Advertentie

Een verontruste vader legt het simpel uit: “Vertrouw het vaccin gewoon blindelings!”


Anneke, Ellen en ook Desire zijn onderdeel van de kerngroep van de Verontruste Moeders. De gedrevenheid waarmee je deze meiden aan de gang ziet, kan bij mij niets anders teweegbrengen dan bewondering. Lezingen door heel het land, lezingen ook in België. Alles op eigen kosten, veel tijd en energie wordt in de voorlichting van geïntresseerden gestoken, die eigenlijk door de overheid gegeven zou moeten worden.

Hoe kun je deze dappere moeders bedanken. Dat doen we hier gewoon even met een knipoog van een ‘verontruste vader’…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Beste brave medeburgers,

Met alle respect voor een ieder zijn beslissing betreffende de vaccinaties; maar de keuze om niet voor het vaccin te gaan is wel met alle risico’s van dien!

Binnenkort lopen er allemaal mensen rond die niet gevaccineerd zijn en domweg andere mensen kunnen gaan besmetten en dat kan natuurlijk niet! Rijksambtenaren hebben het beste met ons voor, zo ook doktoren. Doktoren hebben jaren gestudeerd, de eed afgelegd en weten wat voor de cliënt het beste is.

Het R.I.V.M. heeft zeer gekwalificeerde artsen in huis en zijn al jaren op de hoogte welke ingrediënten het vaccin moet bevatten. Burgers zijn geen artsen, twijfel dan ook niet aan de integriteit en kundigheid van de artsen.

injectiespuit

Kijk ik zal u uitleggen waarom u het vaccin en hun voorstanders blindelings kunt vertrouwen:

1. Kwik en een verboden bestrijdingsmiddel zijn zo slecht niet voor ons lichaam. Ze doden immers al het mogelijke leven zoals mogelijke ziekteverwekkers. We kunnen er dus blind op varen dat het vaccin dus zeer beslist goed geconserveerd is.

2. Het feit dat minister Klink de houdbaarheidsdatum op de verpakkingenvan de reeds ‘verlopen’ Tamiflu-producten heeft laten verwijderen, was enkel en alleen bedoeld om geen verwarring te veroorzaken. De schat!

3. Ook is het goed dat ministers in Duitsland een ander vaccin dan de bevolking krijgen. Zij zijn belangrijker dan de gewone bevolking en dienen dus zeker in leven te blijven. Toch?

4. Dat de farmacie haar excuses heeft aangeboden, nadat er 75 kilo levend griepvirus in een trein in Zwitserland was ontploft, is ook wel aardig.

5. Het per ongeluk verzenden van het levende Mexicaanse griepvirus aan 19 landen was gelukkig snel ontdekt. Jammer dat dit prachtige biologische wapen moest worden weggegooid. Maar ach, bedrijven maken ook wel eens een foutje.

6. Mensen in de USA, die zich straks niet willen laten inenten zullen voor de eigen veiligheid worden opgesloten in één van de circa 850 door de staat georganiseerde FEMA concentratiekampen. Sommige mensen, zoals die oproerkraaiers zijn daar immers beter af dan in de maatschappij.

7. Gelukkig staat er nu ook zo’n kamp in Rotterdam, best gezellig, gratis kamperen.

8. Ook was het fijn en openhartig van de oude nieuwsmedia, dat ze melding maken van het feit, dat er 2 fregatten op zee dobberden met een complete bemanning die na het vaccineren doodziek was geworden. Maar gelukkig viel het allemaal mee, want slechts de kapitein en een paar matrozen, die mogelijk kerngezond waren, zijn nu overleden.

9. De WHO heeft niet voor niets deze lichte griep uitgeroepen tot een pandemie, niveau 6. Dat is niet zomaar de hoogste staat van alarm!

10. Dat er hier en daar wat belangen spelen waar wat miljarden mee worden verdiend is eigenlijk zo slecht nog niet. Want het is toch te hopen dat deze miljarden de vrijwel failliete USA ten goede zal komen.

Ach en die moeders van de website: verontrustemoeders.nl spreken immers als niet gediplomeerde oproerkraaiers… Wat weten zij er nou allemaal van..

