Advertentie

Désirée Röver.


Gezien de huidige ontwikkelingen rondom de vaccinaties en de Mexicaanse varkensgriep H1N1, geven we graag het woord aan Désirée Röver. Zij zet zich met een niet aflatende ijver in voor openheid rondom deze ‘pandemie’. Er is in haar ogen één groot spel gaande, inzake het bedonderen van de Nederlandse bevolking. Dáár waar een overheid zich naïef toont in haar opstelling naar de farmaceutische wereldgrootmachten, daar staat Désirée op de bres.
 
Net als John Consemulder is haar enige doel om een overheid te laten werken volgens het VIT-principe: Verantwoordelijk, Integer en Transparant. Het woord is aan Désirée.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Big Brother is HERE!

Désirée Röver, onderzoeksjournalist
Désirée Röver, onderzoeksjournalist

Meestal vallen mijn waarschuwingen op dovemansoren: cognitieve dissonantie… ik vertel iets dat geheel buiten de aangeleerde perceptie en referentiekaders van de luisteraar valt. De reactie is meestal regelrechte afwijzing en ontkenning, en agressie tegen de boodschapper. Het grote publiek, in toenemende mate gehypnotiseerd door voetbal, poker en televisiehoeren, heeft de tussenstapjes gemist van de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal in 1951 naar het dwangbuis van de huidige EU.

Vrijwel niemand doorziet de eugenetische (lees: volkenmoord) reikwijdte en de interconnecties tussen alles wat zich nu afspeelt. Geprogrammeerd door kerken, media, scholen en universiteiten kunnen/willen de meeste mensen niet geloven wat zich voor hun ogen ontrolt. En evenmin wat een enkeling hen aanreikt aan feiten en context.

Er staan nu dingen te gebeuren die nooit meer zijn terug te draaien. Allereerst zijn dat de genetisch gemanipuleerde vaccinaties, zoals de HPV-vaccins en de brouwsels tegen de ‘H1N1’ labvirussen — die nu net zo min ‘Mexicaans’ zijn als zij in 1918 ‘Spaans’ waren.

In december 2009 zal de illegale Amerikaanse president, Eliminati marionet en winnaar van de Nobel Please Prize, in Kopenhagen een ‘milieuverdrag’ ondertekenen.
Lord Monckton of Benchley, ooit Margaret Thatcher’s adviseur, las dit 200 pagina’s tellende docudrama nauwkeurig door en waarschuwt ons voor de gruwelijke hoofdpunten daarin:

1. Het creëren van een wereldregering,

2. Overdracht van de Westerse rijkdommen naar de derdewereldlanden omwille van ‘genoegdoening van de klimaatschuld’, en

3. Handhaving onder dwang.

Lord Christopher Monckton
Lord Christopher Monckton

Lord Monckton:

“De woorden ‘democratie’, ‘verkiezing’, of ‘stem’ ontbreken in deze tekst. De derdewereldlanden zullen dit verdrag ondertekenen omdat ze geld ruiken, de meeste linkse landen zullen het steunen, de EU-landen zullen kritiekloos instemmen. De fabel van global warming, wordt misbruikt voor het stelen van ieder denkbaar menselijk recht. (terwijl ons in werkelijkheid een ijstijd wacht.. DR)

De communisten die vanachter de Berlijnse Muur de milieubeweging kwamen binnen tuimelen en Greenpeace overnamen, staan nu op het punt om een communistische wereldregering te vestigen. 

De apotheose is hier. Wanneer dit verdrag wordt ondertekend, overstemt dit de Amerikaanse constitutie…
Wanneer u Obama’s handtekening niet tegenhoudt, dan behoren de Amerikaanse vrijheid, democratie en voorspoed voorgoed tot het verleden. En geen enkele hierna door u gekozen regering heeft dan nog de macht om dat ooit te keren.”

Eenzelfde lot hangt Nederland boven het hoofd. De EU is niet alleen allang baas in Hollands buik, documenten als die van de Club van Rome tonen aan: de milieu-agenda is een volkenmoordagenda.

