Advertentie

Michael Moore: een ware patriot!

Hoe verder met ‘Occupy’..?


Occupy-Amsterdam-poster

x
Hoe gaan we verder met de Occupy beweging?

Rob van Eeden – Verhuis je geld / Vertaling Myriam Dorsman
x
Een voorstel van Michael Moore, 22 november 2011.

 

 

Vrienden,

Michael Moore werd bekend als regisseur. o.a. van de geruchtmakende film: 'Bowling for Columbine'.

Het afgelopen weekend heb ik aan een vier uur durende vergadering deelgenomen van de Occupy Wall Street activisten. Het is hun taak inzichten en doelstellingen naar buiten te brengen. Er waren meer dan veertig mensen aanwezig en de discussie was inspirerend én bekrachtigend.

Hieronder volgt de verklaring van de visie van deze Occupy-bijeenkomst, aan de Algemene Vergadering van de Occupy-beweging, die wij aan hen hebben voorgelegd:

Wij streven naar:

 • een wezenlijk vrije, democratische en rechtvaardige samenleving.
 • waarin wij, de mensen, bijeenkomen en onze problemen met consensus zelf oplossen.
 • waarin mensen worden aangemoedigd individueel en collectief verantwoordelijkheid op zich te nemen, en aan besluitvorming deel te nemen.
 • waarin wij in harmonie leren leven, door tolerantie en respect voor verscheidenheid, en de  afwijkende meningen van anderen verwelkomen.
 • waarin we civiele- en mensenrechten veiligstellen en een ieder beschermd is tegen schending van deze rechten d.m.v. tirannie en onrechtvaardige regeringen.
 • waar politieke en economische instituten zodanig te werk gaan, dat iedereen er profijt van heeft, en niet alleen de enkele bevoorrechte mensen.
 • waarin voor iedereen gratis scholing en ontwikkeling beschikbaar is, en niet uitsluitend gericht op een werkend leven, maar ook om zich als mens te kunnen ontplooien.
 • waar wij menselijke behoeften boven financiële winst stellen, opdat menswaardige levensomstandigheden verzekerd zijn, iets dat zonder openheid;  democratie, ondenkbaar is.
 • waar wereldwijd wordt samengewerkt aan bescherming van de planeet, zodat komende generaties verzekerd zijn van schone lucht, water en voedselvoorziening, en zullen kunnen genieten van de schoonheid en uitbundigheid van de natuur, net als de generaties vóór ons.

De volgende stap is het ontwikkelen van een lijst met specifieke doelstellingen en eisen.
Als één van de miljoenen mensen die aan de Occupy-beweging deelnemen, doe ik, en met alle respect, mijn voorstellen van wat wij nu voor elkaar kunnen krijgen om de contrôle van ons land uit handen van die ene procent te halen, en het onverbloemd over te dragen aan de meerderheid van 99% van de bevolking.
Hier volgt wat ik aan de Algemene Vergadering van de Occupy beweging voorstel:

De wereldkaart met alle 'Occupy'-bewegingen

Voorstel van Michael Moore:

Wij willen 10 dingen:

 1. Afschaffing van belastingvoordelen van rijken, instelling van nieuwe belastingwetgeving voor de allerrijksten, evenals corporaties, en met inbegrip van belastingheffing op alle beursgenoteerde handelingen, want die betalen nu niets.
 2. Beboet iedere onderneming die banen naar andere landen overhevelt, ondanks dat ze in eigen land al winst maken. Onze banen zijn van onschatbare waarde en kunnen dus ons land niet uit geloosd worden, om geen andere rede dan dat iemand meer geld wil verdienen.
 3. Eis dat iedereen verhoudingsgewijs evenveel sociale zekerheid premie betaalt.
 4. Maak bindende afspraken voor de beurs en het bankwezen waarin hun manier van handelen is vastgelegd.
 5. Onderzoek de achtergrond van de crisis van 2008 en vervolg degenen die crimineel gehandeld hebben.
 6. Herziening van de lijst met prioriteiten van de overheidsuitgaven, inclusief het beëindigen van alle oorlogen elders plus wat wij daaraan uitgeven. Hierdoor zullen o.a. bibliotheken heropend kunnen worden, de infrastructuur verbeterd worden en vele andere civiele verbeteringen worden aangebracht zoals bv het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek dat de kwaliteit van onze levens bevordert.
 7. Verenig je met de rest van de vrije wereld en creëer één uitkerende instantie die een open en universele gezondheidszorg dekt waarmee iedere inwoner altijd en volledig gedekt is.
 8. Reduceer met onmiddellijke ingang de uitstoot van koolstoffen die de planeet vernietigen, en ontdek manieren waarop wij zonder olie kunnen leven, dat overigens zo wie zo tegen het eind van deze eeuw uitgeput zal zijn.
 9. Eis dat bedrijven met meer dan 10.000 werknemers hun directies dusdanig samenstellen dat 50% door de werknemers worden aangesteld. We kunnen nooit echt een democratie zijn, zolang de meeste mensen geen inbreng hebben bij de besluitvorming op de plek waar zij de meeste tijd doorbrengen: hun werkplek. (Voor de zakenlui die van deze gedachte alleen al de riedels krijgen doordat ze geloven dat werknemers geen verstand van zaken hebben: in Duitsland is een soortgelijke wet van kracht en dat heeft bijgedragen aan de leidende rol van Duitsland als exporteur.)
 10. Wij moeten zelf drie grondwettelijke wijzigingen indienen die in verregaande mate de huidige basisproblematiek aanpakken. Dat is:

a) Een grondwet waarin ons disfunctionerende kiesstelsel herzien wordt door 1) geen contributies meer toe te staan om verkiezingscampagnes  te financieren; 2) de verplichting dat alle verkiezingen openlijk gefinancierd worden; 3) Om de opkomst te verhogen worden alle verkiezingen tijdens het weekend gehouden; 4) Er voor zorgdragen dat iedere Nederlander bij de geboorte geregistreerd wordt als gerechtigde deelnemer aan  verkiezingen;  5) Afschaffing van deelname aan verkiezingen per computer, en eisen dat de stemmingen schriftelijk en dus op papier komen te staan.
b) Indiening van een grondwettelijke rectificatie waarin staat dat corporaties geen mensen zijn en dus geen constitutionele rechten hebben als burgers. In deze rectificatie zal tevens staan dat het collectieve belang altijd op de eerste plaats komt, en niet dat van de corporaties.
c) Invoering van het grondwettelijke recht op werk, gezondheidszorg, volwaardige educatie, inademing van schone lucht, schoon drinkwater, veilig voedsel, en een respectvolle en waardige behandeling en verzorging, ook op latere leeftijd, van ieder mens.

Vertel me wat je hier van vind. De Occupybeweging wordt door miljoenen gesteund. Het is een beweging die niet meer te stoppen is. Neem deel door je gedachtegoed met mij te delen of on line (at OccupyWallSt.org). Doe mee, of begin je eigen plaatselijke Occupy beweging. Bezet de pleinen en laat je horen. Je hoeft niet in een tentje te slapen om een Occupier te zijn. Alleen al door het te zeggen bén je een Occupier! Deze beweging kent geen leider of woordvoerder/ster; iedere deelnemer is een leider in  eigen omgeving,  school, werk etc.

Iedere Occupier is een vertegenwoordiger van de beweging voor een ieder die op je pad komt. Je bent aan niemand iets verschuldigd en je  hoeft ook niet om toestemming te vragen om in actie te kunnen komen.
We zijn nog maar tien weken oud, en toch zijn we al onderwerp van gesprek. Dit is de juiste tijd, de tijd waar we op gehoopt en we zo lang op  gewacht hebben. Het zàl gebeuren, het moèt gebeuren. NU. Neem geen afwachtende houding aan.  Grijp je kans. Dit is  waar het  in de hele wereld wezenlijk om gaat.

Wees blij en gegroet,


hoogachtend,

Michael Moore.

81 gedachten over “Hoe verder met ‘Occupy’..?

