Advertentie

VS-presidenten geselecteerd ipv gekozen..!


x

fake-presidents

x

x

VS-presidenten geselecteerd ipv gekozen..!

2016 © WantToKnow.nl/be

x

VoteScamWikileaks is met de meest agressieve aanpak bezig, sinds haar oprichting, in de zin van de vrijgave van informatie rondom Hillary Clinton en de Amerikaanse verkiezingen. De een ná de andere openbaring komt tevoorschijn en wellicht is het zelfs een soort ‘overkill’ wat er nu plaats vindt. Want het is bijna niet meer te volgen, als je kijkt naar de hoeveelheid e-mails en andere, onderschepte informatie die Wikileaks vrijgeeft. Zo kregen we afgelopen donderdag 21 oktober een Tweet onder ogen, waarin Wikileaks beweerd, zoals veel andere bronnen overigens, dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen doorgestoken kaart zijn.

Het etablisement, of de ‘krachten-achter-de-schermen’ hebben al láng een president verkozen.. Of beter gezegd: ‘uitgekozen’. En dat betekent natuurlijk, dat wanneer deze kandidaat president dient te worden, je het verkiezingsapparaat tot op het bot, dient te (kunnen) manipuleren. Nou is dat ook preciés wat we hier in vele artikelen op de site ook al jaren hiervoor hebben gemeld. Zoek maar eens met onze zoekmasjien op verkiezingen VS of iets dergelijks. In ieder geval zouden we je het vertaalde artikel uit oktober 2012, van onze zustersite ‘WantToKnow.info’ aan willen raden te lezen, waarbij het boek ‘Votescam’ (‘kies-schande’) (HIER) centraal staat. De beide auteurs van het boek hebben het schrijven ervan met de dood moeten bekopen!

Ook het artikel van een paar weken geleden (HIER) laat overduidelijk zien, dat deze krachten-achter-de-schermen het hele presidentsverkiezingsproces volledig in de hand hebben. Wikileaks reageerde met haar onthullingen, nadat ze was beschuldigd van het éénzijdig benadelen van Hillary Clinton; waarschijnlijk indirect vanuit diezelfde hoek.. “Jullie zijn geen fan van het publiceren van oprechte informatie over de corrupte, leidende machtsblokken, die het voor het zeggen krijgen op 20 januari, wanneer de nieuwe president wordt ingezworen.”

Het gaat volgens velen al lang over ‘de illusie van verkiezingen’. Er wordt -na de moord op JFK in 1963- NIEMAND meer president, wanneer de werkelijke machthebbers achter de schermen dat niet willen. Andersom gezegd: de president die ‘verkozen’ wordt, is degene die deze krachten-achter-de-schermen willen, dat die president wordt.

Denk daarbij ook aan de wél zichtbare machtsblokken als de Amerikaanse nationale bank, de FED, de Federal Reserve, die als helemaal geen nationale bank is, maar een bank, eigendom van privé-personen (lees de Rothschilds!). Denk ook aan het militaire industriële complex, waar de voorganger van JFK, president Eisenhower al voor waarschuwde in zijn afscheidsspeech.

eisenhower-farewell-speech-militairy-industrial-complex

En last but not least, denk ook aan de macht van de CIA in de VS, die door velen wordt gezien als staat-binnen-de-staat.Het komt erop neer bij de CIA, dat deze zowat kan doen wat het wil, mits ongezien en niet-zichtbaar-conflicterend met democratische regels. Het eigen budget van de CIA, verkregen door decennia-lang aan de top staan van de drugshandel in de VS (vaak in ‘broederschap’ met de Amerikaanse maffia), zorgt ervoor dat de bestedingen van de CIA, niet of nauwelijks zichtbaar zijn voor het democratische proces. Er zijn triljoenen (méér dan duizend miljard) US-dollars zoek bij de FED en het Pentagon, maar dit is kennelijk geen ‘nieuws’ voor de grote nieuwszenders, die dit onder de pet houden. Ziedaar de verkrachtte samenleving in de VS.

