Advertentie

2 Opvallende UFO-waarnemingen..!


2 Opvallende UFO-waarnemingen..!

januari 2012 © WantToKnow.nl

x

Het eerste filmpje komt uit Schotland, waarvan je hierboven een screenshot ziet. Fascinerend.. Gefilmd rond de jaarwisseling, toen half Schotland bedekt was onder een witte deken van sneeuw en de lucht dik grijs was, dag na dag. De hulpdiensten reden rond en de opname is van één van camera’s in één van deze auto’s, die dus een continue filmende camera op hun dashboard hebben staan.

Kijk en oordeel zelf!
X

x
Het tweede filmpje is ook van rond de jaarwisseling en komt uit een Amerikaans stadje, waar een man het fenomeen filmpt. De authenticiteit lijkt door het amateurisme waarmee de man het voorval filmt, bijzonder hoog. Opnieuw is het aan jou om erover te oordelen.
X

69 gedachten over “2 Opvallende UFO-waarnemingen..!

 1. In het eerste filmpje schijnen de lampen van de tegemoetkomende auto in de lens wat een lens flare veroorzaakt. Daardoor zie de 2 reflecties in de lens terug. De eerste auto schijnt naar beneden en veroorzaakt daardoor niet zo’n effect.
  Het tweede is overduidelijk een helicopter. Je ziet hem draaien en aan het eind zie je ook even de rotorbladen draaien.

  1. M.b.t. het tweede filmpje zou de helicopter hoorbaar moeten zijn naar mijn idee. Een helicopter hoor je van kilometers aankomen, met enorm lawaaiige rotorbladen.
   Het eerst filmpje is idd apart dat de lichten met omgekeerd evenredige snelheid als de auto lijken te bewegen..! Dank voor je reactie!

  2. Ik zie hetzelfde, ook een helicopter!
   Hier vliegt vaak een helicopter over bv ziekenhuis, maar die hoor je pas als hij dichtbij is, op het filmpje is de helicopter behoorlijk ver weg!

  3. Guido het licht gaat altijd sneller dan het geluid, dat wist je toch wel?! hopelijk ook een beetje afhankelijk hoe de wind staat en het overstemd dan ook niet het producerend geluid van die gillende keukenmeiden.

   Maar spanning genoeg ten hoog tij…

 2. Overduidelijk dat het hier om de koplampen van de auto en een helikopter gaat!
  Niets wat lijkt op een UFO… (de geluiden van de rotorbladen zullen door een afstaande wind niet te horen zijn)

  1. De ‘overduidelijke’ conclusie zal ook -door een afstaande wind- niet voor iedereen te volgen zijn..?

 3. met mijn autie achtige flits detail donut do not dr do little dubbel doorgedraaide omgeklapte dynamica zicht ziek toch heeeeeeel wat anders dan een helie met reguliere recht toe recht an aero fobia wind wieken, geen wonder dat mijn wereld er heel wat anders uit ziet dan jullie wereld, de vraag is wie de meeste Fantasia heeft

  ook niet raar dak af en toe laaast heb van ondergrondse woede uitbarstingen, vroegâh konk jullie vernielen, nu nog, zij het met zicht op bottum up constructiviteit, vanuit de rokende puinhopen is er een heleboel moois op te bouwen in legoland, je moet het maar zien en weten

  Quote:

  ” Fantasia is a 1940 American animated film produced by Walt Disney and released by Walt Disney Productions. The third feature in the Walt Disney Animated Classics series, the film consists of eight animated segments set to pieces of classical music conducted by Leopold Stokowski, seven of which are performed by the Philadelphia Orchestra. Music critic and composer Deems Taylor introduces each segment in live-action interstitial scenes. ”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Fantasia_%28film%29

  1. Een paar brunettes in strakke jeans , een telefoonmast , een Volvo onderdelenwinkel en een helicopter . Zo één die hier ook vaak rond loopt te hangen op zoek naar plantjes met een hoog thc-gehalte .

  1. @ guido
   Ik hou het op reflekties van de planeet(en) pluto (en venus) ,in een oplichtende bubbelstroom bioluminiserend moerasgas. En als dat het niet is zijn het thaise weerballonnen.

  2. En wat ik zooooo verschrikkelijk toevallig vindt: die auto heeft 2 voorlampen en die 2 ufo’s samen ook 2..

  3. Je kan overduidelijk zien dat de tegemoet komende auto een helling naar boven neemt en de weerkaatsing van de voorlampen weerspiegelen in de voorruit van de vrachtwagen waar in de filmer van de zogenaamde UFO zit. Tis jammer dat van dit fenomeen een UFO bewering wordt geattendeerd dat het waar is….

