Advertentie

RIVM: Vaccins kunnen immuunsysteem verstoren..!


Of de dokter wel preciés weet wat hij mij inspuit.. Dat willen deze baby's -zonder enige risico- graag weten, voordat deze vaccins hun jonge lichaampjes in gaan..!
Of de dokter wel preciés weet wat hij mij inspuit.. Dat willen deze baby’s graag weten, voordat deze vaccins hun jonge lichaampjes in gaan..! Tja, de (huis)artsen vertrouwen op het RIVM en het RIVM houdt zich op de vlakte, om geen onrust te veroorzaken kennelijk.. En zo komen we van kwaad naar erger waarschijnlijk. Simpel, omdat niemand de ‘nieuwe kleren van de  keizer’ durft te benoemen..

x

RIVM: Vaccins kunnen het immuunsysteem verstoren..

2016 © Moedermetvragen.nl – deze versie WantToKnow.nl/be

x

Al jaren doe ik onderzoek naar vaccins. Mijn zoektocht leidde mij langs het RIVM, huisartsen, immunologen en het consultatiebureau. Veel van de informatie die ik krijg via deze bronnen komt erop neer dat vaccins veilig en goed getest zijn en dat ze werken. En vooruit, hoor je dan; heel soms gaat het mis, maar dat is maar heel zeldzaam en intussen red je wel een hele wereldbevolking van verschrikkelijke ziekten. Dat is zo’n beetje het verhaal dat je als ouder te horen krijgt en waar ook ik gewoon vanuit ging, totdat ik besloot me er eens danig in te verdiepen.

Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!
Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!! Dat betekent -neutraal gezegd- dat onze baby’s simpelweg de proefkonijnen zijn.. Toch?

Ik heb vele honderden originele studies gelezen, heel veel cijfermateriaal bestudeerd, de ziektecijfers van de WHO opgesnord, de aantallen gemelde bijwerkingen van vaccins erbij gehaald…. en inmiddels heb ik een volkomen ander beeld gekregen.

Vaccins komen met teveel en te vroeg
In dit artikel behandel ik dat het bewezen is dat vaccins het immuunsysteem aantasten, volgens het RIVM (van het rijksvaccinatieprogramma). Ik pleit ervoor dat ouders een totaalbeeld krijgen van vaccins en dus ook deze informatie actief aangereikt krijgen.

In de studie wordt een overreactie van het immuunsysteem beschreven. Dit kan leiden tot auto-immuunproblemen. Vooral de toevoeging van het neurotoxische aluminium aan vaccins is een boosdoener. Inmiddels is 1 op 4 van onze kinderen chronisch ziek en dit aantal is stijgende. Dit varieert van redelijk onschuldige dingen zoals allergie, tot aan astma etc. We zijn er langzaam aan gaan wennen dat echte gezondheid onder kinderen niet meer bestaat. Uitspraak van een huisarts: “Ik reken één week per maand ziekte voor een kind onder de 4”.

De studie
(Opmerking: lgE en T1/T2 zijn betrokken bij de immuunrespons)

‘De samenstelling van vaccins kan mogelijk het evenwicht tussen onderdelen van het immuunsysteem in belangrijke mate beïnvloeden, waardoor een hogere IgE-productie wordt veroorzaakt. Verder kan ook de voor veel humane vaccins gebruikte ‘hulpstof’ ALUMINIUM het evenwicht binnen het immuunsysteem verstoren (Speidel et al., 1997). Betere ‘hulpstoffen’ zijn beschikbaar, maar deze zijn nog niet grootschalig bij de mens getest op werkzaamheid en veiligheid.

Het eindresultaat van verminderde infectiedruk en grootschalige vaccinatie met onder andere ALUM-bevattende vaccins kan een verstoord T1/T2 evenwicht (teveel T2) zijn, met daaraan gekoppeld overproductie van IgE.’

x
UPDATE!!!

Inmiddels heeft het RIVM de hele pagina met deze studie verwijderd…!
Klik hier om te zien. Gelukkig kon ik nog een kopie terughalen. Hier.

x

Kijk dit zijn natuurlijk de essentiële staatjes die Coutinho en Osterhaus ons NOOIT laten zien..? W A A R O M?
Het land met de hoogste vaccinatiegraad is de VS. ‘Toevallig’ dat daar ook de meeste autismegevallen voorkomen en kindersterfte onder 5 jaar…? Dit zijn natuurlijk de essentiële staatjes die de Coutinho’s en Osterhausen ons NOOIT laten zien..? Waarom eigenlijk niet?

Ouders die gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen hebben zeggen dit:
Ik spreek vaak ouders die in hun gezin zowel gevaccineerde als ongevaccineerde kinderen hebben, omdat ze om uiteenlopende redenen zijn gestopt met vaccineren bij hun latere kinderen. Van deze ouders krijg ik vaak te horen hoe het verschil in gezondheid hen opvalt. Ik hoor het vaakst over KNO klachten. Gevaccineerde kinderen hebben vaak last van chronische snotneuzen, keel- en oorontstekingen, ontstoken amandelen en ze hebben vaak buisjes nodig. Hieronder volgt nog een studie over hoe de relatie tussen vaccins en de toename van ontstekingsziektes.

Een nieuwe studie in het Journal of Molecular and Genetic Medicine laat een verontrustend verband zien tussen de hoeveelheid kindervaccins en het toenemende aantal ontstekingsziektes. In het werk valt te lezen dat overbelasting van het immuunsysteem als gevolg van vaccins de drijvende kracht is achter kinderepidemieën als autisme, diabetes type 1 en 2, astma, voedselallergieën, auto-immuunziektes, obesitas, niet-alcoholische steatohepatisis (NASH) en metabool syndroom.

Het grootste probleem is volgens de onderzoekers dat het immuunsysteem van kinderen door het model van ‘één maat voor iedereen’ overprikkeld raakt. Door overstimulatie van het immuunsysteem hebben kinderen meer kans op ontstekingsziektes als auto-immuunziektes en allergieën, die nog meer ontstekingen uitlokken, luidt het.**

Het lijkt er dus op dat vaccins met teveel tegelijk komen en dat ze te vroeg toegediend worden…

Gevaccineerd en ongevaccineerd met elkaar vergeleken..
De Duitse Andreas Bachmair heeft het zijn levenswerk gemaakt om gegevens van gevaccineerde kinderen te vergelijken met die van ongevaccineerde. De Duitse overheid publiceert jaarlijks de KIGGS studie. Hierin staan de jaarlijkse gezondheidsresultaten van de bevolking. Bachmair laat een groep van inmiddels 15000 ongevaccineerden dezelfde vragenlijst invullen en vergelijkt dan de resultaten. Hoewel het geen wetenschappelijk onderzoek is, is het op zijn minst een interessante observatie. Rood is ongevaccineerd:

gevaccineerd-vergeleken-met-ongevaccineerd

Mijn vragen aan artsen
Voor de meeste medicatie wordt de hoeveelheid zorgvuldig afgesteld op lichaamsgewicht. Voor vaccins lijkt er een ‘one size fits all’ beleid te zijn. Of je nu een prematuur bent van nog geen 3 pond, of een blakende 9-ponder, je krijgt dezelfde hoeveelheid vaccin. De vragen waar ik mee naar een arts ben gegaan zijn:

 • Waarom vaccineren we baby’s al bij 2 maanden als de nierfunctie nog amper op gang is en ze het aluminium nog niet goed kwijt kunnen?
 • Als je naar de ontwikkeling van het immuunsysteem kijkt van een baby, dan zie je dat hij vooral het eerste half jaar nog amper zelf antilichamen aanmaakt en deze vooral haalt uit moedermelk. Als er die eerste maanden amper sprake is van antilichamenaanmaak, waarom vaccineren we dan al? Heeft dat zin?
  vaccinaties-verstoren-immuunsysteem
 • In het dagelijks leven krijgen kinderen nooit 2 kinderziektes te gelijk. Voor zover ik weet is er nog nooit een kind geweest met de bofmazelen, of de kinkhoestrodehond. Toch geven we tot 7 verschillende doses in 1 keer. Kan het lichaam überhaupt 7 verschillende afweerprocessen tegelijk voeren?

combined vaccins testedIk heb helaas geen antwoord gekregen.
Wel goed bedoelde opmerkingen, zoals: “Maak je geen zorgen, het is vast en zeker goed getest”. Laat je als ouder met goede informatie wegsturen. Vraag door waar je iets na kan lezen. Dit is je volste recht. Helemaal als je bedenkt dat er geen vangnet bestaat voor vaccinatieschade in Nederland. Als het mis gaat, sta je voor een dichte deur. Ondanks bovenstaande studies en nog vele andere studies, wordt vaccinatieschade vrijwel niet erkend, op wat roodheid en koorts na.

