wij doen om dit te blokkeren ?

  Je handtekening zetten op de website van Door Frankema op vaccinvrij dat je de vrije keuze wilt behouden . Maar verder ? De straat op ? Je ziet wat ze in Italië hebben gedaan en toch maar doordrijven. Dan rest ons alleen nog maar verzet en zoveel mogelijk mensen informeren. Ik las ook nog bij de commentaren dat Afrika als proefkonijn wordt gebruikt. Daar kunnen wij over meepraten. In 1986 , geen internet en kranten van 3 weken oud ,een wereldradio die het alleen in de badkamer deed en dan ook niet altijd. In die tijd hoorden wij op de wereldradio dat het eten van spinazie weer vrijgegeven was ,net toen ik voor het eerst in het plaatselijke winkeltje spinazie had gekocht ! Dat was dus afgekeurde spinazie besmet met radioactief afval door de Tsjernobilramp.

  1. Marja 22.
   De mainstreammedia is in handen van hen die vanachter de schermen de dienst uitmaken en verantwoordelijk zijn voor de meeste ellende op deze wereld.Ook nu wordt door de mainstreammedia geen aandacht gegeven aan de demonstraties in Italie omdat ze bang zijn dat het de ogen van nog meer mensen zal openen wat tot nog meer weerstand zal/kan leiden en dat hebben zij achter de schermen natuurlijk niet graag.Dit is niet de eerste keer dat grote demonstraties niet door de mainstreammedia in beeld worden gebracht want dat hebben ze ook gedaan toen na de aanslagen in Frankrijk op Chralie Hebdo veel mensen de straat op gingen zoek het gewoon eens op op internet door NUIT DE BOUT in te toetsen.Leugens,achterkamertjes politiek niets laten zij na om hun doel te bereiken en dat kan alleen omdat wij het toestaan.

  2. Ook al heeft deze verwijzing niets met verplichte vaccinatie te maken maar wel met het lijden van het Italiaanse volk ondanks de belofte dat de belastingbetaler niet meer voor de banken zouden opdraaien wanneer ze in de problemen zouden komen is er ook hiervoor weer een wet in het leven geroepen.https://ejbron.wordpress.com/2017/07/30/italie-belastingbetalers-moeten-de-bank-monte-dei-paschi-di-siena-met-e-54-miljard-redden/ Heeft iemand de mainstreammedia hierover horen berichten?

 17. In het artikel wordt ook gevraagd om over de schuld van ons zelf te praten/reageren en dat is denk ik niet onterecht.
  We kunnen de schuld wel telkens bij de overheden en hun instanties blijven leggen maar dat is alleen mogelijk omdat we dat met z,n allen toestaan.Eigenlijk ben ik van mening dat een artikel waarin de protocollen van Sion te lezen zijn veel zou kunnen verduidelijken.
  Meerdere malen is al naar deze protocollen verwezen maar wordt het ook gelezen en begrepen?(Of het kan/mag weet ik niet en ook niet of de redactie er achter staat maar misschien zouden die protocollen eens gewoon gepubliceerd mogen worden).
  In die protocollen staat gewoon beschreven hoe dom wij allen zijn maar ook hoe zij die gebruik maken van de beschreven methoden te werk zijn gegaan en nog steeds te werk gaan.
  Hoe ongelooflijk het ook is toch staan daar veel herkenbare en gebeurde feiten in zelfs hoe zij gebruik maken van terreur.
  De keuze is aan ons we kunnen de kop in het zand blijven steken door te zeggen er is toch niets aan te doen en werken zo aan onze eigen ondergang mee of we gaan eindelijk wel eens een keer iets doen om voor ons zelf op te komen.

  1. Waarom betalen wij allen nog overdreven veel belasting wat bedoeld is vanuit beginsel om sociale voorzieningen met z,n allen te bekostigen terwijl het meeste belastinggeld naar op winst beluste bedrijven gaat door privatisering? Waarbij we dan ook nog veel zelf moeten betalen door verplichte zorgverzekeringen en eigen bijdragen bijvoorbeeld.Waarom betalen de laagst betaalden en kleine middenstanders enorm veel belasting wat niet zelden tot huisuitzettingen en faillisementen leidt terwijl multinationals geen of weinig belasting betalen en vaak subsidies voor allerlei dingen krijgen?Waarom staan wij toe dat mensen door machines hun werk verliezen en daardoor in de problemen komen terwijl de rijken steeds rijker worden?