Obama’s mails
Op de dag dat Wikileaks de e-mails van Barack Obama’s persoonlijke account publiceerde, Twitterde Wikileaks dat de uitkomst van de VS-verkiezingen in november al vast staat. “Welke verkiezingen? Het is duidelijk, vanaf het begin, wie er dient te gaan winnen. Dit is in feite, een oefening in het handhaven van de macht.”  En wanneer we in overweging nemen wat we al weten over de manipulaties achter de schermen van de Democratische conventie, waar Bernie Sanders diende te verliezen en waar de MSM, de main-stream-media onder één hoedje speelde met het establishment van het Democratic National Committee,  zou je niet anders kunnen concluderen.

obamabush-transition-of-power

Ook het feit dat Hillary Clinton haar best heeft gedaan, de vermeende verliezer aan Republikeinse kant, jazeker Donald Trump, te pushen om zich kandidaat te stellen voor de Republikeinen, is natuurlijk een vreemde beweging uit het Hillary-kamp, wanneer je er neutraal naar kijkt.. Ook de e-mails die zijn buitgemaakt van het persoonlijke account van Barack Obama, waar hij onder de naam ‘Bobama’ mails verstuurde (HIER), laten zien dat de Bush-clan, deze toekomstige president in 2008 al meerdere keren had benaderd vóór de verkiezingen van dat jaar. In het geheim de overdracht van macht regelend..!?

 De overdracht van 2008 gaat de geschiedenis in als verrassend gladjes. Volgens Martha Joynt Kumar, die hier een boek over schreef, ‘was dit de beste transitie van presidentiële macht in de VS, die iemand zich kan herinneren, deels omdat sinds 9/11 iedereen onderkent dat de overdrachtsperiode een kwetsbare tijd is.’

Een van de meest in het oog springende e-mails, in de lek van Wikileaks, 2 weken geleden, is een mail van de verkiezingsdag 4 november 2008, van John Podesta, die overigens op dit moment ook Hillary Clinton’s verkiezingscampagne-chef is, die een uitnodiging ontving van de toenmalige president George W. Bush aan Obama. In deze mail spreekt Podesta over Obama als de ‘President-Elect’. Dat is dus de ‘reeds gekozen president’. Terwijl de verkiezingen op dat moment nog in volle gang waren, was men al bezig met een G20-bijeenkomst (waar de mail over gaat), waar PRESIDENT Barack Obama bij zou gaan zijn..? (HIER).

wikileaks-podesta-president-elect

Maar het wordt nog erger..
Deze e-mails laten ook zien, dat er al lang een transitieplan was opgesteld, voordat de verkiezingen van 2008 ook maar hadden plaatsgevonden. Je moet bedenken, dat ook in 2008 de verkiezing in (begin) november plaatsvonden en de werkelijke overdracht pas in januari 2009 geschiedde.Volgens een aangehecht memo, aan een van de e-mails, was Obama al bezig met de overdracht met leden van het Witte Huis/de Bush-regering, inclusief de minister van Financiën, Hank Paulson, vóór de verkiezingen. We citeren:

“Zoals u heeft kunnen observeren in uw communicatie met minister Paulson,
is hij blijkbaar gretig om u en uw transitieteam,
uitgebreid te betrekken bij zijn politieke keuzes, die volgen uit de verkiezingen.”

De link naar de Rothschilds, als werkelijke beheerders van de Amerikaanse troon, is dan niet ver weg meer natuurlijk..!Kijk eens naar deze uitspraak van Nathan Rothschild, die al in de 19e eeuw de scepter zwaaide in het Verenigd Koninkrijk.. (the Empire):

NathanRothschild

Weer een ander aangehecht memo, bevestigt dat het ongebruikelijk is, om het transitieproces zo vroeg te starten. Is door de druk van de economische bankencrisis, die eind 2008/begin 2009 uitbrak, ook deze informatie zo duidelijk onder woorden gebracht, in geheime memo’s..? Lees deze woorden, in dit verband:

We staan nu op het punt om te beslissen hoe de personeelsbezetting rondom de economische politiek is, gedurende de transitie. Wie het contact onderhoudt met Financiën en hoe we economisch-politiek campagnetalent kunnen laten ineenvloeien met de transitie. Normaal worden deze beslissingen ná de verkiezingen genomen, en al helemaal ná de verkiezing van een ‘National Economic Advisor’, maar, vanzelfsprekend DIT ZIJN GEEN NORMALE TIJDEN..

Maar nu, na 8 jaar van president-Obama-business, lijkt het de nieuwe norm te zijn geworden. Wat niet-normaal was in 2008 is kennelijk in 2016 wel de norm. Dankzij Wikileaks en het onvergelijkbare kijkje achter de schermen van de macht, waartoe we nu in staat zijn, wordt deze schaduwregering aan het licht bloot gesteld. 2008 Blijkt geen ‘gladde machtsoverdracht’ te zijn geweest, het was een ‘zijde-zachte machtsconsolidatie’…! De enorme impact van de Wikileaks informatie, heeft niet alleen de veren in het kippenhok opgeschud; het hele kippenhok blijkt volledig te zijn gek geworden.