Je kunt weliswaar ‘schade’ melden bij het LAREB (HIER), maar tot op heden wordt hier weinig mee gedaan. De meeste professionals die ik sprak waren zeer behulpzaam en vriendelijk, maar lijken niet te worden voorgelicht over de nadelen van vaccins. Sterker nog; ze lijken actief te worden voorgelicht dat vaccins bovenal veilig, goed getest en werkzaam zijn en dat het hun taak is ouders hier actief van te overtuigen.

Aluminium is een neurotoxine
De eerste studie laat zien dat vooral aluminium problematisch is. Aluminium is een neurotoxine en wordt bij volwassenen vooral afgebroken in de nieren. Je kunt je afvragen hoe een baby hier mee omgaat als hij een paar maanden oud is en een amper op gang gekomen nierfunctie heeft. Er is al aangetoond dat bepaalde kinderen de toenemende toxische druk in vaccins, de lucht en ons eten niet goed kunnen verwerken. Deze kinderen krijgen hierdoor neurologische problemen en kunnen zelfs in regressie gaan na vaccinatie.

vaccinaties schadeHet vervelende aan aluminium is dat het lang in het lichaam blijft en daar schade aanricht. De eerste 95% verlaat binnen 24 uur het lichaam, maar de laatste 5% gaat veel langzamer. Tot 1000 dagen na toediening worden nog resten gevonden. En aluminium werkt ook accumulatief. Het gros van de vaccins bevat aluminium en dit stapelt zich dus langzaam op. Als je dit met je arts bespreekt, is mijn ervaring dat je vaak gerustgesteld wordt met het argument dat bijv. in een peer meer aluminium zit dan in een vaccin en dat het overal in de natuur voorkomt.

Weet dan dat als je iets via de mond binnenkrijgt, er nog geen 1% opgenomen wordt door de darmen in de bloedbaan. Bij intramusculaire injectie is dit 100%. Het is dus een appels met perenvergelijking. Helaas heb ik deze meerdere keren te horen gekregen van mensen die het verschil zouden moeten kennen.

Of mensen vaccineren of niet is een keuze. Mijn doel is om mensen meer en transparante informatie te bieden, zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken. En dat ze weten dat ze bijvoorbeeld ook later kunnen vaccineren, of gedeeltelijk, of ervoor kunnen kiezen om vaccins niet in cocktails te geven, maar los van elkaar.

* * *

Bronnen en links

*bron: https://tinyurl.com/dgbu4llz

**bron: https://tinyurl.com/jb202e8e

Neuroloog toont aan waarom aluminium niet in vaccins thuis hoort

Vaccinvrij.nl

http://www.nvkp.nl

Facebook: vaccin vrij

http://web.archive.org/web/immuunsysteem/wat-zijn-de-mogelijke-oorzaken-van-een-suboptimaal-immuunsysteem/

 

Trump vaccines

 

 

79 gedachten over “RIVM: Vaccins kunnen immuunsysteem verstoren..!

 1. Een industrie waar grote belangen spelen qua geld, is te wantrouwen. De griepprik is redelijk onzinnig bijvoorbeeld. De kinderziektes als mazzelen zijn met gemak te overleven als je gezond van lijf bent. In de jaren 80 in mijn omgeving was het heel normaal dat je mazzelen kreeg als kind. En dat was niet in de bijbel gordel…

  Veroorzaken vaccinaties autisme? Wellicht. Het is ook mogelijk dat het autisme versterk of aanwakkert. Een veel gestelde aanname in dit verhaal is dat autisme aangeboren zou zijn en dus niet kan komen door vaccineren. Er is alleen nog nooit een bewijs te vinden geweest dat autisme aangeboren is. Moeders die hun kinderen hebben zien veranderen na vaccinaties worden vaak niet serieus genomen helaas.

  1. Er speelt bóven dit vaccin-probleem (want zo kunnen we het toch wel noemen?) een ander verhaal.. Onze maatschappij, onze Aarde is in een véél hogere frequentie aan het geraken en daardoor zijn ‘fijnere energieën’ een onderdeel van ons dagelijkse leven geworden. De idee áchter vaccins en vaccinaties is feitelijk gebaseerd op een ‘paardemiddel’, dat idd een paard tegen de vlakte zou krijgen. De verfijning van homeopathie, waarbij een SPECIFIEK-energetische lading in water wordt opgenomen, is feitelijk veel meer van deze tijd..
   Ik verwijs vaak naar het prachtige artikel van natuurgeneeskundig therapeut Marianne Lucardie, hier op de site, als je spreekt over de energetische aspecten van vaccins en vaccinatie. Vooral haar werk bij het ontstoren van uiterst gevoelige kinderen is baanbrekend. Een bewijs van het karakter van het ‘paardemiddel’ dat ‘vaccinatie’ heet. Kijk en lees je wijzer:
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/de-invloed-van-vaccinaties-op-kinderen-van-deze-nieuwe-tijd/

 2. Wij zijn geen inwoners of bewoners meer maar klanten.
  Klanten eenmaal verworven laat je niet los. Dat krijg je met een maatschappij die privatiseert en globaliseert. Dit wat nu gaande is in de Anglo-Amerikaanse wereldmacht en zijn vasallen [EU + Japan]was de droom van Benito Mussolini en dat heet faschisme. De macht uitgeoefend door heet groot kapitaal.
  De volgende grote stap die de farmaceutische industrie voor ons in petto heeft is de inenting tegen Alzheimer. Dat de toename van Alzheimer parallel loopt met de explosieve toename van suiker wordt natuurlijk verzwegen. Vet weg suiker erin. Quer-denken.tv besteed hier egelmatig aandacht aan.

  Een goede aanvulling op dit onderwerp: http://quer-denken.tv/impfen-ja-oder-nein/
  of de direct YouTube link: https://www.youtube.com/watch?time_continue=75&v=aEtOJak2c6E
  Mvg.

  1. http://nos.nl/artikel/2143135-minister-schippers-krijgt-prijs-voor-grootste-privacy-schender.html
   Geld is belangrijker dan de gezondheid van mensen geworden vooral door het beleid van Schippers. Zelfs het medisch geheim moet voor geld wijken. Hierdoor dient zij het belang van bedrijven wat totaal niets met gezondheid te maken heeft maar met winst. Farmaceuten vragen enorm hoge prijzen voor goedkope rommel en dan zegt men dat de zorg te duur wordt terwijl zij daar niets aan doet maar juist stimuleert en dan is ze nog trots ook. Wanneer domheid regeert wordt verstandig handelen uitgesloten.

   http://nos.nl/artikel/2143752-schippers-betreurt-hogere-zorgpremies-maar-kan-weinig-doen.html
   Eerst heeft Schippers alles gedaan om zorgverzekeraars en farmaceuten te spekken en nu eindelijk geeft ze toe dat zorgverzekeraars zelf de hoogte van hun premie bepalen waarmee ze dus bedoeld dat bedrijven de dienst uitmaken en niet het kabinet want farmaceuten bepalen ook zelf wat zij voor hun pillen en vaccins rekenen.
   Het vreemde is dat wij allen ongevraagd VERPLICHT gedwongen worden om de zakken van private bedrijven te spekken op straffe van boetes. Vreemd is ook dat in het openbaar vervoer (NS/prorail) taken naar de overheid terug gehaald kunnen worden waardoor de staat weer de dienst uitmaakt dus waarom zou dat met zorg niet kunnen of is dat niet meer mogelijk omdat de staat geen meerderheid in aandelen meer heeft?

 3. Laat Arlen Lubach dit maar niet lezen, na zijn absurde uitzending over vaccinatie.
  Waar zijn we toch mee bezig in dit land. Vaccinaties bevatten, zoals we wisten, toxische stoffen. Daarnaast immuniseert vaccinatie niet, maar beschermt hooguit tijdelijk. Als ons lichaam zelf de ziekte overwint, treedt er wel immuniteit op. Homeopathie gaat daar ondermeer van uit, net zoals vrijwel alle natuurgeneeswijzen. Helaas verdient Big Pharma niks aan deze geneeswijzen. Dus wordt de werking ontkend, niet alleen door RIVM, maar ook mevrouw Schippers. En de zorgverzekeraars lopen daar kritiekloos achteraan. En jonge artsen worden vooral opgeleid mbv geld van Big Pharma en krijgen niets te horen over o.m. voeding en alternatieve geneeswijze. Met dank aan de verfoeilijke Codex Alimentarius, die ook in NL wordt omarmd door instituten als de Gezondheidsraad en RIVM. Gelukkig gaan steeds meer mensen inzien dat we op grote schaal worden voorgelogen door onze overheid.

  1. Arjan is ook al niet meer onafhankelijke presentator?
   Heeft beloofd zich naar de regels van de regering te schikken aldus?
   Nou in ieder geval interesseer ik me voor geen meter meer voor zijn gekrakeel!

