Advertentie

Elektromagnetische gevoeligheid: een wetenschappelijk feit..!


Het gaat maar door, de draadloze techniek, die ons van alle gemakken voorziet.. Je bent namelijk vrij om te gaan en staan waar je wilt.. Toch heerlijk, als je lekker op een bankje in het park met je laptoppie, of nog beter natuurlijk, je I-Pad, heerlijk in het zonnetje, je mails kunt doorlopen. Of met je Android eens lekker kunt kijken waar je nu eigenlijk bent in die vreemde stad..

Maar zoals iedereen -zeker jij als WantToKnow-lezer- inmiddels weet, zitten er hele grote gevaren aan het alsmaar opstapelende effect van de Elektro Magnetische Straling. Als je bedenkt dat de celkernen in je lichaam, besluiten tot celdeling, op basis van één heel klein elektromagnetisch pulsje, dan kun je je iets voorstellen van de macht en kracht van de EMS die ons omgeeft.

Onderzoeken die de EMS vrijpleiten van schadelijke invloeden zijn er niet.. En dat op zich geeft natuurlijk al ernstig te denken. Het komt erop neer dat we met zo’n 4 miljard mensen op de wereld, met het grootste experiment bezig zijn, sinds het ontstaan van de mensheid..

En wie zijn natuurlijk weer de dupe van dit geneuzel..? De zwakkeren onder ons! Dat zijn kinderen en gevoelige mensen. Maar maak geen vergissing dat jij gespaard zou blijven van de invloeden van EMS..! Ook al val je niet in deze categorieën, je ZULT de invloed van EMS ondervinden. Via je DECT (draadloze) huistelefoon, je mobiel, je draadloze laptop, de draadloze spelcomputer, enz.  En als je de overheid en energiemaatschappijen laat doen, krijgen we er binnenkort nog zo’n heftige stralingsbron bij.. De ‘smartmeter’..! Nou daar is natuurlijk niets ‘smart’ aan zoals je zult begrijpen. Hier een reactie van mensen die deze smartmeter in hun huis hadden geïnstalleerd gekregen:

“As soon as the smart meter was put onto my sisters home last year, her family began experiencing ringing in their ears, headaches and malfunctioning of electrical devices such as their cell phones, laptop and baby monitor…”

vert.:

“Direct nadat de smartmeter in het huis van mijn zus was geïnstalleerd, begon haar gezin hiervan de gevolgen te ondervinden, in de vorm van oorsuizen, hoofdpijnen en ook elektriche apparaten raakten van slag, zoals mobiele telefoons, de laptop en de babyfoon.”

Het Europese Milieu Agentschap gaat veel verder met haar waarschuwingen dan de WHO, omdat zij de risico’s van mobiel bellen al vergelijkt met de gezondheidsrisico’s die het gevolg zijn van tabaksrook, asbest en ook met het lood uit auto- en vrachtwagenbrandstoffen. (klik op illustratie voor artikel hier op de site)

Er komen wereldwijd ook steeds meer berichten over de gevaren van EMS. Deze week nog kondigde het Israëlische ‘Environmental Health Trust (EHT)’, zoiets als onze RIVM, een wetsvoorstel aan, dat een indrukwekkende passage bevat over de gezondheidsrisico’s van mobiele telefoons. Het EHT roept de VS op eenzelfde actie te ondernemen. Op het waarschuwingslabel, dat bij ELKE mobiele telefoon ingepakt moet worden, komt te staan:
‘Waarschuwing! Het ministerie van Gezondheid waarschuwt dat het intensief gebruik van dit mobiele telefoontoestel én het dragen van dit apparaat in de buurt van het lichaam, de risico’s op kanker vergroten, in het bijzonder bij kinderen.’

De wet werd aangenomen op 29 Februari en op basis van deze wet zal verdere aanpassing worden gedaan, waarbij er strafrechterlijke vervolging kan gaan plaatsvinden om reclame te maken voor mobiele telefoons voor kinderen..!  Een dergelijk regel was in Mei 2011 al aangenomen in Turkije. Het Israelische Parlementslid Dov Khenin zei: “Deze wet die nu is aangenomen is een doorbraak op het gebied van het attent maken van het publiek op de risico’s van het gebruik van mobiele telefoons.” (HIER het achtergrondverhaal)

Dit is wellicht een saai hoofdartikel, maar nodig, om duidelijk te maken dat ER WEL DEGELIJK wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de schadelijkheid van EMS op het menselijk lichaam. En dat dat onderzoek OVERDUIDELIJK aantoont dat EMS ook schadelijke invloeden heeft op het menselijk lichaam. Fysieke verschijnselen die bewezen terug te voeren zijn naar de stralingsbronnen van EMS..!! We laten je kennismaken met het onderzoek van 2 Canadese wetenschappers. Dr. Stephen J. Genius en Dr. Christopher T. Lipp van de Medische faculteit van de Universiteit van Calgary, Canada.
x

* * *

x

Elektromagnetische gevoeligheid: feit of inbeelding..!?

2012  WantToKnow.nl/.be

Nadat wij het artikel over electrostress aangeboden hadden gekregen, bleek dat hier een copyright op rustte. Degene die het artikel had aangeboden wist dit, maar had weer niet verwacht dat wij het artikel zouden plaatsen..! En zo draaien we lekker om elkaar heen kennelijk.

Wat wij wél mogen doen, is jou de pdf’s aanbieden van dit onderzoek, zodat je tóch nog kunt lezen en kijken wat hier niet gepubliceerd mocht worden, vanuit de copyrights.. We mogen je dus, om het even kort te sluiten, WEL de teksten aanbieden in pdf-vorm, wat we hier dan ook doen, maar de tekst mag niet als artikel verschijnen…

Nou hier komt het verhaal:

De Nederlandse vertaling van het voorwoord van ‘Diagnose Funk‘ kan HIER worden gedownload. Of op het aankondigingsplaatje te klikken, dit dus:

Vervolgens kun je de gehele vertaling van het artikel, waarvan het copyright bij Elsevier berust, HIER downloaden als .pdf. De informatie wordt er allemaal niet minder indringend om. De reden dat wij hier ook nog maar even de ‘stoere Marlboro-cowboy’-advertentie plaatsen, met gewijzigde tekst in de foto, die voor zich spreekt.

Wanneer we deze advertentie vergelijken met de advertenties van mobiele telefoons, dan is het inderdaad alsof de schadelijke invloed van sigaretten op het menselijk lichaam, een directe vergelijking doorstaat met de reclames voor mobiele telefonie.. Wist je dat deze beroemde ‘Marlboro’-cowboy later terug is gekomen op zijn medewerking voor het sigarettenmerk..? En weet je ook waarom..? Omdat de cowboy longkanker had opgelopen, zeer waarschijnlijk het gevolg van zijn intensieve rookstijl…!

X

 

 * * *

Als we je een advies mogen aanreiken, om EMS te voorkomen.. Zet gewoon je mobiele telefoon AF.
Maar doe hem een paar keer per dag aan, zodat je kunt kijken wat er ‘speelt’.
En zet dat ding dan weer af!
Dat gaat voor jezelf al een wereld van verschil uitmaken,
zeker als je de mobiele telefoon de hele dag in je broekzak draagt….

x

Advertentie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.