Advertentie

Meest opzienbarende UFO-waarnemingen..


x

Meest opzienbarende UFO-waarnemingen.. (1)

2012  WantToKnow.nl/.be

x

De komende weken plaatsen we hier op de site een overzicht van de meest opzienbarende UFO-waarnemingen van de laatste decennia. Veelal zijn UFO-waarnemingen te verklaren, doordat de UFO niet duidelijk zichtbaar is, of wat ook veel gebeurt, dat de UFO-waarneming ’s nachts plaatsvindt. Ongeacht de intensiteit van de waarneming, maakt het donker van de nacht een UFO-waarneming een stuk minder ‘opzienbarend’..

Maar bij de waarnemingen die we hier op de site gaan plaatsen, is dat wél het geval. Hier is de eerste:

 

 

Detail-uitvergroting van de foto hierboven van de Jersey City-waarneming van Augustus 2005.

VS, Jersey City, augustus 2005

Deze waarneming vond 7 jaar geleden plaats in New Jersey, vlakbij New York, op klaarlichte dag. De foto is door de anonieme waarnemer genomen in Augustus van dat jaar (2005), maar werd door hem pas opgemerkt, toen hij zijn digitale fotostick ongeveer 1 maand later uit de camera had gehaald en de foto’s bekeek die hij de afgelopen maanden had gemaakt.

Dit is de verklaring van de waarnemer/fotograaf. “Ik had mijn auto van de snelweg afgereden en wilde wat fruit gaan kopen bij een nogal afgelegen fruitverkoper. Ik maakte een foto van de oude opslagplaats onder in de foto. Ik kan je verzekeren dat ik, toen ik de foto maakte, geen notie had van de UFO die ik gefotografeerd had..! Ik ben eigenlijk wel voor 95% zeker dat de UFO er ook niet is geweest, op het moment dat ik deze foto heb gemaakt. Anders zou ik toch wel iets gezien moeten hebben..? De foto is gemaakt met een Canon Digital Rebel XT en deze was ingesteld op automatische belichting en diafragma. De lichtstand was ingesteld op ‘buitenlicht’..

Maar het is niet de eerste keer dat ik zoiets heb gezien..Toen ik 14  jaar oud was heb een metalen ‘Orb’ gezien, die over het parkeerterrein van een winkelcentrum gleed door de lucht. En dat was in dezelfde stad, Jersey City, New Jersey. De orb vloog heel rustig over de parkeerplaats en ik had genoeg tijd om mijn familie te waarschuwen en ook te laten kijken. Maar hoe ik ook wees en vertelde wat ik zag, zij zagen het niet…! Maar ik heb nóg vaker UFO’s gezien, maar dit is wel de eerste keer dat ik dus iets dergelijks heb kunnen vastleggen met een camera.”

x

De Hongaarse UFO-foto uit 1996

Op 27 Oktober 1996 bezocht Lajos Kosina zijn vriendin bij haar ouders thuis in het kleine dorpje Erpatak, in de regio Szabolcs-Szatmar in Hongarije. Lajos maakte kort daarop een foto van zijn vriendin, in de tuin van haar ouders, en niemand had iets bijzonders in de gaten van wat er op dat moment door de lucht vloog. Deze foto, die je hierboven ziet, werd gemaakt met een analoge camera met een fotorolletje en een paar weken later, toen de foto’s waren ontwikkeld en afgedrukt, was Lajos uiterst verbaasd om het ‘schotelvormige’ object op de foto te zien, achter zijn vriendin. Hoewel ze uiterst nieuwsgierig waren, lieten ze de foto aan niemand zien, de maanden erná. Ze waren er niet bijzonder in geïnteresseerd ook, maar uiteindelijk, via een vriend van Lajos Kosina, vond de foto zijn weg naar HUFON, het Hongaarse UFO-meldpunt. Zij deden direct onderzoek naar de foto in kwestie.

HUFON heeft deze foto met optische alswel met computertechnieken onderzocht, de originele negatieven ook bestudeerd en heeft geconcludeerd dat de UFO niet het resultaat kan zijn van een fout in de film, noch dat er sprake is van een UFO aan een draadje… Een ’techniek’ die ook vaak gebruikt wordt, om fake-UFO-foto’s te produceren. HUFON-medewerkers zijn overtuigd van de echtheid van deze foto en dat de foto dus geen hoax/fake is. Hun studie wees uit dat de UFO niet in een ‘blur’ was gefotografeerd, hetgeen duidt op een trage beweging van de UFO, op het moment van fotografie. Voor hen is de UFO op deze foto een waar, fysiek object. Een plat, schijfvormig object, verschillende meters in doorsnede,waarvan het oppervlak het herfstlicht lijkt te reflecteren.