 1. Flikker geld weg uit je waarnemende spectrum; dat helpt een flink stuk om je materiele slakkerigheid te neutraliseren (geld = incorrecte informatie; het is een mentaal concept dat inhoudelijk niet aansluit bij de communicatieve stelling om ons heen)

  Laat geld
  achter in
  lineaire tijd (ego)

  Neem de stelling als uitgangspunt en laat menselijke stellingskenmerken aansluiten; draai de inhoud en vorm eens – voor de lol – om 🙂

  1. Verbale taal is logica.

   Laat enkel mensen zich nog mengen in de gedeelde ruimte die deze logica (en de verbale vertaling ervan) beheersen;
   want anders blijft wartaal (zie boven) zich mengen in de gedeelde ruimte 🙂

   Verbale taal = een spel met spel-regeltjes 🙂

   Er zitten zoveel chaotisch te duiden woorden in bovenstaande tekst dat ik er niet eens meer doorheen wens te komen, zelfs 🙂

 2. Waarom zouden wij genoegen nemen met dit kleine beetje en niet net doen als in IJsland en zelf een grondwet maken en alle schulden de afvoer in spoelen en een eigen bank opzetten?
  De grote banken zullen het niet eens merken als we dat zouden doen.
  Daarom laat IJsland ons voorbeeld zijn en niet dat USA want daar komt alle shit vandaan.
  Mijn oma zei altijd: alles wat slecht is komt uit het Westen kijk maar naar het weer en ook nu blijkt weer dat zij gelijk had op vele fronten.
  Begin nu niet meteen van laten we met weinig beginnen want dan krijg je helemaal niets en bereik je ook niets.
  De enige kans die we hebben is alles te eisen en met minder geen genoegen te nemen.
  Waar dat minder toe leid hebben we tot nu toe gezien, nergens en onderdrukking van onze rechten.
  Waar is de democratie in Europa gebleven?
  Durven we niet of slapen we nog?
  Wordt wakker alleen stevige en goed gefundeerde eisen hebben een kans.
  Die “grote jongens” nemen toch geen genoegen met minder dan alles? waarom wij dan wel?

  1. IJsland! Goed! Ik lees er zo weinig over. Moeten we naar voren halen. Zijn de bankiers daar niet in het gevang gestopt en hebben ze het IMF er niet uitgegooid? Hoe zat dat ookalweer. Nu schijnt het best goed te gaan na de crisis van 2008. Toch?

   Heeft Ierland (premier Enda Kenny) niet ook de rechtsgeldigheid van de IMF schulden ter discussie gesteld?

   Stel je eens voor, dat Griekenland helemaal niemand wat verschuldigd blijkt te zijn? Dan zijn ze vrij! Hoe zou het dan verder gaan. Iemand input?

   Terug op het onderwerp Occupy. Steve Beckow geeft ons een reden om hen te steunen:
   http://stevebeckow.com/2011/12/the-fed-grants-7-77-trillion-in-secret-bank-loan-now-do-you-understand-occupy-wall-street/

 3. Wat een misser van die Moore. Het is de rente suffie! Geld kent geen prijs, het is gratis van nature. Maar het heeft, zoals alles in de natuur, ook niet het eeuwige leven. Dus schaf de rente af en maak geld sterfelijk en je zit binnen een jaar in het paradijs. Doe dat niet en uitsterving is de meest waarschijnlijke optie.

  Groet,

  Dzyan

 4. BELANGRIJK !!! Mensen, ik stop het maar even in dit draadje maar is er hier helemaal niemand op de hoogte van het feit dat er morgen een wet door de senaat word gedrukt in de USA waardoor iedere Amerikaans staatsburger onder het mom van potentieel gevaarlijk voor de USA mag worden opgepakt en zonder enige vorm van proces voor onbepaalde tijd kan worden afgevoerd !!! Ja, je leest het goed, militair ingrijpen op eigen bodem… ONGELOOFLIJK als dat er door komt. De Nazi politiestaat krijgt nu echt vaste vormen…

  1. Nou ik hoorde in hele korte flarden dat Alex Jones vandaag zoiets zei Simba!!!!!!!!
   Ik dacht het kan toch niet waar zijn, dat het nu al zover is, zonder enige noemenswaardige tegenstand van het gepeupel dat het nog steeds te druk heeft met Kwalbert Shownieuwz en de nieuwste buitenechtelijke zwangerschap van Rob Kamphues..
   We zijn verkocht.
   ‘It’s On’ vanaf Nu..
   Dat voel ik aan me water vandaag ook wel.

   Onderduiken of boven de waterlijn signalen afgeven, het zal allemaal niet zoveel meer uitmaken, ze kunnen met je doen en laten wat ze willen..
   Ik heb ook gehoord dat ‘Totale Marteling’ nu wettelijk toegestaan isz.
   Het Publiek is bijna al zover klaargestoomd dat ze dit als Live Amusement zien, net als in de middeleeuwen op het dorpsplein, ik heb daar al dingen van gezien waar ik m’n mond over hou, in de bijna mainstream…
   Dat is wat de mensen willen, het leed van de ander als Kick..

   Rob Kamphues vader baby Mona-Liza Machado
   http://www.telegraaf.nl/prive/11034612/__Kamphues_is_de_vader__.html

  2. @Hyperalert, Het is toch ongelooflijk dat aldaar de MSM er TOTAAL NIET over bericht !!! Ik zit nog ff in tweestrijd omdat ik een comment bij Alex Jones heb gelezen dat als Obama deze wet tekent, hij dan ook automatisch alle verdachte senaatleden e.d. onder diezelfde wet kan laten oppakken…

   Je weet, ik heb nog steeds een heel dubbel gevoel bij Obama. Mijn ratio zegt, het is een duivel maar mijn gevoel zegt, hij is niet wie hij zegt te zijn en zou deze dubbele bodem wel eens in kunnen zetten… We moeten afwachten maar dat 150 miljoen mensen zich zo maar vrijwillig naar de slachtbank laten leiden…

  3. Jah klopt Simba, heb ik ook al een tijdje, Obama is niet wie hij zegt dat hij is.
   Duivel in charmante schaaps kleren zou wel eens bewaarheid kunnen zijn en worden.
   “The Obama Deception” internet film kwam ook overtuigend over op mij..
   Charmes zijn gevaarlijk, ik prik er wel doorheen meestal wel, Obama heeft zat steken laten vallen voor de goede observator, dat er hele vreemde zaken aan de gang zijn onder zijn bewind is wel duidelijk, zoals gewoonlijk kan het het daglicht niet verdragen.
   Haaah bijvoorbeeld briljante roddel conspiracy Oompie Adam Curry zei dat het een feit wasz dat Obama in zijn limousine met 40 graden buiten temperatuur altijd het liefst met de ramen dicht en de airco uit rijdt.
   Dit was voor Adam het bewijs dat Obama een koudbloedige is met het uiterlijk van een mens.

  4. @Hyperalert, er knaagt iets bij me wat zegt, gelet ook op zijn gelijkenis in de afbeelding in de Piramide van Gizeh, en zijn gedoe over zijn geboortecertificaat, dat hij ineens heel anders voor de dag kan komt, als je begrijpt wat ik bedoel.

   Het is maar een hypothese natuurlijk maar nu ff out of the box brainstormen,

   Stel dat hij al die Banksters, valse senatoren en andere hoge kontenlikkers heeft behaagd waardoor ze hem nu vertrouwen en denken dat ze hem netjes voor het karretje hebben lopen… anders hadden ze hem waarschijnlijk allang uit de weg geruimd…

   En door het ratificeren van die belachelijke Nazistaatwet, hij ineens de mogelijkheden en de volmacht heeft als President om met het leger dat hele NWO Cabal zooitje in 1 keer op te laten pakken en af te laten voeren naar een onbekende bestemming en ook nog eens mag martelen, hoe hard dat ook klinkt…

   Zou dat niet een meesterlijke schaakzet zijn? Dat zegt mijn gevoel namelijk en ik hoop dat ik goed zit. Zoniet, dan hou ik mijn hart vast voor wat er de komende maanden daar gaat gebeuren onder de burgerbevolking…

  5. In de Vs is toch iedereen verdacht voordat zijn onschuld is bewezen. Heeft niet Calvijn dezelfde mening gehad, iets van dat ieder mens is boos en slecht in eerste instantie. Misschien daarom een reden dat er eerder naar de VS wordt gekeken dan naar een ander land. Opstelten de schoonpoetser van het rijk. We moeten ons beveiligen tegen onze eigen slechtigheid….braak
   Ik blijf bij mijn benadering: alle mensen zijn goed in eerste instantie, en als dan iets tegen valt dan heb ik een mooi leermoment gehad.

   Occupy is ok, en toch wens ik meer collectief ongehoorzaamheid. Waar is het Nederland van toen? Is het echt zo dat we in slaap worden gehouden, of zijn er te veel mensen die nog aan het oude systeem geloven….niet durven….of gewoon….niet kunnen….afhankelijk gemaakt door hypotheken enz. of stil gehouden door riante salarissen….BNN Brave Neutrale Nederlanders of beter Niets-zeggende….ach ja

  6. dat is jou extra extra meerwaarde nou Monica, dat je Nederlandserder bent geworden dan de Nederlanders zelf, we hebben jou nou nodig om ons eigen weer terug te kunnen vinden!!

