Advertentie

Kosmisch meisje staakt hysterisch koffiegebruik..


x

‘Kosmisch meisje staakt hysterisch koffiegebruik’

Tessa Koop © december 2010

x

Na het beluisteren van ‘Rolling in the Deep’, ‘Hometown Glory’ and ‘Chasing Pavements’ van Adele kan ik mijn tranen niet meer bedwingen. En het nummer ‘It’s A Man’s World’ van Christina Aquilera doet er nog net even het laatste schepje bovenop. Mijn oksels beginnen te klotsen en ik begin te schudden. Ik laat het maar gewoon. Het is blijdschap, het is gemis, het is de uitdaging om nu echt dat lijf te gaan bewonen.

Janosh: 'Confirmation'.

Tranen de vrije loop
Hier te Zijn op deze aardbol, omdat ik daar voorafgaand aan deze incarnatie voor heb gekozen, ik was het alleen even vergeten… Nu beginnen alle puzzelstukjes op hun plek te vallen, het is zo wonderschoon mooi maar ik kan ook even niet anders dan mijn tranen op de vrije loop laten. Het is niet eens meer zo dat ik me afvraag wat andere mensen nu van me denken; het is alles bij elkaar.

Mechanische kosmos
Ik denk dat je het alleen kunt snappen als je er zelf eentje bent: een sterrenmens. Niet van hier. Maar je bent hier wel… als mens. En het is een hele speurtocht om je weg daarin te vinden. Je wordt geboren in de dichte mist die ‘derde dimensie’ heet.
De frequentie waarop heel weinig informatie beschikbaar is, mensen geblinddoekt en met hun handen vastgebonden op hun rug hun weg naar Huis proberen te vinden.

Geland in een matrix die bol staat van beperkende en negatieve overtuigingen en muizen-perspectieven over hoe de wereld in elkaar steekt. Waarin Newtons mechanische kijk op de kosmos nog hoogtij viert, waarin de ‘stof’ – waaruit het universum bestaat – als ‘dingen’ wordt gezien, waarvan het gedrag kan worden gekend en voorspeld. Waar men nog vastzit in Tijd en Ruimte. Waarin de planeten in het heelal nog worden gezien als lichtjaren verwijderd en dus out of reach.

Kosmisch meisje
Ik al die tijd maar denken dat er bij mij een steekje loszat. Tranen ook omdat ik even heel veel medeleven voel met dat ‘kosmische meisje’ dat gewoon niet wist waar het in terecht was gekomen. Het is onderdeel van de Weg, dat wel en het hoort er ook bij, maar nu snap ik dat. Toen nog niet. Dus al die jaren van eenzaamheid, niet geaard zijn, niet in dat lijf willen zijn… En dus ook niet Thuis zijn. Je zweeft in een soort no-mans-land.

Je bent niet van hier en je bent niet van ‘daar’, want wat is dat ‘daar’ als je vastzit in een lijf van vlees en bloed? Tenminste zo voelt het, dat denk je. Maar … ik was vergeten dat ik niet zo beperkt ben als ik altijd heb gedacht. Ik zat gewoon even gevangen in de illusie. Dat begin ik nu allemaal te zien en te snappen. En het is zoooooo mooooiiii als je eenmaal ontwaakt. Maar… ik vind het soms ook zo pittig om te worden afgepeld als een ui. Nu sta ik dus weer op een nieuw punt.

Hysterische koffieverslaving
Ik ‘moet’ dat lijf in; iets wat ik al die jaren uit de weg ben gegaan. Ik moet natuurlijk niets, maar het is zo dat: ik wil dat universum bereizen vanuit mijn menselijke ervaring. Ik wil sterrenmensen ontmoeten en ik wil de wereld vertellen over mijn ervaringen. Ik weet dat dit een deel is van wat ik hier kom doen. En dan moet ik geaard zijn.

'Zo boven, zo beneden'.. Het wolkje in je koffie of..

Mijn team van helpers daarboven reikt me nu heel duidelijk aan dat het tijd is om mezelf een paar zaken bewust te worden; oude patronen, oude overtuigingen, oude gewoonten… De hardnekkigste gewoonte op dit moment is mijn hysterische koffieverslaving. Wat ervoor zorgt dat ik heel veilig niet in dat lijf hoef in te dalen. Wat er tevens voor zorgt dat ik onrustig ben en hyper.