Indiana, VS, januari 2008

Verslag van de fotograaf: “Ik was alleen thuis en ging naar de keuken om een gals water te halen en wellicht ook iets te snoepen. Juist toen ik de keuken/eetkamer inging, zag ik buiten onmiddellijk iets, dat naar mijn idee een helicopter moest zijn. Het object was ongeveer zo’n 100 tot 120 meter bij mijn huis vandaan, net aan de andere kant van de straat en juist bóven de bomenlijn zichtbaar. Omdat we eigenlijk zo’n beetje op het platteland leven, vond ik het nogal vreemd om hier een helicopter te zien, die daarbij ook nog eens zo laag vloog..! 

Toen echter realiseerde ik me dat ik helemaal geen geluid hoorde, dat van buiten kwam. Daarbij leek het object, dat ik toen goed in me op kon nemen, in de verste verte eigenlijk niet op een helicopter, en deze gedachte raakte me als een zak keien. Toen besloot ik om rennend mijn camera te gaan pakken, waarbij ik bijna over het vloerkleed struikelde. Het object heeft er alles bij elkaar zeker 2 tot 3 minuten ‘gehangen’, nádat ik het had waargenomen. Niets aan het object flikkerde of bewoog. Het enige dat ik kon waarnemen, was een soort golfbeweging rondom het object, en dát gevoel trof me het meest, zo kan ik me herinneren. Het was een soort luchttrilling die je ook ziet op asfalt, op een hete zomerse dag; precies zó. Het was al donker aan het worden, maar ik herinner me duidelijk dat de bomenlijn, juist ónder het object, duidelijk afstak tegen de avondschemering.

Ik had juist genoeg tijd om met mijn camera een foto te maken, toen de batterijen van de camera leeg bleken.. Toen heb ik met mijn mobiele telefoon nóg een foto kunnen maken, vlak voordat het object verdween. Ik zeg dit om aan te geven, dat ik geloof dat het object met hoge snelheid, plotseling verdween, door iets kleiner te worden, zo leek het, en door eerst een beetje op te ‘krullen’.. Het object verdween in westelijke richting naar mijn gevoel. Ik kan me herinneren dat ik als klein kind, lang geleden, een grappig licht in de lucht heb waargenomen, dat allerlei truukjes uithaalde.. Maar ik kon daarbij geen vast object zien. Dit is keer dat ik écht zo dichtbij ben geweest, en dat ik met eigen ogen een object zó gedetailleerd heb gezien. Het was allemaal heel opwindend, waarbij ik me de eerste nachten daarna, nog vaak een paar uur slapeloos heb afgevraagd wát ik nou eigenlijk gezien had..!”

 x

29  Januari 2004 – Starksboro, Vermont, USA

Degene die deze foto nam is R.W. Martin uit Starksboro, Vermont. Zijn verklaring: “Op deze dag had ik mijn kind opgepikt van de peuterschool en reed ik naar huis. Plots zag ik iets in de lucht en ik pakte mijn wegwerpcamera die in de auto lag en klikte deze foto dóór de voorruit, stopte toen de auto langs de kant van de weg en sprong eruit. Ik maakte toe nóg een foto waarna de UFO uit het zicht verdween. Ik heb dus nu alleen de twee foto’s nog; voor mij was het een UFO, maar of er een ándere verklaring is..?

Het object leek te draaien op de een of andere manier. Ik zou willen dat ik toch een betere foto had kunnen maken. Ik heb een paar jaar geleden nóg een dergelijk fenomeen meegemaakt, waarbij ik 3 sterren in de nachtelijke hemel op een rijtje zag. Toen ik naar de middelste ster van de 3 keek, begon deze uit de formatie los te komen om een driehoek te creëren..  Toen werd dat een cirkel, waarbij de scherpe hoeken van de driehoek verdwenen. Die cirkel draaide snel rond de minuten daarna en toen verdween het hele circus plotseling in 3 verschillende richtingen! Probeer dáár maar eens chocolade van te maken!”

Zomer 2003 nabij ‘Trout Lake’, Washington VS

De rapportage van de maker van de foto: “Het is in de zomer van 2003, als stoppen om een foto te maken op Flat Top Mountain van de berg in de verte, Mount Hood. We vonden het uitzicht schitterend en we stopten. Mijn zoon nam de foto en hij doet dit vaker, en hij verzekerde me dat hem tijdens het fotograferen niets ongebruikelijks opviel..! Hij zag de UFO op deze foto pas, toen hij de foto’s van zijn fotostick op zijn computer downloade. Mijn zoon is een betrouwbare vent; ik heb hem nog nooit op een leugen kunnen betrappen; hij is een internationaal vermaard ‘martial-arts’-beoefenaar en zijn leven centreert zich om ‘waarheid, tolerantie, begrip en logisch denken’.