   Waarom hoor ik hen die zeggen de werkeloosheid te bestrijden nooit over mensen die door machines vervangen worden praten? Waarom is er geen geld voor zieken en ouderen terwijl Trump met z,n vingers knipt en ineens gaat er enorm veel geld naar oorlogstuig om aan die 2% BNP te komen? Waarom kan het CBS telkens zeggen dat de werkeloosheid daalt en de economie groeit? Grotere onzin is er niet want er zijn na de WW duur verkorting tal van werkzoekenden in een andere uitkering terecht gekomen en als werkzoekende uitgeschreven en als je die bij elkaar optelt komt men aan ongeveer anderhalf miljoen werkzoekenden en vervang het woordje economie door grote bedrijven want zij maken enorme winsten en niet de arbeiders die voor een habbecrats werken of ontslagen worden.
   Wordt wakker en doe iets.

  2. Odette 23.2
   Odette dank voor deze verwijzingen maar dat is eigenlijk niet wat ik bedoelde want die protocollen heb ikzelf ook al opgeslagen.
   Wat ik wel bedoelde is dat vaak verwijzingen worden gegeven over allerlei onderwerpen waarbij ik me afvraag of er ook naar gekeken en/of geluisterd wordt.Als je gewoon eens kijkt hoe snel sommige mensen op schrijven van anderen reageren terwijl er verwijzingen gegeven zijn kunnen zij dat nooit binnen die tijd gezien/beluisterd hebben.Misschien dat ik een beetje dwingerig over kan komen wat absoluut mijn bedoeling niet is maar wanneer die protocollen gewoon eens als artikel inzichtelijk zouden zijn dan komt er misschien een discussie op gang over die protocollen waarbij we dan gewoon naar boven kunnen scrollen om vergelijken te maken bijvoorbeeld.
   MC heeft in 24 ook nogmaals een verwijzing gegeven die Hyper Alert ook al in 9.2 heeft gegeven maar waar verder niet op gereageerd werd.
   Het is niet meer dan een idee/voorstel en ik wil zeker niet als iemand overkomen die eventjes gaat uitmaken wat hierop de site gepubliceerd wordt want de artikelen zijn zowieso interessant waar ik dankbaar gebruik van maak.Maar omdat velen ervan overtuigd zijn dat die protocollen nu uitgevoerd worden maar mogelijk ook veel mensen de moeite niet nemen deze protocollen te openen en te lezen zou dat naar mijn mening een gemiste kans kunnen zijn.Het is gewoon een verzoek en zien mensen mij als dictator of wat dan ook jammer dan pech voor mij.

  3. Arnold er is geen schuld vraag! Mensen worden bang gemaakt in hun kwetsbare perioden. Dit is psychologische oorlogsvoering en je kan je niet verdedigen zonder informatie! en daar zit de clou die info word achter gehouden.

  4. Riet 23.4.
   Riet net als met elk ander probleem zal men de oorzaak moeten opsporen om er iets aan te kunnen doen.
   Zij die vanachter de schermen opereren doen dat op een naar mijn mening zeer laffe manier omdat ze niet in het licht treden waarbij ze hun plannen/werkwijze ook nog verborgen proberen te houden voor het volk waarmee ze datzelfde volk de mogelijkheid ontzeggen zich te kunnen verdedigen.Sterker nog er zijn al meerdere oorlogen geweest waarbij velen het leven hebben verloren omdat ze DACHTEN voor de goede zaak te strijden terwijl ze door hen achter de schermen gewoon als kanonnenvoer werden gebruikt waar diezelfde lieden telkens geld aan hebben verdient.Dat heeft niets met psychologische oorlogsvoering te maken maar wel met misbruik maken van mensen die goedgelovig zijn voor eigen gewin en daar mag je hen best op aanspreken vind ik.Willen we iets aan alle door hen veroorzaakte ellende kunnen doen zodat we naar een betere wereld kunnen toewerken zullen we zeker op zoek naar de schuldigen moeten gaan zodat ze verantwoording moeten afleggen,doen we dat niet dan zullen zij gewoon doorgaan met alle negatieve gevolgen voor iedereen die geen deel van hun club uitmaken.

  1. Dank MC en Hyper!
   Even voor de goede orde, voor mensen die de video niet kunnen volgen. HIER WORDT GESPROKEN OVER VACCINS ALS WAPEN..!!
   En dat is precies wat weinigen durven benoemen. Verplichte vaccinaties dienen als OPEN DEUR in de lichamen van hen die ’tegenstribbelen’ te fungeren. En het mak-houden van hen die (nog) slapen.

  2. Ze hebben duidelijk weer geen zelfbeheersing. Hiermee hebben ze alle vaccinaties als acties van de vijand bestempelt en dus iedereen tot die zich hiermee bezighoud tot legitiem militair doel gemaakt.

