Advertentie

Mevrouw Conyn, ik heb met u te doen…!


x

Mevrouw Conyn, ik heb met u te doen…

2012 © Anneke Bleeker

x

Geachte mevrouw Conyn,

Beste Marina,

Daar we gelijk zijn, alleen andere uitspraken doen noem ik je nu meteen Marina. We hebben elkaar een aantal malen ontmoet en ik ben voor iedereen ook heel gewoon Anneke dus dat kletst even gemakkelijker. Is er wat dat betreft al minder afstand, hebben we al één punt gewonnen. En weet je Marina, eigenlijk heb ik diep respect voor je. Dat wil ik je nu eens vertellen, ja echt waar, vandaag bedacht ik mij dit nu eens te uiten. Je blijft volhardend vertellen dat vaccins veilig en effectief zijn.

Dat alle meisjes vanaf 12 jaar echt het HPV‐vaccin moeten accepteren, het duurste vaccin ooit bedacht. Jij bent begaan met hen, want stel dat zij ooit, op latere leeftijd baarmoederhalskanker krijgen. Je vecht en elke keer vertel je weer op het kiekkastje of in de kranten dat alles onder controle is, veilig en doeltreffend. Wat een taak heb je, wat een baan. Slopend!

En wat een verantwoording om deze maand weer 100.000 meisjes op te roepen. En dat terwijl men in Frankrijk het Gardasil HPV‐vaccin niet meer aanprijst omdat men eerst diepgaand onderzoek wil gaan doen. Ongelooflijk en jij blijft de verantwoording maar dragen; pas je een beetje op jezelf?

O ja Marina, dat verhaal van het meisje Sarina in ons land, zij kreeg direct na het HPV‐vaccin ernstige klachten, kon niet meer functioneren, maar ach heden wat een druk op jouw baan, dus jouw persoon zeg. Ik heb met je te doen hoor. Alle bijwerkingen, wereldwijd vermeld, in de loop der tijden. Gelukkig stoppen deze bij de Nederlandse grens, want hier zijn zij niet, dat is geluk hebben zeg! Je moet er toch niet aan denken dat hier ook meisjes ernstige bijwerkingen krijgen? O ja, Sarina, wel dat is dan mogelijk een uitzondering, want gelukkig gaat in dit land alles goed en hebben jullie het met elkaar in Bilthoven goed onder controle.

Jij en Roel, de gezichten van het RIVM. Wat zouden wij zonder jullie moeten beginnen? Vele vaccinatie prikpunten schieten als paddenstoelen uit de grond. De vakanties komen eraan en jullie zijn begaan met alle landgenoten. Dank jullie wel! Want de verantwoording is enorm; mijns inziens gebeuren er namelijk meer ongelukken door de vaccins dan wanneer men geen vaccins neemt. Maar jullie bekijken het vanuit een andere hoek, duidelijk!

Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties. Einstein: "Nooit stoppen met jezelf afvragen 'Waarom?'"

Dat kost natuurlijk wel een lieve stuiver, maar daar betalen we met zijn allen de premies voor, super geregeld! Inventief zijn jullie wel, gelukkig is er voor alles een vaccin! Ik moet eerlijk gezegd zeggen wel te twijfelen bij al die vaccins maar jullie zijn zo volhardend! Dat begint al bij de geboorte, kleine baby’s worden in het eerste levensjaar goed door jullie vertroeteld.
Rond hun eerste verjaardag hebben zij al 28 cadeautjes van jullie mogen ontvangen. Dat gaat in de jaren daarna nog even door, regelmatig valt er een oproep op vele deurmatten in het land. Binnenkort zullen de 9‐jarigen weer hun lol op kunnen, dubbel geluk, BMR shot in de ene arm en DTP in de andere arm.

‘Tante Marina’ denkt aan hen, super zeg, maar wel een zeer verantwoordelijke job hoor, pfff, ik zou voor geen goud met je willen ruilen. Freek Hagoort overleefde die prikken niet, dus dat zou mij altijd achtervolgen, maar daar heb jij geen last van hè?
Marina, met respect zie ik hoe jij je hier doorheen laveert. Volgens mij word je ook maar gestuurd en is de verantwoording zeer groot. Neem het artikel in de Telegraaf vandaag, dat zet weer velen aan het denken. Het verhaal van Sarina vertelt het tegenovergestelde van wat jij beweert.