Een verontruste vader.

211 gedachten over “Een verontruste vader legt het simpel uit: “Vertrouw het vaccin gewoon blindelings!”

 1. @ Guido. We zullen daar nooit een antwoord op krijgen. Mijn eerste gedachte was ook of ze het HPV vaccine gehad had.

  En je moet er ook niet aan denken dat meiden die in de risicogroep zitten dit jaar 3 keer een HPV prik en 3 keer een Griepprik krijgen.

 2. Geweldige discussie hier! Net als op mijn werk. Doe wat je zelf denk dat goed is en laat je informeren. Als je het allemaal best vind haal je lekker de prik. Heb je er een slecht gevoel bij dan haal je hem niet. Er is genoeg informatie te vinden op het internet, tijdschriften etc. Laat je niet gek maken door de media, maar ook niet door het internet. Griep is griep, tis even een weekje rot maar je komt er vast en zeker wel doorheen. Voor mijn persoonlijke situatie is het simpel, ik haal hem niet en ook mijn kinderen krijgen hem niet. Persoonlijk vind ik het allemaal iets te makkelijk gaan en de risicogroepen, zeker bij kinderen is nergens op gebaseerd. Waarom een kind vanaf 4 maanden tot 4 jaar? Waarom is een kind van 5 ineens geen risicogroep? Beetje gebakke lucht naar mijn inziens.
  Succes met het maken van je beslissing. Volgend jaar zomer kunnen wij terug kijken en wellicht de bijwerkingen gaan behandelen.

 3. @Frans

  Ik heb zelf ook kinderen, eentje van 4 maanden en een van 4 jaar. Die van 4 maanden krijgt 100% borstvoeding dus krijgt iederen dag via de melk haar immumsysteem binnen. Sowiezo krijgen kinderen al verschrikkelijk veel spuiten in hun eerste levensjaren wat iedere keer weer risico’s met zich meebrengen. Die van 4 heeft al een paar keer de griep gehad en komt er iedere keer weer netje bovenop. Ik persoonlijk vertrouw op hun immumsysteem en vind dat er al genoeg mee gerommeld is door vaccinaties. Ik vind/vond het ook moeilijk maar ik ga op mijn gevoel af die zegt niet doen! Ook al springen 1000 mensen van de brug omdat iemand zeg dat het goed is dan stop ik toch even om te kijken of het wel veilig is. Op mijn werk en in mijn directe omgeving merk ik gewoon dat ze zo veel vertrouwen hebben dat het veilig is om die prik te halen dat het bijna op brainwashing lijkt. Bijna niemand twijfelt aan de werking, gevolgen etc. Het lijkt soms wel of ik tussen een kudde koeien sta en ze gaan allemaal de verkeerde kant op.

 4. @ allen

  Ik las ergens dat het niet mogelijk zou zijn dat je van de griepprik juist de ziekte krijgt. Ik weet uit eigen ervaring dat dit wel zo is.
  Ik moest ook ooit de griepspuit halen omdat mijn werkgever dit wilde. Het is de enigste keer dat ik griep heb gehad in heel mijn leven en dat is 59 jaar.
  Ik ben nog nooit zo ziek geweest en heb er tijden over gedaan om er overheen te komen. Ben heel lang moe geweest.
  Overigens hoor ik in mijn omgeving ook veel verhalen van mensen die ieder jaar ziek worden, zich niet lekker voelen en opgehouden zijn met de griepprik.
  Er was laatst een man op de radio die vertelde dat het ieder jaar langer duurde dat hij over de bijwerkingen van griepprik heen was. Nu duurt het al zo’n zeven weken en daarom heeft hij er nu schoon genoeg van en houdt er mee op.
  Een vrouw vertelde dat ze de mexicaanse griepprik niet ging halen omdat ze net de griepprik had gehad en er nogal ziek van was geweest. Ze wilde dit niet meer meemaken.
  En zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Je kunt zeker ziek worden van de griepprik.
  Ik heb de griep gewoon gekregen juist door de griepprik.
  Dit wilde ik even kwijt.
  Zoals ik al eerder opmerkte. Meisjes worden gevaccineerd tegen HPV, dan eventueel twee maal tegen Mexicaanse griep, in januari weer tegen HPV. Het loopt vreselijk uit de hand met de vaccinaties. Dat baart mij zorgen. En het gaat maar door.
  Kinderen van 0 tot 4 jaar hebben al over de twintig stoffen ingeent gekregen en er komen er steeds meer bij. Ongelooflijk.
  Het hele immuunsysteem wordt overgenomen door de pharmaceutische industrie. Er wordt vanuit gegaan dat ons immuunsysteem te zwak. Ik geloof dat niet. Ik geloof dat we een enorm sterk immuunsysteem hebben maar door verkeerde voeding (geen onderwijs daarin) slechte leefwijze en misbruik van medicijnen en drugs, alcohol enz. heeft het lichaam zoveel te verduren dat het verzwakt.
  Pak de oorzaak aan, vaccinatie is net als alle pharmaceutische middelen een symptoombestrijder.

