Advertentie

MH17: Waarom Obama en de media muisstil zijn..?


Terwijl we hier in Nederland wachten op een goed onderbouwd antwoord op de vraag wat er precies gebeurd is rondom de oorzaken van de ramp met de MH17, blijkt op internet veel deugdelijk materiaal op te duiken. De kracht van internet is maar weer eens bewezen; informatie die als een brandende lont de wereld over flitst en andere mensen weer inspireert verder te zoeken naar diepere zaken.

amerikaans bewijs MH17
En dit was dan het lang verwachte bewijs van de Amerikanen, waaruit zou moeten blijken dat een pro-Russische militie verantwoordelijk zou zijn voor het neerhalen van de MH17. Hoe kneuterig en doorzichtig wil je het ‘bewijs’ zien.. (Het blijkt dat dit plaatje zelfs afkomstig is uit een computerspelletje, waarin een gele en groen lijn en een paar punten zijn getekend..!!)

Dat heeft niet alleen goede resultaten opgeleverd, maar zorgt ook voor nogal wat verwarring. Foute informatie, foute conclusies en ook opzettelijke desinformatie zijn te vinden rondom deze ramp. Wij van WantToKnow proberen naar beste kunnen en inzichten dát materiaal aan te bieden, wat ónze filters mag en kan passeren.

Dit betekent vanzelfsprekend dat we sowieso niet alles maar lukraak aannemen en plaatsen. Fundamentele informatie die we onder ogen krijgen, wordt gecheckt en in een groter kader geplaatst. Vaak gebeurt dit passen van het puzzelstukje pas na enkele dagen, ja zelfs na enkele weken soms pas.

Inmiddels blijkt dat veel materiaal ook van bijvoorbeeld Facebook verdwijnt, dat mensen plaatsen als belangrijke info op hun tijdlijn. Hoe dit kan en wie dit doet is nog de vraag, maar mocht je hierover meer willen lezen, dan verwijzen we je graag naar DIT ARTIKEL van onze collega’s van onze collega’s van Niburu.Wij hebben in ons artikel van dit weekend (HIER) al laten zien, dat een essentiële BBC-reportage uit Oost Europa niet alleen van het internet verdwenen is, maar ook van websites wordt onderuit getrokken..!

Maar er is meer, want velen valt het op, dat de regering Obama, ná het luid trompetgeschal dat de ‘schuldigen’ aanwees van het neerstorten van de MH17-Boeing van Malaysia Airlines, VOLLEDIG IN GEBREKE BLEEF met het aanleveren van bewijsmateriaal.

Marie Harf, persvoorlichter van de regering Obama, verwijst journalisten naar YouTube en Facebook voor bewjizen rondom de MH17-aanslag..!
Marie Harf, persvoorlichter van de regering Obama, verwijst journalisten naar YouTube en Facebook voor bewjizen rondom de MH17-aanslag..!

Het was nota bene woordvoerster Marie Harf van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken die nota bene een journalist van persbureau Associated Press (AP) in een persconferentie verwees naar Social Media, zoals Facebook en YouTube, voor verdere informatie over de oorzaken.. (HIER) Hoe krankzinnig moet het worden..? Maar waarom is er nu ineens een radiostilte rondom deze ramp..? Waar komt deze bizarre ‘rust’ vandaan, die niet alleen afkomstig is van de VS-regering, maar -hoe is het mogelijk..?- ook van de gezamenlijke media..

En terwijl de ene na de ene vrije journalist met een verhaal vol twijfel komt over de krankzinnige beschuldigingen van de VS aan het adres van Rusland, zwijgen de grote kranten. Zij hadden immers al gekozen om als schaapjes de Amerikaanse media te volgen en vooral niet kritisch te zijn. Voor de Telegraaf bijvoorbeeld waren de separatisten al moordenaars..! Nog geen bewijs te zien, geen vraagteken achter de beschuldiging (Moordenaars?), maar keihard en vooral uiterst DOM achter de VS aan. Vergeten kennelijk dat mw. Victoria Nuland, onderminister van Buitenlandse Zaken, nog maar een paar maanden geleden had geroepen: ‘FUCK THE EU!’

We plaatsen als hoofdartikel graag een vertaling van een artikel van Niles Williamson van World Socialist Web over deze veelzeggende stilte, die de media nu domineert in het kader van de MH17-catastrofe..!

x

schade boycott Rusland
Het slaafs volgen van een overheid die slaafs de VS volgt, blijkt alleen maar ‘slaafse mensen’ voort te brengen.. Slaven van een doctrine, opgelegd door de VS en de media-propaganda..!

x

* * *

x

MH17: Waarom zijn Obama en de media zo muisstil..?

2014 © 1998-2014 World Socialist Web Site – Niles Williamson

2014 © vertaling WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

web of lies economist poetinDe oorverdovende stilte van de media in de VS en van de VS overheid in het kader van het onderzoek naar het neerhalen van  Malaysian Airlines vlucht MH17, een maand geleden, riekt naar een cover-up. Het lijkt alsof er iets afgedekt dient te worden, wat verder niet in de publiciteit dient te komen. In de uren en dagen onmiddellijk ná de crash, werd de schuld ervan, zonder ook maar EEN SPATJE BEWIJS, door regerings-medewerkers van de VS toegeschreven aan het afvuren van een BUK-raket (SA-11) door pro-Russissche separatisten, die een groot gebied in Oost-Oekraïene in beheer hadden. Deze mensen kregen al na een uur op CNN de schuld in de schoenen geschoven..!

Er werd door de Amerikanen een keiharde politieke campagne gelanceerd, waarbij het doel was om harde economische sancties tegen Rusland voor elkaar te krijgen en de positie van de NAVO in Oost Europa te versterken. De honden van de CIA in de Europese en Amerikaanse media, afgaande op de geur, legden de schuld voor de crash van de MH17 volledig bij president Vladimir Poetin.

De cover van het Duitse blad ‘Der Spiegel’ van 28 juli jl. toonde een foto van de slachtoffers van de ramp, met daarom heen in grote rode letters: ‘STOP PUTIN NU!’… En een artikel in het kwaliteitstijdschrift ‘The Economist’ verklaarde op 26 juli Poetin tot de ‘auteur van de MH17-vernietiging’, waarbij het tijdschrift het gezicht van Poetin had verweven met een spinnenweb op de cover, met daarbij de tekst ‘Poetin’s web van leugens’..

Iedereen die de vergelijking heeft gemaakt met de ‘nieuwsberichten’ die verspreid werden over Mohammar Khadaffi en Sadam Hoessein destijds, kon simpel concluderen dat het de bedoeling was van Washington, dat natuurlijk achter deze publiciteitsgolf stak, dat het de bedoeling was om de Russen klaar te stomen voor een andere leider, zoals dat in Libië en Irak ook was gebeurd. Maar dit keer ging het om een andere tegenstander, een nucleair-gewapend land dat door de VS uiterst risicovol naar een oorlog werd gedreven.

En plotseling is het over..??!!
Maar nadat deze crash zorgvuldig werd gebruikt om een complete casus tegen Rusland klaar te stomen, is ineens de belangstelling weggevallen bij de media in de VS. Sinds 7 augustus bijvoorbeeld heeft de Zionistische New York Times het niet meer nodig gevonden ook maar één woord te besteden aan de MH17-crash..!

Er is geen onschuldige verklaring voor het plotselinge verdwijnen van MH17-nieuws uit het media- en politieke spotlicht.. De zwarte dozen -onbeschadigd zoals iedereen heeft kunnen zien!- worden al weken ‘ONDERZOCHT’ in Engeland, en bekend is dat zowel Amerikaanse als Russische spionagesatellieten en militaire radarinstallaties het oostelijke deel van Oekraïene hebben gescand, tijdens de dagen rondom de crash.