   Ik hoop het Simba, ik hoop het, het Obama schaak scenario, als ontknoping, maar ben er niet gerust op..

  7. MOnika je bent op teevee!!

   , de verzetsstrijders in het schijn paradijs in de toekomst van het jaar 2415 onder het dystopisch regiem van ‘de Goodchilds’ noemen zich ‘The Monicans’ hoor ik net op teevee

   Aeon Flux (Veronica op ‘8’ 20:30 – 22:15)

   ” SF-actiefilm Aeon Flux is een ondergrondse verzetsstrijdster die in de 25ste eeuw het gevecht aangaat met het totalitaire regime in de laatste stad op aarde. De rebellen in de stad hebben hun hoop op Aeon gevestigd om de steriele perfecte samenleving ten val te brengen. Maar tijdens haar missie om de regeringsleider te doden, raakt Aeon verstrikt in een web van geheimen en intriges waardoor de toekomst van de wereld een volledig andere wending kan nemen. “

  8. @ Hyper

   Ik was te laat om ‘mij’ te zien….maar toch bedankt voor de hint. Om eerlijk te zijn heb ik moeite met Hollywood.
   Niet dat ik acteurs wil ontnemen politici of zelfs president te worden maar ergens weet ik dan niet meer zo goed of ze dan aan het acteren zijn of niet 😉
   Dat zit gewoon diep in mij geworteld….iedere keer als ik een politicus of president zie moet ik aan Hollywood denken….ik kan er niets aan doen.

   Ik hoorde in Arnhem en Eindhoven moeten de occupiers al naar een andere plek…..begin van het eind?

  9. MOnika ik zal je verklappen dat ik zelfs heel moeilijk naar Films kan kijken in het algemeen.
   Het stereotype toneel geweld doet me zeer aan m’n ogen meestal.
   Films zijn voorgebakken nep emoties.
   Daarom meestal dat ik alleen korte flarden van Films kan verdragen.
   Een verhaal kan ik zelf wel verzinnen, dusz ik maak m’n eigen Film van een paar indrukken die ik opdoe.

   Ach 1 van de rode draden in deze Holly ‘Aon Flux’ productie was een mannetje en een vrouwtje die van het systeem niet met elkaar mogen maar elkaar in werkelijkheid heel erg mogen, dat ze elkaar herkenden uit vorige levens en zo, Trevor kiest voor z’n Killer geliefde, een ‘Monican’ die opdracht had gekregen om hem te vermoorden, op het laatste moment kiest de ‘Monican’ verzet strijdster voor dat wat zij voor hem voelt en niet voor de fatale Opdracht, heel romantisch wel, ik heb het alleen in flarden kunnen zien, niet lineair zou Yge zeggen, leuk dat jij ook niet van Films kijken houdt Monica, dan hou je vast ook niet van Voetbal kijken, hou ik ook niet van..
   En dat jij vroeger als een kind een pistool wilde hebben voor Sinterklaas, had ik ook, kreeg ik ook niet!!

   De volgende lap tekst die de moeite waard is kwam ik gisteren tegen, gaat ook over Occupy motivaties;
   http://www.thedailysheeple.com/comfortably-numb_112011

   ‘Comfortably Numb’ van Pink Floyd dat kent iedereen toch wel?

   Pink Floyd The Wall – Pink Floyd – Comfortably Numb
   http://www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY

  10. @ simba_nl

   Bedankt dat je de info doorgeeft. Er zijn mensen die regels en wetten nodig hebben om niet bang te worden. Dat zal wel 95% van de mensen zijn. Daarom gaan ze eerder een dictatuur steunen of kiezen dan de vrijheid, die voor sommigen dus een chaos zou voorstellen. Als je mensen lang genoeg bang maakt dan accepteren ze meer controle enz.

  11. @ Hyper

   Goede nummer van Pink Floyd….
   Een potje voetballen kan wel leuk zijn maar het hele circus omheen…nee dank je.
   Klinkt wel romantisch de film 🙂 Wie weet al precies uit welke tijd men komt. Ik was altijd in de veronderstelling dat de oerknal op verschillende tijden heeft plaats gevonden en daardoor zijn er verschillende aarde-n. Een ieder aarde heeft zijn eigen tijd. Dus de een komt van een aarde die voor loopt en de ander van een aarde die achterloopt op weerom deze aarde die wij op dit moment bewonen. Misschien is dat wel een verklaring voor wat mensen ‘weten’ en ‘denken’.
   Ik moest aan je denken ofwel ik je alleen via hier ken….zo gaat dat met de mens 😉
   Licht en liefde voor jou

 5. Aardige jongen die obama .

  Heel handig zo’n wet voor die occupyers.
  De sub-prime rommel van GS is niet gestoeld op het kadaster in de VS maar op het M.E.R.S.K.

  dus onrechtmatig handelen. Kunnen ze al die rocketfellows en rodeschilden en Boris de driedubbelganger en of banksters zo inlaaien.

  Of was dat de bedoeling niet.

  1. Nou, misschien ook wel… maar nu zal wel blijken of Obama een wolf in schaapskleren is of een schaap in wolfskleren. Als dat het geval is, kan hij het zooitje zo oppakken want de wet is er door heb ik begrepen. Al diegene die vorige week nog onschendbaar leken, zijn nu dus óók vogelvrij… De tijd zal het leren…

 6. Onze HealingSoundMovement TV uitzending over Occupy is klaar en gaat de komende week uitgezonden worden en online komen. Ook relevant mbt tot dit alles (en de toekomst van het economisch klimaat) is deze uitzending met econoom en bedrijfskundige AD BROERE:

  http://www.duurzaam24.tv/video/healingsoundmovement-tv-aflevering-6-interview-met-ad-broere-over-menselijke-economie_782

  Kijk mee naar HealingSoundMovement TV aflevering 6 met econoom en bedrijfskundige AD BROERE! Geld een illusie? Hoe werkt het geldscheppingproces eigenlijk echt? Kunnen regeringen zelfstandig geld drukken? Worden wij burgers bedrogen? Private bankiers die de ‘schommelingen’ in ons economisch klimaat aansturen? Adel en banken en innige relatie? Kunnen we ook naar een menselijke economie? Voor iedereen die wel eens geld ontvangt of uitgeeft (ja wij allen dus!) van belang…

  1. Zo heeeh Monika met een Ka van levenskracht en levensEchtheid, je heb je intellectuele speur status vandaag driedubbel verdiend meid, die Tony Greenberg speelt dusz alle karakters in het konijnen holletje van Alice in Horror Land inclusief zichzelf, hij interviewt zichzelf en Alex, Alex, hoe is het met Alex, we maken ons zorgen over Alex Jones, ik ook, wat hij doet is zo extreem over alle menselijke limieten heen, Alex is er van overtuigd dat hij God alles medestander heeft, ik vraag mij alleen af welke God, er is een clipje op YT geweest waarin je in een moment een ander invloed in zijn ogen kan zien, kan ieder mens overkomen, maar de kwetsbaarder iemand is door (intellectuele) overbelasting en dusz uitputting de meer kans dat er gaten in je beschermende hitte schild kunnen komen, volgens mij dan…

   Monika op Occupy over Ali G achtige infiltranten die wel 20 karakters tegelijkertijd kunnen spelen op verschillende tv stations op Yt en op straat, pas maar op want straks staat er eentje in je hal hoor Imke, het paard van Sinterklaas totaal uitgeput door al die rokerige verstopte schoorstenen.. Hebben Hells Angels veel humor en inlevingsvermogen of zijn het bange wezeltjes achterr die ZZ Top baarden? Vandaar dat ze Imke nodig hebben, Imke is niet bang aangelegd, toch?, neeuh, kom op Imke wij hebben wel geloof in jouw, en als je bang bent om onnozel gevonden te worden, er bestaat geen onnozelheid..

   Ik vraag me af welke rollen Abbie Osterhaus allemaal tegelijkertijd speelt, volgens mij doet Appie ook Jeroen Flauw en Pauw Witteman?! Best makkelijk als je alleen in gesprek bent met jezelf, voorkomt pijnlijke confrontaties en verrassingen..

  2. MoniKa , mijn impressie was dat die beelden van RT , dat de politie aan het beuken was op de demonstranten , erg in scene gezet leken .
   Voor de rest wat die joetjoepfilmmaker liep te blaten , dat raakte voor mij kant noch wal .
   Dat er wellicht derden belang hebben bij de occupy demon-straties is heel goed mogelijk .

