Advertentie

Ab Osterhaus’ leugens en de Spaanse Griep..


dierenarts en viroloog Ab Osterhaus bij Pauw & Witteman. Van belangenverstrengeling was geen sprake, zo zei hij. Vergat ter plekke even zijn 3%-aandelenbezit in Isconova te vermelden. Een van de grootste angst-aanjagende turbo-doktoren, waar het de grieppaniek betreft.. Drinkt wiskey als het RIVM de 20 miljoen vaccins besteld, op kosten van de Nederlandse belastingbetaler... (klik voor artikel)
dierenarts en viroloog Ab Osterhaus bij Pauw & Witteman. Van belangenverstrengeling was geen sprake, zo zei hij. Vergat ter plekke even zijn 3%-aandelenbezit in Isconova te vermelden. Een van de grootste angst-aanjagende turbo-doktoren, waar het de grieppaniek betreft.. Drinkt wiskey als het RIVM de 20 miljoen vaccins besteld, op kosten van de Nederlandse belastingbetaler… Dat zouden later overigens 34 MILJOEN VACCINS worden.. (klik voor artikel)

x

x

Ab Osterhaus’ leugens en de Spaanse Griep..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Symbolische foto? 'Topviroloog' Ab Osterhaus in de 'twilight zone'?
Symbolische foto? ‘Topviroloog’ Ab Osterhaus in de ’twilight zone’? Ab Osterhaus, de man die de Nederlandse regering neutraal zou moeten adviseren. Maar tegelijkertijd internationaal voorzitter is van de vaccinlobby. Bracht Nederland in diepe angst door over de Mexicaanse griep te vergelijken met de ‘beruchte Spaanse griep, waarbij -naar schatting- zo’n 20 tot 100 miljoen doden vielen’…! Ab Osterhaus, aangenaam..!

De viroloog zei het toch duidelijk tegen het Nederlandse volk; hij zou geen financieel voordeel hebben bij de Mexicaanse griep. “Ik word er niet beter van”, aldus Osterhaus. Maar al snel stonden de woorden van Ab Osterhaus, in schril contrast met de realiteit. Verschillende media meldden dat de viroloog voordeel zou hebben bij de Mexicaanse griep door het bezit van aandelen van een bedrijf dat onderzoek doet naar medicijnen tegen virussen.

Maar Osterhaus ontkende de aantijgingen, door te melden -samen met het hoofd van het Erasmus-medisch-Centrum- dat de aandelen van Osterhaus in een stichting waren ondergebracht. Maar wat maakt dat uit? Als Osterhaus met pensioen krijgt, zijn die aandelen toch weer gewoon op zijn naam geschreven..? Of krijgt hij de stichting ‘in handen’, wat hem ongetwijfeld ook nog eens een enorm belastingvoordeel zal opleveren, wanneer hij die stichting verhuist naar Griekenland, waar hij een tweede huis heeft.. Het wordt tijd dat we echter ook eens de beweringen van Osterhaus, inzake zijn vakgebied tegen het licht houden.

Onderzoeker Paul Flynn van de Raad van Europa, laat er geen onduidelijkheid over bestaan.. (klik voor artikel)
Onderzoeker Paul Flynn van de Raad van Europa, laat er geen onduidelijkheid over bestaan.. (klik voor artikel)

En dan met name het verhaal wat hij gebruikte om ANGST te verspreiden, zodat mensen MASSAAL naar de griepvaccinspuit zouden willen grijpen.. Als een laatste strohalm, om niet wéér bij die MILJOENEN GRIEPDODEN te gaan horen, zoals volgens dierenarts/viroloog Osterhaus het geval was, begin van de 20ste eeuw, in de jaren 1918-1919. Deze Spaanse griep was een beruchte griep-pandemie. die wereldwijd naar schatting 20 tot 100 miljoen levens kostte. een totaal, dat zelfs het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtrof..!

Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1. Maar wat weten we van die Spaanse Griep en klopt het wat Osterhaus zegt, dat ‘er toen een vaccin had moeten zijn, dat mensen had kunnen helpen’..! Kan het zijn dat het verhaal PRECIES ANDERSOM ligt.. Jazeker, dat die griep het GEVOLG was van de vaccinaties, die toen massaal werden getest..? Kijk naar het gedraai en geschuif van Ab Osterhaus, maar ook naar de onkunde van de heren Pauw & Witteman. Vraag simpel of de aandelen van Osterhaus, ná zijn carrière weer in zijn handen komen.. DAT is natuurlijk het geval, anders zou hij ze wel verkocht hebben toch?

Nu kan Osterhaus lekker ‘zogenaamd neutraal’ bezig zijn, omdat zijn aandelen in een stichting zitten, en tegelijk werken aan dit spaarpotje, dat lekker meer en meer geld waard wordt. Want er komen steeds méér griepwaarschuwing en angstdreigingen. Maar ook VALSE GRIEPMELDINGEN WERELDWIJD, in de vorm van het bekende oplichtersverhaal: de Mexicaanse Griep.. Zie dit artikel en de niks aan duidelijkheid overlatende opmerking van onderzoek Paul

Ab Osterhaus liet weer eens zijn ware big-farma-gezicht zien.
De markt van griepvaccinaties wordt volledig beheersd door de ESWI, wat een afkorting is voor ‘European Scientific Working Group in Influenza’. Voor de volle 100% gefinancierd door de industrie die de ESWI gebruikt als marketinginstrument. Het lijkt dus ‘wetenschappelijk’, maar op de keper beschouwt is het dus gewoon een verkooporganisatie..! Dat is al de eerste constatering..