Het is uiterst ongeloofwaardig dat de VS geen gedetailleerde kennis heeft van de omstandigheden rondom de crash van de Malaysian Airlines-Boeing en de erbij betrokken krachten. Daarbij is het ook volkomen logisch te stellen, dat wanneer Washington materiaal in handen zou hebben dat beschadigend zou kunnen zijn voor Rusland en de door Rusland gesteunde separatisten, dit materiaal toch wel via een agressieve media-campagne naar buiten zou zijn gekomen..!!

En DUS kunnen we rustig stellen, dat in het politieke gevecht de vingerwijzing steeds nadrukkelijker en krachtiger op de betrokkenheid van de, door de VS en Europa gesteunde ‘regering’ van Oekraïene komt te liggen… Hoe pijnlijk die constatering ook is..!

 

"In termen van het specifiek identificeren van het individu, de groep van individuën of het personeel dat de opdracht gaf voor deze aanval, hoe het zo is gekomen, dat zijn zaken waarvan ik denk dat ze nog steeds onderwerp zijn van aanvullende informatie die we nog zullen verzamelen."
Obama in zijn eerste persconferentie ná de aanslag op de MH17: “In termen van het specifiek identificeren van het individu, de groep van individuen of het personeel dat de opdracht gaf voor deze aanval en hoe het zo heeft kunnen gebeuren, dat zijn zaken waarvan ik denk dat ze nog steeds onderwerp zijn van aanvullende informatie die we nog zullen verzamelen.”

x

Vanaf het begin, kwam er van de regering Obama geen enkele bewijsvoering om de opstokende beschuldigingen te staven dat Vladimir Poetin verantwoordelijk zou zijn voor de crash van de MH17. Tijdens zijn pers-briefing van 18 juli, één dan ná de verschrikkelijke ramp, maakte Obama het statement dat het ‘NOG TE VROEG WAS OM TE RADEN NAAR DE  INTENTIES VAN DEGENEN DIE DIT SURFACE-TO-AIR-PROJECTIEL GELANCEERD ZOUDEN KUNNEN HEBBEN’…  (‘It is still too early for us to be able to guess what the intentions of those who might have launched this surface-to-air missile might have had.’)

Terwijl hij cynisch de crash exploiteerde om de druk op Rusland op te voeren, waarschuwde deze meneer Obama terloops, dat het ‘aannemelijk is dat er misinformatie rondom het bergen van de wrakstukken zal plaatsvinden’.. En in een bevestiging dat hij werkelijk geen bewijs kon tonen van al zijn claims, voegde hij eraan toe: “In termen van het specifiek identificeren van het individu, de groep van individuën of het personeel dat de opdracht gaf voor deze aanval, hoe het zo is gekomen, dat zijn zaken waarvan ik denk dat ze nog steeds onderwerp zijn van aanvullende informatie die we nog zullen verzamelen.”

Maar voor de goede orde:

DEZE MH17-MISINFORMATIE KWAM VAN DE REGERING OBAMA ZÉLF..!

Het was de Minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry himself, die op een soort media blitz op 20 juli, de wereld liet weten, dat de pro-Russische separatisten EN DE Russische overheid verantwoordelijk waren voor het neerschieten van de Boeing 777. En het ENIGE BEWIJS dat deze man durfde presenteren, waren uiterst dubieuze ‘Social Media opnames’ die waren gepost op internet. Zo presenteerde meneer Kerry ongeautoriseerde audio-opnames van separatisten die met elkaar gesproken zouden hebben over een ‘vliegtuig-crash’. Maar deze opnamen zijn gemaakt en op het internet gezet door… DE CIA..!! Het blijkt namelijk dat deze CIA als ‘adviseur’ nauw samenwerkt met de geheime dienst in Oekraïene, de SBU. En als deze CIA zo nauw samenwerkt, zal het namelijk niet buiten medeweten zijn geweest van de CIA, dat deze SBU de filmpjes heeft gepost…

Het gaat hierbij om YouTube-clipje nota bene, waarin je een legertruck ziet, die ongeïdnetificeerd militaire uitrusting vervoerd over een weg. En om een teruggetrokken social-media-statement waarbij de verantwoordelijkheid voor het neerhalen van het verkeersvliegtuig zou zijn bevestigd door separatistenleider Igor Strelkov.

New Strait TimesSnel daarna begon het verhaal van de VS-regering, rondom het neerstorten van de MH17. in elkaar te storten.
Op een persbijeenkomst op 21 juli, verklaarde mevrouw Marie Harf, woordvoerder van Binnenlandse Zaken van de VS, en tevens voormalig CIA-Midden Oosten-analiste, dat de conclusies van de Obama-regering met betrekking tot het neerhalen van de MH17, ‘gebaseerd waren op open informatie, die feitelijk ‘common sense’ is’.  Toen deze dame door journalisten werd uitgedaagd om met hard bewijs te komen, moest ze toegeven, dat dat er HELEMAAL NIET WAS…!!!

Dit is letterlijke tekst van mevrouw Marie Harf: “I know it’s frustrating. Believe me, we try to get as much out there are possible. And for some reason, sometimes we can’t.” Of in goed Nederlands: ‘Ik weet dat het frustrerend is, maar geloof me, we proberen zoveel mogelijk daar vandaan te krijgen als mogelijk. En om de een of andere reden, LUKT DAT NIET’…

We kunnen nu, NA 1 MAAND toch wel concluderen, dat Washington gefaald heeft om bewijs op tafel te leggen, waaruit blijkt dat haar claims over de ‘schuldigen’ juist zouden zijn..? DAT HET POLITIEKE OFFENSIEF TEGEN POETIN, VANUIT DE NATO-LEDEN EN DE MEDIA-HETZE TEGEN POETIN, GEBASEERD IS OP LEUGENS..?
De vraag is DUS nu, half augustus, waar DAT KEIHARDE bewijs blijft en waar we allemaal mee bezig zijn, in het kader van -op geen andere manier te kwalificeren dan- krankzinnige sancties tegen Rusland nu feitelijk op gebaseerd zijn..!!

Wie wijst, wijst wellicht op zichzelf..!!
Geloof het nou maar: wanneer pro-Russische troepen een zogenaamde ‘ground-to-air missile’ zouden hebben afgeschoten, zoals de VS-regering beweert, dan zou de Amerikaanse defensie/luchtmacht daarvan ZONDER ENIGE TWIJFEL, beelden van hebben. Het ‘US Air Force’s Defense Support Program’ gebruikt satellieten met infrarood sensoren, om raketlanceringen te detecteren, OVERAL OP DE PLANEET..!

Radarposten van de VS en/of NATO zouden dit projectiel hebben waargenomen als het de Aarde verliet vanaf de lanceerinrichting. En aangezien deze satelliet- en radarbeelden NIET ZIJN VRIJGEGEVEN, kunnen we concluderen, dat wat ze te zien geven, helemaal niet klopt met het verhaal zoals het door de VS-regering en de media wordt verkocht.

Maar wat hiervoor in de plaats lijkt te ontstaan is een behoorlijke basis van bewijs, dat naar het door de VS-gesteunde bewind in Kiev wijst.. Wat is de rol van Kiev in het neerhalen van de MH17? De dag na de opmerkingen van John Kerry aan de wereld, presenteerde de Russische militairen de radar- en satellietbeelden, dat een Oekraiens gevechtsvliegtuig, een SU-25, in de onmiddellijke nabijheid van de MH17 was geobserveerd, vlak voordat het vliegtuig werd neergeschoten. Deze claim is totaal genegeerd door de Amerikanen, laat staan dat ze deze claim hebben kunnen weerleggen..!