Wat een druk op een paar personen, wat een verantwoording! Eerlijk gezegd bekijk ik het persoonlijk wel van een andere kant; ik ben huiverig geworden van alle vaccins, maar ja dat ben ik… Ik zoek het meer in het, je lichaam in balans brengen en houden door biologische voeding en kruiden en eetbare gewassen uit de natuur als goede aanvulling, een enorme boost vol energie.
Maar nogmaals: petje af dat je volcontinue blijft beweren dat alle kinderen in het land gevaccineerd moeten worden. Nog een paar jaar, dan mag je met pensioen, dan kun je uitrusten en erop uit trekken. De paden op, de lanen in.

Het reclamebureau dat de rijksoverheid in Nederland inschakelde om HPV-vaccinatie te verkopen, deed uitermate eenzijdig werk. Is het onvolledig informeren een misdaad, wanneer het gaat om gezondheid..?

Ik zal je een recept geven van een soep die ik vandaag heb gemaakt. Een soep van een biologische pompoen, uien, kruiden en verder verse kruidjes uit het bos. En dat geeft toch een energie! Ook voeg ik toch wat links bij zodat wie zich wil informeren over de andere kant van vaccins, dit wel kan doen. Want tenslotte is het wel ieders eigen verantwoording om te beslissen of je wel of geen vaccinatie wilt accepteren.

Je moet er toch niet aan denken dat men met alle klachten bij jou zou komen? Dat moeten we zien te voorkomen… Toch?  Als men de artikelen hieronder goed gaat lezen en dan toch een vaccin accepteert dan is het niet jouw schuld of van je collega’s want elk vaccin is een vrijwillige keuze! Dat moeten allen goed weten; niemand is verplicht om ook maar één vaccin te accepteren. Eerst goed lezen en bijsluiters opvragen of op het internet opzoeken, dan kun je nooit voor verrassingen komen te staan.

Loop niet klakkeloos een oproep achterna en ondanks dat Marina heilig gelooft in de veiligheid zul jezelf de verantwoording moeten nemen. Je kunt deze verantwoording niet bij enkele personen neerleggen.

* Of het nu om meisjes van 12 jaar gaat of de kinderen van 9 jaar.

* Of het nu om pasgeboren baby’s gaat of opa’s en oma’s.

* Of je nu op reis gaat of… er zijn zoveel redenen om maar een vaccin te accepteren.

Waar is het eind? En wie heeft er nu écht de verantwoording..? Als we deze verantwoording nu eens bij onszelf neerleggen en de moeite nemen ons te verdiepen en niet klakkeloos alle verantwoording bij personen van het RIVM neerleggen. Bedenk dat Marina daar een baan heeft, niet anders kan spreken dan men van haar verwacht, zij nooit in het openbaar ook maar 1% mag twijfelen aan de effectiviteit en veiligheid van vaccins. Als we het eens in dat daglicht stellen dan begrijpen we mogelijk dat wij ons zelf moeten informeren.

Wiens brood men eet, diens woord men spreekt! Vele personen op bepaalde posten kunnen en mogen niet anders. Doen zij dat wel? Dan staan zij onmiddellijk op straat. Toch? Bedenk wat er gebeuren gaat als Marina nu zou toegeven dat Freek inderdaad is overleden door de vaccins. Als Marina nu gaat toegeven zelf te twijfelen aan het HPV‐vaccin. Als Marina jonge ouders gaat vertellen zich eerst te verdiepen in de vaccinaties. Dan wankelt de hele vaccinatie‐industrie..!!

Daarom voor jullie allemaal hieronder belangrijke links. En daaronder het beloofde soeprecept voor Marina om zich te voeden met extra energie. Vooruit, allen die dit lezen mogen dat recept ook gebruiken. Op naar energierijke maanden! En… de verantwoording ligt bij ieder zelf! Ook met het soeprecept. Biologisch is het beste en puur uit de natuur op plaatsen waar geen pesticiden en andere invloeden vat konden hebben op de gewassen. Als je dat in acht neemt heb je pas echt een soep met een enorm portie levensenergie! Het heeft mij vandaag tenminste de energie gegeven om alles weer eens op een rijtje te zetten.