Eerst op Aarde in balans, dan….
Tevens zitten er nog wat programma’s op angst om afgewezen te worden en word ik onrustig zodra ergens het woord ‘deadline’ op wordt geplakt. En dat komt bij mijn werk als schrijfster nogal eens voor. Ik blokkeer dan aan alle kanten en dan wil ik…. Koffie!!!! Dus daar gaat dat Senseo-apparaat weer. Soms wel tien keer op een dag…

Mijn telepathische contact met daarboven verloopt op zich goed en helder, maar de beelden komen maar moeizaam door. Er zit iedere keer storing op de lijn. Ik zie mensen die niet van hier zijn, ik zie werelden die niet van hier zijn, ik word in spiralen gelanceerd en door het heelal geschoten, maar steeds als het ergens over gaat is daar dat denken, controle willen hebben, het te graag willen. Poef! En weg zijn de beelden weer. En steeds krijg ik aangereikt: pas als je op aarde in balans bent, mag je hiernaartoe komen. Anders mist ‘het’ zijn doel volledig.

Misschien vind je het leuk om te lezen wat ze ‘daarboven’ vandaag tegen me zeiden:

“Maak je geen zorgen over geld, werk en andere vormen van de toekomst. Jij bent hier voor jouw taak en je zult jouw taak vervullen. Bevrijd jezelf van oude patronen. Het is niet enger om hier te zijn dan waar dan ook in dit universum of daar nog weer buiten. Jij bent thuis in je Hart en jij bent de schepper van jouw wereld. Weet dit goed. De wereld is een illusie. Jij bepaalt. Jij schept. En Lucille had gelijk: jij hebt een ENORME gedachtekracht. Dat is een gave van een sterrenmens. Dat is nog jouw erfenisje van thuis.

Wil je weten wat nog meer jouw gaven zijn? Kom dan Thuis in dit lijf en dit lichaam en dit gevoel, want dan gaan de deuren van het universum pas echt voor jou open. Want het MOET in verbinding staan met je incarnatie hier op Aarde. Als je niet aardt leef je in de illusie niet compleet te zijn, dan voel je je alleen compleet in andere dimensies en daar heb je vanuit dit menselijk perspectief geen sjoege van.
Aard, grond en word je bewust in dit leven van je multi-dimensionaliteit. Dát is jouw taak. Dát is jouw weg. En… je zult slagen. Het ligt binnen handbereik. Je kunt het ruiken, proeven, voelen en aanraken. Wat ons betreft ben je zover. Wij wachten tot jij kiest in dit lijf neer te dalen. Dan gaat het feest beginnen.”

Meer doen, door minder te doen
Afgelopen 3 maanden ben ik even op allerlei vlakken getest doordat ik heb gewerkt aan twee boekjes voor Janosh. Dus het koffiegebruik draaide op volle toeren. Maar nu zijn deze deadlines voorbij en ben ik weer talloze inzichten rijker. En samen met mijn beste vriend Wiljo, die mij als geen ander begrijpt, bespreken we alles wat we beleven en waar we doorheen gaan en geven we elkaar adviezen en daarboven kletsen ze mee.

Het waren stevige lessen in leren controle los te laten, meer te doen door juist minder te doen, vertrouwen op inspiratie van daarboven, tijdlijnen oprekken (ja dat kan!), het ego ondergeschikt te maken aan mijn Hogere Zelf, etc. Vast herkenbaar als je de weg bent ingeslagen om jezelf te bevrijden van wat je dacht te zijn en te worden wie je voelt dat je bent. Een mens met een oneindig potentieel en krachten waarvan je het bestaan niet wist. Misschien dat ik de komende tijd weer wat meer columns ga schrijven.

'Contact maken' is net zoiets als jezelf af stemmen op het juiste 'kanaal', de juiste frequentie.

Buitenaards leven bestaat niet..!
Misschien moet er eens een boek komen… Ooit zal dat er komen, want ik heb zo enorm veel te vertellen. Maar ik wacht er even mee tot ik echt dat universum kan bereizen. Ik heb al voorproefjes mogen ervaren en ik wil jullie graag laten meegenieten van wat er allemaal nog meer is.
Laatst kreeg ik het grote inzicht dat ‘buitenaards leven’ helemaal niet bestaat. Net als dat sommige mensen tot het inzicht komen dat ook alle mensen op Aarde eigenlijk bestaan uit energievelden en dat we dus allemaal één zijn. En dat is met sterrenmensen niet anders hoor; ze trillen alleen op een andere frequentie dan ons, waardoor wij het idee hebben dat we hier alleen zijn.

