Advertentie

2 Bizarre UFO-waarnemingen bij vliegvelden..!


 

* * *

Het is vrijdag 10 Juni 2011 en er staan een paar mensen vliegtuigen te filmen die aanvliegen op de landingsbaan van Orlando. Juist bij het filmen van een van deze vliegtuigen, schiet een UFO met onwaarschijnlijke snelheid vóór het vliegtuig langs. De mensen die filmen hebben niet eens in de gaten dát deze UFO voorbij schiet. DÓÓR een wolk heen en de UFO laat in deze wolk een spoor na, met een keurige lus.
Kijk naar het filmpje met de bijzonder waardevolle analyse er achteraan. Let op hoe de UFO een ‘veeg’ uit de wolk achterlaat, na het verlaten van deze wolk. Indrukwekkende beelden!

Hieronder een fotoserie met deze UFO  als ‘hoofdpersoon’..! Maar eerst de opnames die zijn gemaakt, vandaag  15 juni op een Chinees vliegveld van een dominante UFO. Deze is door vele mensen, van alle kanten gefotografeerd en je ziet deze foto’s in een sequentie in deze video van ABCNews:
X

Dan terug naar de eerste UFO-waarneming. Dit zijn foto’s/screenshots uit de film, zodat je rustig de beelden kunt bekijken. Kijk vooral naar de indrukwekkende spoor, dat de UFO achterlaat, bij het verlaten van de wolk!

De UFO komt in beeld..
De UFO vlak voor de entree van de wolk, rechts.
De UFO, vlák na het verlaten van de wolk. Het voorbijscheren gebeurt in een fractie van een seconde..
Detailopname van de UFO, terwijl deze zojuist de wolk verlaat.

46 gedachten over “2 Bizarre UFO-waarnemingen bij vliegvelden..!

 1. hahaha zeker knap gemaakt… nou jah knap… duidelijk zitten er verschillende lagen over elkaar… dit is nep!.. er zit trouwens een hele leuke grap in verborgen… zie je hem?

  sudden, star-people

  1. hahaha..? ‘star-people’..?
   Als je nu gewoon zegt wat je ziet, wat je vindt, dan kan ieder voor zích daarover oordelen en het beoordelen.. OK?

  2. Inderdaad, Guido.

   Kom op, sudden. Verklaar je nader. Ik kan de grap niet vinden en heb zelf niet het inzicht om videopnamen op ‘onechtheid’ te beroordelen.

  3. Nep nep en nog eens nep. Reden: zie 2:17…

   Wel mooi gemaakt trouwens.

  4. Haha! Ja, nu zag ik de grap op 2:17 wel. Bizar dat ik die eerder niet opgemerkt heb… Inderdaad knap gemaakt!

   Maar wat dan betreffende het filmpje uit China? Opnamen vanaf diverse posities…

  5. hihihihihihihihihihihihihi lust er iemand een banaan…………………

  6. Los van het feit echt of onecht.
   Ik zie een trucje van een roker…de wolk is net het zijprofiel van een gezicht dat een kringetje rook uitblaast(het pluimpje) zoals sommige rokers doen. Ik ben geen roker (en heb ook niet net iets gerookt waardoor mijn fantase op hol is geslagen)weet niet of er een naam voor is. Of zie je nog een andere grap?

  1. Hij doet het nu wel. Vette hoax dus, zie 2:17 in het door de wolken vliegende bolletje 🙂

 2. Mijn geduld raakt op,ik kan het niet meer afwachten totdat ze massaal landen,dan zal het lachen en de ontkenning van een hoop mensen op dit soort filmpjes wel vergaan,of zullen ze dan toch nog proberen er een draai aan te geven?we zullen het zien als de tijd daar is,in ieder geval vind ik het prachtige filmpjes en zoals ze beloofd hebben laten ze zich steeds vaker zien,respeckt!!

  1. Ik zou het graag willen dat ze eens landen, maar tot nu toe komen we niet verder dan wat low-res youtube filmpjes helaas. Er zijn wel een aantal vreemde zaken zoals de dierverminkingen en een hoop oudheden (pyramides etc) die we niet kunnen verklaren…maar ik denk niet dat ze binnenkort contact gaan opnemen.

 3. Ik kan niet wachten totdat ze landen…
  wat dan nou als blijkt dat deze dingen van onszelf zijn door backenginering van technieken?

