Advertentie

2 Ongelooflijke UFO-waarnemingen..!


2 Video’s die werkelijk ons voorstellingsvermogen tarten. En wij zijn wel wat gewend.. Je ziet hier op WantToKnow alleen de video’s waarvan we écht een ‘wauw’-gevoel krijgen, en dat betekent dat we niet alles plaatsen wat we onder ogen krijgen.

Maar de 2 filmpjes die je hieronder ziet, zijn van een bijzondere categorie! Als UFO’s zo strak en duidelijk in beeld komen, is het natuurlijk allereerst de vraag, wie de maker is, hoe de omstandigheden zijn waaronder het is opgenomen, enz. Kortom, simpele vragen die -wanneer daar een éénduidig antwoord op komt- een boel duidelijk kunnen maken over het betreffende filmpje.

* * *

x

2 Ongelooflijke UFO-waarnemingen..!

Juli 2011 © WantToKnow.nl/.be

x

Het eerste filmpje is van ene ‘Leokim’. Deze man heeft een prachtig verhaal bij zijn video en vertelt dat het allemaal wel erg ‘spooky’ is. We moeten zeggen, dat het er allemaal wel érg professioneel uitziet..! Maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen, dat er niets van waar is.. Maar in die professionaliteit ligt wel onze argwaan, om maar meteen met de deur in huis te vallen.. We hebben onze bedenkingen, al was het alleen maar om de manier waarop hij héél gelikt zijn eigen gezicht in beeld brengt… Onze conclusie is, dat deze man een soort professionele filmer is, o.i.d.

Daarbij komt dat we allemaal weten, dat tegenwoordig de super-filmcomputertechnieken, die vroeger alleen bereikbaar waren voor de grote filmstudio’s,  gewoon op de hoek bij de computerwinkel te koop zijn.. Net zoals dat gold voor alle fotoshopcomputerprogramma’s van 15 jaar geleden. Dus waarom zou dit filmpje niet op deze wijze kunnen zijn gemaakt..?

Maar goed, nogmaals, we geven deze Leokim’ gewoon het voordeel van de twijfel..! Naar zijn zeggen, heeft hij deze opname gemaakt op een plek, die hem is aangewezen door een ‘bekend UFO-onderzoeksbureau’ in de VS. En hij mag -naar eigen zeggen- niet de locatie bekend maken waar deze opname is gemaakt, noch mag hij de persoonlijke gegevens van degene die hem deze tip gaf bekend maken.. Volgens deze ‘professional’ is de informatie rondom deze locatie uiterst gevoelig. Hoe dan ook, genoeg gepraat, kijk gewoon en oordeel zélf!

Het tweede filmpje
Met dank aan ‘Mb’, een van onze vaste bezoekers, laten we je graag deze opname zien, die weer een héél andere ingang heeft..! En deze opname heeft ook niets te maken met de persoon die de opnames heeft gemaakt; deze foto’s ‘zijn gewoon’ te zien op het internet.. Maar is dit filmpje ook een fake..? Het materiaal is zó duidelijk en scherp, dat je je afvraagt, hoe dit zo gemaakt kan worden..

Het was Billy Mayer, die in de jaren 1950/1960 foto’s maakte en alle verbeelding tartte. Hij had bijna dagelijks contact met ‘goedwillende’ buitenaardsen, aldus zijn relaas.

Maar laten we wel wezen: het feit dat een UFO keischerp op een foto verschijnt, wil niet zeggen dát hij fake is…! De digitale camera’s van tegenwoordig kunnen opnames maken die BUITEN HET BEREIK liggen van ons menselijk oog, EN opnames van ‘momenten’ maken, die veel sneller aan het menselijk oog voorbij gaan, dan bewust voor mensen waarneembaar is.

En natuurlijk zie je die supersonische UFO dan niet bewust, zoals al die mensen op de foto bijvoorbeeld. Zij dienen, zonder dat ze het zelf weten, in zo’n micromoment, slechts als toneelrequisiten.. De camera neemt wel degelijk in een precies dié momentopname het meest spectaculaire waar. (Denk bijvoorbeeld eens aan het materiaal van Robert van den Broeke!)

