Advertentie

Dr. Rauni Luukanen stierf en werd vermoord..!


 

rauni bryssel
dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde met haar vriendin Elisabeth Nyström Barringer, afgelopen november 2014, in Brussel. (Foto genomen door dr. Henning White op de eerste wereldconferentie over mind control.)

x

Enkele quotes die door dr. Rauni Luukanen werden uitgekozen voor haar nieuwe boek:
x

‘BRIGHT LIGHT ON BLACK SHADOWS’

x

‘Condemnation without investigation is the height of ignorance’

*Veroordeling zonder onderzoek is het toppunt van onwetendheid’
– Albert Einstein –

* *

‘USA does not torture
– George W. Bush –

* *

‘The individual is handicapped by coming face to face
with a conspiracy so monstrous he cannot believe it  excists’
x

‘Het individu is onmachtig wanneer hij oog-in-oog komt te staan,
met een samenzwering, zó monsterlijk,
dat hij niet geloven kan, dat deze bestaat’.

xX

– J. Edgar Hoover, oud-directeur van FBI –

* *

‘What is essential, is invisible to the eye’

‘Wat essentieel is, is niet zichtbaar voor het oog

– Antoine de Saint-Exupéry –

(schrijver van ‘Le Petit Prince’)

 * * *

x

Dr. Rauni Luukanen stierf en werd vermoord..!

2015 © wanttoknow.nl/.be

x

dr rauni kildeDr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde is gestorven en waarschijnlijk,  zeer waarschijnlijk vermoord. Ze stierf afgelopen zondag 8 februari, op 75-jarige leeftijd, in een ziekenhuis in haar thuisland Finland. Ze stierf aan ernstige kanker over haar hele lichaam, zo maakte haar Finse nicht bekend aan Dr. Henning Witte van ‘White TV’. Hij sprak nog met haar via telefoon, zo’n 10 dagen geleden, absoluut niet erbij stilstaand dat dit de laatste keer zou zijn, dat hij haar zou spreken.

Volgens Henning Witte klaagde ze over het feit dat de kanker in haar lichaam plotseling was verschenen als gevolg van ‘stralings-technologie’ en mind-control scalaire radiogolven. De complicaties van haar plotselinge ziek-zijn, werden zó ernstig, dat ze genoodzaakt was terug te gaan, vanuit haar woonplaats Son in Noorwegen, naar een ziekenhuis Finland, waar haar nicht woont.

Ze klaagde in het telefoongesprek met dr. Henning Witte over de zeer grove manier waarop het ambulance-personeel met haar was omgegaan en dat haar geweigerd werd haar eigen keus te maken voor een specifiek Noors ziekenhuis. En over de artsen in het ziekenhuis die haar morfine hadden willen toedienen, buiten haar wil om. Ze was namelijk absoluut allergisch voor morfine, wat ze de arts ook had verteld. Uiteraard is een creepy detail hierbij, dat Rauni Luukanen, zélf arts was..!

Ze had haar vriendin Elisabeth Nyström Barringer verteld, dat ze bang was, dat ze regelrecht vermoord zou worden in het Noorse ziekenhuis, en dat het haar beter leek om naar Finland te gaan, naar een Fins ziekenhuis, waar ze beter af zou zijn, dan in Noorwegen te blijven. In Finland, aldus Rauni Kilde, zou ze ‘ook niet voor haar leven hoeven vrezen’. De laatste week was het onmogelijk nog met haar te communiceren en uiteindelijk overleed ze in het Finse ziekenhuis.

Hier is één van de laatste e-mails die ze stuurde naar een vriend, op 14 januari jl.

“dankjewel xx, Ik ben heftig aangevallen op 17 en 18 december, met psycho-tronische wapens, waarbij ik op de vloer lag met EXTREME PIJN, tot ná middernacht, toen ik een ambulance heb gebeld om naar het ziekenhuis te kunnen worden gebracht. Maar daar aangekomen werd er vanaf de eerste minuut met me gesold, toen bijvoorbeeld een mannelijke arts me zo hard in mijn rechter nier sloeg, dat mijn urine de volgende dag vol bloed zat. De volgende 3 dagen werd ik HELEMAAL NIET aangeraakt door de vrouwelijke-dokter-van-dienst.

Ik vertelde haar dat het kwam doordat ik ‘bestraald’ werd. Maar zij zei dat niemand me zou geloven, waarop ik haar zei, dat mensen die weten waarover ik spreek, dat wel zouden begrijpen. Er werd zelfs niet naar mijn hart geluisterd met een stethoscoop..! Alle 3 de dagen stond ze zo’n 2 tot 3 meter bij me vandaan, totdat ik haar vertelde dat ik naar huis wilde en dat gebeurde. Ik heb nu een serieuze ziekte te pakken, die ze hebben getriggerd met straling en daardoor is geactiveerd. Na enige bedrust, kreeg ik assistentie om met een rolstoel naar Finland te reizen.