  4. If men define situations as ’true’,
   they are true in all their consequences…

  5. @Guido, die reflectie heeft te maken met de ruiten van een vrachtauto. Die zijn groot en spiegelen bij donker weer. Je zou echt eens een dagje mee moeten rijden op zo,n groot apparaat, of liever nog een paar dagen op een internationale rit. Het is leuk en je ziet de wereld op weer een heel andere manier.

  6. Aanvullend: wanneer je het beeld rond seconde 15 stillegt, dan zie je dat de auto in feite aan elke kant 2 aparte koplichten heeft, dus 4 lichten en dat op dat moment (in een fractie van een seconde) er in de lucht ook 4 lichten verschijnen, ook dat lijkt mij te wijzen in de richting van een weerkaatsing?
   Groeten

 4. De eerste doet me denken aan zoeklichten en de 2de is toch na goed kijken duidelijk een helicopter. Ach als er geen ettiket er aan geplakt kan worden is het een UFO, gelukkig wordt dit woord als iets heel algemeens in de volksmond dan een XKS-WING-QBLOG457-QTX quantum seized model zelfbouw.

  1. Ik wilde net reageren dat het 2e filmpje toch echt een helikopter is.
   Ik dacht laat ik eerst de reactie’s maar doorkijken en ja hoor er waren toch meer mensen die het gezien hadden.

 5. Ik heb jaren meegereden op de vrachtwagen en het eerste filmpje is duidelijk reflectie van verlichting ergens langs de weg. Heel, heel vaak gezien bij slecht weer overdag en ’s avonds in de donker bij goed en slecht weer. Als passagier heb je alle tijd de dingen te herkennen zoals ze zijn.
  Ook helicopters heb ik toen vaak gevolgd in hun vluchten boven autowegen. Ik twijfel geen moment. Deze ufo’s zijn geen ufo’s meer maar geïdentificeerde verschijnselen. 🙂
  Wel jammer hè.

  1. Jammer dat je op die vrachtwagen mee moest rijden..? hahahha… 🙄 Een waarheidszoeker vindt niet jammer, love without expectations.. Livingstone I presume?

  2. Ik reed heel graag met mijn vader mee op de vrachtwagen. Helemaal niet jammer. Gewoon heel leuk. Lekker puh. :0

  3. Leuke naam voor een vrachtauto! Je ziet vaak van die ingewikkelde namen.. JoJoKa, waarbij de chauffeur in dit geval bijvoorbeeld zijn zoon John, dochter Joke en vrouw Karin heeft geëerd. De schat..!
   Maar idd ‘Lekker Puh!’ vind ik in ieder geval kei-origineel. Dus eigenlijk. 🙄
   En dan kan ik me die glimlach er héééél goed bijdenken.. haha

  4. Jij bent in ieder geval niet zuur Guido. Blijf lekker wie je bent wat ze ook zeggen.
   Vandaag is het vrijdag de dertiende. Mijn verjaardag. En nog wel op mijn favoriete dag.
   Alles ging ook best vandaag zelfs het weer. 🙂 Tot morgen maar weer.

  5. Nou schat: van Harte S’leen! Maar zit je niet aan een borrel met vrienden, kennissen, buren, familie, collega’s, achterkleinkinderen, neven, nichten, tantes, ooms, aangetrouwde neven en nichten, ex-en en ander gespuis..?
   En dank voor het compliment; ik denk dat je er een beetje gevoel voor moet hebben.. ‘Voor humor bedoelt ie’..

  6. Een goede oncoloog schijnt ook een goed gevoel voor tumor te hebben . Alles om het gezwellig te houden .

  1. Leuk linkje, leuk linkje..??? Hou eens op om iedereen naar Niburu te sturen joh! Zit ik hier mijn best te doen. Stuur jij ze lekker allemaal doooor.. Dus gewoon maar ff een mooie link dan, misschien, om ff te lachen en iedereen hier op de site te houden.. Lekker offffff topic.. HIER

   Zo nou weer terug naar het onderwerp. Ofzo.