Zelf ben ik ingenieur en was ik piloot op commerciële vluchten; ik werkte voor de boswachterij als luchtobservator, toen ik nog jong was. Daarnaast heb ik gediend als verkennings- en reddingspiloot en was ik zo’n 28 jaar reserve-politieman..” 

De mening van veel onderzoekers van deze foto: “Het is uiterst interessant naar deze foto te kijken, we kunnen je verzekeren dat het geen hoax is, zeker wanneer je inzoomt op het object, de UFO, blijf je met méér vragen zitten, dan dat je mogelijke antwoorden hebt..”

39 gedachten over “Meest opzienbarende UFO-waarnemingen..

  1. @ guido
   bewegende ten opzichte van stationaire voorwerpen?Ik doe maar een gooi hoor ,maar de meeste gebouwen ( indien niet van rijkswaterstaat) bewegen heel erg weinig en ufo’s bewegen over het algemeen toch stukken meer. Dat gegeven gecombineerd met sluitertijden voila…..

  1. die blonde zeer knappe Nordic jonge dame op minuutje 2 en 8 seconden, met welke sferen en of exo planeten had zij als Medium contact denk jij Moon?

  2. sJaah Moon, ik zou er als een blok voor vallen voor die Maria Orsic, al komt ze als een blond schuimend gewichtloos duveltje uit de hel hemel aangevlogen, maar zoals ik nu ben, zo was ik vroeger in vorige levens misschien ook wel, toch wil ik de diepere lagen afpellen van zo’n Beauty en vooral ook haar habitat omgeving, en ook weer niet, ik las net een stukje wat waarschijnlijk wel aansluit op jouw tweede dieper gravende achtergrond nieuws yt clip tip

   en kijk daar hebben we onze heilige Sint Germaan weer, nu in illuster Zwarte Zon gezelschap, wat is het ‘nieuw’ adagio wereldje toch klein, moest er een alles verpletterende massa wo2 slachting komen zodat de mensen zo getraumatiseerd raakten dat een ieders geheugen nu niet verder reikt dan 2 minuten op z’n hoogst, had ik dan toch Geschiedenis DoCent moeten worden?

   Quote:

   ” Karl Haushofer founded, before 1919, a second order, the Brothers of the Light, which later took the name of the Vril Society. In this were united also the Masters of the Black Stone (DHvSS), a new founding of the Templars, from the order of Germain in 1917, and the Black Knights of the Black Sun, the élite of the Thule Society and the SS. ”

   ” The solar system of Aldebaran is 68 light-years from Earth, and two inhabited planets which constitute the Realm of Sumeran orbit around their sun. The inhabitants of this solar system are subdivided into masters, White God-like people (Aryans) and other different human races. These latter developed because of climatic changes on the individual planets, and were the result of a degeneration of the God-like people. These mutants came to have a spiritual development inferior to the God-like people. The more the races mixed together, the more their spiritual development was degraded. Consequently, when the sun (Aldebaran) began to expand, they were no longer able to make interplanetary voyages like their ancestors; it had become impossible for them to leave their planets. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril04.htm

  3. minuutje 2 en 17 seconden

   dat type handschrift, die tekst, die Maria Orsic (mmmmm) in haar bevallige handen vast houdt, die taal of die type letters die komen mij zo bekend voor, zal mij niks verbazen dat dat mijn taal is in een parallel heelal… Hoe heet die taal hier op deze aarde?

  4. Heel interessant Hyper, jij bent echt alert. Als we terug gaan dan komt het misschien allemaal op een punt uit.
   Ik zal even naar de schrift kijken, maar ik weet dat er een Nederlander is, die de link legt tussen de oude taal Nederlands/Deutsch met de taal van de Annunaki (Sitchin-verhaal)…

  5. Hyper, ik bedoelde de sumeriërs, en de taal is een soort voorloper op de indogermanische taal of zo. Maar goed, ik zou graag de taal willen horen of zien, zal me wel heel erg benieuwen.

