Advertentie

Vaccinaties ontstoren..? Ja! Want ze verstoren..!!


Een bijzonder artikel, omdat we -zo realiseerden we ons- feitelijk nog nooit één specifiek artikel hebben geplaatst over het ontstoren van vaccins bij mensen. Vele therapeuten kunnen je vertellen, dat dit bij veel mensen wel degelijk nodig is, getuige hun decennia-lange ervaringen.. Een van die therapeuten laten we daarom maar zélf het verhaal vertellen. Het is Josee van Dooren (1966). Ze werkt sinds 2010 als biophotonen-therapeut en met deze natuurgeneeskundige therapie werkt ze holistisch (= vanuit totaal mensbeeld) en helpt ze het lichaam, de geest en ziel van haar cliënten te genezen/herstellen met behulp van lichtfrequenties.

Ze heeft hiervoor de opleiding Biontologie gevolgd aan de Health Angel Academy, Institute of Applied Biophoton Sciences. Toen ze deze succesvol had afgerond, sloot Josee zich aan bij beroepsvereniging BATC, die belangen van zowel therapeut als consument behartigt. Kwalitatief stelt BATC opleidingseisen, zoals HBO medische basiskennis en jaarlijkse bijscholing op alle gebieden van de vijf natuurgerichte principes. Haar praktijk en werkwijze worden volgens normen gevisiteerd. Hierdoor worden de biophotonen-behandelingen door vele ziektekostenverzekeraars vergoed.

Josee van Dooren

Naast deze fundamentele basisopleidingen, volgde ze andere opleidingen en bijscholingen; over voeding met de vijf elementenleer vanuit de TCM (Traditional Chinese Medicine). Maar ze volgde ook opleidingen in chakra- en aura reading, hoe reguliere en alternatieve geneeswijzen te combineren in de behandeling van kanker, de betekenis van kanker op emotioneel gebied en in relatie tot iemands levenspad, mycotherapie (paddenstoelenextracten t.b.v. holistische genezing), Nutrition for Metabolic Types in Traditional Chinese Medicine en Sjamanisme.

Voor velen van ons wellicht abacadabra, maar voor Josee is het allemaal onderdeel van de holistische (totaal-mens) werkwijze. Sinds 2012 geeft ze door heel Nederland en België lezingen over biophotonen-therapie & TCM, over vaccinaties, over voeding volgens de TCM en over de lever- en galblaaszuivering van Andreas Moritz, aangepast aan haar eigen praktijkervaringen.

Ze raakte geïntrigeerd in deze biophotonen-therapie, toen ze zélf als patiënt deze therapie ging volgen. Dit was voor de behandeling van een whiplash, die ze opliep bij een motorongeluk in 1993, waarbij haar gezondheid destijds steeds verder achteruit ging. De reguliere gezondheidszorg kon niets meer voor haar doen, dan medicijnen als pijnstillers, slaaptabletten en antidepressiva voorschrijven.

In de zoektocht naar verbetering, bleek dat met name klassieke homeopathie en bioresonantie-therapieën hielpen. Toen ze in 2009 een interessant artikel las over biophotonen-therapie, bioresonantie-therapie met licht, volgde ze deze therapie en raakte zeer enthousiast over de werkwijze, de achtergronden, de inzichten en niet te vergeten: de goede resultaten! Het was alsof ze thuiskwam; er was begrip, eindelijk, over hoe al deze klachten waren ontstaan en wat de relaties waren tussen lichaam, geest en ziel. De gezondheidstoestand verbeterde dusdanig, dat de medicijnen grotendeels konden worden afgebouwd.

Ze besloot toen het roer volledig om te gooien en in plaats van als manager in het bedrijfsleven te blijven werken, waar vooral winst en omzetcijfers de kern vormen, een levenspad te volgen op de wijze die ze als kind eigenlijk al wilde: een positieve bijdrage leveren aan onze mooie aarde en mensen en dieren helpen weer gezond te worden. Er is nu sprake van een fantastisch beroep, waar ze veel mooie ervaringen meemaakt en daar elke dag van geniet! Hieronder een relaas van haar ervaringen van met name de redelijk onbekende bestrijding van vaccinatie-storingen..!

* * *

x

x

Vaccinatieschade: effecten op gezondheid

en ontstoringsmogelijkheden.