Anneke Bleeker

Bergen NH

20 maart 2012

Gezondverstandavonden.nl

Verontrustemoeders.nl

X

Links: ZEER BELANGRIJKE INFORMATIE:

Telegraaf.nl – Klachten_na_meidenprik.html

Het verhaal van Sarina:

Lijdensweg HPV-prik

Persberich HPV

Baarmoederhalskanker-POINT.pdf

Verontrustende Statistieken

Herkennen‐van‐bijwerkingen‐hpv‐vaccinatie

De ultieme gok

Wereldwijd verplicht vaccineren de norm..?

Pompoensoep met verse boskruiden

In het voorjaar zijn er nog volop pompoenen te koop van het vorige seizoen. Pompoenen zijn gezond, de oranje soorten bevatten o.a. caroteen.  Uiteraard kopen we wel de biologische versie. Wij noemen het boskruiden daar alles wat we gebruiken vlak bij elkaar in het bos groeit. Maar het kan ook zo zijn dat genoemde soorten in je stadstuin staan of elders waar je dan ook wonen mag.

In tuinen, in de vrije natuur, is zevenblad zo’n heerlijke woekeraar. Veelal gehaat, maar als je bedenkt hoe gezond dit gewas is dan kun je mogelijk ook redeneren dat dit dappere plantje ongelooflijk zijn best doet om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van zijn in het voorjaar super frisse jonge blad, vol caroteen als het nog zo vers is.
Jonge verse blaadjes zijn rauw ook heerlijk, de oudere kun je meestoven in gerechten. Kleefkruid is gezond, het versterkt het afweersysteem en is reinigend. Als groente apart is het geen sensatie qua smaakbeleving maar als onderdeel in de soep profiteren we van de positieve eigenschappen.

Enkele paardenbloembladeren erbij en daar het hier overwoekerd raakt met de bladeren van daslook hebben we deze weer verwerkt. Profiteer ervan zolang het kan. Dit gewas is lang niet overal in het land te vinden maar als vervanging kun je prei toevoegen, enkel uien meer, kortom mogelijkheden genoeg. Een gemakkelijk te bereiden soep.

Heb je interesse in het hele verhaal rondom deze soep, klik dan HIER, dan heb je de pdf met het recept van de voortreffelijke pompoensoep!

28 gedachten over “Mevrouw Conyn, ik heb met u te doen…!

 1. Hebben/krijgen we hier te maken met een genetisch experiment? Of is het een moderne vorm van genocide? Het is in ieder geval zeer kwalijk wat er gebeurt, want mensen worden moedwillig om de tuin geleid.
  Het is beangstigend om te moeten constateren dat biologen (lees: farmaceuten) via achterdeurtjes toch in staat zijn om genetische experimenten op mensen uit te voeren, hoewel dit soort experimenten bij wet verboden is. Alles draait om geld, en Big Pharma kan met het HPV vaccin veel geld verdienen, ten koste van de onwetende mens!
  Ik ben blij dat Anneke Bleeker en WantToKnow aandacht besteden aan deze issues. Zo kunnen we mensen wakker schudden over wat er werkelijk speelt binnen onze samenleving!

 2. Er is helaas weinig veranderd in de houding van het RIVM die de leugenachtige mantra “vaccinaties zijn veilig en effectief” in stand wenst te houden.

  De leugen regeert dus nog steeds, zie mijn drieluik hier op WTK voor meer achtergronden en feiten: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-leugen-regeert-de-grote-griep-propaganda/

  Ik heb destijds al mevrouw Conijn (die precies doet wat ze moet doen in de felle straal licht dat het RIVM op haar blijft schijnen) besproken. Zij was degene die dit over de ongewenste, ineffectieve en potentieel levensgevaarlijke (HPV)vaccins durfde te zeggen: “Baat het niet, dan schaadt het niet”…Baten doet het zeker niet maar schaden overduidelijk wel helaas…

  Gelukkig heeft het RIVM haar hand inmiddels al overspeeld en is het bewustzijn dat vaccinaties ineffectief, ongezond en ziekenkostenpremie-verhogend zijn…drastisch aan het toenemen…wat in schril contrast staat met de afname aan kinderen (en de ouders)
  die de lange-termijn sluipmoordenaar die vaccinatiespuit heet, pertinent weigert!