Het zijn NSA-klokkenluider William Binney en andere, gepensioneerde Amerikaanse agenten van inlichtingendiensten, die eind juli al opriepen om een onderzoek in te stellen naar het ‘Social Media-bewijs’ dat John Kerry aan de wereld presenteerde en ook opriepen tot een eis tot het vrijgeven van satellietbeelden van de vermeende raketlancering. Zij voegden eraan toe: “Wij vernemen indirect van sommige van onze oud-collega’s, dat datgene wat minister Kerry allemaal oppert, niet in overeenstemming is met de werkelijke feiten die uit inlichtingendiensten naar voren komen’..!

there was another aircraft

Op 9 augustus was het de Maleisische website ‘New Straits Times’, die een artikel publiceerde waarin het regime in Kiev verantwoordelijk werd gehouden voor het neerschieten van de MH17. Bewijs van de crash site, zou duidelijk maken, dat het vliegtuig eerst in de lucht was geraakt door een afgevuurde luchtdoelraket van een straaljager, waarna deze straaljager er met zwaar mitrailleurvuur voor gezorgd zou hebben, dat de Boeing uiteindelijk neerstortte. (Dit is overigens in volstrekte overeenstemming met de getuigen van de verdwenen BBC-reportage!!) .

Het zijn krantenkoppen en leugens als deze, die de bevolking van Nederland vergiftigen met haat en vooringenomenheid. Een klein vraagteken achter deze beschuldiging, had een wereld van verschil uitgemaakt. Ook voor 'De Telegraaf'..!
Het zijn dit soort krantenkoppen en leugens, die de bevolking van Nederland vergiftigen met haat en vooringenomenheid. Wat een wereld van verschil had een klein vraagteken achter deze beschuldiging uitgemaakt..! Jazeker, ook voor ‘De Telegraaf’..! Of was het de bedoeling om mensen te vergiftigen en haat te zaaien, als medium van de ‘regerende klasse’..??

Tot slot, last but not least
En hoewel het voor IEDEREEN nog te vroeg is om definitief conclusies te trekken, hoe de MH17 en de bijna 300 passagiers aan hun afschuwelijke einde zijn gekomen, blijkt het bewijs door te slaan naar de -door de VS-gesteunde- regering in Kiev-Oekraïne, en daarachter weer de Europese landen, die blind achter de VS hebben gemarcheerd..

Weg was de verontwaardiging kennelijk over het schandalige aftappen van tientallen miljoenen telefooons, mobiele telefoons, computers etc, Blind achter de VS aan, brengt niets dan ellende. Deze regering in Kiev, met achter hen de ADVISEURS VAN DE CIA, blijken de condities geschapen te hebben voor de vernietiging van de MH17, voor de vernietiging van bijna 300 onschuldige mensenlevens.

Een regering die -onder leiding weer van de VS en mensen als Europarlementariër, VVD-er Hans van Balen, het prima vindt, dat Oekraïensee neo-fascisten plaats nemen op hoge posities in het leger. Neo-fascisten die verantwoordelijk waren voor de fascistische coup in Kiev, begin dit jaar, die het pro-Westerse regime aan de macht bracht.

Vervolgens waren het de Westerse media die het regime in Kiev steunden om de separatisten in het oosten van Oekraïne te bestrijden. Daarbij dit gebied tot oorlogsgebied verklarend, waarin het mogelijk werd de MH17 neer te halen.

Na de regelrechte moord op de 298 passagiers, aan boord van de MH17, blijken Westerse overheden en inlichtingendiensten een rol te hebben gespeeld die nog steeds uiterst vaag is, maar waarin zij kennelijk wel de gelegenheid te baat hebben genomen, een sinistere manoeuvre uit te halen om een oorlog tegen het Poetin-regime te ontketenen.

Het is nu aan de bevolking in de Europese landen, met name in Nederland, om niet stilzwijgend te blijven. Immers: ‘wie zwijgt stemt toe!’.. Als bijna 300 onschuldige levens niet meer genoeg zijn om wakker te worden, om kritische vragen te (blijven!) stellen, waar zijn we dan nog?

Het zwijgen over de rol, de mogelijke OPZETTELIJKE rol (valse-vlag-operatie) van het regime in Kiev bij het neerhalen van het Malaysian Airlines-toestel, de Boeing 777, vlucht MH17, maakt de situatie met de dag crimineler. Het gaat daarbij om de betrokkenheid, vooral door willens en wetens te zwijgen!!, van media uit het politieke establishment, politieke leiders en de gehele regerende klasse..

En als deze media nu eens hun journalistieke taak oppakken, hun lezers laten beslissen, door achter stellingen vol krachtige beweringen wellicht eens vaker een vraagteken te plaatsen, dan zouden we, naar ons idee, al een stuk opgeschoten zijn. Leven we in een tijd waarin we onze mening bij het wakker-worden dienen ingegoten te krijgen, als een paplepel? Of leven we in de tijd dat we mondig genoeg zijn geworden, onze EIGEN KEUZE TE MAKEN en te beseffen dat eigenlijk dat vraagteken het belangrijkste onderdeel van het wakker-worden was..?!

Telegraaf vraagteken moordenaars* * *

 

104 gedachten over “MH17: Waarom Obama en de media muisstil zijn..?

 1. Het zal voor de meerderheid van het grote publiek een onmogelijke optie zijn dat “onze regeringen” zo intens slecht kunnen zijn dat ze onschuldige mensen dit aan kunnen doen. Maar de waarheid is nog vele malen gruwelijker. Achter de schermen van het politieke wereld toneel word de grootste genocide voorbereid die de mensheid ooit getroffen heeft, en zal treffen.Zelf denk ik dat de val van de dollar de derde wereld oorlog zal in leiden, en hier in europa zullen de polariserende krachten tussen de drie grote wereld religies misbruikt worden zodat de mensen elkaar afslachten. Om Satanisten psychopaten te noemen is een onbeholpen poging om dergelijk kwaad proberen te begrijpen. Ik voel de pijn van de mensen in deze wereld, ik zie het onrecht wat ze word aangedaan en ik kan niets doen!! Sinds de alternatieve media in mijn leven is gekomen vallen de laatste puzzel stukjes op zijn plaats, nou, naar 35 jaar zoeken weet ik in grote lijnen wat de WAARHEID is. Het maakt mij eenzaam en intens verdrietig. Sorry, moest het even kwijt. Alleen Jezus en zijn Hemelse vader Jahweh kan ons redden, maar ik ben bang pas naar de dood.

  1. Beste Nelson,

   Zie het artikel hier op de site: “God zal de aarde herstellen”.
   Misschien biedt het je enige troost en hoop.

   Hartelijke groet

   Jopiek

 2. Waar is het filmpje gebleven van een uit de lucht vallend vliegtuig met een brandende motor gefilmd door een oekrainer?

  Heeft iemand anders hier dat filmpje gezien of is het ook direct verwijderd?

  1. Richard, ik denk dat je die van Odette bedoeld.
   Maar weet nog dat 1 dag na de ‘crash’ bovengenoemde werd geplaatst.
   Zonder brandende motor helaas 😉
   En hoogstwaarschijnlijk absolutely fake…

 3. Ik ben benieuwd wat wij Nederlanders gaat doen? Blijven we zwijgen ( wat ik wel verwacht)? of staan we nu eindelijk op en vragen/eisen de waarheid. Of is alles weer vergeten als de serie goede tijden/slechte tijden weer begint en de vakantie s afgelopen zijn . Dan valt dit drama natuurlijk als mooie opvulling tussen de seizoenen door . Ik hoop dat veel mensen in Nederland op tijd wakker worden. Zou fijn zijn als we dit keer de verandering wel kunnen waar maken .En Nederland kan hier een belangrijke rol in spelen. Mits we ons niet gek laten maken over “zwarte “piet .Wat opgezet is om ons van deze waarheid weg te houden . geheimpje : zwarte piet bestaat niet !! Ons een schuld te laten aanpraten over het Nederlands verleden of aan onze cultuur te komen om emotie s op te roepen bij een volk. Onze Emotie s bespelen zodat er boosheid, verdriet en schuld ontstaat bij de bevolking ter afleiding en het besturen van een volk. Zo dat wij zwijgen en alles pikken? Elk volk en Nationaliteit heeft een donker verleden en karma . Laat niet toe dat het verleden/cultuur tegen een volk gebruikt wordt om zijn kracht en macht af te pakken zodat het niet kan handelen in het Nu ! Niet kan handelen om dat te doen wat juist is . Waarom denk je dat de VN zich er mee ging bemoeien? om onze machten te ontkrachten . Dus we zijn belangrijker dan we denken want we hadden hun aandacht . Grappig dat het hele zwarte pieten spel synchroon loopt aan actie s in de Oekraïne. zou zwarte piet weer in beeld gebracht worden door de VN of andere groeperingen als wij als volk dichter bij de waarheid zouden komen ? Kleur blauw voor zwart/blauwe piet komt dat door de VN vlag ?? ( grapje) ik ga er bijna nog van denken dat onze regering op de hoogte was en wist van deze valse vlag operatie en de offers van onschuldige slachtoffers.Zover ik weet beheert/heeft USA 51 procent van ons goud in Gijzeling dus zijn wij gewoon een provincie van hun. TV en Media zijn pro USA en in handen van . Dus geen objectieve berichten. Dat Obama stil is snap ik wel .De boycot is er door en anti Rusland reclame , dat heeft hem naar de volgende Honk gebracht. Dat was zijn doel en missie voltooid . Homerun was mooier geweest maar dit is ook goed. Spel is begonnen en wij moeten wakker worden! Want wij zijn aanzet!