 4. In dit verband kun je denken aan de toenemende levend vlees etende parasitaire aandoeningen, deze Leishmanianiasis parasiet, er zijn twee families bekend, één zuid Amerikaans, uit de natuur gebieden, en de andere een Aziatische variant uit Iraque en Afganistan, afkomstig.
  de Terroristen schijnen zwaar besmet te zijn met deze parasiet.
  In de VS zijn de eerste gevallen al lang aanwezig, via soldaten geimporteeerd.
  Het schijnt dat muggen en Vliegen deze ziekte kunnen verbreiden,
  het niet begraven van menselijke kadavers is waarschijnlijk de reden.

  Een soort nieuwe pest !!!

  Jenne

 5. Voor Guido van Guide,
  11-10-1896 ,
  Deur hore en more moet ik gaan,deur dikke en dunne
  en overal ontmoete ik mij bozen,langs de baan.
  Ze schelden en ze schrikken,ze schimpen en ze slaan
  Ze wegen en ze wikken.
  Hoe deernis hen gedaan?

  Ze zeggen en ze zullen,mij vatten en mij vaan!
  De dommen en de dullen:
  Ze,n durvender niet aan!
  M,n roek,s ! Ik laat ze zwetsen,ze brouwen en ze braan,
  ze glijden en ze gletsen:

  Ik Ga- zij blijven staan!!! Guido Gezelle. Dank Elisabeth!

 6. De Duitse Renteverzekering heeft op het aanvraag formulier voor een Kuur een vermelding staat of het over vaccinschade gaat, er is dus wel een duidelijk meer voorkomend verband.

 7. Op http://www.farmwars.info staat een film van Dr. Anthony Samsel genaamd: Vaccine-Glyphosate link exposed by Dr. Anthony Samsel.
  Het giftige glyfosaat zit in vaccins van Merck, Sanofi, GSK, Wyeth en Novartis. Dat komt omdat in de vaccins gelatine en proteïne zit van dieren die gevoerd zijn met GMO veevoer.

 8. http://www.rivm.nl/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Veelgestelde_vragen/Infectieziekten/Feiten_en_fabels_over_mazelen_en_vaccinatie

  Laat je juist informeren en vermijdt de woorden: kan, mogelijk, waarschijnlijk enz. Met betrekking tot die Duitser, zijn “studie” is door elk respectabel wetenschappelijk instituut ontkracht op basis van het ontbreken van een controlegroep en deze wordt uitsluitend ingevuld door mensen die al bevooroordeelt zijn door dit soort websites. Niet alles op het internet is betrouwbaar, echter is dit wel te controleren en deze bronnen vallen daar zwaar buiten. Google maar eens op gevallen van kinderen die ziek zijn geworden omdat de ouders hem niet wouden vaccineren.

  Door jullie moet het RIVM nou 2 miljoen uitgeven om jullie hiervan te overtuigen. Thnx, owja en Trump is absoluut geen autoriteit op dit gebied en toch staat hij prominent onder het artikel. En bij god, stop met dit soort dingen op Facebook te liken en in die bubbel terecht te komen, zoek daar maar eens naar! Sorry als dit niet bevalt, ik sta uiteraard open tot discussie

 9. De franse Prof. Dr. yeux radié de l’ordre des Medicins ! Van wege critique op het vaccineren van zuigelingen !
  De Parma industrie is verder ook een offensief begonnen tegen alles wat met natuurlijke wijzen van genezen te maken heeft, en alle homeopathie, en andere middelen ! Er is echt behoefte aan een intellectuele machts groep, om deze pharma industrie terug te fluiten, bij de volgende verkiezingen gaat dit zeker gebeuren, a hum hoop ik en velen met mij !
  Jenne

 10. Bij deze roep ik Door Frankema, Désirée Röver, Hans Moolenburgh, Guido Jonkers, Albert de Louw, Anneke Bleeker, Daan de Wit, Cisca Buis, Tineke Schaper, Kritisch Prikken en Kritisch Prikken, VaccinatieTwijfelaars en Vaccin Vrij – Vaccine Free en alle anderen die ik op dit moment ben vergeten en die wat zinnigs te melden hebben over de voors en tegens over vaccinaties..(ja meldt je maar als je je geroepen voelt) om zich te verenigen om een Tv-productie met de titel ‘De GezondZijnsRaad’ te maken waarbij alle feiten, onafhankelijke studies, achtergronden en geschiedenis van vaccinaties aan bod mogen en zullen komen.

  Ook het RIVM, Lareb, CBG, Gezondheidsraad, Coutinho en Osterhaus mogen wat mij betreft (voor de camera!) hun zegje doen en er wordt niet creatiefs ge-edit (zoals ‘Waarheid’ TROS Radar ooit bij mij heeft geprobeerd, zonder dat zij weten dat ik hen ook heb gefilmd tijdens het tv-interview waarbij ik dus kan aantonen dat ook zij zeker niet vies zijn van een beetje ‘misleiding’ en ‘karaktermoord’- aantoobaar dus!) dus we gaan onpartijdig alle feiten boven tafel halen en bespreken en laten de beslissing om wel of niet te vaccineren aan de goed geinformeerde ouders zelf

  Deelnemers mogen ook documenten voorlezen, teksten uit studies aanhalen, et cetera. Je krijgt dus ruim de kans om alle relevante informatie aan bod te laten komen, zonder ’tijdgebrek’ zoals bij Pauw. HealingSoundMovement TV filmt alles, ik doe alle interviews (Ingolf Kruseman doe je mee?) en we komen samen voor een nieuwe live Tv-dialoog met publiek om niet alleen de vermeende ‘veiligheid en effectiviteit’van vaccinaties te bespreken, maar ook de al dan niet wenselijkheid van het verplicht stellen hiervan.

  Donaties voor deze grote productie zijn welkom (wij krijgen geen 2 miljoen namelijk vanuit het RIVM), maar al het materiaal zal gratis beschikbaar komen! Genoeg is genoeg, als er zoveel echte twijfelaars zijn dan is het nu hoog tijd om beide kampen uitgebreid aan het woord te laten en vragen te laten beantwoorden vanuit het publiek. Meld je aan hier of via http://centrumzonnewijzer.nl/

  Discussies hier zijn niet zinnig, doe dan je zegje voor de camera wanneer we de productie gaan doen binnenkort.

  1. Dat discussies hier niet zinnig zijn is naar mijn mening een nogal ongegronde redenatie want zelfs al gaan de discussies misschien wel eens eindeloos door over van alles en nog wat het kan mensen wel aan het denken zetten en dat kan dan weer aanleiding zijn dat ze weer zelf op onderzoek uitgaan.
   Met te schrijven dat discussies hier niet zinnig zijn zegt u eigenlijk ook dat reacties onzinnig zijn terwijl u nu op dezelfde manier reageert en mensen oproept zich te melden is dat dan niet onzinnig?

  2. Nou zeg, wat een karaktermoord op WTK.
   Of iedereen maar even z’n bek wil houden en voor de camera iets in het staatje van meneer de doctorandus beweren. En vooral VEEL GELD sturen.

   Sites zoals WTK, dragen bij aan bewustwording, het vormen van een mening, de dingen op een rijtje zetten, info verzamelen, een mening vormen en verspreiden. Allemaal ‘liefdewerk oud papier’ voor de ‘goede zaak’.

   Of Drs. John Consemulder de wijsheid in pacht heeft, of bij het alternatieve volkje en de rest van het volkje 😆 in hoog aanzien staat… .

   Er wordt naar mijn mening wat afgeleuterd bij HealingSoundMovement TV, hallo. Zeker zitten er bruikbare dingen bij, maar echt niet allemaal.
   De movement is naar mijn mening mogelijk door al die kleine mensjes die hun kleine sitejes draaiend houden.
   Een beetje zelfkennis en respect zou meneer de doctorandus (niet eens een proefschrift) goed doen ❗

  3. Hij biedt een open podium voor iedereen, dus even los van elkaar , haar of zijn eigen zegje te doen. Dat stukje wordt opgenomen. Dit is meen ik bedoeld om de losse opmerkingen of interrupties te vermijden om een zo zuiver beeld te scheppen van de zienswijze des persoons of groepering.
   Hij gaat daarna een productie hiervan maken zonder creatief toevoegingen en weglatingen te maken wat met andere interviews vaak gebeurt. Ja, want dan krijg je karaktermoord…
   En de weeklaag dat hier dan op gereageerd wordt dat een discussie zinloos is hier is in mijn ogen niet terecht, gezien de reacties die hier zinnig of onzinnig toch geplaatst worden.
   Het toont lef, in wat voor opzicht dan ook, van beide kanten.