 3. O wat heb ik getwijfeld toen de oproepen binnen kwamen, wel of niet enten. Dan maar inlezen en allerlei informatie opzoeken. Nog navraag gedaan bij onze homeopaat en die zei “bij twijfel niet inhalen”. En uiteindelijk mijn dochters niet in laten enten. En wat ben ik toch blij dat ik mijn gezond verstand heb laten spreken! Als ik nu toch elke keer weer een nieuw artikel zie opduiken…ben ik blij dat ik de juiste keuze samen met mijn dochters heb gemaakt!

  1. Mogelijk heb je je dochter dit bespaard (let op; in NL spuiten ze Cervarix, geen Gardasil): http://truthaboutgardasil.org/injuries/

   Maar over Cervarix is ook het e.e.a. in de oude media verschenen:
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/11744101/__Klachten_na_meidenprik__.html

   En over de manier waarop het aan de man (echt, men denkt ook over een jongens vaccin) wordt gebracht: http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1091311/2010/02/27/Wellicht-boete-voor-fabrikant-vaccin-baarmoederhalskanker.dhtml

   Voorheen in de Volkskrant te lezen was ene ‘Waterput’ met interessante gedachten over HPV vaccins:
   http://dhost.info/waterputklassiek/0078-enkele-cervarix-gedachten.htm

 4. Een prachtig artikel van Anneke Bleeker over de druk, die de (r)overheid op ons uitoefent om de vaccinaties ons door de strot – sorry, huid- te drukken. Mevrouw Conijn, vanaf nu Marina, wordt nogeens haarfijn verteld, wat ze nou eigenlijk aan het doen is. We weten inmiddels, dat het RIVM (RijksInstituut Voor Manipulatie) haar werkgever is en dit roept al vele vele vraagtekens op bij de nadenkende medemens. Volhardend blijft Marina maar van de daken schreeuwen, dat vaccinaties echt van levensbelang zijn. De pasgeborenen krijgen in hun eerste levensjaar al 28 “cadeautjes” toegestopt. En zo ontstaan allerlei ziekten en ziektebeelden (deze laatste worden naar goed gebruik al voorzien van een label, maar zijn nog steeds niet exact in een definitief hokje te plaatsen), die 15-20 jaar geleden eenvoudig niet bestonden. De gelabelde ziektebeelden zijn dermate variabel (daarom worden het ook beelden genoemd) in hun ziektepatroon, dat je ze ook niet in een passend hokje kunt onderbrengen. Maar gelukkig weet de farmaceutisch-medische maffia hier wel raad mee, toch? Ja ja, zowel de farmaceutische industrie alsook de niet nadenkende medische “professie”.

  Mevrouw Conyn, volgens mijn bescheiden maar oprechte mening, is uw achternaam bij de geboorte verkeerd gekozen. Want wat nu, als blijkt dat alle mensen, die dondersgoed weten, hoe u en het RijksInstituut Voor Manipulatie te werk gaan zich steeds sterker maken om waarheid, eerlijkheid, zuiverheid en Liefde naar de medemens te uiten het recht definitief gaan opeisen (en dit gaat gebeuren) om leugens en bedrog uit het leven te bannen? Zegt “onze” Marina dan: “Mijn naam is Haas en ik weet van niets” als variant op “Wir haben es nicht gewusst”?

 5. we zouden eens een poll moeten krijgen over baarmoederhals kanker met hoeveel personen ken jij? die dit hebben gehad dan zal volgens mij blijken dat er meer over gesproken wordt als dat er aan patiënten zijn.