Ik zal hier alle tests laten overdoen. Weet je, Finland is geen NATO-land, waar ze de orders dienen op te volgen van de VS; het is daarom een stuk beter voor me om hier te zijn in het ziekenhuis waar ik ben. Mijn kat is inmiddels verdwenen en die nacht kreeg ik een flash-visioen waarin ik zag dat ze haar schedel met een houten plank hebben ingeslagen.  

Zelfs als ze me tot 2x toe een injectie geven, waarvoor ik allergisch ben, dan zal ik overleven, zo meldt mijn automatisch schrift me. Ik zal zelfs nog in staat dan zijn om nog op te treden later. Maar ik heb tijd nodig, want ik ben helemaal doodvermoeid op het moment en lig meestal in bed. Laat dit niet bekend worden, maar als je healers kent, die me zouden kunnen helpen, dan zou ik hun hulp op prijs stellen, omdat ik beter wil worden, met ALLEEN alternatieve middelen. Als ik beter zou worden, zou dat een medisch wonder zijn, waarbij de kracht van gedachten en healing bekend zouden worden.

Groetjes ook aan ‘YY’,

liefs en licht
Rauni’

* * *

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde was een bekende vrouw, die verlichting bracht op het gebied van informatie over onderwerpen als reïncarnatie, ufo’s en mind control. Haar vaste geloof was, dat we de dood niet hoeven vrezen, omdat er gewoon geen ‘echte’ dood bestaat, maar dat het astrale lichaam en de Ziel het lichaam verlaten. Ze wist dit omdat ze zélf enkele out-of-body-ervaringen had meegemaakt.

Ze was ook een heel dappere vrouw, maar leed zichtbaar onder de vele, vele pogingen om haar leven tot lijden te maken, waarbij ze op alle mogelijke manier werd lastig gevallen, vooral in de privé-sfeer, waarbij ze feitelijk geen privé-leven meer had. Ze woonde alleen in het Noorse plaatsje Son, met haar kat. De krachten-achter-de-schermen waren niet zo gesteld op haar opzienbarende werk voor de mensheid..!

Toen dr. Henning Witte dr. Rauni Kilde persoonlijk ontmoette, de laatste keer op 20 november 2014, in de ‘Covert Harassment Conferentie‘ in Brussel, was ze nog fit en gezond. Er was geen spoor van enige ziekte te bespeuren, zeker geen kanker. Kijk eens naar haar lichaamstaal in deze video, waarin ze -wat nu later blijkt- haar laatste voordracht heeft gegeven over chips en mind control..!

From Henning Witte on Vimeo.

Op deze conferentie op 20 november, sprak dr. Rauni ove rhet onderwerp ‘Bright light on black shadows’. De mens is een spiritueel wezen en niet alleen een lichaam. De conferentie werd bezocht door ca. 120 personen, waarvan zo’n 20 uit de VS, 10 uit Rusland en zelfs 1 persoon uit Azië (Maleisië). Dr. Kilde focust in haar lezing op implants, chips die in het menselijke lichaam kunnen worden gebracht om totale controle te krijgen over lichaam en geest van die persoon.

Vroeger, zo vertelde ze, konden deze chips worden gelokaliseerd met röntgenstraling en verwijderd worden, maar tegenwoordig zijn ze op nano-formaat en niet meer te onderscheiden van het lichaam zelf.Zoals je zelf kunt zien, was Dr. Rauni op 20 november vorig jaar, nog geen 3 maanden geleden, nog fit en zag ze er stralend en wilskrachtig uit. Geen spoor van de ziekte die haar dood zou inluiden..

Dr. Rauni en Dr. Henning White zaten samen, in de directie van ‘EUCACH’, de eerste vereniging voor Europesche slachtoffers, of ’targeted individuals’ (ti), zoals ze worden genoemd. En natuurlijk was Dr. Rauni zélf één van die ’targeted individuals’..! Slachtoffers van mind control en electronische onderdrukking.. Volgens beider verklaringen waren er al donkere krachten bezig om invloed te krijgen op dit bestuur, maar beiden artsen gaven geen krimp op dit gebied.  Nu haar dood een feit is, komt er wellicht opnieuw een invloedsmogelijkheid voor deze donkere marionetten. Om ook deze mind-control-groep te controleren, zoals ze dat ook bij andere al deden, in het bijzonder bij de Duitse vereniging..!

rauni kilde nov 2014

Haar laatste boek, zal het een manuscript blijven..?
Een tweede reden dat ze wellicht vermoord is, is haar laatste boek dat ze eigenlijk af had.. Het boek draagt de titel ‘Bright light on black shadows’ en Rauni klaagde over de uitermate getorpedeerde manier van uitwisselen met haar Canadese uitgever. Er waren -vooral door invloeden van buitenaf!- grote vertragingen ontstaan bij de totstandkoming. Ze was de enige auteur en voor een Nederlandse vertaling hadden wij al contact met haar.. De dood van dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde is een groot verlies.