  1. 20 augustus 2014 om 09:24

   Ik ben benieuwd wat wij Nederlanders gaat doen? Blijven we zwijgen ( wat ik wel verwacht)? of staan we nu eindelijk op en vragen/eisen de waarheid. Of is alles weer vergeten als de serie goede tijden/slechte tijden weer begint en de vakantie s afgelopen zijn.

   Ik verwacht er ook niet veel van. Als zelfs 9/11 niet heeft geholpen om de grote massa wakker te maken, waarom zou dan dit ene vliegtuig dat wel gaan doen. Ik heb er dus ook een hard hoofd in. We blijven zwijgen en vergeten.
   Jawel, er worden steeds meer mensen wakker en dat aantal groeit van dag tot dag, maar toch…..het gaat allemaal tergend langzaam.
   Maar er blijft altijd hoop, wie weet gaat het allemaal toch wat sneller dan verwacht. Misschien wordt er wel een (te) grote fout gemaakt of krijgt de waarheid hulp uit onverwachte hoek, wat dat dan ook moge zijn.

 4. Vanochtend aan het ontbijt stelden mijn man en ik dezelfde vraag. Wat kunnen wij doen of bijdragen om de waarheid aan het licht te brengen. Het hele gebeuren rond MH17 klopt voor geen meter. De gevolgen kunnen desastreus zijn want het lijkt erop dat men koerst naar een (3de wereld?) oorlog. Rusland wordt gedemoniseerd door de politici van vele landen en het volk is de dupe. Het is verrassend om te horen dat in alle gesprekken die wij met mensen voeren ondertussen niemand meer gelooft wat de media ons probeert wijs te maken. Ik kan me nog herinneren dat Rutte zei, we zullen de onderste steen boven halen en we zullen alles in het werk zetten om te ontdekken wie dit heeft gedaan, een farce dus. En nu, het wordt steeds stiller rondom deze ramp. Het wordt toch echt tijd dat de mensheid wakker wordt en zijn stem laat horen. Dit is waarschijnlijk de enige weg om de macht van de interne regering te stoppen.

  1. Ik ben hier en voorlopig ook, mijn/ons huis zit vol vacantie vierende familie, groot/Klein/en puppy’s, heb mijn handen vol met het Voeren en laten drinken, en we hebben besloten niet over narigheid te praten.
   Ben trouwens het reageren moe, god allemachtig wat is het een zooitje op onze planeet, nou ik ga de tafels dekken hoef ik het morgen ochtend niet te doen, vriendelijke groet Jenne.

  2. Ethisch gezien lijkt het me netter dat je je tafel door een andere tafel laat dekken, plak er nog een stickertje op met de tekst; TOPIC. Dan is de dekkende tafel on-topic.
   Zo maar een losse gedachte van een losbol, wel, nu en dan, hier en daar, nice treesome said the piggy in the middle. Dat dan weer wel, making bacon. Kom ik weer uit op een tafelpoot, grrrrr. Nevermind, Nirvana bereiken we toch niet, inbetween are the Doors http://www.youtube.com/watch?v=zzxHx-mOqRI

  3. En als we toch gaan moet je weer oppassen
   http://youtu.be/ghSq2qlwrs0
   What’s the difference? It’s that all there is?
   De poes kwam mij halen om buiten met haar te genieten van het ochtendzonnetje op het bankje in de tuin, met een vers kopje koffie en de geur van vers gebakken brood van een bakker verderop. Klein maar fijn daar ons geluk uit halen.
   We zijn allemaal space-time en dimensie ziel-reizigers met liefde voorop in het vaandel, vergeet dat nooit.
   Hartegroet van mij voor allemaal, Odette

  4. Het is muisstil in Amsterdam, de muizen zijn gaan slapen, nu ook dat is on topic verleden tijd, de Marokaanse ratten slapen nooit !
   Mooi ODETTE, ja en die geur, daarom had ik altijd met de dochter van een bakker willen leven, dat als zij zich uitklede je de geur van vers brood in neus kreeg, is niets van gekomen.
   En COZMIC wat is topic en wat niet, zijn we niet allemaal het stof uit het heelal, maar ik heb het vreselijk druk, want ik wil het iederéén het naar de zin maken, het muziekale onderwerp van van daag, Reich mir der/dein hand das leben, van Don Giovani mooi passend onderwerp voor ons de WTK ers, groet Jenne

 5. Goed artikel! Het valt niet mee de massa te overtuigen dat ze voorgelogen worden. Zodra je je twijfel laat blijken over wat er wordt geschreven word je aangevallen. Ga zo door met eerlijke berichtgeving! Laura

  1. Mijn Duits is niet al te best, maar dit versta ik toch als stuitend:

   een quote:

   “Die NATO-Staaten Niederlande und Belgien haben mit dem engsten Verbündeten der USA, Australien, und den Putschisten in Kiew, also jenen die mit am lautesten geschrieen haben „Putin ist schuld“, am 8. August 2014 ein Komplott geschmiedet. Kurz und knapp: Wir sollen über die Ergebnisse der Ermittlungen zum Absturz von MH17 jetzt und später nichts erfahren. Die von Ukraine, Niederlande, Australien und Belgien unterschriebene Vereinbarung legt fest, im Laufe der Untersuchung keine Informationen offenzulegen. Das gab am 10. August der Sprecher der ukrainischen Staatsanwaltschaft, Yuri Boychenko, bekannt. Wie ukrainische Agenturen berichten, sollen Resultate erst nach Ende der Untersuchungen bekannt gegeben werden (wann immer das ein soll); aber nur dann, wenn der Bericht die Zustimmung aller Parteien bekommt, die die Vereinbarung unterzeichnet haben. Demnach kann über Holland und Belgien jeder der NATO-Staaten und die nicht grundlos verdächtige Ukraine ein Veto gegen die Aufklärung des Unglücks einlegen. Alle Involvierten müssen schweigen. Bei der Mafia heißt das Omerta.
   Das ist eine beispiellose, öffentlich bekannte Vertuschungsaktion. Malaysia hat von der Ukraine die Daten der Tower-Flugzeug-Gespräche verlangt. Die Ukraine bestreitet nun unverfroren, sie je gehabt zu haben. Die deutschen Konzern- und Staatsmedien schweigen pflichtvergessen und tun so als hätten sie nichts mitbekommen.”

   Bron is dus: http://lupocattivoblog.com/2014/08/20/ukraine-mh17-und-omerta-kronzeuge-packt-uber-libysche-sniper-aus/#more-17902

   Wil iemand vertalen?
   En het naar de media sturen?
   En de politiek?

  2. Joris,

   Klopt er is een afspraak gemaakt niet te zeggen gedurende het onderzoek, en daarna mag elk betrokken land een veto uitspreken als die de resultaten niet naar buiten wil brengen. MAW Stel kiev heeft het gedaan, en heeft de overeenkomst getekend dan kan als blijkt dat zij schuldig zijn Kiev zeggen: geen enkel land mag de resultaten naar buiten brengen. Oftewel een gag order. :S

   Hier nog een:
   http://robinwestenra.blogspot.nl/2014/08/mh17-explaining-silence.html

   Jouw artikel wijdt ook uit over Libie dat het daar exact zo begonnen is als in Kiev en de Maidan beschietingen.