  1. Ik heb daar een beginstadium van gehad. Dat is poliklinisch weggehaald en nooit geen klachten meer gehad.
   Dit is volgens mij ontstaan door het gebruik van het spiraaltje. Dat liet ik na 3 jaar weghalen omdat ik het voelde zitten in mijn beleving. Een lichaamsvreemd ding dat mijn lijf niet wilde. Het leek een goed alternatief voor de pil.
   Een jaar na het verwijderen, bingo. Ik kan het nog mis hebben maar durf dat te betwijfelen. De gynaecoloog heeft in ieder geval ook niet negatief op mijn vermoeden gereageerd. Hij had het zelf niet geplaatst trouwens maar wel weggehaald.
   Ik heb wel eens iemand gekend die er uiteindelijk aan is gestorven. Dat was half jaren zeventig en bij haar pas in heel ver stadium ontdekt.
   Verder heb ik nooit meer iemand uit mijn omgeving zelfs maar horen spreken over deze vorm van kanker.
   Waar hebben we het dan over? Wat ik eigenlijk nog het allerergst vind van deze hele zaak? Jonge meisjes worden aangesproken over hun toekomstig seksueel gedrag waar ze zichzelf mee in gevaar kunnen brengen. Leuk begin van de puberteit.
   Om te voorkomen dat hun seksuele uitspattingen of die van hun toekomstige vriendje hun gezondheid ernstig gaat schaden moeten ze zich nu afvragen of ze zich in willen laten spuiten met een gif dat hun gezondheid per direct kan aantasten.
   Heeft een puber nog niet genoeg aan het hoofd om te verwerken?

 6. Ik heb waanzinnig veel respect voor alles wat Anneke doet en hoe ze zich inzet. Afgelopen jaar heb ik haar op de therapeutenbeurs gesproken (grappig dat NVKP er vlak naast stond), maar niets dan goeds over haar (en NVKP).

  Anneke, ga zo door, je bent een topper!!! 🙂

  En ik hoop je eind van het jaar weer tegen te komen!

 7. Anneke weet het weer goed onder woorden te brengen…..het RIVM, het geweten des volks.

  Zou Marina het HPV vaccin zelf wel durven nemen zoals voorgeschreven?
  Het is veilig, dus waarom niet. En hoe zit het Roel en Ab en hun griepprik……maar vooral de mexicaanse. Of hebben ze die net als de overheids medewerkers in Duitsland van een andere samenstelling genomen.

 8. Zo te zien, tegen de tijd dat de meiden volwassen zijn en klachten kunnen gaan ontwikkelen, zal deze Mevrouw Conijn of hoogbejaard zijn of er helemaal niet meer zijn om ter verantwoording te roepen, zo te zien zijn haar vruchtbare jaren al lang voorbij, zo ook met een Couthino of Osterhaus.

 9. Eigenlijk geloof ik niet dat deze mevrouw de ware aard van vaccins kent. Hoe kun je anders zo geloofwaardig het produkt verkopen als je zou weten dat er iets niet klopt. Ik denk dat ze oprecht denkt dat het goed is voor ons.

  Immers, als werknemers weten we toch niet alles wat er op management niveau bekokstoofd wordt? Ik denk dat deze dame daar geen uitzondering op is.

  1. Zij is dus zoals vele van haar collega’s een geslaagd product van de pharmacania….een soort ideologie.

   En ja, haar vruchtbare en dus sexueel actieve tijd en eventueel wisselende contacten zal ze als ze die heeft gehad al lang achter zich hebben gelaten.

  2. @ pjotr
   Sorry hoor maar wat een enorme onzin om te stellen dat de vruchtbare periode en de sexueel actieve periode een en de zelfde zijn.Klinkt mij een beetje puberaal in de oren hoor.

  3. @Selene, Het is alsof ik mijn verhaal lees bij wat jij nu hebt geschreven, ik had in `90 precies hetzelfde, spiraaltje, veel afstoting verschijnselen, spiraal laten verwijderen en na een uitstrijk pap 3 B, dysplasie van cellen, conisatie gehad en ook nooit meer klachten hierna, het is gewoon waar dat ook een spiraaltje een vreemd lichaam is en voor veel irritatie zorgt binnen, ook de draadjes die uit de baarmoedermond blijven steken, maar ter vernedering vertelde de artsen mij liever dat het wel zou komen door met wisselende partners vrijen, toen ik zei dat dat niet het geval was wisten ze het ook niet, maar niet bevestigen dat het aan het spiraal zou kunnen liggen, dat was veilig,jaja!