Wij prijzen ons gelukkig in haar aanwezigheid te zijn geweest en haar van dichtbij te hebben meegemaakt. Een normale vrouw, die met strak-blauwe ogen, eigenlijk dwars door je heen keek. Ogen waarachter een heldere geest naar je keek en de wereld in perspectief had.. Er zijn weinig mensen die haar kennis, ervaring en inzichten op het gebied van ‘geheime onderwerpen’ konden matchen over een zo’n breed front.

Lieve Rauni, we missen je, dank voor al je inspanningen en geschenken aan ons en de hele mensheid. Je maakte met je informatie en toewijding een groot verschil..!

We laten je graag haar laatste advies zien..
In dit stukje van 14 minuten uit het interview dat ze had met NTV Polen op 28-11-2014. Ze spreekt over de ‘spiegel-realiteit’, waarbij we feitelijk ALLES wat we dagelijks meemaken zouden moeten omdraaien. Waar bijvoorbeeld over ‘gezondheid’ wordt gesproken, spreekt men in feite over ‘ondermijning van gezondheid’ en waar over ‘vrede’ wordt gesproken, is er sprake van ‘oorlogs-wapen-gekletter’..! (Het hele interview kun je HIER bekijken.)

x

 x

 

63 gedachten over “Dr. Rauni Luukanen stierf en werd vermoord..!

 1. “Ze spreekt over de ‘spiegel-realiteit’, waarbij we feitelijk ALLES wat we dagelijks meemaken zouden moeten omdraaien. Waar bijvoorbeeld over ‘gezondheid’ wordt gesproken, spreekt men in feite over ‘ondermijning van gezondheid’ en waar over ‘vrede’ wordt gesproken, is er sprake van ‘oorlogs-wapen-gekletter’..!”

  George Orwell 1984 Newspeak.
  War is peace. MSM – Ministry of Truth.

 2. Ja we leven in een droevige wereld, waar constant de/onze leiderschap intellectueel of niet van ons gestolen wordt, diep tragisch zoon bovenste beste vrouw, het gaat maar door, onlangs een artikel over de door de USA-CIA-FBI omgebrachte tegenstanders of klokkenleiders in de verenigde staten zelfs,
  ben het al weer half vergeten, en ben er van overtuigd dat dit nooit anders is geweest ook in de achter ons liggende decenia’s, maar door het internet we toch wel heel goed op de hoogte worden gehouden.
  De implant van nano Chips gebeurd, en zal steeds meer worden toegepast, ook de stiekeme oorlog met ziekte verwekkers, exstreem kleine hoeveelheden in eten en drinken, nou ja genoeg van die rotzooi voor handen.
  We kunnen ons beter afvragen hoe dit kwaad te verslaan, want het wordt tijd!

  1. Jenne, we leven in een droevige wereld als het erom gaat wwar we elkaar in de steek laten, als we onze zgn slechte eigenschappen onder ogen moeten zien…
   In plaats van dat we sit kunnen communiceren, demoniseren we het alleen maar nog verder.
   Hierin zit wat mij betreft de idiotie van alles waarin we ons nu bevinden, inclusief de NWO-ers die denken dat ze God zelf zijn, net als de New Agers die dat ook denken. We hebben nog een lange weg te gaan…
   Dus nog even nader toelichtend, die NWO-ers zijn ook geboren, net als welke mens dan ook, maar hebben met de paplepel ingegeven gekregen dat zij… beter zijn als de rest van de mensheid.
   En dit zonder echte liefde te kennen, want dit soort mensen hebben daar geen weet van… Erg, zielig, wat voor benamingen we moeten toekennen, mensen die geconfisceerd worden vanaf geboorte om ergens in te geloven wat de mensheid afbreekt, laat staan dat dit soort weet wat liefde voor hun eigen kroost is.
   Hemelstenschreiend… Wees maar blij Jenne dat jij het wel weet…

  2. Anna, hoe mooi je pleidooi ook moge zijn! Ik vrees dat na duizenden jaren van leugens en bedrog op deze planeet er niet één enkel iemand nog rondloopt die mag beweren dat ‘ Hij Weet’!

   Alles draait rond innemen van stellingen en standpunten!

   We mogen al blij zijn dat iemand zijn eigen standpunten bijtreedt zonder daar enig gewin in te zien!

   Helaas lopen er ook velen die zichzelf begoochelen, autosuggestief denken enzovoort!

   De natuur is de enige eerlijke leermeester! waarom denk je anders dat ze er ons voortdurend van wegtrekken?

  3. De WAARHEID is altijd aanwezig, net als ons GEWETEN, wat je er mee doet is jouw zaak, maar beiden maken deel uit van ons dagelijks doen en denken !