Kijk naar CNN’s Scott Cuomo, dezelfde ‘journalist’ die al eerder gelogen had over de rechten van het Amerikaanse volk, inzake het ‘First Amendment’. In deze video zie je hoe hij zijn Amerikaanse kijkers vertelt, dat het illegaal is om Wikileaks te printen en ze bekijken.. “Dus luister naar ons, wij nemen u bij het handje..”

https://www.youtube.com/watch?v=7DcATG9Qy_A

Hoe wordt dit dan gedaan…?
Hier op de site vind je, zoals al gemeld, veel informatie over verkiezingsfraude in het machtigste land ter wereld. Maar kijk naar de volgende YouTube. Verkiezingen kun je in de VS relatief eenvoudig ‘riggen’, zoals dat heet, of in gewoon Nederlands ‘manipuleren’, wanneer je in staat bent, het verkiezingsproces te beïnvloeden en de verkiezingscomputers te ‘openen’ tijdens de verkiezingen. Of dit nu gaat om verkiezingen van presidenten, senatoren of lokale overheidsdienaren..

Een zogenaamde ‘real-time demo’ van een van de meest verwoestende mechanismes van verkiezingsdiefstal, die zijn gevonden, met context en uitleg. De demonstratie gebruikt een écht kiessysteem en een échte kiezersdatabase, en vindt plaats in enkele seconden, door meerdere kiesdistricten..! Zo’n 5000 sub-contractors en tussenpersonen hebben toegang om het systeem te bewerken, voor enkele of zelfs voor ALLE cliënten.

Het systeem kan de autoriteit voor het tekenen van contracten (kiesdocumenten) bij elke persoon, die de gebruiker van het systeem uitkiest.. Alle politieke macht kan dus worden neergelegd bij enkele anonieme tussenpersonen. Het is gewoon een product.. Dat product leert zijn omgeving kennen en is in staat zich aan te passen aan elk politieke omgeving, aan elke demografische setting. Het loopt geruisloos, onzichtbaar, en produceert uiteindelijk plausibele resultaten, die doorgaan voor échte resultaten..! Of: hoe geraffineerd kun je besodemietert worden..!

25 gedachten over “VS-presidenten geselecteerd ipv gekozen..!

 1. Van middag gelezen, in de verenigde staten, staan de Millitia klaar om dat als de Clintons de boel op nieuw mannipuleren, krijg je een volks opstand, misschien niet direct een revolutie, maar toch ?!

 2. De laatste berichten over Hillary Clinton : http://viralliberty.com/nypd-prepares-arrest-hillary-clinton-pedophilia-treason-charges-shes-done/
  met uittreksel :
  “NYPD ANNOUNCES They Are PREPARING TO ARREST HILLARY CLINTON on PEDOPHILIA & TREASON CHARGES!! THE PATRIOTS HAVE WON!!The war between Obama’s Department of Justice and the patriotic agents of the FBI has now expanded to a new front. The DOJ is now leaning on the NYPD to stand down on their impended arrests in the Anthony Weiner pedophilia case.A person with insider knowledge of the widening investigation into Weiner says that the evidence against Hillary Clinton is overwhelming and undeniable”
  Nog een bericht :
  http://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/wikileaks-bombshell-reveals-clintons-supported-child-trafficker-laura-silsby-literally-pricing-how-much-it-costs-to-transport-children/ met uittreksel :
  “It Just Got WAY BIGGER: Wikileaks Bombshell Reveals Clinton Email “Where They Are Literally Pricing How Much It Costs to Transport Children”Despite evidence of association with child traffickers, the Haitian justice system—prodded in part by President Clinton’s diplomatic efforts on behalf of the missionaries —determined that none of the missionaries were guilty of illegal activities, except the leader Laura Silsby, who faced a lesser charge of organizing illegal travel.”
  http://harvardhrj.com/wp-content/uploads/2009/09/King.pdf
  Full text of email pricing how much it costs to transport the children: https://www.wikileaks.org/clinton-emails/emailid/3741“.
  Voor meer details verwijs ik naar de voormelde linken. Over de ‘pedofiele netwerken’ een bericht van de webstek van Henry Makow: http://henrymakow.com/2016/11/weiner-laptop.html met titel : “Weiner Laptop Reveals Massive Illuminati Pedophile Ring” November 4, 2016

  Pedophile network includes NYC politicians,judges, lawyers, social workers andsocial agencies. They work under the aegisof the Clinton Foundation.
  – See more at: http://henrymakow.com/2016/11/weiner-laptop.html#sthash.YebkZVd3.dpuf
  Deze laatste tekst geeft een goed beeld van de achtergronden en ook van de “cover up” van deze netwerken!!

