Advertentie

Onze Maan een kunstmatige buitenaardse basis..?


Paragnost Ingo Swann vertelt over zijn ervaringen met remote viewing voor een VS-geheime-dienst.
Ingo Swann vertelt in zjijn boek ‘Penetration’ over zijn remote viewing-ervaringen rondom de Maan, die hij deed voor de VS-geheime-dienst. Zou dit ook gebeurd zijn, wanneer de Maan ‘gewoon’ de Maan was..?

We raken er dieper en dieper door gefascineerd. Onze Maan speelt een essentiële rol in het leven op Aarde. Immers, zonder de Maan waren er geen seizoenen en was er geen eb en vloed en waren er geen vruchtbare zeestromingen. De Maan vervult dus die essentiële rol, daarover bestaat geen enkele twijfel. Maar de Maan is ZO PERFECT op z’n plaats aan het ronddraaien, zijn doorsnede ZO PERFECT in relatie tot de stand van de Maan in de verhouding Zon – Aarde – Maan en zijn massa is ZO PERFECT in relatie tot de genoemde essentiële rol, dat je je heel simpel wel MOET afvragen, hoe die Kosmische gezel van de Aarde daar überhaupt zo kán hangen..

We besteedden al veel aandacht aan de Maan, hier op de site. Niet in de laatste plaats raden we je daarbij aan het boek, het meesterwerk van Remote-Viewer Ingo Swann te lezen, dat de vertaler van onderstaand artikel (Jan Smith), ook voor WantToKnow vertaalde. Het boek heet ‘Penetration’ en je vindt het in hoofdstuk-delen, HIER op de site.

De mega-fraude die door klokkenluiders van NASA aan het licht is gebracht, rondom verduisterde en stilgezwegen FEITEN over onze Maan, behelst niets minder, dan dat er werkelijk ‘iets’ anders daar in de ruimte hangt, dan we van kindsaf voorgekauwd te slikken krijgen.. De Maan is zeer waarschijnlijk een satelliet, als wetenschappers het ook niet meer weten, wanneer de fysische eigenschappen van de Maan niet blijken te kloppen met de zichtbare feiten van de Maan. 

Heb je interesse om er meer over te lezen, klik dan voor artikelen HIER, HIER en HIER op de site. 

 

alien base inside the moon

x

x

Is De Maan Een Kunstmatige Buitenaardse Basis?

2015 © WantToKnow.nl/.be – (origineel) vertaling Jan Smith 150311

 x

Neil Armstrong Moonlanding Memorial QuoteEen aantal vreemde verschijnselen is er de oorzaak van dat steeds méér mensen ervan uitgaan dat de eeuwige begeleider van planeet Aarde, de Maan, in werkelijkheid een of ander reusachtig ruimteschip is. Is dit een idiote theorie? Toch niet helemaal! Een vreemde video gemaakt met een amateurtelescoop heeft wereldwijd voor nogal wat beroering gezorgd: boven het maanoppervlak zou een vloot ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen te zien zijn.

Reden genoeg om zich af te vragen wat dit hemellichaam mogelijk voor ons verborgen houdt. Is het mogelijk dat er andere beschavingen leven en zo ja, wat is dan hun bedoeling? Een andere vraag die zich opwerpt is wat de eigenlijke oorsprong van de maan is. Mensen die geloven in de Buitenaardsen op de Maan-theorie, zeggen dat de maan moet zijn gebouwd door een veel verder ontwikkelde beschaving dan de onze.

Volgens deze onorthodoxe redenatie zou onze kunstmatige satelliet van binnen hol moeten zijn, zodat buitenaardsen daar hun brandstofvoorraden, materialen en toebehoren voor hun machinepark kunnen onderbrengen dat gebruikt wordt voor het repareren van hun gereedschappen, navigatie- en observatie instrumenten en allerlei andere machines. Maar bovenal zou het moeten dienen als reusachtige ondergrondse basis of is er zelfs sprake van een onmetelijk groot ruimteschip…!
Als we hierbij ook nog eens het feit optellen dat een aantal van de inmiddels gepensioneerde Apollo-astronauten in het openbaar hebben gezegd dat ze contact met ufo’s en buitenaardsen hebben gehad en dat er zelfs buitenaardse wezens zouden leven, klinkt de bovengenoemde bewering niet eens zo gek.

De foto’s op Google Moon van Mare Moscoviensis, waar reeds verschillende mysterieuze zaken werden waargenomen (vooral aan de voor ons onzichtbare achterkant van de Maan – vert.), zijn afkomstig van de Japanse Kaguya-sonde – ook wel bekend als SELENE (Selenological and Engineering Explorer), waarmee gedurende bijna twee jaar onderzoek is gedaan naar verschillende aspecten, zoals het voorkomen van allerlei elementen aan het maanoppervlak, alsmede het magnetisch en het zwaartekrachtveld van onze satelliet.

animated-moonEr bestaat zeer veel belangstelling voor dit specifieke gebied, waarvan veel ufologen zeggen dat het ze daar het liefst uitkijken naar allerlei vreemde en onverklaarbare verschijnselen. Alleen al om deze reden is dit een zeer interessant gebied van de maan waarvan men het vermoeden heeft dat allerlei antwoorden gevonden kunnen worden op de vele vragen die door de jaren heen zijn gesteld.

Recent nog werden op het maanoppervlak driehoekige voorwerpen waargenomen, waardoor ufologen begonnen te speculeren over het doel ervan, terwijl sceptici van mening waren dat de mysterieuze voorwerpen gewoon pixels waren die niet in het originele beeldmateriaal voorkwamen. Voorts verklaarden zij dat bij nadere beschouwing op andere plaatsen op de maan ook soortgelijke punten te zien zijn.

