Advertentie

21 december: een unieke zonnewende & focus op wat je wenst


2009 wordt een jaar vol wonderbaarlijke veranderingen

Deze winterzonnewende heeft de langste nacht van het jaar en herbergt de kracht in zich van de jaarlijkse impuls van de terugkeer van het zonlicht. Symbolisch; de terugkeer van het licht naar de Aarde. Maar dit jaar zijn de spirituele effecten van deze zonnewende krachtiger dan ooit tevoren, doordat er een enorme toevloed van krachtig Licht is, dat diep in onze planeet doordringt door de hartenwensen van mensen over de hele wereld.

Tekst: Patricia Diane Cota-Robles/ website: www.eraofpeace.org
Vertaling: Guido Jonkers

De mensheid maakt een heftiger proces door dan ooit

Winter solstice Stone Henge
Winter solstice Stone Henge

De zonnewende wordt, door veel culturen in de wereld, gezien als een van de meest krachtige gebeurtenissen van het jaar. Op het Noordelijk halfrond vindt deze gebeurtenis dit jaar plaatst op 21 December en wel op 12:04 GMT. Dit is 13:04 Nederlandse tijd.

De mensheid maakt een heftiger en intenser proces door dan ooit in de opschoning van het economisch systeem en andere sociale structuren die niet werken volgens het bewustzijn om dienstbaar te zijn voor allen. Het is een noodzakelijke schoonmaak die het pad effent voor de fysieke manifestatie van de perfecte patronen die de Nieuwe Aarde zullen vormen.

Het is een noodzakelijke schoonmaak die het pad effent voor de fysieke manifestatie van de perfecte patronen die de Nieuwe Aarde zullen vormen.

Het zware onderdeel van dit proces is dat de grote massa van de mensheid het grote plaatje niet ziet, of niet kan zien. Er zijn miljoenen mensen die alleen de pijnlijke situaties zien plaatsvinden in hun leven! Het resultaat daarvan is, dat zij zich overweldigd en hopeloos voelen. Het is heel moeilijk om mensen in deze situatie te observeren, maar er is niet alleen dit zware beeld.

Miljoenen mensen vragen om goddelijke interventie

Hemelse assistentie
Hemelse assistentie

Na onze afdaling in het Aardse vlak, aeons geleden, werden we gevoelloos voor de disharmonie in onze levens. We modderden ons door onze Aardse ervaringen heen en accepteerden dat onze manier van leven simpelweg middelmatig was. We leerden ons de verschrikkelijke gewoonte aan dat we pijn als onze motivator gingen gebruiken..  Pas als we worstelden in een doodsstrijd, dan voelden we dat het noodzakelijk werd om onze Vader-Moeder God aan te roepen. Voor miljoenen mensen op Aarde was een gebed of het aanroepen van het Licht van onze God-ouder pas nodig wanneer zij op de knieën werden gedwongen door de situatie die ze in hun levens tegenkwamen. En dat is nou precies wat er gebeurt op dit moment met miljoenen mensen over de hele wereld..!

De hemelse sferen onthullen ons dat méér mensen dan ooit tevoren, op een kritiek punt in hun levens zijn aangekomen. Het resultaat daarvan is, dat miljoenen mensen vragen om een Goddelijk ingrijpen in deze situatie; velen van hen bidden voor de eerste keer in hun leven.

Miljoenen mensen vragen om een Goddelijk ingrijpen in deze situatie; velen van hen bidden voor de eerste keer in hun leven.

Dit vormt een zeer krachtig moment, in samenklank met de miljoenen lichtwerkers over de hele wereld die dagelijks bewust het Goddelijk Licht uitnodigen, heeft ervoor gezorgd dat de grootste stroom licht de Aarde bereikt tijdens een winterzonnewende, dan ooit tevoren!

De Hemelse assistentie die is aangeroepen zal de patronen van perfectie voor de Nieuwe Aarde bekrachtigen en deze assistentie zal tevens onze individuele hoop en dromen met grenzeloze sprongen versnellen.