  3. gelijk hier geplaatst:
   http://www.trouw.nl/tr/nl/31523/Vliegtuigcrash-Oekraine/article/detail/3721649/2014/08/20/We-moeten-kunnen-vergeven-we-willen-niet-omzien-in-wrok.dhtml

   “Groot respect voor deze mensen, die zachtheid en liefde prediken in zo’n moeilijke tijd.

   Toch kan ik me voorstellen dat het anderen wel helpt om te weten wat er gebeurd is.

   Daarom vraag ik de media alles op alles te zetten om de stilte te doorbreken:

   De zwarte dozen, de gesprekken met de verkeerstoren, sattelietbeelden van de VS.

   Rutte, breng direct zonder enige vertraging wat je weet. Ontkracht de geruchten over een afschuwlijke afspraak om te zwijgen… http://tinyurl.com/pvcqe6o

  4. Het was toch van af het begin aan duidelijk dat de waarheid niet boven tafel mag komen? Een nieuwe crises is alweer op de voorgrond geplaatst en heeft de meeste mensen alweer afgeleid van wat er is gebeurd. We zappen gewoon verder, is er ergens anders nog narigheid om me aan te vergapen?? O cheet on me is aan de finale toe ( voor wie niet wist net als ik wat dat is Een programma waarin stellen elkaar moeten belazeren! en wie dat het overtuigenst heeft gedaan krijgt 35000euro)Huilende meisjes die belazerd werden , heerlijke tv ( not)Nee alle false flag events moeten na dat is uitgekomen wat ze werkelijk zijn zo snel mogelijk de doofpot in door met de volgende…. Het volk wil immers brood en spelen !
   Gelukkig is dat nog maar ten dele waar , maar hier is de rek eruit en de lol eraf.

 6. Dit interview met een insider: een absoluut verdiepende aanrader.
  Ook de geopolitieke aardverschuivingen in de 3d wereld worden verhelderend uit de doeken gedaan.(o.a ook MH17 en andere actuele zaken)

  PROJECT CAMELOT: SIMON PARKES – THE MEASURE OF A MAN

  This is a ground breaking even explosive interview in terms of content. This interview was filmed on location in Avebury, England and during the 1st International Bases Conference. This is a very insightful look at the man and his relationships with ET/alien races and the larger picture of what’s going on here on Planet Earth.
  https://www.youtube.com/watch?v=b4WQty5e7Cc

 7. Wat verder nog speelt t.a.v. vlucht MH17 is zijn vluchtroute 300 km meer noordelijk op verzoek van de luchtverkeersleiding in Kiev en het verdwijnen van de Spaanse luchtverkeersleider Carlos Buca die vlucht MH17 mede begeleide en die twitterde dat er een gevechtsvliegtuig bij MH17 opdook en na het verdwijnen op de radar van MH17 vlak daarop militaire medewerkers van Binnenlandse Zaken naar binnen kwamen en de nationale en internationale verkeersleiders meenamen. Sindsdien is Carlos Buca verdwenen.
  Ben nieuwsgierig wat de conclusie oorzaak crash MH17 uiteindelijk is van de Onderzoeksraad OVSE in Nederland.
  Wanneer de data van de verkeersleiding in Kiev ook nog verdwenen is of heel raar in elkaar zit, dan hebben we toch wel de absolute morele diepte van veel regeringen, veel media en heel veel mensen bereikt.

 8. Wat een schorem zit er overal aan het roer van Nederland Belgie Australien VS en Ukrain. Daar kan je een oorlog mee winnen, wat een tuig van de riggel . Deze mensen hebben geen gevoelens en zijn knetergek en dan op deze posities! Die criminelen van de eerste en de tweede kamer kunnen zij beter gelijk afmarcheren naar de koepel en nooit meer loslaten!

  1. Geeft niks mag er 20 keer staan van mij, als dat er voor nodig is dat de ernst van dit verhaal duidelijk wordt bij mensen: DOOFPOT AFSPRAAK MH17

 9. Misschien interessant voor wat betreft de waarheidsvinding,vind ik het gesprek met Simon Parkes door project camelot verplichte kost. In de 55e minuut komt geheel onverwacht het verhaal van de mh17 vlucht voorbij. Ik werd voorzien van een aantal zeer sluitende details die het in een andere context plaatst. Wat mij betreft kort bij de waarheid en zeker het bekijken waard. Je kan deze you tube vinden op Wij Zijn Klaar.nl of onder vermelding van simon parkes the measure of a man.

 10. prima samenvatting van de vele belachelijke open einden die er aan deze false flag zitten , maar niet getreurd de nederlandse media hebben alweer een nieuw protocol opgestuurd gekregen om over de bevolking uit te rollen via het Rothschild persburo Reuters nl Het hele krankzinnige isis verhaal met 850 miljoen op de bedrijfsbalans en hoofdkantoor in Irak

  ( goh is dat ook niet dat land waar obama al een aantal jaren flink bezig is in opdracht van nazifactie Scherff/Busch)

  de knevels en van de brinks en marielle overgraags en de twan huyzen van het Nederlandse Staats Propaganda bureau staan vooraan in het gelid om hun eigen bevolking te verkopen en te offeren op het altaar van bloeddorstige machtswellustelingen. voor een leuke baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en altijd een uitnodiging voor de juiste feestjes en baantjes als press-consultant bij de leuke bedrijven.

  Bah het is ‘zum kotzen’ [ en dat zeg ik niet voor niets in het Duits]

  1. Kan iemand mij vertellen waarom het eerst ISIS heette en nu ineens IS.. Het eerste draagt volgens mij de naam Syrië in zich, DUS moest dat snel weg, want informatie over ISIS, via AMERIKAANSE STEUN AAN DE SYRISCHE OPSTANDELINGEN was even over het hoofd gezien..
   In Syrië steunt het ISIS dus, om het regime van Assad te ondermijnen, en in IRAK..?? TJa, daar gaan ze ze bestijden.. hahaha… Wat een ongelooflijke zooi maken de Gringo’s ervan..

   En iedereen ouwehoert weer gewoon de media na.. ‘IS’ dus..?
   http://www.thegatewaypundit.com/2014/06/iraqi-politician-obama-is-supporting-isis-in-syria-will-he-support-isis-in-iraq-too-video/

  2. Obama noemd ze isel , denk dat ze nog bezig zijn met een nieuwe naam te zoeken .

  3. Valt het meer mensen op dat het allemaal wel heel mooi in het plaatje past? En dan heb ik het niet over dat de nieuwsvoorziening vanuit vrije nieuwsgaring komt , echter eerder propaganda genoemt kan worden. Jaja de us hadden met commando’s geprobeert gegijzelden te bevrijden”maar hadden hen niet kunnen vinden”. Alsof je zo ver van huis commando’s even in een aantal landen laat zoeken naar waar de gijzelaars zijn. Het wordt echt tijd deze wereld achter mij te laten daar ze een aanslag pleegt op mijn intelligentie en logisch redenatie vermogen. En dat bedoel ik niet als uitdaging eerder als “insult”. Hoe stom denken ze dat we zijn! Tijd voor mijn tuintje hah.
   http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8267:het-maximale-horror-effect&catid=20:het-complot&Itemid=33

  4. What is is, to be or not to be, is it isis or bebe? Or waswas? Journalist verliest krantenkop.FF snel gelezen= koppensnellen. Zat pas een muis in me huis, op een boedhabeeld, boedha bleef muisstil, onbewogen, kon hem niet bommen of granaten, tis maar een muis.
   Look @ the hand of the magician, don’t get fooled by the trick.
   De wie? http://www.youtube.com/watch?v=SHhrZgojY1Q

  1. MARCEL, volgens mijn familie in de VS, heel goed mogelijk, men verwachte dit al enige tijd, het is om de massa bezig te houden en af te leiden, who knows, groet.

