Advertentie

Iran verkiezingsfraude? What about the US of A..??!!


In volkstaal heet het een gotspe, wanneer je zo brutaal bent om iemand anders ergens de schuld van te geven, terwijl je het bijv. zelf op je geweten hebt. Nou dan is dit woord zeker van toepassing op al die schreeuwende mensen die Iran beschuldigen van verkiezingsfraude. Dát deze daarmee niet is goedgepraat, als die heeft plaatsgevonden, is natuurlijk ook duidelijk!

We praten nu dus over verkiezingsfraude in Iran, maar wat dacht je van BEWEZEN VERKIEZINGSFRAUDE in de VS? Er zijn computerspecialisten die voor de rechtbank zelfs toegegeven hebben dat ze in de software van stemcomputers programma’s kunnen stoppen, die NIET te traceren zijn en iemands stem kunnen doen ‘floppen’, dat wil zeggen dat een stem precies omgekeerd  wordt geteld, dan zoals deze is uitgebracht…!

Het is zelfs zo ernstig dat we gerust kunnen stellen dat George Bush jr. GEEN president had moeten worden/zijn in 2000 ÉN in 2004. Het bewijs van verkiezingsfraude lag er zó dik bovenop, dat je het wel moest zien, maar de reguliere media ‘besloten’ de andere kant op te kijken. Evenals de Democratische partij, die ook totaal niets deed op dit vlak.

Dit verhaal over verkiezingsfraude is duidelijk, daar hoeft dit minachtend gebaar niet bij!
Dit verhaal over verkiezingsfraude is duidelijk, daar hoeft dit minachtend gebaar niet bij!

Wist je dat ‘vote-flipping-software’ officieel al geschreven is?

Durfden ze het niet, deze Democraten én de nieuwsmedia? Dit onderwerp ter sprake te brengen, omdat ze wellicht de hoon op hun dak zouden krijgen, het democratisch systeem zouden ondermijnen met hun claims?

Of was er een andere reden. Maar er is in ieder geval totaal NIETS veranderd sinds de verkiezingen van 2004. Gelukkig is hier in Europa de stemming dusdanig, dat steeds meer stemcomputers vervangen worden door het ouderwetse stembiljet en het rode potloodje; dan kun je tenminste ook nog eens FYSIEK hèrtellen. Zo dat nodig mocht zijn.

En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren..
En zo simpel is het nou! Elke dummy kan het leren..

Dus wat zouden de nieuwsmedia en de Democratische partij hebben gedaan als John McCain had gewonnen? Waarschijnlijk ook helemaal WEER niets! Het verleden heeft het bewezen.

Kijk hieronder naar de  verbazingwekkende YouTube, waarbij wij ons tijdens het kijken regelmatig in de armen moesten knijpen. Als een computerexpert het heeft over ’24 regeltjes software-programmering’ die een stemcomputer een exact omgekeerd beeld laten weergeven, dan dat er werkelijk gestemd is, dan praten we dus over een TOTAAL ONTWRICHT DEMOCRATISCH SYSTEEM.

Maar ook hier geldt kennelijk weer, dat wij het NIET KUNNEN geloven, omdat de fraude zó groot is, dat hij gewoon niet ons brein bereikt of het binnenkomt. We kunnen het ons niet voorstellen dat iemand iets dergelijks heftigs zou doen. En daarmee hebben de ‘boeven’ al een voorsprong van mijlen. Waar we dit meer gehoord hebben? Wat dacht je van 9/11?

Ben je geïntresseerd in meer achtergronden over stemfraude in de VS, kijk dan eens op deze lead naar de website van Daan de Wit, Nederlands journalist, die jarenlang WEL deze fraude bijhield. Maar wat denk je? NIEMAND geíntresseerd, ook niet in NEDERLAND…! HIER.

Wij van WantToKnow zouden Clint Curtis graag in contact brengen met Nederlandse parlementariërs.
Wij van WantToKnow zouden verkiezingsfraude-klokkenluider Clint Curtis graag in contact brengen met Nederlandse parlementariërs.

Vind jij het niet noodzakelijk dat het Nederlandse parlement hiervan nou eens op de hoogte is/komt..? Dit is toch geen kattenpis? Gewoon wetenschappelijk bewezen fraude. Juridische verklaringen, computerdeskundige en fraude-betrokkene Clint Curtis die als klokkenluider, nota bene onder applaus van de publieke tribune, dit gewoon voor de rechtbank onder ede verklaart. Wat willen we nog meer om de VS gelijk te stellen met het van verkiezingsfraude verdachte Iran??!

Met wat voor boeven doen wij dan in hemelsnaam zaken? Moeten onze jongens voor deze boeven sterven in Afghanistan? Is Jaap de Hoop Scheffer door deze boeven in zijn stoel geholpen van Secretaris Generaal van de NAVO? Loopt Jan Peter Balkenende als een schoothondje achter deze boeven aan?

We schreven hier op WantToKnow al eens eerder over verkiezingsfraude. Maar toen was het  ‘heftiger shit’, zoals dat tegenwoordig heet. Toen bleek dat in de VS veel mensen vermoord waren, die op de een of andere manier een einde wilden en willen maken aan deze fraude-praktijken. En er publieksrechtelijk een zaak van wilden maken. Kijk hier voor dit artikel. Maar wat blijkt, het enige waar een einde aan gemaakt wordt, is aan hun leven.

Wij noemen dat in goed Nederlands dan ‘Maffiapraktijken’.. Dan vervalt ook weer het woordje boef, dat dan natuurlijk slechts een deeltje van de lading dekt..

Maar verbaas je zelf en kijk naar dit 7 minuten deel uit de film ‘Uncounted’ HIER de website van deze film

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.