Advertentie

Vaccins en pandemieën: leugens, leugens, leugens..!!


Het CDC is in de VS een soort RIVM en blijkt inmiddels een uiterst twijfelachtige overheids-club. Ze leken al corrupt tot op het bot en blijken het nu ook écht te zijn. (klik voor eerder artikel hier op de site!). Hoe indrukwekkender het ‘wapenschild’, des te wantrouwiger dien je kennelijk te zijn..!

x

Een artikel dat opnieuw laat zien, hoe de ‘krachten achter de schermen’ er een schandalig zooi van maken. Machtsmisbruik, fraude, vervalsing, noem het maar op.. Alles omwille van macht en onderdrukking. Lees in dat verband ons hoofdartikel van deze week, waar dit artikel weer naadloos in past..!
Wij raden je aan om met name de CBS-televisielink uit dit artikel eens te bekijken. De wanstaltige wijze waarop miljarden worden besteed door het CDC, toch een overheidsinstantie met een monopolistisch takenpakket, is schrijnend. Als een Amerikaanse TV-zender al niet meer weet hoe ze hun woorden moeten kiezen, zonder beledigend te worden, dan heeft deze club het toch wel heel bont gemaakt.

Maar vooral de vervalst rapporten die uiteindelijk leiden naar het nodeloos en schadelijk inenten van baby’s en peuters, is gewoon misdadig. Hier het hele verhaal:

* * *

CDC betrapt op grove leugens over pandemieën en vaccins!
x

Via Pakalert – 20 Oktober 2011 – P.F. Louis

Nederlandse vertaling: Frank Bleeker

x

Het Amerikaanse CDC vertrouwt er, met een gezag-uitstralende aanwezigheid op, dat zij niet alleen het Amerikaanse, maar ook het wereldwijde gezondheidsbeleid beïnvloedt. Dit prestigieuze overheidsapparaat eist ook meer federale subsidie, maar daarover worden inmiddels Congresvragen gesteld. Het lijkt erop dat het onderzoek, de praktijken en uitgaven van de CDC de laatste tijd stevig onder vuur liggen. Alhoewel maar weinigen weten van wat er met betrekking tot CDC-onderzoeken voor het grote publiek verborgen is, zou er binnenkort zomaar ineens zoveel vuil kunnen ontstaan, dat zelfs het Witte Huis er volledig mee bedekt wordt..!

Herinner je je nog het varkensgriep bedrog?
Herinner je nog al die pandemie voorspellingen van de CDC toen verschillende grote aantallen uitbraken van Mexicaanse griep werden gemeld? Een Nieuwsprogramma van CBS, ‘Washington Unplugged’ wilde meer gegevens over de manier waarop deze cijfers waren gebaseerd, maar het CDC dwarsboomde de verslaggever. Hij liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en vroeg, buiten de CDC om, per Amerikaanse staat, bij elke gezondheidsautoriteit de gewenste gegevens op en kreeg daarmee toch het hele plaatje in beeld. Hij ontdekte dat slechts weinig van de door de CDC gemelde gevallen van varkensgriep als varkensgriep bevestigd werden. De meeste gevallen waren eigenlijk een gewone seizoensgriep..!

Informatie over vaccinatie-schade komt steeds explosiever naar buiten!

De discrepantie tussen de CDC varkensgriepstatistieken en de werkelijk bevestigde gevallen, was echter té groot om als slordige administratie te kunnen worden beschouwd. Hier speelde duidelijk iets anders. Na verdere druk van ‘Washington Unplugged’, bond het CDC nog meer in en besloot dat zij de varkensgriepgevallen niet meer kon volgen, omdat dit voor dit orgaan ‘te moeilijk’ was geworden. Het CDC stopte met het uitvoeren van zaken die ze zouden moeten doen, omdat ze betrapt werd bij het sjoemelen met de griepstatistieken; dat is de feitelijke gang van zaken.
Het was daarmee een zeldzaam geval van waardering voor de mainstream media. En voor de geïnteresseerden onder ons: het markeerde de bedrieglijke promotie van varkensgriepvaccinaties, voor een (varkens)griep die nauwelijks bestond en door velen werd beschouwd als zelfs minder gevaarlijk dan een gewone seizoensgriep…! En toch is de halve wereld gevaccineerd met het varkensgriepvaccin.