Maar ‘contact maken’ is net zoiets als jezelf af stemmen op het juiste kanaal. Dan merk dat je het universum niet als Tijd en Ruimte moet zien, maar als één grote zee van energie die bestaat uit talloze frequenties, tegelijkertijd. De menselijke ervaring is een ietsiepietsie zo-klein-met-het-blote-oog-onzichtbaar-deeltje… in het grote geheel.

En als je wil, zal ik je meenemen op mijn avonturen.

Zo.. En nu lust ik wel een… kopje thee 😉

Ik voel me na dit schrijven een stuk beter. Bedankt!

Liefs!
Tessa

43 gedachten over “Kosmisch meisje staakt hysterisch koffiegebruik..

 1. Hello Tessa,

  Vreemd….nog geen reacties.
  Maar snap het helemaal, zit in dezelfde fase al heb ik nog geen andere starpeople ervaren. Bewust van alles. Maar nu het lijf nog. Jij met koffie, ik met alcohol, sigaretten en soms drugs. Daartegenover zo gezond eten, biologisch, bewust van alles wat ik in m’n mond stop. Ook al vanaf kleins af aan voorkeur voor gezond eten, groente, zaden, kiemen. Maar lastig om hier te zijn, zoveel jaren eenzaam. En ik weet, ik kom niet verder als ik die verslavingen niet loslaat. Fijn om te lezen Tessa.

  1. WantToKnow verslaving, hoe komen we daar van af Guido? Of ben je net als Big Pharma en Big Brother, wil je dat helemaal niet, haha.

   Koffie is voor mij ‘gronden’, maar 10 keer per dag is mij ook wat te ‘aards’. Zijn er nog geen antizwaartekrachtpads eigenlijk (als Clooney zo snel naar de bron terug kan)
   😉

  2. Tja John, ik vind het jammer dat uitgerekend jij dat nou weer moest uitvinden..! Maar deze WantToKnow-verslaving is ‘voedend’, brengt energie, waar andere ver-SLAAFingen dat niet doen.
   Dus is het eigenlijk geen verslaving, althans niet zo bedoelt.. Als je het wel als zodanig ervaart.. Tja.. Be my guest..
   🙄 Be the guest of Big Guido.. hahaha..
   Want van de verslavingen van Big Farma en Big Brother, moet je je met hetzelfde bewustzijn LOS-maken.

  3. Worden we iet allemaal de laatste tijd een beetje VERSLAAFD aan elkaar?! we willen tenslotte allemaal tot die ene categorie behoren van die hele 5D familie.

   Maar eerst nog een paar artikelen Laafen anders valt er niks meer te Verslaven.

 2. je hebt mij toch weer helemaal om met deze supra tekst, geweldig Tessz, terwijl ik mij in een reflex meteen al totaal schrap zet van tevoren als er gejengel over getjennel dreigt, en als je mij op een goede manier plat kan schrijven dan kan je heel veel, maar dat wist ik al wel, maar gaaf als jouw potentieel zich Nu weer duidelijk laat zien, ik word er warm van en dat wil wat zeggen wou ik maar zeggen
  mede door jou heb ik ook weer zin om verder te gaan met schrijven met daar aan gekoppelde gedachte krachten
  ik moet ook denken aan delen van een tekst die ik een paar dagen terug ergens tegen kwam op anarchiel geloof ik
  veel ontzettend moeilijk raar engels maar toch haal ik er een passage uit die is blijven hangen in mijn aandacht gedachtekracht
  vandaag is het 8, de achtste, het getal waar ik op moest blijven letten volgens een medium een aantal jaar terug
  een teken voor een nieuw begin, dat ik mijn email bijvoorbeeld eens moet openen bijvoorbeeld, heb ik potdicht laten zitten echt in geen maanden meer naar gekeken, wat een schandalige belachelijke blokkade hèh? op zo’n manier ga ik dusz kennelijk om met dreigende prestatie contracten en daaraan verbonden deadlines, een extreme oplossing die ik niemand zal aanraden.

  als jij het kan opbrengen om een deel van je energie weer eens te laten incarneren op want to know,tjah ik kan dat niet uitleggen maar ondanks het keiharde werk van team Guido mist er dan gewoon iets, iets waar het mee begon, het zit h’m niet alleen in de hoeveelheid en het harde werken alleen; laat ik het zo zeggen volgens mij hebben ‘We’ je nodig, wij moeten steeds maar leren om zonder te kunnen, anders zou er geen vrijheid meer zijn natuurlijk en dat doet pijn.