  6. Dat zou wel eens Evert Jan Poorterman kunnen zijn Monika?

   Quote:

   ” Evert Jan Poorterman
   de ontdekker van de oertaal des Menschen…

   Sinds lang is Evert Jan geïnteresseerd in oude culturen en beschavingen en zocht hij naar de relatie tussen de mensen en de goden. Zecharia Sitchin’s boek ‘De Twaalfde Planeet’ bracht wat hij zocht. Niburu, planeet X, Marduk of Elenin. Komt er een planeet aan, of een komeet? Evert Jan heeft daar een mening over. Evert Jan deed verder vele ontdekkingen, waarvan de herontdekking van het Kwando, een gestyleerde Taal, gebaseerd op de “Oertaal des Menschen”, de belangrijkste is.
   Deze taal is uiteindelijk ook de Taal van de goden/Guds Evert Jan Poorterman ziet verder een relatie tussen de 12e planeet, zoals Sitchin hem noemt, en Sinterklaas, zwarte Piet, de stieren-en koeiencultus overal op onze planeet en natuurlijk de hoge Adel, die rechtstreekse afstammelingen zijn van de Guds, onze mythologische en bijbelse goden. ”

   http://www.skyhighcreations.nl/?page_id=140

  7. Een belangrijke boodschap van Professor Evert Jan (pseudoniem Prof. Udo Limpopo) aan ons allen ;

   Quote:

   ” Hallo allen,

   we hoeven ons geen angsten aan te laten praten en we hoeven ook niet bang te zijn, althans zolang je zuiver op de graat bent. Zorg er voor dat je eerlijk en oprecht handelt, dat je gedachten en intensies zuiver zijn… en dan heb je kans erdoorheen te komen, want dit is de tijd van zuivering. In de bijbel ‘de scheiding der geesten’ genaamd. Hier gaan we uit elkaar. Dat zie je ook om je heen; vriendschappen brokkelen af, nieuwe relaties ontstaan heel snel en het oude kan geen stand meer houden.

   Zo gaat het in de grote mensenwereld ook. Het oude brokkelt af, maar het is een illusie te denken dat, wat vele ‘spirituelen’ denken, we een gouden tijd binnenglijden en ‘smorgens wakker worden in die gouden eeuw en allemaal opeens bewust zijn en verlicht. Ik had het daar eens over met Peter Toonen en hij dacht echt zo op dat moment. Of hij het nog zo ziet weet ik niet. Ik zei; ‘Denk je dat ook mijn buren dan de volgende ochtend bewust zijn en gegroeid’? ‘Ja’, zei hij… en ik moest me inhouden niet te lachen. Dat is toch absurd te denken dat het allemaal zo gladjes verloopt…

   Nee lieve medemensen, er komt een ster aan, onze Vader die in de Hemelen zeit, en dat is de grote katalysator die alles in beweging brengt. Toevallig ook nu we net in de fotonenzone zitten en van Vissen naar Waterman gaan, nu de Kali Yoega afloopt en zoals men zegt of denkt te weten dat ook de precessie-cirkel voleind is. Dus heel veel ‘kosmische’ gebeurtenissen gelijktijdig… en dat kan heftig zijn.

   In de tijd van Mozes, die niet bestond, was het ook h eftig. De Friezen hadden hun stad Attica (het latere Athene) opgegeven en moesten vluchten. Barbaren van de kusten van Kanaan hadden de stad ingenomen, hun pakhuizen leeggeroofd en hun vrouwe geschonden, zo lezen we in het omstreden ‘Oera Linda Boek’ van de Friezen. Hun vloot zette koers naar het Zeekanaal tussen de Middellandse Zee en de Rode Zee. Eenmaal in de Rode Zee ontwaarden zij achter zich een vloot schepen. Het waren de barbaren die spijt hadden zo’n vette buit te laten gaan.

   Opeens begon de zee te beven en schudde de aarde. Enorme vloedgolven, achter de Friesche vloot, vaagden de achtervolgende schepen weg. Een lawine van modder, zand, grind en water deed de achtervolgers verdwijnen. Dat was in het jaar 1565 voor de jaartelling, zo lezen we in hun boek. Een jaar later gingen de Friezen kijken en alles, ook het Zeekanaal, was dichtgeslibt. Nadat de Friezen van hun achtervolgers bevrijdt waren verscheen Mozes, die niet bestond, aan de oevers van de Rode Zee. Hij zag nog net de Friezen doorvaren zeg maar en de zee splijten…

   Hij was met anderhalf miljoen Israelieten dwars door de bedding van de drooggevallen Wadi gelopen, toen nog Pi Ha Chirout geheten. Tegenwoording heet de rivier de Wadi Hammamat en daarvoor de Wadi Kirout. Deze rivier loopt van de stad Thebe oostwaarts naar de Rode Zee. Bij Pi haChirout staken de Israelieten over. Ze hadden drie dagen voorsprong op de Farao en zijn leger. Zij staken over en op het laatst staken ook de Egyptenaren over… met alle gevolgen van dien. Op de rotswanden van de wadi zijn hieroglyphen gevonden waarin te lezen valt dat er 17.000 soldaten zijn omgekomen en verderop heeft men een massagraf gevonden, waarvan de ‘egyptologen’ denken te weten dat het een Bavianengraf is???!!! Ook heeft men op het strand een gouden sandaal gevonden…

   Dus Mozes, die niet bestond, stak daar over en bereikte de Arabische kust. Daar bewapenden ze zich met de wapens van de aangespoelde Egyptische soldaten en leverden ze hun goud in aan Mozes, die niet bestaan heeft. Dit moment is crusiaal in de geschiedenis van het ‘blanke’ Europa. Twee volken werden gescheiden van hun belagers en twee volken zouden aan de basis staan van het moderne Europa. Hier hebben de goden, de Anunnaki of de nephilim, duidelijk ingegrepen om ‘hun’ volk te redden.