Focus je op wat je wenst

Wensen
Wensen

Focus jezelf vanaf vandaag en de komende 72 uur, op datgene dat jij in jouw leven en het leven van de mensen waarom je geeft wilt manifesteren. En focus op jouw visie voor en jouw beeld van de Nieuwe Aarde, wat jij wilt dat zich aan harmonie en balans voor de Mensheid gaat manifesteren. Het is een zeldzame kans en wij worden hiertoe geroepen door onze Goddelijk vonk, onze ‘Ik-ben’-manifestatie en de hemelse sferen. Zorg bij je wensen ervoor, dat jouw visie en jouw intenties immer de Eenheid en Toewijding voor AL HET LEVEN betreffen!

Zorg bij je wensen ervoor, dat jouw visie en jouw intenties immer de Eenheid en Toewijding voor AL HET LEVEN betreffen!

Deze gebeurtenissen zullen de weg banen naar een Nieuwjaar dat een goddelijke vonk in zich draagt. 2009 Zal een jaar worden van wonderbaarlijke veranderingen. Deze lagen al lang te wachten en we zullen ze nu zichtbaar zien worden in de wereld van vormen waarin wij leven. Zij zullen worden gemanisfesteerd door de gezamelijke inspanningen van lichtwerkers over de hele wereld en de hemelse krachten.

Wij zijn medescheppers van onze Aardse ervaringen

Ik weet dat er een boel voorspelligen zijn gedaan in het kader van de wereldeconomie en de uitdagingen waar de mensheid voor staat. Maar let wel: wij zijn niet de slachtoffers van de omstandigheden! Wij zijn de co-creatoren van onze Aardse ervaringen. Als we van bepaalde dingen niet houden in ons leven, dan hebben we de mogelijkheden om deze te veranderen. Dit is een situatie waar we ons al aeons op aan het voorbereiden waren, en NU is de tijd gekomen.

Het jaar 2009 is een 11-jaar. En 11 is het meestergetal dat de transformatie aangeeft tussen het fysieke en het Goddelijke. De archetypes van de perfectie-patronen van de Nieuwe Aarde werden zorgvuldig verankerd in het fysieke vlak van de Aarde in Augustus 2008. In 2009 zullen wij deze patronen in onze dagelijkse ervaringen uitbreiden, door onze creatieve mogelijkheden, gedachten en gevoelens.

Hopi
Hopi

Of zoals de HOPI-indianen het zeiden:
“We are the ones we have been waiting for…”

Het opruimen en schoonmaken van verouderde gedragspatronen, die ervoor gezorgd hebben dat de onbeholpenheden in de levens van mensen bestonden, zal wel doorgaan. Maar het wonderschone nieuws is dat deze oude, archetypische stromen zullen opdrogen! En de expansie van de perfectie-patronen van de Nieuwe Aarde zullen zich zodanig manifesteren dat we plezier, voldoening en  grote verwachtingen in de harten van mensen over de hele wereld zullen zien.

Er stroomt een nieuw gevoel van hoop door de harten van mensen over de hele wereld. De hoop van de mensheid werkt als een magneet op de Legioenen van Licht

Er stroomt een nieuw gevoel van hoop door de harten van mensen over de hele wereld. De hoop van de mensheid werkt als een magneet op de Legioenen van Licht, die vanuit de sferen van Perfectie in de Aardse atmosferen zullen indalen op een manier die we nog nooit hebben meegemaakt! De hoogste intentie van deze Goddelijke boodschappers is de mensheid te assisteren om zo snel mogelijk door het schoonmaakproces heen te gaan. Zodanig dat de zegeningen, het heil van de Nieuwe Aarde, zich in ’n oogwenk kunnen manifesteren.

2009 zal worden wat wij met z’n allen willen co-creëren.
Laten we met z’n allen deze kans grijpen!

Van vele kanten komt deze zelfde boodschap; hier de boodschap van Metatron, via channel James Tyberonn.