  Naar mijn bescheiden mening zijn er meerdere fracties aanwezig in ons luchtruim waaronder ook eigen apparaten, gebouwd via blackop programma’s. Vooral de metalen bollen die veel gezien worden hebben wat mij betreft de voorkeur vreedzaam te zijn. daarvan lees ik nergens dat ze op enige wijze ingrepen gedaan hebben in ons bestaan maar steeds enkel observeren. ik heb zelf twee keer deze metalen bollen van dichtbij mogen meemaken en zelfs vastgelegd op camera. Ze zijn terug te vinden door onze hele geschiedenis.

 4. kan iemand mij vertellen waar ik dit filmje kan zien. ik zie hier in ieder geval niets, want ik zie alleen maar foto`s.
  kan iemand mijn helpen. dan kan ik zelf tenminste ook oordelen, of mijn mening geven.

 5. Lachen, ik heb het de eerste keer ook gemist… ongeduldig doorgeklikt he….
  Maar.. als er nu een echte te zien op youtube, dan gelooft het bijna niemand meer, “Ach, weer een HOAX” TSjaa…. dat is het nadeel hiervan…. de geloofwaardigheid wordt heel erg omlaag gehaald zo 🙁

  1. Hoogstwaarschijnlijk een vogel, bijvoorbeeld een gierzwaluw.

 6. vind het bijzonder knap dat we in Nederland zoveel ufo experts hebben, die binnen enkele ogenblikken kunnen melden dat iets fake is. Heel bijzonder, jammer allen dat deze experts niet het vermogen hebben te kijken of iets echt zou kunnen zijn. Waar halen deze “experts” de kennen en ervaring vandaan? Aapje is duidelijk, maar daar hoef je geen expert voor te zijn, ziet me 12 jarige zoon ook wel. Waarom hoor ik niemand over het andere filmpje uit China? Is het wellicht te “echt”? Durven we hier de confrontatie niet aan dat er wellicht wel zoiets zou bestaan?

  Goed, voor de liefhebbers hier nog 1, en ook nog af te spelen in HD(720p)Dan hebben we ook geen probleem meer met low-res.

  Link; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LlIfz6ZfH8U

  En voor de “experts” onder ons, probeer eens een video als “echt” te bestempelen, en dan ook met onderbouwing.

  1. Moeilijk te zeggen, maar ik denk toch weer een vogel. Een torenvalk bijvoorbeeld kan vrij lang op dezelfde plaats blijven ‘bidden’ en aangezien er niet wordt ingezoomd is dat de meest logische verklaring.

  1. Tja dit is dan weer zo ongelooflijk dat het bijna niet echt kan zijn. Stel dat je dit ziet dan film je toch net zo lang totdat je zeker weet dat het niet meer te zien is? En dan niet stoppen als het schip net achter de wolken verdwijnt.

  1. Misschien doen ze dat wel om paniek te voorkomen, dat ze de datum veranderen. Aan de andere kant, kunnen mensen zich niet voorbereiden, en kan er een plotselinge situatie ontstaan.

  2. JUllie wachten nog steeds vol verwachting op de mars mannetjes en ik maar wachten op jullie.
   Wat een patstelling, er is een schaakbord te zien op mars en een cirkel met een kruis er in.
   Ze zitten overal die loemienadie.
   Rene V voor Victorie is al weer bevrijd na 3 weken en 3 dagen, ik heb eindelijk mijn Vitamine D tekort kunnen aanvullen door in een korte fietsbroek door Zeeland te crossen, Koningin Emmapad in de duinen ontdekt, daar waar de royalen zich vroeger verschuilden, alles staat er nog, de heren spookhuizen bewaakt met loemienadie draken leeuwen naast het hek aan het begin van de verboden oprijlaan.
   De kruizen met cirkels zijn te zien in de koninklijke ramen en in een abstract kunstwerk van de in 45 gebombardeerde dijk.
   Heeeh je bent er nog Mirakel, gelukkig maar, alles beter dan het Samsonite verraad op Anarchiel, en ik las ook al dat ze niet aardig zijn geweest voor Dawn op Argus.
   We zijn niet voor niets gevlucht naar We Wanna Bee a popstar op WTK.
   Ze vechten daar voor de ‘Vrijheid’ maar je moet wel krampachtig binnen de kaders blijven.
   Maar met mijn oog voor sommige onlogica zie ik dat dat altijd persoons budget gebonden is.
   De 1 mag wel wat de ander niet mag, ook in het ‘Vrije’ alternatieve land Persona Non Grata Moon Eye Masker Land.