   Na vele omzwervingen kwamen de Israelieten aan op de raketbasis Kadesh Barneum. Daar verbleven zij totdat de wereld weer tot rust was gekomen. Want de HEER die de wateren scheidde, was de grote komeetster, die momenteel als Red Star Kacina wordt gekenmerkt. Het is de ‘Heer’ der Hemelen, de hemelse Vader oftwel GOD. De oude Soemeriers noemden hem onder andere Gud en daar stamt de naam GOD van af. GUD betekent;
   ‘aanstormende stier’ ofwel wilde stier. Vandaar ook dat de Indianen hem de Bison noemen (bi-son = bij-Zon, de tweede ster of Zon).

   Nu begrijp je ook dat Red Star Kachina niet alleen GOD is maar ook de DUVEL en ook SATAN. Hij is rood! hij heeft hoorns (stier) en hij heeft een staart (duvel en satan). Alle verhaaltjes die ons werden aangesmeerd door de heilige Roomse Kerk en andere oplichters, zijn gebaseerd op kosmische gebeurtenissen en op ‘sterrenkunde’. Wij leven op een planeet die geheel in handen is van een amphibisch reptielenras en wij mensen zijn hun slaven. Al 200.000 jaren! En daar gaat nu een einde aan komen! Deze reptielen leven sinds de zondvloed ondergronds omdat ze het licht van de Zon niet kunnen verdragen. Ze hebben koningen aangesteld om de massa onder de duim te houden en om hun plannen uit te voeren…

   meer de volgende keer…

   groet Udo Limpopo ”

   http://www.bovendien.com/buitenaards/komeet-elenin-en-de-hopi-voorspellingen

  8. @Hyper, hoe kun je nou in godsnaam aan de ene kant verkondigen dat new agers achterlijk zijn, meegaand zijn met Cozmic en aan de andere kant met deze idioten aankomen. Geloof dat ik van mijn geloof val hier ter plekke.
   Tjonge jonge. Leipe shit man. Brrrrrr, ben ik ff blij om mezelf te zijn.
   Alle mafkezen verzamelen, instappen en opzouten graag. Krijg bad trip gevoelens hiero.

  9. Geen paniek Martijn, een Quest zoektocht betekent regelmatig veel verwarring en bezoekjes aan schaduw gebieden, ik kan het wel verklaren, niet alles tegelijk, al doe ik dat vaak wel, alles tegelijk, ik leg het wel uit.

   Over new agers, och wat weten we over new agers, mmmmmmh, ik weet eigenlijk niet, ik heb wel eens iets gelezen zo hier en daar wat opgepikt, wat is een typische new ager, waar komt new age vandaan, was er 100 jaar terug ook al new age, heeft new age een rol te vervullen als ‘nieuwe’ godsdienst? zit er een agenda achter, zijn alle new agers ‘fout’, hmmm neuh denk ut niet, niet alle moslims zijn fout, zelfs niet alle gereformeerden; kort samengevat, om werkelijk iets over new age te weten te komen is er een ‘Quest’ nodig volgens mij dan..

   Over die idioten waar ik mee aan kom zetten, mmmmh, een keer iemand gehoord op de publieke Nederlandse radio, een interview, een bijzonder mannetje mag ik wel zeggen, hij wist taal en lettergrepen en klanken te herleiden naar andere talen en zelfs naar andere tijden, hoe hij dat deed? hoe kon hij dat, hij had een andere manier van denken dan de meesten van ons, heuristisch, moeilijk woord, intuïtief, nou jah de echte top wetenschappers krijgen vaak beelden van boven, vergeet dat niet, de middelmaat leest een leerboek, de top heeft een gesprek met god…

  10. Ten eerste zeg ik niet dat new agers achterlijk zijn , maar de new age filosofie zeer misleidend is .
   Ten tweede is Stitchin geen new ager , wat hij wel was laat ik in het midden .

  11. Direct to the point. Dat klinkt lekker. Kunnen we alle bullshit gelijk overslaan. Ook zij hebben ons weinig te vertellen. Ik zie gewoon snel of iemand deugt of niet. De meesten deugen niet, beide kanten zijn valkuilen.
   Allemaal ego’s die ons willen laten zien hoe geweldig ze zijn.
   Om niet al te negatief te worden, gelukkig zien ze het zelf niet en denken ze goed te zijn. Voor mij zijn die lui allemaal new age psychopaten.