 5. Wat een discussie

  Ik denk dat ieder voor zich moet beslissen of hij wel of niet de prik gaat halen…het universeel recht op zelfbeschikking toch!

  Degenen die geen prik halen kunnen hoogstens degenen besmetten die ook geen prik hebben gehaald en die hebben er zelf voor gekozen.

  Wat is het probleem dan?

 6. Het probleem is dat, ook onder de tegenstanders, de paniek uitbreekt. Zie alle commentaren.
  Als het een ‘gewone’ seizoensgriep is, hoor je ze niet. En nu…
  Hoeveel mensen zijn er vorig jaar door de griep overleden? Niet alleen ouderen. De mensen met een zwakke gezondheid moeten altijd oppassen voor griep. Oud of jong.

  Het is een milde griep, mensen!

  Doe wat je altijd doet bij en griep en er kan niets gebeuren. Besmette mensen lopen er altijd rond en niemand die er zich eerder druk over maakte. Je kunt het maar beter gehad hebben of zelf voorkomen.
  We hebben als baby al genoeg troep toegediend gekregen.

  Maak je maar liever druk over wat er nu in de Oekraine aan de hand is. Daar heerst de longenpest als ik de berichten moet geloven.Als dat hier naartoe komt zijn we veel verder van huis en krijg je toestanden van vlak na de 1e WO met miljoenen doden, meer als dat er toen gesneuveld waren.

 7. Wel, vele reacties…….. laat ik beginnen met dat een ieder verantwoordelijk is voor zijn eigen keuze. Hoe dan ook, of je nu voorstander of tegenstander bent, je kunt je voldoende informeren om een keuze te maken omdat er voldoende informatie aanwezig is. Dan moet je uiteraard wel in staat zijn ook te weten waar je betrouwbare informatie kunt zoeken en beste mensen, daar ligt het grootste probleem. Onze overheid, waar de meeste mensen op vertrouwen, is niet volledig in het verstrekken van informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. dat heeft als gevolg dat mensen die niet thuis zijn in het zoeken op gerenormeerde betrouwbare sites, slechts vertrouwen op de informatie die verstrekt wordt door de overheid. Een belangrijk signaal voor veel mensen zou moeten zijn dat werkers in de gezondheidzorg niet automatisch kiezen voor vaccinatie, op dit moment kiest zelfs minder dan de helft voor vaccinatie en dat komt omdat zij weten waar betrouwbare informatie te vinden is, ondanks het gevaar voor hun baan gaan zij tegen het algemeen beleid in. Roept dat bij u geen vraagtekens op? Bij mij namelijk wel. Zie overigens ook de dwang in Amerika voor gezondheidswerkers zich te vaccineren en de daarop volgende demonstraties.

 8. Franciscus001 lijkt mij verdacht veel op ene Frans zijnde apotheker, biomedicus en Farma-medewerker die in de Gelderlander (electronische vorm) regelmatig de vaccins promoot en personen die tegen zijn aanvalt.

  De schrijfstijl is exact hetzelfde en ik zou er wat onder durven te verwedden.

  Nou, Frans, leuk je hier ook tegen te komen!