  2. @ guido
   Dacht ik toch de hele tijd dat jij ook op weg was naar een meer eenheidsbelevenis in deze incarnatie, blijk je toch voornamelijk je eigen winkeltje te runnen. Sites van een gelijkwaardig kaliber en met een boodschap die duidelijk verwantschap toont aan jouw artikelen, zijn geen afleiding van jouw boodschap , eerder een bekrachtiging daarvan. Als jij perse in je eentje een site wil hebben en ieder daar wilt houden riekt dat toch naar een ego spelletje? Of mis ik nou iets in jouw eenheidsdenken?

  3. Mijn muis struikelt bij Niburu al over de banners, dus laten we het daar niet over hebben. Maar je mist ws. een paar hersencellen, die het grotere plaatje compleet maken Marcel. Of selectieve perceptie, vind ik ook een mooi woord.
   Of, in hemelsnaam, zet gewoon die neus eens af, wie weet gaat er ‘een wereld open’. Nee hoor, die neus is veuls te leuk. Doet me trouwens aan patch-Adams denken.. Oh, nou ben ik weer bezig.. ZORRIE..

  4. @ guido
   Lange teentjes hoor, en een hoop oordelen. Maar dat zegt dan weer meer over jou dan over mij. Trouwens advies van mij aan jou “zet jij nou eens een rode neus op wie weet helpt je dat van je oordelende manier van mensen bejegenen af”. Wordt tijd dat je eens een beetje kijkt om je heen , de oogklepjes verwijderd zeg maar. En niet gelijk beledigend wordt als iets je niet onmiddellijk duidelijk is. Jouw Ufo verhaaltje hierboven is m.i. voldoende weerlegd, en dat helpt “de zaak”nou niet bepaald vooruit. Nee, dan vond ik de artikeltjes op niburu wel even van een hogere orde( niet onmiddellijk en eenvoudig te weerleggen in tegenstelling dus tot jouw pennevruchtje)
   Maar iedereen kan er een keer naast zitten , het siert de mens dan wel als hij/zij dat toegeeft. Heb ik als laatste nog een vraagje , je zegt dat jij zo vreselijk je best doet om deze site te runnen. Waarom schrijf jij dan zo vaak wij , als je dus eigenlijk ik bedoelt? Toch een beetje koninklijke aspiraties? Wij guido van wtk, zoiets?

  5. @ guido
   Wahahaha je toevlucht nemen tot schelden grow up! Als scheldwoord vind ik zure zeur ook niet bijster orgineel, nee dan zijn er wel creatievere manieren om iemand te beschimpen toch?
   Bovendien je weet toch wat pietje over klaasje zegt….. Dus zure zeur is in dat geval weer meer een typering van jezelf. Ben ik alweer de spiegel waar jij in keek en tegenaan begon te schelden. Terwijl de spiegel slecht dat reflecteert wat er voorstaat. Dus schelden tegen de spiegel heeft geen zin , de spiegel scheld dan namelijk terug,lieve guido.

  6. Op het gebied van anagrammen is zure zeur wel een hoogstandje , dat dan weer wel .

  7. @ guido
   Nou als het jou gelukkig maakt zie je mij toch lekker als zure zeur? Van mij mag je hoor,het is immers slechts jouw perceptie ,en niet perse een deugdelijke typering van mijn persoon. En al helemaal niet een waarheids getrouwe weergave van mijn zijn.

  8. Klaasje komt naar beneden voor zijn ontbijt, zijn moeder vraagt hem of hij zijn klusjes al heeft gedaan.
   “Nog niet”, zegt Klaasje.
   “Dan krijg je nog geen ontbijt”, zegt zijn moeder. Dus Klaasje is helemaal chagrijnig.
   Hij gaat de kippen voeren en geeft een kip een schop!
   Dan gaat hij de varkens voeren en geeft een varken een schop!
   Dan gaat hij de koeien melken en geeft een koe een schop!

   Dan komt hij weer binnen. Zijn moeder geeft hem een kom droge havermout.
   “Waarom krijg ik nu geen eieren en spek? En waarom geen melk in mijn havermout?” vraagt Klaasje verontwaardigd.
   “Wel?, zegt moeder, ik zag je een kip schoppen, dus je krijgt geen eieren voor een week.”
   “En ik zag je een varken en een koe schoppen, dus krijg je ook geen spek en melk voor een week”, zegt zijn moeder streng. Klaasje baalt nog meer.
   Dan komt zijn vader binnen, hij schopt de poes opzij en gaat zitten aan het ontbijt. Klaasje kijkt lachend naar zijn moeder en zegt: “Vertel jij het hem of zal ik???”