   Ik las in de Telegraaf dat Ine Veen een Muze is en een Mecenas.
   Nou dan weten jullie het weer Mirakel en Dawn.
   Mijn overbuuffie op de galerij laat het afweten geloof ik, 3 kinderen, allemaal bij jeugdzorg, maar ze is een goede moeder zegt ze, zal wel, allemaal de schuld van de exen. zal wel, zij 33, gekke generatie, ze blowen zich suf, op je twintigste al je eerste kind, moet niet gekker worden, ze kan mijn aardse leeftijd niet geloven, ik geloof het wel, je hoort er kennelijk op je dertigste er zo uit te zien als ik, ik dacht dat ik oud werd, mooi niet, omgekeerde wereld, de jonkies zijn de dorps oudsten, redelijk knap aan de buitenkant, moeilijk bereikbaar aan de binnenkant, soort smartie snoep reclame voor slimy slimmerikken. Oh jah de dubbele boodschappen en het woord solitair zijn alweer gevallen, ik ben ook solitair zei ik meteen terug, moest je haar schaapachtige blik zien, oh jah en iedereen heeft tegenwoordig verborgen kwalen zodat je niet de hele week hoeft te werken en niet steeds voor je kinderen hoeft te zorgen, het wordt steeds vreemder allemaal. Spelen we dat we volwassen zijn of wat is eigenlijk de bedoeling van de ouder schap charades?!

   The Smashing Pumpkins – Drown
   http://www.youtube.com/watch?v=3Mn-3EqaO0E

  3. Hey Guido ook Welcome Back!! rots in de branding, zonder Wtk mist er iets, dan wordt het niets, dan moet ik iets opnieuw uitvinden wat er al is.
   Je weet pas wat het is als het er niet is zeggen ze wel eens.
   Niks beter op een druilerige herfstige zondag middag en iedereen is op 1 of andere manier ‘weg’.
   Ze zijn er niet, vakantie periodes maakt mensen afwezig en vreemdsoortig, ze zijn er wel maar niet bereikbaar of zo.
   Ik kan daar niet tegen, tijd om wat te schrijven.

   Artestiekerigheid zonder platform kropt op, stagnatie.
   Platform Publiek laat ze paf staan, geniet mee van de wissel werkende wisselstroom en ontwikkel je talenten.
   Avond aan avond repeteren in een klerenkast en uiteindelijk volle zalen trekken.
   Openlucht theater festival Oerol met alles er op en er aan maar dan zonder subsidie maar met experimenten.
   Jean Thomassen schildert altijd kleine ‘spiegeleitjes’ in z’n kunstwerken, zo noemt hij ufoos.

   Ik ga een stevige bak koffie zetten, schijnt samentrekkend preventief tegen de gevreesde kaa ziekte te werken.
   Bakken met groene thee voor en na om het uitdrogende effect tegen te gaan, was eigenlijk een thee stel speciaal gekocht voor m’n Buuffie bij de Xenos.
   Nou jah heb ik er in ieder geval zelf lol van, mooie glazen anderhalve liter theepot met een paar grote thee glazen en geurende waxine lichtjes, ga ik bij me zelf op visite, wel zo spannend.
   En m’n flat schoner dan ooit, minder vuil, stel je voor dat er dwars door de dubbele boodschappen toch nog visite komt, de ergste bagger er uitgepoetst.

   Schilderij “De brief” ; zo mooi
   http://www.ineveen.nl/iv11.htm

   Hans Klok’s Circus Hurricane
   http://www.theatercarre.nl/show/NL/Hans-Klok-s-Circus-Hurricane

  4. Schrijf een nieuw column en stuur ‘m naar me toe; ik plaats hem graag! Take care now.

  5. Jah goed Idee Guido, beetje inkaderen kan geen kwaad, het mogelijke thema heb ik al te pakken.
   Astrid over onvoorwaardelijke toegang tot elkaars kern motivaties Versus schijn bewegingen waarmee we elkaar Wederom weer afzetten tegen het vermalende vermaledijde Systeem onder het Mom van VrijheidsStrijd.
   We zijn er alleen voor elkaar onder falende valse voorwendselen die de systeem structuren van overige overheden van jeugdzorg ons aanreiken in een eeuwige in cirkels draaiende jury prudente protserige papier berg.

   Iets in die geest, dat beheerst ons het hele jaar door en ondertussen is alles opgehangen aan een paar weken ‘Vrijheid’ per jaar waar in alles ineens moet gebeuren dat wat we onszelf krampachtig kinky kinderachtig 350 dagen onthouden hebben.
   De complete gekte verborgen begraven onder de papieren niets aan de hand show.
   Ik kan daar niet tegen en kom het telkens weer tegen.
   Vreemde shabby afgeprijsde last minute Afrikaanse stranden worden nu en masse bezocht door weggestopte dolende dolle hol landerige ‘moeders’.
   Ik zie ze meer als verlate middelbare school meisjes, en dat zijn het meestal ook.