 9. OOK EEN VADER 🙂 :

  Dit las ik op: http://www.argusoog.org/?p=4464#more-4464

  Persoonlijke uitdaging Klink – deel I
  Door admin op 16 november 2009 – 12:00 | 171 keer bekeken | Print artikel | 3 Reacties
  Noot van de redactie: Onlangs werden we gecontacteerd door Marc met het voorstel of we hem wilde volgen in zijn uitdaging. Marc zal zijn bevindingen op papier zetten. Dit journaal is wekelijks op Argusoog te volgen.

  Beste lezer, lezeressen,
  Graag ga ik de uitdaging aan met Dhr. Klink. De uitdaging van het niet vaccineren en het feit dat ik tot de doelgroep hoor. Maar ik durf te stellen dat ik NIET de Mexicaanse griep zal krijgen! En ik zal me ook niet laten vaccineren. Net als zo velen onder u ben ik ook helemaal klaar met de hype en propaganda aangaande de griep. Ik ben een 46 jarige gelukkig getrouwde man en vader van drie aardse kids en 1 hemels kindje. Even kort uitleggen hoe dit gezin er uit ziet. 3 kids dus, de oudste (15 jaar, dochter) middelbare school met een grote van ongeveer 750 leerlingen. De tweede (11 jaar, dochter) lagere school met ongeveer 120 leerlingen. En de benjamin, (10 jaar, zoon) zelfde school als de 11 jarige dochter. (De beide dochters zijn en worden niet geënt tegen baarmoederhalskanker) Dan heb ik ook nog een lieve vrouw van 42, zij werkt in de zorg met ouderen, en laat haar ook niet inenten tegen de griep.

  Dan ondergetekende, een 46 jarige man die we Marc zullen noemen. Marc is al jaren een diabeet, eentje waarvan het maar niet wil lukken om hem goed “in te stellen”. Heb jaren gespoten en dat ging goed. Echter vond de huisarts dat ik aan de medicijnen moest, sindsdien gaat het “instellen” niet helemaal goed. Met mij als mens gaat het overigens prima! Ook is er een klein foutje gebeurd door de medici. Ik heb zeker een behoorlijke tijd medicijnen geslikt die niet voor mij waren bedoelt, gevolg is dat ik om mijn 38ste in het ziekenhuis kwam met een hartaanval. Daar ben ik aan geopereerd, en vervolgens heeft mijn leven zijn weg weer gevonden. Tijdens mijn “black-out” ( ik noem het liever; “white-in”) heb ik een BDE gehad waardoor ik een heel ander mens ben geworden. 1 met “gevoel” zeg maar. Ik ben anders tegen dingen maar vooral mensen aan gaan kijken. Zo heb ik het bijvoorbeeld het 1ste jaar letterlijk enorm koud gehad. De medische wetenschap kon niets vinden. Fysiek was ik oké. Naar vele omzwervingen en gesprekken kwam ik er achter dat hier op aarde ook heel koud is. Iedereen doet iets voor zich zelf en gunt de ander het licht niet in de ogen (liefdeloos). Dit is een heel ander verhaal, waarover ik tig a4tjes kan schrijven, maar het geeft een idee wie ik ben. Dat is ook het 1ste en laatste jaar dat ik überhaupt een jas heb gedragen. Ik houd daar niet van, het beklemd mij in mijn zijn. Wij zijn geen gelovige mensen, met dien verstande niet in een “god” of zo. Ik weet nu wel dat er meer tussen hemel en aarde is. Maar ik weet nu ook dat ik bepaal wat er met mijn lichaam gebeurd! Zowel letterlijk of figuurlijk.

  Nu heeft een beetje achtergrond van Marc. Dan de griep. In dit verhaal heb ik op een of andere manier nooit geloofd. Het blijft voor mij (als leek) zeer onduidelijk hoe het mogelijk is dat zoiets zover van te voren te voorspellen is. Dat roept op zijn minst vraagtekens op. Nu ben ik niet zo bang voor een griepje, maar ik ga wel twijfelen als deze ook nog eens 3x van naam verandert! Why? Maar goed, deze griep is nu Mexicaans en gaat de halve wereld plat leggen, tenzij u een vaccin neemt. Dat kan en wil ik niet geloven, een griep die heel veel slachtoffers zou maken? No way… En ik wil u dat bewijzen! Hoe? Eerst door u het volgende verhaal te vertellen;