  9. Ik vind het gewoon een bijpassend linkje hoor Marcel. Schijnbaar is er toch niet zo veel liefde op deze site.

  10. @Cosmic!!!!!!!!!!!!!! dit is speciaal een bericht voor jou maar niet echt (of misschien wel?) gericht op dit artikel. Er is iets vreemds met de Phobos Grunt, er werd reeds gezegd dat hij was neergekomen maar op de tracking list van n2yo was de Phobos Grunt nog uren zichtbaar en was nog steeds aan het zakken. Andere berichten over dit fenomeen op Youtube zijn stelselmatig verwijderd (berichten dat hij nog niet was neergekomen) Eén van de reacties gaf aan dat er stelselmatig bij dit soort problemen (neerkomen van satelieten e.d.) aardbevingen en tsunami’s plaats vinden en hij noemde een aantal voorbeelden, waarbij ook een voorbeeld van het neerkomen van een satelliet in de buurt van Japan en vervolgens de aardbeving en tsunami’s maar hij gaf meerdere voorbeelden, Nu wil het geval………. de Phobos Grunt kwam neer in de buurt van Antartica en Zuid Amerika en wat is daar aan de hand? Juist, aarbevingen in Zuid Amerika en op Antartica met als gevolg een enomre scheur is het ijs en Tsunami gevaar

 6. Wissenschaftliche chemo coco sulfaat Care Only for my customer klanten kaart relationship management zeepjes en zwevende schotels aangedragen van de verkeerde kant, de dark side Nibiru, verzorgt een explosief mengsel in het naburige koninklijke sHell Shock station in de buurt van onlangs gesettled nieuwste nwo liefje van 26 van onze atletische zionistische 58 jarige CDJA paardenkoper en gevierd Israel strand kenner uit groningen die Mauro nog eens een extra lekker pùuuh trap na geeft even over de grens bij asiel centrum Slagharen vlak naast ponypark van de Most..

  ..ik heb tot toe nooit de behoefte gehad om te martelen, hoe ver moet het nog gaan..
  guantanamo bay aan de see, jah ik krijg hier neigingen van, niet alleen in mijn slechtste momenten, de spijkers liggen klaar, zonder verdoving, wat denkt ze wel eigenlijk..

  ik dacht dat het na schijnheil majoor Jack de Wipper niet erger kon, er is iets geknapt in mijn relationele sprookjes hoofd, ik dacht het kan niet erger worden..

  zo’n wandelende babylon bikini betrayer mag zichzelf met recht NRC journaliste van de dinosaur ho media noemen…

  al zou ik willen, ik word niet aangenomen, laat staan zo’n opwindende zwembroek sessie in het blauwe beloofde land aan het tropische strand, daar waar de inwoners van Palestina niet eens aan mogen denken laat staan komen komen..

  Ly & Die die zogenaamd voorgoed verdwenen is in de eeuwigheid van het Dark Lord relie geheel onthoudings gelijk heeft het veels te druk op argus en voormalige Wtk vrienden club mag van moeder de poes niet meer aaien, het wordt weer een eindeloos roekeloos poes onvriendelijk afgunstig bitter innemend leerzaam onderkoeld weekend…

  Dawn vroegâh nog niet zo lang geleden was het hartstikke tof hieroooh, maar ik mag niet janken, weet ik wel..

  Ik heb gisteravond kort naar kinderstemmetje Sarah op argus geluisterd, en haar ademloze publiek, niet te lang, zat na een kwartier vol.. , de dark side is overal, gelukkig wel, ik hoef de roze kant van henkie penkie theezakje niet steeds mediaal in m’n gezicht geduwd te krijgen..

  UFOTV Presents…: Suppressed Science –
  http://www.youtube.com/watch?v=P8DKLJPLHqk

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11295372/__CDA_niet_blij_met_Bleker__.html

  1. zou het een Cia Mossad medewerkster zijn, zou me niets verbazen..
   geen wonder dat ik geen prettige studietijd heb gehad, toen moest ik voor gek verklaard worden, ook door m’n zelf, je ziet het niet goed zei m’n moeder, was het maar waar moeder..

   jah ik zou er voor gevallen zijn, doe mezelf nog liever geweld aan tegensweurdigs, wil eerst het naadje van de draken kous weten van de andere kant, eerst het achterste van haar gemoed en keel en dan heeeeeeeeeeeel misschien een bakkie thee met niets geen suiker er in en ook geen koekkie.. als ik opgeblazen gesllissz hoor van een opgezwollen tong weet ik genoeg

   http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00946/Bleker-liefje_946555d.jpg