 3. Dat komt plotseling 🙁
  Een van mijn eerste ‘kennismakingen’ met de rode pil…
  Helaas kon ik Dr. Rauni Kilde niet live meemaken in de Zonnewijzer jl maar het opmerkelijke is, dat er nu een mens is die niet de reguliere weg van een kankerbehandeling heeft gekozen maar de alternatieve en genezen is verklaard.
  Dr. Rauni Leena Luukanen Kilde…dank U wel…een goede reis!!

 4. Jammer dat Dr. Rauni niet de moeite nam om uit te leggen hoe zij tot haar ideeën over microchips en reïncarnatie is gekomen. Het klinkt allemaal erg onwaarschijnlijk.

  1. Dr. Rauni is pas overleden…een beetje zielige en onvolgroeide opmerking vind je niet? Ken je haar werk überhaupt, want anders had je de vraag niet eens gesteld.

  2. Het klinkt allemaal erg trollerig Maarten, inhoudelijk HOL.. Haar werk wel bestudeerd, gelezen en/of bekeken..??

  3. natuurlijk is het jammer dat ze dood is, maar ik had nog niet eerder van haar gehoord.

   Inhoudelijk HOL is de definitie van de claims van Rauni. Er is geen inhoud, alleen maar vorm. En dat is jammer. Ik ben geneigd te denken dat wat deze mevrouw beweerde schreeuwende onzin is, maar ik laat me ook graag overtuigen met goede argumenten, en met name de afwezigheid hiervan vind ik -jammer-.
   Wat ik tot nu toe heb gelezen van Rauni ontbeert onderbouwing en haar claims waren behoorlijk extreem. Veel andere dingen moeten niet waar zijn als wat zij zegt wel waar is.
   Zij stelde onder andere in 2000 dat mensen worden bestuurd door middel van nano-chips, die via injecties in het lichaam worden gebracht.
   De onderbouwing van die claim wordt helaas niet gegeven, en heb ik ook niet kunnen vinden. Nanochips bestaan nog niet en het is niet mogelijk om gedachten door middel van apparatuur om te zetten in beelden en geluiden. En ze claimt dat de nanochips door middel van satellieten worden gemonitord. Dat is net zo opmerkelijk als de voorgaande claims, want wat zou de techniek zijn waarmee je op zo’n grote afstand een nanochip uberhaupt kunt detecteren. De kleinste satelliettelefoon is een stuk groter dan een nanochip.
   Zij baseert zich wellicht op een claim van Carl Sanders, maar die onderbouwt zijn claim ook niet.
   Waarom zou ik geloven in een claim die uitermate onwaarschijnlijk is. Waarvoor geen enkele gegronde verklaring is?
   Ben ik dan een trol een sheeple of een cognitieve dissonant? Omdat ik vragen stel? Hm.

  4. Maarten,
   dit is onderzoek uit de 60er jaren. Misschien helpt je dat om niet met volle munitie op mevrouw Rauni te schieten. Ze heeft vergaderingen bijgewoond waar ook de geheime diensten van verschillende landen aanwezig waren. Het is niet dat ze zomaar iets verteld. Tegenwoordig is de (militaire)techniek 30 tot 50 jaar verder dan wij zoals je kunt zien bij de links van Eh nou eh.

   http://www.youtube.com/watch?v=Ni2FFSAhTcA

   http://www.youtube.com/watch?v=23pXqY3X6c8

   http://www.youtube.com/watch?v=xehJzyttZr8

  5. Al heel oud ook dit valt onder het besturen van mensen, met chemie, drugs, alcohol, en andere stimulerende middelen, hoef je niet voor te chippen.
   De Nederlandse koninklijke familie was de bezitter van een Fabriek in Duivendrecht waar in de WWII estatsie stimulerende pillen voor de Wehrmacht werden geproduceerd, straks hebben we robots, heerlijk geen geweten, de super killers, als het eerste gebod wordt op geheven voor robots gij zult niet doden.

 5. Goedenavond beste wakkeren!
  zaterdagavond zaten m’n vriend en ik in ons kroegje bij de rotte, toen wij in gesprek met een stelletje over de aardse ontwikkelingen hadden. De Man van ’t stel deed aan NLP (neuro linguïstische programmeren) Ik kreeg direct een gevoel van een controle person die in opdracht; mensen de neuzen dezelfde richting om moest krijgen. Hij sprak dat hij mensen kon programmeren middels repareren van de ziel! Mensen de NWO is al bezig de boel te sturen in de richting van de nieuwetijd.
  R.I.P. Rauni tot straks in het volgende

  1. Jip
   NLP gebruik je voornamelijk en meestal alleen op jezelf ( voor zover ik erin thuis ben) Ik krijg dan ook meer het idee dat hij de klok heeft zien hangen en niet weet waar de klepel hangt en voornamelijk heel interessant wilde overkomen. Het heeft ook weinig met het repareren van de ziel te maken maar meer met het programmeren van de mind. Heel handig om oude( vaak onbewuste) programma’s te verwijderen en te vervangen door( meer bewust gekozen) nieuwe.