Voorzitter van de ESWI is de bekende Rotterdamse hoogleraar Ab Osterhaus. Als prominent lid van de Nederlandse Gezondheidsraad was hij ondanks zijn conflicterende belangen jarenlang bepalend voor het griepvaccinatiebeleid, lees: bepalend voor de inkoop van Nederland en dus de omzet van griepvaccin. Hij heeft als privé-persoon financiële belangen bij influenza in de vorm van aandelen ‘Viroclinics’, een samenwerkingsverband tussen de Erasmus Universiteit en griepvaccinproducenten.

De voorzitter van de Raad van Bestuur van de Erasmus Universiteit openbaarde dat in een radio-uitzending van Argos op 20 november 2011. Kort daarvoor op 2 november 2011 stonden we tegenover elkaar in een uitzending van Pauw en Witteman. Osterhaus zei toen letterlijk “Ik heb geen bindingen met de industrie”.

ESWI scientist fighting influensa

Angst, angst en nog eens ANGST als verkooppraatjes..
Ten tijde van de Mexicaanse griep zogen Osterhaus en zijn kompaan professor Eelko Hak in een artikel in het ‘Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde’ uit hun duim dat ieder jaar 2.000 mensen stierven aan influenza. Ze joegen de bevolking daarmee de stuipen op het lijf.

In werkelijkheid zijn er misschien jaarlijks enkele tientallen doden met goeddeels een, al dan niet genetisch bepaalde, verminderde weerstand. Die zouden met vaccinatie vrijwel zeker niet zijn gespaard. De heren hebben in ieder geval een ongebreidelde fantasie. Maar dat wordt ook wel angstmarketing genoemd.

3 x Raden wie er achter het middel Tamiflu zit? Donald Rumsfeld, van 1987 -1997, toen hij Minister van Defensie werd en beroemd ging worden met zijn rol in de Irak-oorlog en de 9-11 aanslagen.
3 x Raden wie er achter het middel Tamiflu zit? Donald Rumsfeld, van 1987 -1997, toen hij Minister van Defensie werd en beroemd ging worden met zijn rol in de Irak-oorlog en de 9-11 aanslagen. (klik voor artikel)

NRC Next deed een fact check op mijn bewering dat we niet bij benadering weten hoeveel griepdoden er jaarlijks zijn. Er bleef in lijn met gezaghebbende wetenschappelijke bronnen geen spaan van de bewering van de beide fantasten heel. Maar.. zijn het fantasten of zijn het regelrecht OPLICHTERS..!?!? Waar is het moreel-ethische karakter van dit soort uitingen? Wat is überhaupt de bedoeling van dit soort LEUGENS..

Tamiflu, een andere smerige streek..
Tamiflu, is een tablet, waarvan Roche beweerde dat het de verschijnselen van influenza vermindert. Nederland sloeg er al enkele keren vele miljoenen doses van in. En dat was weggegooid geld, want het middel is onwerkzaam gebleken en kan zelfs ernstige bijwerkingen hebben. In Japan werd het massaal geslikt met 90 doden tot gevolg. Het inmiddels ongekend omvangrijk dossier staat bol van malafide praktijken en misleiding.

En opnieuw was het onze ‘professor’ Osterhaus die weer publiekelijk een lans brak voor Tamiflu en mensen massaal aanspoorde het te gebruiken. De redacteur gezondheidszorg van de NOS, Rinke van den Brink, veegt in dit artikel de vloer aan met dierenarts en viroloog Ab Osterhaus (HIER) Genoeg is genoeg met deze man die ons land € 345 miljoen euro heeft gekost aan nutteloze vaccinaties tegen Mexicaanse griep. Dat is geen wijsheid achteraf, maar WAS AL BEKEND tijdens de periode VÓÓR de beslissing tot aanschaf van de Nederlandse overheid. Goed onderbouwde bezwaren werden door Osterhaus en Coutinho op de meest grove wijze geschoffeerd.

Kijk -voordat we het geval van de Spaanse Griep bij de kop zullen nemen- nog één keer naar dit soort beelden, die elk weldenkend mens doen kokhalzen. Wat een verschrikkelijke manipulatie en moreel verwerpelijke gang van zaken. Fleur Agema (PVV) was feitelijk het enige Tweede Kamerlid dat ECHT wakker was.. Waar was jouw volksvertegenwoordiger?

x

De Spaanse Griep veroorzaakt door….
X
VACCINATIES..
X

Om de volstrekte ondeskundigheid van Ab Osterhaus in zake de Spaanse Griep, OF zijn bewuste misleiding in dezen aan de kaak te stellen, Plaatsen we onderstaand een vertaling van hoofdstuk 2 getiteld ‘The Spanish Influenza Epidemic of 1918 was caused by vaccinations’, uit het boek: ‘Swine Flu Expose’ van Eleanora I. McBean, Ph.D. (Het volledige werk is HIER te downloaden) Hoewel het reeds in 1976 werd gepubliceerd,  is het nog altijd leerzaam omdat het aantoont dat wat wij van officiële zijde te horen krijgen vaak niet juist is. Dit geldt zeker waar het vaccinaties en vaccins betreft. Mogelijk zijn door de verbetering van de vaccins de giftige werkingen wat minder, daartegenover staat dat er tegenwoordig veel meer vaccins worden voorgeschreven met alle gevolgen van dien.

