Advertentie

Obama: snel bewijs ISIS-betrokkenheid wissen..?


x

Het was John McCain die als postillion d'amour het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. Financiële middelen zouden er komen, na zijn gesprekken met.. ISIS-leider Al Baghdadi.
Het was John McCain die als postillion d’amour het pad voor de regering Obama baande, om ISIS in het midden-oosten, maar vooral in Syrië te bekrachtigen. Financiële middelen en vooral militaire steun van het Amerikaanse militair-industrieel complex, zouden er komen, na de gesprekken van John Cain met.. Jazkeer.. ISIS-leider Al Baghdadi..!

x

 

x

x

Obama: nu snel bewijs ISIS-betrokkenheid wissen..?

2016 © Johan Hallaert | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Nu in de VS de wissel van de wacht een feit geworden is, heeft Obama het bevel gegeven om prioriteit te geven aan de vernietiging van elk bewijsmateriaal dat de samenwerking tussen het Pentagon, de CIA met de islamisten blootlegt. De schaamteloze al-Nusra opvolger, in de vorm van Dschabhat Fatah asch-Scham moét en zal daarbij volledig worden geliquideerd. Officieel is het bericht dat men wil voorkomen, dat een deel van Syrië tot een bolwerk van al-Qaeda zou kunnen uitgroeien. Terwijl in het verleden dit huurlingenleger nou juist een speerpunt vormde in de strijd tegen de Syrische regering en haar president Bashar al-Assad…

Inmiddels is duidelijk afgesproken, kennelijk ook tussen Poetin en Hollande, dat gematigde terrroistische strijdgroepen niet zullen worden aangepakt.. Wij vragen ons af, wat het criterium voor 'gematigd' dan is..!!
Inmiddels is duidelijk afgesproken, kennelijk ook tussen Poetin en Hollande, dat gematigde terrroistische strijdgroepen niet zullen worden aangepakt.. Wij vragen ons af, wat het criterium voor ‘gematigd’ dan is..!!

In werkelijkheid kunnen we dit bevel dus eerder als voorzorgsmaatregel interpreteren, waarbij elk verband tussen het Pentagon en de geïnstalleerde terreur weggenomen gaat worden. Obama’s aangewezen opvolger, Donald Trump, kondigde immers al in zijn verkiezingscampagne aan om in Syrië, nauwer te willen samenwerken met Rusland, om eventueel gezamenlijk de islamistische terreurgroeperingen te vernietigen.

De Obama-uitvinding: ‘Gematigde rebellen’…
Tot nog toe benadrukte de Amerikaanse regering herhaaldelijk, alleen de zogenaamde ‘gematigde rebellen’ te ondersteunen. Dit zijn echter dezelfde huurlingen die eveneens zonder schroom kinderenhoofden afhakken (iets waar zelfs ‘Der Stern’ over berichtte), feiten die de globalisten in Washington DC eigenlijk geen moer kunnen schelen.

Het onderscheid tussen de ‘gematigde’ dan wel de ‘radicale’ strijder, bleek men immers niet te kunnen onderscheiden. Dat de door de CIA opgeleide en getrainde huurlingen binnen de kortste tijd van het voorplan verdwenen en zich naadloos vervoegden in de gelederen van IS, al-Nusra of één van hun vele afgeleide groeperingen, werden steeds bestempeld als ongelukkig toeval, waar men ook onmogelijk grip op zegde te hebben …

Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Zionistische camouflage..??
Het is volledig begrijpelijk dat de VS, als hoofdsponsor van IS, niet zo in haar sas is met de komst van Rusland naar Syrië..! Hoe ver zijn we van de publiekelijke ontmaskering van IS als Rothschild-Zionistische camouflage..??

Maar steeds duidelijker blijkt nu echter, dat deze chaostheorie een gewilde en doelbewuste gestuurde strategie is, om zonder zweem van medeplichtigheid, zich te kunnen onttrekken van elk internationaal recht. Om zodoende ongestraft Syrië dan wel Irak of Yemen te kunnen ontwrichten, te ontvolken en de infrastructuur ervan zoveel mogelijk te vernietigen. En alléén dat doel dient de oprichting en de steun aan IS of ISIS..