CDC liegt ook over kwik in vaccins
Uit het uit twee delen bestaande artikel van Tim Bolen van The Bolen Report’s: ‘Het CDC heeft steeds geweten hoe gevaarlijk vaccins zijn – en heeft dat verborgen gehouden’ (Bron onder het artikel).

Al in 1998 wist het CDC dat er problemen waren met het gebruik van thimerosal, een kwikverbinding in vaccins, die dient als conserveringsmiddel omdat het bacteriën doodt! Uit het artikel:
“Dit was met name het geval bij het steeds toenemende kindervaccinatie schema. Hun eigen onderzoekers dienden een intern concept in waarin dit aan de orde kwam. Het CDC besloot dit echter onder het kleed te schuiven, door het verband tussen kwik en het steeds maar stijgende aantal gevallen van autisme met behulp van nep‐studies ‘weg’ te redeneren. De eerste misleidende studie was de zogenaamde ‘Danish Study’, een zeer kunstig in elkaar geknutseld onderzoek voor het CDC door Kreesten Madsen, wiens partner Poul Thorsen recentelijk aangeklaagd is wegens frauduleuze fondsenwerving.
Deze ‘Danish Study’ werd als epidemiologische studie de hoeksteen van de fundering van leugens, waardoor het CDC kon ‘bewijzen’ dat thiomersal geen factor was bij het ontstaan van autisme of andere ontwikkelingsstoornissen bij kinderen.

TIm Bolen

Bolen voegt daar aan toe:
‘Zelfs het Amerikaanse Congres begon de stank van de CDC te ruiken en ging op onderzoek uit.’ Een onderzoekscommissie van het Congres bracht in 2003 verslag uit door middel van het rapport: Mercury in Medicine – Taking Unnecessary Risks (Kwik in medicijnen – Het nemen van onnodige risico’s). Een pdf‐versie van dit rapport kan HIER worden bekeken. Congreslid Dan Burton leidde het onderzoek. Hij had een kleinkind dat gevaccineerd was en daarna autistisch werd. Hij was meedogenloos ten opzichte van de vaccinindustrie en de CDC terwijl hij de hoorzittingen leidde. De juiste bevindingen en de uitstekende suggesties van de onderzoekscommissie werden door de regering Bush en de CDC volledig genegeerd.

Bolen vroeg zich af hoe anti‐vaccinatie activist Bobby Kennedy Jr. (zoon van Robert Kennedy) kwam aan de verhouding: één op de zes kinderen heeft een ontwikkelingsachterstand. Tot hij een bulletin van de CDC en de American Academy of Pediatrics (Amerikaanse Academie voor Kindergeneeskunde) tegenkwam uit 2004, getiteld: Autism A.L.A.R.M. (Autisme Alarm), (bron onder het artikel), waarin wordt gesteld dat één op de zes kinderen ontwikkelings- of gedragsproblemen heeft, terwijl één op de 166 kinderen werd gediagnosticeerd met een vorm van autisme.
Tim Bolen schat dat tussen 1998 en 2011, wereldwijd bijna 12 miljoen kinderen getroffen zijn door autisme, hetgeen betekent dat wereldwijd gemiddeld één op de 111 kinderen een vorm van autisme heeft! De CDC zegt dat zij niet begrijpen hoe dit kan gebeuren. MAAR ZE WETEN GEWOON DAT HET GEBEURT!

Zoals je hierboven in het CDC-wapen ziet, is de volledige naam van het CDC: Centers for Disease Control and Prevention. Dit overheidsorgaan wordt zwaar gesubsidieerd, maar heeft kennelijk officieel geen flauw idee wat de oorzaak is van de stijging van het aantal gevallen van autisme en ontwikkelingsstoornissen..!

Een screenshot uit de CBS-reportage over het CDC. Dit zijn de ‘Gezondheidsonderwerpen’ waar het CDC op dit moment haar onderzoeksgeld in stopt.. (Kijk via de link naar de onthutsende TV-reportage.)

Een budget van US$ 10 miljard! En toch nog vragen om meer…
In 2007 bracht senator Tom Coburn een rapport uit met de titel: ‘CDC Off Center’ (vrij vertaald: Het CDC zit ernaast! (bron onder het artikel). Dit rapport signaleert het enorme wanbeheer van fondsen voor niet‐ziekte gerelateerde kosten, genereuze loonlijsten, overdreven overdadige faciliteiten en subsidieverspillende excursies met betrekking tot controle op nauwelijks ter zake doende ziekten. Terwijl deze club niet in staat is om uit te leggen hoe wel ter zake doende ziekten voorkomen kunnen worden.

