Advertentie

Pokemon Go ahead en informeer CIA..


En zo loopt iedereen die Pokemon GO speelt, als het ware achter illusie aan, die ter plekke wordt gecreëerd.. Als een ezel die een wortel voor de neus wordt gehangen. De camera van de speler, filmt zijn omgeving en de speler heeft niet in de gaten dat TER PLEKKE de figuurtjes die je moet vangen, in jouw beeld worden geprojecteerd..!!
En zo loopt iedereen die Pokemon GO speelt, als het ware achter illusie aan, die ter plekke wordt gecreëerd.. Als een ezel die een wortel voor de neus wordt gehangen. De camera van de speler, filmt zijn omgeving en de speler heeft niet in de gaten dat TER PLEKKE de figuurtjes die je moet vangen, in jouw beeld worden geprojecteerd..!!

x

x

x

‘Pokemon GO’-ahead en informeer CIA..

2016 © Wanttoknow.nl/be (bron: Blackbag)

x

pokemon go logoBinnen enkele weken, is de hele wereld, op een heel enge wijze in de ban geraakt van Pokémon GO. De straten zijn gevuld met Pokémon vangende zombies, de aandelen van Nintendo gaan through the roof en mensen met overgewicht vallen af. De hype is real. Maar dat is niet het enige wat real is: Pokémon GO is blijkbaar bij uitstek hét apparaat voor ~de overheid~ om alles van je te weten te komen. Alles? Jazeker: ALLES.

Veel apps hebben behoorlijk verborgen privacy voorwaarden, dat is geen geheim. Wanneer je de app wilt gebruiken, moet je toegang geven tot je Facebookvrienden of je contacten; dat is al lang eerder regel dan uitzondering. Maar het nieuwe ‘Pokémon GO’-spel gaat nog een stapje verder; je geeft de app namelijk niet alleen volledige toegang tot je camera en locatie, maar ook tot je volledige Google account (als je dat account en DUS de gegevens ervan gebruikt om in te loggen). En dat is nogal wat; maar toch staan ze met bosjes in de rij om mee te doen met ‘Pokemon GO’.

Wat dat betekent?
De app kan je mails lezen, mails sturen (!), je agenda inzien, je internethistory bekijken en nog meer. Er is één excerpt uit de privacy policy die wel heel ver gaat:

“We may disclose any information about you (or your authorized child) that is in our possession or control to government or law enforcement officials or private parties.”

Yup. Maar eerlijk, als jij een gretige Pokémonfan bent die gewoon een Pikachu wil vangen dan lees je de policy niet eens, toch? En dat is nog niet eens het meest indringende wat er gebeurt, als je het spel wilt gaan spelen. Pokémon GO heeft namelijk een vrijwel directe binding met.. de CIA.

pokemon go voorwaarden

Deze app is namelijk gemaakt door ‘Niantic’ en dat bedrijf is weer afkomstig van John Hanke de oprichter van Keyhole. Keyhole was de voorloper van Google Maps, dat in 2004 door Google werd ingelijfd. Maar voordat het van Google werd kreeg Keyhole geld toegestopt van een andere firma, In-Q-Tel. Dit is een zogenaamd ‘venture capital’-bedrijf, dat voor de Amerikaanse regering werkt en voornamelijk investeert in bedrijven waar ‘Big Brother’ zich voor zou interesseren. Dat niet alleen; Keyhole’s voornaamste investeerder was Geospatial-Intelligence Agency (NGA) dat zich voornamelijk bezig houdt met het ‘verzamelen, analyseren en distribueren van geo-data.’

pokemon smartphone hackUiteraard heeft Pokémon GO een logische reden om acces te vragen tot o.a. je camera en locatie; zonder die twee dingen zou de app niet werken. Maar dat betekent ook dat de app precies weet waar miljoenen mensen zich bevinden, met wie ze op dat moment zijn en waar ze naartoe gaan..!! Een Reddit gebruiker, ‘fight_for_anything’, legt het heel treffend uit (vertaald):