* * *

1918-spanishflu

De Spaanse griep epidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinaties..
C

Eleanora I. McBean, Ph.D
x

Zoals al eerder gezegd, alle medische en niet medische autoriteiten zijn het erover eens dat het de bedoeling van vaccins is, om de ziekte waartegen ingeënt wordt in milde vorm door te maken (en zodoende immuniteit op te bouwen). Maar zij weten en ontkennen niet dat het op geen enkele manier te voorspellen is of deze ziekte in milde of ernstige vorm of zelfs dodelijk zal verlopen.

spanish flueMet zoveel onzekerheid, waarbij de levens van mensen op het spel kunnen staan, is het zeer onwetenschappelijk en extreem gevaarlijk om zulk een twijfelachtige methode als vaccinatie te gebruiken. Veel vaccins veroorzaken ook ziekten anders dan die waartegen zij bedoeld zijn. Het pokkenvaccin bijvoorbeeld veroorzaakt vaak syfilis, verlammingen, lepra en kanker.

Poliomyelitis, het difterie toxine/anti-toxine, evenals mazelen, tetanus en andere injecties veroorzaken vaak verschillende stadia van ziekten als post vaccinatie encefalitis, verlammingen, spinale meningitis, blindheid, kanker (soms binnen 2 jaar), tuberculose (twee tot twintig jaar na de vaccinatie), artritis, nierziekten, hartziekten (hartfalen, soms binnen enkele minuten, soms na enige uren). Ook zenuwaandoeningen  en vele andere ernstige aandoeningen kunnen na vaccinatie optreden.

Wanneer verschillende vaccins binnen enige dagen of weken gegeven worden, bevorderen zij vaak het ontstaan van een heftige vorm van deze ziekten, omdat het lichaam niet kan omgaan met giftige stoffen die in het lichaam worden ingespoten en daardoor direct in de bloedbaan terecht kunnen komen. Artsen noemen dit een nieuwe ziekte en behandelen deze door het onderdrukken van de symptomen.

Wanneer vergif via de mond ingenomen wordt, kan het interne afweersysteem het gif snel verwijderen soms door te braken, maar wanneer het vergif direct in het lichaam ingebracht wordt, waarbij de natuurlijke afweersystemen ontweken worden, kunnen deze gevaarlijk stoffen binnen enige seconden door het hele lichaam gaan circuleren en blijven circuleren tot alle (veel) lichaamscellen vergiftigd zijn.

Ik hoorde dat zeven mensen dood neervielen in het kantoor van de dokter, nadat zij gevaccineerd waren.

Dit gebeurde in een legerkamp, dus schreef ik naar de Overheid om dit te controleren. Zij zonden mij het rapport van de U.S. Secretaris van Oorlog, Henry L. Stimson. Het rapport bevestigde niet alleen het verslag van de zeven mannen die dood neervielen na vaccinatie, maar berichtte ook dat er 63 doden waren en 28.585 gevallen van hepatitis door het vaccineren tegen gele koorts gedurende slechts 6 maanden van de oorlog. Dit was slechts een van de 14 tot 25 injecties die aan de soldaten werden gegeven. We kunnen ons de schade voorstellen die al deze injecties bij de mensen veroorzaakten. ( Zie het hoofdstuk over What Vaccination did to Our Soldiers.)

De Eerste Wereldoorlog duurde voor de U.S. kort, waardoor de vaccinproducenten niet in staat waren al hun vaccins op te maken. Omdat deze als “handel” bedoeld waren, waarmee winst gemaakt moest worden (wat nog steeds het geval is), besloten zij de rest aan de bevolking te verkopen. Dus startten zij de grootste vaccinatie campagne die ooit werd gevoerd in de geschiedenis van de U.S. Er waren geen epidemieën om deze te rechtvaardigen en daarom gebruikten zij andere trucs. Hun propaganda claimde dat soldaten met allerlei ziekten vanuit andere landen naar huis kwamen en dat iedereen hiertegen beschermd moest worden met hun (overtollige) vaccins.

Spanish_flu_noticeDe mensen geloofden hen, allereerst omdat zij de artsen wilden geloven en ten tweede omdat de terugkerende soldaten zeker ziek waren. Zij wisten niet dat deze soldaten ziek waren   geworden door de aan hen gegeven vaccins, omdat hen dat door de artsen niet verteld werd. Veel van de teruggekomen soldaten waren voor hun leven gehandicapt door deze door vaccinatie veroorzaakte ziekten. Velen waren krankzinnig  door post vaccinatie encefalitis, maar de artsen noemden dit Shell shock, zelfs zonder dat sommigen de Amerikaanse bodem verlaten hadden.

De opeenhoping van ziekten veroorzaakt door de vele giftige vaccins verbijsterden de artsen, omdat zij nooit te maken  hadden met een zo groot aantal verschillende vaccins. De nieuwe ziekten die zij gecreëerd hadden vertoonden alle symptomen van alle ziekten die zij bij mensen geïnjecteerd hadden. Er was de hoge koorts, extreme zwakte, de uitslag op de buik, en darmverschijnselen karakteristiek voor buiktyfus. Het difterie vaccin veroorzaakte longstuwing, rillingen en koorts, gezwollen pijnlijke keel verstopt met valse membranen, en verstikkende benauwdheid door een moeilijke ademhaling gevolgd door hijgen en de dood. Waarna het lichaam zwart werd van het stagnerende bloed dat verstoken was van zuurstof  tijdens de periode van verstikking. In eerste instantie  noemde men het De Zwarte Dood.

De andere vaccins gaven hun eigen reacties als verlammingen, hersenbeschadiging, mondklem etc.
Toen de artsen probeerden de verschijnselen van tyfus te onderdrukken met een sterker vaccin, veroorzaakte dat een ernstiger vorm van tyfus die zij paratyfus noemden. Maar toen zij een nog sterker en gevaarlijker vaccin bedachten om die symptomen weer te onderdrukken creëerden zij een nog ernstiger ziekte waar zij geen naam voor hadden. Hoe zouden zij  het noemen?