CBS heeft een speciale uitzending gewijd aan het verslag van Coburn en vermeldde daarin dat zelfs toen (in 2007) het CDC aan de Amerikaanse regering nog eens een extra financiering van een miljard dollar vroeg, bovenop het budget van US$ 10 miljard wat deze organisatie al kreeg! Kijk eens naar deze CBS- TV rapportage met een aantal aanwijzingen waar al dit geld aan wordt besteed.

David en Goliath
De biochemicus Brian Hooker, wiens zoon autistisch werd na een serie vaccinaties, heeft kortgeleden een rechtszaak aangespannen tegen de CDC wegens het schenden van de ‘Freedom of Information Act’ Dit is de Amerikaanse versie van onze ‘Wet Openbaarheid Bestuur’. Hooker doet dit omdat het CDC het verdomd om informatie over CDC-studies vrij te geven, waar hij al sinds 2005 om vraagt. In deze studies worden de gevaren van het gebruik van kwik (thimerosal) in vaccins niet ontvankelijk verklaard. Volgens Bolen gaat Hooker hiermee de strijd aan met topjuristen uit het Washington DC-circuit.

Desalniettemin heeft Hooker het CDC een ultimatum gesteld om de gevraagde documenten voor eind oktober 2011 vrij te geven. Dit kan nog wel eens een heel interessant vervolg krijgen..

Bronnen voor dit artikel zijn o.a.:
Bolen Reports CDC thimerosal cover up deel 1
Bolen Reports CDC thimerosal cover up deel 2
CBS 2008 CDC Swine flu investigation HIER
Senator Tom Coburn’s CDC Off Center report HIER (PDF)
Autism A.L.A.R.M. HIER  (PDF)

41 gedachten over “Vaccins en pandemieën: leugens, leugens, leugens..!!

 1. Is het raar om nu te denken aan de gedachte”center for deasease’ en het getal van 500.000.000. … ’toegestane’ bevolkingspopulatie op het beeld in …wie helpt me even? …dat volgens een aantal mafketels het totale bevolkingsaantal zou mogen zijn op deze planeet? Dat zou verrot maar wel mooi zijn om ‘de ratten’ nu alvast te kunnen scheiden.

 2. Goed artikel, je moest eens weten hoeveel “ouderen” die normaliter een griepprik halen, daar nú vanaf zien en bij mijn ega, homeopatische “weerstandverhogers” of simpel doch doeltreffend vlierbes extract komen kopen in haar reformwinkeltje met deze melding… Het besef onder de ouderen alleen al is dus zeker groeiende…

  1. @simbanl
   Over welke leeftijdscategorie gaat het dan? Vanaf je vijenzestigste kun je de griepprik krijgen maar er zijn ook ouderen die al 20 jaar de griepprik krijgen.
   De mensen van net boven de 65 jaar staan meestal nog met beide benen vol in het leven. Daarvan zijn er al veel die niet aan de griepprik beginnen omdat ze het altijd al onzin vonden. Je begrijpt dat die de leeftijd genoten daar uitgebreid over spreken in deze woelige tijden. Ik zie de jarenlange gebruikers pas opgeven als hun eigen dokter dat adviseert.
   Zolang er nog huisartsen zijn die kortaf doen tegen bejaarden die de griepspuit weigeren hebben we nog wel even te gaan vrees ik.

 3. Citaat: Bolen vroeg zich af hoe anti‐vaccinatie activist Bobby Kennedy Jr. (zoon van Robert Kennedy) kwam aan de verhouding: één op de zes kinderen heeft een ontwikkelingsachterstand

  Wéér een reden waarom Jr. als presidentskandidaat “zelfmoord” moést plegen door met zijn vliegtuigje onder verdachte omstandigheden in zee te storten met aan boord zijn zwangere echtgenote, schoonzusje en niet te vergeten, de “verdwenen” vlieginstructeur…

  1. Volgens mij is het John Kennedy jr. die met het vliegtuigje, op weg naar het eilandje Marta’s Vinyard, werd ‘vermist gemaakt’.. En is het Robert Kennedy jr. die nog leeft en dit verhaal over die vaccinaties heeft gehouden.
   Een heftig verhaal trouwens, het lezen méér dan waard. HIER dus ook weer op de site. (Van 19112009!)