2019 © Josee van Dooren | deze versie WantToKnow.nl/be

X
Door alle mogelijke informatiestromen die deze tijd met zich mee brengt, worden veel mensen kritischer en meer open-minded. Niet iedereen doet ‘zomaar’ meer, wat dokter of consultatiebureau voorschrijft, maar luistert meer naar de eigen intuïtie, naar het eigen moeder- en vaderhart en deelt zorgen en informatie met elkaar. Dat is mijn ervaring in mijn praktijk, vooral ook waar het vaccinaties betreft en mensen met gerichte hulpvragen hun kinderen en zichzelf willen laten ontstoren.

En ja, ook bij de groep die nog volledig overtuigd is van het nut van vaccinaties, worden spectaculaire resultaten behaald door het ontstoren van vaccinatieschade bij henzelf of hun kinderen. Zo worden deze mensen ook ‘wakker’ en vinden hun pad naar een groeiend bewustzijn.

Wat kom ik allemaal tegen in mijn praktijk en tijdens mijn lezingen over vaccinaties en hoe werkt het ontstoren m.b.v. biophotonen therapie? (In verband met de privacy van de personen in  deze voorbeelden, zijn hun namen gefingeerd)

Twijfels en verandering in gedrag
De grootste groep cliënten komt met de hulpvraag vaccinatieschade te ontstoren omdat ouders zelf al twijfels hadden voordat zij hun kindje lieten vaccineren, maar dit toch hebben gedaan en daarna wezenlijke problematiek hebben zien ontstaan. Een bezorgde jonge moeder kwam met haar zoontje Tobias in mijn praktijk. Tobias was ongeveer één jaar, maakte geen contact, keek dwars door me heen en had doffe oogjes. Ik was enorm geraakt door die aanblik. Hij was iets te vroeg geboren en kon na de eerste vaccinaties niet meer poepen. Hij kreeg laxeermiddelen. Hij werd stiller, toonde minder emoties en wendde zich meer af van zijn ouders.

Mazelen, feitelijk een onschuldige kinderziekte, die opgeblazen is tot een ‘levensbedreigende aandoening’. Wetenschappelijk is bewezen, dat mensen die in hun jeugd mazelen hebben gehad, een sterker immuunsysteem hebben, dan gevaccineerden, die de ziekte niet doormaakten.

Het eerste consult verliep moeizaam, omdat hij zich niet makkelijk liet meten en behandelen, hij vond het niet fijn als ik hem aanraakte. Voor het ontstoren van vaccinatieschade zijn meestal slechts twee behandelingen nodig en gezien alle problematiek en de metingen planden we nog een vervolgconsult. Hoe bijzonder! Tobias kwam binnen en keek mij met stralende blauwe ogen aan en lachte! Hij wilde op mijn schoot zitten en pakte zelf de glasstaven waarmee ik behandel.

Zijn moeder vertelde hoe Tobias nu heerlijk speelde, meer kleur op zijn wangen had, veel contact zocht met zijn papa en mama en andere poepluiers maakte. Wat een prachtig resultaat! Zijn darmpjes zijn verder behandeld en laxeermiddel (vooral suiker!) werd afgebouwd.  Zijn moeder stuurde me na een paar maanden foto’s van een echt boefje en vertelde dat zij opnieuw zwanger was en dit kindje zeker niet meer liet vaccineren…

Boosheid en niet praten
Merel is een meisje van 4 jaar dat naar het speciale onderwijs gaat. Ze kan zich niet goed uiten, spreekt slechts in klanken en is vaak boos, echt erg boos, met slaan en gooien en stukmaken erbij. Soms bonkt ze zelfs met haar hoofd tegen de muur of laat ze zich op de grond vallen. Via via zij haar ouders bij mij gekomen en hebben zich nog nooit verdiept in de gehele materie rondom vaccinaties; ze zijn nogal sceptisch. Vaccineren, dat doe je gewoon, dat is toch goed voor Merel. Een duidelijk verband hadden zij niet opgemerkt.

De consulten zijn nogal heftig. Merel wil niet stilzetten of luisteren, laat zich niet meten en is vooral heel boos. Ze gooit met mijn spullen en smijt met de deuren, loopt in en uit. Huilt en het snot vliegt rond. We doen alles binnen de mogelijkheden die we hebben. Het derde consult komt Merel binnen en laat mij meteen trots haar nieuwe laarsjes zien.