  4. https://www.facebook.com/pauwonline/videos/10154208521708037/ Beste Pauw…wat een veelzeggend maar smakeloos zwaktebod, om nog even de ‘vaccinatiefeiten’ op een rij te zetten, nadat je zelf de regie hebt verloren de dag ervoor. Je hebt zelf kunnen waarnemen dat de consultatiearts niets inhoudelijks als verweer kon inbrengen. Waren de sponsors niet tevreden, of ben je nooit onafhankelijk geweest als journalist? h
   ttp://healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html

   Deze tekst stond eerder ook op mijn facebook pagina, daar was de toevoeging dat discussies daar niet zinnig waren ook voor bedoeld, want dat kan elders genoeg, zoals natuurlijk (juist ook) hier lijkt mij (en voor de camera dus). Alls komt gratis online en het is een oproep to vereniging en bundeling van krachten, samen werken ondanks de verschillen.

   Het is dudielijk dat een ‘ontmoedigingsbeleid’ eerder op zijn plaats is!?

   http://www.telegraaf.nl/vrouw/27061654/___Overheid_moet_vaccineren_aanmoedigen___.html

   https://www.vn.nl/aafke-romeijn-vaccinatie-pauw/

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155423819951521&set=p.10155423819951521&type=3&theater

   http://www.activistpost.com/2016/11/obama-quietly-signs-executive-order-achieve-global-vaccination-agenda.html

   Dit is waar ik al jaren op hamer, dat men toe wil via PR-opaganda technieken (wat er nu gebeurt dus) naar verplichte vaccinatie!

   Ik schrijf zelf al sinds 2008 artikelen over vaccinatie (hier ook te vinden op WantToKnow), en ik vind het juist goed als diverse personen/groepen hier zich mee bezig houden. De bekrachtiging vanuit persoonlijke stukken en groepsdynamiek kan zo prima plaats vinden, een soort puzzel die op zijn plek valt omdat iedereen juist zijn/haar unieke plek inneemt. Maar dat neemt niet weg dat er meer in verbinding een groter draagvlak gecreerd mag worden om tegenwicht te bieden aan wat er mogelijk komen gaat, vandaar mijn oproep. Ook de andere partij mag daarbij gehoord worden.

   Dus ook het RIVM, Lareb, CBG, Gezondheidsraad, Coutinho en Osterhaus mogen wat mij betreft (voor de camera!) hun zegje doen (willen zij dit niet dan is dit ook veelzeggend) en er wordt niet creatiefs ge-edit (zoals ‘Waarheid’ TROS Radar ooit bij mij heeft geprobeerd, zonder dat zij weten dat ik hen ook heb gefilmd tijdens het tv-interview waarbij ik dus kan aantonen dat ook zij zeker niet vies zijn van een beetje ‘misleiding’ en ‘karaktermoord’- aantoobaar dus!) dus we gaan onpartijdig alle feiten boven tafel halen (en dit alles filmen)en bespreken en laten de beslissing om wel of niet te vaccineren aan de goed geinformeerde ouders zelf.

  5. Drs.John Consemulder. 12.5. Dan berust het gewoon op een misverstand en is er niets aan de hand. Verder was het ook niet mijn bedoeling om u te beledigen of wat dan ook want ik vind wat u doet respectabel alleen viel het mij op waardoor ik gereageerd heb.

  6. @ Arnold, geen probleem hoor, die zin was hier niet van toepassing dus geheel begrijpelijk 😉 Groeten John

 11. Trots op Door Frankema van Vaccin Vrij – Vaccine Free die net bij Pauw aanwezig was. Heel goed. Ondanks dat ze niet alles kwijt kon in zo,n kort tijdbestek (en o wat was die consternatiebureau arts aan het zweten omdat ze opvallend genoeg niets inhoudelijk kon weerleggen…). Eerder nam Door ook al deel aan de door mij georganiseerde en geproduceerde Tv-dialoog ‘De Waarheid over Vaccinaties’ die al bijna 45.000 keer bekeken is en veel ouders de keerzijde van vaccineren heeft laten inzien, en zelfs Nelleke Bakker van het RIVM heeft doen besluiten om ontslag te nemen. Naast Door en Désirée Röver windt ook eminence grise arts Hans Moolenburgh (92 jaar) er geen doekjes om en noemt in deze dialoog de bedreigingen en de corruptiepoging die hij heeft mogen ontvangen vanuit de ‘onafhankelijke’ Gezondheidsraad die de al even ‘onafhankelijke’ Minister van Volksgezondheid Visser (en haar KwikZalverij man?) moet ‘informeren’.

  Zie de Tv-dialoog ‘De Waarheid over Vaccinaties’ hier: https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

  Meer weten over vaccinaties en immuniteit, zie ook hier: http://centrumzonnewijzer.nl/trainingen-en-opleidingen/basiscursus-vaccinaties-immuniteit-en-gezond-ouderschap/

  1. Waarom een cursus voor geld. Waarom niet alles belangeloos op de site zetten. Hé duh, gejat en gekopieerd materiaal van andere wel gratis info?????

   Een wakkere ouder, arts,… komt echt wel via andere wegen aan info. 👿

  2. Ook erg interessant is volgend commentaar van iemand:

   “En wat Jeroen Pauw gisteravond zei was helemaal geweldig!
   Hij zei dat het de avond ervoor FOUT was gegaan omdat nu de indruk was ontstaan dat het veilig en verstandig is om je kind niet te laten inenten.
   Hoor je wat hij eigenlijk zegt? Dit is het bewijs dat het niet een open discussie was waarvan de uitkomst nog niet bekend was. Het is namelijk FOUT gegaan!”

   Mijn reaktie is dat het eigenlijk dus allemaal juist ‘goed’ is gegaan, zelfs de ‘rectificatie’ van Pauw is namelijk nog veelzeggender! Goed fout noemt men dat 😉 Het is gezegd en het is veel mensen nu duidelijk hoe de aap in de mouw steekt, zullen we maar zeggen…

  3. https://www.youtube.com/watch?v=amkh8FEnqdU&feature=share

   Vanwege de heisa over wel of niet vaccineren (en de overduidelijke propaganda vanuit het RIVM en media om de ‘wenselijkheid’ van verplichte vaccinaties er doorheen te willen drukken) hier maar even wat meer feiten over verplichte vaccinatie (is namelijk al vaker gebeurd in het verleden, met zeer twijfelachtige gevolgen…)

 12. http://www.npo.nl/pauw/17-11-2016/VARA_101380216 vanaf minuut 36.00 gaat het over vaccinatie ja of nee.
  Eigenlijk vind ik dat dit soort onderwerpen niet in een programma thuis horen waar alleen populisme en kijkcijfers een rol spelen wat dan ook nog gepresenteerd wordt door een persoon die er nogal lang over doet om zijn woorden te vinden en meer uh uitspreekt dan dat hij wat verteld waarbij hij dan ook nog mensen door elkaar laat praten waardoor het meer een soap lijkt dan een informatief programma waar iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn/haar verhaal te doen en af te maken maar feit is wel dat de arts van het consultatiebureau het heel moeilijk had.

  1. een lopende video camera is een automatisch transcript, Trump hoorde ik daar laatst over, hij wil dit als integriteitsbackup gaan gebruiken bij het op uitnodiging optreden in lamestream televisie programma’s die er een handje van hebben om oneerlijk te versnijden. Net heb ik de 17 november Pauw discussie bekeken over het recente compleet van de pot gerukte prik je kind maar lek met totaal overbodige bofmazelenrubella vaxen gekeken en wees niet verbaasd over steile stijgende percentages stunted development in de vorm van o.a. cognitieve en motorische beperkingen autisme allergieën depressies lethargie chronische vermoeidheid oorontstekingen en volgens mij zelfs gender vervaging en explosieve toename van kanker diabetes dementie vanaf veel te jonge leeftijd. ‘onze’Door was erg uitgesproken goed bezig en die vrouw naast haar toch wel, hoe heet ze, ik vond Pauw het als gespreksleider dit keer niet gek doen trouwens, en inderdaad stompzinnig dat kunstmatige zogenaamde lamestream tijdgebrek, en vervolgens wel de hele nacht volgestampt met herhalingen van datzelfde tijdsbeperkte soap programma voor de vermeende geestelijkgehandicapte kritiekloze slik maar wat je voorgeschoteld krijgt medeburgermassa, waarom niet minstens een paar uur de diepte in als het zo belangrijk is voor de volksgezondheid volgens het rivm.