Het antwoord hierop is dat Google heel veel beelden in verschillende resoluties opslaat waarbij allerlei filters worden toegepast die ruis veroorzaken op de grensvlakken tussen lichte en donkere gebieden, waardoor eigenaardige vervormingen kunnen ontstaan die sommigen zouden kunnen interpreteren als vreemdsoortige objecten.
Maar deze pixeltheorie geeft geen verklaring voor de geometrische patronen van de objecten. Als rekening wordt uitgegaan van die theorie zou men verwachten dat de pixels onregelmatig met elkaar zouden zijn verbonden, maar de voorwerpen vertonen duidelijke geometrische vormen zoals driehoeken en rechthoeken.

Hier staan een paar interessante beelden die de pixeltheorie krachtig weerspreken (Credit Google Maps)

01 alien-base-moon

X

02 moon lunar ufo alien

 

Eens zal de wetenschap eensluidend bewijs leveren over het mogelijke bestaan van buitenaardse wezens op de maan, over hun bases, voertuigen en dergelijke. Tot die tijd kan men niets anders doen zich blijven afvragen wat hun mogelijke bedoelingen zijn.

Sceptici verwerpen de buitenaardsen-op-de-Maan-theorie door te stellen dat niemand kan weten wat zich daarboven allemaal afspeelt, of waarom de mens er niet opnieuw naar terug is gekeerd omdat er zoveel interessante dingen plaatsvinden en niet in de laatste plaats omdat de maan zo rijk is aan waardevolle delfstoffen. De waarheid is dat het mysterie van de ufo’s nog steeds doorgaat en er nog steeds verhalen blijven opduiken van vreemde onverklaarbare gebeurtenissen. We kunnen slechts onze eigen mening vormen over al die geheimzinnige voorwerpen en hun herkomst en bedoelingen.

De volgende documentaire heet: ‘Aliens On The Moon: The Truth Exposed 2014’en toont veel indringende beelden van onbekende objecten op de Maan, die aantonen dat de Maan inderdaad een fascinerende satelliet is van de Aarde, die veel méér informatie herbergt, dan we dagelijks door officiële instanties krijgen voorgeschoteld.. En de grote nieuwsmedia schijnen geen enkele behoefte te hebben, de GROTE WETENSCHAPPELIJKE ONTDEKKINGEN op dit gebied naar het grote publiek te brengen..

 * * *

De invloed die de maan uitvoert op de rotatie van de Aarde om haar middenstand. (groene kruisje) Deze animatie is versterkt om het effect te laten zien.
De invloed die de maan uitvoert op de rotatie van de Aarde om haar middenstand. (groene kruisje) Deze animatie is versterkt om het effect te laten zien.

 

 

10 gedachten over “Onze Maan een kunstmatige buitenaardse basis..?

 1. Weet je wat pas raar is? dat we allemaal van die bagger kwaliteit foto’s te zien krijgen terwijl ze 50 jaar geleden allang de meest geavanceerde camera’s hadden daarboven met wel 100 megapixels. Kan iemand me vertellen hoe dat zit dan?

  1. En wat te denken van ik meen wel een paar miljoen hoge resolutie foto’s van het maanoppervlak die geheim zijn, die wij niet mogen zien, maar die wel zijn gemaakt met belastinggeld van de burger. Er zou op die foto’s toch niets bijzonder te zien moeten zijn als de maan slechts een gigantische zandbak met kuilen is?

 2. Ik word helemaal gestoord van dit soort docu’s (Aliens on the moon). De continue dreigende herrie muziek op de achtergrond, het gekmakende in- en uitzoomen en de eindeloos herhalende flitsbeelden. Niet meer dan een kwartier kon ik het uithouden, jammer.
  Ik vind het onderwerp overigens zeer interessant.

 3. Dat is voor mij geen echt nieuws, het is enkel nog niet te bewijzen want de officiële wetenschapskanalen zwijgen in alle toonaarden. Buitenaardse wezens die er zitten zijn van o.a. ‘Het Domein'(The Eternal Benevolent Domain).

 4. Nasa probeert het wiel opnieuw uit te vinden!
  Als dit geen bewijs is, dat we nooit met bemande vluchten op de maan zijn geweest!
  (VIDEO) NASA’s Orion Engineer Admits They Can’t Get Past Van Allen Radiation Belts
  http://21stcenturywire.com/2015/03/14/video-nasas-orion-engineer-admits-they-cant-get-past-van-allen-radiation-belts/

  Dan moet je ook even de persconferenties bekijken van de bemanning van Apollo 11 en 13.
  Je ziet alleen maar angst en onzekerheid om betrapt te worden.

  http://www.youtube.com/watch?v=VeU9X06Tuxg
  http://www.youtube.com/watch?v=BI_ZehPOMwI

 5. Het feit alleen al dat zowel Amerika als Rusland plotseling zijn gestopt met het sturen van ruimteschepen naar de maan, om er onderzoek te doen, Zonder enige verklaring is dat opgehouden, weet u waarom? Omdat ze er op dingen zijn gestuit die ze niet verwachten en er niet welkom zijn……. het is volledig doodgezwegen in de mainstream media, maar het hield allemaal opeens op…………..vreemd toch?

 6. Er zijn hier geen bronnen gegeven buiten dezelfde site, het artikel is kort door de bocht ongeloofwaardig. Dat mensen dergelijke sites als dit geloven zonder dat de site ook maar één bron naar voren kan halen vind ik persoonlijk belachelijk. Geloof niet alles meteen wat een willekeurige site je vertelt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.