  2. Simba & Guido , Contra = Dutchie-Kees , komt weer even langs met zijn nieuwe nick .

  3. kut he Dutchie , als je zo snel door de mand valt 🙂
   Kees zegt:
   september 25, 2011 om 8:34 pm
   @Allen.

   Off topic.

   Sinds ik gebanned ben op Wanttoknow door onze vriend Jonkers, kom ik er af en toe nog wel eens om te kijken wat voor onzin ze nu weer hebben. Welnu, lees zijn laatste artikel over Elenin en je lacht je werkelijk rot. Wat een stakkerds! Ik heb geprobeerd daar iets te posten onder de naam contra, maar dat lukt niet.

   Dutchie.

  4. Wat is het leven toch mooi heh?! Cozmic…. De goede oude tijd die ons af en toe weer alles oproept dat ze er nog steeds zijn.

  5. Paul , trollen hebben meestal hun kop in hun kont om hun intelligentie te vinden . Contra had zichzelf beter Kont-ra kunnen noemen .

  6. Dat klopt Cozmic, ze zitten er nog allemaal tot mijn grote hilariteit en bij deze verleen ik ze allemaal gratie, ze doen maar wat ze willen en ga van andere dingen genieten. Niet dat ik weg ga hoor, steek alleen even hier en daar mij benen uit.

 4. Zelfs het nos journaal besteedde aandacht aan de nutteloze griepspuit:

  http://nos.nl/artikel/306820-nut-griepprik-niet-wetenschappelijk-bewezen.html

  “Er is geen deugdelijk wetenschappelijk bewijs dat de jaarlijkse griepprik voor 60-plussers en risicogroepen werkzaam en effectief is. Dat blijkt uit een groot onderzoek dat in het oktobernummer van het Geneesmiddelenbulletin is gepubliceerd. Studies naar het effect van vaccinatie tegen griep deugen vaak methodologisch niet.”

  “Ook voor 65-plussers zegt het beschikbare onderzoek niets over de werkzaamheid van de griepprik bij het voorkomen van griepverschijnselen, ziekenhuisopnamen, complicaties en sterfte.”

 5. Ik behoor ook tot de oudere met een risicofactor toch heb ik nooit nooit een griepprik gehaald.
  Wat ik wil vragen, ik spuit insuline zit daar ook conserveringsmiddel in in de vorm van kwikverbindingen?

  1. Welk merk spuit jij berma? meestal kan je dat met google zo terug vinden, elke fabrikant is verplicht om te vermelden wat er in zit en per land kan dat verschillen af gezien van de DFA.

  2. Google ‘what ingredients are in novorapid’ en je kunt precies zien wat erin zit.

  3. @ Baerma

   Was even zoeken voor je maar heb wat gevonden;

   Novorapid – Samenstelling

   Injectievloeistof: 100 E insuline aspart per ml. Bevat fenol en m-cresol als conserveermiddelen.
   Flacon: 10 ml injectievloeistof
   Penpatroon (‘Penfill’): 3 ml injectievloeistof

   Lantris – Samenstelling

   Injectievloeistof: 100 IE (= Internationale Eenheden) insuline glargine per ml
   De injectievloeistof bevat m-cresol als conserveermiddel per ml.
   Andere bestanddelen: zinkchloride, m-cresol, glycerol, natriumhydroxide, zoutzuur en water voor injectie.

   Hoop dat ik je iets verder heb kunnen helpen…

 6. Luister naar dit radio fragment ‘Te weinig studies naar griepvaccin gedaan’ van NOS met Roel Coutinho, directeur infectieziektenbestrijding van het RIVM.
  http://nos.nl/audio/306851-te-weinig-studies-naar-griepvaccin-gedaan.html
  Hij zegt dat een test niet ethisch verantwoord is met twee groepen mensen. De één krijgt wel het vaccin en de ander niet. En dat vindt hij ethisch niet kunnen voor de mensen die het vaccin niet krijgen.
  Nou ik ken genoeg mensen die het vaccin vrijwillig niet willen nemen.
  En deze mensen kunnen dan zo mee doen aan de test. En ik weet zeker dat er nog veel meer mensen die het vaccin willen weigeren.
  Ik zou zeggen. Kom maar op met die test. Er zullen genoeg mensen zijn die mee willen werken.