 13. Meer weten over vaccinaties? Zie hier http://healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html

  HealingSoundMovement TV-interview met arts, auteur, spreker dr. Hans Moolenburgh sr., zie:

  http://youtu.be/4orQKFrUcsw
  ********************************
  Lezing arts, auteur en spreker dr. Hans Moolenburgh sr. (NVKP), zie:
  http://www.youtube.com/watch?v=X093a9NxJ-o
  ********************************
  HealingSoundMovement TV-interview met auteur, spreker en radiohost Desiree Rover, zie:
  http://www.youtube.com/watch?v=6sWqG7wHcvY
  *********************************
  HealingSoundMovement TV-interview met arts dr. Jannes Koetsier, zie:
  http://youtu.be/XR_xxvurMc8
  *********************************
  HealingSoundMovement TV-interview met Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken voorzitter Martin de Munck, zie:
  http://www.youtube.com/watch?v=bWdDyPvu07Y
  *********************************
  Boekpresentatie Drs. John Consemulder over zijn boek ‘De Zoete Wraak: Aspartaam en het Ware Gezicht van de Farmaceutische – en Voedingsindustrie, zie:
  http://www.youtube.com/watch?v=v7lWwphouwU
  ****************************
  Voledige ‘Waarheid over Vaccinaties’ Tv-dialoog (3 uur, met tafelgasten Door Frankema, Desiree Rover en dr. Hans Moolenburgh sr.), zie:
  http://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

  1. Op het internet is er binnen de natuur geneeswijze’s een enorme invechten aan de gang, verdeel en heers lukt hier dus ook ! The happy few partijen zijn niet van de lucht, veel delibireren, maar heel weinig zoden aan de dijk ! Ik en velen met mij Voeren onze strijd, achter de coulisse, om dit onzindelijke gedoe in te dammen.
   Dit constante bekvechten is zinloos, om dat de regie in handen is van handlangers van deze geld machine, die in weze verre staat van het denken, in de mensen een wel behagen. Goed het geloven in is demodé, de grote vrijheid van de vrouwen wordt uitgebeeld met hoe wijd ze met hun benen uit elkaar zitten, en natuurlijk hun balcon plein, zo als dat hier heet. Denk persoonlijk dat het goed zou zijn om, misschien niet een religie, maar een denken aan, een sociaal samen zijn, onze sameleving misschien kan redden, en hechter maken.

   Groet Jenne

  1. Baby’s krijgen toch 30 seconden na de geboorte 43 spuiten tegen alle kinderziektes? Dan zijn ze toch direct 100% beschermd?

 14. https://www.youtube.com/watch?v=amkh8FEnqdU

  HealingSoundMovement TV presenteert een boeiende lezing van John Consemulder over een zeer actueel onderwerp (zeker na het enorme zwaktebod van Pauw, die in een rectificatie ineens zijn onafhankelijkheid en waardigheid leek te zijn verloren, zie: https://www.facebook.com/pauwonline/).

  De titel van deze lezing is ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’ (lezing opgenomen tijdens het ‘Prik Mij Maar Lek!’ vaccinatie symposium in Centrum Zonnewijzer te Aalsmeer.

  Zie voor een basiscursus over dit onderwerp: http://centrumzonnewijzer.nl/trainingen-en-opleidingen/

  Zie voor meer Tv-interviews, de Tv-dialoog ‘De Waarheid over Vaccinaties’ (met auteur en ervaringsdeskundige Door Frankema), auteur, spreker en radiohost Desiree Rover, arts Hans Moolenburgh en organisator/gespreksleider John Consemulder) en meer informatie:

  http://healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html

  1. John was even weg, maar haalt álles in één post weer in. Dat het voor het goede doel is, maakt dat wij het bij voorbaat al door de vingers zagen. Waar ergert Koekje zich aan..?

  2. Koekje ergert zich niet persé aan het feit dat ene drs hier over toch wel belangrijke zaken post, koekje ergert zich aan het feit dat meneer opeens zoveel (van hetzelfde) postte, dat het leek op spammen en drammen.
   Koekje houdt van afwisseling en stevige kost. Een uur lang een yt ‘discussie’ aanhoren en dan na afloop denken: Dat had ook in twee zinnen gekund: Bah.
   Volgens mij is projectcamelot ermee begonnen. Ze noemen die armoede: guerrilla filmen.
   Speciaal voor John enige spam terug:
   http://www.westonaprice.org/health-topics/abcs-of-nutrition/vitamin-a-saga/
   http://www.westonaprice.org/vaccinations/
   http://www.westonaprice.org/childrens-health/vaccinations-parents-informed-choice/
   http://www.westonaprice.org/childrens-health/vaccinations/
   http://www.westonaprice.org/journal/journal-summer-2015-vaccination-issue/
   Er staat vitamine A bij, omdat deze vetoplosbare vitamine mbt het afweren van infecties nog steeds grandioos onderschat is. Met een vitamine A tekort verlopen kinderziektes nodeloos heftig. Denk aan het vaccineren van ondervoede kindjes. Veganistische kindertjes zijn te beklagen en over vegetarisch heb ik persoonlijk, bij kinderen ernstige twijfels.
   Zo, verandering van spijs doet eten. Daar moeten hééééééél veel lekkere voedzame gratis koekjes van te bakken zijn 🙄
   Succes.

  3. @ Koekje: Je bakt ze nu wel erg bruin hoor… Als het om (toch wel zeg je zelf) belangrijke (gratis) informatie gaat, neem dan vervolgens eerst rustig een koekje misschien, want dat is toch de essentie?
   En ik ken het mooie werk van Weston Price al vele jaren hoor, en ook het orthomoleculaire werk van Linus Pauling en anderen. We organiseren zelf(s) vanaf januari de ‘Voeding als Medicijn’ basiscursus serie (ik zal de link maar niet geven, want dan is het zeker weer reclame en teveel afwisseling ;-))
   Wel blij dat je toch weer terig bent bij het artikel, had dat niet in een paar zinnen gekund? Zullen we nu samen weer biokoekje bakken?

  4. hmm Koek apart dat je nu juist Project FilmVeel aanhaalt, daar waar ik al fan van ben sinds de oprichting alweer tien jaar geleden, vroeger in het begin deden ze dat met de eerste home digitale video camera’s, het bijkomstige voordeel was niet eens zozeer de relatief zeer hoge kwaliteit van het beeld, voor huis tuin en keuken apparatuur van onder een bepaald bedrag, maar de ingebouwde zelf nadenkende autoricht microfoon was toen eigenlijk de echte doorbraak, zonder veel moeite was het al bijna vanzelf goed verstaanbaar, ook op grotere afstand, met de opkomst van skype en daarmee van het aantal interviews per week is de gemiddelde beluisterbaarheid ernstig in het geding gekomen, nog steeds weet het merendeel van de mensen geen fluit van geluid, sound kwaliteit is minstens zo complex als beeld kwaliteit en nog steeds het ondergeschoven luister en erger je kapotkindje, dat valt mij op bij de laatste ingeblikte skype interview batterijen van mijn geliefde space kipKerry. Een op zich voor de hand liggende oplossing ligt nu achteraf onder handbereik, dit vanwege de positieve kant van de razendsnelle ontwikkeling van kunstmatige artificieel intelligente a.i. spraakherkenning aangevuld met wat huis vlijt van ons allen, met terugwerkende kracht kunnen wij de soms al wat hardhorende luistersheeple schaapjes er zelf wat aan doen, wat voorheen voorbehouden was aan de prof studio. Zo gauw als ik mijn auto engelen joepjoep sub caption plus correctie ‘effe’ klaar heb van een recent zeer interessant interview zal ik de yt link ter demonstratie hier posten, ter illustratie, een verbale enerverende rijstebrij berg met wel degelijk gouden info klompjes! Niet te minderwaardig geringschattend slordig over in de diepte guerilla film interview registraties, mocht je het te lang vinden is er een slider schuif, rewind of fast forwards, ff.digitale achteraf montage intell voor de consuburgert die meent meer te willen weten. ik zelf ben rond 2002 al eens voor een periode intensief tekeer gegaan met de eerste digitale home video apparaten op bepaalde congressen en meer, in die zin heb ik al blijvende affiniteit.

  5. 18.6
   Het zou je sieren best man, als je ook anderen de ruimte geeft en niet alleen uitvoerig verwijst naar eigen werk, eigen werk, eigen werk en eventueel vriendjes.
   De wereld is zoveel groter.
   Ik heb persoonlijk groot respect voor de mensen die nu een titanenstrijd in Amerika voeren. Duitsland, Frankrijk… We hebben IEDEREEN nodig in dit pre borg tijdperk.
   Mensen uitnodigen in JOUW praatprogramma’s en pretenderen dat dit de enige plaats is, voelt voor mij (wie ben ik) een beetje als ego tripperij ten koste van….
   De strijd wordt steeds feller op vele plaatsen gevoerd. De mensen zijn wakkker aan het worden.

   In je eerste interviews kon je mensen niet eens uit laten spreken. Zonde.Tja… 🙄

  6. Beste koekje, je zit er volgens mij een beetje naast. Ik doe mijn werk niet voor de ‘sier’ en ik geef juist een podium aan veel andere mensen en ander bewustzijn, jammer dat je niet inziet. Misschien heb je ook niet door dat ik door juist mijn werk (ik kan ook niet andersman werk doen dacht ik) te doen…andermans werk naar buiten kan brengen.