  1. Het moet nu toch wel duidelijk zijn, dat dit natuurlijk niet de echte daders zijn die de verenigde staten in handen hebben, dit is spielerij van de handlangers, arme burgers van dat land, wat een zooitje !

  2. Lees het verhaal van Brice Taylor hier op de site en zie dat het ALLEMAAL PRECIES ZO GAAT.
   Een van de meest gladde figuren achter dit verhaal is.. Henry Kissinger!!

  3. HyperAlert, Na zes en en halve minuut werd ik misselijk en kon mij vaag de rest van de film voorstellen. Normaliter houd ik mijzelf niet veel bezig met politiek, de grote lijnen wel ja, maar wat een bende is het op het ogenblik in de politieke tijdslijn. Gistermorgen in de auto op de radio, een Amerikaanse journaliste aan het woord die al dertig jaar in Nederland woont, die sprak hoe de bevolking zich daar op het moment voelt.
   Pfff, das niet mis… Elk! moment wordt aan de verkiezingen gedacht, ze staan er mee op en gaan ermee naar bed en dromen er zelfs van.
   De stress viert hoogtij…
   Er is een megasplitsing gaande bij het kiezen tussen twee kwaden.
   Het is een stilzwijgen naar je buren en vrienden, men weet niet meer wie wie is.
   Het raakt ook de kinderen en dat vind ik persoonlijk heel erg. Kinderen, en niet alleen de kinderen die psychologen en psychiaters plat lopen op dit moment, die bij psychologen lopen omdat ze zichzelf verwonden met een potlood om de gedachten te verdringen dat Trump zou winnen omdat hun gezin, immigranten, gedeporteerd eventueel zouden worden. Man man, wat een wereld.
   https://mensenmens.files.wordpress.com/2012/09/loesje1.jpg

  4. Heel juist gezien, wat wij zien is het schuiven van de pionnen, de grote stukken blijven in de achtergrond, en beoefenen daar hun Eigen power play, zo als bij het schaak spel !

   Jenne

  5. Odette,

   het wordt ons voorgeschoteld als een kiezen tussen twee kwaden, wat niet juist is, maar de macht van het kwaad, is zo enorm groot en in handen van 1% plus corrupte handlangers, de totale media is in hun handen, en de mannipulatie is enorm, de Citizen van de Verenigde staten, gaan voor Trump, die uiteindelijk één van hun is, ze zijn het Zionistische gedoe zat, mijn familie houden het rustig, maar zijn op alles voorbereid, in de oude zuidelijke staten, zit het vol soldaten, en daar heeft de media het niet over, trouwens de EU media is ook in hun handen, dus een Klein sneertje naar Trump, en hela hop Hillary in al haar glorie, terwijl ze op het punt staat van beschuldigt te
   worden van treson/verraad.

   En het zit enorm slim in elkaar, anders waren ze niet zo ver gekomen,
   het zou ook nog kunnen dat Trump een pion van het Zionisme is, nou dan zijn de rapen gaar voor de founding fathers, strait in de Fema kampen, het kan allemaal !

   Jenne

 3. Een nieuw onthullende campagne filmpje van Trump.
  Is Trump The real deal!?
  Wat er ook gebeurt, de geest is uit de fles.
  Overal komen berichten vandaan dat er een soft-coup gaande is in USA.

  http://www.youtube.com/watch?v=vST61W4bGm8

  The Guardian: WikiLeaks Emails Reveals How Globalist Elites Run America for Their Own Interests
  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/11/04/guardian-wikileaks-emails-reveals-globalist-elites-run-america-interests/

  https://www.youtube.com/results?q=%23softcoup

  1. http://www.globalresearch.ca/who-is-behind-wikileaks-2/22389 een artikel oorspronkelijk uit 2010! In 2015 voor een tweede maal gepubliceerd.
   http://www.veteranstoday.com/2015/04/17/the-epic-fail-of-wikileaks-and-assange/
   Sorry, ik ben niet zo’n uitgesproken fan van veteranstoday.
   Als er een luchtje zit aan wikileaks dan zit er volgens mij vast en zeker ook een luchtje aan veteranstoday.