Zij wilden de mensen niet vertellen dat het hun eigen Frankenstein monster was dat zij geschapen hadden met hun vaccins en onderdrukkende middelen. Zij wilden de schuld bij een ander leggen, daarom noemden zij het De Spaanse Griep. Het was zeker niet van Spaanse origine en de Spanjaarden namen aanstoot aan de gevolgtrekking dat de wereldwijde plaag hen verweten werd. Maar de naam bleef en de Amerikaanse artsen en vaccinproducenten werden niet verdacht van deze misdaad die wereldwijd een vernietigende werking had –  de 1918 Griep Epidemie.

Het is pas kortgeleden dat onderzoekers deze feiten naar boven  hebben gehaald en de schuld hebben gelegd, daar waar hij hoort. Enige van de soldaten zijn mogelijk in Spanje geweest voordat zij thuiskwamen, maar hun ziekten kwamen uit hun thuisbasis de U.S. Army Camps. Onze medici ontkennen dit nog steeds. Wanneer hun eigen vaccins (nodig om te reizen) vaccin ziekten in het buitenland veroorzaken gebruiken zij dit om m.b.v. een angstcampagne mensen de vaccinatie centra in te jagen. Herinner je, je de angst voor de  Hong Kong, de Aziatische en de Londense griep?

Dit waren allemaal iatrogene (medisch veroorzaakte) epidemieën in combinatie met de gewoonlijk voorkomende verkoudheden die de mensen ieder jaar hadden. Nu (1976) worden wij weer bewerkt door de vaccin-epidemie veroorzakers in hun  poging om een andere multi- miljoen dollar kuur te verkopen. Hun bedriegers hebben President Ford er reeds toe overgehaald hen 135 miljoen dollars te geven om te beginnen met hun vaccinatie project(iel). Zelfs de verzekeringsmaatschappijen weigerden om betrokken te raken bij zulk een duidelijk gevaarlijke en slinkse onderneming.

Dus weer beïnvloedden de medische en farmaceutische oplichters de juiste overheidsinstanties  om verzekerd te zijn tegen rechtszaken van mogelijk triljoenen dollars die tegen hen ingediend zouden kunnen worden wanneer  het vaccinatie schema volgens  plan zou worden uitgevoerd. Het is een goede zaak dat President Ford werd weggestemd uit zijn ambt. Het is jammer dat hij niet ‘gedumpt’ was, vóórdat hij het rotte gif, het GELD om de hele bevolking te vergiftigen had betaald. Wij weten echter niet of President Carter veel beter zal zijn. Zal hij ook in de greep blijven van de medische en farmaceutische dictators? Of zal hij onderzoek verrichten –  de waarheid leren kennen – de besluiten terugdraaien en het onder valse voorwendsels verkregen geld van de vaccin producenten weer teruggeven aan de belastingbetalers?

Ongegronde angst of Paard van Troje: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn (vooralsnog) hetzelfde als die van een gewone griep.

De bewering van de producenten van de varkensgriep, dat het vaccin onschadelijk is en de bewering dat het effectief is tegen griep, is niet juist. Zesenvijftig patiënten overleden na deze injecties binnen 48 uur. Er is verwarring en onenigheid onder artsen over alle aspecten van het vaccin, van veiligheid en effectiviteit tot de noodzaak ervan, wie het moet hebben en wie er voor gewaarschuwd moet worden.

Hun angst campagne doet het voorkomen alsof de varkensgriep vergelijkbaar is met de 1918 griep die 20.000.000 mensen doodde. Zij hebben geen enkel bruikbaar bloedmonster van  de 1918 griep epidemie om dit te bewijzen. Dit was 58 jaar geleden en de artsen waren toen even  verward en weinig ter zake kundig als nu.

Echter, een ding is zeker – de 1918 Spaanse griep was een vaccin geïnduceerde ziekte, veroorzaakt door extreme vergiftiging van het lichaam door een verzameling van verschillende vaccins. De soldaten van Fort Dix die volgens zeggen de Spaanse griep hadden waren geïnjecteerd met een grote hoeveelheid vaccins net als de vaccins die de 1918 griep epidemie veroorzaakten. De griepepidemie in Fort Dix had geen enkele relatie met varkens. Er waren geen varkens in Fort Dix (tenzij wij sarcastische willen zijn en de vaccin promotors die de ziekten veroorzaakten ‘zwijn willen noemen’..).

Om de verwarring nog te verergeren, vertellen  artsen  mensen dat er verschillende soorten griep zijn; de griep die de soldaten van Fort Dix hadden was een A-Victoria griep, er zijn nog andere stammen van griepvirussen, en dat geldt ook voor het varkensgriep vaccin dat al zoveel mensen gekregen  hebben en dat hen niet zal beschermen tegen andere typen van griep. Dit zal gebruikt worden als een ontsnappingsmogelijkheid bij wettelijke aansprakelijkheid, wanneer meer slachtoffers naar voren zullen komen. De artsen zullen zeggen dat  het vaccin niet werkte omdat dit het verkeerde vaccin was voor deze griep. Natuurlijk kan niemand het op de een of andere manier bewijzen, omdat virussen bedrieglijke onzichtbare organismen zijn, die instabiel en onvoorspelbaar zijn.

wodarg nep griepEen definitie van virus uit het woordenboek noemt het virus ‘een morbide gif’ De vaccins geïnjecteerd in het lichaam zijn vergif en veroorzaken een typische vergiftigingsreactie. Virussen (vergiften) vliegen niet rond en vallen geen mensen aan. Daarom, zal er geen varkensgriep epidemie ontstaan tenzij de vaccine promotors er een maken zoals zij dat deden bij de 1918 griep epidemie. Het zal geen 20.000.000 mensen doden tenzij de mensen deze ziekteverwekkende injecties toegediend krijgen.

