Advertentie

Juni 2011: de Eclectische Eclips-Triade


x

De Eclectische Eclips-Triade

– James Tyberonn – © Earth-Keeper.com

vertaling: Ula Mertens

 

 

In juni 2011 begint er een 30-dagen periode die de Aarde en de mensheid belangrijke verschuivingen en wijzigingen zal bieden. Deze periode voltooit vele van de bewegingen die eigenlijk al maanden eerder begonnen. Het loslaten van ‘oude energie’ scenario’s, situaties en relaties die niet langer resoneren met de Nieuwe Aarde zal in macro en micro, globaal en individueel plaatsvinden.

De Krachtige Verduisteringen van 2011
Daarnaast zal 2011 een uiterst zeldzame samenvoeging van complex gecodeerde verduisteringen zijn. Er zullen in 2011 in totaal 6 verduisteringen zijn en 3 ervan zullen plaatsvinden tijdens een 30-dagen fase tussen 1 juni en 1 juli. Deze periode wordt benadrukt door de juni Zonnewende. Mid-jaar ‘Eclipse Triade ”

De krachtige mid-jaar “Eclips-Triade” vindt/vinden plaats op:

1 juni , de volgende op 15 juni en de laatste op 1 juli.

Deze drie vinden dus exact 15 dagen na elkaar plaats. Het zijn twee gedeeltelijke zonsverduisteringen, daartussen een Volle Maan maansverduistering. Nauwelijks genoeg ademruimte, dus maak je klaar voor een krachtige rit. Dit alles wordt benadrukt door een zeer krachtige Zonnewende op 21 juni. Denk niet omdat de twee ‘buitenste verduisteringen’ van de Triade gedeeltelijke solair zijn, dat hun energieën zwakker zijn door het feit dat het geen volledige zonsverduisteringen zijn; de energie van alle 3 zal uiterst krachtig zijn en door de hele planeet gevoeld worden, al dan niet zichtbaar vanaf jullie specifieke vector op de planeet.

Deze energieën zullen de hele wereld omringen en op elk van jullie uitwerking hebben. De maansverduistering van 1 juni is het begin en de energie van elk van deze gebeurtenissen heeft een kruispunt dat zich 3 dagen vóór en 3 dagen na de eclips energetisch uitbreid. De Energieën Het energiepatroon van de Triade gaat over loslaten, helen en wederopbouw.

De specifieke invloeden van deze Triade:

1 juni: Loslaten en reiniging, loslaten van oude energiepatronen. Patronen die ingebakken of zelfs verborgen kunnen zijn.

15 juni: Healing door aanvaarding, door Uitdagingen onder de ogen te zien en trouw zijn aan je ZELF.

1 juli: Kracht en Voltooiing van de ‘Nieuwe Jij’. Niet alleen de attributen en gebeurtenissen die je wenst te creëren visualiseren, maar de noodzakelijke acties ondernemen, voorwaartse stappen om ze te manifesteren.

De midzomer-zonnewende (mid-winter onder de evenaar) is de versterkende energetische stroom van dit alles. En in 2011 voegt het een unieke energie toe die de Toegangspoort tot 11-11-11 meebrengt.  De energie opbouw en ondersteuning van de zonnewende strekt zich tot 14 dagen vóór en 14 dagen na het evenement van 21 juni.  Dit is een van de meest grootmoedige energieën van 2011 en is de toegangspoort tot de Kristallijnen versnelling van 11-11-11.

De verduisteringen zijn een tijd om naar binnen te kijken, om te helen, los te laten en te herstructureren. Om actie te ondernemen voor de fijnafstelling met de focus op het zelf. Dus elk moment van deze gelegenheid is een geschenk dat jullie versnelling zal mogelijk maken. Dit gebeurt eerst met het Zelf, en de verwijdering van het statische vergemakkelijkt het je om op de beste manier gebruik te maken van deze belangrijke stroming van de ‘Winden van Verandering’. Door je unieke uitdagingen in deze beweging onder ogen te zien, zul je uiteindelijk winnen en groeien. Maar doe het in liefde; liefde is altijd de sleutel. Maar liefde vraagt kracht, en onberispelijkheid wordt gedefinieerd door trouw te zijn aan jezelf. Nu is de tijd! Pluk de dag!

* * *

(zie volledig bericht HIER)

1 gedachte over “Juni 2011: de Eclectische Eclips-Triade

 1. Dit gedicht maakte ik in oktober 2010, en sluit hier helemaal bij aan:

  Ons Zonnestelsel beweegt zich door de ruimte
  en ik, ik beweeg mee
  zo veranderd de frequentie
  en ik vibreer mee op deze lichtere energie
  zo kunnen nieuwe gedachten ontstaan
  buiten kennis en leeftijd om
  waarmee het inzicht wordt verkregen
  dat dit een weten in ons raakt
  een weten dat getuigt van eeuwige wijsheid.

  Ik wil niet bang zijn om dit toe te laten
  want alleen zo blijft de toekomst nieuw
  verleden is om van te leren
  te accepteren en dan los te laten
  Het oude laten gaan om plaats te maken
  voor alles wat nieuw is.
  Eerst leegheid toelaten zodat het opnieuw gevuld kan worden.

  Want het NU is er om in te leven,
  echt te leven, in vol Bewustzijn, want
  binnenin ons zijn geen grenzen
  wij zijn onbegrensd net als het Heel-Al
  Leven wil ik in Licht en Ruimte
  meereizen met ons Zonnestelsel
  meereizen zonder een spoortje van angst, want
  dit is een werkelijk schitterend avontuur
  en hoe gek het ook klinkt een eindeloos avontuur
  omdat het zich afspeelt in het NU
  en het NU is immers Tijdloos en Eeuwig.

  Groet van Hart tot Hart, Alice

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.