Ze praat in korte zinnetjes en ik kan haar verstaan. Ze pakt zelf de meetpen en weet precies in welke stappen mijn consult te werk gaat. Een paar maanden later hoor ik van haar ouders dat ze enorm vooruit is gegaan, ze is niet meer boos maar juist lief en knuffelig, ze praat veel duidelijker en in langere zinnen. Ook op school gaat het super goed. Zo bijzonder!

Eczeem
Eén van de meest voorkomende problematiek na vaccineren is eczeem, tenminste dat is wat ouders zien en waarvoor zij komen. Giulia was 9 jaar en ontwikkelde al in haar eerste levensjaar eczeem. Via huisarts en dermatoloog werd steeds opnieuw cortisonen crème voorgeschreven. En dat hielp slechts tijdelijk, want haar eczeem breidde zich uit en haar huid werd dunner. De ouders hadden in hun zoektocht naar alle mogelijkheden al heel veel veranderd, van bio huidcrème tot eco-wasmiddelen, en van biologisch eten tot yoga..!

Op advies van een arts kwam ze bij mij en uit de anamnese bleek dat Giulia naast eczeem, ook regelmatig buikklachten had en bijna de sticker ADD kreeg opgeplakt vanuit school. Door het ontstoren van vaccinatieschade krijgt het lichaam een soort reset; je gaat detoxen en helaas kan dit het eczeem tijdelijk verergeren. Dit gebeurde ook bij Giulia, maar toch hielden de ouders  vertrouwen en bleven komen. Haar huid werd stapje voor stapje rustiger en gladder. Haar moeder zegt nu, 7 jaar later: ‘Het mooiste cadeau dat wij onze dochter konden geven, was ons hart volgen en jouw therapie gaan doen, ze is nu een blije gefocuste puber met een zachte huid’.

Een andere praktijkervaring met eczeem is een man van 35 jaar, die al sinds zijn jeugd enorm last heeft van nat én droog eczeem. Hij heeft een eigen kaas- en notenwinkel en kan regelmatig niet aan zijn eigen toonbank in zijn winkel staan, omdat het er zo onsmakelijk uit ziet. Een ware ramp voor deze man dus, die al van alles had geprobeerd, maar niets hielp. Zijn huid was inmiddels olifant-achtig geworden, deels verdikt, met schilfers en vocht, tot bloedens toe. Na de eerste consulten waarin zijn vaccinatieschade werd ontstoord, knapt hij zienderogen op. Een jaar later komt hij nog eens langs, een stuk zelfverzekerder en met een enorm goed herstelde huid..!

Allergieën en hooikoorts
Vaccinatieschade veroorzaakt ook vaak allergieën; voor lactose, voor honden- en kattenharen, pollen, stof enz. Ook glutenintolerantie komt daardoor sneller voor. Meestal wordt de link met een vaccinatiecocktail niet gelegd, maar de verschillen na ontstoren brengen veel inzicht. Ingrediënten als aluminium, kwik en formaldehyde in vaccins, zijn toxisch voor met name het zenuwsysteem en hormoonsysteem. Deze twee systemen regelen ons hele lichaam.

Onze hypothalamus-hypofyse-bijnier-as wordt ontregeld en behoort juist te zorgen voor een goede, evenwichtige reactie op stress factoren, niet te zwak en niet te heftig. Door de verstoring van dit systeem door de cocktail van meerdere gemanipuleerde ziekteververwekkers en allerlei additieven in combi-vaccins over-reageert het lichaam op bepaalde stoffen, met allergieën als gevolg.

Slijmvliezen in ons lichaam zwellen op en in onze darmen kan de darmwand gaan lekken, waardoor voedselallergieën ontstaan. In de luchtwegen geeft deze zwelling hoesten en proesten, wat je ziet bij hooikoorts, met vaak rode gezwollen ogen. Uiteindelijk kan dit zelfs lijden tot COPD.

Allergieën ontstaan ook vaak op latere leeftijd, waarbij vaccinaties voor buitenlandse reizen, griepprikken of een verplichte hepatitis B vaccinatie i.v.m. beroep de druppel zijn die de emmer doet overlopen.