We praten bij deze opname over Google Earth/Google Maps, en de gadget-programmaatjes die dáár weer in verborgen zitten. Dan is het natuurlijk niet direct aannemelijk dat daarop UFO’s gespot worden. Toch? In tegenstelling tot ‘video 1’ is dit dus geen ‘geheimzinnige onderneming’, maar gewoon publiek domein. En alle lof dus voor degene die dit  hele spektakel heeft ontdekt!

We praten over de locatie in het zuidelijke puntje van Afrika, ‘Kaap de Goede Hoop’, ooit Nederlands koloniaal domein, toch? Hier staan diverse vaste camera’s opgesteld, die dagelijks beelden op het internet zetten. Google Earth/Maps hebben een prachtige show gemaakt van dit zuidelijke puntje van het Afrikaanse continent en dat is natuurlijk omdat ‘Kaap de Goede Hoop’ ook toeristisch een attractie van jewelste is.

Het bizarre van deze opname is, dat er feitelijk 2 UFO’s te zien zijn, en als je goed kijkt, zie je dat ze keurig ‘in formatie’ vliegen…! De groene hulplijn die we getrokken hebben, van het uiterste puntje LINKS van de LINKSE UFO, naar het meest RECHTSE puntje van de UFO aan de RECHTERZIJDE, toont een keurige rechte lijn..! Heel bijzonder. Kortom wat is dit..? Zelden zagen wij zo’n scherpe UFO-foto. We zijn benieuwd naar je reacties..!

Ook hier ben jij weer degene die bepaalt of je het waardevol vindt of helemaal niet.. Laten we nog even foto’s zien uit de verschillende fragmenten uit deze video.

De twee UFO’s beiden in beeld. Rechts de meest scherpe in beeld verschijnende.
De linkse UFO is duidelijk waarneembaar in het filmpje als een ‘grijze streep’.. Zou een fake-filmpje deze streep erin zetten..?
De tweede UFO is links waarneembaar in het filmpje. Zie de groene lijn, die een perfecte rechte lijn vormt tussen ‘links’ en ‘rechts’ van beide UFO’s. Vliegen deze in formatie..?

 

De bijzondere opname uit het filmpje: een groepje mensen geniet van het uitzicht. Ondertussen ontspint zich een (‘onzichtbaar’?) hemels tafereel achter hen.. Zou een fake-fotomaker dit materiaal zo bewerken?

X

 

 

25 gedachten over “2 Ongelooflijke UFO-waarnemingen..!

 1. ik denk in het eerste plaatje de zelfde UFO is, omdat het een perfecte lijn is.
  als een racewagen gaat fotograferen die zie je ook dat het links en rechts vager is dan het midden.
  ik denk dat de UFO omhoog gaat dat zegt mijn gevoel althans. of kunnen UFO’s ook de grond in gaan?

 2. Het lijken mij ook verschillende foto’s met dezelfde ufo. Als je de persoon op de trap ziet is hij bij het volgende plaatje verder beneden. Dus verschillende foto’s van verschillende momenten zijn geschakeld. Zo zie ik het toch.
  Ik ben het met Thomas eens waarom de andere opname langgerekt is.
  Ik denk de richting wel degelijk de grond is als ik de volgorde van de foto’s goed interpreteer. Ik kan ook helemaal mis zijn natuurlijk. 🙂
  Dat er 1 rondvloog is voor mij wel aannemelijk.
  Zuid Afrika heeft wel vaker ufo meldingen zoals overal ter wereld.

  1. Vergeet het eerste filmpje helemaal. Daar ga ik me ook maar niet in verdiepen.
   Veel te mooi om waar te zijn en veel te geheimzinnig.