  Wat ik ook zie en mooi vind is dat alsz je schrijven dichter bij jezelf staat dat je het zo mooi nu ook toe staat om meer ‘gehandicapte’ stijlvormen toe te staan, niet zo gepolijst alleen omdat je dat kan, maar met knoesten en barsten in de zinsopbouw als dat gevoelsmatig beter past bij de grillige gedachtevorm van het moment, niet schromen om 2 keer hetzelfde woord in 1 zin te gebruiken als dat zo uitkomt, bijvoorbeeld, als ik dat woord 5 keer in een tekst wil gebruiken so what, dan doe ik dat gewoon, als ik geen zin in hoofdletters en interpunctie heb vandaag dan niet, dat soort dingen, bijvoorbeeld, ik ga ook koffie zetten nu, ik heb zin om vanavond nog wat hyperder te worden dan ik nu ben, niet dat dat zo goed voor m´n dagritme is, maar gewoon omdat ik daar vandaag zin in heb, stukkie 87% cacao choco power erbij en effe lekker door m’n dak stuiteren, vandaag dan, de afgelopen dagen als een gek aan het houthakken geweest en vandaag is een kamelen rust dag voor mij geworden, vandaag mag het van mijzelf, vandaar

  heeh en als er reaguurders nog weer eens vervelend tegen je gaan doen dan ga ik tekstjes met gedachtendynamiet maken als afweergeschut met de z van zorro het tekstbeest, daar heb ik nu al zin in.

  apart dat Budhy Mann een tijdje terug ook al het getal 8 voor mij gezien heeft
  http://i1210.photobucket.com/albums/cc411/Budhymann/HyperAlert.jpg?t=1289262260

  Quote:

  “To be a fully integrated male, a man has to assimilate in his body the divine female energies that woman can only release to him through right physical lovemaking. But the man has to be man enough. He has to be able to love her enough; that is, love her selflessly during the actual act of lovemaking. He has to be able to absorb and express sufficient love in his body to reach the highest part of her, and love enough to extract the divine energies from her deepest centre. To be able to love in this way is the authority man has lost – his only true authority over woman. This requires pure love. It does not depend on technique…”

  http://www.barrylong.org/statements/makinglove.shtml

  1. wauw moet je mijn tijdcode zien, ik zsweer dat ik niet op de klok gekeken heb!

  2. @allemaal: onwijs bedankt voor jullie leuke reacties. En @hyperalert: hahahaha ik geniet van jouw humor. En inderdaad: 21:08!!! Fijn om te horen dat de stukjes binnenkomen. Door al die mooie reacties voel ik me in verbinding staan. En dat is heeeeeeeeerlijk!

   X Tessa

  3. Tuurlijk Tessa het is altijd enerverend om je te bewonderen en met je op te lopen wat je in elkaar pent, of het nu hier is of op Faceboek, we smullen er elke keer weer van…

 3. Hai Tessa,

  Hier niet willen zijn, heimwee noem ik het altijd. Allemaal zo herkenbaar en heel veel mensen hebben er last van. De meesten weten alleen niet wat er is, alleen dat er iets is. Je reizen naar andere werelden zijn voor mij heerlijk om te lezen, ben niet alleen herinner ik mezelf dan weer. Er zijn meer mensen die met hun gidsen op reis gaan naar andere werelden, andere dimensies, andere … een beetje naar huis toe gaan.

  Hi, het poef, weg is het beeld bij te veel controle, te veel aardse ideeën die dan naar boven ploppen. Ook daarin ben ik dus niet alleen.

  Verslavingen zijn aards, horen erbij, de één is onschuldig, de ander niet. Sommige zijn alleen bij te niet goed, maar ik ben van mening dat ik hier op aarde ben en dus ook aards leef. Hier op Moeder Aarde zijn veel verleidingen en die zijn er niet voor niets, geniet van je tijd hier, samen met de geneugten die het leven biedt. De trilling waarmee je iets doet of tot je neemt, dat is bepalend voor negatief/slecht voor je zijn. De stress van die gedachten is niet aarden, niet hier zijn, niet accepteren van jezelf en je vrijheid te zijn wie je bent!