  3. @Cozmic Mario ikio wellio begrijpio con googlio translatio

   Hallo Allemaal, under koffer politie barbie Officer Bubbles houdt van publieke ventilatie van haar bevallige aantrekkelijke kamelen bulten, dat trekt meer kijkers bij Russian TeleviSion, opmerkelijk genoeg gestationeerd in Washington District of Columbus (te zien aan het einde van het volgende clipje aangedragen door Monika, meestal vraagt Yt dan of je wel 18 bent, onder de 18 mag je niet zomaar zonder rijbewijs op een blote kameel gaan zitten van de ThePowersThatAre en de zelfbenoemde Soevereine Internet Polizei;

   USA – Occupy & 99% – Inszenierte Gewalt
   http://www.youtube.com/watch?v=E1JHinYrxnE

   Officer Bubbles kan dit wel allemaal ongestraft doen omdat ze haar Autoriteit ontleent aan zogenaamde Soevereine schaduw krachten achter de schermen, dat betekent dat de civiele civilians alias burgers niet Soeverein zijn?! Waarom niet? Dawn als jij Soeverein bent straks laat jij ze dan ook eindelijk zien in een mob flash clip?

   Quote:

   ” An officer is a member of an armed force or uniformed service who holds a position of authority. Commissioned officers derive authority directly from a sovereign power and, as such, hold a commission charging them with the duties and responsibilities of a specific office or position. ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Officer_(armed_forces)

  4. Ooh My God de leren hobby vriendjes van Imke zijn al aan het heisteren in mijn buurt zie ik net op de regiale teevee, de druk opvoeren dat ik niet met ze mag fukken zeker…
   Ik heb toch altijd gezegd dat ik heel erg van brommers hou en ze wel aardig vind die donkere jongens van stampij?! bibber de bibber ik ga gauw naar die Italiaanse Mama Monika want die heeft van Sinterklaas een pistool gekregen en ze heeft invloedrijke Napolitaanse kennissen in Italië, getuigen help, dat ik van brommers hou, zijn er niet, Martijn ook al in Brutus veranderd door duistere invloeden, de Satans clubs van Rah stormen voorruit om iedereen die in de weg staat op een korte kleine kennismaking te trakteren.

   Horeca Hoogeveen gewaarschuwd voor Satudarah
   http://frontpage.fok.nl/nieuws/476958/1/1/50/horeca-hoogeveen-gewaarschuwd-voor-satudarah.html

   Gomorrah (2008)
   http://www.imdb.com/title/tt0929425/

  5. @ cozmic en Hyper
   Maakt niet uit dat je italiaans niet perfetto is. In Nederland is toch eigen taal voertaal.
   Over RT…de man die deze stukjes film aan elkaar praat is degene die verteld dat het in scene is gezet. De inzet van de politie en sommige demonstranten dus.
   Hij stelt dat hij ahv foto’s deze mensen heeft herkend. Dat betekent dat er bewust onrust wordt veroorzaakt onder de gewone demonstranten. Die man stelt dat dit gebeurd om nog meer onrust te creëren omdat dan de VS het nieuwe wet kan toepassen….zeg maar de hele mik oppakken. Hij neemt alleen de opnames van RT en laat ze langzamer lopen. Je ziet dat een demonstrant opdracht geeft om met het meppen te beginnen.

   Die Alex Jones zegt deze Wellaware1.com is de laatste 3 maanden veranderd….hij laat ‘bewust’ of ‘onbewust’ ‘foute’ mensen optreden.

   Wat dus ook te zien is is die donkere veteraan Shamar Thomas waar ook op wtk een artikel over was. Hij blijkt dus ook nep (ingehuurde acteur of politieagent) te zijn geweest. Verklaart misschien ook hoezo die niet is opgepakt na 5 minuten te schreeuwen tegen cops uit de vs.

   En Hyper deze acteur Greenberg is familie van …..en dat wordt allemaal duidelijk in dit stuk van een half uur over de familiebanden.

   De hele zaak kwam ik tegen omdat ik het volgende zag op deze site van wahrheitsbewegung. Dit heb ik vertaald, zo goed als mogelijk. Jullie weten dat misschien al lang….maar ik wist dit niet….dus dacht ik 1+1= jawel 2 🙂

   Op 9 november 2011 werd door de als schaduwregering bekende FEMA in samenwerking met de Federal Communications Commission (FCC), de eerste landelijke test van het Emergency Alert System (EAS) doorgevoerd.

   Dit systeem maakt het mogelijk dat de FEMA met landelijk geïnstalleerde speciaal-apparaaturen automatisch per druk op de knop alle communicatiekanalen (zenders) van het gehele land kan overnemen en zich met een gesimuleerde catastrofemelding aan de bevolking kan wenden (toespreken).

   Dit omvat de controle over alle MW en UKW Radiozenders, het Mobile Radio Systeem (een door civiele en militaire gebruikt radionet), alle VHF-, UHF- en kabeltelevisies, digitale TV, Sirius-XM-Satellietradio, digitale omroep, en ook satellieten- en kabel-pay-tv-zenders.
   Dit is de eerste landelijke test van het EAS.

   Het Emergency-Alert-System

   Het alarm bestaat uit 4 delen:

   – een header-message in het begin, die drie keer wordt herhaald om overdrachtsfouten te kunnen herkennen.
   – Een alarmsignaal, dat tussen 8 en 25 seconden duurt
   – de bedoelde audio-message
   – een eindsignaal

   Speziale EAS-decoders welke overal in het land geïnstalleerd zijn, interpreteren de Header-message. Indien er twee van de drie signalen niet identiek zijn, wordt de gehele message verworpen. De decoder beslist dan zelfstandig, indien hij het signaal accepteert, of het voor de regio relevant is.

   Dit systeem maakt het mogelijk dat de president binnen tien minuten landelijk de bevolking kan toespreken.

   Welke macht heeft de FEMA?

   De FEMA vertoont een schaduwachtige machtfactor van ongekende omvang achter de officiële
   coulisses van de politiek.
   Er is niet veel nodig om de enorme macht van de FEMA te activeren. Een handtekening van de president, zonder bevraging van het congres is in de grond van de zaak al voldoende. Volgens de wet zijn hiervoor al internationale spanningen, binnenlandse onrust, zware economische crises, grootschalige milieurampen voldoende.

   De grondwet wordt buiten kracht gezet en alle macht gaat dan naar de FEMA. Dit omvat uiteindelijk meer dan alleen maar de overname van de communicatiekanalen.

   Ondertussen is bekend, ofwel nooit officiël bevestigd, dat de FEMA in het kader van het COG projects (Continuity of Government) in grote stijl onderaardse inrichtingen voor de regering en de belangrijkste instanties bouwt en onderhoudt. In de VS zullen er tussentijds al meer dan 50 van deze bunker-installaties zijn. De belangrijkste zijn er in de Blue Rigde Mountains in Virginia bij Mount Weather.

   FEMA als schaduwregering

   De belangrijkste overheidsinstanties existeren in 3-voud:

   Als Alpha-, Bravo-, en Charlie-team; één team blijft in geval van een ramp in Washington, een tweede zit permanent in de onderaardse installatie in Mount Weather, de derde zal op een andere installatie in het land worden verdeeld.
   Dit betekent dat in de Mount Weather een complete parallelregering zit, die nooit gekozen werd en zich niet aan de grondwet hoeft te houden.

   Let op, deze personen die dan binnen de FEMA aan de (schakel)centrale van de macht zitten hebben NIETS met de personen die de actuele regering vormen te maken.

   In het volgende een paar voorbeelden van Bijzondere rechten van de FEMA in het geval van nood:

   – controle over alle transportsystemen, snelwegen, lucht- en zeehavens,
   – beslaglegging en controle van alle communicatiemedia,
   – controle over de energieverzorging , olie- en grondstoffenreserves en de voedingsreserves van het land
   – gezondheids-, opleiding/onderwijs- en sociale inrichtingen
   – het recht burgers te verdelen in gecontroleerde arbeidsbrigades
   – buitenlanders te interneren (er zijn ondertussen meerdere honderd arbeidskampen in de VS)
   – gehele steden en gemeentes te evacueren en nieuwe gebieden te bevolken

   Dit gebeurde dit jaar op 9-11!
   Bekende getallen?!

   Anyway….misschien kun je tegenwoordig beter maar alleen je kont vertrouwen….