 3. Het eerste filmpje is naar mijn mening zeer ongeloofwaardig. Even een paar dingen op een rij:

  – Opmerkelijk dat hij zegt: we moeten even wachten tot de mist opgetrokken is en dan zien we gegarandeerd iets. (Kennelijk kan de beste man ook nog in de toekomst kijken)
  – Bij 0.26sec in het filmpje zegt hij: “This is a remote mountain location” bij 0.37sec in het filmpje zie je electriciteitsmasten op de achtergrond naast iets wat bij mij erg veel op een woonhuis lijkt.
  – Bij 0.59 “it seems to be moving very fast”.. ehm. kan aan mij liggen maar het daar gewoon maar in de lucht…
  – Bij 1.22 / 1.23 zit een “harde” overgang. Het beeld verplaatst zich van een “close up” naar een landscape view, dit slaat nergens op. Zou je in zijn situatie niet gewoon uitzoomen? Zo’n harde overgang neigt naar camera aan/uit zetten, tevens is de positie vanaf waar hij de landscape filmt totaal anders dan tijdens de close up.
  – Bij 1.28 weer een harde overgang maar dit keer gericht op zijn zonnebril, totaal niet logisch en een paar tellen daarvoor zegt hij dat de ufo verdwijnt. Zou je dan niet gewoon je camera op de ufo gericht houden ipv op jezelf en dan weer terug kijken naar de zon?

  1.39: Hij zegt dat ufo richting de zon gevlogen is en verdwenen is in de mist? Ehm.. Come again?

  Tweede foto: Google gebruikt handige software om foto’s met elkaar te “blenden” denk dat die vage streep gewoon dezelfde ufo is die we duidelijker zien maar doordat er gebruikt gemaakt worden van vervagen en smudgen e.d. zie je die vage streep nog, je moet het zien als je zelf een panorama foto zou schieten met je kodakje en je steeds een stukje verder draait en klikt. Vervolgens leg je de fotos naast elkaar/over elkaar om een panorama te krijgen..

 4. De google-foto is m.i. echt, dat wil zeggen, ik heb deze foto vergroot met een professioneel programma en er zijn geen tekenen van invoegingen en/of kopieer/plak technieken. De foto is nu 173 MB en heeft een grootte van 21697×16196 px. Groot genoeg voor de zelf onderzoekers! Je kunt de foto hier downloaden: http://www.mijnbestand.nl/Bestand-NCNHCSHU3OR8.jpg ) en zelf bekijken. De originele foto vind je hier; http://www.360cities.net/image/good-hope-2?utm_source=google_earth&utm_medium=all_images#86.52,-2.54,6.2

 5. Hoeveel filmpjes er ook komen, hoeveel mensen ook hun best doen om bewijs aan te dragen, dat we niet alleen zijn is al lang en breed bewezen, en dat ze rond vliegen is ook geen geheim.

  Al die uren die je verdoet achter je scherm om ”onderzoek” naar iemand anders zn waarnemiing te doen is zonde van je tijd, je had ze zelf kunnen zien vliegen als je in de tuin was gaan staan.

  harte groet

 6. ja guido dat is de bell ufo ontwikkeld door de duitsers later gemoderniseerd in de usa onder andere in area 51.van ufo,s kijk ik niet meer op maar de omgeving van de 2 filmpjes is bizar de pracht van de natuur en de vrijheid wat een rust.

 7. ik ben ervan overtuigd dat meer leven is op andere planeten en ik vind het arrogant om de conclusie te trekken dat wij op onze planeet de enige levende wezens zijn in het heelal, er zijn trouwens bewijzen dat dat zo is.

 8. @ Laatste foto :

  De eerste persoon van links, heeft int midden ong etzelfde
  ”witte” lichtgeval als het middelste pijltje 🙂

  LOL i guess ufo’s are now flying on your back.
  Watch the hell out HeheH

  1. Wat grappig mirakel multi D, verleden jaar omstreeks deze tijd was ik daar in de buurt. Maar ja, daar hebben we nu niets aan. Maar het is heel veel woud daar! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.