  Tessa, het is een feest om van jouw reis te mogen lezen en wat mij betreft is het feest dus allang bezig, vergeet niet te genieten van je eigen partijtje…

  Veel liefs, Anneke

  Ps. Heb jij ook schriften vol geschreven met al je avonturen?

  1. Het geheim bij heimwee zit natuurlijk in het feit, DAT je juist niet ge-aard bent.. Het is zo simpel. Natuurlijk ken ik heimwee.. Ten diepste..! (Pleiaden enzo..) Maar ik probeer het zo te zien, dat hoe langer het duurt, des te mooier de verhalen zijn. Straks… Thuis!
   Dááár..
   en dan toch weer:
   HIER.

 4. Als je geaard bent en in rust bent met jezelf dan ben je thuis, en hoef en verlang je niet mee naar thuis want jij bent thuis.
  Alles zit nu in het aardse als wij eerst elke dag kijken naar onze emotie`s en deze binnnen de dualiteiten in balance gaan brengen dan zal je zien dat wij onzelf weer helen (heel )maken.
  Ik weet dat ik niet van hier kom en al duizende levens hier en elders heb gehad maar zolang we nog niet volledig zijn geassendeerd blijf ik op de aarde om alle aardse stukken binnen mijzelf in balance te brengen met zo veel mogelijk spiegels om mij heen.
  En ik kom er ook achter door eigen ervaring dat nu heel veel etens en drinkgewoonte`s langzaam op een natuurlijke manier veranderen doordat de behoefte`s erna verdwijnen.
  Maar ik vind koffie nu nog erg lekker???liefs puur.

 5. It begins with a blessing
  and it ends with a curse;
  Making life easy,
  by making it worse;
  My mask is my Master,
  The trumpeter weeps,
  But his voice is so weak
  As he speaks from his sleep, saying
  Why, why, why, why are we sleeping!

  People are watching,
  people who stare;
  waiting for something
  that’s already there.

 6. Het volledig accepteren dat je NU hier bent,pffff t´is wat.
  Het gaat om een gevoel inderdaad dat heel diep zit en je weet dat het daar, waar je vandaan komt(ik heb geen idee waar vandaan), zo anders is.
  Ik ben omringd door mensen die zich heerlijk aards voelen,zal geen toeval zijn denk ik.Ik drink ook wel koffie, maar ik aard liever met een zak chips.ik word lichamelijk steeds aardser hahahahah,maar geestelijk wil dat niet zo lukken.

  1. Daarom ook steeds van die aardse opmerkingen van je Lianne, je leeft zo te zien in een waar AardsParadijs, niet verwonderlijk hoor.

   Maarom al die rommel gebruiken als je je zelf kan onstijgen zonder al die troep?!

  2. Nou de algehele stemming hier in het paradijs is onder 0!
   We hebben zojuist te horen gekregen dat alle naturel chips op is. 🙁

  3. Oh jammer, schud net een zak nanocheese chips leeg, als ik dat geweten had had je ook wat gekregen…

  4. Daar ga ik vanuit dat jij ook wel een lekker aards hapje kunt zijn Lianne!

   Leuk stukje om eens lekker Chill achterover leunend door te lezen, dank je wel.

  5. Ohw Lianne yes de alles doordringende gestaag door etterende klassieke penetrante aether lucht van dokter Whie Woe Wo god van het conische vrouwelijke alles omvattende holle heelal de achterliggende oorzaak van het alles, een staande ovatie voor de staande golven die de harde materie tot stand kunnen brengen als bevroren muziek in de tijd met dansende elektro balletjes om atomaire schijn kern puntjes als het rad van fortuin voor de onfortuinlijke ogen van de argeloze toeschouwer die denkt dat ie weet wat ie ziet aohm omdat de duivelse driehoekige diabolo van in en uitstromende kolkende chakrale vortex energie net aan het alziende oog ontrokken is door de sluiers van Isis van al wat isz in de vierde dimensie. De pittige ontwapenende Jozo zout pdf over ontheemde ontwortelde zielen, de OZO’s zoals jij en ik die graag terug naar huis willen maar ze weten niet hoe en eten daarom graag naturel gechipte nano nano rfid chips en sloten met lauwe egberts koffie compleet met spontaan ontbrandende completa witte poeder room en een thee lepeltje of anderhalf à 2 rietsuiker om de jengelende nooit tevreden ziele kleuter in de achterliggende oorzaak van ons aller allah ego mini balletje alletje tot bedaren te kunnen brengen voor zolang het duurt tot in den eeuwigheid amon.