 7. @Selene, allebei hetzelfde, ik moest deze aanpassing maken/testen omdat de Gravatars, ik had er ook eens eentje opgediept uit de oude doos, de _nl niet wil herkennen. Allebei werken ze niet want de Gravatar is pikzwart nu en past hélemaal niet bij de nieuwe tijdslijn.

  Maar even naar je vraag, Ouderen krijgen gelukkig ook steeds meer door dat de MSM doorspekt is met onjuiste propaganda en júist door websites als WTK nemen ze veel informatie over en praten er onderling dus kennelijk ook over. Zoals gezegd, komen er momenteel steeds meer oudere klanten in de reformwinkel van mijn echtgenote die alternatieven zoeken om van de griepprik af te kunnen zien.

  1. Zeker wel. Zonder die vacinatie wordt ik niet toegelaten op stage.. Als het niet hoefde had ik het niet gedaan. Ik ben wel van de 3 keer 2 keer geweest, en zodra ze het inspoten spande ik me biceps aan en kwam er spul uit.. waarop die vrouw boos werd en ik wegliep.. en bij de bloedafname, was ik alsnog positief getest..

 8. Kunnen we nu niet eens gewoon MASSAAL reageren op dit kranteartikel, waarin weer eens keihard verzwegen wordt wie de ESWI eigenlijk is?

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/2993402/2011/10/26/Twijfel-over-nut-griepprik-gevaarlijk-en-wetenschappelijke-onzin.dhtml

  Dat lijkt me zo goed om te doen; eens uit onze kleine hoekjes komen van alternatieve nieuwsmedia (die ongelofelijk belangrijk zijn, dat wel) en de hier verzamelde kennis niet gierig oppotten, maar ruimhartig delen met veel meer mensen.

  Mijn posting van vanmorgen (nog niet geplaatst):
  ESWI is de marketing afdeling van de pharmaceuten. Dat weten journalisten. Waarom wordt dat niet vermeld? Als het werkelijk wetenschappers waren, zouden ze van de daken schreeuwen dat vitamine D veel beter werkt tegen griep. Dat komt uit echt dubbel blind onderzoek:
  http://tiny.cc/iilxs

  Sommige pharmaceuten doen communicatie zo: wanneer uit onderzoek blijkt dat 1,5% mensen er baat bij hebben, zeggen ze dat het vaccin 60% effectief is. In gewone taal: keihard liegen: http://tiny.cc/920wr

  1. Zojuist op TROUW maar even dit artikel weer onder de aandacht gebracht HIER op de site. Tjongen jonge, en dan hoor ik gisteren dat de Lancet gezegd zou hebben dat ie WÉL zou werken, die prik..!?

   Dit is de conclusie van ‘The Lancet’, verdraaid dus door het NOS-journaal, volledig verkeerd geciteerd..?! HOE KAN DIT NOS-JOURNAAL..??!

   Interpretation
   Influenza vaccines can provide moderate protection against virologically confirmed influenza, but such protection is greatly reduced or absent in some seasons. Evidence for protection in adults aged 65 years or older is lacking. LAIVs consistently show highest efficacy in young children (aged 6 months to 7 years). New vaccines with improved clinical efficacy and effectiveness are needed to further reduce influenza-related morbidity and mortality.

   vertaald komt dit ongeveer neer op:

   “Griepvaccins kunnen een lichte bescherming bieden tegen bekende/gekende griepvirussen. Maar een dergelijke bescherming wordt ernstig verminderd of is in sommige seizoenen zelfs helemaal NIET MEER AANWEZIG (kapitalen door GJ).
   Het bewijs voor bescherming van 65+-ers is AFWEZIG in het onderzoek. LAIV (live attenuated influenza vaccine) toont de hoogste efficiency bij jonge kinderen (tussen 6 maanden tot 7 jaar). Er is een noodzaak naar nieuwe vaccins met een VERBETERDE (kapitalen GJ) klinische effectiviteit, om sterftecijfers, gerelateerd aan of veroorzaakt door griep, verder te verlagen.”

   De LANCET spreekt dus helemáál de bestaande onderzoeken niet tegen m.b.t. falende griepvaccins..! HIER de conclusies.

  2. gewoon nog een keer mijn reactie geplaatst op Trouw. Ook al zijn we 2 jaar verder.