‘Klaarblijkelijk hebben inlichtingendiensten een boel informatie ingewonnen via Google Maps en aangesloten ‘Street View’; informatie die eenvoudig te verkrijgen was, via de bekende auto’s die opnamen maakten van straten. Maar de inlichtingendiensten zien dit verhaal pas als het begin..
Het is een soort skelet waar nu ‘het vlees’ op gehangen mag gaan worden. Méér informatie moet op deze kaarten worden geplakt, vooral van plaatsen die van de straat weg liggen en van binnen in gebouwen. Dat zou miljoenen uren kosten om dit door eigen personeel te laten doen, zo je er al toegang toe hebt; een logistieke nachtmerrie, om het zo maar te noemen.

Stel je nu voor wat er aan de hand is.. Je dringt via de goedkeuring van de gebruiker van Pokemon GO, de smartphone binnen van een speler en kijkt online mee. (Of je slaat alles op, op mega-giga-computers, van plaatsen waar je van te voren informatie van wilt opslaang). Kijk je online mee, dan kun je de gebruiker van deze app, dus heel eenvoudig sturen, naar dié plekken die je in kaart gebracht wilt hebben..!!

De burger is dus bezig, simpel gezegd, zijn taak voor CIA keurig uit te voeren. Zoals hooggeplaatse CIA-bazen ook al toegaven, tijdens Congres-hearings, dat zij in hun nopjes waren met de komst van Facebook, omdat ze niet gedacht hadden, dat mensen zóveel persoonlijke data, op het internet zouden zetten..

Stel je voor dat al deze foto’s ook worden opgeslagen in een mega-database, (waarbij natuurlijk de ingeshopte Pokemonfiguurtjes zijn verwijderd!). Al deze foto’s hebben een GPS-label en zijn door de gyroscoop van de smartphone voorzien van een X/Y/Z-coördinaat van de hoek waaronder de opname is gemaakt. Dan ben je dus heel simpel in staat, om foto’s van verschillende bronnen aan elkaar te plakken en krijg je een soort Google Street View, maar dan van BINNEN GEBOUWEN..!’

Dus terwijl al die gebruikers bezig zijn met hun spel, om ze allemaal te pakken te krijgen, ‘Catch ‘m All’.., is de speler van het spel, druk bezig als CIA-agent onder cover, de database voor de CIA vol te stoppen met essentiële informatie. Met high-resolution beelden ook nog eens. De Reddit-gebruiker gaat verder (vertaald):

‘Stel je voor dat je lokale kerk een moskee is, waar ze ’terroristische activiteiten’ vermoeden. En dat ze daar foto’s van zouden willen hebben, of de foto’s van auto’s die rond deze kerk aanwezig zijn en hun nummerplaten. Of foto’s van de mensen die in en uit de kerk gaan.. De CIA hoeft alleen maar een paar Pokemon-figuurtjes in rij te plaatsen, zodat de speler achteloos het werk van de CIA uitvoert en de kerk, de auto’s en de mensen filmt. Onbewust van wat hij feitelijk aan het uitspoken is.’

Dus als je hieraan allemaal niet mee wilt doen en tóch het kennelijk verslavende (!) ‘Pokemon GO’ wilt spelen, gebruik dan een oude telefoon, bijvoorbeeld van Marktplaats. Fix een VPN op je ‘eigen’ phone en gebruik die vervolgens als Wi-Fi hotspot voor je backup telefoon. Kost je weliswaar twee keer zoveel batterij-vermogen, maar je bent waarschijnlijk ietsjes veiliger.