   Benny Neyman – Ik weet niet hoe
   http://www.youtube.com/watch?v=rniWa5LuqCY

   Kwoot:

   “Elektronen zijn dus geen deeltjes die rondjes draaien om de kern, maar staande golfpatronen die volgen op discrete afstanden van de kern! De ether houdt deze staande golven simpelweg eeuwig in stand.”
   p88

   P.S. Let ook op de lyrisch etherisch geneste phi spiralen op het Mac donutoppervlak van de Platonische lichamen!

   Johan help ik snap er niks van maar toch wil ook ik het begrijpen

  6. @Lianne, hahaha Lianne wie is de laatste tijd niet zo geaard als maar kan en staat stevig met beiden benen op de grond. Konden we zo nu en dan maar eens zijn waar we willen zijn, en dan wat meer zweven, stijgen boven dat maaiveld uit, dat zou ook best heerlijk zijn en zo eindelijk ons zelf kunnen zijn en blijven. Steeds meer mensen raken geaard en komen vast te zitten in de stof of zijn zich er totaal niet van bewust wat er zo al gaande is en zij al vastzitten in een patroon van het dagelijkse drukke leven. Totaal geen idee en inzichten hebben om bewust over bepaalde dingen te denken, met gevoel, terug naar de oorspronkelijke bron. Een zak chips op de bank is zo nu en dan ook best lekker, maar word ook soms misselijk bij het idee.

 7. De sferen of dimensies zijn het beste te doorzien door naar binnen te gaan het lichaam in. Lees alsjeblieft eens De kracht van het NU van Eckhart Tolle.

  Dan kun je alles begrijpen. Je moet dat lichaam in anders blijf je zweven in de 4e dimensie. De dimensie van het ik.
  Dan komt de essentie van de waarnemer. Het volgende stadium.
  Deze onderzoekt alles in zichzelf of buiten zichzelf, maakt niet uit en komt erachter dat ze hetzelfde zijn.

  De vorm komt uit bewustzijn. De vorm bestaat uit voornamelijk leegte. Bekijk een atoom en zie het heelal.

  Ik ben groter en kleiner dan alles wat is.
  Gegroet, ga het lichaam in, dieper en dieper en dieper.
  Dan zul je lachen, brullen, huilen, tot alles is opgelost in je eigen essentie. De essentie van het heelal.

  1. Je bedoeld je zelf gevangen zetten?!

   In je zelf is je 6de zintuig gaan waarnemen in al zijn verscheidenheid pracht en praal, het is wat gekoppeld is aan je 3D en 4D manifest van zijn, het staat geheel los van je hogere zelf.

  2. De kracht van het NU.. Ik denk weleens dat precies DAT het ‘kruis’ representeert.. De verticale lijn is de verbinding met het kosmische nu (van de Aardkern naar het centrum van de Hunab Ku) en de horizontale lijn van het kruis, de verbinding met de Aardse 3D. ‘Om ons heen’ zeg maar. En wie leeft er in het ‘midden’..? Juist, het (‘heilig’) Hart. Twee elkaar snijdende lemniscaten, dáár, precies op het Hart.

 8. Hai Lieve Tessa,

  Tja het gebruik van koffie is bekend je gaat er van in je hoofd zitten en die gedachtes zijn meestal niet van jou zodat je volledig openstaat voor van alles behale je ware zelf.
  Interessant is de website van …. universal medicine… en dan vooral de interviews die je je kunt beluisteren.
  Zijn hele filosofie is gebasseerd op energie en dan het verschil van energie wat tot ons komt van buitenaf of onze eigen bron..
  Er wordt heel goed uitgelegd hoe je met alles om kan gaan.
  Zowel qua voedsel,drank ademhaling en alles om ons heen.
  Ik heb er hele goede resultaten mee om beter bij je zelf te kunnen blijven…

  Succes lees graag je enthousiaste verhalen..

  Groetjes

  John.