  4. @Marcel, vandaag nog zo gelachen met een vrouw van geschat 60 jaar of ouder. Een andere man begon over dat mensen tegenwoordig zo maar scheiden e.d. Zij lachen. Naderhand begreep ik wel waarom. Zij had er meer kijk op dan de rest. De gein was, ze had een boek in haar handen over liefde en seksualiteit. Waar ze waarschijnlijk haar sexleven wat nieuw leven in wou blazen. Prachtig toch, haar man was nog ouder…

  5. Oudere mensen hebben echt wel seks, alleen is het veel liefdevoller dan dat al die idioten denken dat het zou moeten. Seks uit liefde is compleet een andere wereld dan seks uit lust. Wat dat betreft, het wordt alleen maar beter volgens mij, als je ouder wordt. Je weet van elkaar steeds beter wat fijn is etc. Dat mevrouw Conyn een flinke beurt nodig heeft, daar ben ik het wel mee eens, je ziet het gewoon…

 10. Mevrouw Kathleen Sebelius, Secretary of Health and Human Services in de VS heeft ook al zo’n soort brief gekregen. Maar dan van Norma Erickson, President SANE Vax Inc

  Dat ging dan over Gardasil, dat is niet het HPV vaccin dat in Nederland wordt gespoten. Toch schijnt het er wel op te lijken.

  Norma schrijft o.a.

  “According to a recently published, industry-sponsored study conducted on 12,852 young women, HPV vaccination was found to reduce 0.6% of HPV-16 infections, while increasing the rate of other high-risk (carcinogenic) HPV infections among the vaccinated women by 2.6-6.2% compared to the non-vaccinated women. The latter increased rate of infections caused by carcinogenic HPVs other than HPV-16 and HPV-18 in vaccinated women is 4 to 10 times higher than the reduced rate in HPV-16 infection. [2]”

  http://sanevax.org/sanevax-open-letter-to-kathleen-sebelius-secretary-of-health-and-human-services/

 11. kunen ze die troep niet bij mevr conijn in spuiten dan ?? want volgens mij heeft ze zelf al baarmoederhalskanker .misschien geneest zij hier wel van .

  1. Als Marina er zo vol van is, dan is het logisch dat zij het gebruikt. Maar ze is en wordt vast geen ervaringsdeskundige. Ik wil het wel zien….. 3 lekkere dunne gevulde stiletto’s in haar arm zien verdwijnen.

 12. Laat ze,ze zelf maar nemen ,het is niet meer terug te draaien als het mis gaat .
  Wat een verdriet voor diegene die het mis gaat.Maar daar hoor je haar niet over .
  Moet veel beter uitgezocht worden.Ik vraag mij alleen maar af verdienen ze hier aan
  om dit te promoten

 13. Mevrouw gedraagt zich als ‘een rat’. Onbrekenbaar, verspreider van ‘ziektenkiemen, heeft een ‘verwoestende werking’ op mens en milieu en een niet ‘stillen’ honger naar macht.
  Hoe ik dat weet?
  Haar naam spreekt boekdelen. In het Vlaams noemt men dat ‘waterkonijn’.
  Maar ja zo hoeft het niet te zijn.

  Ja Marina Conijn, laat u niet voor het ‘karretje’ spannen. U weet toch wat het betekent om ‘moeder’ te zijn? Een moeder die ten alle tijde voor haar eigen kinderen knokt en die juist die kinderen een mooie ’toekomst’ gunnen. Mevrouw Conijn bezint eer u begint. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Laat uw ‘moederinstinct’ toch spreken. Wat wegen ‘hebzucht’ een ‘mooie carrière ‘ en ‘veel geld’ wat uw als ‘uw geluk’ ervaart op tegen de ‘verwoesting’ van zoveel levens met alle bijwerkingen in de vorm ‘menselijk leed’.