Pokemon Putin

x
Ondertussen heeft Vladimir Poetin het ‘CIA-spel’ verboden..
Na een zorgvuldig onderzoek door het Kremlin, is  het nu aan president Poetin van Rusland om het ‘Pokemon GO’-spel te verbieden voor gebruik in Rusland. Het Kremlin is tot de conclusie gekomen, dat het spel, door middel van de techniek in de geavanceerde smartphones, directe links heeft naar CIA-databases en ‘grotere kringen van inlichtingendiensten’ en ‘daarbij gebruikt wordt om data te verzamelen op een kolossale wijze’…

Volgens het Kremlin worden jonge mensen op deze manier getriggerd om hun privacy op te geven, ten gunste van deze inlichtingendiensten en werken ze, door het spelen van het spel, mee aan het informatie-verzamelen voor de Amerikaanse CIA. Hetzelfde verhaal dus wat we hierboven hoorden van de ReddIt-gebruiker ‘fight_for_anything’; dezelfde opzet. Het spel, aldus het Kremlin, ‘heeft een uitgebreide lijst van indringende, maar door de gebruiker goedgekeurde, volgmethodes. Het waren juist deze ‘kleine lettertjes in de voorwaarden van Pokemon GO, die Kremlin achterdochtig maken en het afgeronde onderzoek hebben veroorzaakt, aldus een zegsman van het Kremlin.

‘Niantec’, het bedrijf achter dit spel, aldus weer het Kremlin, heeft zéér nauwe banden met de CIA en de grote baas van Niantec, John Hanke, was de man die in 2001 de ontwerper was van het programma ‘Keyhole’, dat later werd gekocht door Google. Het grootste deel van het geld dat nodig was om ‘Keyhole’ (sleutelgat..!!) te maken, kwam van de ‘National Geo-Spatial Intelligence Agency’ en de CIA.

Pokemon NGA

‘Pokemon GO’ markeert nu het toppunt van de carrière van John Hanke’s werk voor inlichtingendiensten. Hij is een werknemer van de NewWorldOrder, wiens carrière bestond uit het ingenieus plannen en creëren van methodes om onvermoede burgers te bespioneren en deze informatie terug te koppelen aan de inlichtingendiensten. Met de lancering van ‘Pokemon GO’, heeft de CIA feitelijk miljoenen burgers tot hun medewerkers gemaakt, ook al zijn deze burgers/mensen zich hiervan in het geheel niet bewust.. Zij verrichten het werk, dat anders onmogelijk door de CIA uit te voeren zou zijn.

pokemon GO weggetoverd door je smartphoneVladimir Poetin, die in 2016 de belofte deed aan de wereld, dat hij de NWO zal vernietigen, noemt het spelletje ‘Pokemon GO’ en wolf in schaapskleren. Het spel is nog niet in Rusland gelanceerd, maar enkele Russische fanaten hebben wel toegang tot het spel en zijn al begonnen het te spelen in de straten van Moskou, hetgeen direct een waarschuwing uitlokte van de Russische leider, dat deze mensen om veiligheidsredenen, weg dienen te blijven van het Kremlin en de andere overheidsgebouwen.

Het lijkt erop dat meer landen in de startblokken staan om het door de CIA gefinancierde spel, om preciés de redenen die Poetin noemt, te bannen. China, dat de grootste smartphone- en computerspellenmarkt vertegenwoordigt, heeft ook al haar terughoudendheid voor het spel laten horen, waarbij het spel een ‘Trojaans Paard’ werd genoemd, om agressieve militaire actie tegen China, vanuit Japan en de VS voor te bereiden.

Hoe het ook is, Pokemon GO is het laatste instrument om mensen te ‘boeien’.. Het gebeurt met een bepaalde soort hypnose, iets dat sinistere consequenties kan hebben. De NWO heeft deze mensen als het ware in één kring gedreven en gebruikt hen nu om high-resolutie data te creëren van hun omgeving, inclusief hun privé-domeinen. Informatie die opgeslagen wordt door de CIA.

En ja, ook het Kremlin komt met de alinea uit de kleine lettertjes uit de voorwaarden die akkoord bevonden moeten worden, om het spel te kunnen downloaden en spelen. Het is opnieuw deze alinea, die er toch letterlijk ook zo staat:

“We may disclose any information about you (or your authorized child)
that is in our possession or control to government
or law enforcement officials or private parties.”

“Wij mogen alle informatie onthullen over jou (of je wettige kind)
x

die in ons bezit is of onder controle van de overheid,
x

of van wetshandhavende ambtenaren of particuliere instanties.”