   Verder ben ik geen verzamelsite zoals hier WTK bijvoorbeeld. De enige en logische reden dat ik mensen (en zker niet alleen mijn ‘vriendjes’)en mijn praatprogramma uitnodig…is dat dit mijn programma is en iets wat ik doe, kan en leuk en belangrijk genoeg vindt om gratis in mijn kostbare tijd te doen. Waardeer het, of niet.

   Ik nodig juist mensen uit om te verenigen en mee te werken, wil men dat niet ook prima. Misschien dat jij de tv-productie op je kan nemen anders? Ik prentendeer ook helemaal niet dat andere mensen niet goed werk doen, of dat ik als enige een kanaal voor bewustwording mag zijn of ben (gelukkig niet zeg). Jij echter wel, dus ik wens je succes met je (vast goedbedoelde) projecties, ze zijn echter niet aan mij besteed. Ik ga nu verder met een wat mij betreft zinniger tijdverdijf en wens je al het beste! Groeten John

  7. Ook al is er volgens ‘wetenschapper Pauw’ geen link tussen vaccinaties en autisme – die er onomstotelijk aangetoond wel degelijk is (naast de schandalige en criminele autisme Simpsonwood fraude, zie http://ahrp.org/monumental-betrayal-of-public-trust-evidence-of-cdc-malfeasance-research-fraud/) hier dan toch wel iets erg frappants en veelzeggends misschien!?

   http://investmentwatchblog.com/tennessee-medical-office-stops-vaccines-because-they-cause-autism/

  8. 18.9
   Is helemaal goed John. Ik had eigenlijk geen ander antwoord verwacht. Je kunt natuurlijk moeilijk zeggen (even overdrijven): Sorry, ik doe mijn best maar ik ben nu eenmaal een dominante hufter, take it or leave it.

   Maar in 18.10 staan toch wat linkjes van anderen.
   Mooi, thanks 🙂

  9. Ah, ik geef me over. Snel wegwezen voordat van dit koekje alleen maar kruimeltjes overblijven. Zo te lezen hebben deze twee kanjers het reuze gezellie met elkaar 🙄
   Genoeg andere mogelijkheden elders.

 15. -beledigende deel verwijderd-

  Ik heb hier al de nodige reacties gezien aangaande wel of niet vaccineren. Laat ik heel duidelijk zijn, ik ben een wetenschapper, microbioloog, en ik ben voor het vaccineren van kinderen. Waarom? Heel simpel, het is gewoon nodig. Net zoals antibiotica nodig kan zijn bij een bacteriële infectie (ondanks dat er bepaalde antibiotica bestaan die kanker kunnen initiëren). Maar wat ik vooral merk in de discussies is het gebrek aan kennis over wat er eigenlijk gebeurt bij een vaccinatie. Wel nu, het immuunsysteem van de mens bestaat grofweg uit 2 (eigenlijk 3 maar ik laat de darmflora hier maar even buitenbeschouwing) onderdelen. De aangeboren immuniteit en de verworven immuniteit. Bij het vaccineren hebben we het over de verworven immuniteit. Wat er bij het vaccineren gebeurt is het lichaam kennis leren maken met de betreffende pathogeen (virus zoals de mazelen, bof e.d.) zodat er T-geheugen en B-geheugen cellen worden gevormd. Dit stadium heet de primaire infectie genoemd. Deze primaire infectie fase zorgt er voor dat bij een volgende infectie met het betreffende virus er meteen door T-helper cellen cytokinen worden afgescheiden en, o.i.v. bepaalde cytokinen ontwikkelen de B-lymfocyten zich tot antilichaamproducerende plasmacellen. Bij de vaccinatie (bijvoorbeeld de BMR-vaccinatie) vindt er dus de primaire infectie fase plaats. Mocht het lichaam later in aanraking komen met een virus (bijvoorbeeld weer BMR (bof, mazelen, rode hond) dan vindt er meteen de secundaire fase plaats waardoor de geïnfecteerde niet ziek zal worden. Kunnen kinderen (maar ook ouderen (zoals bij de influenza vaccinatie)) ziek worden van een vaccinatie? Ja, zeker als zij al iets onder de leden hebben, zoals een verkoudheid. Echter, ook mensen die nies onder de leden hebben kunnen last krijgen. Dat is simpelweg de natuurlijke immuunrespons van het lichaam zelf, de primaire infectie fase. Kritisch zijn op vaccins is prima. Er bestaan gevallen waarbij medisch adviseurs een bepaald financieel belang hadden bij een specifiek advies (bijvoorbeeld de casus van de heer Ab Osterhaus aangaande het H5N1 vogelgriep virus). Kritisch kijken is en blijft belangrijk. Echter, wel goed onderbouwde kritiek en geen loos gezwets in de ruimte.

  1. Dan is het wellicht verstandig als je het werk van prof. dr. Peter Götsche aanpakt, die na 35 jaar onderzoek tot de conclusie gekomen is, dat de farmaceutische industrie gelijk staat aan GEORGANISEERDE MISDAAD.. Alleen aan het einde van je prevelment een opmerking maken hierover, die nog niet eens het oppervlak van dit mega-probleem raakt, is erg goedkoop en doet precies wat de pot doet.. (De ketel verwijten dat ie zwart ziet idd). “Er bestaan gevallen waarbij medisch adviseurs een bepaald financieel belang hadden bij een specifiek advies (bijvoorbeeld de casus van de heer Ab Osterhaus aangaande het H5N1 vogelgriep virus).”

   Dat je volledig abuis bent, en niet weet van een TOTALE wetenschappelijk stroming op dit gebied, sluit ik ook niet uit. Zovele wetenschappers proberen je dit ook al proberen duidelijk te maken. Ook daar hoor ik je niet over (hoeveel van je werk is zélf propaganda vóór het RIVM?). Zijn al deze medisch-wetenschappelijke deskundigen dan ook bezig met zwetspraat.. Wat mij betreft is jouw verhaal weer het zoveelste laat-je-niet-bang-maken-neem-lekker-je-vaccin-verhaal.. Zal ik gewoon maar een arts citeren dan?

   Niets te zeggen ook over zoiets toegankelijk als het doorwrochte werk van huisarts Hans van der Linden? Over de idiotie van de griepvaccins.. € 60 Miljoen elk jaar door het putje, zonder ENIGE BEWIJS VAN WERKZAAMHEID OF BEWIJS VAN VEILIGHEID..??! Die griepvaccins zijn zeker ook allemaal in orde? Een huisarts die daarbij privé nota bene wordt aangevallen met een juridische claim, door de laffe Roel Coutinho, (anoniem en kostenloos!!) via het RIVM. Het is kortom een lekker wereldje, waar je welgeteld 1 zin aan besteed. 35 jaar onderzoek en dan de conclusie MOETEN trekken: BIG PHARMA = ORGANISED CRIME..!

  2. Ik sluit me volledig aan bij Guido en voeg daar het volgende aan toe: Je hoeft echt niet wetenschappelijk geschoold te zijn om te bedenken dat je een baby van enkele maanden met een nog ONRIJP immuun-systeem niet moet inspuiten met meerdere ziektekiemen, aangevuld met allerlei lichaamsvreemde stoffen vanuit de additieven en adjuvanten. Het zeer kwetsbare immuun-systeem raakt er in het gunstigste geval ernstig van in de war maar de hersentjes kunnen ook opgeblazen worden (shaken baby syndroom). Dit alleen al vind ik volslagen krankzinnig.

   Omdat enkele ongezonde, dan wel onder slechte omstandigheden verkerende kinderen een kinderziekte oplopen moet alle gezonde kinderen ook maar worden gevaccineerd want je weet maar nooit…

   Het HPV vaccin zou volkomen veilig zijn maar waar is het bewijs op de lange termijn? Wereldwijd zijn er al meer dan 70.000 klachten over vaccinatieschade bij jonge meisjes.

   Er zijn twee partijen die hier beter van worden: beursgenoteerde Big Pharma en de huisarts.

  3. Zien mijn ogen een afbeelding van een arm met daarop een injectienaald, dan gruwelt mijn lijf gelijk zeer heftig. DIE reactie is alleszeggend voor me. Lichaamswijsheid; ik heb er geen enkele toevoeging bij nodig! En zeker geen mentale. Korter en krachtiger kan ik in dezen niet zijn.

  4. Had Rich nog wel even willen horen..?? Welcome Rich. Altijd. In discussie gaan is niet: ‘Hardop iets in de kamer roepen en dan weghollen en in de tuin gaan zitten, met je vingers in je oren..!! (lalalalalallaaa)

 16. En dan wordt binnenkort voor het gemak alles ook nog op één hoop gegooid onder de zelfde noemer…

  Wat is een autisme(-spectrumstoornis)?
  Een stoornis, die wordt gekenmerkt door een beperking in de sociale communicatie en door een beperkt, zich herhalend, gedrag.