Kinderen met ‘vage’ buikpijn..
Veel kinderen komen met buikpijn en kunnen niet goed aangeven waar dat zit en hoe dat voelt, wat wel helpt en wat niet. Al snel wordt gezegd ‘dat het wel tussen de oren zal zitten’, ‘iets met stress’. En ja, vaccinaties geven fundamentele stress in het lichaam en vaak een zódanige belasting op allerlei lichaamsfuncties, dat ook de darmflora uit balans raakt. En daarmee dus de spijsvertering, met buikpijn, plakkerige ontlasting, diarree of juist constipatie als gevolg. De werking van het immuunsysteem gaat achteruit en deze kinderen zijn sneller en vaker ziek, krijgen geen échte koorts meer, maar kwakkelen met hun gezondheid. Na het ontstoren van vaccinatieschade verdwijnen deze klachten meestal als sneeuw voor de zon..!

2 Artsen die door hun open mind, al vroeg in hun praktijk doorkregen, dat vaccins veel meer schade bij kinderen en baby’s berokkenen, dan ouders voor mogelijk houden. Met name het autisme dat volledig ontstoord bleek te kunnen worden, was een openbaring voor beide artsen, die inmiddels zijn overleden. (klik op de foto voor artikel over de CEASE-therapie)

Autisme: van het hoofd naar het hart
Heel bijzonder is het ervaringsverhaal van een moeder met autisme/Asperger stoornis, vele allergieën, pijnklachten in het hele lijf en stressklachten. Ze voelt zich zeer onbegrepen door de wereld, heeft een laag zelfbeeld en doet alles vanuit haar hoofd. Daarmee wil zij de controle behouden en dat geeft haar houvast. Na de start behandelingen waarin de vaccinatieschade in haar geval in kleinere stapjes ontstoord wordt, komen allerlei gevoelens naar boven en wordt zij een vrouw die vanuit haar hart durft te gaan leven en handelen. Wat een verschil!

Eindelijk kon ze haar dochter liefdevol omhelzen i.p.v. als ‘Google machine’ alles te benaderen en de boel te proberen te regelen. Haar gevoeligheid is nu haar kracht, ze voelt waar de blokkades bij zichzelf en bij anderen zitten en leert nu beetje bij beetje hoe daarmee om te gaan en hoe vanuit een hartverbinding met anderen te communiceren. Voor mij is het prachtig, dat ik met mijn vak hieraan mee kan helpen!

Over hoofd en hart gesproken: in mijn praktijk ontmoet ik ook spirituele werkers, die heel bewust hun vaccinatieschade willen laten ontstoren met behulp van de biophotonen-therapie. Hun ervaring is dat zij hierna hun kwaliteiten op dat vlak nog beter kunnen benutten, nog meer thuis gekomen zijn bij zichzelf en meer inzicht hebben in hun levenspad en de daarop te nemen stappen. Daarmee kunnen zij ook anderen dus weer beter helpen.

Vaccinatieschade ontstoren is altijd de start
Terugkerende blaasontstekingen, klachten over de menstruatiecyclus, onvruchtbaarheid, vermoeidheidsklachten, jicht, reuma, fibromyalgie, myomen, kanker, ziekte van Crohn, ADHD, ADD, het maakt niet uit met welke klachten men in mijn praktijk komt. Het begint allemaal met het ontstoren van vaccinatieschade; iedereen heeft het en het is meetbaar, niet iedereen is zich ervan bewust, laat staan van de gevolgen op korte en vooral ook op langere termijn op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Even nog informatie over de Biophotonen-therapie..
Kinderen in mijn praktijk noemen mij vaak ‘de mevrouw van de handjes en de voetjes’ aangezien ik daarop de acupunctuurpunten meet, teneinde in kaart te brengen wat er in en uit balans is, en om het behandeltraject te monitoren. Ze vragen me vaak wat ik nou eigenlijk precies doé. Dan leg ik uit dat wij allemaal een super mooie schijnende zon zijn, dat er soms veel wolkjes voor die zon komen, donderwolkjes zelfs en dat ik probeer die wolkjes te laten verdwijnen zodat er weer een lachende zon tevoorschijn komt. Voor de volwassenen: deze zon is jouw innerlijke kern, jouw spirit, jouw ziel, jouw kompas dat je helpt jouw bestemming in dit leven te ervaren. Hoe meer je ballast op fysiek en energetisch niveau ontstoort en mogelijkheden faciliteert, hoe mooier jouw levenspad.