Het is feitelijk dus net als bij een arrestatie, wanneer een politieman je rechten voorleest.. “Alles wat u zegt of doet, tijdens het te pakken nemen van Pokemon-figuurtjes, kan en zal tegen u gebruikt worden in een straf/rechtzaak.”.

* * *

33 gedachten over “Pokemon Go ahead en informeer CIA..

 1. Alles waar een snoer aan zit wordt in de gaten gehouden. Alles waar geen snoer aan zit ook. Geheime diensten lezen contactloos je gedachten door de hersenen op afstand – bijvoorbeeld busje voor de deur – uit te lezen. Niet om iets voor de mensen te doen. Nee, daar heb ik bij geheime diensten geen enkel vertrouwen in. Wat zou het fijn zijn als de medewerkers van de dienst ook iets voor de mensheid zouden doen, dan in veel gevallen alles en iedereen op onaangename wijze bespioneren en in de gaten houden. De techniek wordt dus verkeerd gebruikt omdat veel agenten een beperkt verstand hebben. Weten zij veel dat je een wereld niet beter maakt zo lang je de onderliggende problemen niet aan pakt. Mensen met geweld volgen en telefoons tappen, dat is het enige wat de geweldplegers doen. Zouden ze nog vacatures hebben voor wereldverbeteraar?

  1. Haha, pokemongolen 😀 Het was helemaal geen coup. Het was een war game gebaseerd op pokemon en al die Turken zijn er ingetrapt 😛

   Lang leve de D-evolutie van de mensheid!

 2. Geheime diensten. Niks van aantrekken. Gewoon je eigen propaganda doen met je eigen doelen. De menselijke soort is gewoon nog in ontwikkeling. Momenteel is de strijd gaande tussen het volk en de bankiers. Is een fase.

  Als ik buiten wandel met mijn hond dan kom ik wel eens mensen tegen. Soms zegt er een dat hij denkt dat ze hem in de gaten houden. Dan moet ik altijd direct lachen en zeg tegen ze: “Jij!!! Ha ha ha!!!! Jij !!! Als ze mij niet in de gaten houden dan houden ze niemand in de gaten. Maar jou echt niet!!!”.

 3. “De app kan je mails lezen, mails sturen (!), je agenda inzien, je internethistory bekijken en nog meer. ”

  Die app rechten zijn sinds de versie daarna al verdwenen (sinds 13/07).

 4. Dit is verkapte opleiding om te rechercheren, dus ideaal als vooropleiding van de geheime dienst?
  MAW; een prima tool om als landverrader te gaan werken?

 5. Wanneer de techniek de mens voorbijstreeft…. Loopt vrijwel de gehele mensheid rond als zombie.

  Ik prijs de dag dat de elektriciteit een week of 3 uitvalt; ik ben er van overtuigd dat na 4 dagen de eerste mensen zullen omvallen. Zéér zorgwekkend deze ontwikkelingen! Ik ben nog steeds zeer content met mijn Nokia 6310i waar ik zelfs bedrijfsmatig niet afhankelijk van ben. Naar mijn idee een kwestie van ‘keuze maken niet mee te gaan als schaap’

  De grootste ‘vooruitgang’ wordt ons aller ondergang naar mijn idee….

  1. Lambertus.
   Je hebt naar mijn mening volkomen gelijk.
   Tegenwoordig is het zo dat niet meer gekocht wordt omdat men het nodig heeft maar om met de rest mee te doen want anders tel je niet meer mee.
   Dat daarbij niet gekeken wordt welke gevolgen daaraan vast zitten mag duidelijk zijn.
   Zo las ik vandaag dat in Belgie de anonieme simkaart niet meer mag en dat de politie iedereen zelfs als je van niets verdacht wordt mag filmen en dat dit de privacy niet zou schenden.
   Hoe achterlijk zijn wij dat we niet meer zien dat alle privacy allang verdwenen is want als de sim kaart op naam staat dan ben je overal traceerbaar en daar komt dan dat filmen nog bij.
   De pinpas wanneer je die gebruikt kan men precies zien waar en voor hoeveel je iets koopt en blokkeren ze die kaart dan heb je niets meer.
   Het pokomon spelletje ze zien precies waar je je bevind en met wie je omgaat.
   Privacy ingeleverd omdat we te stom zijn om in te zien wat de gevolgen van bepaalde dingen kunnen zijn onder de noemer het is leuk en makkelijk wel te rusten.