   “in America we are smack in the middle of an engineered chaos. That’s right. Political chaos that was planned and desired by the ruling elite. Nothing going on now is by coincidence. Lijkt mij helemaal juist. (http://www.activistpost.com/2016/11/heres-summary-engineered-us-election-chaos-positive-perspective.html)
   En verder gaan we het morgen zien.

  2. Er wordt voort durend verwarring gezaaid, wie is wie, en wat is wat, het is alleen nog voor de echte insiders om te weten waar de werkelijke waarheid zich bevindt.

   Jenne

 4. Can anyone stop Hillary, O yes a Bullit, daar zijn ze goed in, in de States.
  Er zijn al heel veel politieke moorden gepleegt in de USA, in de EU ook, wordt iemand te lastig ? !

 5. Volgens velen is/was Obama een president die gezien wordt/werd als trekpop van de elite.
  Wat ik me dan afvraag is als dat zo is waarom denken velen dan dat Donald Trump verandering zal brengen want is hij dan geen trekpop van diezelfde elite?
  Zij die achter de schermen de dienst uitmaken doen dat naar mijn mening nog steeds (tenzij ik iets gemist heb en dat zij opgesloten zitten).
  Op dit moment is bijna iedereen gefocust op de verkiezingen in de VS maar is dat niet juist de bedoeling zodat bijna iedereen aan niets anders meer denkt?
  Wie het boek van Robin de Ruiter heeft gelezen (De 13 satanische bloedlijnen) kent ook de protocollen van de wijzen van Sion en velen zullen gelijkenissen zien met wat er heden gebeurd en gebeurd is.
  Een citaat: We leven niet langer in een wereld van naties en ideologieën.Er zijn geen naties.Er zijn geen volkeren.Er zijn geen Russen.Er zijn geen Arabieren.Er is geen derde wereld.er is geen westen.er zijn geen verenigde staten.er is geen democratie.Er is uitsluitend DuPont,IBM,ITT,AT&T,DOWShell en Exxon.Dat zijn de wereldnaties van tegenwoordig.
  Nu de zakenman en multimiljardair Trump is gekozen blijft het maar de vraag of deze persoon ook niet in het rijtje Rothschild,Rockefeller enz thuis hoort en hun belangen dient.

  1. @ odette
   We zullen zien ,ik ben echter wel blij dat clinton het heeft afgelegt. Maar de feestvreugde over obama zit nog in de herinnering, en die viel redelijk snel door de mand …… dus we zullen zien.

  2. Misschien dat ik het allemaal wel verkeerd zie maar ik ben van mening dat veel overeenkomt met wat in de protocollen staat beschreven.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Amerikaanse_presidentsverkiezingen_2016
   Deze verwijzing bijvoorbeeld laat zien dat Trump een Republikein is.
   Wanneer ik in het boek naar het tiende protocol ga dan lees ik op blz 453 bv (citaat)Zodra we de nieuwe republikeinse grondwet ingevoerd hebben,zullen wij verder de volksvertegenwoordigers het recht van interpellatie ontnemen,onder het voorwendsel,dat het staatsgeheim in acht moet worden genomen.
   Op blz 452 staat (citaat) nadat we het staatslichaam het gif van het liberalisme ingegeven hadden is zijn hele politieke toestand veranderd.De staten werden door een dodelijke ziekte,de ontbinding van het bloed,aangetast.
   Als ik dit zo lees en er vanuit ga dat het niet uitmaakt of het nu Amerika of bv Nederland is omdat door samenwerking voor de meeste regeringen hetzelfde opgaat en dat vergelijk met wat bv de liberalen (onder leiding van bv Rutte van de VVD)hebben bereikt dan komt dat behoorlijk overeen met wat beschreven staat.
   Protocol tien beschrijft hoe tewerk is gegaan en meer maar voor wie het interesseert zou ik aanbevelen alle protocollen eens te lezen.
   Leuk detail was wel dat ook beschreven staat dat regeringsleiders liever praten dan nadenken,het nadeel is dan ook dat daardoor anderen kansen kregen.