   De witte stranden met de locale aimabele animerende amechtig aanklampende klamme gewiekste professionals, dat is hun opvang escape en als ze terug komen op de galerij ben ik het kennelijk maar alleen in de herfst als de fruit schaal al lang leeg gevreten is door de exotische mega genetisch gemodificeerde gif groene monsanto sprinkhanen.
   Weinig bronkracht meer over voor de rest van het jaar.
   Hierover meer, hier het gejank en daar het getank met gewapend mortier pantser voor overlast veroorzakende opkokende emoties uit het vooronder ruimtelijk bereik van het jungiaanse onderbewuste.

   En dan terug komen en er van uit gaan dat ik niets in de gaten heb gehad, zo werkt het bij mij niet, bij de rest van de jan doedels kennelijk wel, bier en voetbal plus frikandellen maken meer dood en verderf dan je liefje lief is, ze hebben niks door kennelijk die exen die alleen nog maar virtueel kunnen x’en op hun private playstation…

  6. Dank je Willie! Jah met jou heb ik ook iets Willie, als jij schrijft herken ik veel.

   Precies Mirakel!, het in vervroegde systematische stadia demoraliseren van een samenleving door ingeplante ‘plants’, zo noemen ze dat in het Engels, het door kunstmatig gefinancierde sprinkhanen plagen af laten grazen van alle emotionele cohesie tussen mensen onderling, mensen hebben niets meer met elkaar, alles is al kapot gemaakt, dat is waar ik over schrijf, ik weiger dat normaal te vinden. Alles en iedereen is inwisselbaar, de WiSSel Taktieken zijn alom en inmiddels ingeprogrammeerd en ze noemen het ‘LIfeSTyle’ à la Maik de Boer en consorten.
   Daar is niets natuurlijks aan, dat is planmatige piramidale roofbouw van de eerste graad, sorry de 33ste graad bedoel ik natuurlijk.

   Quote:
   ” Ja. Ze hebben een gigantische hoeveelheid geld tot hun beschikking en wenden het volgens plan aan om landen te vernietigen en elders op te bouwen. ”

   http://adbroere.nl/web/nl/artikelen/bekentenissen-van-een-anonieme-zwitserse-bankier-over-de-bilderberg-ep.php

  7. Leuk dat je d’r weer bent hyper alert! jij bent echt niet inwisselbaar!

  8. Door jou komt altijd alles goed, het is een Mirakel, voor mij wel.
   Uniek en zeker niet inwisselbaar.
   Altijd gezellig en zeker niet saai, geef me een ruimteschip en ik weet nu al wie ik mee neem.
   Beetje leuke planeet met veel blauw zout water, zoiets als de aarde maar dan zonder inmenging van die irrie Orion gasten.
   Ze geeft me moed en vertrouwen, ik zie het open witte kader voor een artikel dat ik mag schrijven voor Wtk.
   Zo veel formats, Bob Smalhout, of Leon de Winter, die laatste begint het licht van de euro bancaire fraude ook al te zien.
   Ik heb gewoon een klank bord nodig om op gang te komen, Mirakel onvoorstelbaar veel power geef je altijd zomaar weg.
   Dan gaat het zeker weer lukken, het alles overtreffende, het zal eens normaal moeten zijn, er moet een overdrive in, een turbo aanjaagster, en ze doet het met gemak.

   Volgens vrijmeester van het land Bob Chapman wil Griekenland onverwacht niet meer meedoen met het I. aM. Fraud. piramide spelletje.
   Dat er wereldwijd nu oude conflicten geforceerd gevoed worden, dat iedereen met iedereen gaat vechten.
   Dat moet dus niet gaan gebeuren, daar sturen ze op aan wordt er nu gezegd.
   Zelf weet ik ook precies wat mij kwaad kan maken, maar vooral dat wat mij lauw blauw groots maakt, dat heb ik nog niet precies in kaart, en dan kan ik de wereld aan, ze doet het met 1 lichte aanraking en dan gaat mijn vrijen energie motortje lopen.