  2. Lambertus, ik herken je woorden met Nokia.. kan ook niet wennen aan al dat geschuif en geveeg over een scherm.. maar goed..
   Als de stroom 3 weken uitvalt war dan ook in NL, zal dat echt heel veel paniek geven maar ook tegelijk rust.. ppfff.. wat een heerlijk idee om terug te gaan naar de stilte.. alleen.. dan weet je niet wat je nu weet..

   het heeft twee kanten alles.. dat zien politici nog steeds niet.. ze gaan maar van 1 kant hun eigen gelijk bevechten, daarom is het heerlijk als de wereld verlost wordt door hun ” stroming “.. die valt uit dat is zeker..

   fijn weekend Luna

  3. Je schetst een situatie dat bij wat langduriger stroomuitval mensen weer wakker worden vanuit hun hypnose? Ja dat is 100% waar.
   De mensen die leven in een bepaald frequentiegebied met daarbij horend IQ EQ en algemeen ontwikkelingspeil, voedingsgewoonte, vriendenkring, ethische normen e.d. maken deel uit van de grootste groep.
   Over deze groep schrijft Arnold en veel meer mensen naar aanleiding van dit artikel.
   Het ZIJN zombies en zombies hebben nu eenmaal de eigenschap om anderen die nog niet dood zijn en gezombificeert aan te vallen.
   Ze hebben zich laten overnemen.
   Het is een kwestie van tijd totdat er een spelletje komt waarbij het gaat om leven en dood, het verraden van z.g.n. ’tegenstanders’!
   ”Zoek de complotter en vernietig ze”.
   Een heel ‘leuk’ CIA spelletje waarbij de speler types als Arnold moet vinden en ‘virtueel’moet verbranden. Punten gescoord…jippie!
   Maar de doodseskaders van de NWO hebben dan tot in detail wat ze nodig hebben om Arnold op te pakken en in een fema deathcamp te stoppen.
   En als er dan een spelletje komt die maakt dat je kunt vliegen door van een klif af te springen, doen mensen dat ook omdat ze volledig onder hypnose zijn. Zo komen we van 85% van de wereldbevolking af.
   Darwin krijgt dan op een héééél andere manier gelijk.
   Het gaat dan niet om het overleven door de sterkste maar om de meest wakkeren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Het ergste is niet dat ze iedereen in de gaten houden.
  Dat die spionage software de hele tijd je PC crashed, je hardware vernield, het internet langzamer maakt.
  Uiteindelijk zal al deze onzin voorbij. Is gewoon een strijd tussen de bankiers en het volk. De bankiers gaan deze strijd verliezen. Maar wat een onnodige elende veroorzaken ze. Ook voor zichzelf. Enkel, daar zijn ze te dom voor. Om dat in te zien. Hun einde is nabij.