Er zijn  ook andere oorzaken van ziekten naast vaccins, zoals slechte voeding, die gedevitaliseerd is en besmet met giftige conserveringsmiddelen en kunstmatige geneesmiddelen brouwsels. Er zijn vele oorzaken van ziekten maar er zijn geen ziekten die besmettelijk zijn. Vaccin golven komen en gaan zolang als de vaccine promotors de geringste aanleiding opblazen tot een reden voor vaccinatie. In 1957 probeerden zij weer een vaccinatie campagne aan te wakkeren voor wat zij noemden de Aziatische griep.

Een editorial in the Herald Express van 29 augustus 1957 had als onderschrift: ‘Angst voor de Griep Propaganda’. Een deel er van luidde:

“Wat een storm in een glas water was, werd opgeblazen tot het gevaar dat dit land een epidemie van de Aziatische griep zou gaan doormaken in de komende herfst en winter.  Zelfs het United States Department of Health helpt bij het ontstaan van deze paniek – en heeft verklaringen uitgegeven die het publiek bang maken, in plaats van hen gerust te stellen door aan te geven dat de epidemie, hoewel wijdverspreid, geen aanwijzing geeft gevaarlijker te zijn dan de normale influenza-achtige verkoudheden gedurende de winter. Degenen die tussen de regels door kunnen lezen, kunnen zich afvragen of de hele zaak niet een onderdeel is van een super koopmanschap ten behoeve van diegenen die de vaccins produceren en verkopen……”

Ik was een waarnemer ter plekke tijdens de 1918 Griep Epidemie..
Al  de artsen en mensen die leefden in de tijd van de 1918 Spaanse griep epidemie, zeggen dat het de verschrikkelijkste ziekte was die ooit op de wereld voorkwam. Mannen in de kracht van hun leven, gezond en wel, konden de volgende dag dood zijn. De ziekte had de eigenschappen van de zwarte dood, samen met die van tyfus, difterie, longontsteking, pokken, verlammingen en van alle ziekten waartegen de mensen gevaccineerd waren direct na de Eerste Wereldoorlog.

Bijna de hele bevolking was ingespoten, ‘ingeënt’ met een dozijn of meer ziekten en giftige serums. Toen al deze door artsen veroorzaakte ziekten ineens uitbraken ontstond een tragedie.   De pandemie die zich voortsleepte gedurende 2 jaar werd in stand gehouden door nog meer giftige middelen toe te dienen om de symptomen te onderdrukken. Voor zover als ik het kon beoordelen, trof de griep alleen de mensen die gevaccineerd waren.

Degenen die de injecties weigerden ontsnapten aan de griep. Mijn familie had alle vaccinaties geweigerd en bleef dus al die tijd gezond. Wij weten van de gezondheidsleer van Graham, Trail, Tilden en anderen, dat het lichaam niet verontreinigd kan worden met gif zonder dat dit ziekten geeft.

Toen de griep op zijn hoogtepunt was waren alle winkels gesloten evenals de scholen, ondernemingen en zelfs de ziekenhuizen daar de artsen en verpleegkundigen die gevaccineerd waren ook uitgeschakeld waren door de griep. Niemand was op straat. Steden waren spooksteden geworden.  Wij leken de enige familie die geen griep kreeg; daarom gingen mijn ouders van huis naar huis om te doen wat zij konden om voor de zieken te zorgen, daar het onmogelijk was om hulp van een arts te krijgen.

Wanneer het de ziektekiemen, bacteriën en bacillen waren die de ziekten veroorzaakten dan hadden zij veel gelegenheid om mijn ouders aan te vallen gedurende de vele uren die zij doorbrachten in ziekenkamers. Maar zij kregen geen griep en zij brachten geen enkele ziektekiem mee naar huis en hun kinderen werden niet ziek. Niemand van de familie had griep – en het was winter met een dik pak sneeuw.

Ook toen waren de zg. ‘alternatieve artsen’ al zeer succesvol..
Wanneer ik mensen ineen zie krimpen wanneer iemand in hun buurt niest of hoest, vraag ik mij af hoe lang het zal duren voor dat zij begrijpen dat zij het niet kunnen krijgen – wat het ook is. De enige manier waarop zij ziekten kunnen krijgen is door het in zichzelf te laten ontwikkelen door verkeerd eten, drinken, roken of door andere dingen te doen die hun inwendige systeem vergiftigen en hun vitaliteit vermindert. Alle ziekten zijn te voorkomen en de meeste zijn te genezen met de juiste methoden, die niet bekend zijn bij artsen en ook sommige artsen die zonder giftige medicijnen werken kennen deze methoden niet.

Het wordt gezegd dat de 1918 griep meer dan 20.000.000 mensen over de hele wereld doodde. Maar in feite werden zij gedood door de artsen met hun grove en dodelijke behandelingen en medicijnen. Dit is een harde beschuldiging, maar niettemin waar, gezien het succes van artsen die geen medicamenten gebruiken in vergelijking met reguliere artsen. Terwijl de medici en de medische ziekenhuizen 33% van hun griep patiënten verloren, hadden de niet medische ziekenhuizen als BATTLE CREEK, KELLOGG EN MACFADDEN’S HEALT-RESTORIUM een bijna 100 % genezingspercentage met hun waterbehandeling, baden, klysma’s, vasten en bepaalde simpele behandelmethoden, gevolgd door zorgvuldig samengestelde diëten met voedingsmiddelen van natuurlijke oorsprong.

