Advertentie

Verontruste moeders vragen ook jouw inzet!


We besteden hier op WantToKnow veel aandacht aan vaccinaties. En terecht, zo blijkt steeds meer. Onze inspanningen leren onszelf ook telkens weer nieuwe, vaak verontruste zaken op dit gebied.

Langzaam maar zeker komt een totaalbeeld tevoorschijn, waarbij duidelijk wordt, in wat voor een ongelooflijke bochten de farma-INDUSTRIE zich wringt om haar zin door te drijven. Om haar produkten af te zetten en om ‘marktaandeel’ te verwerven. Maar ook blijkt telkens dat de farma-INDUSTRIE zich in de door ons besproken gevallen, volledig vrij waant, in haar uiterst dubieuze spel om zg. gezondheidszorg te verkopen.

hpvManipulatie, infiltratie, omkoping (onder het mom van ‘beloning’) en grove schending van de menselijke waardigheid zou de farma-INDUSTRIE  zomaar ten laste kunnen worden gelegd.

Wat kun je doen als bevolking, als blijkt dat je volksvertegenwoordiging op dit gebied je gewoon in de steek laat. Zich misschien wel veilig waant in de waan-van-alledag… Waarom onderneemt het parlement zo weinig op dit terrein zul je je afvragen.

Dat is naar onze mening voor het grootste gedeelte te wijten aan de onbekendheid met de farma-materie en anderzijds spelen de grote inspanningen die de farma-INDUSTRIE doet, om haar activiteiten voor het daglicht verborgen te houden, ook een essentiële rol…

Des te meer zou jouw en mijn sympathie uit moeten gaan naar mensen die het initiatief nemen om deze situatie in de openbaarheid te brengen. Dátgenen doen wat in hun macht ligt om in deze situatie duidelijkheid te scheppen. Telkens opnieuw blijkt dat het enkele individuen zijn, die een grote kentering teweeg kunnen brengen.

Maar over sympathiseren met een dergelijke club, daarover gaat precies het onderstaande stuk van de ‘verontruste moeders’. Zij voelden zich geroepen op te staan, toen de krankzinnigheid van de HPV-vaccinaties toesloeg. Toen bleek dat jonge meiden van 10-15 jaar gebruikt worden voor een experiment. WANT DÁT IS INMIDDELS KEIHARD VAST KOMEN STAAN! En dat mede door hun toedoen. Het RIVM dat gewoon misleidt, door ONVOLLEDIG voor te lichten. De bevolking maar de helft van het verhaal vertelt, omdat het andere deel niet zo’n leuk deel is om te horen…

De tijd, de energie en de kosten die de betrokken vrouwen hebben gestoken in het bekend maken van deze materie voor een groter publiek, mag niet onbelicht blijven. STEUN HEN DAAROM en HELP MEE! Als de ‘Dwaze moeders’ in Argentinië het voor elkaar krijgen om de aandacht van de wereld op de misstanden in Argentinië te vestigen in relatie tot de mensenrechten, dan verdienen deze ‘Verontruste Moeders’ het in Nederland ook om hartelijk gesteund te worden.

Het bericht hieronder  spreekt in dit opzicht voor zichzelf. Met steun van WantToKnow. DOE MEE EN HELP!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bericht van de Verontruste Moeders

Mogen wij even uw aandacht vragen? Dit kost u niet meer dan 5 minuten…

Het zal u niet ontgaan zijn dat er de laatste maanden veel te doen is over het HPV-vaccin dat in het Rijksvaccinatieprogramma van het RIVM is opgenomen.

Een steuntje in de rug is een kleine moeite en een groot plezier!
Een steuntje in de rug is een kleine moeite en een groot plezier!

Op 17 februari zijn wij als bezorgde ouders begonnen met een spontane actie om mensen wakker te schudden met de bedoeling hen te vragen zich eerst grondig te informeren alvorens over te gaan tot deze, in onze ogen, dubieuze vaccinatie.