   Het ratelen van het keyboard, dan zal het over alles tegelijk gaan, niet 1 onderwerp maar alle onderwerpen die er bestaan tegelijk, omdat ze alles los maakt bij mij dat vakkundig in de grond getimmerd is door de grijze goegemeente door de jaren heen, die precies dat doen wat ik juist niet nodig heb, maar wel op de minuut nauwkeurig van te voren zie aankomen, in een ontmoeting of een gesprek, het voorspelbare negatieve dat nog al eens als positief gebracht wordt, het solitaire gesol met het dein en mein uit monde van de contemplatie, de minachting voor dat wat er is omgebogen naar vermeende meditatie van het algemeen onroerend goed.

   Als water brak is in plaats van zout, dat proef ik dat verschil.
   Zij is zout, heerlijk zoals het hoort, dan hoeft er alleen nog maar te worden ingedronken met zuiver bron water.
   Met mijn hoofd in de wolken en de voetjes in het alles ontvangende brekende vergevende schoon bruisende bron water.
   Laat alle verbitterde verzuurde zuurtjes het hangop krijgen, de vlaflip, zij snapt mij als ik ratel en als ik stillig ben ook, in mijn gevoel is zij er altijd, als een witte wolk met mij mee drijvend.

   Zij is niet dyslectisch als het zo uitkomt, sjaah om gek van te worden, selectief geheugen vergeetachtig, daar begon mijn overbuuffie ineens ook weer over, ik dacht heeh is dat de algemene strategie van tegenwoordig, is dat een ggz kronkel, dan hoef je er nooit te zijn als het er op aan komt, dan gaat de deur dicht als er iemand voor de deur staat.

   Oh wacht een gedegen onderbouwd Artikel, Jim Beame, met al die doorwrochte noten onder aan, 25 boeken voor 1 Artikel, neeh dat is ook niet mijn Vorm maar wel een inspiratie van de bovenste plank. En hoe doet Xander Nieuws het telkens weer? Net als der Helga met het weer. Nou ik zie nog wel hoe het Artikel der Artikelen er gaat uitzien. Wie heeft Brigitte Kaandorp tekeer zien gaan, de enige stand up die geen flauwekul verkoopt tegenwoordig, ik kwam er in toen ze begon over de eindeloze lijst met veiligheidsmaatregelen, alles wat je doet is namelijk per definitie onveilig tegenwoordig, en voor alle onveiligheden, voor alles dus, daar heeft de overheid een oplossing voor bedacht, dat iedereen agent gaat worden, dat je over iedereen gaat behalve over jezelf, met blauw bonnen boekje, alles is een overtreding van iets, vooral als het leeft, alles wat dood is is okay, dat is wel veilig, daarom moet alles ook dood van de Elites, dat is veiliger voor ons en zij hebben altijd het beste met ons voor en voor werkelijk alles wat er plat geslagen is hebben ze een pilletje bedacht, is dat niet ingenieus vernuftig?

   Eric Clapton – Let it Grow
   http://www.youtube.com/watch?v=bXXThSZjNvQ

  9. Komeet Elein = Nibiru of eventueel planet X
   Mensen zijn nog niet helemaal wakker en hangen liever voor de tv en denken dat de wereld plat is ofzo.

   De overheid zijn met zoveel shit bezig dat je het ook bijna niet kan geloven wat ze allemaal uitspoken en ik heb het gevoel dat mensen het niet willen geloven.
   Wacht maar af de komende tijd gaan we echt heel veel dingen meemaken ,maar wij als gewone mens kunnen er weing aan doen aan dingen die komen gaan.
   September komt Planet x langs en die gaat heel veel ellende veroorzaken het enigste wat ik jullie kan meegeven is koop goud voedsel water en wapens der rest is niks meer waard.

   Chemtrails verzieken ook de lucht waardoor we ook minder zicht hebben op de komst van de planeet het staat in de geschiedenis geschreven de maya`s weten er van de hopi`s en zelfs het staat op het zwitsers en egyties bankbiljit gedrukt de komst van nibiru..

   aliens worden ook in beroemde schilderijen weergeven in de piramides op stenen afgebeeld en je kan mij niet wijs maken dat miljoenen mensen over de hele wereld zogenaamd dingen zien der er niet zijn.
   Er is te veel bewijs geleverd

 7. Leuk weer van je te vernemen Hyper. Ik ben wel niet zo actief met tekstjes hier, maar lees volg elke dag WTK en volgde zekers ook jouw stukkies.
  Groet

 8. Dit is wederom het bewijs dat wij niet alleen zijn en dat er op ons gelet word omdat we verkeerd bezig zijn met onze aarde. Wanneer krijgen we eens openheid van zaken? We worden al veels te lang door de overheid bedonderd en gemanipuleerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.