 11. Ik vind het grappig om te zien hoe deze site zelf ook de stemming probeert te beïnvloeden, door vertalingen net ietsje aan te passen, uit het artikel:

  “‘I know it’s frustrating. Believe me, we try to get as much out there are possible. And for some reason, sometimes we can’t.’
  Of in goed Nederlands:
  ‘Ik weet dat het frustrerend is, maar geloof me, we proberen zoveel mogelijk daar vandaan te krijgen als mogelijk. En om de een of andere reden, LUKT DAT NIET'”

  Dit is gewoon Zeer slecht vertaalt, het zou zo moeten klinken:

  “ik weet dat het frustrerend is. geloof me, We proberen zoveel als mogelijk informatie naar buiten te brengen, maar om een bepaalde reden kunnen we het soms niet publiceren.”

  Het is niet dat het niet LUKT(!!!) maar omdat ze het niet WILLEN. Wezenlijk verschil, waarvan je zelf ook wel hopelijk kan bedenken waarom ze niet alles kunnen publiceren.

  In het originele Engels bericht staat ook al een fout, dus ik twijfel ook aan die tekst. Punt is, die laatste zin klopt gewoon voor geen meter. Dan vraag ik me af hoe alle andere “vertalingen” zijn van je.

  Media is waarschijnlijk stil omtrent de ramp, omdat ze nog geen nieuwe informatie hebben, en dan (gelukkig) maar niet gaan speculeren over wat er gebeurt is.

  Kritisch zijn over de berichtgeving is altijd goed, maar dit artikel staat zo vol aannames, en laten bepaalde informatie heel handig weg die niet strookt met hun idee. Erg jammer. geen bronvermeldingen, waarom zou ik dit artikel moeten geloven?

  Ik wacht af tot er meer informatie bekend is na het onderzoek van de zwarte doos.

 12. NEEderlanders zijn gewoon het domste volk op aarde. Niet voor niets is dit land slachtoffer. Dit domme volk begint gelijk te schreeuwen en weet de waarheid al alvorens enige feiten te kennen. Voor degene die de mogelijkheid hebben, maak dat je wegkomt uit west Europa of anders uit de buurt van dicht bevolkte gebieden. Het blijft namelijk geen 5 voor 12.

 13. Waar blijven nu degenen die de onderste steen boven wilde halen??
  Die houden nu hun beschuldigende snavels hermetisch gesloten!!
  Je kan de stank van verre ruiken!!!Het kwaad straft zichzelf,want
  de kosmische wet bepaald dat het gelijke het gelijke aantrekt
  Dit gepeupel heeft haar langste tijd gehad

 14. Eindelijk kamervragen! http://tweedekamer.nl/kamerstukken/detail.jsp?id=2014D28719

  Nummer 2014D28719 Publicatiedatum 21 augustus 2014
  Eerste ondertekenaar Angelien Eijsink, Kamerlid PvdA
  Mede ondertekenaar I.B. Sneep, griffier

  Met een paar heel interessante erbij:
  5
  l. Klopt het er een schriftelijke overeenkomst is tussen Oekraïne, België, Nederland en/of Australië over het openbaar maken van het onderzoek naar de toedracht? Klopt het dat elk land de openbaarmaking daarvan kan blokkeren door een non-disclosure-overeenkomst?

  7.
  c. Hoe komt het dat de informatie van de zwarte dozen nog niet openbaar is terwijl dit bij andere rampen soms veel sneller is gebeurd?
  d. Is het juist dat gesprekken tussen de piloten in het vliegtuig en de verkeerstoren in beslag zijn genomen door de Oekraïense autoriteiten of zijn deze beschikbaar gesteld aan het onderzoeksteam?
  e. Is het juist dat de MH17-vlucht een andere dan gebruikelijke route volgde? Waarom was dit?
  f. Hoe beoordeelt u de bevindingen van de Oekraïense veiligheidsdienst SBU over de vliegramp (www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=129834&cat_id=39574)?

 15. Op 8 Augustus hebben 4 landen een overeenkomst ondertekend, die de uitkomsten van het onderzoek naar de oorzaak van de ramp met MH17, niet onafhankelijk van elkaar naar buiten mogen brengen.
  Tegelijkertijd zit er een clausule in deze overeenkomst dat één land de uitkomst kan vetoën.
  België, Australië, Nederland en de Oekraïne zijn de ondertekenaars.
  Wat hierbij het meest opvalt is de afwezigheid van Maleisië.
  De opinie van de grootste krant van Maleisië, spreekorgaan van de overheid, weerspreekt de alom geaccepteerde versie van de Internationale gemeenschap dat de Seperatisten als de dader aanwijst.
  Het begint er steeds meer op te lijken dat deze ramp een Nederlandse 9-11 wordt.

  The Causes of the MH17 Crash are “Classified”. Ukraine, Netherlands, Australia, Belgium Signed a “Non-disclosure Agreement”

  http://www.globalresearch.ca/the-causes-of-the-mh17-crash-are-classified-ukraine-netherlands-australia-belgium-signed-a-non-disclosure-agreement/5397194

  http://www.atimes.com/atimes/Central_Asia/CEN-01-190714.html

  1. Ik wou dit ook net toevoegen. Als dit klopt een absoluut schandaal en een contractbreuk tussen regering en bevolking. Als zij mogen liegen, bedriegen en stilhouden, oorlogs retoriek er op na houden en de economische belangen van Nederland mogen schaden door onterechte sankties, dan zijn wij ook ontrokken van enige loyaliteit. Wie wind zaait, zal storm oogsten.

   Als Christen wil toevoegen dat men eens the harbinger moet lezen die handelt over de vergelijking tussen de ondergang van Noord Israel, voorzegt door Jesajah, en die van de VS. Een absolute shocker.

  2. Och kom

   Dank voor de tip. 🙂

   Aan allen:

   Ik wil even melden dat er een aantal van onze zorgen op dit forum gelijk lopen met de Kamervragen van de politiek, dus nogmaals blijf ze mailen, blijf linkjes delen en BLIJF VRAGEN STELLEN. HET MAAKT UIT!

 16. A long list of prominent individuals has signed, a number of organizations will be promoting next week, and you can be one of the first to sign right now, a petition titled “Call For Independent Inquiry of the Airplane Crash in Ukraine and its Catastrophic Aftermath.”

  Ukraine liegt over het convooi

  http://www.washingtonsblog.com/2014/08/ukraine-busted-another-lie.html

  Rusland Statement / aankondiging over convooi
  http://www.mid.ru/brp_4.nsf/0/8CBBD5BFE558C6E344257D3C003D4DF0

  en deze:
  The petition is directed to “All the heads of states of NATO countries, and of Russia and the Ukraine, to Ban-ki Moon and the heads of states of countries on the UN Security Council.” And it will be delivered to each of them.

  http://www.washingtonsblog.com/2014/08/demand-swells-straight-answers-plane-ukraine.html

  1. Ehmmm eh het allereerste stukje hoort ehh bij de petitie onderin…

   een oeps momentje.. :S

  1. MONIKA, leuk om te lezen, en waar, denk ik, de VS is tot een politie staat geworden met opzet, de Fema kampen zijn niet voor niets gebouwd, het is hevig aan het borrelen in de samenleving, de burgers zijn niet voor niets zo zwaar bewapend, en de burgers die de VS hebben gesticht hebben dit voor zien van daar dat je wapens mag bezitten, ooit waren de Appalaches het terretorium van de Moonshiners, little shining diamonds, beste Monika!

 17. Ik geloof dat de chinezen nu ook slachtoffer van amerika gaan worden: http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/collapse/chinese-fighter-jet-buzzed-us-navy-surveillance-plane.html

  Ik weet niet of de link automatisch zo komt of dat ik er nog iets van [url] bij moet doen?