Vanwege de ernstig beperkte en eenzijdige overheidsinformatie rond de (‘Mexicaanse’) griepvaccins diende StralingsArm Nederland (SAN) in juli 2009 een Wob-verzoek in voor het overleggen van alle documentatie rond de aanschaf van de H1N1-vaccins door het ministerie van VWS en het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen). Nadat deze verzoeken Klinkklaar waren genegeerd, spande SAN tegen VWS en CBG een kort geding aan.

Uit de pleitnota van de VWS/CBG-advocaat blijkt dat deze beide instanties volledig zijn overvleugeld door de Europese Commissie en de European Medicines Agency (EMEA, voor tweederde door Big Farma gefinancierd). Volgens een ‘centrale procedure’ (lees: Europese shortcut voor multinationals) zijn de vaccins door de EMEA ‘goedgekeurd’, en verwierven zij een handelsvergunning voor heel Europa.

Rol en zeggenschap van de Nederlandse overheid: NUL. Geen aparte Nederlandse beoordeling noch een Nederlandse handelsvergunning. Bestuursinstanties zijn dus slechts doorgeefluik in wat door de EU wordt goedgekeurd, aangekocht, gespoten…!!

Rol en zeggenschap daarin van de Nederlandse overheid: NUL. Geen aparte Nederlandse beoordeling. Geen Nederlandse handelsvergunning. Nederlandse bestuursinstanties zijn dus slechts doorgeefluik in wat door de EU wordt goedgekeurd, aangekocht, gespoten… Terwijl de H1N1-vaccins een nog nooit eerder vertoond steriliserend en aborterend heksenbrouwsel blijken, gebaseerd op een in een laboratorium vervaardigd virus, spreken de Gezondheidsraad, VWS, CBG en EMEA in een medisch ‘balletje-balletje’ over ‘veel ervaring met dit soort vaccins’.

De constructie van ‘mock-up’ vaccins reduceert de H1N1-goedkeuringsprocedure tot een farce van vijf dagen. Gecombineerd met de meest smerige adjuvantia, bekend om hun opzettelijke autoimuuneffecten, zijn alle EU666 Biodefense stockpile mock-ups gebaseerd op H5N1– lab-tycoon Osterhaus ‘verwachtte’ immers al sinds 2005 een vogelgrieppandemie; hij hield pas op met die aan te kondigen na de komst van H1N1 (de plan B optie, nadat in februari 2009 Baxter plan was mislukt om de vogelgrieppandemie te starten door het naar Europa sturen van gewone griepvaccins ‘besmet’ met levend H5N1). De klaarliggende H5N1-vaccins heten nu ineens ‘mock-up’-vaccins.

En door in de oorspronkelijke formule H5N1 te vervangen voor H1N1, pretendeert men dat deze beide vaccins hetzelfde zijn, en dat de H5N1-vaccin‘studies’ model kunnen staan voor die met H1N. Deze ‘studies’ werden door de producenten aangeleverd en hebben bovendien veel te weinig proefpersonen!). Wat is dit?Wetenschap? Roulette? Of ordinaire volkenmoord?

Verzet tegen deze vaccinatiewaanzin wordt arrogant van tafel geveegd door de hoogst geplaatste doolaards in dit gedicteerd gedachtegoed: professoren. Nobel- en overheidsprijzen moeten hun geleerdheid en autoriteit onderstrepen, maar zijn in werkelijkheid zijn beloningen, voorbehouden aan de meest gehoorzame cognitief consonante slaven (lees: wetenschappelijke papegaaien).

links:

• Triton-X,  HIER (pdf)

• Vaxigrip,  HIER (pdf)

• VRBPAC, HIER

• Intradermaal griepvaccin SanofiPasteur, HIER

• Huisarts over varkensgriep, HIER en HIER

• Lord Monckton, HIER

• “Ein unhaltbarer Zustand”, HIER

• Document StralingsArm Nederland kort geding en recente ontwikkelingen. HIER

179 gedachten over “Désirée Röver.

 1. guido guido

  waarom reageer je altijd zo boos op tegen geluiden ?
  op frans001 reageerde je ook al zo bot op mij ook op jurgen nu ook enz enz enz als er maar een spoortje van een tegen geluid komt ben je boor en daarna zeg je meestal je bent wel welkom hoor ! heel bij zonder.
  en hoe gaat het met de milieu bewuste handel bij greenmotion ?