Een natuurarts verloor geen enkele patiënt gedurende acht jaar. De zeer succesvolle behandeling door een van deze artsen die geen giftige middelen gebruikte en geen enkele patiënt verloor, zal verteld worden in een ander deel van dit boek met als titel VACCINATION CONDEMNED, dat later gepubliceerd gaat worden. Wanneer de reguliere artsen even vooruitstrevend geweest waren als de natuurartsen was er geen sprake geweest van 20 miljoen doden door de medische griep behandeling.

Er was 7 maal meer sprake van ziekte bij gevaccineerde soldaten in vergelijking met ongevaccineerde burgers en de ziekten die zij kregen waren die ziekten waartegen zij gevaccineerd waren. Éen soldaat die terugkwam vanuit het buitenland in 1912 vertelde mij dat de legerhospitalen bezet waren met gevallen van poliomyelitis en hij verbaasde zich erover hoe volwassenen mannen deze kinderziekte konden krijgen

Nu weten wij dat verlammingsverschijnselen een bekend symptoom zijn na vaccinatie vergiftiging.

De mensen thuis kregen geen verlammingen totdat de wereldwijd vaccinatie campagne plaatsvond in 1918.

THE POISONED NEEDLE van Eleanor McBean – Whale :

CHAPTER I VACCINATION IS BASED ON A FALSE PREMISE

Wanneer je, je uitgebreid wilt verdiepen in de achtergronden en gevaren van vaccinaties ga dan naar:

THE POISONED NEEDLE by Eleanor McBean – Whale: www.whale.to/a/mcbean.html

x

osterhaus wazig

Loesje paniek

27 gedachten over “Ab Osterhaus’ leugens en de Spaanse Griep..

 1. Het verhaal gaat nog veel verder dan dit…

  “The 20 to 40 million deaths worldwide from the great 1918 Influenza Pandemic were NOT due to ‘flu’ or a virus, but to pneumonia caused by massive bacterial infection.”

  De meeste slachtoffers van de Spaanse griep waren niet de baby’s. kinderen of de bejaarden (Van wie je mag verwachten dat hun immuunsysteem is verminderd), de meeste slachtoffers waren in de “prime time” van hun leven. Vooral soldaten die van het front af kwamen.

  De maximaal toelaatbare dosis voor Aspirine lag indertijd 2500x hoger ten opzichte van de hedendaagse.
  En laat een autopsie van de Spaanse griep nu eenzelfde beeld vertonen als dat van een aspirinevergiftiging!

  Follow the money….

  http://exopolitics.blogs.com/ebolagate/2014/10/there-was-no-1918-spanish-flu-50-100-million-people-were-exterminated-by-vaccines-and-aspirin.html

  http://cid.oxfordjournals.org/content/49/9/1405.full

  https://jhaines6.wordpress.com/2014/10/24/there-was-no-1918-spanish-flu-50-100-million-people-were-exterminated-by-vaccines-and-aspirin/

  http://rense.com/general94/Bayer.htm

  http://www.historynet.com/1918-spanish-influenza-outbreak-the-enemy-within.htm

  Er is genoeg info over te vinden dat dit hele verhaal NIET het griepvirus is geweest.

  En zoals gewoonlijk waren farmaceutische bedrijven als Monsanto en Bayer, o.l.v. ene Rockefeller er weer eens bij betrokken.

  1. De enige ECHTE nazi’s zijn de asjkeNAZI joden!
   Dit zijn de Rothschilds en consorten waartegen Hitler juist vocht.
   De Weimar republiek was compleet in handen van deze psychopaten.
   Berlijn was indertijd de sexhoofdstad van Europa. Het Duitse volk was zó arm dat moeders hun eigen dochters verpooierden om een beetje eten op tafel te krijgen. De AsjkeNAZI joden hadden deze industrie stevig in handen en zij konden hun psychopathische lusten botvieren op de Duitse bevolking.

   Hitler maakte niet alleen een eind aan deze praktijken, hij ging vele malen verder. De wetgeving omtrent dieren (Waar de hedendaagse wetgeving in heel Europa tegenwoordig op is gestaafd) werd dusdanig aangepast dat ritueel slachten verboden werd. Hij vond dit beestachtig. (Een moderne versie van ritueel slachten is te zien in een aflevering van “Faces of Death”. Dit is echt te beestachtig voor woorden.)

   Hij gooide de AsjkeNAZI banken (Rothschild) het land uit.

   Waarom denk je dat al op 24 maart 1933 “Judea” (ofwel de asjkeNAZI joden) de oorlog verklaarden aan Duitsland en wereldwijd een boycot afriepen op alles wat in Duitsland werd geproduceerd?

   De echte geschiedenis is totaal anders dan wat de zionistische AsjkeNAZI joden ons nu al vele eeuwen voorspiegelen.
   Je moet echter zélf op zoek naar informatie en niet zomaar loze frasen deponeren.

  2. Nogmaals, deze reportage/film vertelt een hele hoop. Hitler was de enige die juist alles heeft gepoogd om de oorlog te vermijden.