  Maar ze laten alleen wat foto’s zien en “zeggen” dat de straaljagers heel dichtbij kwamen en hun wapens lieten zien. Ik zag het en meteen geloofde ik het al niet, maar ja, Europa zal wel weer achter de usa aan gaan lopen………

 18. Hebben jullie het artikel in trouw gelezen van vandaag 25-8? Daarin geven de russen aan dat zij nog de enige zijn die willen dat er een onderzoek komt, en dat het in andere landen muisstil is omtrent evt. onderzoek. Zo zie je maar. Wie zijn toch de schuldigen?

  1. Er schijnt een agreement te zijn afgesloten om de resultaten niet vrij te geven zolang het onderzoek loopt ( welk onderzoek) en als er resultaten zijn die een land van niet bevalt kan die veto geven dat iedereen het niet naar buiten mag brengen. Dus als kiev de dader is (en die heeft mee getekend) kan kiev zeggen: MONDJE DICHT! Doofpot agreement dus.

   Kleine opluchting is hierover een Kamervraag ingediend.

 19. http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3724904/2014/08/26/Topoverleg-over-Oekraine-in-Minsk.dhtml

  Mijn post: “Als hierbij een deel van de kamervragen van Angelien Eijsink van de PvdA dd 15 augustus 2014 beantwoord wordt, is er kans op vooruitgang!

  o.a.: vraag 7 d.
  Is het juist dat gesprekken tussen de piloten in het vliegtuig en de verkeerstoren in beslag zijn genomen door de Oekraïense autoriteiten of zijn deze beschikbaar gesteld aan het onderzoeksteam?

  http://tinyurl.com/q9ovc22
  nr. kamervragen: 2014Z14098

  Blijf deze vragen gebruiken in de media! Ze zijn van heel groot belang en mogen niet vergeten worden.

 20. wat mij opvalt is:
  er wordt altijd op tv gesproken over de door Rusland gesteunde separatisten, is hier bewijs voor.
  waarom doen ze dit, in de regio wonen veel mensen die russen zijn, en een Russisch paspoort hebben, ben er vaak geweest,
  het is bekent dat Oekraïne altijd 2 groepen heeft gehad, westers en ooster georiënteerd.
  en ik wacht nog steeds op, wie heeft die 777 neergehaald.
  De VS kan mij nummerboord zien van uit een satelliet.
  dus ik neem aan dat ze boven oost Oekraïne een permanente satelliet(en) hebben hangen, want als een rus een kop koffie drinkt dicht bij de grens, zien wij het op de TV,
  maar gelukkig worden steeds meer mensen wakker,
  ik kom veel in Rusland, ik vind het een okay land, aardige mensen (echte russen) niet die resort pooiers met hun dames van plezier.)en de telegraaf zakt ook door het ijs.
  welke journalist heeft ballen en start met feiten,
  met feiten komen we achter de waarheid. met wijzen komen we nergens,

  1. Kiev was heel lang het middelpunt van de Oosterse Christelijke orthodoxekerk, de Oekraine is geschiedkundig voor eeuwig met Rusland verbonden.
   Toen de Joden in de krim een aardig tweede Israel wilde bouwen, gooide Stalin ze er uit, nu wordt het kunstje op nieuw opgevoerd om van de Oekraine een Joodse sateliet staat te maken, alles is Joods in de Oekraine die het land in handen hebben, het is als olie op het water, ze verspreiden hun macht vliegens vlug, geld is geen probleem.

 21. Er gaan toch steeds meer mensen naar Oost Oekraine toe, om te vechten tegen het nieuwe, zionistische facisme, Fransen, Italianen, Serben, het komt op gang, kijk GUIDO.J, dat is ook een mogelijkheid.

  1. Bedoeld U R’ooooo’d front, sta op verworpenen der aarde, wordt tijd om op te staan, voor we rokende hoopjes sintels/as zijn.

 22. Het is denk ik even goed om even stil te blijven staan bij de vele burger slachtoffers in het Don bekken, in de westerse schande Media niet voorkomend.
  Waarom maakt Putin hier geen eind aan, dan maar oorlog, want dat is wat ze willen, economisch financieel zijn ze aan het einde.
  Frankrijk wil meer sancties, maar de marine schepen worden normaal geleverd, ze zijn volkomen in de war.

 23. Juist op het nieuws gehoord. Er is een overeenkomst tussen de 4 landen. Met omflourste en gerustellende stem werd verteld dat zo een overeenkomst normaal is in deze wereld. Ja ja. De onderzoeksrechter en de verdachte sluiten een contract dat elke bevinding wederzijds een veto kan krijgen.

  Nou ja, volgens de NOS : Wel blijven de landen die informatie inbrengen zelf de baas over de gegevens, zo schrijft de NOS. Dat betekent dat ze een ‘veto’ mogen uitspreken over het wel of niet openbaar maken van die gegevens. Het zou een veelvoorkomende werkwijze zijn bij internationale onderzoeken waarbij ook informatie van inlichtingendiensten wordt gebruikt.

  Zaak is dus dit contract in de openbaarheid te krijgen. Daar het een raamwerk is van samenwerking, kan het nooit geheimen bevatten.

  Werk te meer voor onze vlijtige CDA-er. Al zal ie waarschijnlijk zwaar onder druk worden gezet. Of gewoon een verkeersslachtoffer worden.

  1. Dat gebeurd vaak, als de waarheid uiteindelijk uitlekt gaan ze “downplayen”.

   Ze erkennen dan een klein deel van datgene wat ze verborgen hielden, en maken het dan minder erg.

  1. Het een bevordert het ander of zoiets…
   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/wp-content/uploads/2014/08/45914053-e1409410357885.jpg
   Nato-Generalsekretär Rasmussen und der niederländische König Willem-Alexander: Die beiden Länder führen die Umwandlung der Nato an, um den osteuropäischen Raum zu kontrollieren. (Foto: dpa)

   (…en de Nederlandse Willem Alexander: beide landen leiden de wending van de NATO, om het Oost-Europese gebied te controleren)

 24. Heb weer eens de toer van de media reacties gemaakt, het onverstand overheerst net als dagelijks in onze samenleving.
  Maakt me een beetje bang voor de toekomst, wij hebben het op de WTK altijd over een andere wereld creéeren, zie het in duizend jaar niet gebeuren, onze overheden zijn volkomen ziek en vercorumpeerd, niets fungeerd meer normaal, de eene valse belofte naar de anderen het zijn allemaal alleen leugens wat de klok slaat, je kan proberen het nieuws te volgen, en te annaliseren, maar alles is krom en niet de werkelijke waarheid, de alternatieve media doen hun best om een balans te creéeren, maar het lijkt wel bijna dat de lemming massa de waarheid niet wil kennen, ze zijn bereid zich over de klif te werpen, volkomen gebrain f..ukt, waar ons dit heen gaat Voeren, wou dat ik het wist, vriendelijke groet Jenne.

 25. Beste Jenne, reactie 39, Het is heel moeilijk in deze tijd mensen die heldere inzichten hebben gehoord worden tussen het negatieve gebulder door. Maar moet je dan maar gaan zwijgen omdat je denkt dat niemand je hoort? Nee, dat is niet de weg. Het blijft een kwestie van de keuze die je zélf maakt. Wie de beste trom slaat, negatief, positief of oren en ogen dicht? Het toont karakter om in je schoenen te blijven staan waarvoor je zielsmatig gekozen hebt. Niet dat ik hiermee beweer dat het altijd zo zal gaan waarvoor je hebt gekozen. De rode draad in je bestaan geldt en wat daarnaast op je pad komt, hindernissen, is het van belang dat je ze met de meest mogelijke gratie neemt. Naar welke trom je wilt luisteren is jouw rode draad beste Jenne.
  Voor jou een van de mooiste liedjes van de wereld van Yves Montand
  http://youtu.be/LrVy9Rim7jA

  1. ODETTE, allereerst bedankt voor deze leuke en hartverwarmende surprise !!!
   Kom net terug van de markt, en mijn vrienden, ach even de wangen tegen elkaar vluchtige kusjes, weet waar je bij hoord het menselijke ras.
   Ja ben het helemaal met je eens, zo is het, heb me altijd nog al druk gemaakt voor en over de onnozelen, na elke batalje ligt de grond bezaaid met vredelievende mensen, die niet eens beseften waar om ze geofferd werden, maar goed, prettige Zondan, waar zijn de andere meisjes, Monika, Anna, Allaya, en Sun, op vacantie misschien ?
   groet Jenne

  2. Zo AnnaII, heb je je metamorfose doorgemaakt tot een mooie vlinder,
   ja ik dacht al waar herinnerd mij die naam aan, denk je werkelijk dat we aan de eindstrijd zijn begonnen.
   Alle ook de meest intieme reacties over stralingen door gelezen, bbrr
   wist niet dat het al zulke vreselijke vormen aan kon nemen.
   Nu blij dat je er weer bent, en verzorg je zelf, je nieuwe gekozen naam is niet helemaal zonder bijgevoelens, maar past je wel.
   Sarrah Sophia Connor ga verder niets zeggen maar je voeld mijn armen wel om je heen !