  Met de komst in 2014 van het nieuwe uit het Engels vertaalde psychiatrische handboek “DSM-5” (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) is de onderverdeling van de autistische stoornis in vijf stoornissen los gelaten. In de vorige versie van het psychiatrische handboek (DSM-IV) vielen vijf stoornissen onder autisme: (klassiek) autisme, de stoornis van Asperger, het syndroom van Rett, de desintegratieve stoornis en PDD-NOS.
  Vanaf 1 januari 2017 mag die onderverdeling niet meer worden gebruikt bij de diagnosestelling. In plaats daarvan moet de in de DSM-5 genoemde verzamelterm “AutismeSpectrumStoornis” (ASS) met bovenstaande definitie worden gehanteerd.

  De AutismeSpectrumStoornis is (binnen de DSM-5) een zogenaamde ‘neurobiologische ontwikkelingsstoornis’: de stoornis heeft te maken met de werking van het zenuwstelsel en manifesteert zich gedurende de ontwikkeling van het individu, maar meestal al op zeer jonge leeftijd.
  https://www.edumax.nl/psymax/autisme/

  1. Tja Elles, na zo’n reactie van Guido in 19.1 is wel duidelijk dat er geen behoefte is aan discussie, maar slechts het halen van het eigen gelijk. Zo veel agressie, met al die hoofdletters, uitroeptekens, vraagtekens. Dan is een normale discussie niet meer mogelijk. Niet zo gek dat mensen daar verder geen trek in hebben. Nou, dan heeft Guido toch gewoon gelijk.

  2. Hou op met dit soort idiote reacties Sjako, lees eerst wat Guido daar te vertellen heeft en reageer daar inhoudelijk op pffff.

  3. Ik weet waarover ik het heb. En ja ik ben volledig overtuigd van mijn gelijk. Maar ik zit voortdurend hier te kijken. Ik ehb wel iets beters te doen met mijn leven

 17. Ze kunnen dan wel 2 miljoen voor voorlichting uittrekken maar waarom eigenlijk?
  Als de Staat Der Nederlanden voor haar burgers het goede voorheeft dan had zij gezorgd dat farmaceuten ALLEEN medicijnen op de markt mogen brengen die BEWEZEN VEILIG zijn ook op de langere termijn.
  Is het niet raar dat ZIEKE MENSEN (mogelijk door medicatie) moeten aantonen dat het door medicatie komt wat nooit nodig zou zijn als toegestane medicatie bewezen veilig is omdat je dan ook geen nadelige gevolgen daarvan zou kunnen ondervinden?
  Hetzelfde geldt voor bv ROUND-UP waar nog steeds discussie over is (de één beweerd dat het kanker veroorzaakt en nog steeds is het tegendeel niet bewezen) terwijl het wel nog gewoon door de EU toegelaten wordt.
  Weet u nog de rubber korrels op kunstgras? Zelfs terwijl er twijfel was en de discussie oplaaide of het schadelijk was of niet gaf mevrouw Schippers aan dat kinderen gewoon konden gaan voetballen op die voetbalvelden waarmee ze aangaf dat ze niet zoveel belang hecht aan bewezen veiligheid.
  De overheid geeft niets om u omdat zij de belangen van bedrijven behartigd en niet die van haar burgers.

  1. Waarom moet de belastingbetaler die twee miljoen ophoesten?
   De farmaceutische industrie zou dat moeten betalen want zij hebben het meeste belang hierbij en dan kunnen ze gelijk met bewijs komen dat hun product ook echt veilig is.

 18. Wat te denken van de combinatie vaccins en elektromagnetische velden (EMV) (straling) van draadloze communicatie? Uit onderzoeken is gebleken dat deze EMV de bloed-hersenbarrière aantasten en deze meer doorlatend maken voor toxische stoffen. Dus uw kind laten vaccineren en dat thuis in de straling zetten van een 24 uur per dag stralende WiFi router en/of babyfoon? De bestanddelen van de vaccins kunnen dan veel makkelijker direct in de hersenen doordringen. Het aantal kinderen met autisme stijgt in de USA ook nog steeds evenals de stralingsbelasting. Meerdere vaccins tegelijk is niet goed, maar meerdere vaccins tegelijk en daarbij ook nog tegelijk de stralingsbelasting?

  1. Helemaal juist Leendert. In mijn lezing (nu zojuist online) ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’ beschrijf ik de synergistische en cumulatieve effecten van meerdee e-nummers bij elkaar in combinatie met vaccinaties. Maar deze versterkende systematische afzwakking van het immuunsysteem (en de effecten op het elektische en biofotonenveld, zie het werk van Robert Becker en professoren Roel van Wijk, Popp etc) kunnen ook nog eens verergerd worden door slechte levensstijl, ongezonde voeding, maar ook slechtere voedingsbodem voor gezonde voeding, luchtkwaliteit, geoengineering (ook daar barum, strontium, aluminium, die weer synergistische effecten kunenn hebben met fluoride, thiomersal in vaccins, amalagaam kwik in uw tanden), etcetera.

   Kortom: terecht dat je deze relatie aanhaalt, zeker voor jonge en vooral ongeboren kinderen die nog geen goed ontwikkeld detoxificatiessyteem hebben, nog geen doorontwikkelde bloed-brein barriere en nog niet doorontwikkeld immuusysteem (en wat te denken van de dunnere schedelwand, waardoor straling nog eenvoudiger en met grotere biologische effecten het kind kan beschadigen?)!

   Voor de mensen die iets meer willen weten over deze biologische effecten van straling, zie onze Tv-dialoog hierover (met als gasten o.a. Leendert Vriens)!

   https://www.youtube.com/watch?v=6u963JaOCWE

  2. En wat moet is dan van deze combinatie (Elektromagnetische velden en vaccinaties) denken dan? Uit welk onderzoek (en dan wel graag de wetenschappelijke artikelen en niet een stukje van de een of andere obscure website) bevestigd dit? Hoe is dit gemeten? Op welke wijze kunnen EMV zo diep de hersenen binnen dringen? Ik zal het maar vast vertellen, dat kan namelijk niet! EMV velden hebben maar een heel beperkt doordringend vermogen in water. En laat onze cellen nu voor verre weg het grootste gedeelte uit water bestaan. EMV velden dringen niet de hersenen in. Daarnaast, heb je wel een idee wat de bloed-hersenbarrière eigenlijk inhoud? Verreweg de meeste stoffen komen niet deze barrière door! EMV velden zijn niet instaat deze barrière te beïnvloeden. Tip voor iedereen, lees eens een natuurkunde boek ter hand en lees eens het hoofdstuk over elektromagnetisme. En even terzijde, zichtblaarlicht is ook een elektromagnetisch verschijnsel. En daarnaast is het verstandig eens een biologieboek te gaan lezen. Te beginnen met het hoofdstuk over celbiologie en daarna de anatomie. Huiswerk dus voordat je weer iets totaal ongefundeerd gaat plaatsen hier en mensen angst gaat aanjagen.

 19. Ik wou dat ik een moeder had gehad als zij …. Dat had mijn leven radicaal veranderd. Maar toen wist men niet beter. Ik werd doodziek van die vaccinaties. Nu: slecht immumsysteem, diabetes, geen weerstand tegen electro-smog, waardoor ik niet meer in mijn eigen huis kan wonen, allergisch, doodmoe, zit in de Wao, enz. Wat later diverse alternatieve artsen testten: oorzaak: vaccinaties. ‘Dat kon je niet trekken en het sloeg naar binnen ipv naar buiten eruit.’ Thanks, Big Pharma.

  1. Het aantal zwaar energetisch beschadigde kinderen is onbekend, maar is heel sustantieel. Veel, heel veel energetische therapeuten werken zich een slag in de rondte om al die kinderen te ontstoren. Kinderen die niet kunnen praten, volledig van de kaart zijn, mega-ontwikkelingsachterstanden hebben etc. Kun je nagaan wat een paardenmiddel, niet van deze tijd, deze vaccins zijn. Het is geen kwestie van zwart/wit, ze werken niet, ze werken wel. Waar het potverdomme om gaat, is dat ze voor veel kinderen LEVENSGEVAARLIJK zijn. En deze KEIHARDE CONCLUSIE wordt continue weggewuifd. Vaccins zijn veilig, ze zijn betrouwbaar en onschadelijk.. De 180 graden leugen..!!