  1. Vaccineren blijkt dus een MILITAIRE OPERATIE te zijn van de bankiers. Als de bankiers verslagen zijn dan dienen de hoofschuldigen berecht te worden. Indien schuldig opgehangen en we dienen hun kinderen op te sporen en te verbannen naar Siberie.

   Ze zijn heel makkelijk te vinden. Gewoon iedereen met meer dan 500.000 euro verplicht DNA testen. Ze hechten veel aan geld en vermogen. Dus je hoeft enkel de hebberts te DNA testen.

  2. Geen gevecht s v P maar negeren!!! Het eigen lijf is heilig en je eigen bloed is nog heiliger! Daar mag niemand aan komen zonder onze toe stemming! Dus gewoon niet gaan.

 18. Laten wij het simpel houden, stel ik voor? Hoe simpeler een mens zich opstelt, des te meer is hij bij de waarheid, lijkt mij. Als de natuur (of God, als iemand in Hem gelooft) ons niet perfect gemaakt had zoals we er nu zijn, dan waren wij er toch niet? Is het dan niet zo dat als wij té veel onnatuurlijke hulpmiddelen gebruiken, we misschien onnatuurlijk (of niet volgens God’s wil) bezig zijn?
  Zijn wij niet perfect kwa lichaam? Worden we niet van onnatuurlijke stoffen (GIFTEN) ziek. Ziek omdat wij (ons lichaam, al onze cellen) die vreemde stoffen niet kennen en (dus) niet herkennen? Worden we van (normale hoeveelheden) natuurlijke stoffen ziek? Worden we ziek van díe stoffen kennen we en herkennen en kunnen verwerken?
  Als we al, zoals men zegt, al miljoenen jaren op de aarde vertoeven, geslacht na geslacht, eeuw na eeuw, eon na eon, misschien wel oneindig lang, zouden we dan niet net zoals een dier in de natuur uitstekend gezond zijn? Gelooft iemand nu werkelijk dat we zó imperfect zijn?
  Tenslotte, Is het spreekwoord ‘een gezonde geest in een gezond lichaam; ‘Mens sana in corpore sano’, of nog beter: bid er liever om: ‘Orandum est ut sit mens sana in corpore sano’, geen waarheid? Speelt de geest dus ook mee?
  (Moet niet de geest verlicht zijn van de waarheid, vervuld van ware kennis en wijsheid?)
  Maar: tranquillae per virtutem patet unica vitae.
  Gegroet. Ik wens u veel kennis en wijsheid toe.
  Ps. de Spreuken uit de Bijbel vind ik wel mooi.

  1. Worden we van (normale hoeveelheden) natuurlijke stoffen ziek? Worden we ziek van díe stoffen kennen we en herkennen en kunnen verwerken?

  2. Nogmaals, ik bedoelde:

   Worden we van (normale hoeveelheden) natuurlijke stoffen ziek? Worden we ziek van díe stoffen die we kennen en herkennen en kunnen verwerken?

  3. Skanq,
   Ik denk dat als mensen in een subtropisch klimaat leven met allemaal fruitbomen en dadels en vijgen enzovoort, de mens misschien niet zoveel nodig heeft. Hier, in het koude land is het natuurlijk al wat minder prettig.
   Dus ik stelde het misschien wat te rooskleurig voor misschien.
   Maar, het ging mij om het idee.

   Waar denk jij dan dat de mens ontstaan is?

  1. Daar bij Niburu zijn ze blijkbaar niet echt goed op de hoogte:

   “In 2010 kwam de Engelse arts en gastro-enteroloog Dr. Andrew Wakefield, al met uitspraken die er niet om logen: MMR-vaccinaties zouden ook volgens hem autisme in de hand kunnen werken. Zijn onderzoek werd gepubliceerd, maar meteen in diskrediet gebracht. Maar in 2012 werd zijn medeonderzoeker prof. Dr. John Walker-Smith – en daarmee feitelijk ook Dr. Wakefield – volledig gerehabiliteerd.”

   2010 ipv 1998?
   “en daarmee feitelijk ook Dr. Wakefield – volledig gerehabiliteerd.” Absoluut niet, Wakefield werd van veel meer zaken en ernstigere zaken beschuldigd dan Walker-Smit. Vandaar dat Wakefield ook nooit beroep heeft aangetekend, ook niet na vrijspraak van Walker-Smith, Wakefield weet hoe gering zijn kansen waren.