 2. Jurgen draai het nou eens om…

  vele mensen hebben angst voor een griep gekregen, alleen het woord al! Komt dat denk je door die paar alternatieve mediabronnen of de msm en de politieke invloed omtrent het belang van een vaccinatie nemen tegen die moordenden virussen….die het hele jaar door aanwezig zijn en waarvan bekend is dat als hem doorleefd er sterker uitkomt dan er voor….je word er dus STERKER VAN! what doesn’t kill you, makes you stronger jurgen san!

  NU gaan wij met zn allen gehele generaties PREVENTIEF aan t inententen, wat het proces van een versterkt immuunsysteem tegenwerkt, wat de fysiologische huishouding van het lichaam in onbalans brengt in plaats van de balans versterkt.

  ONZE naasten met verlaagde weerstand en verzwakte immuunsystemen zijn in het gross van de gevallen NIET in die situatie gekomen door NIET te doen wat de reguliere wijze aan middelen had maar JUIST door WEL te luisteren en te doen wat de reguliere wegen voorschrijven! En denk je nou werkelijk dat het gross van die mensen die heden ten dage zo een enorm ongemak ondervinden door hun aangetaste zenuwstelsel of spontaan autisme in de reguliere media terechtkomen? hou toch op man zolang de breuk van een jan smit en yolanthe wereldnieuws is, komt zielige henkie die autistisch is geworden door het halen van een spuitje echt niet met zn kop op de buis! hoveel medische blunders denk jij uberhaupt die het daglicht halen, of ben je zo naieef dat je denkt dat de medici geen fouten maken?Denk jij dat iemand die 20 titels voor zijn naam heeft PER DEFINITIE meer waarheid spreekt dan iemand die de werkelijkheid aan den lijve heeft ondervonden?

  Inderdaad dankbaarheid voor je mening, hopenlijk vind je snel de duidelijkheden om een gefundeerde conclusie te kunnen trekken, waar dit vaccinatie verhaal een onderdeel van uit maakt niet de hoofdzaak!

 3. @Gait
  Beste Gait,
  Als Guido niet gediend zou zijn van tegengas, waarom dan de optie om op artikelen te reageren? Ik ben er van overtuigd dat je bij het openstellen van een forum in overweging neemt dat er mensen zijn die een andere gedachten hebben over een onderwerp die dit dan ook kunnen ventileren. Moedig vind ik dat, met jouw inhoudloze, off the topic en op de man gespeelde reacties in ogenschouw genomen. Gait wanneer ben je nou eens uitgeprutteld?

 4. het verschijnsel van winst maken .Als je goed kijkt naar de economie regels van vandaag lijkt het op een kankergezwel.winst is nooit meer verdienen dan dat je uitgegeven hebt aan productiekosten .nee, winst moet meer zijn in procenten dan vorig jaar anders wordt het als een verlies gezien .Als je uitgaat van een winst in jaar 1 van 10%,moet het in jaar 2 als gauw 14% zijn ( anders is er geen sprake van economische groei)Maar voor die 14% wordt dan wel de totale omzet van jaar 1 genomen .Dus eigenliojk 110% en daar dus 14% van .Dit verschijnsel noemen we exponentiele groei.En laat dat nou in biologie termen duiden op een kankergezwel.Zo gaat het ook met big fharma ze moeten steeds meer en meer winst maken om economisch te groeien ,dat dat gedoemt is een keer onhaalbaar te worden is dan jammer.Dan verzinnen we dus gewoon nieuwe producten die geen drol kosten aan produktiekosten en voor heel veel geld kunnen worden gesleten .zien we het plaatje al voor ons?In mijn optiek is het duidelijk dat de big fharma zich aan deze wetmatigheid houd zo lang als dat ze nog kan .We kunnen dus nog heel veel meer onzinvaccins verwachten ,die deze doodstrijd van de fharma wat moeten uitstellen .Laten we de ogen maar goed openhuoden .groet marcel

 5. @ GalliLéon
  als de vele mensen goed gelezen hadden , dat hoefden ze niet bang te wezen voor de griep, alleen de risico groepen kunnen gevaccineerd worden, je claim dat het de fysiologische huishouding van het lichaam in onbalans breng is per definitie onzin.