   Adolf Hitler: The greatest story never told

 2. Dubbele petten ja! Goed gezien door de pvv. Osterhaus en Klink.. ergere kwalsoorten zijn er niet.. kortom : INGEHUURDE PIONNEN VAN DE FARMA en de overheid
  Laat ons er niet meer intrappen mensen!! Weg met deze lui die liegen dat het gedrukt staat, ook schippers is een pion, allemaal ingehuurde robotten die hun ” werk ” doen.. NOU ME NEUS!! MIJN NEUS GEEFT CODE ROOD AAN als ik dit weer opsnuif..

  Eenmaal een griepprik gehad ooit ( toen ik nog niets wist van al de duisternis waar in we leven als het op de w a a r h e i d aankomt)
  NOOIT MEER !! Ik kreeg het jaar erop een vreselijke ontsteking en ook heb ik al mijn kiezen laten sjorren met het vieze oude kwik wat ik al jaren droeg, en GEEN EEN TANDARTS vertelde mij dit dat het beter was geweest om er iets ” beter ” in te zetten wat NOOIT meer vervangen hoefde te worden.. kortom : WE WORDEN er allemaal niet BETER OP met de bevindingen van sommige ingehuurde ” geleerden ” en ik heb bij Osterhaus al een heel vies gevoel als ik hem zie
  kan er niks aan doen

  Klink was ook zo een vies gevoel, daarvoor die hoogervorst met zijn vinger in de keel om te kokken.. jak.. weg met die lui!!

  WAAROM IS ELS BORST ECHT OM ZEEP GEHOLPEN ????!!!!

  1. Ze wist te veel inzake Joris Demmink en volgens insiders had ze hem daar op aangesproken

 3. oh ja.. die Rumsfeld.. die oorlogszuchtige kerel die van alles verzon om maar ergens een oorlog te starten met zijn maten.. zelfs ” medicijnen ” als wapen, wat een gedrocht zeg die vent enge vieze pion, zo als de vele

  1. AS, so what?!
   De ‘mensen hier’ zijn niet hier om met hun reacties jou te pleasen…

 4. Kan er geen strafzaak worden begonnen tegen mensen als Ab Osterhaus; er lijkt me hier toch sprake te zijn van dood door schuld, oplichting en het opzettelijk verkeerd voorlichten van de bevolking.

 5. Als dekmantel voor de ware omvang van de smog ramp in London in 1953 bedacht de overheid een virale griepepidemie. Onderzoek heeft aangetoond dat er geen epidemie was en dat de duizenden mensen vier maanden lang bleven sterven vanwege de luchtvervuiling.hith-london-smog-full Devra Davis, honorair hoogleraar aan de London School of Hygiene en Tropical Medicine, verwijt Harold Macmillan, toenmalig minister voor huisvesting, de waarheid over vuile kolen te onderdrukken. Een latere vordering van het ministerie van Volksgezondheid, dat 5655 mensen overleden waren aan virus influenza in de eerste drie maanden van 1953

  1. @ Richard II,

   Engeland was en is nog, koploper op water en luchtverontreiniging, toen wij in Engeland kwamen wonen dachten vele zo van, wel we will survive, een buurvrouw 82 ig kreeg van de mijnen gratis kolengruis, om dat haar man daar zijn longen er had uitgewerkt, met een gekochte zak cement, zat ze dan zwart als roet, cement met kolengruis ballen voor haar kachel te maken, en ze aten mutten, oud schaap, maar goed na een week zudderen kon je het eten, veel kool soep, fruit not to be seen, bij een bezoek van mijn moeder, nou zij ze dan dat nog bestaat in Europa, maar goed het engelse volk is altijd gefuckt, en nog steeds maar ze schijnen er plezier in the hebben, we will survive !
   Op het gebied van krom sexueel denken nou, geen touw aan vast te knopen, het kruipt en krioelt over elkaar heen, kinder misbruik is normaal, ook getrouwde lesbische vrouwen of homo mannen, met kinderen, ze doen er allemaal niet moeilijk over, en als je wat zegt met je Nederlandse openheid, zeggen ze, yes we keep it under the carpet, O.K. dan wel, we will survive op hun manier !

 6. Chemicalien, pesticiden en kankerverwekkend ultrafijnstof allemaal killers. Big Farma zal dat nooit als een doodsoorzaak aanwijzen. Altijd wijzen ze bacterien en virussen aan als de oorzaak. Vergiftiging door Monsanto is ook een bekend geval natuurlijk. Zeer waarschijnlijk nog een voorbeeld is de legionella beacterie die actief wordt als gevolg van een vergiftiging door pesticiden. Alles en iedereen komt altijd in het geweer om de aandacht af te leiden van de echte oorzaak door vergiftiging van produkten van multinationals. En dan is een onbekende nieuwe bacterie of virus die ze te voorschijn kunnen toveren natuurlijk een prachtige afleidingsmanouvre. Dan kan er ook weer aan nieuwe vaccins worden verdiend. Het wordt dan een tweesnijdend mes voor de depopulatie agenda. Eerst overlijden er mensen aan chemicalien vergiftiging onder het mom van een bacterie en daarna kan het vaccin worden gebruikt om nog meer mensen aan de pillen te krijgen waardoor ze eerder zullen overlijden.

 7. In plaats van altijd maar met een beschuldigende vinger te wijzen, doet Jan met de Pet er verstandiger aan eens op zoek te gaan naar datgene waar hij wél wat aan heeft. Want het probleem is dat iedereen klaarstaat om niet alleen de gifmengers, maar ook de heilsprofeten aan het kruis te nagelen.

  Reken Geerd Hamer. Germaanse Nieuwe Geneeskunde. Dan ben je positief bezig.

  1. Het probleem is, dat er onder alternatieven ondanks vele diploma’s en een big registratie net zo goed knoeiers zitten.
   Waar veel geld te halen valt is dit te verwachten.