  6. @ Hyper

   Heb je je DNA al getest?
   Je bent toch niet bang voor een paar motorboys. Als Imke daar tegen kan dan zou jij dat toch ook kunnen. Je bent toch al groot….maar mijn oom dus de man van de zus van mijn moeder….giechel…die werkte voor de carabinieri…en zal ik je iets vertellen….hem hebben ze uit de garage de banden van zijn fiat 500 gejat…de auto stond alleen nog op bakstenen…tja dat is Napoli. Deze oom was altijd heeeeeeel streng. Als kind was ik bang voor hem. Gelukkig komt mijn mama niet uit zuid-italie….anders….tjongetjonge

  7. Ik heb zo’n gevoel dat onze zendmasten van Lopik en Bovensmilde daarom tegelijkertijd om moesten vallen, de resultaten van het onderzoek naar de plotselinge simultane ineenstorting van de zendmasten mogen niet worden gepubliceerd stond er een paar maanden terug in de krant, de zogenaamde noodvoorziening in het Noordoosten van Nederland werd onmiddellijk overgenomen door een militaire basis..

   DNA, hmmm Monica, ik ga even een stukkie fietsen in de regen en daar eens over nadenken contempleren mediteren, DNA, nee heb ik nog niet laten checken, je bedoelt dat ik deels van Koninklijke bloeden ben, ja wel interessant om eens echt te laten checken, prins Hendrik heeft er wat op los gewipt indertijd…

   Oh ben jij ook al een Type O Negative, Yesss! ik mis Dawn steeds al zo erg, maar jij hebt echt alles in huis Monica, sterrenstof en gemengd bloed en allesz, daar hou ik nou van.. Cozmic en ik willen nu met je trouwen, mag dat in Nederland, dat een vrouw met 2 mannen trouwt? Of is dat nog te futuristisch? Krijg je dan weer weiger trouw ambtenaren in gewetensnood?

   Type O Negative – Christian Woman
   http://www.youtube.com/watch?v=3sMALbhJU6M

  8. @ Hyper
   Dacht al dat je misschien nu niet weet waar dat met het dna vandaan komt.
   Je link naar fok.nl, daar was reclame van ’test je dna’…ik let wel op details 😉
   Type-o-negative ken ik de naam en niet de music, ga zo de link luisteren.

   Ik vond het ook raar dat beide masten branden en geen logische verklaring. Het is allemaal veel verder en groter dan we weten…ja misschien wel niet vatbaar voor ons ‘gewone’ zielen. Niemand kan zich voorstellen dat ‘men’ zo onmenselijke dingen zou kunnen doen…een plan tegen de mensheid en niet voor. Ik ben voorzichtig maar toch vol vertrouwen. Soms zijn er tegenvallers maar niemand zei dat het makkelijk zou worden hier op aarde….de kunst is het spel te spelen, de liefde voor mens, natuur en de kunsten, humor en relativeringsvermogen, de elementen, het altijd weer opnieuw beginnen, het verdriet, de woede, de rust zoeken, de schoonheid zien die overal om ons heen zichtbaar is soms in het kleinste dingetje en lol maken, de grenzen opzoeken, zich verbinden met het grote universum, een zijn….ja het leven is wel leuk 😉

  9. @ Martijn

   Nou, ze hebben in ieder geval kleding aan 😉

   Maar als wtk-er weet je iets meer…en dan weet je ook dat alles echt alles in zo een clip geregisseerd, geïnstrueerd, gemanipuleerd is. Alles is uit en onderzocht. Wat is de message? Wat willen ze met deze clip echt zeggen? Wat is het belang van de makers?
   Wie steunt wie en waarom? Het gaat om kinderen die ernaar kijken.
   Heb je ooit gezien dat er plaatjes zijn met een figuur en je ziet 2 gezichten maar als iemand tegen je zegt dat is ook nog een bloem te zien…dan pas zie je bewust de bloem. Je onderbewustzijn ziet veel meer. Je hersenen kunnen per seconde,ik dacht, 24 beelden zien. Dus meer als je denkt te zien.
   Ik heb gezien dat ze tijdens verkiezingscampagnes in de VS spots op tv hebben uitgezonden over de tegenpartij en ze lieten dus zien dat woorden als rats in beeld verschenen tegelijkertijd met opnames van de tegenpartij maar pas als je het echt heeel langzaam laat lopen.
   Er zijn ook minder leuke machten aan het touwtjes trekken…

  10. @Hyper, je constateerde gisteren dat ik zo snel ga als en raket (welk voertuig ik ook berijd). Ik ben zelf gelukkig ook al tot die constatering gekomen. Dus, toen je je afvroeg wie Dick in bedwang kan houden, is daarop mijn antwoord: “Niemand, dan alleen Dick zelf! Ik bedacht daarom vorig jaar om samen met een stel bedouienen maar eens 13 dagen lang op een “blote kameel” door de Sinai woestijn te reizen. Ik stuur je wel even een fototje als bewijs.

   http://www.50plusser.nl/pictures/socialnetwork8/80766/profilephoto1294240312.jpg

   En aangezien ik 50plusser ben had ik gelukkig geen rijbewijs nodig!

   Heb jij wel eens op een kameel gereden? Moet je eens een dag uitproberen. Die beesten zijn allemachtig traag en stronteigenwijs! Als je dan geen engelengeduld krijgt, dan krijg je het nooit meer! En als je dan ook nog jezelf probeert voor te stellen hoe intens de stilte is die ik in die 13 dagen in de woestijn mocht ervaren, dan kun je wel bedenken dat er heel veel gevraagd werd van een man die gewend is om te gaan als een raket! En dat over die UFO van Mehran Keshe lijkt me geen goed idee! Ik ben bang dat die een enkele reis maakt richting Verwegiestan. En, met jouw permissie, ik zou nog graag een tijdje hier willen blijven, alhoewel ik me realiseer dat het voordeel voor jullie is dat er hier dan even weer wat minder wordt “gepreekt”.

  11. Martijn het zijn wel leuke dans pasjes in een Halloween monster sausje, pasjes in vertrouwde getrouwe traditie van Britney, als ze maar geen last krijgen van vreemde Mind Control Glitches haperingen en ingevoegde blitz karakter veranderingen, dusz als ze dan een geprogrammeerd steekwoord van hun Saturday night fever satudarah handler met de hand gelaste handle bars horen dat er dan een ander Mind Programma gaat opstarten, Britney Versie 2.21 hou je vast…

   Niet schrikken, op 45 seconden, ze noemt het woordje ‘Weird’ en dan begint er plots een ander programmaatje te lopen in een glitch twitch knipoog stuiptrekking van een halve seconde gebeurt het, Britney Alice in wonderland is dan ineens iemand anders in een andere tijd op een andere plaats, meer zichzelf zeg maar… Toch wel handig als mensen op sleutel plekken volledig op afstand bestuurbaar zijn.

   Britney Spears crying over Justin
   http://www.youtube.com/watch?v=ddV1ooTUb2E

  12. Wij zijn Dominees onder elkaar hoor Dick, ik heb enigszins aanleg voor preken en herken de meesterlijke meester preachers op een afstand, de meer heilige teksten de mooier ik het vind!!

   Kamelen zijn koppig en moeilijk te hanteren, ze laten niet zo snel over zich heen lopen, karakter beesten zijn het, kamelen temmen is nog veel lastiger dan paarden in het gareel krijgen en houden heb ik wel eens ergens gelezen, geschreven door iemand die elke dag werkte met Kamelen, vrouwtjes kamelen gaat nog wel, Mannetjes kamelen zijn killers in spe zeggen zuh, diegenen die het kunnen weten, omdat ze er elke dag mee werken, net als loslopende solitaire mannetjes olifanten killes in spe kunnen zijn…

   Het blijven frusties hoor, Mannetjes, komt door hun rommelige klokkenspel misschien wel, dat alles op tijd moet lopen, anders worden ze gefrusteerd, dan gaan ze doordraaien… Daarom kan het nooit goed gaan met die Satudarah’s, te veel frustie mannetjes op een hoopje, gelukkig komt Imke af en toe thee en koekjes langs brengen op haar supra maxi power Puch met turbo overdrive intercooler semie automaat..

  13. @ Hyper, dank je voor je mooie woorden, dat geldt wederzijds trouwens! Ik kan vreselijk om je lachen. En dat is goed voor mij, want dat was ik na mijn burn out van enkele jaren geleden en het herstel nadien totaal verleerd. Maar ik voel dat ik weer steeds meer lol in het leven begin te krijgen en weer begin te genieten!
   Ik reed op een mannetjeskameel van 18 jaar oud, Abousafoggia was zijn naam. Gelukkig was het een wat ouder kameel. Weet je wat het is met de kamelen in de woestijn? Ze ruiken precies wat lekkere planten zijn. Dus, ze hebben de neiging om overal te blijven staan waar iets lekkers groeit. En dan te gaan eten! De kunst is dan om ze zo nu en dan te laten eten (en dus de teugel te laten vieren), maar tegelijkertijd moet je ze wel laten voelen wie de baas is. Dus, veel vrijheid geven, want anders worden ze onhandelbaar, maar tegelijkertijd wel zo nu en dan de teugels aantrekken! Mijn kameel wilde bijna altijd voorop rijden! Ik had natuurlijk geen idee waar ik heen moest rijden! Maar die kameel van mij voelde gewoon intuitief waar ie naar toe moest!