We staan zelf aan de basis van onze eigen programmering.. Hoe verwonderlijk.. Een ‘zichzelf programmerend’ DNA.. Het DNA als opslagplaats van onze realiteit..!

Biophotonen therapie werkt o.a. volgens de inzichten van de traditionele Chinese geneeskunde en begint in elk behandeltraject met het ontstoren van de schade als gevolg van vaccinatie. Vaccineren gebeurt immers al zo snel in het nieuwe jonge leven hier op aarde, daar gaat het mis door allerlei cocktails met gemanipuleerde ziekteverwekkers en dubieuze en giftige ingrediënten die een immuunsysteem in ontwikkeling ontregelen.

Vanuit de natuurgeneeskunde behoort vaccinatieschade inmiddels tot de verworven miasma’s (overgeërfde belastingen in de blauwdruk van onze genen). Dit houdt in, dat je de belastingen van vaccins dus generatie op generatie doorgeeft. Wat zijn de gevolgen met alle nieuwe extra vaccins die in opkomst zijn, van een vaccin tegen streptococcen, herpes virussen, rotavirus, Lyme, tot waterpokken?!

De biophotonen behandelingen om deze schade te ontstoren gebeurt met lichtfrequenties die communiceren met het licht in het DNA van onze cellen, dat alles in ons lichaam aanstuurt en onze interne lichaamstaal is. De basis van biophotonen therapie is dus altijd eerst vaccinatieschade ontstoren, daarna kijken en meten wat er verder nog nodig is om balans te herstellen en te kunnen behouden.

Biophotonen therapie maakt gebruik van de energetische frequenties van nosoden (ziekmakers in hun neutraliserende frequentie), homeopathische middelen, Bach en Bush frequenties, Chakra frequenties e.d. Door deze reset kan vanuit een hersteld fundament alles heropgebouwd worden, met gezondheid op fysiek, emotioneel en zielsniveau als gevolg. Wij zijn allemaal lichtwezens, en dat licht mag stralen!

Josee van Dooren

Praktijk Lichtpunt / Biophotonen therapie

info@praktijklichtpunt.nu

www.praktijklichtpunt.nu

* * *

Naschrift redactie: de invloed van vaccinaties gaat dus veel verder dan de oppervlakkige meldingen van de farmeuctische INDUSTRIE ons via bijsluiters willen doen geloven. Veelal blijkt ook, dat vaccins nauwelijks goed zijn onderzocht en de ‘cowboys’ van deze industrie, feitelijk uiterst sluw te werk gaan, met het verkrijgen van goedkeuring van een vaccin (of medicijn überhaupt). Van deze manipulaties staan genoeg voorbeelden hier op de site. (HIER bijvoorbeeld)

Maar ook JIJ als ouder geeft feitelijk je kind een seintje, dat het immuunsysteem van dit kind NIET TOEREIKEND zou zijn, om zich tegen een bepaalde aandoening teweer te stellen. Lees in dit verband het verhaal van Marianne Lucardie, natuurgeneeskundig therapeut, die -net als Josee van Dooren- ook kinderen ontstoort van vaccin-schade. Dit relaas ligt op een diep zielsniveau en is daarmee fundamenteler/essentiëler dan alleen de schade door vaccins…! Het heeft te maken met (het ontbreken van geloof in) de menselijke scheppingskracht, die direct gerelateerd is aan het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen. Klik voor dit artikel hier op de site HIER

4 gedachten over “Vaccinaties ontstoren..? Ja! Want ze verstoren..!!