  3. Jenne, nou ook van mij dan een fijne zondag…
   Even nog iets…Sarah Sophia Connor is vroegere SUN en niet Anna.
   Groetjes.

  4. Sarah…ben toch geneigd om Sun te schrijven, hopelijk niet erg?
   Misschien is de RNF (als die al bestond) op vakantie…of ondergedoken, of gewoon opgelost in de grote leegte… 😉

  5. Hoi Monika en Jenne, sorry voor de verwarring. Ik zal altijd Sun blijven.

  6. Ach SUN verdiend hem ook, beetje verwarrend heb ik toch al een beetje last van, nou en waar zit Anna dan, nog steeds op de galapagos eilanden, nou hoe het is is het jullie zijn stuk voor stuk kanjers, Groet Jenne

  1. Och kom, ,de genen die vechten zijn de huur soldaten, de Oekrainers vechten niet tegen hun broeders, maar die Kolomski of zo iets, de eigenaar van alle kolenmijnen in de Donetz zet zijn milliarden in voor wapens en bandito’s huur moordenaars die beschieten de steden met geschut en raketten, deze huurmoordenaars worden nooit gevangen genomen.

 26. Gezaghebbende US denk-tank schrijft:

  ……… the United States and its European allies share most of the responsibility for the crisis. The taproot of the trouble is NATO enlargement, the central element of a larger strategy to move Ukraine out of Russia’s orbit and integrate it into the West. At the same time, the EU’s expansion eastward and the West’s backing of the pro-democracy movement in Ukraine — beginning with the Orange Revolution in 2004 — were critical elements, too. Since the mid-1990s, Russian leaders have adamantly opposed NATO enlargement, and in recent years, they have made it clear that they would not stand by while their strategically important neighbor turned into a Western bastion. For Putin, the illegal overthrow of Ukraine’s democratically elected and pro-Russian president — which he rightly labeled a “coup” — was the final straw. He responded by taking Crimea, a peninsula he feared would host a NATO naval base, and working to destabilize Ukraine until it abandoned its efforts to join the West. ……..

  http://www.foreignaffairs.com/articles/141769/john-j-mearsheimer/why-the-ukraine-crisis-is-the-wests-fault

 27. Goh, Duitsland staat dus niet alleen met zijn ‘vrijwillige miljardendonaties’ aan de Rothschild-Khazarencreatie bij de Dode Zee: http://davidduke.com/100000000000-much-american-tax-money-given-israel-since-1962/
  Leven die badgasten puur van ‘giften’ van hun hosts of zo ? Ik denk het. Wat hebben parasieten het toch gemakkelijk, hè ?
  * * *

  Kijk eens aan, zèlfs The (kosher) New Yorker kan ons het één en ander leren over die host-parasiet-relatie tussen de USA en Israël: http://davidduke.com/invisible-bass-drum-jews-can-hear-jewish-lobby-controls-congress/

  Maar met de wetenschap dat Amerikanen (net als Nederlanders) zo stom zijn als het achtereind van een varken lopen ze dan ook geen enkel risico, toch ?

  Dabbedoelik …

  1. Knowtomuch, Het kan verkeren, waarom bewapenen de Amerikaanse burgers zich, er heerst armoede in grote stukken van de VS, maar net als de Russen weten ze daar mee om tegaan, ze blijven zich zelf, proberen hun dignité te behouden, en geloven nog steeds in hun grondwet en de stichters van hun land, maar er komt een opreizing aan, Wasighton weet dit, van daar het millitairiseren van hun politie, maar er komt een moment dat deze VS soldaten de zijde van de burgers kiezen, velen hebben dat al gedaan, lees the Veteran to day,
   dan begrijp je het, groet

  2. En over de Zioyews geldpomp, in de vooroorlogse jaren was dit ongeveer net zo in Duitsland, lees de Wittgenstein familie, alles van waarde en wat geld opbracht was in hun handen, banken, alle medische beroepen, pharmacien, via aandelen de grote industrien,
   in de VS zijn ze al een stuk verder, daar hebben ze de politiek ook in hun zak, en diverse universiteiten, voor de 1% hebben ze veel te veel macht, en ja wij de meerderheid heeft dit overal laten gebeuren en nog worden we bezig gehouden ?

 28. Hallo daar, twee USA info sites, wel heel voorzichtig met woorden en namen over het beloofde volk.

  endoftheamericandream.com the automatic-earth.com

  Groeten, en goede nacht.

 29. Onderwijl de mensen worden afgeslacht zijn er toch weer velen die zich schaamteloos verrijken, mijn vriend belde mij op een oude Archeoloog, specialiteit Sumer, hij had een brief ontvangen dat alle oorlogs landen systematisch worden ontdaan van hun heritage, alles wordt leeg geroofd, het jaarlijkse omzet cijfer is meer als 10 billioen $, het is een goede geoliede criminele machine, en ze zijn zo rijk dat ze boven de wet staan, niemand durft ze aan te pakken, want ze doden sneller als dat jij ja kan zeggen, ik wilde dit even kwijt om mijn gemoed een beetje op te luchten, wat een smeerboel, maar blijf gerust gezellig verder keuvelen, zo lang het niet de Rembrandts uit het rijks museum zijn, niks aan de hand toch, groet.

 30. Kopp online geeft opnieuw een hele verhandeling over wat de mensen na het neerkomen van hert toestel en de lichamen hebben geconstateerd, het waren oude lijken, en maar een paar kinderen en geen Europese gezichten, maar aziaten, en geen druppeltje bloed, wel lijken lucht, waar zijn onze landsgenoten, of is dit allemaal gefingeerd, is het zogenaamde vermiste toestel dit boven de Oekraine afgeschoten toestel, zouden ze zo ver gaan, ja inderdaad zo ver gaan ze kijk naar 9/11.

 31. Wat er in dit stuk is geschreven zijn ook mijn eigen bevindingen en gedachten geweest. Wat betreft de slotconclusie over het zetten van vraagtekens achter een bewering heb ik gezien dat daar al gretig gebruik van wordt gemaakt om onwaarheden mee te verspreiden. Het NOS-journaal was in de dagen na de ramp voortdurend bezig om de vinger te wijzen naar de separatisten en de Russen. Er werden mooi animaties gepresenteerd van hoe het vliegtuig met een BUK-systeem ‘zou kunnen zijn neergehaald’. Zachtjes werd even gezegd ‘we hebben geen bewijs’ maarrrrrrrr…..zo zou het gegaan kunnen zijn. Wat blijft hangen in het (onder)bewustzijn van de kijker is de beschuldiging, niet de vraag. De vraag wordt door het brein veranderd tot een feit. Daarom zul je nooit vragen gesteld zien door de NOS als: ‘Is het vliegtuig doorboord door een jager van de Oekraïense strijdkrachten?’ , ‘Probeert de EU het publiek te misleiden?’ of ‘Zijn de EU en de NATO uit op een oorlog?’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.