  14. Dick zoals je het nu zo levendig beschrijft heb ik nu al een band met die 18 jarige Mannetjes Woestenij Kameel; wat een eigenwijze keizerlijke naam, Abousafoggia, maar jullie zijn het dusz echt op die foto?! Eigenlijk horen jullie bij elkaar, geboren makkers, straalt van die foto af..

   Eigenlijk zou je regelmatig terug moeten alleen al om Abousafoggia weer eens terug te zien.
   Band tussen mens en dier blijft iets heel bijzonders.
   Dat moeten heel veel mensen missen in de oversteriele stadse omstandigheden.
   Machtig mooi beessie die Abousafoggia, de Hayabusa onder de Kamelen, King Camel

   http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_Hayabusa

  15. Monika , ik neem aan dat je het over subluminal messages hebt . En subsonic messages . Ik heb me er ooit aardig in verdiept , het is rete interessante materie .
   Ook door een bepaalde Hertzfrequentie kan je een publiek helemaal bespelen , ze worden dan open voor suggestie en je kan er alles inpompen .
   NLP is een ander trucje dat je veel ziet bij politici en zgn comedians , maak een leuk grapje in combinatie met een handgebaar en daarna kan je de stomste dingen zeggen en alle schaapjes lachen zodra je datzelfde signaal geeft .
   Zelf ben ik bezig om een subtletteral code op te zetten zodat iedere keer dat ik wat schrijf men enorme sommen op mijn bankrekening overmaakt . Totnogtoe onsuccesvol moet ik helaas toegeven 🙁 .

   Martijn , deze tune voor je dochtertje 🙂
   http://www.youtube.com/watch?v=enpUiBxKRJY

  16. @Cozmic, zolang ik maar gekker blijf is alles goed. Mijn dochter, dat is me er één, net d’r oude vaar hier en daar. Goed gekozen Cozmic, haha.

  17. Als Tony Greenberg al die verschillende personages moet spelen dan heeft hij een druk leven Monika, de naam Pepe Escobar vindt de auteur van het clipje lachwekkend en voldoende bewijs dat Pepe Escobar gespeeld wordt door ene Tony Greenberg?!

   Als je naast journalist Pepe Escobar ook nog al die andere personages moet spelen dan past dat toch moeilijk in 1 mensen leven?

   Oh de vergelijkende natte vinger oortjes methode, mij zegt het nog niet genoeg, ik snap niet wat Edward L. Chiarini Jr., ook bekend als DallasGoldBug, zo grappig vindt aan die naam Pepe Escobar, grinnik ginnik en z’n oortjes lijken hetzelfde als van Tony Greenberg, weet je waar ik aan moet denken Monica, Clone Technologie, daar zijn ze al zo ver mee, kijk dan is het mogelijk dat er 20 verschillende Tony Greenbergs rondlopen met wat verschillende baard en haar drachten en wat andere camera belichting, het zou op die manier dusz heel goed kunnen dat er iets vreemds aan de hand is, zou kunnen, zeker weten doe ik het niet, er knaagt wel iets aan me als ik die analyse bekijk van DallasGoldbug, ergens is er iets maar ik kan er net niet m’n vingers op leggen laat staan achter krijgen van wat het isz…

   En wie weet is DallasGoldbug zelf lid van de Gold Man Sachs schaduw brommer beweging en weet dat er 20 verschillende gekloonde Tony Greenbergs rondlopen? Ideaal om de trouwe Alex Jones luisteraars een epileptisch insult te bezorgen vanwege de cognitieve dissonantie die dan optreedt, hoe maak je het opstandige kritische publiek helemaal hondsdol horens en ziende blind gek in de kop, nou zo dusz, bravo voor de desinformanten opererend op volle sterkte?!

   Mike Jones Interviews Pepe Escobar 10/13/11
   http://www.youtube.com/watch?v=EymZmuOlyZ0

  18. Hyper , waren dat een heleboel woorden om hetzelfde te zeggen als ik aangaf in reactie 9.2 ?
   Ik ben nog op zoek geweest naar die tjoep die zowel Dawn als Mirakel een keer posten over dat occupy een venus fly trap was , maar ikke nie kon finde . Kurwa !
   Ook de WTK database begint zo groot te worden dat je er dagen kan ronddolen zonder 2x hetzelfde stuk te zien .
   Wel even arbeidsvitamine nodig
   http://www.youtube.com/watch?v=AGa4uO6wZQg

  19. Kouh nouh éénmaal van overvloedige dubbelduidige barokke redundantie Coz!
   Jah gaven ze nog maar eens een teken van aanwezigheid, Dawn & Mirakel, ik word er zo sentimenteel van, gelukkig is Monika met de Sinterklaas uit Spanje hier naar toe gekomen, net op tijd zeg, jah Dawn & Mirakel hadden indertijd ook al aanwijzingen dat de Occupy beweging een van binnen uit gecontroleerde en gestuurde opstand is volgens de blueprint draaiboeken van de Yoego assistent geheim agenten cursus leiders, zucht ik vind het wel een fijne gemoedstoestand melancholie en sentimentaliteit, neeh nog niet seniel, dat nog net niet, voor zover ik dat zelf kan beoordelen..

   Mellon Collie and the Infinite Sadness
   http://en.wikipedia.org/wiki/Mellon_Collie_and_the_Infinite_Sadness

   Waar is Eye trouwens de laatste tijd? zeker weer ambachtelijke zeep aan het maken in haar koperen keltische kachel ketel? met natuurlijke vetten en geurige etherische aromatische voedende diep penetrerende oliën en andere kruidige ingrediënten en nutriënten, zou mij voor verschillende standaard winter ectoplasmatische idiosyncratische eczeem plekjes kunnen behoeden, met van die uitstralende rode vlammetjes aan de ronde rode rafelige haveloze gekartelde scherp omlijnde bobbelige rullerig druilerig zeurende rouwende beetje jeukende branderig randen, als ik ze niet meer had zou ik ze ook missen, kan moeilijk afstand doen van iets of iemand, zelfs mijn rode plekjes zo hier en daar zijn mij dierbaar geworden, me and my bacteries zei ik altijd tegen mijn overdreven klinisch schone zus, they luff me en ik luff them, die bacteries, zei ik altijd grappend tegen m’n zus en dan trok ze zo’n vies gezicht met opgetrokken dames krul pollewop neusje..

   Smashing Pumpkins – Eye
   http://www.youtube.com/watch?v=JWZtJ2F0p_w

  20. Tiny & Lau met die gloeiende ka&(#$@!+ tie&(#$@!+ ka&(#$@!+ kerstboom, kramp in m’n buik van het lachen, ooooh my god, dit is het einde, het mooiste haagse huwelijk ever ooit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gier brul huil jank lachuh

  21. Ooooooh Triest, sorry sorry sorry arme Imke, ik herken wel degelijk wat van mezelf in die Tiny & Lau clip…. En wie moet het weer ontgelden, arme arme Tiny, ze kan nooit niks goed doen, zelfs er stilletjes in een hoekje bij staan en het schiet meneer voor de zoveelste keer weer in z’n verkeerde bezopen doorgerookte keelsgat, jah het is mij niet geheel vreemd..

   En toch als ik zo de komiek kon uithangen dan zou ik er m’n brood mee kunnen verdienen, er zijn artiesten die dit op toneel kunnen presteren

   Dr. Phill – Lebbis
   http://www.youtube.com/watch?v=tyxOBlcFD0M

  22. Als ik een Iphone had, of koop krijg neem, ooit nog, dwars tegen de kommercie klippen op, dan wil ik Tiny & Lau als ring tone, echt ik zweer het je, als biddend richt snoer, als hoogste spirituele inzicht ever vertoond, sommige mensen zijn zo puur en echt, kom je zelden tegen op de academie der schone kunsten, lang leve de tokkie achterbuurt.. de laatste tijd zit ik er tegen aan, m’n echtste zelf, gewoon eruit gooien en balken zoals het voor mij isz, niet zoals ik het lang heb leren onderdrukken in indrukken, zoals Tiny & Lau zijn kan ik bijna ook zijn, echt heerlijk en ellendig tegelijk, geen opsmuk, gewoon hoe het isz zonder mooi makerij, zonder make up en andere opsmuk, rauw en puur en toch lachen ze met z’n 2tjes weer net zo snel net zo hard als dat ze er om kunnen janken en ‘huììlûûhh’…

  23. @ Hyper, dat is leukt wat je schrijft onder 9.15. “Band tussen mens en dier blijft iets heel bijzonders”. Doordat ik in de woestijn (door de stilte) heel dicht bij me zelf kwam, voelde ik gaandeweg de band tussen Abousafoggia en mij steeds sterker worden. Ik voelde me Een worden met de kameel! Heel bijzonder! Ik voelde dat onder het rijden (we begrepen elkaar blindelings), maar ook met het opstijgen en afdalen! In het begin moesten bedouienen vaak helpen bij het opstijgen en dalen! Want de kameel moet letterlijk voor jou “door de knieen” en daar heeft ie niet altijd zin in! Ze schreeuwen de kameel dan iets toe van ” Yierrrrrrr”. Maar op een gegeven ogenblik ging dat automatisch en hoefde ik hem bijna niet meer aan te moedigen. Het werd een vanzelfsprekendheid! Ik voelde me echt een “koning te paard” of zo’n “wijze uit het oosten” (om in bijbelse termen te spreken)!