 9. Een citaat uit de papieren NRC van vandaag:

  NRC 31 okt 2011 pag 15
  Afraden griepprik is ongenuanceerd en onverantwoord.
  Door prof. Dr. Henk Jan Out. Bijzonder hoogleraar farmaceutische geneeskunde aan het UMC St. Radboud Nijmegen en viceprecident clinical research bij MSD on Oss.
  (ook verschenen: http://www.artsennet.nl/opinie/artsen-blogs/Blog-Henk-Jan-Out/Blogbericht/104867/Nog-een-keer-de-griepprik.htm)

  ”Waar komt het debat vandaan? Hebben we nieuwe gegevens? Deze vraag is relevant omdat de perceptie van het publiek over het nut van vaccinatie toch al op een dieptepunt is, getyige de perikelen rondom de HPV vaccinatie van jonge meisjes en de vermeende relatie tussen het BMR vaccin – tegen mazelen, bof en rode hond – en autisme. Deze laatste dicussie speelde zich vooral af in het Verenigd Koninkrijk en bleek later te berusten op frauduleus onderzoek van chirurg Andrew Wakefield.
  (ook in: http://www.artsennet.nl/opinie/artsen-blogs/Blog-Henk-Jan-Out/Blogbericht/104867/Nog-een-keer-de-griepprik.htm)

  Mijn reactie, vooralsnog alleen hier (niet online op NRC).
  Nuance is wellicht een goed uitgangspunt, ik ben daar als leek niet altijd goed toe in staat, maar wat enorm daarbij helpt is als dr. Out ook de nuance opschrijft van de door hem aangehaalde case van Andrew Wakefield over autisme en BMR prik in Engeland. Wakefield legde de relatie tussen dit vaccin -en met name de kwikverbiding daarin – en autisme. Het onderuithalen van deze stelling bleek zélf met het instrument van frauduleus onderzoek te gebeuren. Door CDC arts Poul Thorsen. Deze is inmiddels veroordeeld door justitie in de V.S. , maar nog steeds durven ‘deskundigen’ zijn onderzoek te gebruiken om vaccins vrij te pleiten van autisme gevaren. http://tiny.cc/vk57q
  Daar zit weinig nuance in.

  Een andere studie in de Lancet zelf bleek niet 60% maar 1,5 % effectiviteit aan te tonen van vaccins. Ook hier zou van nuance getuigen om dit te vermelden. Mocht het om hetzelfde onderzoek blijkt te gaan is er wellicht nog steeds ruimte voor nuance, maar dan meer in het kader van een strafrechtelijk onderzoek.
  http://tiny.cc/ue6ko

 10. @Joris – Goede toevoeging… Ik zie op de Trouwpagina nog geen reacties staan. Of kan dat alleen als je ingelogd bent? Ben de hele Griepvaccinatie hoax zo zat!!

  1. Hoi,afgelopen zondag 2 meisjes van 14 jaar ontmoet,zaten bij mij achter een sigaretje te roken,gevraagt of hun ouders het goed vonden,ze zeiden van niet,dus zei ik,dan roken jullie ouders ook zeker,waarop ze bevestigent antwoorden.
   Ik hebt het ook gehad over chemtrails,ze wisten niet wat dat was,maar uiteindelijk zeiden ze,nou,of je nou aan roken dood gaat of aan die chemtrails,dood ga je toch,en dit kwam er zo zelfverzekerd uit.
   Nou,en daar sta je dan.

  2. @ ruud
   Ik ken dat maar al te goed . Fatalisme lijkt de jeugd met de paplepel te worden ingegoten. Ook de nieuwe term yolo( you only live ones)is er een die alles lijkt te kunnen vergoeilijken , totdat ze ( die meiden ) een pijnlijke dood sterven aan longkanker, dan is het de schuld van de sigarettenfabrikanten. Alles om mensen uit hun eigen kracht te halen en om zelf maar niet de verantwoordeliojkheid voor je eigen leven te nemen .Triest

  3. Ruud, ja zo is de jeugd…
   Ik denk soms dat het zo moet, omdat ze jong zijn is alles nog ‘open’ en als dat niet zo was en ze zouden zich volledig bewust van worden, dan zouden ze misschien niet meer ‘verder willen leven’, en in een soort depressie terecht komen.
   Over het roken….er zijn zo veel dingen waar je dood aan kunt gaan, ik denk eerder als je het niet kunt laten, dan moet je ernaast een nog gezonder leven leven, en vooral niet echt ‘geloven’ dat je aan iets kunt doodgaan….mind over matter.
   Ik zou me nog eerder druk maken over al die parfumtjes, gel’s, make-up etc die zeker ook invloed op de gezondheid hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.