  12. @ Monika & Hyper

   Die taal is niet zo moeilijk, Het Nederlands & het Duits wat steeds zo mooi verward wordt in onze Volkslied moet eigenlijk Diets zijn. Als je naar Luxemburg naar Vianden gaat, ontdek je daar een groot zeer oud kasteel waar enorme muurschilderingen aan wezig zijn van alle oude Hertogdommen die ooit in West Europa in functie waren. Nederland was vroeger 1 land van af Groningen tot aan jawel Parijs! Nederland-Belgie, Luxemburg en het Noorden van Franrijk = gezamelijk 1 grote Leeuw achtige figuur op de kaart. De Gouden Eeuw toendertijd dat veel mensen vrij waren en eigenlijk van over de hele wereld zwierven en kennis bij elkaar schraapten omdat met elkaar (achtergrond van verschillende geloven) met elkaar te delen. In Nederland was je soeverein en vrij in je denken, doen en laten. Daarom dat er vaak hele volkstammen vanuit Belgie, Engeland, Scandinavia en Duitseland naar ons kikkerlandje toe kwamen. Leuke is dat de Nederlandse taal een samenstelling kent van de Arabische taal, letters en cijfers en leestekens, deze combinatie werd Diets genoemd en heeft verband naar wat Hyper dus aan geeft over Evert Jan Poorterman. Diets is dus inprincipe een verbasterde Annunaki taal. (Kruisvaarders tijd oa die oud Arabisch meenamen)
   Herontdekking van de Oertaal – Deel 1
   http://www.youtube.com/watch?v=17qhkHFzuXs&feature=relmfu
   Deel 1 van 10 – Nibiru – Evert Jan Poorterman – De Twaalfde Planeet
   http://www.youtube.com/watch?v=05PoHx3P_X0

  13. Paul ik heb ook een kaart van het rijk der Merovingian gepost , dat vertelde hetzefde verhaal , friesland liep van belgie tot Denemarken .

  14. Cozmic ik moest het vroeger op school leren de taal der letteren en de meeste zelfs nog allemaal natekenen met de hand, caligraveren was weer een ander verhaal. Daarom ben ik ook van Dietsen Bloed en heb me nooit verneukt bij de valse Koning van Hispanje. (80 jarige oorlog)
   Je ziet het oa ook terug aan de deel Provincies die de landen hebben:
   Nederland – Noord Brabant
   Belgie – Midden Brabant
   – Zuid Brabant
   Frankrijk – enz enz

  15. IT, wat dat is, ik vraag het en krijg prompt het antwoord aangereikt, ‘IT is een projectie van De Mind ‘… gaaf, overigens Mooie gast die Mooji, die mag ik wel, zuivere blik in z’n open ogen, geen Creep, geen achter de ellebogen werkert, wat ie weet dat zegt ie, en wat ie is dat Issie, euhm met of zonder Bit zie je Issie, jah ook wel zonder Bit geprobeerd, maar is zo’n andere benadering dan de meeste klassieke methodes, je moet totaal omscholen en opnieuw beginnen, het begin en het einde, een kruispunt, jij en ik staan op dat kruispunt, links rechts rechtdoor of omhoog

   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/mijn-verhaal/comment-page-3/#comment-87564

  16. @ hyper 2.9
   Dat je het Oera Linda boek aanhaalt. Jaren geleden het een en ander over gelezen maar blijft intrigeren. Ook dat het ineens aan F. Haverschmidt( Piet Paaltjens) werd toegedicht bevreemd me.
   @ Martijn 2.16
   en wie heeft jou tot reserve paus gekroond dan?

 1. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  deze champignon-ufo werd al verschilllende malen waargenomen boven de drukke verkeersader Antwerpen A12 Wilrijk. Iemand heeft deze ufo kunnen vastleggen in de lens.

  http://www.ufocasebook.com

  Unknown Object Videotaped over Fort Washington near Washington D.C.

  Published: 4:14 PM 7/12/2012

  Fort Washington, Maryland – 05-19-12

  Over the past several months, I have been witnessing a phenomenon of UFOs appearing in the Washington D.C. Metropolitan Area.

  On 18 May 2012, I was at the Fort Washington Park in Fort Washington, M.D. and I observed a UFO hovering in the distance. I could not identify the hovering object as a model aircraft and its movements did not dictate that it was a model airplane.

 2. Zie eens Ufo fotos.
  De Foto is Goed zichtbaar als ook de Wolken verder dan het object.
  waarom is dan het object Waazig ? en de rest niet. hier zit een photohsopluchtje aan en niets anderes.