   Opgezwolle – ‘Gekkenhuis’
   http://www.youtube.com/watch?v=R1VpmCrEGzE

  2. Nounou, hyper! Was je vroeg op of de hele nacht niet geslapen? Als jij waarneemt dat iemand van het duister is, wat DOE jij er dan aan? Erover klagen heeft echt geen zin, moet zo’n meisje dan niet geholpen worden? Ik ken de beste meid niet maar heb wel e.e.a. Opgevangen over wat ze achter de rug heeft in de psychiatrie en dat wens je niemand toe. Bovendien is het zo, dat het gebruik van psychiatrische medicatie veel duistere entiteiten aantrekt.. Misschien dat jouw waarneming daarop berust? Als iemand eenmaal van die medicijnen af is, doet ‘ie er dus goed aan om te detoxen en de entiteiten door een deskundige weg te laten halen..

  3. Hoi Eye, je hebt gelijk, doet me ook hartzeer zo’n uithaal van mijn eigen, vind haar in feite ontzettend Tof die Sarah, dat is de Waarheid, en jou ook Eye..

   Klopt ook wat jij zegt dat ik heel vaak dan een hele nacht had door gespookt, nu van de week voor het eerst sinds tijden dat ik vrij vroeg MOET slapen, heb ik anders nooit, en dan bijtijds des ochtends het ochtend gloren kan ervaren, is heeeeeel errug wennen, kom ook totaal andere menschen tegen als ik naar buiten ga, en de zon ziet er des ochtends zo anders uit, het licht is vrij hard maar wel mooi, mijn zoveelste Wake Up call klap voor mijn eigen koppie..

   ik heb sluimerende minderwaardigheids neigingen met daaraan gekoppeld weer over arro compensatie gedoe, heel dubbel.. Wat ik bedoel te zeggen dat ik het fijn vind dat je even gereageerd hebt Eye, ik heb geen maat daar in, in aandacht vragen, net als vroegâh op school, ik ben beetje Jaloers op het Sarah tijdperk, dat er nu veel meer bekend is over minimale brain damage door chronische stressoren oren…

   nou net heel officieel een Goede Vulpen gekocht, bij de boekhandel hieroooh, net aan het uitproberen, schrijft al beter in een half uur dan die vorige na 7 maanden inschrijven en gemartel, kan ook aan m’n hand liggen, dat ik een echte schrijver’s hand begin te krijgen, met middeleeuwse krullen

   oh jah onderweg bij de markt notenbar, effe halve kiloo Makke siDonia not mix gekocht, arme meissie dat daar van ellende stond te bibberen van de kou verdriet en ellende, krijg ik dan weer mee, ben effe intense goed voor haar geweest, hoe kort ook, zag haar iets opklaren, walgelijk hoe die schooljeugd gebruikt wordt voor Volwassen Jobs, als ze het nou leuk vinden, lang niet allemaal, kinder arbeid is al lang weer terug in dit pokken land

  1. Ja mij ook. Maar goed, ik dacht: “Laat ik nou eens een keer iets klakkeloos plaatsen. Is weer eens wat anders.. Iedereen vind het leuk, behalve jij weer..
   Maar gewoon even een vraag: “Hoe weet je nu dat ik dat klakkeloos doe?” Gekke vraag hè?

  2. Het was een pure Schot geschoten door het vrachtwagen raam in de kiltige Highlands, alleeen de Whiskey uit het Loch ontbrak er nog aan anders hadden we door de flarden van de mist nog het Monster ook waargenomen… Aye!

 7. wat wel de laatste dagen zijn waargenomen is, wel de ENORME CHEMTRAILS die in delen van duitsland, belgië en nederland te zien waren!!
  opmerkelijk toch geen woord over dit fenomeen!

  1. @Anja, inderdaad gisteren en vandaag, ze zijn zelfs in de schemering te zien. Iets anders is een raar geluid wat op veel verschillende plekken op de wereld is gehoord (zie youtube). Ook zorgelijk is een zwerm van aardbevingen waar Phobos Grunt waarschijnlijk is neergekomen (poolgebied, zuid amerika) en het lijkt of de zuidpool zich verplaatst heeft. Overigens niets daarvan in de MSM. Er zijn mensen die denken dat de aarde aan het kantelen is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.