 19. Nou, ook weer niet echt geruststellend Guido e.a. die hele Fipronil-affaire.
  Er staat mij iets te veel ILI in van de illuminati en dan hou ik nog N` PROEF of N`PROF over.
  Daarnaast is ili precies 30 = haat ! En PROF (prof-essor, prof-essional) laat dat nou weer net 55 opgeteld zijn = S.S. = Sege Satan !
  Kortom, ik zie weer weinig “toeval” in dit hele voedselschandaal.
  In 19.93 werd dat Fipronil op de markt gebracht. 19 + 93 = 112 (de Hulpdiensten !)
  Schade bij mensen: Nieren, Lever of Schildklier. Wie dan dus het “slachtoffer” zou worden kan vast ergens weer HELE dure pillen uit de Pharmaceutische hoek tegemoet zien.
  Is ook gouden handel: je eigen patientgroep- grootpillenverbruikers creeren !?
  Ze zijn er absoluut toe in staat !

  1. Haha, die snapte ik zelf net pas: ALS ze werkelijk zo uitgekookt / berekenend zijn om ons rotzooi via kippen of eieren of beide (het kip-ei-probleem) toe te dienen om vervolgens weer hun dure medicijnen aan ons te kunnen verkopen als mensen er ziek van zouden worden, dan hebben ze dus letterlijk invulling weten te geven aan: De Kip met de Gouden Eieren !

  2. Jaja, volgens mij begint er zich steeds meer een complot af te tekenen !
   De ontwikkelaar / producent van dat smerige goedje Fipronil was dus de Franse firma RHONE-POULENC en in 19.93 werd het al op de markt gebracht. (die rotzooi zwerft dus al 24 jaar over de hele wereld)
   Van mijn schooltijd weet ik nog wel dat POULE (in dat Poulenc) een kip was. (goh da`s ook weer toevallig) Maar net zag ik dat UN POU ook nog eens een luis is. Dus hier kun je goed zien in welke richting ze destijds zaten te brainstormen, de Grote Mannen. Luizen bij de Kip, POU- POULE- POULENC.
   In die bedrijfsnaam staat dus in hun taaltje: N` POULE (een kip) HONE (van honen, bespotten) CR. = Christus.
   En dan wordt het allemaal nog wat dubieuzer als blijkt dat Rhone-Poulenc als een dolle allerlei bedrijfsovernames deed.
   Zoals het Amerikaanse RORER = GENEESMIDDELENbedrijf, het PASTEUR MERIEUX, actief op het gebied van VACCINS in 1994, en het Engelse GENEESMIDDELENbedrijf FISONS in 1995. (let wel: allemaal vlak nadat dat Fipronil in 1993 uitkwam !)
   Vervolgens blijkt in 2004 BASF weer de gelukkige eigenaar te zijn geworden van het product Fipronil. (tja, en over alle BASF-schandalen en – vervuilingen zullen we het maar niet hebben)
   Kortom; enerzijds Rhone-Poulenc de uitbrenger van een zeer schadelijk pesticide waarbij men ZEKER al in 1993 de insteek luizen bij kippen-bestrijding had en anderzijds de eigenaar van diverse geneesmiddel- en vaccin-bedrijven.
   Rhone-Poulenc krijgt van mij dan ook terecht de ¨het mes-snijdt-aan-twee-kanten¨ – Award.

  3. Ach, ach, zo makkelijk zijn wij ook te foppen; er was vast een Middeleeuwse V.M.-taalmeester die het wel grappig vond dat de Wolf de Kippen op at en daarom het woordje LOUP (de Wolf) omdraaide en er POUL (de Kip) van maakte. Dus….hierboven stond eigenlijk: N` LOUP (Wolf) HONE (hoont) CR. (die gehate J.C.)
   RHONE- POULENC; de Wolf in Schaapskleren dus. (mag u zich afvragen of een wolf ook maar enig mededogen met schaapjes heeft….?)

  4. Nou, net de hoogste man van de NVWA op t.v. gezien. Als je ooit een typische Vrijmetselaar zag….
   Goh, da`s ook toevallig, het woord LIAR staat al in zijn naam, en zijn achternaam is -ook geheel toevallig- opgeteld 55. Zie hierboven uitleg over 55.

 20. Het is allemaal nog niet zo zeker als dat hier gesteld wordt, op vahineblog.over-blog.com
  liberté vaccinale : comment la faire valoir.
  Door vahine
  Er gaat eerst nog wel heel wat water naar de zee vloeien, alvorens dit verplichte vaccinatie proces van kracht wordt, er is een grote Europese tegen kracht aan het groeien, ook de Doktoren hier zijn er op tegen, en zien ook niet hoe dit kan worden uitgevoerd zonder mede werking van de eigenaar, naars van dit te vaccineren lichaam, soort terug naar de middel eeuwen, no way.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.