 1. Steeds wordt er gezegd door zelfs politici dat wij in Nederland een zeer goede gezondheidzorg hebben van een hoog niveau.Nou kan men daar over twisten maar beter is op grond van feiten een conclusie te vormen.
  Ikzelf heb hart problemen wat tot op heden al vier stents heeft opgeleverd en medicijnen waar ik niet echt vrolijk van wordt.
  Na de eerste plaatsing van stents kreeg ik sotalol voorgeschreven en na de tweede opname wilde de cardioloog dat veranderen naar flecaïnideacetaat,maar toen ik de mogelijke bijwerkingen las schrok ik en heb ik dat spul geweigerd en het bij sotalol wat ook nogal wat bijwerkingen kan geven gehouden in overleg met cardioloog en huisarts.
  Mijn huisarts belde mij later op omdat hij zich aangevallen voelde waarbij hij de vraag aan mij stelde of ik dacht dat hij medicatie zou voorschrijven waarvan hij wist dat het dodelijk was.
  Ik heb hem uitgelegd dat ik hem nergens van beschuldig maar geschrokken ben van wat in de bijsluiter staat en het daarom liever bij het oude medicijn hield.Toen zei hij maar ook die kunnen ongeveer dezelfde bijwerkingen hebben en dat wat beschreven staat in de bijsluiter alleen bedoeld is voor de farmaceut om zichzelf in te dekken.Daarop zei ik dat hij dat nooit zou doen wanneer de ervaring zou zijn dat deze bijwerkingen niet zouden voorkomen.Mijn huisarts zei toen dat hij het nog nooit had meegemaakt dat iemand overleden was door deze medicatie.
  Dat is natuurlijk logisch omdat doden niet klagen dacht ik toen dus hoe kan hij dan weten wat de doodsoorzaak geweest kan zijn? Wie zou niet schrikken wanneer hij/zij voor hartproblemen medicatie voorgeschreven krijgt waarbij in de bijsluiter het volgende staat? ik citeer een stukje:
  4.mogelijke bijwerkingen.
  Zoals andere anti-aritmica kan flecaïnide hartritmestroornissen veroorzaken.De bestaande hartritmestoornissen kunnen verergeren of er kan een nieuwe hartritmestoornis ontstaan.Het ontstaan van pro-aritmica is voornamelijk bij patiënten met een structurele hartaandoening en/of significante vermindering van de hartfunctie aanwezig.Wat betreft het hart zijn de meest voorkomende bijwerkingen een daling of stijging van de hartslag (bradycardie,tachycardie),palpitaties,hartstilstand,hartfalen,pijn op de borst,hartaanval en verlaagde bloeddruk (hypotensia). einde citaat.
  Ik vind het niet te begrijpen wanneer artsen boos worden wanneer patiënten dit middel weigeren maar zich juist aangevallen voelen. Dan zou men kunnen zeggen waarom gebruik je dan wel dat andere middel? Welke keuze heb ik,wat kan er gebeuren wanneer ik niets neem?
  Hoe kan men een middel als dit goedkeuren en op de markt brengen? Welke motivaties liggen ten grondslag aan het voorschrijven van dergelijke middelen met zulke mogelijke bijwerkingen?
  Wat zijn dan de goedkeuringseisen voor andere middelen zoals vaccines bv?