De Amerikaanse positie in Syrië/Irak onder zware druk..
De vraag is ook, wat er met het door Amerikanen en Koerden ingepikte land in Noord-Syrië en Noord-Irak staat te gebeuren? Daar immers bouwden en bouwen de Amerikanen, nog steeds de ene na de andere (onwettige) militaire basis. Kennelijk met het doel voor eeuwig verder controle te kunnen houden op deze regio. Een geopolitieke, ‘noodzakelijke’ zet, ook al, omdat de Yankees binnenkort waarschijnlijk door Turkije de deur zullen worden gewezen. Maar zeker ook omdat men in deze bufferzones absoluut wilde verder gaan met de opleiding- en training van huurlingen en terroristen. Sorry, de ‘rebellen’ genoemd.

Het 'goede werk' van John McCain, achter al die fijne 'volksopstanden', lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig...
Het ‘goede werk’ van John McCain, achter al die fijne ‘volksopstanden’, lijkt uiterst waardevol. Voor de VS dan. En uiterst opzichtig…

De continuïteit van terreur en chaos was immers een hoofdzorg, tot algemene verzwakking van de infrastructuur en de ontvolking van de regio. Verder moest dit geannexeerd gebied ook dienen om de uitbouw van het zogenaamde ‘zijdenrouteproject’ te blokkeren en/of helemaal te verhinderen.

Een project dat door China en Rusland wordt gepromoot; en dit project zou immers de regio een sterke economische boost kunnen gaan geven, waardoor het zich geheel kunnen doen verzelfstandigen en onafhankelijk maken van elke Westerse invloed. Iets wat de VS, de Britten en de EU helemaal niet graag zien gebeuren.

Voor dit doel werd eerder ook al de Oekraïne via een contrarevolutie, door het westen geannexeerd. (Overigens ook ‘uiterst fijntjes’ door senator John McCain voorbereid!) Een land dat nu compleet verdeeld en gedesillusioneerd aan de afgrond staat en totaal door corrupte oligarchen en westerse multinationals wordt leeggezogen en leeggeroofd. Inderdaad, een Griekenland 2.0, met andere woorden.

En ja, nóg zo’n succesvol EU-project. Tijd vooral dus, voor andere leiders en visies. De komst van Trump in de VS moge OPNIEUW een waarschuwing zijn aan onze eigen gevestigde politieke klasse … Het tij is aan het keren. Afwachten maar of het betert dan wel we van de regen in de drop belanden!

Lees de vertaling van de ‘officiële berichtgeving’ die omtrent deze politieke ‘moves’ worden geplaatst. Waarbij vanzelfsprekend, de ene nieuwsbron het nét weer even anders zegt dan de andere. Deze publicatie is van de website Deutsche Wirtschafs Nachrichten (DWN) van vandaag. Hopelijk helpt het met het vormen van een beter beeld rond de situatie in Syrië/Irak in relatie tot de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten en de rol die de regering Obama en The Powers That Be daarin vervullen.. Tot je dienst!

|- 13 november 2016 -|

Johan Hallaert

* * *

U-BOCHT IN SYRIË:

De VS en Rusland gaan samen huurlingen aanpakken.

De VS en Rusland hebben samen huurlingen bestookt in de Syrische provincie Idlib. Het einde van Jabhat al-Nusra lijkt nabij te zijn. Het bevel van de Amerikaanse president Barack Obama aan het Pentagon, om onmiddellijk de aanval op het Jabhat al-Nusra Front te openen, toont impact. De huurlingen van Jabhat al-Nusra (Fatah al-Sham) klaagden afgelopen woensdag in een verklaring over een aanval door de US Air Force in de Syrische provincie Idlib. De US Air Force zou daarbij tien leden van de Jabhat al-Nusra hebben gedood, dat meldde Al-Masdar News.

dwn-syrie-rusland-usa

Onder de doden bevonden zich ook twee commandanten van het Jabhat al-Nusra Front. Eerder had de Amerikaanse Luchtmacht geen noemenswaardige luchtaanvallen tegen de Jabhat al-Nusra milities nog uitgevoerd. De Russische luchtmacht heeft daar bovenop, in de afgelopen 24 uur, massaal luchtaanvallen uitgevoerd op de aanvoerroute van de huurlingen tussen Idlib en Aleppo (M-5). De aanvallen waren gericht tegen de groep IS (=Dschaisch al-Fatah).

muslims against ISISDaarnaast heeft de Russische luchtmacht ook de stad Saraqib tot wel 25 keer gebombardeerd. Volgens Al-Masdar News wordt Saraqib geacht een ‘key city’ te zijn, langs de aanvoerroute. Het Russische ministerie van Defensie kondigde ook aan om vanaf woensdag raketten van de Russische marine te willen gebruiken tegen de huurlingen in Syrië, zo meldt de Engelse ‘The Daily Mail’.