  “ONZE naasten met verlaagde weerstand en verzwakte immuunsystemen zijn in het gross van de gevallen NIET in die situatie gekomen door NIET te doen wat de reguliere wijze aan middelen had maar JUIST door WEL te luisteren en te doen wat de reguliere wegen voorschrijven!”waar baseer je die onzin op dus de risico groepen hart en vaat ziekten / longaandoeningen zijn de oorzaak van de zorg ??????? of vaccinaties ????? heel bijzonder.

  en ja er zijn medische missers daar heb je tuchtrecht voor enz enz enz

 6. @ marcel
  tja nog liefdevoller eerst slaan dan aaien maar inhoudelijk op het probleem of de stelling in gaan tja dat is moeilijk he dat vergt inlevingsvermogen . dus blijf je slaan en aaien bijzonder. probeer eens op de site greenmotion van guido in te gaan

 7. Fijn Gait, dat jij ook andere gedachten hebt; het ook voor DIE mensen opneemt.. Nu nog voor de mensen die schade ondervinden van de vaccinaties..
  Wat wil je weten van GreenMotion Gait, lelijk intrigante zaken, of gewoon puuuuur uit belangstelling. Hierbij, omdat ik weet dat ik je er een plezier mee doe: http://nl.wikipedia.org/wiki/Intrigant

  Gait, gait toch, wat ben je toch altijd zuur. Je voelt de vloer onder je kont wegglijden en denkt dat het aan anderen ligt.
  Lees gewoon het nieuwe verhaal van Appie O. hier op de site en lach eens lekker joh. Denk niet zo in zwart/wit en dicht dat zeker een ander niet toe..
  Welkom op deze site, bezoeker-en-fan-van-ongeacht-welke-huisarts.

 8. Volgens mij is Gait zo onzeker over alles dat hij het nodig vind om steeds bewijzen te zoeken om zichzelf te verzekeren dat het niet waar is wat zelfdenkende mensen beweren.
  Door iedere keer weer bewijzen aan te voeren bewijst hij zichzelf een dienst en wordt zekerder van zijn zaak.
  Daarbij gebruikt hij wanttoknow en onschuldige burgers met goed functionerende hersenen om zijn frustratie op bot te vieren. Niets op komen voor een aantal mensen die hetzelfde denken. Puur egoisme. tisnietanders.

 9. @ guido
  ha ha ha weer dat welkom is dat een misplaatste drang om mij te bannen van deze site ?, tja je ontkend dit keer tenminste niet dat greenmotion jou site is dat is een begin .

  en verder vraag eens aan marcel of hij inhoudelijk wil antwoorden ?

 10. @ Guido

  als er werkelijk vaccinatie schade lijkt te zijn bij mensen dan moet dat onderzocht worden en dat heb ik in het stuk
  Posted by Gait | december 3, 2009, 12:50 “Ombudsman onderzoekt ‘dood-na-vaccinatie’ Freek! ” elders op deze site al gezegd. dus hoezo niet opkomen voor… ik spreek alleen onzin en niet bewezen claims tegen en dat lijkt een hobby van me te worden dus ik blijf hier nog wel een poosje , nog bedankt voor je welkom !!

 11. GAit Man,

  Je reageert toch niet op wat ik inhoudelijk zeg, je neemt een stelling van mij, een ervaring of een alternatieve oplossinbg voor een regulieren en plakt er zelf een groep mensen, of andere toevoeging tegen aan om je overgenomen reguliere standpunt bij te staan of die van een ander te ontkrachten! Ik spreek om de verschillen tussen situaties en producten te schetsen die onderdeel zijn van de ilussie of de waarheid die zich erin herbergen! dat jij enkel het tegenovergestelde propageert van wat ik als illussie heb ervaren of wat ik als waarheid heb mogen aanschouwen, zegt al genoeg over jouw helicopterview, je nuance bij aanname van informatie en kennis en jij EIGEN ideen, mening en veronderstelling in situaties en hoe gemakkelijk jij de dove en blinde massa volgt…Het is allemaal goed, neem jij maar de meuk, doe ik mn bekkie wel open…