 7. Pokemon Go ahead en informeer CIA..
  Nou ik daar dieper over nadenk kom ik op het volgende uit:
  Wanneer ik burgers probeer aan te tonen wat er gebeurd wordt er vaak niet geluisterd en wordt ik vaak weggezet als dwaas.(complotdenker).
  Opvallend is de laatste tijd dat wanneer je uitleg probeert te geven je vaak al onderbroken wordt eer je tien woorden hebt gesproken waarna de meesten al hun mening klaar hebben zonder het hele verhaal aan te horen.
  Gisteren zelf mee gemaakt toen iemand vroeg waar ik de informatie vandaan haalde,toen ik begon met via internet werd gelijk niet meer geluisterd en mij het spreken onmogelijk gemaakt door te reageren als volgt: Ah het internet waar 99.9 % onzin is waarna ik min of meer als ongeloofwaardig werd neer gezet.
  De domheid van zulke personen straalt er dan ook af want als ik mijn verhaal verder had kunnen doen dan had hij gehoord dat ik niet alleen informatie van internet maar ook van alle MSN bronnen uit boeken,alternatieve sites kortom waar ik maar informatie kan vinden haal.
  Door op deze manier te reageren kwam hij misschien wel interessant en slim over terwijl hij eigenlijk niets weet maar denkt te weten. Mijn mening is dan ook dat wanneer het straks echt fout gaat dat deze lieden het eerst met hun handen in het haar staan en niet weten wat hen overkomt laat staan dat ze weten wat te doen.
  Ook ik weet niet alles maar ik neem wel de moeite om uit te vissen hoe het in elkaar kan zitten terwijl zij door niet te willen luisteren en hun mening al klaar te hebben door domheid van zichzelf mogelijk mee werken aan hun eigen ondergang.
  De andere kant is dat er ook mensen zijn die wel luisteren en steeds vaker zeggen die dat ze toch ook wel zien dat veel uitkomt van wat ze verteld is.

  1. Beste Arnold,
   ik deed dat ook en werd langzaamaan erg angstig, mijn gezin ging er onder lijden.
   Er is namelijk ook zoveel wat niet klopt, en waar je dan later achter komt.
   Ook het rond spreiden van de waarheid verliep bij mij hetzelfde zoals jij het beschrijft en je loopt iedere keer weer tegen een dikke muur van ongeloof en alle deuren gaan dicht.
   Ik kan nu nergens meer over praten omdat dat weer voor erg veel stress zorgt, maar mijn stress level groeit….omdat ik me niet kan afsluiten voor wat er werkelijk aan de hand is.
   Ik hoef de lucht maar te zien en wordt erg kwaad om weer die chemtrails te mogen waarnemen, maar ik mag het niet uiten want dan is het heb je haar weer.
   Weet momenteel ook niet hoe er mee om te gaan, maar kan niet stil blijven zitten en maar zien hoe de wereld kapot gaat; en hoe moet het met onze kinderen??? is hun leven al voorbij of hebben ze nog een toekomst?? kunnen we straks nog wel eten vinden zonder gmo??? hebben we straks nog wel voldoende zuurstof???
   Wie zal het zeggen.
   Het enigste antwoord van mensen die wel luisteren zeggen me alleen er is toch niets tegen te doen, dus leef je leven nu en laat het gaan.
   …………

  2. Arnold, tja, je maakt het er natuurlijk zelf naar, je onderschat gewoon je medemens geweldig, die kan best wel voor zichzelf denken en heeft geen angstprofeten nodig, de rol die jij blijkbaar constant wil spelen.

   Iemand die tegen mij begint over ‘MSN-bronnen’, kan het al vergeten, die persoon wordt schaterlachend de deur gewezen en kan terugkomen als hij zijn school heeft afgemaakt en Engels heeft geleerd. 🙂
   MSN-bronnen BESTAAN niet, beste Arnold, zoek het eens op. Voor zoiets is internet dan weer wel goed, naast de 99,9% leugens en rommel.