   Een beoefenaar van de Germaanse Nieuwe Geneeskunde zou ik niet blindelings vertrouwen omdat ie nu eenmaal een fan van Geerd Hamer zegt te zijn.
   En huisarts Hans van der Linde was beslist een regulier.
   Alternatief of regulier, in beide gevallen is de geboden kwaliteit afhankelijk van de dienstverlener zelf.
   Als de verleende dienst niet klopt ben jij degenen die misschien wel levenslang met de gebakken peren zit en de dienstverlener die krijgt misschien een beetje straf, voelt zich misschien schuldig. So what.

  2. Beoefenaar van de GSM vertrouwen? Hoezo, vertrouwen. Je moet niemand vetrouwen maar het zelf leren. Dat bedoelde ik. Met hart en ziel erin duiken. Maar dat doet niemand. Men besteedt de gezondheid uit aan derden. En dat kan niet goed gaan, niemand heeft dezelfde belangen als jijzelf.

  3. In wezen als je als Arts, met diploma en Artsen eed op zak, toch mensen ent met een doet in je denken ben je verkeerd bezig volgens mij, en vrienden van mij vooral de oudere geneesheren het zijn er drie, hebben ook zo hun grote bedenksels over het enten, maar eigenlijk over de hele medische wereld in het algemeen, ik ben Parain over een goede jonge ziekenhuis Dokter, en een huisarts, en een top Dentist, financieel alles min of meer OK, maar in hun leven veel te veel stress, jammer ken hun vaders hadden een beter privé leven, en meer tijd voor hobbys en hun kinderen, Jenne

  4. Saperien: nooit gehoord van én/én..?? Bij jou is het óf/óf kennelijk..?

  5. Ja én én ken ik.

   Én koffie én een koekje. Fromage et dessert.

   Maar GNM én regulier, dat kan niet.
   Niet omdat de GNM regulier uitstoot, maar omdat regulier de GNM verkettert.

  6. De haren van o.a Desiree Röver zullen nu ook wel overeind gaan staan.

   Gisteren avond ( kijk zelf met mate – bewust geselecteerd TV ) Zag ik tot mijn verbijstering ,
   het Vaccinatie programma , wat nu heden massaal plaats vindt in de provincie Friesland.
   En in o.a Heerenveen gaat dat ook gebeuren.
   Het filmpje op tv liet zien hoe kinderen vanaf de leeftijd tussen 9 – 13 jaar / 2 vaccinaties kregen,
   tegelijkertijd , zowel in de linkse arm én rechtse arm , door de dames vanuit de GGD.
   De lieve kinderen lieten het gedegen toe , allemaal dapper gedroegen zij zich .
   Een jongetje werd éventjes kort geïnterviewd , (de vrager) vroeg of het pijnlijk was ,
   Jongetje antwoordde ; Ja ..een klein beetje ..maar nu wordt ik nooit meer ziek .
   Die Friese ouders hebben het volle vertrouwen , in het RIVM vaccinatie project.
   Niet wetende van de vaccinatie schade die daar op wat latere leeftijd tot uiting komt.
   Ik vind dit zo erg ,!
   Die mooi gezond frivool ogende tieners , hun immuunsysteem wordt massaal aangevallen.
   Wie brengt dit tot stoppen ?

   http://www.lc.nl/friesland/Vaccinaties-Friese-kinderen-van-start-21196105.html

  7. Het gaat om de vaccinaties schade voor een kind tussen 2 maanden oud en 7 jaar oud.
   De groei hormonen heeft kinderziektes nodig om het kind in dit periode laten goed groeien met een sterke immuniteit.

   Ik heb een kind die vanaf de 2e jaar veel schade opgelopen door vaccinaties en niet goed uitgekomen waterpokken-virus.
   7 jaar geleden had ik zijn Mazelen-virus opgewekt dat een grote verbetering had en deze 4 weken had ik zijn Bof en Rode Hond opgewekt. Hij is nu aan het herstellen.

  8. Mensen , zoals Jan met de Pet ,of wie graag eens met anderen face to face
   willen gaan praten zijn massaal uit hun huizen aan het komen ,
   dat is nu heden bezig in Frankrijk , Brussel , Londen, IJsland, Duitsland, en vele landen gaan volgen.
   En sinds gisteren gestart in Amsterdam. En Tilburg gaat ook beginnen Dus voel je vrij , om in Vrede én met respect voor elkaars inzichten en nieuwe ideeën ,een betere en een mooie samen-leving te gaan creëren op allerlei nieuwe fronten met ons allen .

   http://delangemars.nl/2016/04/15/nuitdebout-amsterdam-voorzichtige-start/

 8. Ik kreeg ook een reactie van iemand uit Engeland.
  Die schreef dat haar Opa destijds weigerde om tegen de Spaanse Griep ingeënt te worden.
  Al zijn ingeënte collega’s zijn overleden aan de griep, maar hij en enkele andere weigeraars niet.
  Uiteindelijk is hij overleden doordat hij op hoge leeftijd door een groentenkar werd overreden.

 9. Waarom zit een bewezen misdadiger als Mijnheer Ab Oosterhuis, niet gewoon zo als alle misdadigers in het gevang, 3% aandelen verzwegen, misschien mensen om laten komen, door zijn verkeerde diagnose van de situatie, of misschien expres verkeerde diagnose, met zijn denken van het zal zo’n vaart wel niet lopen, en het is financieel lekker meegenomen.
  Het gaat hier om de gezondheid van die misbruikte mensen en … misschien hun leven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.