 12. @gait Je moet op je interpunctie letten gait”ik spreek alleen onzin,en niet bewezen claims tegen …….”Is dit inhoudelijk genoeg voor je of vindt je dit gelijk weer slaan?Even een weetje in ben passifist in hart en nieren zogezegd .Verder bestrijd jij onderzoeksresultaten die jou niet welgevallig zijn ,ga je niet op inhoudelijke vragen in( alheel lang niet de lijst wordt langer en langer)En ben je het principieel niet eens met welke stelling hier verkondigt dan ook .Als je dat op een respectvolle manier doet alla,maar uitspraken als “ouders die hun kinderen niet laten vaccineren zijn niet verantwoordelijke ouders “.Chemtrails niets aan de hand .accentioten etc etc roepen nou eenmaal verzet op bij weldenkende mensen .dat jij met dat soort critiek niet overweg kunt zegt meer over jou dan over mij .Ik vind het dan ook vaak een beetje verspilde energie om op jou te reageren dus vandaar liefdevolle groet marcel

 13. Overigens waarom moet guido mij vragen inhoudelijk op jou te reageren ?kan je dat niet aan mijzelf vragen ,guido heeft totaal geen zeggenschap over mij .Ik denk zelfs dat hij ( en ik zeker niet ) dat niet zou willen .

 14. ach ja zolang het niet bewezen is, is het ook niet zo toch gait? ons systeem is namelijk foutloos, het systeem werkt enkel voor ons en niet tegen of jegens ons toch? jij hebt in je hele leven nog geen enkel moment gehad dat je dacht HUH is dit nou voor mijn welzijn ontwikkeld en hier op deze aarde aanwezig of is het is omdat er een paar individuelen steeeeeeeeenrijk van worden?

  Wacht maar tot er een punt komt dat je ziet wat de langdurige ondermijning van het fysieke wezen doet omdat zij niet beter wisten door het achterhouden van door hen die WEL wisten….JIJ zal zeggen ach het is de leeftijd of ach het was de aanleg voor of ach hij/zij was altijd al van het zwakke gestel, of ach iedereen moet toch een keer dood….

  GAIT als het werkelijk zo zou zijn dat JIJ je in het NU bevond wat werkelijk IS voor een ieder om in alle mogelijkheden van welzijn,welvaart in volle glorie en vrijheid te kunnen leven, met welk doel kom jij hier dan nog? je hebt het toch goed? om je heen is het toch ook allemaal goed? maak je dan niet dik jongen, dun is in de mode…

  Of ben je stiekem hier toch wel bezig om tot een verruiming van inzicht te komen en ook te gaan zien wat er allemaal word gedaan? Je bevind je dagelijks in een van de kernen waar de illussie heerst, tesamen met vele die ook niet weten GAIT dat is de kracht van “het kwaad” “de elite” zij achter de schermen hebben het zo kunnen draaien dat de illussie onder je neus plaatsvind, dat het zelfs door je dagelijkse leefgebruiken heen zit geweven!

  Zie je gait een ieder die op dat punt komt en herkent denkt vaak FUCK ik ben klaar, verkloot, komt nooit meer goed hier, waar moet ik beginnen! En Hoe meer je dan gaat focussen op het begrijpen en zien en leren van wat er nou allemaal speelt. Des te sneller hersteld je zuivere wezen naar een zuiver punt van ontvangen, zien begrijpen, van waaruit JIJ nog enkel kan doen zoals JIJ bent, omdat het zo IS niet omdat je daar bent door aansturing van allerlei on-/bewuste krachten machten en gedachten…!

 15. @ Gait

  Natuurlijk blijft men de bestaande vorm aanpassen en veranderen, d’r gingen niet gewoon genoeg mensen er aan dood, het is dus gepeuter aan het lijdend onderwerp.
  Gezien er nog altijd een aantal Pipo’s zijn die niet per direct tevreden zijn geweest, zal dit ook wel met een sisser gaan aflopen vermoed ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.