 2. Hier gaat het over vaccinatieschade en in andere artikelen over bv 5G en de schade die dat weer veroorzaakt,en dan hebben we natuurlijk nog de ophef over het klimaat.
  Ik kan er niets aan doen maar wanneer ik bv Klaver of Jetten zie dan moet ik altijd denken aan verwaande kinderen die zodra ze hun zin niet krijgen beginnen te huilen en Asscher die waait met elke wind mee zolang hij maar profijt kan behalen.(Eerder kon hij ivm met het geloof niets aan salafisme doen terwijl hij nu pleit om dat aan te pakken).
  Over vaccineren: https://nos.nl/artikel/2303508-ook-jongens-worden-gevaccineerd-tegen-hpv-virus.html
  De leeftijd waarop dit hpv vaccine toegediend gaat worden wordt ook maar gelijk van 13 naar 9 jaar vervroegd. Ook hier weer geen onafhankelijk wetenschappelijke bewijzen dat het spul veilig is en wat het met het immuunsysteem van opgroeiende kinderen doet.
  Maar in hoeverre zijn ze in politiek Den Haag echt met de gezondheid van het volk begaan?
  Gisteren was op de nederlandse zender een aflevering te zien van Zembla waar men het had over vervuilde bagger wat in voormalige zandputten werd gedumpt.Zelfs toezichthouders zouden hun medewerking hebben gegeven en zelfs advies gegeven hebben hoe ernstig vervuilde bagger toegedekt kon worden zodat het vervoerd kon worden om vervolgens in die voormalige zandputten gedumpt te worden.Gokken met bagger heette die aflevering en men vroeg zich af wat er in onze plassen terecht komt en hoe het toezicht daarop is.
  Er worden ook vergunningen voor uitstoot van schadelijke stoffen afgegeven aan o.a fabrieken en er is handel in quota en ook voor lozingen in water van schadelijke stoffen geeft men vergunningen af.Nou kan men wel de jeugd voor het karretje spannen om te demonstreren en Greta Thunberg een emotionele speech laten houden bij de VN waar overigens geen tegenstanders van de plannen aanwezig of welkom waren maar wanneer ze aan de ene kant vergunningen afgeven om het milieu te vernielen terwijl ze aan de andere kant net doen of ze zo veel om het milieu geven dan klopt er iets niet en is het één grote show wat nogal huichelachtig over komt.Kinderen voor het karretje spannen om bepaalde politieke doelstellingen te bereiken gaat te ver en mogelijk is het schadelijk voor kinderen zoals Greta Thunberg omdat het kind zichtbaar aangedaan was omdat zij het zich teveel aantrok.
  Klaver,Jetten en Asscher hebben geen problemen met de inzet van kinderen en dat geeft aan uit welk hout zij gesneden zijn en wat zij ervoor over hebben om hun doelen te bereiken.
  https:// nos.nl/artikel/2303527-wereldwijde-klimaatstakingen-van-scholieren-begonnen.html
  https://nos.nl/artikel/2303515-gehaat-geliefd-en-klimaatstaker-van-het-eerste-uur-greta-thunberg.html
  Kinderen inzetten is laag bij de grond en te verwachten van drammers die altijd hun zin moeten krijgen waarbij het ook nog eenzijdig is omdat zo op scholen les wordt gegeven.
  Wanneer ze echt om het milieu geven zouden ze onder andere met bewijs komen dat vaccinaties veilig zijn maar ook dat 5G geen gevaar voor het milieu en gezondheid van mens en dier opleverd en dat ontbreekt te vaak terwijl we van overheden mogen verwachten dat zij maatregelen nemen op basis van goed onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek waarmee ze dan kunnen aantonen dat iets veilig is. Helaas gebeurd dat niet wat natuurlijk voldoende zegt.
  Nog meer kolder blijkt uit dit: https://nos.nl/artikel/2303390-van-engelshoven-wil-eind-aan-stereotiep-speelgoed.html Ik neem aan dat wanneer geslacht geen rol meer mag spelen dat die onzin discussies over meer vrouwen in de top van bedrijven dan ook stopt en men alleen kijkt naar de kwaliteiten die voor functies nodig zijn?

  1. https://www.onderzoekoorlogsmisdaden.nl/voorbeelden/item/98-nu-of-nooit-de-opsporing-van-de-allerlaatste-nazis-98 Zondag 29 september 2019 was Arnold Karskens te gast bij Harry Mens en vertelde daar dat minister van Engelshoven de levenssfeer van oorlogsmisdadigers belangrijker lijkt te vinden dan de belangen van oorlogsslachtoffers en hun nabestaanden.Zij zou het onderzoeken tegenwerken.Wat hebben we aan dergelijke ministers die zich druk maken om speelgoed en het opsporen en eventueel berechten van oorlogsmisdadigers tegenwerken? Ook vertelde Arnold over het geen belang hebben van Rusland bij de mh 17 ramp terwijl het westen dat wel heeft. Zelfs in het Midden Oosten ivm wapenverkopen en olieprijzen behaald het westen enorm veel profijt.

 3. Een bron over de vaccinatie waanzin in Florida – USA :
  https://themillenniumreport.com/2019/09/highly-organized-controlled-opposition-in-florida-deceives-and-betrays-anti-vax-advocacy-groups/
  Van belang in het de voormelde link, is de infiltratie door “mollen” van de anti vaccinatie beweging. Deze infiltraties , gevolgd dan door sabotages, doen zich ten andere ook voor in alle organisaties en partijen die in het verzet staan tegen de NWO.
  Ik denk dan ook dat de activiteiten van deze “mollen” nog zullen toenemen, met alle kwalijke gevolgen van dien. Het is deze ondermijning van binnen uit, die m.i het grootste gevaar vormt voor de anti NWO bewegingen.. en waartegen het zeer moeilijk is om op treden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.