  3. Arnold,
   Een analyse van P.C. Roberts :
   http://kingworldnews.com/former-u-s-treasury-secretary-paul-craig-roberts-just-warned-trump-could-be-assassinated/
   met uittreksels :
   “Will The Elite Make A Move Against Trump?
   It also remains to be seen how the Oligarchy will respond to Trump’s victory. Wall Street and the Federal Reserve can cause an economic crisis in order to put Trump on the defensive, and they can use the crisis to force Trump to appoint one of their own as Secretary of the Treasury. Rogue agents in the CIA and Pentagon can cause a false flag attack that would disrupt friendly relations with Russia. Trump could make a mistake and retain neoconservatives in his government…
   …Once we see his government, we will know whether we can be hopeful for the changes that now have a chance. ..
   …………Trump Could Be Assassinated
   If the oligarchy is unable to control Trump and he is actually successful in curbing the power and budget of the military/security complex and in holding the financial sector politically accountable, Trump could be assassinated. ……….
   …..We won’t know what to expect until we see who are the Secretaries and Assistant Secretaries. If it is the usual crowd, we will know Trump has been captured……”
   P.C. Roberts is nog zeer voorzichtig wanneer hij het heeft over “oligarchen…”, de kenners weten echter dat het de zionisten zijn die de werkelijke macht hebben in de USA. Als Trump het zou aandurven tegen deze zionistische en dan ook Israëlische belangen in te gaan, dan zijn zijn dagen geteld!!!

  4. Sub Rosa.
   Tijdens zijn verkiezingscampagne heeft Trump meerdere dingen gezegd zoals over 9/11 en dat dat opnieuw en onpartijdig moet worden uitgezocht omdat het officiele rapport niet zou deugen,Ook heeft hij gezegd dat wanneer hij over justitie zou gaan Hillary Clinton opgesloten zou worden en het belangrijkste vind ik dat hij zei dat hij met Putin in gesprek wil gaan.
   Dat laatste kan op twee manieren uitgelegd worden volgens mij namelijk:
   1.Het is oprecht en gemeend zodat de spanningen tussen “het westen” en Rusland verminderd worden waardoor de dreiging van oorlog ook kan afnemen.
   Of wanneer men één wereld regering wil dan kunnen de landen niet lijnrecht tegenover elkaar blijven staan dus moet dat obstakel eerst opgelost worden.

 6. It’s Rigged | The Truth About US Elections
  https://www.youtube.com/watch?v=wfzmV95cGNk

  Met 100 % bewijs en de waarheid is altijd gegeven in plane sight, luister maar naar Trumps woorden..
  Erg overtuigend is Bush zeker met zijn woorden die hij in het vliegtuig zegt, hij weet het al zeker alleen de mensen weten niet hoe het spel echt gespeeld wordt.
  Er is een paar dagen geleden werd hetzelfde soort spel weer opnieuw gespeeld dat de burgers rieeel gezien niets te beslissen hebben.
  De hele wereld is Rigged, letterlijk en figuurlijk.

  1. http://www.politico.com/story/2016/11/trump-promises-decisions-on-his-administration-soon-231232
   Als de mensen die in dit artikel genoemd worden echt voor Trump gaan werken dan kan men er hoogst waarschijnlijk wel vanuit gaan dat hetgeen iedereen voorgeschoteld gekregen heeft niets meer dan een show is.
   Namen als R.Giuliani,N.Gingrich en L.Eisenberg komen namelijk ook op deze lijst voor http://whodidit.org/cocon.html wat duidelijk laat zien dat zij bij het spel van W.Bush betrokken zijn geweest.
   Al het nieuws gaat via persbureau,s en we weten wie die in handen hebben en dus ook kunnen bepalen wat wel of niet verteld wordt.
   Iedereen werd verteld dat H.Clinton presidente zou worden,maar nu dat niet zo is is iedereen verrast omdat de media ons steeds vertelde dat Clinton in de peilingen voor lag.
   De vraag is of dat bewust is gedaan of niet.(ikzelf denk van wel).
   Feit is wel dat Obama tot 20-1-2017 president is en nu er rellen zijn uitgebroken lijkt het mij niet ondenkbaar dat het uit de klauwen gaat lopen wat misschien weer leid tot het afkondigen van de noodtoestand (martial law)maar waren ze dat niet al van plan?
   Wat betreft de toenadering tot Rusland wanneer men een wereld regering wil dan kan dat niet als Rusland en de VS vijanden blijven want hoe moet je dat in de VS en Rusland dan uitleggen?
   De vraag is dan ook of Putin meedoet of niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.