  Ieder Toestel en zeker Met deze gemaakt foto,zou zelfs een Duif Goed Zichtwaard in foto nemen.

  Toen ik in het leger zat kon ik met een simpel toestel een Straaljager vastleggen die op KM hoogte zat aan 1000kmpr.

  Ik moet jullie ook eens wakker schudden ! Is het niet de NASA of een of ander Experiment of nieuw test toestel, want in ca 1999 dachten jullie Belgen holland een ufo gezien te hebben terwijl wij in duitslands tegen berlin, van meer wisten.

  word wakker.
  En Ufo’s..mss mogelijk maar dan zouden wij dit ook weten en niet alleen de nasa. denk logish. (ja het kan altijd wie weet maar toch hm )

  Jullie spreken precies alsof die ufo mannen een afspraak hebben met nasa lol.

 3. UFO’s ik had er nooit een gezien en ik geloofde er niet zo in, de mensen die dit brachten waren vaak wat sensatie achtige personen of enigszins dom, tenminste zo kwamen ze op mij over. Noch steeds vertrouw ik vele waarnemingen niet en ben bang voor sensatie zodat werkelijkheid vaak het onderspit moet delven.
  Toch wil ik hier mijn verhaal vertellen, een verhaal die een werknemer van mij en ik samen beleefden maar die ik verbood om dit naar buiten te brengen bang als ik was voor gek versleten te worden en zo schade aan mijn bedrijf te ondervinden.
  Wij waren die dag nog wat laat op pad en reden via de boeren landwegen, omdat die weg korter was, terug naar mijn huis. Ik moest nog ongeveer 6 km naar mijn huis toe rijden maar op 5 km afstand stond een boorlocatie waar gas werd gewonnen. Het terrein stond vol met machines en even buiten het terrein stond een hoge pijp om bij overdruk het te veel aan gas te verbranden.
  Toen wij de landweg opdraaiden zei mijn werknemer Andries Hinderiks, Egbert moet je zien er komen allemaal vonken uit de pijp op het gasstation. Inderdaad kwamen ze er bij honderd tallen uit de pijp en zweefden, naar wij dachten langzaam verder maar dat ze niet doofden daar aan dachten wij niet, ze verdwenen gewoon op grote afstand.
  Ik ga nu verder op de volgende reactie mogelijkheid want mijn laptop wil vastlopen.

  1. Ik ga verder na mijn eerste stukje waar ik door ongemak aan mijn laptop er wel uitmoest.
   Wij waren op dat moment 5 km van het Gasstation, toen we dichter bij kwamen op ongeveer 4 km zei ik tegen Andries, moet je zien het zijn wel hele grote Vonken en ook deze dreven gewoon weg zonder te doven wat een echte Vonk wel doet.
   Na nog een km rijden zei ik nee Andries het zijn geen vonken maar Vlammen en zo leek het ook er dreven Vlammen weg steeds een stuk apart zonder te doven maar gingen gewoon heel ver weg.
   Nog dichter bij,nee het zijn geen vlammen maar lichten en ze gingen met tempo weg, op het terrein zelf waren 2 lichten aan het op en neer gaan en dan weer heen en weer alles tussen de machines door.
   Er kwamen geen lichten meer uit de pijp tenminste daar was onze aandacht ook niet meer opgericht.
   Terwijl wij dichter bij kwamen wilde een licht van het terrein afgaan over een hek en over de sloot over de straat waarop wij reden, ik gaf flink gas want wilde dit met eigen ogen goed aanschouwen. Ik had een nieuwe auto bij mij en zette die niet goed uit de versnelling waardoor ik bij het afremmen en de koppeling los liet, de auto als een kangoeroe aan het vooruitspringen ging, ik zou tegen dat licht aankomen doch zag dat toen het licht voor mij weg boog en toen aan de andere kant van de weg terug ging op dezelfde plaats waar het anders zou zijn uitgekomen.
   Sorry ik moet weer eventjes stoppen, zie mijn derde reactie.