  2. Voor de bewuste en gevoelige onder ons: Laat de foto waarbij zij haar rechterhand omhoog heeft geheven eens op je inwerken……….zij spreekt waarheid!
   Het is alsof haar energie nog steeds “hier” is en het wel van de daken kan schreeuwen ja,ons wil waarschuwen.
   Zij die hun schouders ophalen of het weg lachen kan ik alleen maar een knuffel geven en zeggen: slaap lekker verder.
   De techniek op Aarde is zo ontzettend ver dat wij er geen notie van hebben wat ze allemaal kunnen en doen.
   Neem nou bijvoorbeeld de oranje bollen welke de afgelopen jaren herhaaldelijk in de lucht werden waargenomen.Deze zijn van Aardse afkomst.
   Ik draaf misschien een beetje door, sorry hiervoor.

  3. Marcel als ik jou weer hoor dan bekruipt mij elke keer weer het gevoel of ik te maken heb met een rooms-katholieke letterknecht die opereert vanuit zijn intellectuele zetel in het vaticaan !!

   Is er wel iets echt aan je ??…of is je ziel al zo gecorrumpeerd door conditioneringen zodat je empathie al bij voorbaat dood is voordat je in je graf ligt ???
   Een gezonde dosis scepsis stel ik op prijs maar ik denk dat (als ik het invul moet je het maar zeggen) dat de ‘paranoia’ die jij ziet wilt bestrijden met je eigen paranoia !!

   ‘Machtshebbers’ in wat voor instituut dan ook hebben de mensheid al eeuwenlang het ziele-leven tot lijden gemaakt en waarom..omdat zij de zogenaamde heilzame middelen hadden/hebben/aanbieden/aanprijzen om de mensen uit hun lijden te verlossen met hun misleidende misdadige praktijken,althans dat probeert men ons nog steeds ‘wijs te maken’!
   Maar hun agenda is alleen maar om hun machtspositie te continueren en of de mensheid de aarde daaronder lijd en het een lijk meer of minder kost zal hen totaal een worst wezen,dit klinkt vast als oude koek maar ik moest het toch nog effe kwijt!

   Spiegel realiteit is een mooie benaming voor iets wat ik (dit zeg ik zonder arrogantie) al lang toepas in mijn leven,een voorbeeld…..wat de Deense premier zei over de jongstleden (veronderstelde) gebeurtenissen in Denemarken….’De vrijheid van het individu staat hier tegenover een donkere ideologie’.. ik dacht dit zijn weer eens woorden die men gebruikt vanuit hun eigen politieke motieven bedoelt om mensen nog meer te indoctrineren ,te polariseren en vooral te terroriseren !!

   Zo gauw een politicus het woord democratie in zijn mond neemt denk ik gevangenis,als ik ze hoor zeggen saamhorigheid hoor ik polarisatie enz enz !

   Ik heb alleen dit artikel gelezen en nog niets anders over haar gezien of gehoord maar wat ik zeker ga doen,ik volg eerst mijn eigen intuïtie en die zegt,als ik in haar ogen kijk op de bovenste foto,ik zie een gevoelige vastberaden vrouw die staat voor haar ideologieën en die gezegend is met een zuivere ziel !

   Inderdaad een groot verlies !!!

  4. Nee hoor Frank, je draaft niet te veel door. Integendeel! Zou wat zijn als de anderen zouden stoppen met het draafminderen……

   Men wil er gewoonweg niet aan wat er allemaal mogelijk is, alles wat we maar kunnen bedenken en zelfs hetgeen wat we niet kunnen bedenken, het gebeurt allemaal.

   Tja, het zou ook wat zijn als de mens eens in gaat zien dat de zgn “slechteriken” niet alleen de personen zijn van de ‘lage -lagen’. De slechteriken zitten in ‘alle’ lagen. T/m de hoogte regionen. Erg naïef om te denken dat ‘extreem ziekelijkheid alleen voorkomt bij mensen die zich niet in machtsposities bevinden.
   zucht………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Vidyaman
   Dat je van alles invult is wel zeker , en spiegelen doe je erg belabberd . Als ik namelijk jouw inbreng hier zie druipt de paranoia er in dikke klodders vanaf, om nog maar niet te spreken over de manier waarop je die paranoide wereldvisie tracht over te brengen op anderen. Maar dat zal ik je niet nadragen hoor ieder het zijne immers . En even voor de duidelijkheid ik heb helemaal niets met het vaticaan of de roomsche kerk, wel houd ik van zuiver taalgebruik , het maakt de boodschap zoveel helderder.

  6. Marcel,dank je voor je complimenten ik had het al verwacht het was een inkoppertje ,wat zeg je oa ook al weer in je betoog…. dat zal ik je niet nadragen….nou ik voel en zie een en al rancune en zelfgenoegzaamheid in je woorden dus dat je zegt dat je houd van zuiver taalgebruik wat een boodschap helder maakt is een regelrechte leugen en daardoor lieg je tegen jezelf maar dat is jouw probleem en mijn heldere visie !!