  3. argonaut.
   Arnold,tja,je maakt het er zelf naar,je onderschat gewoon je medemens geweldig,die kan best wel voor zichzelf denken en heeft geen angstprofeten nodig,de rol die jij blijkbaar constant wil spelen.
   Argonaut je schrijft dat de medemens wel voor zichzelf kan denken.
   1.Als ik naar jouw reacties kijk komt dat niet echt naar buiten .
   2.Probleem is ook dat velen de ‘volgens jou niet bestaande MSN bronnen blijven geloven” en met een hapje en een drankje soaps of voetbal gaan zitten kijken terwijl dat ervoor zorgt dat deze mensen niets in de gaten hebben.
   3.Ik heb al eerder geschreven dat jij in mijn ogen een trol bent en dat blijkt ook weer uit deze reactie van jou waar alleen de officiele kanalen waarheid zouden brengen terwijl elk normaal denkend mens kan zien dat ze verdraaien en belangrijke nieuwsfeiten wat de heersende westerse leiders niet goed uitkomt achterwege laten.
   4.Dat ik angst zou willen promoten is gelul omdat ik al eerder schreef dat ik de mensen de ogen wil openen waardoor we met ons allen misschien actie zouden kunnen ondernemen.(niet dat ik alles weet want ik kan ook dingen verkeerd inschatten of te weinig kennis hebben maar mijn kleine bijdrage kan mensen misschien wel aan het denken zetten).
   5. Dat jij de waarheid niet wilt zien is jouw zaak maar door anderen schaterlachend de deur voor de neus dicht te gooien en op forums iedereen die anders dan jij denkt als ongeloofwaardig weg te zetten (meestal zonder enige argumentatie) laat zien dat je ook niet echt slim bezig bent.
   6.Het vreemde is ook dat je thuis de deur dicht gooit als iemand anders denkt dan jij terwijl je het juist hier zelf opzoekt,blijf dan ook hier gewoon weg dan heb je er ook geen hinder of ergernis van.

  4. Corina.
   Ik ben geen psychiater of iets dergelijks,maar wat ik doe is gewoon verder leven en proberen de mooie dingen te zien (want die zijn er ook nog steeds).
   Laat de rest gewoon lekker in hun sop gaar koken u hebt uw best gedaan en meer kan u ook niet doen.
   Laat uw gezin vooral hier niet onder lijden want dat lijkt mij het belangrijkst.
   Een optie is misschien een tijdje geen nieuws te volgen want dat maakt toch geen verschil en u heeft tijd om leuke dingen te doen samen met uw gezin.

  5. Begin misschien eens met het verschil te leren tussen het MicroSoft Network (MSN) en de MainStream Media (MSM), Arnold, als je ook maar enig serieux wil uitstralen in je postings. Daar had ik het uiteraard over toen ik schreef dat de MSN-bronnen niet bestaan. 🙂

   Zolang je zo’n dingen, die volgens jou natuurlijk belachelijke details zijn, niet ziet, heb je nog veel werk voor de boeg.
   Je gaat geen medailles winnen qua accurraatheid of snelheid van begrip, mijn vriend. 🙂

  6. Over de werkelijke intenties van Argonaut en nog een paar anderen ben ik niet helemaal zeker. Wel geef ik hem gelijk in: Get your facts right and straight!
   Verschil tussen waarheidszoekers en complotdenkers is dat een complotdenker er bij voorbaat al vanuit gaat dat de boel belazerd is en ejaculeert over iedere versie die anders is dan mainstream. Een waarheidszoeker staat er neutraler in en bekijkt de feiten en het grote plaatje. ( of eigenlijk de grote plaat, maar dat klinkt wat maf)

  7. ja, met de handen in het haar.. na wat ze ze zich bewust beseffen wat ze gedaan hebben, mooier kan je het niet verwoorden, lijkt een beetje op de ” gestuurde verwarde mensen ” die allemaal aanslagen plegen van wat er dan wel of niet waar is, maar die ligt in het midden vrees ik

   Allemaal ” verwarde daders ” of depressief.. kan allemaal, maar valt wel erg op na de wet die mevrouw haakneus schippers er door wilt jassen.. alles is met elkaar 1 grote agenda, en die werken ” ZE ” af volgens het protocol welk elite heet en die denkt dat ze overal de baas zijn door de globalisering.

   Hier hebben we Tristan ” gehad ” en de mh17 plus de vele valse meldingen op diverse stations, wat heel lastig is als jij verder wilt met je rit in je leven!

   Fijne week allen

 8. achterlijke mindcontrole o.a. het spel maakt uit van CHAOS scheppen en dat komt de elite nu wel hel goed als laatste strohalm, want THE GAME IS OVER!! ( Luister Marillion’s vette uitvoering )!