We kwamen in de media, Nova, in Friesland en Noord-Holland op de radio en TV, radio Gelderland, Amsterdam, Weesp, WebRegio en in de kranten. We mailden naar de politiek, hebben een schrijven van Groen Links dat zij tegen zouden stemmen en hebben heel veel mensen in het land bij elkaar kunnen krijgen die ons steunen door te helpen de informatie te verspreiden.

Het zijn turbulente tijden met gelukkig veel positieve resultaten. De opkomst bij de eerste vaccinatieronde was beduidend lager dan verwacht en het RIVM en de overheid waren niet blij met ons. Intussen trekken Anneke Bleeker en Désirée Röver, bekend van haar boek over het HPV-vaccin, regelmatig het land in om tijdens informatieavonden op diverse locaties het verhaal achter de vaccinaties te vertellen en de mensen de ogen te openen en de weg te wijzen naar meer informatie en hen duidelijk te maken dat ze via internet veel kunnen vinden over dit onderwerp.

Wij hebben het gevoel dat het vijf voor twaalf is, zeker gezien de volgende vaccinatieronde voor meisjes van 13 tot 16 jaar die in september van start gaat en willen graag de aandacht vestigen op onze website www.verontrustemoeders.nl met het verzoek alle beschikbare informatie eens goed door te lezen en in u op te nemen.

Alle activiteiten die wij ondernemen zijn gebaseerd op het belangeloos verspreiden van zoveel mogelijk relevante informatie, maar u kunt zich voorstellen dat er een moment komt dat de kosten de baten overschrijden en dan spreken we niet over megabedragen maar over de kosten van onze verplaatsingen, porto, aanschaf van inktpatronen voor de computer, up-graden van programma’s enz. enz.

Het zou geweldig zijn als we mensen/bedrijven zouden kunnen warm maken ons financieel te ondersteunen zodat we in een nog hogere versnelling de boodschap kunnen overbrengen. Ook denken we hierbij aan het beschikbaar stellen van een zaaltje/ruimte in den lande waar informatiedagen gehouden kunnen worden. Dit dan het liefst op een zaterdag om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken.

Van harte hopen wij dat u zich bewust bent van de noodzaak om zoveel en zo snel mogelijk mensen hiervan op de hoogte te brengen, de tijd dringt!

Wij zijn u dankbaar voor welke geldelijke ondersteuning dan ook: rekeningnummer Fortisbank van Anneke Bleeker in Bergen: 81 62 28 566
Dank u voor uw aandacht en we zien uw reactie met veel genoegen tegemoet.

HIER de website van de Verontruste Moeders.

of maak direct contact met Anneke of Irene.  Anneke@verontrustemoeders.nl Irene@verontrustemoeders.nl

7 gedachten over “Verontruste moeders vragen ook jouw inzet!

  1. Erratum! In september gaat de vaccinatieronde van start voor meisjes van 12 jaar (die van 13-16 jaar zijn in maart al opgeroepen geweest voor een inhaalcampagne)… Met mijn excuses!

  2. @Ellen, in september is ook de derde en laatste ronde van de inhaalcampagne voor de meisjes van 13-16 jaar.
    Ze krijgen dan dus de derde prik, de andere twee hebben ze al gehad in maart, april en/of mei.

  3. This stunning censored interview conducted by medical historian Edward Shorter for WGBH public television (Boston) and Blackwell Science was cut from The Health Century due to its huge liability–the admission that Merck drug company vaccines have traditionally been injecting cancer viruses (SV40 and others) in people worldwide.

    This segment of In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism, produced and freely contributed by consumer protector and public health expert, Dr. Leonard Horowitz, features the world’s leading vaccine expert, Dr. Maurice Hilleman, who explains why Merck’s vaccines have spread AIDS, leukemia, and other horrific plagues worldwide.
    http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eklokkenluideronline%2Enl%2F&feature=player_embedded

  4. Een Geestelijke Gezondheids Zorg zei wel eens tegen mij. Je moet al die gebruiksaanwijzing niet lezen. Je wilt dan geen pil meer slikken. Geloof maar dat ik na aan denken ben waarom hij zo snel overleed. We mochten toen allemaal even huilen. Gezamelijk wel. snik snik. Daarna konden we weer verder gaan met de dingen van de dag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.