  Toen mijn broer terug kwam van zijn vakantie uit Spanje belde hij een paar dagen later op dat ook hij de Mexicaanse griep had te pakken. Ja, hij klonk bijna trots (!?), hij was ook ziek en moest meteen aan de tamiflu. Ik greep mijn kans en ben de volgende dag in de auto gesprongen en naar hem toe gereden. Ik moest de uitdaging aan gaan van mijzelf! Heb dus

  mijn broer eens ouderwets omhelst en ben naast hem gaan zitten. We praten wat over zijn vakantie en koetjes en kalfjes. Hij zweette als een rund en hoestte rijkelijk zijn bacteriën in de woonkamer. Na een uurtje of twee ben ik weer naar huis gereden in de wetenschap dat ook ik goed ziek zou worden, tenminste dat was dan het hersengedeelte die dat dacht. Maar binnenin dat ene kamertje in je hart wat helemaal van jezelf is, wist ik dat het absolute onzin is en ik niet ziek zou worden. Simpel omdat ik dat niet wil. Dit was eind juni begin juli. Ik heb me tot op de dag van vandaag nog niet 1 dag grieperig gevoeld!

  Zowel mijn vrouw als kids gaan dagelijks met tientallen mensen om (net als u), en tegen de einde van de dag komen we weer bij elkaar in het nestje. Zelf werk ik in een shop in een grote stad in het noorden van het land, waar dagelijks voldoende mensen over de vloer komen van allerlei pluimage. Krijg de griep maar niet te pakken. Op een dag als vandaag (14/11/09) was het zelf zo zacht dat ik de deur de hele dag heb open gelaten. Ik geloof niet dat ik de griep krijg, simpel omdat ik het niet wil! Ik zal u wekelijks op de hoogte houden van mijn gezondheid. Hoe ik me voel, of er een griepje dreigt of niet. Mocht deze wel komen, houd ik u zo lang mogelijk op de hoogte, en dat gaat lukken hoor want; hij komt niet, simpel, omdat ik het niet wil!

  Grt
  Marc

  Auteur: Marc

 10. ik zou graag even ook iets willen vermelden.
  ik ben moeder van twee kinderen…nu 9 en 7 jaar.
  ik zie kinderen om hun heen met veel slijmklachten, ontstekingen en wat de kinderklachten dan wel niet mogen wezen krijgen. ze kwakkelen en kwakkelen. het immuun wil het niet goed opruimen. zwak gestel…allergie enzo. de maatschappij geeft al zoveel prikkels die niet natuurlijk (dus de oorsprong) zijn voor de mens. allemaal prikkels die verzonnen zijn voor de mens. de tv, de autogassen..al het snoep..alle verzonnen voedselindustrie…voor elk kwaaltje een middeltje..maakt niet uit wat er in zit en wat het op langerterlijn doet als de klacht maar over lijkt te gaan. computers enzo enzo…tje wat een hoop rotzooi waar een oermens in moet leven. we prikken nu ook nog eens raak. waarom?… uit angst. een gezegde luid..angst is een slechte raadgever. mensen ik ben het er mee eens dat we veel ziektes hebben opgelost…veel dingen zoals de pest komt niet meer voor. dat is positief. maar net zoals bij het opvoeden van kinderen zijn er grenzen,dus ook in het prikken. het kan ook teveel worden voor mensen. denk goed na hoeveel ieder opzich aankan. als immuumsysteem (lichamelijk) en zeker niet te vergeten geestelijk.(ook geestelijk vervuil je) verlies het contact niet met je ziel. wees bewust dat je een mens bent! een stoffelijk deel van de aarde dat kan ademen, voelen en denken. hou dat in balans. en niet de angst gedachten. als je dan zeker weet dat je al niet teveel rotzooi naar binnen heb gehad dan kan de prik (wat kwik bevat) misschien goed verwerkt worden door het lichaam. en zou je het kunnen proberen. maar een laag immuum, vol met rotzooi kan moeilijk opruimen en verlaagt alleen maar meer. en dan komen de risico s zoiezo aan de orde.
  groet elma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.