  7. En… Marcel, met Vidyaman heb je je een ware arsrat te pakken, no brain>>>no pain. Have fun bro 😉

  8. Verdomt Marcel ik geef je nog gelijk ook het is inderdaad een gave ,de gave van zelf-misleiding !!

 6. Ik heb haar ook altijd gewaardeerd en heb haar hoog. Requiem in pace.
  Maar, de realiteit geeft aan dat mensen als Rauni de kanaries zijn in de mijn. Wanneer de kanaries sterven en het signaal wordt niet opgemerkt, sterven de mijnwerkers. Zijn we niet allemaal mijnwerkers die met kunstlicht in de diepte werken?
  We geloven dat Rusland samen met Putin een natie is waar de ethiek vertrapt is en waar je voor moet oppassen. Terwijl de VS het is die dat allemaal beweerd!!! Een typisch geval van omkering.
  Toch zijn de meeste nederlanders overtuigd dat het slechte daar vandaan komt. Mind control werkt!!! Vooral bij nederlanders!!!!!!!
  Er bestaan veel niveaus van beïnvloeding en de meesten hebben het laagste niveau niet eens onder controle, laat staan dan te ontkennen wat de niveaus zijn waar Rauni het vaak over had.

  1. Rob, het herschapen van onze gedachte wereld, hier noemen ze dat een fontanel, een plaatselijke verzwering om na genezing hun denken te impliceren.
   Is zo oud als de mensheid, je moet het leren herkennen, dan kun je er gemakkelijk mee leven.

  2. Rob, dat kan je alleen veranderen als je de holocaust en de oorlog nader bekijkt.
   We vieren hier ‘bevrijding’ die helemaal geen bevrijding is.
   En de arme mensen in Dresden inclusieve pow, kinderen, vluchtelingen zijn helemaal afgemaakt door de Engelse en Amerikanen. Bah.
   Stuur deze opnames een keer door naar al die bevrijdingscomités en laat ze zien wat de ‘bevrijders’ ‘bevrijdt’ hebben. Ik wordt er achteraf misselijk en verdrietig van.
   De leugen regeert de wereld.
   http://www.youtube.com/watch?v=_7WO6tGTI1A#t=518

  3. Monika, om te lezen Kurt Vonnekut, slaughterhouse vife, hij was er bij in Dresden als Amerikaanse krijgsgevangene.
   Zijn hele eufre is goed om te lezen, menselijkheid ten top, en 100% tegen oorlog, eerste klas humanist.
   Heimat deine Sterne, je moeder kent het wel !

  4. Monika
   Ik snap niet helemaal waarom je wo2 er weer bij haalt en dan met name de geschiedenis van een duitse stad , schiet je daarin niet in de slachtoffer rol, of toch in ieder geval in wij en hunnie denken? Scherper lijkt het me als je gewoon zonder partijenvoorbeeld je minachting voor propaganda laat blijken . Ik geloof namelijk niet dat rusland geheel en al propaganda vrij is evenals de rest natuurlijk. Trek gewoon je eigen plan .

  5. Monika
   Voor de zekerheid zeg ik er nog maar even bij dat ik het absoluut niet lullig bedoel maar meer in het zicht van dat jij vaak zo baalt als er weer eens naar de duitse inbreng in wo 2 wordt gerefereert.( dat vind ik overigens geheel terecht)

  6. Marcel, omdat precies 70 jaar geleden op (valentijnsdag) 14 februari 1945 en 6 dagen daarna meer mensen zijn afgemaakt dan in Japan met de kernbom. Onschuldige, weeskinderen, vluchtelingen, oudjes, vrouwen en kinderen, en pow’s. En niemand wordt ervoor gestraft, geen Churchill en ook geen Roosevelt, maar we vieren wel de bevrijding???
   Rare nepwijsheid, of je Engels is niet goed genoeg, ga dan maar studeren of als je geen inleving meer hebt, dan zout een eind op. Wat je verder bij elkaar denkt, het zou me worst wezen…ik ben geen slachtoffer…ikke niet. su..kkel.

  7. En niemand wordt ervoor gestraft, geen Churchill en ook geen Roosevelt, maar we vieren wel de bevrijding???
   Tja postuum zou dan een optie zijn Churchill 24 jan 1965 gestorven en Roosenvelt 12 april 1945.
   Bovendien ik wist niet dat het een wedstrijd was waar het meeste onschuldigen ( zijn we dat niet allemaal?) zijn gedood .

  8. Als je jezelf ziet als een kanarie in een mijn…. zou je jezelf de vraag kunnen stellen; WTF doe ik als kanarie zijnde in een mijn???

  9. haha, Cozmic, ja dat kun je je als kanarie wel afvragen. Maar je weet vast wel waar de uitdrukking vandaan komt. Voor degene die het niet weten; vroeger werden er in de mijnen gele kanaries gebruikt als signaal dat het veilig was/ voldoende zuurstof & geen CO o.i.d. Als de kanarie dood ging, was het een teken voor de mijnwerkers om op te stappen. De gele kanarie, houdt het minder lang vol dan rest in een ongunstige omgeving.
   En ja, ik vraag me ook af, waarom zit ik nog in deze mijn? Wanneer ga ik verkassen?