  Als wetenschapper weet u toch dat een ‘virus’ (die al 5 miljard) bestaan en ‘niet uit te roeien’ is. Het muterend vermogen virus ‘onvoorspelbaar’ is. Het vinden van een vaccin is ‘altijd’ de kar achter de wagens spannen.
  Het pokkenvirus is ‘ogenschijnlijk’ uitgeroeid. Maar vraagt uw zich af waarom van die pokkenvirus ingevroren in Rusland en Amerika ‘bewaard worden. Is dit preventief of voor eventuele biologische oorlogsvoering.
  Wat vindt u van virologen(uit oa NL) die uit een zogenaamd ‘onschuldig’ vogelgriepvirus een voor de mens ‘een besmette variant’ maken? Da’s pure arrogantie om voor God te willen spelen?
  En een virus door zijn grootte ( van een aantal aengstrom) zich ‘heel’ goed weet te verbergen en zich ‘koest’ kan houden? Ze kunnen zomaar honderd jaar of langer gedeisd houden. Vinden ze ‘een levende’ cel die ze met ‘liefde’ omarmen dan is de klik zo gemaakt. The kiss of a black widow. En de rest is geschiedenis. U vernietigt misschien een of twee virussen, maar de rest ‘leert’ zo ‘snel’ en vermengt hun dna of rna met ons dna, dat wij ‘gewoon’ niet meer weten of zij in onze levende cellen aanwezig zijn. Wie houdt wie voor de gek?
  Kent u het begrip ‘retrovirus’ in relatie met de mens. Door onze ‘ingrepen’ in de natuur zijn ‘onschuldige’ retrovirussen juist door hun ‘vitaliteit’ onze ‘grootste’ natuurlijke vijand geworden. Denk aan ‘aids’.

  Hoe kan dat?
  Wij die op de ‘hoogste’ plaats in in hierarchie wat leven heet, staan, denken door onze wetenschappelijke ‘kinderspelletjes’ effentjes de Natuur te manipuleren, maar worden daardoor ‘genadeloos’ afgestraft. Want de Volmaaktheid van de Natuur kunnen wij nooit en te nimmer naar onze hand zetten. Het ‘maakbare’ leven zal nooit mijn ‘waarheid’ zijn en zal voor mij ‘helaas’ altijd een illusie zijn en teleurstelling blijven. Het leven in ‘cut and paste’ systeem is voor mij geen optie. Vooral mij niet geloven. Ga zelf op onderzoek. Succes.

 14. De RIVM staat zijn/haar waren aan te prijzen o.a. op de babybeurs in Amsterdam en ben daar heel erg geschrokken van de medewerkers van die instantie ze staan je een agressieve schoftige manier te woord als je je bedenkingen hebt over de vaccinaties.

 15. Het instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) vindt dat de HPV-prik niet in het rijksvaccinatieprogramma zou moeten.
  Zie Telegraaf dinsdag 20 maart 2012.
  Directeur Ruud Coolen van Brakel: het rijksvaccinatieprogramma is van oudsher namelijk bedoeld om epidemieën tegen te gaan,
  Het was bedoeld om bepaalde groepen veilig te stellen en om te voorkomen dat iets door de hele samenleving zou gaan. Maar de HPV-prik is iets individueels. We raden de prik dan ook niet af,
  maar vinden wel dat iedereen een eigen afweging moet maken en niet ervoor opgeroepen hoeft te worden.

 16. WOEST!!!wordt ik op mensen zoals zij!!!!
  het is maar te hopen dat ze dit nastreeft uit onnozelheid!!!!
  als ze dit met alle informatie voorhanden tóch nastreeft heet dat criminaliteit in de eerste graad(oftewel doodslag met voorbedachte rade)

 17. mevrouw Marina, dat ik u zo tegen moet komen op zo,n pagina en dat u zo liegt over de vactinaties, ik ken u van de periode dat wij voor uw schoonouders gewerkt hebben en we weten dat u een hele leuke dochter heeft, is zij ook ingespoten met zoveel gif of weet u te veel om het niet te laten doen, als u net zo gemeen bent als uw schoonouders die ons zo vreselijk bedrogen hebben waar wij een paar jaar keihard voor gewerkt hebben en zelf geen pensioen kunnen krijgen omdat het niet gestort is voor ons dan heb ik alleen maar minachting voor u voor uw schoonouders hadden we het al, hopelijk blijft u eerlijk over al die troep wat u aan vooral jonge meisjes wilt geven, denk goed na ik heb een boek geschren met de titel, mijn man was butler en ik mocht Kaatje zijn, he tis nu uit gekomen en hopelijk kan ik zo ons pensioen terug krijgen en het geld wat we nooit gekregen heben, veel succes met uw leugens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.