De Syrische president Bashar Assad is bereid om samen te werken met de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Dat zei Assad’s adviseur Bouthania Shaaban op donderdag aan de TV-zender NPR. “Ik denk dat het Amerikaanse volk de wereld een grote en belangrijke boodschap heeft toegestuurd,” zo citeert The Independent Shaaban. Trump zei eerder deze week dat het proberen te verkrijgen van een regime-change in Syrië, enkel voor instabiliteit in het Midden-Oosten heeft gezorgd.

De regering in Damascus moet ondersteund worden om het extremisme, dat Syrië nu in chaos heeft ondergedompeld, te bestrijden, aldus het inzicht dat president-elect Donald Trumps deelde. Trump had eerder ook gezegd dat hij de ondersteuning voor de huurlingen in Syrië, die vooral in Idlib en in de zuidelijke gebieden van het land actief zijn, wil gaan stopzetten. Woensdag nog hadden de huurlingen van Jabhat al-Nusra in Syrië, hun bezorgdheid geuit over de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen..!

Hun situatie zal zich dramatisch verslechteren, aldus Sakaria Malahifdschi, vertegenwoordiger van een de huurlingengroepering in Aleppo, tegen Reuters. Hij wees erop dat Trump het terneerslaan van de terroristische militie ISIS, een hogere prioriteit geeft dan de afzetting van president Assad. In een televisiedebat had Trump gezegd dat hij Assad niet mocht, maar dat deze Syrische leider, samen met Rusland en Iran, de terroristische militie ISIS wel vernietigde.

* * *

x

Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)
Tja, als de klokkenluiders al van binnen de organisatie lekken en vertellen wat en wie ISIS/IS/ISIL is.. Wat is dan de krankzinnige gedachte dat we deze mensen NIET zouden geloven en de officiële kanalen wel..!! (klik voor artikel!)

12 gedachten over “Obama: snel bewijs ISIS-betrokkenheid wissen..?

 1. Nu het er dus alle schijn van heeft dat het de schaduwregering niet langer meer zal lukken om Amerika en haar gemindcontrolde puppetregering als facade dienst te laten doen voor hun sinistere plannen, is het slechts wachten op de volgende gemindcontrolde puppetregering van waaruit het sinistere “werk” zijn doorgang kan doen vinden.
  Deze octopus heeft zijn tentakels om heel wat regeringen wereldwijd. Ze zijn niet echt aangewezen op Amerika, al was dat gedurende lange tijd natuurlijk wel handig.
  Als ik zie wat er nu allemaal in India en Pakistan gebeurd, dan kan ik maar heel moeilijk geloven dat dit een conflict is dat NIET aangestuurd wordt of tenminste in ieder geval aangestuurd werd.
  Ook de protesten in Zuid Korea tegen de nieuwe regering houden gelijke tred met de protesten in Amerika tegen de komst van Donald Trump als hun nieuwe President.
  Boze tongen beweren dat The Power To Be een nieuw heenkomen/ onderkomen zoekt binnen de Franse regering met straks Zarkozy, in de functie zoals Barack Obama in Amerika had, liegend tegen elke camera en reporter over de werkelijke bedoelingen met ons prachtig mooie Europa, dat nog steeds op hun verlanglijstje staat om volledig van elk Europees gevoel te ontdoen.
  Zie de maan schijnt door de Chemtrails.