  24. @ Hyper en Cozmic…stelletje nachtuilen
   Ik schreef al dat je alleen je kont kunt vertrouwen….
   Ik ken de vs een beetje en ik durf te stellen dat er nergens zoveel hypocrisie en nep is als daar. Maar er zijn ook een heleboel goede mensen. Vanaf mijn 13e heb ik op de kinderen van onze amerikaanse buren gepast. Jullie weten dat Duitsland de oorlog had verloren en in Zuid-Duitsland waren er een heleboel soldiers en medewerkers. De hele 70er en 80er jaren. Eigen woonwijken, eigen supermarkten, eigen bios, de mensen in de barracks kwamen eigenlijk nooit met Duitsers in contact maar wel als ze naar buiten kwamen. De soldaten voeren met hun Amerikaanse sleeën door de stad, gingen in discotheken, kwamen op bierfeesten en genoten echt, ze vonden Duitsland helemaal te gek (dollar stond heel hoog)want alle kosten (huren buiten de barracks, telefoon, energienota’s) waren allemaal door de Duitse staat betaald en uiteindelijk door de mensen die belastingen betaalden. 15 jaar geleden was ik voor het laatst in de vs en ik weet ook hoezo. De mensen daar die ooit in Europa waren zijn ontevreden over de vs, zeggen jullie mogen volwassen zijn. Amerikanen die nooit buiten de vs waren zijn bange, wereldvreemde mensen. Weet niet hoe het nu is.
   Iedereen die een camera heeft noemt zich fotograaf, iedereen die gedichten schrijft een writer enz. En zo gauw een camera verschijnt wordt het van…de show must go on…
   Tamelijk gehersenspoeld….maar dat is niet de schuld van de mensen maar van het systeem. Daarom vind ik het altijd zo raar dat veel landen naar de vs kijken en dingen overnemen i.p.v. hun eigen potentie binnen hun land te gebruiken.

   Cozmic, ik dacht al waarom ik steeds getallen zie als ik reacties van je lees 🙂

   Ja, dat bedoel ik wat je subluminal messages noemt. Heel boeiend. En daar komt ook mind-control erbij….erg hoe Britney Spears reageerd. Ze zegt naar weird ook strawberry…dat zijn de woorden op die zij gemindcontrolled is. Arme mensen zijn het gewoon, die hele showbiz trouwens.

   En Hyper nog over de naam Escobar….Ken je niet de film van de grootste drugsdealer in de geschiedenis van de VS…die heette Escobar? misschien vindt hij het daarom zo opvallend. Ik ken die hele Greenberg niet. Maar ik heb wel gezien en gelezen wat alles mogelijk is…niets is als het lijkt….we zijn een deel van die matrix en we hebben geluk dat we nu de mogelijkheid hebben om door heen te prikken, zo lang het nog mogelijk is. De meeste mensen kijken tv en zijn daardoor te manipuleren, filmpjes worden in elkaar geknipt om precies dat te laten zien wat the message moet zijn. Tussen de regels daar gebeurd het.

   Maar ja wat vertel ik jullie…jullie weten dat toch allemaal al 🙂

   met de tijd veranderd der zeitgeist

   http://www.youtube.com/watch?v=lw_2rh2M-bw

   http://www.youtube.com/watch?v=xvQ1szm3GQ8

  25. Lebbis is cool….en Dick ook. Want Dick zit op een eigenwijs kameel en dat lijkt me niet makkelijk. Misschien riepen de verzorgers van het kameel ook….dit is een Nederlander die moet je hard aanpakken…;) Het lijkt me in ieder geval een te gekke ervaring. Respect.

   @ Martijn
   Ik vind dat je helemaal gelijk hebt met dat hele micky mouse gebeuren. Het ziet er uit al micky en klinkt als micky….vreselijk. Pink Floyd is daar wel even iets anders.
   Het is je taak om je dochtertje gewoon te zeggen wat de bedoeling is erachter. Want straks hebben we allemaal kinderen die voor ieder scheetje bang zijn, en denken achter ieder straathoek staat een monster…en de oude buurvrouw lijkt er ook al op…:)
   Of je moet in de toekomst behalve sinter klaas ook nog de verjaardag van dracula gaan vieren….Je doet het goed….kritisch naar dingen kijken als het moet, onkritisch als het maar voor even is…geef je dochtertje maar een dikke knuffel. Want papa’s en dochters matchen goed.

  26. Bij de typische beroemde naam ‘Escobar’ ging wel meteen een internationale narcotica bel bij mij rinkelen Monica, in die zin is het Amerikano gegrinnik misschien al meer te verklaren.. Wij Nederlanders denken dat wij Amerikanen gemakkelijk kunnen begrijpen, niets is minder waar, wij hebben veel meer met onze Oosterburen dan we onder ogen willen zien.. Er is een complete cultuur vertaalslag nodig om te kunnen begrijpen wat er in de wereld gaande isz, cross cultuur mensen zoals Monica kunnen belangrijke vertaalslagen maken van cultuur bepaalde zwarte vlekken van onnozelheid, in die zin bestaat onnozelheid wel Imke, maar je bent er voorlopig even niet heb ik al wel een paar dagen door, de great escape zingt dat andere roodharige (oud keltisch type o negatief bloed?!) Twentse liefje dan om overal in 1 klap van af te wezen.

   Parkpop: Ilse DeLange – The great escape
   http://www.youtube.com/watch?v=Na53pMnb5oo

   Collectieve zombie training van geprogrammeerde “Occupy” groepen;

   (Met dank aan stille Twentse journalistieke vertaalster Marieke Pril voor de hint naar de mega naturalnews.com site van Mike Adams, tsunami stortvloed aan artikelen, berichten, info)

   Occupy Atlanta hynotizes zombie collectivists with cult-like trance
   http://naturalnews.tv/v.asp?v=8B371A69A44EC94AF36F00002647DBBC

   Quote:

   ” (NaturalNews) Occupy Wall Street protesters are undergoing collectivist zombie training in Atlanta, where a large group was caught on film engaging in a weird sort of “one voice” hypnotic chanting ritual that characterizes the key principles of both Communism and Socialism.

   Having an extensive background in studying linguistics and human psychology, I recognize mass hypnosis when I see it. The mind-numbing call-and-return vocalizations captured in this video reflect the same kind of mind control techniques used in cults, sporting events and even some church revival events. The whole point of this experience is to eliminate the individual mind and train everyone to think, and say, and do exactly what they are told to do by a “leaderless leader” who is really a mind control manipulator ”

   http://www.naturalnews.com/033830_Occupy_Wall_Street_zombies.html

  27. Ik was druk aan het werk Hyper, je hebt me geïnspireerd om een schilderij af te gaan maken( een confronterend zelf portret met positief randje; dat was nl het effect van jouw schrijven…) En aangezien mijn schilderstijl wat omslachtiger is dan dat van Anton Heyboer ben ik zomaar een maand verder met een groot doek. Dus die 2 dagen afwezig is nog niks.
   Ik had trouwens al besloten bij het reageren uit voorzorg maar een regenjas aan te trekken en dan maar zien wat voor een bui er overheen trekt.
   ( en met de zg “colour” clubs heb ik niks hoor, wees maar gerust. Moet er altijd een beetje om lachen als iemand zichzelf “president” van het een of ander gaat noemen)

  28. @Monika, bedankt.
   Ja, je moet het wat in de gaten houden want er zijn zoveel indrukken tegenwoordig.
   Ik heb liever niet dat ze teveel in die troep komt te zitten.