 20. Ik vraag aandacht bij deze, voor de ‘ingrediënten’ van vaccinaties.
  Veelal (?) ‘kwikhoudend’?
  Binnen de context van onnatuurlijke ‘stralings-belasting’ (afgelopen 10 jaar verhonderdvoudigt) lijkt mij dit op z’n minst discutabel.
  Zoals veles wat de overheid ‘propagandeert’.
  De ‘overheid’ is (naar mijn mening) een uiterst destructief orgaan wanneer het gaat om welzijn. Welvaart voert de boventoon. Maar heeft niets vandoen met wel-zijn. Doe mij vooreerst maar goed water……… .

 21. De overheid heeft twee miljoen euro ter beschikking gesteld om jeugdige consultatiebureau artsen te helpen om hun voorlichting over vaccins aan ouders en kinderen te verbeteren. Een prima initiatief, want aan een goede voorlichting schortte het nogal eens. Het had soms meer weg van intimidatie dan van adequate voorlichting. Maar laten we nu eens een stap verder gaan.

  En laten we een bedrag van bijvoorbeeld 20 miljoen euro ter beschikking stellen om consultatiebureau artsen voor te lichten over wat er werkelijk in vaccins zit, over wat de mogelijke bijwerkingen zijn, over de herkomst van chronische ziektes, over welke onafhankelijke, wetenschappelijke onderzoeken het toedienen van vaccins ondersteunen, over waar en wanneer welke vaccins toegediend zouden moeten worden en nog veel meer. Want ik geloof graag dat de consultatiebureau artsen het goed met hun patienten voor hebben. Natuurlijk, want het zijn immers artsen.

  Maar ik vraag me af of ze zelf wel weten wat ze doen. Ik ben bang van niet. Want wij zijn als samenleving, en vooral als medici, zo geindoctrineerd over het nut van vaccins, dat we niet eens meer stil staan, ja niet eens meer willen stil staan, bij de mogelijke gevaren van vaccins. Dus overheid, trek nu eens een flink bedrag uit om de CB artsen voor te lichten en om onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek te verrichten. U heeft toch als taak de volksgezondheid van uw burgers te waarborgen en te bevorderen.
  Nou, doe dat dan ook.

  1. Wat er gebeurt idd, is het weggeven van je eigen kracht (de kracht van het zelfgenezend vermogen en het immuunsysteem!!) aan een kracht BUITEN je, die driftig gebruik maakt van het gebodene.. De krachten die achter deze vaccinatiemaffia zitten, zijn zelfs bij de ingewijden niet of nauwelijks DENKBAAR, laat staan in beeld..!
   De onderzoeken van prof. dr. Peter Götsche zouden echter bij ELKE MEDICUS de alarmbellen moeten doen afgaan..!!
   Ik was bij de introductie van zijn NL-boek in het UMC-Leiden en hij liet daar zien -in zijn overhead- dat de simpele definitie van GEORGANISEERDE MISDAAD, helemaal EXACT past op de conclusies die hij getrokken heeft na die 35 jaar onderzoek van de farmaceutische industrie..! Dan zou je toch ala medicus, die het beste met mensen voor heeft, willen WETEN wat hij dan heeft uitgevonden..?!? Zeker als je al de eed van Hypocrates hebt afgelegd..!

   Of kijk eens, om een tip van de sluier op te lichten van de krachten die bezig zijn om een depopulatie-agenda uit te voeren, naar deze blablablaasbalg..

 22. Een (zeer goede, vind ik) documentaire over de wereld van ziekte en gezondheid. Wie wat waar en waarom?

  ###https://go2.thetruthabout###cancer.com/agq/episode-1/?gl=582822960&a_aid=56003a451662b&a_bid=01ae71d9###

  ### weghalen als het adres gekopieerd in de google-balk is.

 23. Ik had hier het een en ander geschreven, iets kritisch, over een zeker figuur die drs. voor zijn naam pleegt te plaatsen. Dit was onderbouwde kritiek, met daarin een link waardoor de lezer deze kritiek zelf kon bekijken en zich goed te laten informeren. Dat werd kennelijk gezien als beledigend door de persoon die deze site beheerd. Tja, zou dat misschien dezelfde individu drs……. kunnen zijn? Kan zo maar het geval zijn. Echter, de waarheid is nimmer te nooit beledigend. Voor wie dan ook!

  Vaccinaties zijn in beginsel niet gevaarlijk. Ja er kunnen bijwerkingen optreden. En bij verre weg de meeste gevallen zijn dit hele milde verschijnselen. Als er echter wel zware complicaties optreden dan is dat vooraf niet te bepalen. Maar niet vaccineren is een groot risico nemen. Zeker in het geval van mazelen en rode hond bij meisjes. Dit kan zeer ernstige complicaties opleveren tijdens de zwangerschap, voor zowel moeder als ongeboren embryo. Met als uiterste geval dat beide het niet overleven.

  Ik zie hier bij deze site dat niemand ook maar enige kennis (medisch of microbiologisch) over vaccinaties heeft. Er wordt maar een beetje gereageerd via het onderbuikgevoel en totaal ongehinderd door ook maar de meest basale kennis. Er wordt vooral door bepaalde lieden, met een zeker financieel belang, angst gezaaid. Angst met als enig doel er aan te verdienen. Angst zodat iedereen zijn poedertjes, pillen, drankjes of therapieën koopt of gaat volgen.

  Poedertjes en pillen zijn niet nodig, en werken niet bij een virus. Als dit wel het geval zou zijn, dan was HIV en griep geen issue meer. En hier sterven nog jaarlijks heel veel mensen aan. Aan griep veel meer dan aan HIV overigens. Daarnaast lees ik dat autisme veroorzaakt wordt door vaccins. Laat ik het hier maar stellen, dat is niet zo! Autisme is een aangeboren aandoening. Het is zeer beledigend, zowel voor ouders als voor de autisten zelf, om dit te gaan ontkennen. Denk dus eens goed na voordat je dergelijke flauwekul neer pent.

  1. Rich, vandaag de dag sterven er nog steeds evenveel mensen aan de gevolgen van griep, als in 1980 toen de vaccinatiegraad maar 30% was. Gelukkig zijn er artsen die verder kijken dan alleen het leerboek en niet klakkeloos alles hiervan overnemen. Succes met je anti-kwakzalf campagne, maar ik kijk liever naar realiteit!
   B.t.w. hoe zit het eigenlijk met placebos?

 24. Nog even een voorbeeld : Het mega gif bedrijf Bayer Monsanto heeft na 4 jaar via juridische procederen eindelijk aan de imkers de chemische samenstelling van de alles vernietigende neonicotinoids ( pesticiden) bekend moeten maken. En maar ontkennen dat de bijensterfte en andere belangrijke insecten niet hier door is gekomen!!! Voorts is het in het verlengde van bovengenoemde discussie dat er een speciale instantie is zoals Lareb voor de o zo veilige chemische medicaties van miljardenindustrie BIGFARMA.

 25. Ik zag dat een zekere Rich commentaar had en mij aanraadde eens een natuurkundeboek te pakken. Dat lijkt me niet nodig, ik ben in dat vak cum laude gepromoveerd en heb in totaal 38 jaar wetenschappelijk onderzoek op dat gebied gedaan en leiding daaraan gegeven. Wat zijn vraag over wetenschappelijk onderzoek over de doordringbaarheid van de bloed-hersenbarrière betreft en het doordringen van RF straling in de hersenen hier een lijstje van peer-reviewed wetenschappelijke publicaties:

  De bloed-hersenbarrière en de invloed van EMV/straling daarop:
  http://www.bioinitiative.org/report/wp-content/uploads/pdfs/sec10_2012_Effects_Electromagnetic_Fields_Wireless_Communication.pdf
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18821198
  ccst.us/projects/smart/documents/082009_Nittby_Increased_Permeability.pdf
  http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.3109/15368378.2011.600167
  http://www.rfsafe.com/cell-phone-radiation-damages-blood-brain-barrier/
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25598203
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25195697?dopt=Abstract
  http://www.emf-portal.org/en/article/17230

  en verder over het doordringen van straling in de hersenen, vooral bij kinderen:
  http://www.stopumts.nl/pdf/Lancet-June-2011-11.pdf
  Een artikel in Lancet Oncology geschreven door de IARC-WHO specialisten die de RF straling hebben ingedeeld in de WHO klasse 2B: ”mogelijk kankerverwekkend”, met daarin de tekst:
  ”Holding a mobile phone to the ear to make a voice call can result in high specific RF energy absorption-rate (SAR) values in the brain, depending on the design and position of the phone and its antenna in relation to the head, how the phone is held, the anatomy of the head, and the quality of the link between the base station and phone. When used by children, the average RF energy deposition is two times higher in the brain and up to ten times higher in the bone marrow of the skull, compared with mobile phone use by adults.(2) Use of hands-free kits lowers exposure to the brain to below 10% of the exposure from use at the ear, but it might increase exposure to other parts of the body.(3)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.