  10. Hoi Jenne, als het niet meer te harden is voor mij in NL, dan wordt het tijd om op te stappen. Of dat ooit gaat gebeuren? Robert van de familie Boerman achterna.. 😉

  11. Beste Sun, bezind eer ge begint, het is niet gemakkelijk, het lijkt mooi en aardig, alle landen zijn enorm veranderd, heb veel gereist, en in verschillende landen gewoond en verbleven. Het is heel bepalend waar je woond in een land, en ook wat je zoekt, en je financiele status is ook heel erg bepalend. Leer de taal en bezoek een land, bestudeer zijn geschiedenis, en leer de mensen kennen, en voel de onderstroom.
   Je kunt ook ergens in Nederland op een rustig plekje een klein huisje/woningkje vinden, en ga veel reizen, en vooral hou een dagboekje bij,
   nou een beetje goede raad van een oude cosmopoliet, groet Jenne

 7. My condolances for all of us thruth searchers. We wish you peace now and our appreciation for your work and courage trying to wake up and warn the public.Let us know from the other side what we can do to warn others. My genuine love and admiration sent to you in the other demention, moira

 8. Cozmic en Sun,

  ik kon jullie post met betrekking tot de kanarie niet loslaten,dus bij deze…..ik denk dat het voor de ‘kanarie’ belangrijker is om het vermogen te hebben om te kunnen herleiden waarom hij/zij zich in eerste instantie heeft laten vangen waardoor hij/zij in het ‘kooitje’ terecht kwam wat dan weer leidde tot het verblijf in de ‘kolenmijn’…als ik ze zie vliegen 😉 dan hoor ik het graag !

  O ja…voordat ik het vergeet…

  First to fall over when the atmosphere is less than perfect
  Your sensibilities are shaken by the slightest defect
  You live your life like a canary in a coalmine
  You get so dizzy even walkin’ in a straight line

  You say you want to spend the winter in Firenza
  You’re so afraid to catch a dose of influenza
  You live your life like a canary in a coalmine
  You get so dizzy even walkin’ in a straight line

  Canary in a coalmine
  Canary in a coalmine
  Canary in a coalmine

  Now if I tell you that you suffer from delusions
  You pay your analyst to reach the same conclusions
  You live your life like a canary in a coalmine
  You get so dizzy even walkin’ in a straight line

  Canary in a coalmine
  Canary in a coalmine
  Canary in a coalmine

  First to fall over when the atmosphere is less than perfect
  Your sensibilities are shaken by the slightest defect
  You live your life like a canary in a coalmine
  You get so dizzy even walkin’ in a straight line

  Canary in a coalmine
  Canary in a coalmine
  Canary in a coalmine

  The Police – Canary In A Coalmine Lyrics | MetroLyrics
  !

  1. Haha, humor. Leuk Vidyaman. Bedankt! 😉 Misschien kun je het zelf zingen, opnemen en op Youtube voor ons plaatsen?

  2. Sun,ik kom niet verder dan twiet twiet twiet wat weer overgaat in kraa kraa kraa,maar wie weet maak ik nog een keer mijn debuut ;)!

   En cozmic,youve received the message even it was not in a bottle 😉 !

  3. Mijn eerste plaat met 13 was van the Police, en ik dacht ook alles van hen te kennen…mooi niet dus 😀

  4. Vidyaman, just dont mess with my friend Marcel, 4 the rest you seem ok( for a dead man 😉 )

  5. Ok, Vidyaman. Wat is dan het verschil tussen “twiet en kraa” of je reactie in 5.3? Beide klinken ze hetzelfde. 😉 🙂

  6. Coz , there ’s no war ( we are wright) with vidyaman ……Only play
   En daar kan ik zelf wel mee dealen …. 😉

  7. Nou Sun,Twiet klinkt wat genuanceerder en ligt beter in het ‘gehoor’ dan Kraa moet ik eerlijk bekennen en dat voelt prettiger,alhoewel ik niet altijd juist ‘gestemd’ ben of zal zijn 😉 !

   Cozmic…i am shivering ;)… and now i know wy !!! Thanks bro 🙂

   A clash between men doesn’t necessarily means that it becomes a war,it depends on if there is a war going on inside either in one or both of them !

   So i am cool with you Marcel,says the dead man,looking forward to the next play ;)…and you don’t need a Big Brother who is watching(over) you ;),that is what i already had experienced !!

  8. Marcel, VM noemde je een katholieke dinges danges terwijl je uit een streng gereformeerd huis komt

  9. Oh my god, mijn vorige posting was een 9.11
   -gevloek- straks ziet de aivd ook dat ik hun spelletjes doorzie, dat terwijl ik alleen maar op Vidyaman zat te reageren. FUCK, Vidyaman is onderdeel van de Elite!!!!