  Toch raar.. je ligt op je nest, er gaat een voordeurbel en opeens staan er 6 mensen in je gang die beweren dat ze jou moeten hebben.. even goed binnenkijken in welk gebouw en zo … en huppetee.. u werkt mee met de CIA

  kutspel, en zeker zeer gevaarlijk voor jonge kinderen en mensen die nog niet wakker zijn welke zooi ze ons aandoen

 9. Afgelopen weekend v o l op jonge kinderen in de weer op het fietspad en de struiken.. de ” schijn ” (bedriegt) van de mobiel in hun gezicht.. zag er een beetje sf uit, ook een tweetal ouders deden mee, ze hadden verder nergens oren en ogen naar, het hele fietspad was b e z e t door de Passion for The Pokemon..

  Feit is wel.. ze komen meer BUITEN nu, maar de Leegte van dit geheel.. bah
  Er zijn volgens mij genoeg goed-geinformeerde ouders/vrienden etc. die dit achterlijke, vervaarlijke en elitaire spel nader kunnen omschrijven aan hun??!
  Zelf zullen deze teenagers ( en de wat ” oudere “) niet gaan zoeken van wat en waar het afkomt, daar hun innige passie voor dit spel ze helemaal IN DE BAN ( VAN DE RING)heeft, ENG

  Verder moet ieder zelf weten wat ie uitspookt met of zonder Iph of mobile, maar het is wel eens goed dat ouderen GOED kunnen uitleggen wat het werkelijke doel dient.

  POKEMON =

  Pak
  Order
  Komt
  Elke
  Morgen op
  Op de tijd die HUN willen
  NWO

 10. Beste Guido,
  Met alle respect voor de wijze waarop je steeds de website weet te vullen. Ik neem aan dat de eerste strofen van de tekst van dit artikel, bomvol met Engelse zinsneden, ironisch bedoeld is. Het is namelijk de lang verwachte wens die uitkomt van het hele NWO pact om te komen tot een één wereld regime met van alles één waaronder ook de taal.
  Nationale identiteiten moet weg inclusief sinterklaas. Zo ook de Nederlandse taal. De taalvervuiling die al decennia aan de gang is lijkt dezelfde hype te zijn als die zieke spelletjes met de mobiele telefoon. Het schijnt,’tof’ te klinken wanneer je als nederlander zoveel mogelijk engeld door je spraak te mengen. Je bent dan hip, trendy en van de wereld als je dat doet. Maar het is in mijn ogen niets meer dan de oer nederlandse ruggegraatloze kruiperigheid om de taal te spreken van de overheersers. In dit geval het verworden engels, het amerikaans.
  We hebben het latijn, in iets mindere mate het spaans maar zeker wel het frans in onze taal laten invreten. Tijdens de oorlog zelf het duits. Na de machtswisseling in ’45 hebben we naadloos het amerikaans gevreten. Kleding, muziek, voeding en veel meer andere kulturele uitingsvormen zijn zwaar vervuild met amerikanismen alsof het zo’n enorm voorbeeldland is….

  1. 15 jaar geleden legde ik mijn mobiele telefoon thuis tussen 2 hele grote strippen lood die ik ooit bij het grof vuil had gevonden.
   Momenteel ligt hij in 3 stalen bekers. Ik heb een heel eenvoudig model dat ik enkel gebruik in nood. Ik neem hem zelden mee.
   Kooi van faraday gebruiken tegen de straling van de meeste eletro magnetische apparaten.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Kooi_van_Faraday
   Hetzelfde met CHLOOR. Gebruik ik bijna nooit. Is zo kankerverwekkend. Wil je iets schoonmaken gebruik water (laten weken erin de zuurstof erin tast het meeste aan), azijn, groene zeep of soda. Wat de mens al heel erg lang gebruikt. Ik ben ooit 3 dagen doodziek geweest door longontsteking vanwege een vetreinigingsspray die ik gebruik had zonder mondkapje. Oppassen dus met schoonmaaksprays!

  1. Als je je schakelaar in de midden-stand zet, kun je wellicht met was neutralere blik lezen/kijken/concluderen. (Enne.. Goed kijken op de reacties overigens, tussen de regels.. Er kan zomaar een Pikachu tussen zitten hoor..!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.