  1. Iedereen die een beetje kennis van het verleden heeft (ook al is die anders dan in de geschiedenisboekjes beschreven staat) weet dat Pearl Harbor nodig was om de Amerikanen warm te maken voor deelname aan de strijd in Europa tegen de Duitsers.
   De UK had hen nodig en vanuit de UK is de invasie in Frankrijk ook begonnen.
   Stel nu dat Poetin ook tot de elite behoord dan heeft men geen oorlog nodig want Trump wil nu al samenwerken met hem.
   Boris Johnson voormalig burgemeester van Londen (het financiele hart van Europa)was één van de grootste voorstanders van een Brexit zoals ook Nigel Farage dat was en aangezien de bankiers en multinationals de dienst uitmaken lijkt het mij niet ondenkbaar dat hier meer achter zit.
   http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/boris-johnson-snub-eu-meeting-donald-trump-theresa-may-us-elections-a7413631.html
   Boris Johnson vond het overdreven en niet nodig dat de EU leiders een vergadering hebben gehouden en hij heeft die vergadering dan ook niet bezocht.
   Nigel Farage is al bij Trump op bezoek geweest en dat geeft te denken.
   Feit is wel dat de UK en de VS nadat ze eerst de EU hebben laten doen wat zij wilden (waarmee ze veel ellende hebben veroorzaakt) nu wel nog een band met elkaar hebben wat ook logisch is omdat de VS en Londen gewoon de dienst uitmaken.
   May heeft nog steeds banden met de EU waardoor dingen op elkaar afgestemd kunnen worden (terwijl de UK de EU verlaten zou moeten hebben) wat dan waarschijnlijk later zal gebeuren als ze de EU echt aan het lot over gaan laten.
   Wanneer Trump de banden met Poetin aangehaald heeft hoe moeilijk kan het dan zijn om het vroegere rijke west Europa in te nemen?
   Europa heeft bijna geen defensie meer en wanneer Trump en Poetin vriendjes zijn zullen de VS en UK ons nu ook niet komen helpen maar kunnen ze wel over ons heersen.

  2. http://trends.knack.be/economie/finance/enkel-in-bulgarije-stijgt-staatsschuld-sneller-dan-in-belgie/article-normal-731509.html en http://www.demorgen.be/politiek/belgie-en-nederland-kopen-samen-oorlogsschepen-b6becf8/
   Toen het ging over de JSF is er veel over gesproken in de kamer en nu het wederom over miljarden gaat kan het kennelijk zomaar even besloten worden door minister Hennis.
   Vraag me wel af wie hier het meeste profijt heeft en waarom het een paar dagen later na de oproep van Trump besloten is om aan die 2% BNP te komen.
   Feit is wel dat de belastingbetaler het weer mag ophoesten.

 2. Niet alleen Obama heeft een probleem maar ook de EU.
  Het lijkt erop dat de EU nu in een situatie terecht is gekomen waar ze niet zo goed raad mee weten want constant heeft de EU uitgevoerd wat de VS (Bush en Obama)van hen vroeg.
  Nu Trump gekozen is lijkt het erop dat er een heel andere koers gevaren gaat worden wat voor vreemde situaties kan zorgen.
  Zo heeft de EU telkens gehoor gegeven aan de wensen van de VS om de sancties tegen Rusland te handhaven of te verzwaren terwijl wij hier als EU leden zelf het meeste nadeel van ondervonden.
  Als Trump die sancties wil verminderen of afschaffen hoe gaan Merkel,Hollande en bv Rutte dat dan uitleggen?
  Ook zijn er veel Europese landen die niets van de Russen moeten hebben wat kan leiden tot het aftreden van ministers of beeindigen van het EU lidmaatschap.
  De andere kant is dat Juncker binnen de EU de grote man is en deed wat goed was voor de VS en dan met name de multinationals en banken dus die winst hebben ze al binnen.(met name Rutte heeft hiervoor zijn benen uit zijn lijf gelopen en Alexander heeft mooie door de belastingbetaler betaalde reisjes gehad om deuren te openen).
  Trump wil dat elk NATO lid 2% van zijn nationale inkomen in defensie gaat steken wat waarschijnlijk door belastingen te verhogen ook zal gebeuren waardoor de meeste landen nog verder achteruit kunnen gaan.
  Had Victoria Nuland een vooruitziende blik? of is de EU bewust om zeep geholpen?
  http://nos.nl/artikel/607348-onderminister-vs-fuck-de-eu.html

 3. Een begin van de opruiming :
  http://www.voltairenet.org/article194037.html
  “Dringend: Wer ermordet seit dem 9. November die Al-Qaida Offiziere?
  Voltaire Netzwerk | 14. November 2016
  Seit der Niederlage von Hillary Clinton in den Vereinigten Staaten wurden mehrere Dschihadisten Offiziere nicht nur in Ost-Aleppo, sondern auch in Idlib und Rakka, sowie im Irak, ermordet.
  Es ist derzeit nicht klar, ob es Abrechnungen zwischen rivalisierenden Banden sind, oder ob die Obama-Administration die Spuren ihrer Verbrechen verwischt, bevor Präsident Trump sein Amt übernimmt.”
  Bij dit alles mag men niet vergeten dat de echte “regisseurs” van deze terreur in het Midden Oosten in Tel Aviv zitten, cfr. het Oded Yinon plan. Washington gedraagt zich hier als een vazal van Tel Aviv.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.