  10. kom op Cozmic 9.12, help me even zoeken naar de juiste woorden. Ik ben ze ff kwijt zoveel vieze woorden in 1 regel. 🙂

  11. Vidyaman, als je de weg kwijt bent, kun je altijd Marcel en/of Cozmic de weg vragen. Dan kom je direct bij 9.8 uit i.p.v.bij 10.1 😉 ……. 🙂 …..

  12. Sunny Boy Or Girl,i Guess Girl,mmmm …but than again it can be both as well ;)… shit..door mijn eigen mindgames raak ik weer of track en daar helpt een bril ook niet bij,vergeef me Sun en dank je voor het licht dat je laat schijnen op mijn pad 😉 now i have a much more clearer view on mijself, Cosmic and Marcel that helps me with my dailey reports !

   Sun,ik weet niet of het slim is om Cosmic op dit moment de weg te vragen ‘aangezien hij vol in zijn emoties zit’..kijk maar wat 9.11 met hem doet,’god’ weet waar ik dan uitkom de A29,R102,s200,E19 enz, if you get my drift,dan is Marcel een betere optie die zat het laatst op Route 9.7 en ik op Route 9.9 die toch parallele overeenkomsten hebben ;)!!

   Cosmic,de aivd wilde men vroeger aivdyman 😉 noemen maar daar hebben ze van afgezien,it would have blown my cover ;),maar in in het ‘lichtkader’ van mijn,zogenaamde, ’transparante werkgever’ om ‘meer openheid van zaken te geven’…bij deze !

   Mijn werkelijke naam is Guus en ik moet nu echt naar huus `want de koei’n staan op spring’n.. pfffffft…het word een drukke dag vandaag als ik maar aan ontspanning toekom,misschien vanavond weer Rotterdam in om mij weer even een ‘gewoon’ mens te voelen :)!

   Cosmic,deze is voor jou ‘als je weer even de weg niet meer weet’;) https://www.youtube.com/watch?v=saheAeGUa8E en als dat niet ‘helpt’ dan doet deze het zeker(denk ik) mij heeft het in ieder geval ‘geholpen’ :)! https://www.youtube.com/watch?v=VosFiY1SifA

 9. Verschrikkelijk dat zei vermoord is….

  Ze had Teveel kennis en inside information….Echt baanbrekend…

  Ze zei 5 jr geleden nog de kennis vd militairen/cia etc was een aantal jaren geleden nog zodanig dat ze 50jaar voor lagen… alvorens – de doorsnee mensen hiermee kennis maakte- tijdens haar laatste onthullingen sprak ze al over meer dan 100 jaar………..

  We moeten met zn allen er voor zorgen dat haar boek Wel wordt uitgegeven…

  en die godsgruwelijke walgelijke trollen zoals die Maarten moeten hun oor te luister leggen bij Familie Busch, Mainstream Media,de Rumsfeld types, de Cees Renckens Types etc etc en voor de rest hun bek houden en oprotten…..
  And if you think i said enough …oh boy you got another coming ‘

  DR Rauni you are Briljant and i salute you.!!

  1. Nou Sun,Twiet klinkt wat genuanceerder en ligt beter in het ‘gehoor’ dan Kraa moet ik eerlijk bekennen en dat voelt prettiger,alhoewel ik niet altijd juist ‘gestemd’ ben of zal zijn 😉 !

   Cozmic…i am shivering ;)… and now i know wy !!! Thanks bro 🙂

   A clash between men doesn’t necessarily means that it becomes a war,it depends on if there is a war going on inside either in one or both of them !

   So i am cool with you Marcel,says the dead man,looking forward to the next play ;)…and you don’t need a Big Brother who is watching(over) you ;),that is what i already had experienced !!

 10. Mensen….blijf bij de les en actueel …interview : google ::
  Gold & Mindcontrol ; Dr Henning WItte en Jo Conrad..over de moord op Dr Rauni…!!!!!! wow…..wat n interview…Vers vd ‘free press’..
  Nu net op You Tube …Stop Press !!!!! wow…..

  Laten we haar eren … DIT IS.. JOHRNALISTIEK *** !!!!
  Dit wordt HET THEMA tijdens de Bilderberger Protesten…!!
  1000 % Moord…..zij heeft al jarenlang alle aanslagen overleefd…

  Zij. …moest dood…. Laten we allen zorgen dat dit niet voor niets was..
  Zij is een hedendaagse Kathaar….en was niet te programmeren via de doorsnee Hollywood methode ..MAAR MET SCALAR TECHNIEK..
  Luister naar alle You Tube interviews over en met haar… Fuck the Cia..NEW WORLD ORDER…BILDERBERG…MAINSTREAM MEDIA..
  AND….. .. ….INVESTIGATE THE NORWAY PUPPETS/Doctors…**+×..
  Investigate…!!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.