   Ik zal d’r een dikke knuffel geven, ze is naar streetdance geweest… 😉
   Beetje stoer oke maar wel blijven nadenken wat je uitdraagt. Ik heb zelf in mijn jeugd al te veel negativiteit uitgedragen met half kaal geschoren haar, hoop skeletten en bloed als metal patches op mijn jas. Voor die tijd nog gabber. Brrr… toch koude nare kutmuziek met diepe satanische invloeden. Word je zombie van en daar ben je niet één twee drie weer vanaf ook. Vooral in je onderbewuste zit dan zoveel shit wat je nog verwerken moet. Komt er soms als een stortvloed uit. Weg met die takkezooi!

  29. @ MoniKa, dank je, het was echt een hele leuke ervaring. Ik kan het iedereen aanbevelen! Niet alleen voor verwende Nederlanders zoals ik, maar ook voor een mengeling van een gepassioneerde, lekker etende Italiaanse en een noeste,hardwerkende Duitse zoals jij. Het is echter niet alleen de kameel. Voor mij was het meest indrukwekkend de intense stilte, de geweldig mooie energie en de prachtig mooie kleuren in de woestijn. Ik was met een groep van 4 dames en 2 heren, samen met een 5 tal bedouienen (inclusief een fantastische kok) en een Egyptische reisleider. Je leeft natuurlijk 13 dagen heel basic! Van toiletten en douches kun je in de woestijn alleen maar dromen. Alle ingredienten voor het eten en drinken neem je mee (als bagage op de rug van de kamelen). Gekookt en gebakken wordt op het kampvuur! Je slaapt ’s nachts in een slaapzak op een matje midden in het zand onder een prachtige sterrenhemel. Echt een hele bijzondere beleving!

  30. Imke jij inspireert mij om beter bewust bondiger beeldender met woorden om te gaan, mijn gebroken penseeltje bij gebrek aan beter, eindeloze admiratie en bewondering dat jij dat zomaar doet, een groot doek en dan een schilderij maken, een zelf portret nog wel, en jah hoor welk beeld krijg ik nu binnen, een portret met weinig kleren, heel confronterend in uiterste tonen van zelf perceptie, 1 klein rimpeltje is als een paar woorden, daar kan een heel leven in besloten liggen, maar voor al die dames en zeker weten ook heren die denken niet meer helemaal hot te kunnu zijn,

   vanwege plooien die er niet altijd waren bijvoorbeeld, of glooiingen waar ze nooit zaten, ondanks mijn obsessie met Schoonheid in het algemeen, zoveel soorten Schoonheid, ik kan heeeeeeeeel veel aantrekkelijk vinden Imke, daar ben ik al wel achter, schrijf jezelf niet helemaal af als je aan het schilderen bent, je hebt geen idee wat er voor een ras echte Voyeurs, zoals ik, nog allemaal voor intrigerends spannends te zien isz , als ik schrijf ga ik meestal helemaal binnenste buiten Imke, het kost me wat maar krijg er onverwacht soms ook zomaar een goud klompje voor terug.

   ik kijk heel graag bloot maar zou het dood en dood eng vinden om mezelf bloot te moeten geven, wat een verborgen ijdelheid zit er toch in mij, sjonguh ik ben er nog laaaaaaang niet los van.. en ik ben me overbewust van waar wat zit wat me niet helemaal bevalt, heb ik altijd al gehad, en nog een geheimpje ik vond tot voor kort ook heel eng om reacties te lezen, heel eng zelfs, ik ben mezelluf al een tijdje aan het trainen, gevoeligheid is positief maar overgevoeligheid kan heel moeilijk zijn en soms zelfs een probleem op zich..

   Weet je wat gaaf zou zijn, dat er een Soevereine Motorclub komt die Imke Arch Angels heet of zo!! Mag je ook lid worden met een solex of ouwe scooter?!

   ik kan het allemaal nou niet zeggen wat er in me om gaat, het kolkt in mij, wel fijn maar ook intense, goeie aandrijving voor meer schrijverij

   Aan alle zuunige Scroogen ter wereld, de hoogste bieder voor het heftigste Zelf schilderij aller tijden in aanbouw!!

   Quote:

   ” We hebben er een nieuw woord bij: scroogen. Sorry? Ja, scroogen. Dinsdag 31 augustus is in het tv Lab het gloednieuwe EO-programma Scrooged te zien. Daarin worden mensen geconfronteerd met hun verleden, heden en toekomst om ze een spiegel voor te houden en een duwtje te geven op weg naar een betere toekomst. Jij kan ook scroogen via de Scrooger, een gloednieuwe Hyves-gadget. ”

   http://test.www.eo.nl/blogs/jongeren/2010/08/ik-ga-je-scroogen/

  31. MoniKa , dank voor je bezorgdheid , het viel allez mee . Ik had alleen een stiekie in m’n haren moeten doen :). Neil young was great btw .
   Onderstaande tune mag je echt even van genieten , en als je moody bent even een tissue erbij . Op school werden we tijdens de Engelse les gevraagd een song te vertalen . Ik had deze uitgekozen maar de leraar vond hem te ingewikkeld voor de andere leerlingen , the stupid fool .

   http://www.youtube.com/watch?v=6aWDxuhD0FI

  32. @ cozmic
   Dank je wel…heel apart, heb genoten.
   Ik vond Supertramp altijd al goede muziek. De plaat crime of the century is ook echt te gek. Tja toen was er wel veel goede muziek. Tegenwoordig moet je goed zoeken.
   Het is volle maan…misschien zou op wtk een artikel moeten verschijnen over de invloed van de maan op de mens. Je hebt daar ook weer veel ja nee meningen. Maar als ik naar mezelf kijk…..dan kan ik ja zeggen

   http://www.youtube.com/watch?v=VXEMBbtqaRk

  33. Ooh vandaar dat ik vanmiddag zo aan het schreeuwen was over de Nationale Defensie Detentie Autorisatie Wet; iedereen mag nou opgepakt worden zonder bijzondere aanwijsbare gegronde reden en zonder proces eeuwig vastgehouden en gemarteld in de donkere kelders van Southpark Apple Iphone detentie centers waar ze levende web browsende hybride duizend poten van je maken omdat je akkoord bent gegaan met een upgrade van Android of je Iphone…

   Bye bye Habeas Corpus en Posse Comitatus

   Dusz euh de Fema kampen zijn nu officieel op 6 December door Sinterklaas geopend Monika..

   Jij bent tenminste eerlijk dat je het zegt als je last van de maan hebt Monika, bij de meesten kom je daar pas achter na een harde klap voor je kop

   Om eerlijk te zijn ik sta helemaal strak, ik dacht dat het van de koffie was, maar is dusz van de Maan?!

   BREAKING NEWS: GOV. ACTIVATING “FEMA CAMPS” ACROSS U.S.
   http://www.youtube.com/watch?v=K4aQJqzIe8o

   Maar je mag je wel uitleven op ons hoor Monika, gezellig die collega Maan Mensen, brullen huilen janken joelen en dan even shape shiften, heerlijk effe helemaal de beer los

  34. Nou ik bedoelde eigenlijk meer dat mensen onrustiger, energieker of juist een beetje in mineur zijn..maar jouw verhaal zet me dan toch weer aan het denken 😉

  35. aaah daar issie weer…en ik moet meteen weer lachen…die reatie hiervoor was voor Cozmic.
   Ja de maan mijn grote vriend…oftewel vriendin…(duits is het enige land op de wereld waar de maan mannelijk is een de zon vrouwelijk..der mond die sonne…raar volk 😉
   Ik heb net al gekijken naar LX jones….tja…

  36. A.s. zaterdag volle maansverduistering met volle maan. Hier gedeeltelijk te zien hopelijk tussen zo’n 16:30 en 17:15 uur. In noord-oosterlijke richting.

   Kan wel weer wat extra’s geven zo’n verduistering met volle maan.

   Hopelijk geen bad moon rising: http://www.youtube.com/watch?v=Ej5n2oieXYo

 7. FEMA kampen worden op dit ogenblik operationeel gemaakt door Dick Cheney zijn Halliburton clubje en Obama is voor 17 dagen op vakantie naar Hawai (om de zeventien dagen durende wederopstanding van Horus te ondergaan, maar dat is een complottheorie)Het eerste deel is helaas waar… Het feest gaat beginnen daar…

  1. @Simba.

   Daar gaan we weer!Hoe kom je daar nou bij?
   Het houd ook nooit op met jou.Maar ja,als je niks anders te doen hebt,dan dubieuze sites te bezoeken(24/7)….

  1. Waah , humor van de boverste plank . Die agenten zagen er eventjes wel heel erg uitgerukt uit 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.