 4. Dit stukje hoort onder mijn tweede stukje hier wat naar boven.
  Door vastlopen van mijn Laptop moet ik steeds even wachten.
  Volgend stukje:
  Ik remde stevig en stond stil vlak voor dat licht, ik stapte uit maar vergat mijn riem af te doen zodat ik deels buiten en deels in de auto was. Met één been buiten en mijn rechterarm op het autodak geleund keek ik en ook mijn werknemer Andries, met verbazing / verbijstering toe. Het licht bleek meer een zeer grote wit licht, iets vierkantig een voorwerp dat geleek op een jerrycan en als je dan een witte neemt en doet er een lamp in dan krijg je een dergelijke soort licht, alleen het was enorm sterk. Het voorwerp leek zo groot als een vrachtauto, was dus helemaal wittig, hing op een meter of 8 schuin boven ons of beter een meter of 6 scheef voor ons en een meter of 4 tot 8 boven ons.
  Het gaf geen geluid, gaf geen lucht wervelingen, had aan de onderkant opzij enige zwarte stippen. Het was geen weer ballon, het was geen disco verlichting want disco’s zijn er niet in deze buurt maar daar was het ook te laag voor. Het was geen helikopter want die kan niet tussen de machines met hun propellers maar geven ook geluid en wind af. Het was ook omvangrijker dan een helikopter, het leek meer een complete vierkantige vorm met hoeken die langzaam ombogen.
  Dit was ook geen gaswolk die licht gaf en bedenk maar wat, nee dit was iets heel wezenlijks dichtbij waar wij helemaal perplex van stonden te kijken, het enige wat we deden was dat Andries met een bevende stem zei, Egggbbeert waaat isss dittt, en ik zei heel dommig, ik weet het niet Andries. Toen vertrok hewt eerst heel langzaam, cm voor cm en toen sneller en sneller en met een enorme snelheid vloog het weg, op een afstand van ongeveer 700 meter verdeelde het zich in tweeën, de ene helft naar het Oosten en de andere naar het Westen.
  het was een kwestie van een tiental seconden en het was 10 km verderop verdwenen.
  Wij durfden het niet te vertellen uit angst voor ons bedrijf dat de mensen ons zouden uitlachen. Maar beste mensen het was er wel, heel dicht bij, we konden er binnenin niets zien, angstig was ik niet geen enkel raar gevoel.
  Uit verbijstering nam ik Andries mee naar mijn huis en vergat he3m thuis te brengen tot dat mijn vrouw de opmerking plaatste of zijn moeder niet ongerust zou zijn.
  Toen kwam langzaam aan de werkelijkheid terug.

  Ik ben bang voor fantasie en of sensatiezucht, nee dit was echt, niet een beetje maar 1000% echt.
  Oh ja wellicht waren al die lichten ook hetzelfde maar ze kwamen uit een pijp van misschien 80 cm doorsnee!!
  Ik snap er niks van!!

  Egbert Kruize

 5. Paul & Co,

  Ja het Diets, ik meende dat het betekende Volks of Laag.
  Hier waar ik woon kenden we de Dietsen lange tijden nog, volgens ons is het woord Duits een verbastering hier van maar ook The Dutch, de Nederlanders in het Engels als een heen wijzing naar de Dietsen.
  Ik woon in het Noorden pal aan de Duitse grens en kennen meerdere woorden die van uit het Diets stammen.

  Groeten,

  Egbert

  1. @ Egbert Kruize

   Diets niet te verwarren met DUITS! Het is eerder oud Wallonisch verbastering op oud-middel eeuws ‘echt’ Nederlands. Omdat er altijd al een taal strijd geweest is op het vlak van Noord-Midden en Zuid Brabantsch. Velen zal het ontgaan zijn dat ooit oud Nerlands 1 land was tussen Het Batavieren Nederland en de stad Parijs, welke deel uit maakte van de Gouden (L)eeuw. Elk deelgraafschap was gerelateerd aan het GROOT HERTOGDOM in Vianden Luxemburgh. Misschien toch eens een bezoekje vereren daar aan het oude kasteel welke in geur en kleur onze Vaderlandse geschiedenis vertelt en niet de ‘klucht’ van Duits & Hispania. Alles wat gelegen was aan de West-kust van Nederland was voor een Groot Gedeelte Vlaams en Engels (zie oa archtictuur bouwkunst – Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden) Meeste van deze steden werden ooit belegerd door de Spanjaarden en niet door de verwarring van Het Neerlands volkslied die eigenlijk een ander toonbeeld ter sprake neemt.
   Oranje kwam pas later op de proppen nadat er een scheur ontstaan van tussen het katholieke en het vrije protestanse gedachte bewind. Zeg maar een mengeling van het calvanisme (zelfde als nu de stroming van vrij willen zijn) nog steeds de kop overstuurt. Eigenlijk zijn we nooit een ruk opgeschoten, geschiedenis blijft zich herhalen… 😉

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Diets

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Tachtigjarige_Oorlog

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Calvinisme

   Ken ‘U’ geschiedenis, meer wil ik er niet aan vastknopen…

   ps. Fries staat los van dit Dietse dialect, Fries werd echter alleen als handelsdeelgenoot schap ondervonden met handel tot aan de Scandinavische kustlijn, welke meer los was van West Nederland. Toen was er nog geen afsluitdijk….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.