 9. Kan me helemaal vinden in je verhaal Tessa, maar dat kan ook niet anders aangezien we uit dezelfde bron komen en gaan.
  Prachtig dat je anderen een kijkje geeft in zichzelf.
  En thuiskomen doen we allemaal met of zonder koffie.
  Dankjewel voor al je prachtige levensverhalen.

 10. Aarden met chocolade kan ook zo weldadig zijn! Heerlijk!
  Zumba, om alle pontjes er weer af te krijgen, lekker schudden en stampen daar. Beide zeer positief beeinvloedend voor een uitermate stemming, om het leven weer geaard en wel aan te kunnen!

 11. Zo herkenbaar… Je voelt het zo dichtbij maar zo ver weg, levend in het alles, levend in het niks. Die alles verzengende eenzaamheid, je wilt zo graag contact, maar je weet niet hoe.
  Loslaten zeg ik dan altijd tegen mezelf, maar dat is gemakkelijker om te zeggen, dan om te doen.
  Het begint idd met het erkennen van hier willen zijn.
  Fijn om dit verhaal te lezen Tessa!

  Groeten Y

 12. Herkenbaar Tess. Ik hoorde het laatst ook al dat koffie, sigaretten en alcohol je helpen gronden.. interesting. Buitenaards leven dat niet bestaat geloof ik ook graag het is wellicht deel van jezelf. Alles zit denk ik in jezelf. Hoponopono, Course of Miracles, Advaita Vedanta, Laika indianen ze beweren allemaal ‘niets van wat wij waarnemen als materieel en werkelijk bestaat. het is niets anders dan een droom die wij op de wereld projecteren. de droom is een verhaal en wij geloven dat dat echt is. maar dat is niet zo. wij creeren dus die droom.. en toch zegt het niet dat we een vrije keuze hebben en toch zegt dat wel dat we dat lijf in moeten.. soms kan mijn mind dat niet vatten.. maar toch begrijp ik dat heel goed. mijn neefje van 5 zei laatst.. ‘sassie, toen ik geboren werd heb ik de aarde gemaakt’ ik dacht dat zijn uitspraken van verlichte meesters.. en van kinderen dusss..

  Ik moet ook dat lijf in. Wat een reis zeg… Ik wil je artikel graag op Rishis plaatsen. Hoe is dat voor jou?

  liefs Sas

 13. yes my love….tessa die ik schijn…….. mooi om te lezen en in te voelen… voor mij ook een weg … de dood van het ego, denken..telepathie… naar het leven in alverbondenheid.. zomaar als de onbewuste kwaliteiten van kinderen.. zo nabij…bewust geworden als extatische energie….. ze rollebolleren en maken op hun eigen wijze vanuit lichaamsbewustzijn contact… zo androgyn en zo hemels aards! En alles is/zijn ver..schijnelen, beelden, ver.. beeldingen van met ware.. yes een ieder is zelf de bron…. dat kan je gemakkelijk vergeten als je waarde hecht aan al die verschijnselen.. gedacht.. zo een andere werkelijkheid als die van kinderen….

  Lijkt mij dat de bron NIET is die je denkt.. hoewel je dat wel kunt denken… wel inderdaad dat je je gedachten projecteert naar buiten toe… en daar dan waarde aan ontleent… je eigen geschapen illusie.. maar ook heerlijk waar!..als je wilt…. gevangen in je eigen gedachten, mind.. met al zijn gradaties van voornaamheid en waarheid..

  Ook … mijn weg terug in het lijf en is het lijf in balans dan de energie te ervaren van het komisch orgasme.. zijn in alles en iedereen.. als energie in opwinding… zo groots en zo nederig… een gezonde body en een gezonde mind… het mannelijke en het vrouwelijke in balans… de meerwaarde de levenskracht als liefde in verbondenheid….de BRUG ACHTEROVER als de kwaliteiten van het kind in jezelf…… hoe voelt dan de energie??? Je lijf als meest nabije stukje aarde, gaia.. en je lijf als je meest nabije partner…….. en ook heel anders… LAUS die jij schijnt en ik ben…

 14. Goh, ik kom samen met heel mijn familie van de Zon.
  Het is een ster en geen planeet maar 100% zeker dat dit zo is, sterker het wordt door heel veel mensen beaamd.
  Het is zelfs al generaties lang in boeken beschreven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.